Találatok a következő kifejezésre: Nagyon erős fájdalmakra (37 db)

Mit tegyek nagyon erős fájdalmai vannak!?

az anyukámnak mindig is voltak a havi vérzéssel hasi fájdalmai de most 2 napja már rettent?en fáj neki. gyógyszert nem vesz be, ügyeletet nem engedi hogy hívjak. MIT CSINÁLJAK????

Legjobb válasz: Biztosan nagyon nehéz NEKED, de szerintem egyenlõre nem sokat tehetsz. Légy résen, próbálj nagyon rendes lenni. Várj hátha elmúlik, vagy mégis kér majd segítséget az Anyukád. Türelem, kitartás, szorítok Nektek.

Biztosan nagyon nehéz NEKED, de szerintem egyenlõre nem sokat tehetsz. Légy résen, próbálj nagyon rendes lenni. Várj hátha elmúlik, vagy mégis kér majd segítséget az Anyukád. Türelem, kitartás, szorítok Nektek.
Ha õ nem akarja, akkor te nem tudsz tenni semmit.
szia Hány éves nem kezdõdik nála a klimax?? Az én anyukám most 45 és kimaradozik neki és õ sem hajlandó orvoshoz menni szerintem kezdõdik nála is. Gyógyszert miért nem vesz be magának segít vele . ne hagyd szenvedni

2 héten át elviselhetetlen, nagyon-nagyon erős fájdalmam menstruációt követően kb. a félidőig -peteérésig, mitől?

31 vagyok, 8 éve van egy miómám a méhfalban. Gyerekem még nincs, de lassan szeretnék. A gondom az, hogy minden menstruáció után az elviselhetetlen görcsök miatt 2 hétre munkaképtelenné válnék, ha nem szednék erős fájdalomcsillapítót. Minden nap 150-250 mg diclofenák megy le több éve. A gyomromon és a májamon érzem a túlterheltség jeleit. 5 nőgyógyász 5 különböző fogamzásgátlóját használtam már, de nem változott semmi. Sem ők, sem a háziorvos nem hajlandó semmilyen vizsgálatot elrendelni. A tanácsaik: szedjem tovább a fájdalomcsillapítót, szedjek másik f.gátlót, szüljek gyereket. Hogy szüljek úgy gyereket, hogy nagy mennyiségű kémiai szer van a szervezetemben, amit nem tudok elhagyni a fájdalom miatt? Kértem, hogy küldjenek hormonvizsgálatra, mert láthatóan a ciklussal-nemi hormonokkal van összefüggésben a fájdalom, de nem teszik. Mi a csudát csináljak? Hova/kihez menjek? Volt/van valakinek ilyen problémája?

Legjobb válasz: Endokrinológus nõgyógyászt keress, és sajnos legjobb lenne ha magánorvost keresnél. Ha pedig nem hajlandó hormonvizsgálatra küldeni õ se, akkor közöld, hogy nem fizetsz neki, és akkor mindjárt elküld. Sajnos ez a helyzet, hogy rengeteg szemét orvos van, aki lusta rendesen kivizsgálni a beteget amíg nem fizetnek neki külön. De akkor ahelyett, hogy azoknak fietnél, akik eddig szórakoztak veled, keress egy specialistát (azaz reproduktív endokrinológust, aki ált ugye nõgyógyász is egyben). Én is amíg sztkás bõrgyógyászhoz jártam, semmit nem javult a bõröm hiába voltam rengetegnél. Magán orvos meg végre most rendesen kikezel.

Endokrinológus nõgyógyászt keress, és sajnos legjobb lenne ha magánorvost keresnél. Ha pedig nem hajlandó hormonvizsgálatra küldeni õ se, akkor közöld, hogy nem fizetsz neki, és akkor mindjárt elküld. Sajnos ez a helyzet, hogy rengeteg szemét orvos van, aki lusta rendesen kivizsgálni a beteget amíg nem fizetnek neki külön. De akkor ahelyett, hogy azoknak fietnél, akik eddig szórakoztak veled, keress egy specialistát (azaz reproduktív endokrinológust, aki ált ugye nõgyógyász is egyben). Én is amíg sztkás bõrgyógyászhoz jártam, semmit nem javult a bõröm hiába voltam rengetegnél. Magán orvos meg végre most rendesen kikezel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor megpróbálok keresni egy ilyen dokit. Asszem nem lesz egyszerû...

