Találatok a következő kifejezésre: Nagyon erős éreztem, de (9 db)

35hetes kimama vagyok! Nagyon erős szúrások a hüvelyembe mit jelent? Már éreztem máskor is de ma nagyon sűrűn! Ugye nem akar még kibújni?

Legjobb válasz: Szerintem az idõjárás teszi! 34 hetes vagyok és ma én is sûrûbben keményedtem és fájt is a hasam! Figyeld magad, zuhanyozz le, pihenj kicsit, ha nem múlik én azért bemennék a biztonság kedvéért!

Szerintem az idõjárás teszi! 34 hetes vagyok és ma én is sûrûbben keményedtem és fájt is a hasam! Figyeld magad, zuhanyozz le, pihenj kicsit, ha nem múlik én azért bemennék a biztonság kedvéért!
helyezkedik a baba feje a szülôcsatornába.Ez természetes dolog.
Ha a derekad fáj rettenetesen(jóslófájás)+keményedik a hasad(ami nekem nem volt)majd akkor kezdõdik.Most az idõjárás miatt van, pihenj és ne idegeskedj.Szedsz magnéziumot?

Nagyon erős nyilalást éreztem, de csak egy volt, mi ez?

Már második alkalommal éreztem reggel amikor épp fordultam az ágyban, egyik alkalommal hirtelen fordultam, de a másikoszor teljesen lassan. Olyan volt amilyet még sose éreztem, de talán húzódáshoz vagy lábgörcs szer? fájdalomhoz hasonlítnaám. mit lehet ellene tenni? Aggódjak? Mi volt ez?

Legjobb válasz: Szerencsés vagy ,hogy még csak most érzel ilyeneket nekem sokkal hamarabb kezdõdtek az ilyen fajta nyilalások. Én nem sok mindent tudtam tenni, mert még tartott meg sem bírtam mozdulni.Lassabban kell forgolódni, felállni és akkor nem lesz olyan vészes. Ez nem jóslófájás ne félj. Inkább arról van szó,hogy már nagy a teher és kicsi a hely a szerveidnek,ami ilyenkor normális.

Szerencsés vagy , hogy még csak most érzel ilyeneket nekem sokkal hamarabb kezdõdtek az ilyen fajta nyilalások. Én nem sok mindent tudtam tenni, mert még tartott meg sem bírtam mozdulni.Lassabban kell forgolódni, felállni és akkor nem lesz olyan vészes. Ez nem jóslófájás ne félj. Inkább arról van szó, hogy már nagy a teher és kicsi a hely a szerveidnek, ami ilyenkor normális.
Egyetértek az elöttem válaszoloval.Ne aggodj minden ok!boldog heteket
Miutan kiveri, minek dorzsoli hozza a g.cis farkat a puncidhoz?
Azelott kene tajekozodni, mielott szexelni kezdtek, nem utana sirankozni, kis gyokerek.
De te esztelen és tanulatlan. Még szûz vagy mert nem feküdtetek le.Viszont a szûzhártyád megsérült.
A kérdező hozzászólása: Miközbe verte akkor dörzsölte oda...
beindult a magyar mentalitás...de szerencsétlennek ezzel mindent adtok, csak segítséget nem....node normálisabb szavakkal kifejezve a dolgokat. több mint vszínû, hogy megsérült a szûzhártyád, elkéne menni dokihoz megnézetni, hogy mi is történt valójában...az, hogy oda dörzsölte miután kiverte kizárt, hogy terhes legyél...nagyon messzire elkell jutnia az ondónak és beharcolnia magát...ettõl ne parázz :) 24/F
Össze. A katonák átlag 3 napot bírnak várakozni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Most szombaton kell megjönnie, de egyelõre nem érzek semmit :(
Nagy eséllyel sikerült a baba. Én is így lettem várandós az elsõ gyermekemmel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: sajnos nem :(

Még nem volt sosem orgazmusom. Már éreztem, hogy majdnem elmegyek, de egy nagyon erős érzésem támadt, hogy mindjárt bepisilek, ez normális? Mit tegyek?

Még nem volt sosem orgazmusom. Most olyan kapcsolatban vagyok, ahol igazi a szeretet és a bizalom. Hétvégén már éreztem, hogy majdnem elmegyek, de egy nagyon erős érzésem támadt, hogy mindjárt bepisilek, így visszafogtam magam. Ez normális? Mit tegyek?

