Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj bal oldali (68 db)

Mit tegyek? Nagyon fáj bal oldalon a fenék részén a csontom.

Nem a farcsontom.Az is szokott fájni, de ze rettenetes.Van hogy mozdulni sem bírok.Tegnap is a páromnak kellett felemelnie és bevinnie az ágyra, annyira fájt.Mozogni sem bírtam.Ez normális????

Legjobb válasz: Szerintem kisugárzik a fájdalom a csípõdbõl a feneked felé. Ez a normális tágulási fájdalom. Nekem is nagyon fáj már lassan 1 hónapja. Segít, ha egy picit megpróbálsz mozogni. Pár lassú lábemelés, vagy nagyon lassan, terpeszben guggolás (de csak akkor ha nem vagy veszélyeztetett, nincs nyitva a méhszájad). A legjobb, ha úszol, de vigyázz, hol. Segíthet a kifejezetten úszáshoz kifeljesztett tampon. (DM ben, kb. 500.-/4db). Mozgással tudsz rajta segíteni.

Szerintem kisugárzik a fájdalom a csípõdbõl a feneked felé. Ez a normális tágulási fájdalom. Nekem is nagyon fáj már lassan 1 hónapja. Segít, ha egy picit megpróbálsz mozogni. Pár lassú lábemelés, vagy nagyon lassan, terpeszben guggolás (de csak akkor ha nem vagy veszélyeztetett, nincs nyitva a méhszájad). A legjobb, ha úszol, de vigyázz, hol. Segíthet a kifejezetten úszáshoz kifeljesztett tampon. (DM ben, kb. 500.-/4db). Mozgással tudsz rajta segíteni.
Szia! Valószínûleg kisugárzik a medencédbõl. Nekem a szeméremcsontom fáj iszonyatosan, illetve a derekam alsó része. Elkezdtem úszni, az elsõ alkalommal, miután megpihentem az elsõ 500 m után, alig bírtam felállni, de utána megnyugodtak az ízületek és minden rendbe jött. Sajnos, most két hete nem volt idõm és ismét fájnak a csontok, de a heti 1 alkalom úszás tényleg nagyon jó. Ha nem vagy eltiltva tõle, próbáld ki. Az orvosom szerint is ez a mozgásfajta a legjobb a kismamáknak, mert sok ízületet megmozgat úgy, hogy a víz felhajtóereje miatt nem is megterhelõ. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Sajnos úsznom nem lehet.Veszélyeztetett terhes vagyok, de a méhszájam zárt.Azért jó tudni, hogy nemcsak nekem fáj.Köszönöm a válaszotokat:) ) 20 heteske

Nehany hete kesik a menstruaciom. Erzem, hogy faj a derekam, valamint vasarnap nagyon fajt bal oldalt a petefeszkem; mit tegyek, hogy konnyebben megjojjon? Igyak teat, vagy? Kinek milyen tippje van?

Legjobb válasz: Ha fájdalmaid is vannak, nem kéne inkább elmenned orvoshoz? Lehet, hogy valami gyulladás, vagy ciszta okozza a gondot, az meg nem fog teáktól elmúlni... Terhesség kizárva? Hány éves vagy? Amúgy rendszeres a vérzésed?

Ha fájdalmaid is vannak, nem kéne inkább elmenned orvoshoz? Lehet, hogy valami gyulladás, vagy ciszta okozza a gondot, az meg nem fog teáktól elmúlni... Terhesség kizárva? Hány éves vagy? Amúgy rendszeres a vérzésed?
A kérdező hozzászólása: Terhesség kizárva, rendszeres, ám 1 vagy 2 hónapja kimaradt, de meg voltam fázva, gyógyszert szedtem, és olyankor mindig ki szokott maradni. Viszont az utóbbi idõben nagy rajtam a nyomás, nagyon stresszes vagyok, meg ideges.
Fenntartom, menj el orvoshoz mielõbb.

Nagyon fáj bal oldalon a derekam és picivel fölötte. Mi lehet ez? Vese?

Lehet veseprobléma? Folyamatosan nyomó fájdalmat érzek, kissé izomlázszerű, sajgó, vizeletem rendben. Lassan egy napja tart. 18 h km
masszírozd, tornáztasd :)
Esetleg még bekenheted valami izomlazító, vagy gyulladáscsökkentõ krémmel is. Pl. Voltaren, Diclofenac

Mitől fáj a bal oldalam? Pont a szívem környékén. Már régotá fáj. Nagyon sürgős!

Legjobb válasz: 1. Rengeteg dologtól fájhat a bal oldalad. 2. A szív nem pont a bal oldalon van, jórészt középen helyezkedik el, ha fáj, az leginkább a bal karba, vagy a gyomor felé sugárzik. 3. Ha régóta fáj, nem nagyon sürgõs.