A jósló fájások mikor jelentkeznek? Lehet az jósló fájás, ha nagyon erős fájdalmaim vannak az egész hasamnál?

normális ez? 35 hetes a magzat.

Legjobb válasz: Nagyon változó, hogy kinél mikor jelentkezik. Nálam pl. a szülés elõtt 1 héttel, de több barátnõm is volt, akiknek a szülés elõtt több héttel már voltak jóslófájásai, sõt volt olyan barátnõm, akinek a 20. héten már volt. 35. héten teljesen normális.

Nagyon változó, hogy kinél mikor jelentkezik. Nálam pl. a szülés elõtt 1 héttel, de több barátnõm is volt, akiknek a szülés elõtt több héttel már voltak jóslófájásai, sõt volt olyan barátnõm, akinek a 20. héten már volt. 35. héten teljesen normális.

A menstruációm alatt nagyon erős fájdalmaim vannak. Hogyan csináljam akkor az edzést?

Utóbbi pár hónapban szörnyű fájdalmaim vannak. (endokrinológiai és nőgyógyászati kivizsgálásokra is járok most, lehet, hogy valami egészségügyi gondom van.) De mit csináljak azon a 10 napon? (sajnos addig tart.) Fájdalomcsillapítók már nem enyhítenek semmit. Így nagyon gyengének és kimerültnek érzem magam az edzéshez. Van esetleg valami tippetek? Köszi.

Legjobb válasz: Felejtsd el a fájdalomcsillapítókat. Egy bizonyos szintig segítenek, de ilyen súlyos esetekben az már annyi, mint halottnak a csók. Az az igazság, hogy ilyen esetben már hiába osztogatjuk itt a tanácsokat, mert csak szakember segíthet. Valószínûleg kapni fogsz valami durva gyógyszert, aminek x mellékhatása van, de segít. Ha viszont nem akarsz ilyen gyógyszereken élni, akkor ajánlom neked a természetgyógyászt. Én sem hittem benne, de egyre több nõtõl hallom, hogy segít. Keress valakit a környéken. Én is már lassan ott tartok, hogy elmegyek. Évekig fájdalomcsillapítóztam, aztán szedtem vagy háromféle gyógyszert, amit nõgyógyász írt ki, most a fogamzásgátlónál tartok. Ha ez se segít, akkor befejeztem a szervezetem mérgezését... Jobbulást neked, tudom, mit élsz át...

Felejtsd el a fájdalomcsillapítókat. Egy bizonyos szintig segítenek, de ilyen súlyos esetekben az már annyi, mint halottnak a csók. Az az igazság, hogy ilyen esetben már hiába osztogatjuk itt a tanácsokat, mert csak szakember segíthet. Valószínûleg kapni fogsz valami durva gyógyszert, aminek x mellékhatása van, de segít. Ha viszont nem akarsz ilyen gyógyszereken élni, akkor ajánlom neked a természetgyógyászt. Én sem hittem benne, de egyre több nõtõl hallom, hogy segít. Keress valakit a környéken. Én is már lassan ott tartok, hogy elmegyek. Évekig fájdalomcsillapítóztam, aztán szedtem vagy háromféle gyógyszert, amit nõgyógyász írt ki, most a fogamzásgátlónál tartok. Ha ez se segít, akkor befejeztem a szervezetem mérgezését... Jobbulást neked, tudom, mit élsz át...
Szia! A kamilla tea hasznos tud lenni. Milyen fájdalomcsillapítót használsz? Nálam a voltaren dolo, vagy a cataflam vált be, és még bõven azelõtt szedem be õket, hogy bármi fájdalmat is érzékelnék, így teljesen meg tudom elõzni a görcsökben fetrengést. Megelõzésnek a rostokban dús táplálkozás a menstruációt megelõzõ néhány napban is nagy segítséget jelenthet, valamint próbálj meg kúraszerûen magas Mg és Fe tartalmú ételeket fogyasztani vagy pezsgõtablettával a szervezetedbe juttatni. Egyébként nem lehet inkább idegi alapja a fájdalmaidnak? Sokszor az állandó stressz és görcsölés a menstruáció alatt bosszulja meg önmagát. Remélem nincs semmi komolyabb bajod, és azt is hamar kezelik! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Lehet jó ötlet a természetgyógyász, megpróbálom! :)
A kérdező hozzászólása: 2 éve nem eszek cukrot. :)
az aviva tornának nézz utána. aviva módszernek is hívják. ilyen problémákra kidolgozott fájdalomcsillapító mozgássor, edzés.