Legjobb válasz: am 21N

A kérdező hozzászólása: am 21N
Nefogd vissza magad.
lehet összekevered a szezont a fazonnal, ne fogd vissza magad, mi az ami legrosszabb megtörténhet? bepisilsz? és?
A kérdező hozzászólása: hát ettõl félek, hogy lepisilem.
Nem fogod lepisilni. :D Ilyen erõs izgalmi állapotban szinte képtelenség pisilni, ha megálltok és kimész, nem fogsz tudni. A pisilés érzet után jön az orgazmus. ;) Engedd el magad. Spriccelni lehetséges, hogy fogsz, de az hangsúlyozom NEM vizelet, és NEM a húgycsõbõl jön, hanem a hüvelybõl. (tapasztalat) Szóval ne aggódj. Add át magad az élvezetnek. :) 19/L
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon, már dolgozunk rajta :)

3, 5 hete szültem, mostanáig vérezgetek, de úgy éreztem elmúló félben van, már alig volt valami. Ma reggel nagyon erős piros vérzésem volt. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Én szülés után 2 hétig véreztem, aztán teljesen elmúlt. Pár nap múlva újra kezdõdött és még 1 hétig volt vérzés. Erre azt mondta a doki teljesen normális, úgyhogy szerintem nálad is rendben van.

Szia! Én szülés után 2 hétig véreztem, aztán teljesen elmúlt. Pár nap múlva újra kezdõdött és még 1 hétig volt vérzés. Erre azt mondta a doki teljesen normális, úgyhogy szerintem nálad is rendben van.
A gyermekagyi verzes eleg hullamzo, mikor azt hiszem mar elmult ujrakazdi. Mennyire terhelted magad fizikailag?Mert ez is okozhat verzeserosodest. Szerintem ha nem szunik a nagyon eros verzes jo lenne beszelned az orvosoddal.
Én is 3, 5 hete szültem és az utóbbi idõben elég hullámzó, pár napig semmi, aztán újra elég sok friss vér jön.Gondolom a méhlepény helyén lévõ seb idõnként újra erõsebben elkezd vérezni, ahogy húzódik össze a méh. Hanyadikán szültél pontosan?Fiú vagy lány? Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, reggel óta éppen csak hogy van valami. Úgyhogy nem aggódok. Lehet picit megeröltettem magam, fáradt is vagyok, és takarítottam is. 18-án szültem éjjel egy gyönyörûséges kisfiút. :)

A gyógyszer abbahagyását követően ez az első hónap, hogy babával próbálkozunk, jövő héten kéne megjönnie, de tegnap este nagyon erős szuró fájdalmat éreztem, ami pár óra alatt elmúlt. Azóta semmi. Vajon... (folyt)?

Felfáztam volna? Vagy ez a gyógyszer elhagyásának mellékhatása? Befolyásolhatja a teherbeesést?

Legjobb válasz: pár honap hogy kitisztuljon a gyogyszer.fõleg ha sokáig szedted.

pár honap hogy kitisztuljon a gyogyszer.fõleg ha sokáig szedted.
7 év gyógyszer szedés után, elsõ gyógyszermentes hónap után lettem terhes.csak akkor leszel babás, ha kiürült a szervezet.ez a gyógyszer abbahagyása után rögtön megtörténik. sok sikert
Nekem gyógyszer abbahagyását követõ fél évig nem volt szabad próbálkozni, hogy teljesen kiürüljön a szervezet. Ez idõ alatt vitamint szedtem, helyesen táplálkoztam, s amint lehetett, elsõ alkalommal teherbe is estem. Érdemes várni picit, a baba érdekében, hogy egészséges legyen.
Nekem is az a véleményem, és tapasztalatom, hogy ha babát szeretnél várj pár hónapot, hogy a gyógyszer a szervezetedbõl tisztuljon kicsit, akkor nagyobb eséllyel indulsz a babaáldásnak! Sok sikert! :)
nekem meg az a vélemyényem, hogy mi egy percet sem vártunk, nem védekeztünk a gyógyszer abbahagyása után, pedig ajánlotta az orvosom. Ezek a mai gyógyszerek annyira kevés hormont tartalmaznak, hogy semmi baja nem lesz a babának, ha most fogant meg. Én 26 éve elsõ gyógyszermentes hónapban fogantam, és makk egészséges vagyok, pedig akkor még nem ilyen gyógyszerek voltak.
Szia! Ha a hasad lent-oldalt-középen szurkált, akkor szerintem neked peteérésed volt. Én mindig meg szoktam érezni. Ha peteérésed volt, akkor kb 24 órán belül legyetek együtt a pároddal és akkor terhes leszel! A legjobbakat! Egy kétgyerekes Anyuka
Szia Nekem is azt javasolta anno mikor a gyogyszert abbahagytam, h ha babt szeretnenk akkor probalkozzunk nyugodtan, mert a mai gyogyszereknek annyira keves a hormon tartalmuk, h semmilyen kiurulest nem kell megvarni, mert nem lehet baj. Es az eslo terhessegemnel mikor abbahagytam akkor a kov.honapban megjott/de kevesebb es rovidebb ideig/es akkor mar babas voltam. Szoval mindent bele, drukkolok neked, es lehet, h tenyleg igaza volt az elottem ironak, h peteeres miatt volt az a szuro fajdalom.
Szia! Én várnék a helyedben, és vártam is a gyerekeimmel. Szerintem annyira nem sürgõs, hogy megkockáztassa az ember, hogy baja lehessen esetleg a babának. Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, fõleg ha régóta szedted.Aki még nem látott fogyatékos gyereket, embert az ad ilyen tanácsokat, hogy nem kell foglalkozni az esetleges következményekkel.Szerintem minimálisra kell csökkenteni az esélyét a kockázatoknak.Akkor lepõdik csak meg az ember, mikor õ az az 1-2százalék pont, amit emlegetnek. Mert mindenki azt hiszi addig, hogy csak másokkal történhet baj.Addig szerintem készítsd fel a szervezetedet, szedjél terhes vitaminokat, táplálkozz egészségesen....stb.. Sok sikert, és vigyázz már most magadra.