1. Rengeteg dologtól fájhat a bal oldalad. 2. A szív nem pont a bal oldalon van, jórészt középen helyezkedik el, ha fáj, az leginkább a bal karba, vagy a gyomor felé sugárzik. 3. Ha régóta fáj, nem nagyon sürgõs.
Ha már régóta fáj, annyira nem sûrgõs, hogy itt keress rá választ. Be kell jelentkezni a háziorvoshoz, aki majd elküld vizsgálatokra ha úgy látja jónak.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál.De semmit sem mondott.Januárba megyek majd kardiológiára.
savtultengés (reflux) is okozhatja, de gondolom azt éreznéd ha savad lenne.

Fáj ahogy mozog, rugdos a babám, de mindig csak bal oldalon. A pocim alján is fáj érzem h nagyon nyom valamit. Miért fáj és mit tudnék ellene tenni?

simogatom is hogy kicsit elhúzódjon onnan,de nem igazán :) 33 hetes

Legjobb válasz: vagyis nekem jobb oldalon,neked bal

A kérdező hozzászólása: vagyis nekem jobb oldalon, neked bal
Igen, ahogy egyre nagyobb lesz, úgy lesznek egyre erõsebbek a mozdulatai.Sokszor belebokszol valamelyik szervedbe, és az fáj.Én is 33 hetes vagyok, úgy igazán még nem fájt, de amikor a bordáim alatt rúg, az nem kellemes.Viszont én a helyedben legközelebb ezt szóba hoznám az orvosomnak.Mert a fájdalmat az is okozhatja, hogy kevés a magzatvíz.Nálad biztos nem errõl van szó, de azért mondd el neki!
Nekem is nagyon sokszor mozdul be úgy, hogy fájdalmat okoz, szerintem ez normális. Mivel kis helyen kell elférnie, valamit biztos megnyom, ha mozdul. Szerintem ez ellen nem kell semmit tenni!!!

Szeretnék szépségpötty piercinget? Nagyon fáJ? Vannak hátulütői? Ha bal oldalt van az orrpiercingem akkor inkább a jobb oldalra?

Legjobb válasz: Szia! Nem, nem fáj nagyon, nagyon jól érzésteleníthetõ. Nincs hátulütõje, ha szakembernél szúratod. És igen, ajánlom, hogy akkor a jobb oldalra. Ha pesti vagy, tudok ajánlani embert

Szia! Nem, nem fáj nagyon, nagyon jól érzésteleníthetõ. Nincs hátulütõje, ha szakembernél szúratod. És igen, ajánlom, hogy akkor a jobb oldalra. Ha pesti vagy, tudok ajánlani embert
nekem van nem volt vészes a fájdalom inkább csak utána volt rossz. Az volt furcsa mikor szúrta át és pattogott a hús:) és igen jobb oldalra csináltasd!
A kérdező hozzászólása: Igen pesti vagyok :)
Szia! Én a héten csináltattam Studex Systemmel, a lövéssel együtt behelyezték az ékszert az orromba. Nem bírom a fájdalmat, sem a tût, sem a vért ... de egyáltalán nem fájt, érzéstelenítés nélkül, nem is vérzett és nyitva volt a szemem!!! Olvastam elõtte sok baromságot ezért kellemesen csalódtam. Kicsit lüktet az orrod, egy kicsit érzékeny, most épp viszket, mert ugye gyógyul. Kaptam rá cseppet, naponta többször is körbetörölgetem. Ennyi. Fújom az orrom mintha mi sem történt volna... mozgatom, csavargatom, hogy be ne forrjon és estére leragasztom, hogy nehogy kihúzzam. Akinek még sosem volt elõtte annak fura kicsit meg kell szokni :)
A kérdező hozzászólása: Van már orrpiercingem... :)

23 hetes kismama vagyok. Az utóbbi 2 napban éjszaka arra keltem, hogy nagyon fáj a bal oldalamon a hasam a gyomrom tájékán. Mitől lehet? És normális, ha néha úgy érzem, hogy eléggé ingadozik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem,szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet,de meg kell kérdezni az orvost is.

szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem, szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet, de meg kell kérdezni az orvost is.
Szia! Most olvastam ( én is 23 hetes vagyok), hogy mostantól kell számítani a gyomor fájdalmatlan, de azért kellemetlen megkeményedésére, ami kb. 20 percenként jön elõ és végigkíséri az egész terhességet. Én is éreztem ma reggel, de azért a hasam nem fájt. Nem tudom hogy ez lehet e nálad is, de figyelgesd hogy mennyire rendszeres. A vérnyomásod pedig ingadozhat, sokan el is ájulnak hirtelen. Ha terhesség elõtt kávéztál, most sem fog megártani egy fél naponta, nem teszel vele rosszabbat, mintha összeesnél... Remélem tudtam segíteni! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást!