Nagyon erős alhasi fájdalmaim vannak (mint menstruációnál, csak sokkal durvább), de nem vérzek. Egy picit sem. Csak erős fehér folyásom van. Mitől lehet ez?

Nagyon fáj a hasam, pluszba már a derekam is mellé. De semmi vérzés, csak a fehér folyás. N?gyógyász 2 hét múlva tud id?pontot adni...:( Volt már így valakivel? Ja és nem vagyok hasfájós menzesz alatt sosem. Nem értem a fájdalmat.

Legjobb válasz: Csatlakozom az utolso valaszolohoz, nalam is ugyanigy kezdodott a terhesseg!

A kérdező hozzászólása: kedves 6.! köszönöm a válaszaid, nagyon! Még kérdeznék ha nem baj. Neked is ilyen durván fájt az alhasad? Néha nekem abbamarad és újra elkezd fájni. Nagyon fura, mivel kb. 1 évben 1szer görcsölök 1 napig, de akkor se ilyen fájdalmas, legszivesebben a falat kaparnám olykor..
Lehet terhesség is, de miért nem mentél el ma a dokihoz? Holnap szerintem elsõ dolgod legyen felkeresni a rendelést.
6. vagyok Hat pontosan nem emlekszem, de kb 2-3 hetig. Amugy kesik a mensid?
Csatlakozom az utolso valaszolohoz, nalam is ugyanigy kezdodott a terhesseg!
A kérdező hozzászólása: Kaptam ma beutalót nõgyógyászatra. De most pl jelen pillanatban semmi bajom. De éjszaka is azt hittem a falat kaparom le. Addig ameddig tart a görcsoldó hatása oké, de utánna megint kezdõdik elõröl minden. Bemegyek a kórházba a sürgõsségire. Szurkoljatok! És köszi a válaszokat!
Megint 5-ös vagyok, írd majd meg mit mondott a doki! Remélem minden rendben lesz!
Szia! Én meg az 5. válaszoló vagyok. Én tablettát szedtem, és amellett estem teherbe. Hetekig voltak ilyen görcsös fájdalmaim, amik idõvel átmentek kis szurkálásokba. Elõtte nekem is megjött, bár jelentõsen gyengébb volt a vérzés, majdnem hogy semmi. A dokinál derült ki, hogy 5 hetes terhes vagyok a petezsák mérete szerint. Sürgõsen menj orvoshoz!
Remélem minden oké!
Szivesen :) Nekem annak idejen gorcsolt mensinel is elegge, de ezek a gorcsok joval erosebbek voltak, neha muszaj volt leulnom annyira fajt. Es nem egyfolytaban fajt , hanem hullamokban. Kicsit meg is remultem hogy mi bajom lehet, mert meg sohase fajt ennyire elotte. Aztan a pozitiv tesztnel mar ertettem hogy mi van :)
A kérdező hozzászólása: Nos, csajok hazaértem. Megvizsgáltak, megultrahangoztak, és nem vagyok terhes. Elkaptam valami bacilust és ezért van a fehér folyás is. És a görcsök is. Kaptam kúpot, ha nem javul vissza kell mennem. Remélem jobb lesz, mert most is iszonyatosan fájok.:(
Pl gyulladás, ciszta is okozhatja. NE várd meg a két hetet, menj elõbb. Sztk-ban vagy kórházi ambulancián (lakhely szerint ahova tartozol) kötelesek ellátni még ma akár - bár idõpont nélkül elõfordulhat, hogy sokat kell várni. Menj el még a héten feltétlenül!
megint 6. vagyok Teherbe esni eleg lehet egyetlenegy alkalom is... A mi lanyunk is ugy fogant, hogy a legelso direkt probalkozasnal sikerult is, szoval siman.
A kérdező hozzászólása: kb. 1hónapja van párkapcsolatom, lehetséges lenne ilyen hamar teherbeesni?
A kérdező hozzászólása: igazából megvolt, csak kevés. és hamar elmult
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi lehet a baj..terhesség?? huhhaa..veszek tesztet holnap. és nektek meddig fájt a hasatok? nekem már 4.napja. iszonyú
Ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, de nem lehet, hogy terhes vagy? Mert én hasonlóképp voltam, rettentõen fájt ugyanígy, hasam, derekam, és olyan érzés volt, mintha meg akarna jönni, de semmi, csak folyás... És kiderült a nemvárt...
Akkor most menj, egy percig se várj tovább! Sok sikert, majd írd meg, mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: Voltam háziorvosnál, adott görcsoldót, ami semmit nem ér :( Nem várok 2 hetet, mert nagyonnagyon fáj, legszivesebben sírnék már. És most meg hullámokba jön rám. :( Elég sûrû hullámokban.
Menj át a háziorvosodhoz.
5-ös vagyok, meg 15-ös, meg még ki tudja hányadik... :-) Nagyon örülök, hogy semmi "komolyabb" baj. Mihamarabbi gyógyulást Neked! Vigyázz Magadra! Üdv!

