Találatok a következő kifejezésre: Nagyon eros szorzetem. Mit (5 db)

Nagyon erős szőrzetem van! A hónaljamat már nagyon sokszor borotvéltam de a "fekete folt" mindig látszik és ez nagyon idegesít? Szerintetek mi a jó megoldás? (több lent)

tudom hogy ez egyén függ? hogy kinek mi a jó csak akkor azt írjátok meg hogy mit érdemes és mi vált be (sz?rtelenít?krém, gyanta, epilátor...) Ja és kozmetikushoz nem nagyon szeretnék elmenni

Legjobb válasz: szerintem gyanta, vagy epilátor mer ezek tövestül kiszedik a szõrt és nem marad ott ami besötétíti. ez nem fog egybõl látszódni de idõvel igen..és hintõport is használj.:) az is puhítja a bõrt.

szerintem gyanta, vagy epilátor mer ezek tövestül kiszedik a szõrt és nem marad ott ami besötétíti. ez nem fog egybõl látszódni de idõvel igen..és hintõport is használj.:) az is puhítja a bõrt.
hasonló problémával küzdöttem én is. nekem hónaljra az epilátor vált be, bár az elsõ epilálásnál majd meghaltam a fájdalomtól. utána viszont nagyon kevés és vékony szõr nõ vissza, szóval ha hetente epilálom akkor már szinte nem is érzem. ha viszont a gyanta mellett döntesz, akkor kérj meg valakit hogy segítsen, mert szerintem magadnak elsõre nem fogod tudni rendesen lehúzni és akkor vagy a gyanta vagy a szõrök maradnak ott.
Nekem is az epilátor vált be! Elõször fájd, de aztán közbe hangosan hallgattam zenét és jobb lett:) ) Jelentõs eredményt viszont csak késõbb fogsz látni.

Nagyon eros a szorzetem. Mit tudnék tenni, vagy hogyan kellene szortelenítenem, hogy gyenguljenek vagy kevesebb szor legyen a combom belso részén, ill. a bikinivonalnál?

Legjobb válasz: Én az epilálást javaslom.Én is azt csinálom magamnak géppel,és jó mert nem pattogok ki ill. nem egszerre nõ a szõr igy alig látszik az a pár szál mikor elkezd nõni. Egy héten kb. 2 szer szoktam szedni ez 5-10 percet vesz igénybe és nem fáj! Azonban az elsõ leszedéskor nagyon érzékeny volt abõröm és fájt is.De ez csak az elsõ esetre vonatkozik mikor az összes szõrt kitépi a gép. Utána csak a negyede marad növekedési fázisban ezért nem látszik és nem is fáj a továbbiakban.

Én az epilálást javaslom.Én is azt csinálom magamnak géppel, és jó mert nem pattogok ki ill. nem egszerre nõ a szõr igy alig látszik az a pár szál mikor elkezd nõni. Egy héten kb. 2 szer szoktam szedni ez 5-10 percet vesz igénybe és nem fáj! Azonban az elsõ leszedéskor nagyon érzékeny volt abõröm és fájt is.De ez csak az elsõ esetre vonatkozik mikor az összes szõrt kitépi a gép. Utána csak a negyede marad növekedési fázisban ezért nem látszik és nem is fáj a továbbiakban.
Szerintem rendszeresen gyantáztasd hetente és soha ne borotváld mert az csak felerõsíti! Vagy van Villanófény eljárás, ezt keresd a modernabb kozmetikusoknál!!
Szia! Én is epilálom, sajnos nekem is hasonló a problémám. Néha nagyon rosszul tudom magam érezni, igazából kétségbe vagyok esve.:( Szeretném megkérdezni, hogy találtál-e valamilyen hasznos megoldást? kérlek, írj nekem erre az email címre:[email protected]öszönöm..illetve, ha téged ez lekileg zavart, akkor, hogy sikerült magad túl tenned rajta...

Szőrteleníteni szeretném a mellkasomat, mert a mellbimbóm körül nagyon erős a szőrzetem, és össze-vissza áll. Mivel érdemes?

Borotvával próbáltam, de attól még jobban meger?södött, úgyhogy gyorsan abba is hagytam. Gyantától nem er?södik meg?

Legjobb válasz: a nagyon gyenge szõr a gyantától is erõsödik, mert ahelyett, hogy tövestõl kijönne, elszakad, és kb olyan, mintha borotváltad volna... Inkább szõkíttesd ki, vagy szedd ki csipesszel az erõsebb szálakat.

a nagyon gyenge szõr a gyantától is erõsödik, mert ahelyett, hogy tövestõl kijönne, elszakad, és kb olyan, mintha borotváltad volna... Inkább szõkíttesd ki, vagy szedd ki csipesszel az erõsebb szálakat.
Én nemrég epiláltam, nagyon jó lett!
Én is csipeszelni szoktam, a gyanta ott biztos fájna, meg az a kisebb szõrszálakat is kitépi, amivel késõbb újra csak probléma lenne, és egyre többet kéne csak kiszedni. A borotvát felejtsd el!!
Szõrtelenítõ krémmel próbáltad már?
Menj el kozmetikushoz azért szerintem õért hozzá a legjobban.leszedi neked normálisan bekeni gyulladáscsökkentõ krémmel és nem fog kipattogni utána.
én a csipeszt ajánlom csökkenõ holdfázisban:) én is szkeptikus voltam, de néhány kiszedés után teljesen eltûnik.:)


A kérdező hozzászólása: 16 éves lány vagyok.
Semmit sem tudsz tenni, ilyen alkat vagy, akár csak én.Egyeseknek a gyantázás gyengíti a szõrét, hát nekem a több évi gyanta után is ugyanolyan erõs és pár nap alatt újra kinõ.
Akkor a lézerrel kellene megpróbálkozni.
Gyantáztasd.
Mindenképp gyanta.Azzal gyengíted is, és ott nem vészes, kibírható!:) (Sõt beljebb is túl lehet ám élni:) )
nekem is erõs, és epilálni szoktam. amikor elõször epiláltam akkor kb 4 éve borotváltam....gondolhatod. de mostmár több mint 1 éve epilálom és nem azt mondom h nem fáj, de szívesebben epilálom a bikinivonalamat, mint a combomat amit megjegyzem soha nem borotváltam. :) és nagyon hamar kész vagy :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!