Találatok a következő kifejezésre: Nagyon erős éreztem, (24 db)

Ne gondolj semmi ilyesmire, a baba jol van:) allandoan valtozni fog minden, ez egy ilyen allapot:)

18. hétben vagyunk. Ülő helyzetben tüsszentettem és nagyon erősen beleszúrt a jobb oldalamba. Kb. 0, 5-1 percig éreztem. Árthattam ezzel a babának? Mi lehetett ez?

Legjobb válasz: Szia...ne panikolj...termesztes jelenseg..;-)) A tusszentessel hasizomosszehuzodast esetleg mehosszehuzodast "hoztal letre" emiatt erezhetted az az eros szurast.....A rovid idotartama is azt bizonyitja, hogy a baboca jol van ne aggodj:-) Boldog babavarast, 25 hetes kismama aki ugyanezeken keresztulment:-)

Szia...ne panikolj...termesztes jelenseg..;-)) A tusszentessel hasizomosszehuzodast esetleg mehosszehuzodast "hoztal letre" emiatt erezhetted az az eros szurast.....A rovid idotartama is azt bizonyitja, hogy a baboca jol van ne aggodj:-) Boldog babavarast, 25 hetes kismama aki ugyanezeken keresztulment:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nagyon megijedtem:) de megnyugtattál:)
Szió! Én mindig "rákészülök" a tüsszentésre, mert sajnos párszor (leginkább ülve és fekve) én is megtapasztaltam amit írsz. A babának biztos nem ártunk vele, mert az elsõ babámnál is volt ez, és egészséges, mint a makk, bár igazából nálam terhességen kívül is elõ szokott fordulni ez a jelenség. Biztos, hogy ártalmatlan, csak nagyon fájdalmas, és tényleg ijesztõ. Boldog babavárást!
Ilyenkor bizony már elég erösek a rugások és ezek fájnak bizony.Nyugodj meg ez természetes.Én 2 gyereket szültem...
Szia! Én a 32. hétben járok és az én babám is nagyon erõseket rug meg nyumja a pici lábacskáit a bordáim alá meg a tüdõmbe. Kellemetlen de mégis jó érzés. Baj nincs, normális az érzés, mert már nagy a baby és kicsi neki a hely, terjeszkedik:)
Csatlakozom, bár én még csak 29 hetes vagyok. nekem az oldalom szokta annyira rúgni, hogy azt hiszem kiszakad a hasamon a bõr... Meg amint leülök, naná, hogy a gyomromban van, és a fejét annyira nekinyomja a bordámnak, hogy már fáj, annyira feszít... mi lesz még késõbb? :-))) Ne izgulj, minden rendben, csak sajna egyre erõsebb a "kis fenevad".-)) Finoman simizg meg ilyenkor, hátha megnyugszik, és néha szó szerint vissza kell tuszkolni a helyére.-)
Az én is békám kedvenc szórakozása, hogy a hasam jobb oldalára feszíti be magát, ha gyorsabban megyek, mint õ gondolja.Nah ez egy picit fáj:) Aztán a másik játék a jobb oldalon szintén a bordataposás.Múlthéten már majdnem õrületbe kergetett vele, és megfenyegettem, hogy ha nem hagyja abba, akkor az apja fogja hornadni most néhány napig:) A rúgásai meg ritkunak, nem mint a 26.héten, de sokkal erõsebbek.Az elmõlt két napban azt játszotta, hogy beterbesztett, és egyszerre kezdte el rúgni mindkét oldalon a bordáimat.Nem kellemes érzés, de tényleg csak mosolygok a fájdalmon, mert ilyenkor tudom, jól érzni magát odabent.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat:) !

Tegnaptol 1-2szer ugy ereztem mintha megkeseltek volna. Tegnap az oldalamban ereztem ezt, olyan volt mint egy gorcs csak nagyon eros szuro erzes, most meg a hatamban, hogy meg se tudtam mozdulni par masodpercig, ameg tartott. Mi lehet a bajom?

14 eves vagyok/lany. Sulyproblemam nincs, csak a szivem neha nem ver utemesen, de ezen kivul semmi bajom amirol tudnek. Nagyon faj amikor ez ramjon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha tegnap óta akkor ez bizony infarktus is lehet!Menj orvoshoz!Nem érzel olyat hogy zsibbad/lebénul a kezed/lábad?(nem mindkét oldali,általában a bal)