Halkan tűrtétek a szülési fájdalmakat? Azért el lehet viselni úgy, hogy ne ordítsak majd? Nekem mindig is nagyon erős mensi görcseim voltak, csak napi 6 szem apranax segített. Olyasmi lesz?

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem olyan volt. De nagyon nagyon fájt..nem hazudok, úgy éreztem sose többet ilyet. Én nem bírtam halkan tûrni sajnos, nagyon fáj. De muszáj kibírni, ez van:)

Nekem egyáltalán nem olyan volt. De nagyon nagyon fájt..nem hazudok, úgy éreztem sose többet ilyet. Én nem bírtam halkan tûrni sajnos, nagyon fáj. De muszáj kibírni, ez van:)
Nekem 14 órán keresztül tartott a vajúdás. A szülésznõ jó tanácsokat adott a fájás idejére (pl. közben számoltam, lassan vettem a levegõt). Igy el is tudtam volna viselni, de a 14 óra alatt jópárszor vizsgálnia kellett fájás közben és az kizökkentett. Na, olyankor néha hangoskodtam... De a tolófájások alatt már oda koncentrálódott minden erõm, ahová kellett, igy nem is orditottam. Szerintem az orvosok, szülésznõk hozzá vannak szokva, legfeljebb a hiszti idegesitheti õket.
Én is nyomásnál nyögtem, nem kiabáltam, akkor is inkább attól, hogy a doki belekönyökölt a hasamba és úgy éreztem, kinyomja az utolsó szuszt is belõlem. Egyébként 5, 5 óra alatt született meg a lányom, elsõ baba, ki lehetett bírni. De ez teljesen egyedi, van, akinek annyira fáj, vagy annyira alacsony az ingerküszöbe, hogy ordít, míg a másik nem.... 9 hós kislány anyukája.
Én csak nyomás közbe adtam ki hangot, de akkor se kiabáltam, inkább csak nyögtem és nem hangosan. De még így is szólt a szülésznõ, hogy hang nélkül. De hogy az milyen érzés amikor kibújik a baba azt nem tudom, mert császár lett a vége.
Én inkább vinnyogtam...nem tudom máshogy kifejezni.A kiabálás sok erõt elvitt volna, ezért lihegtem, meg nyögtem.Az elsõt EDA-val szültem, a 2.nál is így terveztem, de nem volt rá idõ.Ki lehet bírni(úgy gondoltam én ezt nem tudom megcsinálni, szval nagyon büszke voltam magamra)A kitolás nekem nagy megkönnyebbülés volt.a 3.fájásra-gátmetszés nélkül-ki is bújt a buksija.A nyomás közben adtam ki hangot, az erõlködéstõl, de ez sem kiabálás volt.Ez a fájdalom semmihez nem hasonlítható.
szia! nekem nagyon fajt, pedig jol turoma fajdalmat, de nem birtam szo nelkul. Nem szegyeltem, abban a pillanatban a szegyenerzet volt az utolso ami eszembejutott. Nem vettem eszre, h emiatt mas szemmel neztek volna ram, sot nagyon segitokeszek voltak. Gondolom, nem en voltam az egyeduli. Amint megszuletett a pici, elfelejtettem mindent, olyan tunderi volt.
nalam az volt a helyzet hogy nekem annyira fajt hogy a fajdalom megnemitott, egy hang nem jott ki a torkomon! igaz nem is akartam orditani.de mindennel jobban megeri az egesz fajdalom, mikor meglatod a babadat:)