Kicsivel a hasam alatt bal oldalt nagyon fáj. Mitől van ez? 20/F

Legjobb válasz: Hali! Szívesen segítenék, de a semminél ugye több infó kell. Pl: KÓRELÕZMÉNY: _ Mit csináltál a fájdalom megjelenése elõtt? _ Ettél-e valamit, amit eddig nem, vagy nemolyat? _ Sportolsz-e vmit? _ Nem volt vmikor vmi baleseted a közelmúltban, ami azt a testtájékodat érinthette? _ Orvosnál voltál vele? Ha igen mit mondott? Ha nem, miért nem? KÓRTÜNETEK: 1.) Konkrétabban hol fáj? (Írd körül a helyét) (Segítségül végezz el egy vizsgálatot magadon! _ Vedd le/Húzd fel a felsõdet, hogy a hasad szabadon hozzáférhetõ legyen, ill. engedd le a nadrágodat, hogy az alhasad is! Húzd fel térdeidet, hogy a hasizom elernyedjen! Ezután... _ Feszítsd ki a dolgosabb kezed tenyerét, a másikat pedig nyomatékként tedd rá ennek a kézfejére! _ Tapintsd körbe a hasadat úgy, hogy a tapintási pontokat elõször nyomás nélkül érzékeled, majd az ujjbegyeiddel benyomod. ***>Ha ekkor fájdalmat érzel, 10-es skálán minõsítsd annak erõsségét, majd állapítsd meg a jellegét (szûró, lüktetõ, hasogató, sajgó, éles, szorító/markoló, zsibbadó,...stb.), ill. hogy akkor az a fájdalom amit akkor és ott érzel, sugárzik-e valahová!? Ha megnyomod, bemerevedik a hasizmod? (feszes has jelenség = gyulladás hatására a hasizom fájdalmasan bemerevedik mintegy védve a gyulladt területet (hasi défense)<*** _ Nyomás után engedd fel az ujjaidat! Most mit tapasztalsz? *** _ Nyomd be megint! Most megint ugyanazt érzed, mint az elõbb? _ Most azonban HIRTELEN engedd el a nyomáspontot! HIRTELEN!!! Most mit tapasztalsz? *** Menj körbe a hasadon az óramutató járásával megegyezõ irányba, és ismételd meg a nyomásos vizsgálatot több ponton is. A beszámolódat pedig valamilyen útonh juttasd el!) 2.) Mióta fáj? 3.) A fájdalom krónikus (folyamatos) vagy esetleg idõnként acutabb (van amikor fáj, van amikor nem) 4.) A fájdalom egészen pontosan mikor szokott jelentkezni egy nap? (Reggel/Délelõtt.../Éjjel, alváskor) 4/b.) Mindig és minden nap ugyanazon idõintervallumban jelentkezik a fájdalom? (Tehát mindig mjuk reggel, vagy 1x így 1x úgy?) 5.) Vannak-e más egyéb tüneteid is? (Izzadás, láz, sápadtság, magas vérnyomás, szapora pulzus, nehézlégzés...) 6.) Ágyéki nyirokcsomóidat próbáld meg kitapintani!eg vannak duzzadva? Egyáltalán, fáj az ágyékod is? 7.) Heréiddel minden okés? Nem fájnak, nem nagyobbak a kelleténél? 8.) Vizelet rendesen jön? Nem fáj csövelés közben bármi? Nincs a vizeletednek más színe? 9.) Vesetájékon nyomásra ill. egyébként nem fáj? Õszinte válaszaid reményében tudok csak megpróbálni segíteni. de a leghelyesebb sztem ha elmennél az orvoshoz, én ugyanis nem vagyok az. (:-\ Üdv: EE

