Találatok a következő kifejezésre: Nagyon fáj és (2495 db)

Az normális hogy 5-6hetes terhessen enyit fáj a hasam és a derekam? Mindenem fáj. A fogam is begyulladt. A derekam az nagyon fáj és nem tudok aludni sem. Nagyon fáratnak érzem magam. Ez normális? és honnan lehet észrevenni ha vki méhenkivüli?

Legjobb válasz: normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))

normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Még nem voltam dokinál, csak kedden megyek:)

13 eves vagyok es probalkoztam az ob tampon felhelyezesevel, de nagyon fajt es nem sikerult! Ez tenyleg ennyire faj v csak en csinaltam vmit rosszul? Es ha igen akk hogy csinaljam hogy ne fajjon?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem fáj. Talán elõször a gyakorlatlanság miatt lehet kicsit kellemetlen a felhelyezés, de semmiképpen sem fájhat. A dobozban van nagyon részletes leírás, rajzzal. Azt olvasd át és próbáld az ott leírtak szerint felrakni a tampont. Még valami fontos: nem árt, ha az elsõ próbálkozásaidnál erõs a vérzésed, hogy ne dörzsöld ki a hüvelyed falád.

Egyáltalán nem fáj. Talán elõször a gyakorlatlanság miatt lehet kicsit kellemetlen a felhelyezés, de semmiképpen sem fájhat. A dobozban van nagyon részletes leírás, rajzzal. Azt olvasd át és próbáld az ott leírtak szerint felrakni a tampont. Még valami fontos: nem árt, ha az elsõ próbálkozásaidnál erõs a vérzésed, hogy ne dörzsöld ki a hüvelyed falád.
Szia! Azt javaslom, elõször próbálkozz nyugodt körülmények között, az OB mini mérettel(én is azzal kezdtem).És ne aggódj, az elsõ felhelyezés nekem is fájt, el is keseredtem emiatt, azt mondtam, sosem fogok még egyszer tamponnal próbálkozni.Aztán meggondoltam magam, a következõ menzeszemnél sikerült jól felhelyeznem, és azóta azt használok. Elsõ alkalommal még izgulsz, és ideges vagy, ezért görcsösebb, és így picit fájdalmas a felhelyezés.Plusz kell egy pár alkalom, hogy hozzászokj a használatához és rutinossá válj, de ha ráérzel, utána úgy fog menni, mint a karikacsapás, pár másodperc alatt, és meg se érzed.Ha nagyon kellemetlennek érzed amikor tolod befelé, próbálj egy ellazulni, és változtatni az irányon.Fontos az is, hogy elég mélyre helyezd, hogy leülésnél ne érezd, mert zavarhat. Nyugi, menni fog, szerintem nagyon sok lány így kezdte! Üdv:25/L
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!:D
1-2 év és menni fog...addig talán jobb nem erõltetni:)

Benőtt a körmöm, és nagyon fáj, és gennyezik is. Sebésztre menjek? Nagyon fáj? és szövödmények lehetnek? Valami krémet vegyek a patikába?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem is be szokott nõni sajnos, úgy mint neked, gennyesre begyullad. Én ilyenkor kamillával áztatom, attól csökken a gyulladás. Ha gyakran benõ, akkor elmehetsz vele a sebészetre és akkor kivágják a benõtt részt, majd a körömházat lézerrel kezelik, így soha nem fog visszanõni oda a köröm. Áztatsd ki a körmöd, utána emeld ki a szélét kicsit ahol be van nõve, így szép egyenesre le tudod vágni, aztán fertõtlenítsd le és kész. Igaz, hogy fáj miközben kivágom, de utána hamar meggyógyul :)

Nekem is be szokott nõni sajnos, úgy mint neked, gennyesre begyullad. Én ilyenkor kamillával áztatom, attól csökken a gyulladás. Ha gyakran benõ, akkor elmehetsz vele a sebészetre és akkor kivágják a benõtt részt, majd a körömházat lézerrel kezelik, így soha nem fog visszanõni oda a köröm. Áztatsd ki a körmöd, utána emeld ki a szélét kicsit ahol be van nõve, így szép egyenesre le tudod vágni, aztán fertõtlenítsd le és kész. Igaz, hogy fáj miközben kivágom, de utána hamar meggyógyul :)
Én egyszer túlságosan belevágtam és benõtt.Gennyes volt..stb..2 évig szenvedtem. Végül a bõrgyógyász fájdalommentesen megoldotta 5 perc alatt. Ha csak kicsit nõtt be, tuti tipp. ez már bevált nekem is a másik lábamon? ki kell emelni a köröm végét és egy jódba áztatott összesodort pici gézdarabot odadugni, hogy a köröm ne érjen hozzá a sebes bõrhöz.Utána kösd is be, hogy szikkadjon.Ilyenkor 3 nap alatt ki lehet még kezelni. Nagyon mutatványos dolog, nekem 6x sikerült, de egy mükörmös könyvben olvastam anno és tényleg jó.
A gézdarabot a köröm alá kell ügyesen becsúsztatni..ezt nem írtam bocsi

Szüzesség elvesztéskor nagyon fáj? és jobban fáj ha a fiu pénisze nagy? Olyan is lehet hogy nem vérzik első alkalomkor?