Szia! Én is így mensziztem, és sokszor nekem sokszor gyógyszer sem használt, csak fetrengtem a fájdalomtól! Nem ijesztgetni akarlak de nekem a szülés sokkal jobban fájt már a végén! Én sem kiabáltam attól függetlenül, de magamban fogadkoztam, hogy soha többet nem szülök, meg csináljuk vissza inkább az egészet!:) )) De túl lehet élni! Kérdezz rá az edára, mert ahol én szültem ott nem adtak, pedig én nagyon kértem!:) Azt mondták az intézmény nem támogatja! De jó hír, hogy szülés óta nincsenek erõs menstruációs görcseim!:)
Azt nem tudom neked milyen lesz a szülés ez egyénenként változik. Én azt vallom hogy akinek tényleg fáj annak nincs ereje ordítani. Én a szülés alatt elég sokszor elmondtam a dokinak meg a szülésznõnek hogy ez nekem nagyon fáj ám. Õk meg mondták tudjuk anyuka. Ordítani nem bírtam (de nem is akartam). A lényeg hogy figyelj a dokira meg a szülésznõre.Õk sokat segítenek.Ja és persze a "hisztis" anyukákkal úgy is bánnak.Én mindig azt mondtam magamnak nem én vagyok az elsõ és nem is az utolsó aki szül, tehát ki fogom bírni. Azóta van két csodás gyerekem.
Nekem mensi görcseim nem nagyon voltak sosem. Az elsõ szülésem nagyon fájt, de én halkan tûrtem a fájdalmat. Magas a fájdalom küszöböm. Ha neked nem sikerül csöndben maradni, nem baj szerintem ha úgy esik jól kiabálj.
szia. nekem is hasonloan nagyon erõs mensi görcseim voltam, a vajudás borzasztó volt, eleinte ha nem is kiabáltam de hanfosan jajgatam, de rájöttem hogy annyi energiát vesz el, hogy jobb halkan türni, szerencsére a párom hülye viccei és hülyeségei erõt adtak és néha még nevettem is közbe, a kitolási fájdalmat nem tudom milyen, 10 órás vajudás után megcsászároztak, na az rosszabb volt
Szia! Nekem is elég fájdalmas szokott lenni, mikor mensizek, én gyógyszert sose vettem be, inkább tûrtem, de a vajúdásom a vége felé már sokkal fájdalmasabb volt (nem megijeszteni akarlak, csak ez az igazság). De ne aggódj ezen elõre, mert mindenkinek más! Ja, és csendben tûrtem a fájdalmat... Boldog babavárást, és könnyû szülést! 7 hetes kislány anyucija
Szia! Én csendben vajúdtam. Nem is lett volna erõm kiabálni, inkább a fájások alatt becsuktam a szemem és azt mondogattam magamban, hogy a kisfiamért mindent! Egyébként 22 órát vajúdtam, abból 19-et töltöttem a szülõszobán, úgyhogy végighallgattam jópár szülést és bizony a legtöbben hangosan kiabáltak, de ezen nincs semmi szégyellnivaló. Sajnos a végén megcsászároztak, így hiába szenvedtem, de legalább tudom, hogy legközelebb mire számíthatok és nem rettentett el a fájdalom.

A férfiak is átélnek szülési vagy szüléshez hasonló fájdalmakat amikor nagyon erős szorulásuk van?

Legjobb válasz: Egy nagyon erõs szorulás semmi egy szülési fájdalomhoz képest. Az max olyan mint amikor popóba dugnak egy csajt, nem több.