Hali! Szívesen segítenék, de a semminél ugye több infó kell. Pl: KÓRELÕZMÉNY: _ Mit csináltál a fájdalom megjelenése elõtt? _ Ettél-e valamit, amit eddig nem, vagy nemolyat? _ Sportolsz-e vmit? _ Nem volt vmikor vmi baleseted a közelmúltban, ami azt a testtájékodat érinthette? _ Orvosnál voltál vele? Ha igen mit mondott? Ha nem, miért nem? KÓRTÜNETEK: 1.) Konkrétabban hol fáj? (Írd körül a helyét) (Segítségül végezz el egy vizsgálatot magadon! _ Vedd le/Húzd fel a felsõdet, hogy a hasad szabadon hozzáférhetõ legyen, ill. engedd le a nadrágodat, hogy az alhasad is! Húzd fel térdeidet, hogy a hasizom elernyedjen! Ezután... _ Feszítsd ki a dolgosabb kezed tenyerét, a másikat pedig nyomatékként tedd rá ennek a kézfejére! _ Tapintsd körbe a hasadat úgy, hogy a tapintási pontokat elõször nyomás nélkül érzékeled, majd az ujjbegyeiddel benyomod. ***>Ha ekkor fájdalmat érzel, 10-es skálán minõsítsd annak erõsségét, majd állapítsd meg a jellegét (szûró, lüktetõ, hasogató, sajgó, éles, szorító/markoló, zsibbadó, ...stb.), ill. hogy akkor az a fájdalom amit akkor és ott érzel, sugárzik-e valahová!? Ha megnyomod, bemerevedik a hasizmod? (feszes has jelenség = gyulladás hatására a hasizom fájdalmasan bemerevedik mintegy védve a gyulladt területet (hasi défense)<*** _ Nyomás után engedd fel az ujjaidat! Most mit tapasztalsz? *** _ Nyomd be megint! Most megint ugyanazt érzed, mint az elõbb? _ Most azonban HIRTELEN engedd el a nyomáspontot! HIRTELEN!!! Most mit tapasztalsz? *** Menj körbe a hasadon az óramutató járásával megegyezõ irányba, és ismételd meg a nyomásos vizsgálatot több ponton is. A beszámolódat pedig valamilyen útonh juttasd el!) 2.) Mióta fáj? 3.) A fájdalom krónikus (folyamatos) vagy esetleg idõnként acutabb (van amikor fáj, van amikor nem) 4.) A fájdalom egészen pontosan mikor szokott jelentkezni egy nap? (Reggel/Délelõtt.../Éjjel, alváskor) 4/b.) Mindig és minden nap ugyanazon idõintervallumban jelentkezik a fájdalom? (Tehát mindig mjuk reggel, vagy 1x így 1x úgy?) 5.) Vannak-e más egyéb tüneteid is? (Izzadás, láz, sápadtság, magas vérnyomás, szapora pulzus, nehézlégzés...) 6.) Ágyéki nyirokcsomóidat próbáld meg kitapintani!eg vannak duzzadva? Egyáltalán, fáj az ágyékod is? 7.) Heréiddel minden okés? Nem fájnak, nem nagyobbak a kelleténél? 8.) Vizelet rendesen jön? Nem fáj csövelés közben bármi? Nincs a vizeletednek más színe? 9.) Vesetájékon nyomásra ill. egyébként nem fáj? Õszinte válaszaid reményében tudok csak megpróbálni segíteni. de a leghelyesebb sztem ha elmennél az orvoshoz, én ugyanis nem vagyok az. (:-\ Üdv: EE
Változott azóta valami? EE
Menj el orvoshoz, nem akarlak megijeszteni de ennyi információbol lehet vakbélgyulladás is, ami ha perforál(kiszakad) akkor súlyos fertõzéseket is okozhat. Nézz utána a tüneteknek. Jobbulást
Szegeny EE... A fiu neveben koszonom szepen a valaszt (aki valaszra sem meltatott), igazan kimerito volt es nagyon kedves vagy! S.
Nincs mit, S.! Sztem a Kérdezõk beijednek a válaszadástól, amint kapnak néhány értelmes keresztkérdést, és gyávák válaszolni. (Talán félnek attól, hogy megoldható a már jól megszokott probléma, és nem lesz miért szenvedni?? Ennyire jó dolog lenne szenvedni, sínylõdni??? Éérdekes...) Ez ugyanolyan probléma, mint orvoshoz elmenni, attól is fél a (balga) ember, pedig ha nem megy el... Ugye ismeretes, hogy nem oldódik meg magától? Régén egymásért ma önmagunk ellen dolgozunk... A látszat legalábbis ez mutatja. S. Hasonló bajod van, mint a Kérdezõnek? Üdv: EE

3 napja arra kelek fel, hogyha a bal oldalamon alszom akkor egy idő után nagyon fáj a bal mellem alatti terület. Alig bírok megfordulni? Mitől lehet? Nektek volt ilyen? 32hkm

Legjobb válasz: Nekem volt,nyom valami ideget a babó :D Nem túl kellemes,a végén már éjjel nappal fájt.Ez kb 4 hétig tartott,szerencsére elmúlt. 36hkm

Nekem volt, nyom valami ideget a babó :D Nem túl kellemes, a végén már éjjel nappal fájt.Ez kb 4 hétig tartott, szerencsére elmúlt. 36hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!