Legjobb válasz: Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F

Hát fájni fáj, hogy milyen mértékben, az maga az illetõtõl is. Pl hogy mennyire tûri a fájdalmat. 16/F
Csak a második alkalommal vérzik! Minél kisebb a pénisz annál jobban fáj! Csak is roccoval szabad elveszíteni!
Én nem véreztem. És a pasi méretétõl is sok függ. Én olyan pasival vesztettem el a szüzességem, akinek 22 centis volt és nagyon vastag, de nem fájt annyira csak meg kellett szoknom a méretét. De mondjuk nagyon be voltam pörögve, lehet, hogy ezért.
En meg sem ereztem. Egyenfuggo.
mekkora a nagy?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
hát nekem eléggé fájt, csinálhatta akármilyen lassan! :( de nem véreztem.. eléggé be is nedvesedtem, úgyhogy nem azzal volt a baj... ki milyen alkat.. :)
Tényleg nem fáj annyira ha el vagy lazulva!!!
A kérdező hozzászólása: és ténleg nem fáj annyira ha jol felvagy izgulva, ellazulva?
hát a lánynak nemigazán fejt inkább nekem még olyan szûk puncit a világ nem látott :D
maga az illetõtõl is függ.*
Nekem kicsi a cerkám !Ugy hogy rögtön próbáljuk ki a popódba hogy illeszkedik. No vazelin !Nem fog fájni !

Hajtépés, nektek is nagyon fáj és hogyan lehet védekezni ellene egy verekedésben?

Múltkor verekedésbe keveredtem és komolyan belekaptak a hajamba, negyon fájt utána a fejbőröm. Olyan lányok válaszát várom, akik már vettek részt ilyen hajtépéses bunyóban.

Legjobb válasz: Persze, hogy fáj, a fejbõr nagyon érzékeny. Ha be van fonva, talán még ha lófarokba hordod akkor sem fáj annyira. Megkérdezhetem miért verekedtél?

Persze, hogy fáj, a fejbõr nagyon érzékeny. Ha be van fonva, talán még ha lófarokba hordod akkor sem fáj annyira. Megkérdezhetem miért verekedtél?
Ha be van fonva jó szorosan, akkor tényleg nehezebb belemarkolni. Nemigen lehet védekezni hajtépés ellen. A helyedben én is téptem volna az õ haját amíg egy maréknyit ki nem szakítok belõle!
Ne engedd neki hogy odaférkõzzön hozzád , lökd fel ( rálépsz a lábára és izomból meglököd - ekkor elveszti az egyensúlyát és borul ) , lökd el magadtól , vágd földhöz , vagy verd szét a fejét de azt nem ajánlom mert feljelenthet ha nyoma van . Ezeket úgy sajátítod el , ha beiratkozol valami önvédelmi sportra . Lányoknak a karatét ajánlom , ha kifogsz egy jó edzõt fél év múlva a közeledbe sem tud menni !
Borotváld le a hajadat :)

Már fél éve arc-és homloküreggyulladásom van! Nagyon fáj és szarul is vagyok! Mit csináljak, hogy elmúljon? A gőzölés és a lámpázás nem segít, már egy csomó gyógyszert is szedtem! Már csak a felszúrás segíthet?

Legjobb válasz: A sinusitis nagyon nagyon tud fájni. Nekem is azok a tüneteim voltak, mint neked. azonnal röntgen amely kiderítette, hogy mindkét arcüregem intenzíven fedett. Megcsapolt ( felszúrt) a füll-orr-gégész az orromba. egyetlen éles nyillalást éreztem, aztán egy csövön keresztül folyadékot eresztettek az arcüregembe, ami már úgy fájt, hogy sírtam. Aztán teljes erõbõl préselni kellett, ki a folyadékot. Tele lett a vesetál gennyel. Azonnali megkönnyebülés, fájdalom el. Én azt javaslom menj el a füll-orr-gégészetre. Ne kínlódj tovább. A gõzölés már nem valószínû, hogy kiviszi, mert sûrûa genny nem szakad fel. Jobbulást és sok sikert!