Tényleg a vesegörcs a leginkább hasonló.
Egy nagyon erõs szorulás semmi egy szülési fájdalomhoz képest. Az max olyan mint amikor popóba dugnak egy csajt, nem több.
Igen, a vesegörcs az, ami hasonlítható a fájdalom intenzitását tekintve. Az még ilyen szinte az emberi tûrõképességet meghaladó, szinte eszméletvesztésig hatoló fájdalom. Sõt, nekem epegörcsöm is volt, az is nagyon fáj, de az mégsem éri el a szülési fájdalom intenzitását.
a foghúzás szuri nélkül az is sokkal szarabb, mint egy szorulás.
Egy szorulas bolhacsipes a szuleshez kepest...
A szorulás semmiség a szüléshez képest. A férjemnek mellék here gyulladása volt, akkor mondta, hogy kb. sejti, milyen a vajúdás. De úgy is nézett ki.
Szerintem meg a vesegörcs sincs olyan dúrva. Nekem mindig is voltak veseproblémáim, sajnos terhességem alatt sem úsztam meg. A 30. héten vesegörccsel vittek be, azt hittem baj van, és szülés van. Utólag visszagondolva majdhogynem összehasonlíthatatlan. Végülis a vesém volt, és 31. hetesen 3 vesekövet kellett "megszülnöm". Egyik nap jött kettõ, majd rá három napra a harmadik. Kegyetlen volt.
Az egyetlen fájdalom, amit a szüléshez szoktak hasonlítani, az a vesegörcs.
Nekem azt mondta egy nõ, hogy inkább szülne még egyet, mint még egy foghúzás injekció nélkül. :)
Szorulásnál nem de bódítás, altatás nélkül elvégzett vastagbél tükrözésnél talán igen. Nekem volt egy ilyenem ami rettenetes volt. Egy nõi ismerõsöm szerint (akinek már mindkettõben volt része) hasonlóan durva mindkettõ :( (Egy már majdnem apuka 30F)
A sima szorulás szerintem nem, de nekem már volt olyan, hogy hasmenésem volt, és valahogy az akadt el, és nagyon görcsös volt, annyira fájt, hogy már majdnem sírtam, mozdulni nem tudtam a wc-n, mikor kijöttem kb. egy óra múlva, csuron víz volt a hajam, totál leizzadtam meg alíg álltam a lábamon... egyszer volt ilyenem, de szerintem ez felért egy vajúdással.... úgy éreztem ennél jobban már nem tud fájni :S
Na meg azt tegyük hozzá, hogy egy fülgyulladás sem állhat messze tõle...

Mi lehetett ha a ciklusom 11. napjan nagyon nagyon eros kesszurasszeru fajdalmam volt a huvely es meh tajekan?

Aztan erre 3 napra elkezdtem egy kicsit verezni, ami enyhe volt, mar tart 3-4 napja de most mar eleg elenk piros, viszont nem sok. Csak pisileskor eszreveheto a torlesnel (bocs, de maskepp nem tudom leirni)! Lehet peteeres miatt van? De eltarthat a verzes 4 napig is?

Legjobb válasz: Szia!Hát ez eléggé furcsa.A késszúrásszerû valami az attól van,hogy kiszabadul a petesejt,de ez nem magyarázza a vérzést.Esetleg egy kis rózsaszinezés 1-2 napig,de az se folyamatosan.Az elõzõ hónapi menzid milyen volt?Lehet felfáztál,cisztád lett és most ürül ki.Azért elmennék a dokihoz,hogy megnézzen,mert ez bármi lehet,nehogy rossz vége legyen!Jó egészséget a továbbiakban!

Szia!Hát ez eléggé furcsa.A késszúrásszerû valami az attól van, hogy kiszabadul a petesejt, de ez nem magyarázza a vérzést.Esetleg egy kis rózsaszinezés 1-2 napig, de az se folyamatosan.Az elõzõ hónapi menzid milyen volt?Lehet felfáztál, cisztád lett és most ürül ki.Azért elmennék a dokihoz, hogy megnézzen, mert ez bármi lehet, nehogy rossz vége legyen!Jó egészséget a továbbiakban!

4 éve császármetcéssel jött világra gyermekem. A katéterezés óta folyamatosan vizeléskor és utána pár percig nagyon erős csípő, szúró fájdalmam van. Már tükröztek is hólyagnál, de mindenki csak találgat és segíteni senki nem tud. Szedtem gyulladásgátlót é

4 éve császármetcéssel jött világra gyermekem. A katéterezés óta folyamatosan vizeléskor és utána pár percig nagyon erős csípő, szúró fájdalmam van. Már tükröztek is hólyagnál, de mindenki csak találgat és segíteni senki nem tud. Szedtem gyulladásgátlót és gombaellenes szert is, eredménytelenül. Ön mit tanácsol, várom válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezzel a panasszal urológus szakorvost javasolt keresnie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezzel a panasszal urológus szakorvost javasolt keresnie. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Hüvelyi viszketésem és nagyon erős szeméremtest fájdalmam van, ami időnként visszatér. Folyásom egyáltalán nincs. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mielőbb nőgyógyászhoz kell fordulnia, mert vizsgálat szükséges. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mielőbb nőgyógyászhoz kell fordulnia, mert vizsgálat szükséges. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!