Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj és fél hetes babám (5 db)

Nagyon fáj 2 és fél hetes babám hasa tegnap óta nagyon nyűgös, szenved, mit tegyek?

Büfizni büfizik, kapott infacol-t, de láthatólag nem használ, már teljesen belehergeli magát én meg el vagyok keseredve, hogy nem tudok segíteni neki!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem próbálj neki gyermek teát adni, amiben van kamilla, édes kömény. Lehet, hogy mohón eszik és sok levegõt sziv be a szopizáskor. A tea megmozgatja a pici beleit. Nekem a teáztatás mindig sikerrel jár, bár már nem "ugrik" nekem, ha éhes. Üdv. 3 hónapos kislány anyukája

Szia! Szerintem próbálj neki gyermek teát adni, amiben van kamilla, édes kömény. Lehet, hogy mohón eszik és sok levegõt sziv be a szopizáskor. A tea megmozgatja a pici beleit. Nekem a teáztatás mindig sikerrel jár, bár már nem "ugrik" nekem, ha éhes. Üdv. 3 hónapos kislány anyukája
szia. nekünk az Espumisan csepp vállt be!! olyanokat pukizik tõle, hogy öröm hallani. nagyon jót tesz neki, azóta semmi baja. na meg tornáztattuk is, úgy hogy nyomkodtuk felfelé a kis térdét a hasához , hogy könnyebb legyen a gázoknak távozni. bevállt. minden jót: egy 17 napos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Anyukám most hozott espumisant, a következõ etetéskor kipróbálom, remélem segít!
Ne várd meg a következõ etetést, az espumisanban pont az a jó, hogy két etetés között is be lehet adni.
Hogyha mégsem használna az espunisan akkor próbáld ki a Babamosoly nevû teát. Nekünk az használt. Etetés elõtt és után itathatsz vele pár kanállal.
Szia, nekünk az vált be amit a doktornõ írt fel. Patikában keverik ki. Ha minden kötél szakad írass 1 üveggel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, most kezdek az espumisannal, ha az nem válna be, akkor a többit is kipróbálom, remélem valamelyik segít!

29 hetes kismama vagyok, nagyon keményedik a hasam, és fáj is. Az orvosom írt fel Magne B6-ot, de semmi javulás. Nagyon aggódom, és félek. Árt ez a babának?

Ezeken kívül semmi étvágyam, és a hangulatom is a padlón van állandóan. :(

Legjobb válasz: szólj a dokinak, hogy nem elég a megnézium. Én is ezért kaptam magnesii citrici-t ami nem volt olcsó, de azóta jobb. A baba faros voltmég és azt mondta a doki,hogy nem tudok belül tágulni, és a keményedések miatt nemkönnyûneki megfordulni, még ha akarna se, de már jobb, talán megfordul.

szólj a dokinak, hogy nem elég a megnézium. Én is ezért kaptam magnesii citrici-t ami nem volt olcsó, de azóta jobb. A baba faros voltmég és azt mondta a doki, hogy nem tudok belül tágulni, és a keményedések miatt nemkönnyûneki megfordulni, még ha akarna se, de már jobb, talán megfordul.
Szia! A MagneB6 nekem sem csinált semmit, nekem magnézium citrátot (magnesii citrici 500mg) írt fel az orvos, ebbõl szedtem 3*2-t. Egy dobozban csak 10 szem van, így megéri egyszerre 10 dobozzal felíratni. Ez és a sok pihenés segített. Nyugodj meg, pihenj sokat. Én a 20. héttõl szedtem, most a 40. hétben vagyunk, még egyben. :)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. A Magne B6 nekem se segített. Én a terhességem eleje óta szedek napi 2 Nospa Fortet és Magnesii citricit 6-8 szemet/nap, így elég jól viselem a dolgokat. Ha csökkenteni próbáltam az adagon nagyon fájt és sokat keményedett a hasam (kb. 20.héttõl). Én sem szívesen szedek bogyókat, de ha a dokik felírják, biztosan nem árt a babának. Én jobban félek attól, hogy a görcsök miatt kinyílik a méhszájam, ezért inkább szedem. Pihenj sokat és ne aggódj, nekem is mindig ezt mondják. Üdv 24 hetes kismama.
Szia!Nekem is a doki magne b6-ot írt fel, de nálam semmit sem használt, de újra elkezdtem szedni és most használ, de szedhetnék másfajta magnéziumot is! 31 hetes kismama

Volt már úgy valaki, hogy az elején nagyon beteg volt és nem lett semmi baja a babának? Én 6 hetes vagyok és influenzás. Fáj a torkom náthás és lázas vagyok és rengeteget köhögök. Nagyon félek hogy valami baja lesz a babámnak.