A sinusitis nagyon nagyon tud fájni. Nekem is azok a tüneteim voltak, mint neked. azonnal röntgen amely kiderítette, hogy mindkét arcüregem intenzíven fedett. Megcsapolt ( felszúrt) a füll-orr-gégész az orromba. egyetlen éles nyillalást éreztem, aztán egy csövön keresztül folyadékot eresztettek az arcüregembe, ami már úgy fájt, hogy sírtam. Aztán teljes erõbõl préselni kellett, ki a folyadékot. Tele lett a vesetál gennyel. Azonnali megkönnyebülés, fájdalom el. Én azt javaslom menj el a füll-orr-gégészetre. Ne kínlódj tovább. A gõzölés már nem valószínû, hogy kiviszi, mert sûrûa genny nem szakad fel. Jobbulást és sok sikert!
Ne, kérlek szépen ne félj. a vizsgálattól és az orvosi segítségtõl fõleg ne. Menj szakorvoshoz, vagy idõpontkéréssel, vagy háziorvosi beutalóval. Mindenképpen. Nagyon fájdalmas tud lenni és csak fedi fedi a genny az üregeket. Attól nem félsz? Hallgass rám. Légyszíves menj orvoshoz. Bátorság!!!!
Fül-orr-gégészeti dolgozóként mondom, hogy mindenképpen menj orvoshoz. Fél éves sinusitissel nem tudsz mit kezdeni, ha szedtél gyógyszert, lámpáztad, de nem múlt el... Az elsõ az OMÜ röntgen lesz, ettõl függõen vagy pungálják (felszúrják, és leszívják a gennyet), vagy konzervatív terápiával kezelik. Ez intravénás antibiotikumot, köptetõt és lámpázást jelent. Az i.v. antibiotikumok mindig hatásosabbak a szájon át szedhetõnél, de ugyanakkor kórházi bentfekvést igényelnek. Ha annyira rossz a rtg. eredménye akkor egyszerre indítják mindkét terápiát. Félni nem kell, a betegség és a kórház sosem kellemes, de pár nap alatt megoldódik a fél éve húzódó problémád. Hány éves vagy?
Az elsõ két választ én írtam. Na látod??? Szakember is azt tanácsolja, hogy orvoshoz kell fordulnod. Legalább neki hidd el, hogy ez a megoldás!!!!
Ezt a füll-orr gégész megmondja, de szinte 100%, hogy elég, mert jól le fogja csapolni, a kiegészítõ therapia, pedig elvégzi a többit. Sok sikert, jobbulást kívánok. Gyógyulj meg és ezentúl jobban kell ügyelni magadra, hogy ne alakuljon ki. Sapka, sál. Télen hordani kell ám!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Félek:(!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépem köszönöm!Jövõhéten elmegyek orvoshoz!L/17Elég egyszer felszúratni?

Amikor pisilek nagyon fáj, és a hasam is fáj, és aktus után véreztem nagyon, mi lehet a bajom?

17 éves lány vagyok, és még gyakran járok pisilni is, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot,pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne,de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!

Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot, pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne, de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!
Szerintem is irány a doki! Valami gyulladásod lehet, ami a hüvelyed nyálkahártyáját kicsit kikezdte, ehhez jött a szex közbeni "dörzsölõdés" is, amitõl csak rosszabb lett az egész, ezért vérzett. Szerintem így van, de nem vagyok orvos. Menj el a nõgyógyászhoz, õ majd belenéz a hüvelyedbe, esetleg valami mintát vesz, hogy milyen kórokozó okozza a bajt, és aszerint fog kezelni (gyógyszert ír, esetleg kúpot). Nagyjából ennyi. Ne félj, ezekkel a dolgokkal nem tanácsos várni, mert csak rosszabb lesz.

Amikor a szűzhártyád elszakad az nagyon fáj? és az igaz, hogy aki sokat Maszturbál annak közben is elszakadhat?