15 hetes terhes vagyok és még nem érzem a baba mozgását, holott nagyon sokan írták, hogy 14-15 hetesen már érezték. Amikor a méhem környékére teszem a kezem, akkor koncentrálok erősen, de nem érzek semmi, miért nem?

tudom, hogy van aki kés?bb érzi meg a mozgolódást. Csak aggódom, hogy én még buborékokat sem érzek.

Legjobb válasz: Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama

Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama
Elsõ babánál a védõnõ is csak 19-20-21 hét körül kérdezgeti hogy érzed-e már, nyugi.Azonkívül függ a lepény helyzetétõl és a testalkattól is.A második babádat fogod hamarabb megérezni :) mert akkor már tuti érzed mit is kell érezni.Nálam "buborék" nem is volt csak kis bökdösések.Elsõmet 20h., kistesót 16h.éreztem elõször.Még egy kis türelem, az aggódást pedik felejtsd el! :) 31h.kismama
Szia! Ne aggódj én is csak a 20. héten kezdtem el érezni elõtte én is "csak" ugyanazt éreztem amit Te is kis "vonulásokat", bekeményedést! Most 21 hetesen érzem teljesen biztosra, hogy Õ az! :) ) Boldog babavárást!
Én elég korán megéreztem, 16hetesen. De általában az elsõ babát mások késõbb szokták. A kezemmel ilyenkor még semmit nem éreztem, csak a finom mocorgást belül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor ezért nem érzek a kezemmel még semmit :) Akkor türelmes leszek tényleg :)
szia! én csak 21 hetesen éreztem elõször, de utána folyamatosan :-) most már itt szuszog az ágyon a kis lurkó, 11 hetes
Nekem elsõ baba, és a 13. heti védõnõi találkozón azt mondta a védõnõ, hogy 3 hét múlva már figyelgethetem a mozgásokat. Be is jött, mert a 16. hét vége óta mocorog a bébim. "Mászkál" ide-oda, mozgolódik ezerrel, naponta többször is. De kívülrõl -a dokim szerint- kb. a 20-21. héttõl lehet majd figyelni.
az elsõ babát késõbb érzi az ember, mint a másodikat, harmadikat, majd a 17-18 hét környékén valószínûbb hogy megérzed a pillangószárnyverdesést:) amúgy van már pocakod?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Én azt gondoltam, elõbb fogok a kezemmel érezni valamit, mielõtt magától is megérzem a mozgolódásokat. Hát akkor türelmes leszek és várok. És a keményedések, az már lehet a baba helyezkedése?
A kérdező hozzászólása: szia! Akkor én sem vagyok elkésve. Csak már jó lenne érezni. :) )
Felhívtad a dokid, hogy vérzel? Érdemes lenne mondani neki minél elõbb.
feltétlen hívd a dokit, nehogy baj legyen!!!!! Drukkolok nektek! Boldog babavárást!!!
mindenképp doki, mert ez még nagyon pici terhesség...
Mi lett veled akkor? Most nálam is ugyanez lépett fel. Aggodom légyszives válaszolj. Elõre is köszike.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!