Legjobb válasz: Igen a középsõ lányommal így kezdtem a terhességem,fogytam is 11 kg-ot.Semmi bajunk nem lett szerencsére.Viszont az elején véreztem egyszer,szerintem az erõs köhögéstõl.Menj orvoshoz,és mindenképpen mondd meg,hogy terhes vagy.Valamit talán azért tud írni.De ne szedj be semmit amit nem orvos ajánl.A nõgyógyásznak is említsd meg.Ritkán,de okozhat rendellenességet vírus a babánál.Nekem legalábbis ezt mondták akkor. Minden jót,jó egészséget nektek.

Igen a középsõ lányommal így kezdtem a terhességem, fogytam is 11 kg-ot.Semmi bajunk nem lett szerencsére.Viszont az elején véreztem egyszer, szerintem az erõs köhögéstõl.Menj orvoshoz, és mindenképpen mondd meg, hogy terhes vagy.Valamit talán azért tud írni.De ne szedj be semmit amit nem orvos ajánl.A nõgyógyásznak is említsd meg.Ritkán, de okozhat rendellenességet vírus a babánál.Nekem legalábbis ezt mondták akkor. Minden jót, jó egészséget nektek.
Szia! LÁZAT MINDENKÉPP CSILLAPÍTS!!! Ugyanis az vetélést okozhat! 38 fok fölé ne menjen a lázad!! Algopyrint vehetsz be! A vírusok és bacik nem okoznak bajt! Legalábbis kis százalékban. De akkor ebben a korai terhességben a mindent, vagy semmit elv mûködik. Ha baj van, akkor elmegy a baba. A láz a legveszélyesebb!!! Gyógyulj meg hamar!!!
Szia! Én 8hetesen voltam tiszta láz és influenza, nagyon köhögtem.Az orvos penicillin készitményt irhatott csak fel(persze érzékeny vagyok rá)de nem lett semmi bajunk, Algopyrint szedtem láz ellen, mrt igazából a láz árthat a babának nagyon! Jobbulást!
lazits, en baranyhimlos voltam és semmi baja a babamnak, izeg-mozog. influenza abszolut nem tesz semmi kart a bababan.
Én is egy hónapig beteg voltam a 2. hónapot végig betegeskedtem végul antibiotikumot írt a doki és gyonyoru okos egészséges kisfiam szuletett. Mielobbi jobbulást és boldog babavárást kívánok :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Már voltam dokinál és szedem a gyógyszert (algopyrin és ospen antibiotikum amit lehet szedni terhesen is) csak nagyon aggódom. De megnyugtató válaszokat kaptam és most már jobban érzem magam. Még egyszer köszönöm!
Lázat valóban csillapíts, de nehogy Algopirynt vagy bármilyen pirinszármazékot beszedj.Az Algopiryn és társai vetélést okoznak, nem ajánlott terhesen a szedésük.Paracetamol tartalmú szereket szabad bevenni ha muszáj, de inkább orvos írja fel, mint írtam már.


13 hetes kismamam vagyok. Már két hete nagyon náthás vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Nagyon félek, hogy ettől valami baja lehet a babának! Lehetséges? A dokik nem mondanak semmit!

Táppénzen is voltam egy hétig, akkor jól voltam, de most megint visszaestem. Homeopátiás gyógyszereket szedtem, de semmi javulás.

Legjobb válasz: Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!

Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!
Ha nincs lázad, nem lesz baj! Szedj 1000mg-os c-vitamint is! Sok tea és sok pihi!
Nekem a csipkebogyó tea nagyon bevált mindig, abban van a legtöbb C vitamin, és mivel természetes úton viszed be, így sokkal több szívódik fel belõle, mintha tablettában vennéd. Csak az okozhat problémát, ha lázad is van, ebben az esetben azonnal orvoshoz kell menni.

1 hetes a babám. Honnan tudom hogy fáj-e a hasa? Nem sír álmában csak húzza a hasa felé a lábát. Egyébként szinte minden kajcsi után böfizik és nagyon sokat pukizik is.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak emészt álmában, ha fájna a hasa, szólna, ne aggódj, addig jó, míg nem teszi. A poci alvás közben is dolgozik :-)))

Szia! Szerintem csak emészt álmában, ha fájna a hasa, szólna, ne aggódj, addig jó, míg nem teszi. A poci alvás közben is dolgozik :-)))
A lábhúzással csak segít magán, hogy könnyebben távozzanak a gázok.Ha fájna a hasa éktelen, keserves sírásba kezdene és nem lehetne megvígasztalni.Szerintem nála minden ok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!