léci írjatok válaszokat

Legjobb válasz: NAGYON NAGYON FÁJ! KB 2L VÉRED ELFOLYIK, VIGYÁZZ MIT CSINÁLSZ! XD

NAGYON NAGYON FÁJ! KB 2L VÉRED ELFOLYIK, VIGYÁZZ MIT CSINÁLSZ! XD
A kérdező hozzászólása: hahaha
Attól függ, hogyan maszturbálsz. Ha feldugsz egy vibrátort, akkor nem elszakadhat, hanem elszakad. :P Amúgy változó, kinek mennyire fáj, van akinek nagyon, van, akinek kicsit és oylan is akinek egyáltalán. Én sajna az elsõbe tartoztam.
A kérdező hozzászólása: és a többség?
Nekem is fájt, de ha szereted azt, aki elveszi a szüzességet, még ezt a fájdalmat is szeretni fogod :)
Nekem annyit mondott a nõgyógyász, hogy ezt a fájdalmat el kell fogadni, ez az élettel együtt jár. Mi nõk, ilyenek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Nekem is fájt...de utána jobb lesz, kibírható :)
Nekem is fájt. De ez vele jár. Utána csak jó jöhet :)
Azért van, mert orvoshoz kellene menned!
Mit mûveltél mnagaddal?
Ez sajnos valami fertõzésnek tûnik. Menj orvoshoz! Tiszta szívbõl kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhetõ jót!!!
túl nagy valamit próbáltál magadba tuszkolni és szétrepedtél van ilyen. Ne aggódj pár nap és összeforr begyógyul, ha tisztán tartod. De a biztonság kedvéért menj el dokihoz és mutasd meg neki. Ne szényenlõsködj rengeteg lánnyal elõfordul ilyen.
Sztem a bõrdarab azért lóg, mert a szûzhártyád nem teljesen normálisan szakadt át. Ezt egy sima korrekciós beavatkozással lecsípik. Emiatt a sérülés miatt juthatott be valami fertõzés a hüvelyedbe, ezért van a többi tünet. Szerintem. A lényeg, hogy menj el dokihoz, és ne érezd cikinek a dolgot!! Bárkivel elõfordulhat hasonló. Sõt, élete során mindenkivel elõ is fordul. A lényeg, hogy az elõjátékra mindig fordíts figyelmet, mert nagy valószínûséggel azért szakadt ki ilyen féloldalasan, mert túlságosan száraz voltál! Kívánok jó egészséget Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat feltétlenül elmegyek orvoshoz
Szerintem semmi köze a szûzhártyádhoz. A folyás fertõzésre utal, a fájdalom és viszketés szintén. A repedés seb lehet, a fertõzéstõl.
Szerintem is fertõzés, a gombás fertõzés viszket és ha nem fordul az ember lánya idõben orvoshoz elég dúrván ki tud sebesedni, annyira, hogy a bõr felmaródjon. Menj el orvoshoz, hogy megmondja gombás vagy baktériumos fertõzérõl van-e szó.

Miért nem jön össze? A barátommal már jópárszor próbálkoztunk az anális sexel, de valamiért nem jön össze. Nekem nagyon fáj és inkább abbahagyjuk. Pedig én is szeretném már nagyon. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Elõször is szerezzetek be síkosítót, vagy valamilyen semleges krémet. Elõször az egyik ujját vezesse be és kezdje el mozgatni az ánuszban. Ha ez jól esik és nem fáj, akkor 2 ujjal folytassa a tágítást. Miután a 2 ujj is problémamentes, meg lehet próbálni a behatolást. Az óvszert is be kell kenni síkosítóval mert az nélkül biztosan fájni fog.

Elõször is szerezzetek be síkosítót, vagy valamilyen semleges krémet. Elõször az egyik ujját vezesse be és kezdje el mozgatni az ánuszban. Ha ez jól esik és nem fáj, akkor 2 ujjal folytassa a tágítást. Miután a 2 ujj is problémamentes, meg lehet próbálni a behatolást. Az óvszert is be kell kenni síkosítóval mert az nélkül biztosan fájni fog.
A kérdező hozzászólása: hát ezt jó tudni.mármint akkor fertõzést lehet összeszedni?állandó partnerrel is?
Az sem mindegy, milyen pózban próbálkoztok. Olyan pózban kell próbálkozni, amiben ernyedtebbek az izmok. Nálunk ez vált be: http://www.sexinfo101.com/cross.shtml
A kérdező hozzászólása: óvszer is kell?
Persze hogy kell. Feltéve ha nem akarsz összeszedni egy fertõzést...
A végbélben a funkciója miatt baktériumok élnek. A végbél belsõ falát egy nyákosa anyag borítja, akkor is ha üres. Az óvszer nélküli anális szexnél a hugycsõbe juthat valami, ami a hugycsõben elszaporodva fertõzést okozhat. Az anális szex 3 alapszabálya : - nincs kapkodás és sok síkosító - óvszer kötelezõ - tilos a visszatérés a hüvelybe az anális behatolás után (szintén fertõzést okozhat)
Te figyu! Biztos, hogy neked szexuális életet kell élned, ha azt sem tudod, hogy fõként anális szexhez KÖTELEZÕ a gumihasználat??? A barátod fog nagyon csúnya fertõzést kapni, ami át is ragadhat rád, ha nem foglalkoztok a problémával. És igen, anál után NINCS hüvelyi közösülés, csak lecserélt gumival és tiszta kézzel, hacsak nem akarod hetekre eltiltani magatokat a szextõl, mert brutál fertõzést kaptál...
A kérdező hozzászólása: köszi az infókat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!