Ha tegnap óta akkor ez bizony infarktus is lehet!Menj orvoshoz!Nem érzel olyat hogy zsibbad/lebénul a kezed/lábad?(nem mindkét oldali, általában a bal)
A kérdező hozzászólása: Anyukam itthon van es nagymamamek is, apukam elutazva. Koszi szepen a valaszokat; ha meg egy ilyen elofordul, orvoshoz fordulok.
a beszoruló levegõ volt ilyen bedöfött kés-érzés... bocs, ez lemaradt.
nekem kórházi altatás miatt a kulcscsontom alá szorult, és majdnem két hétig fájt... tényleg hívd fel a mentõket vagy az ügyeletet. inkább egy telefon, mint egy komolyabb baj. szüleid otthon vannak?
A kérdező hozzászólása: Koszi az eddigi valaszokat.
A kérdező hozzászólása: De ha a hatamban is volt( ott volt tobbszor), es nagyon eros; ott van esely hogy ugy beszoruljon a levego? epp hogy annyira fajjon :|
nekem sokszor volt ilyen, még ügyeletre is kerültem... ekg-t is csináltak rögtön. kaptam görcsoldót, és azt mondták, hogy valószínûleg stressztõl van. 15/L
nekem ilyenem szorulásnál volt :) úgyhogy annyira ne ijedj meg
hívjátok fel a mentõket, és telefonon érdeklõdjetek, hogy mi ez, kell-e azonnal kórházba menned. lehet, hogy csak beszorult a levegõ, de lehet komoly dolog is.
A kérdező hozzászólása: nem, nem erzek a vegtagjaimban semmit. csak a combom csipett picit, de nagyon meg vagyok ijedve.
21:12-es vagyok.. nekem úgy szokott lenni, hogy érzem elöl és hátul is, mintha egy kardot állítottak volna belém, vagy többet... :S

35hetes kimama vagyok! Nagyon erős szúrások a hüvelyembe mit jelent? Már éreztem máskor is de ma nagyon sűrűn! Ugye nem akar még kibújni?

Legjobb válasz: Szerintem az idõjárás teszi! 34 hetes vagyok és ma én is sûrûbben keményedtem és fájt is a hasam! Figyeld magad, zuhanyozz le, pihenj kicsit, ha nem múlik én azért bemennék a biztonság kedvéért!

Szerintem az idõjárás teszi! 34 hetes vagyok és ma én is sûrûbben keményedtem és fájt is a hasam! Figyeld magad, zuhanyozz le, pihenj kicsit, ha nem múlik én azért bemennék a biztonság kedvéért!
helyezkedik a baba feje a szülôcsatornába.Ez természetes dolog.
Ha a derekad fáj rettenetesen(jóslófájás)+keményedik a hasad(ami nekem nem volt)majd akkor kezdõdik.Most az idõjárás miatt van, pihenj és ne idegeskedj.Szedsz magnéziumot?
A kérdező hozzászólása: GRATULÁLOK NEKTEK!!! Remélem Én is most talán babás lehetek
lehet a beágyazódás jele is:-) drukk
A kérdező hozzászólása: Már 5 hónapja próbálkozunk, remélem tényleg az. Egésznap olyan feszítõ érzést éreztem a petefészkemben:-( De nem korai még a 20-21 napon a beágyazódás? 13. napon voltam uh, akkor volt 22 mm-es és 17 mm-es domináns tüszõm.
A beágyazódás akkor épp pont jó idõben van. Bár terhestüneteket akkor még nincs mitõl érezz, mert a terheshormonok csak a beágyazódás után kezdenek el termelõdni, és ezek okozzák a terhestüneteket, ezek is csak akkor, ha a mennyiségük már rendesen megnõ: az 5-6. hét környékétõl.
A kérdező hozzászólása: szerintem a hányinger az attól volt, mert elég sokat ettem de a vége már nem esett jól, de megettem, tuti hogy nem a terhesség, ha egyáltalán az vagyok! De jó lenne:-) Neked van már babaád vagy Ti is az elsõt várjátok?
szia.elsõ vagyok, nekem van 2 gyermekem, lehet most jön a 3-dik.:-)) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc..
Én a második vagyok, az elsõ babával 10 hetes terhes. :-)
A kérdező hozzászólása: nektek volt tünetek beágyazódásnál?
Nekem a tünetek a következõk voltak:fáradtság, gyakori vizelés, minimális hányinger és a jobb petefészeknél éreztem nyomást.

Nagyon erős nyilalást éreztem, de csak egy volt, mi ez?

Már második alkalommal éreztem reggel amikor épp fordultam az ágyban, egyik alkalommal hirtelen fordultam, de a másikoszor teljesen lassan. Olyan volt amilyet még sose éreztem, de talán húzódáshoz vagy lábgörcs szer? fájdalomhoz hasonlítnaám. mit lehet ellene tenni? Aggódjak? Mi volt ez?

Legjobb válasz: Szerencsés vagy ,hogy még csak most érzel ilyeneket nekem sokkal hamarabb kezdõdtek az ilyen fajta nyilalások. Én nem sok mindent tudtam tenni, mert még tartott meg sem bírtam mozdulni.Lassabban kell forgolódni, felállni és akkor nem lesz olyan vészes. Ez nem jóslófájás ne félj. Inkább arról van szó,hogy már nagy a teher és kicsi a hely a szerveidnek,ami ilyenkor normális.

Szerencsés vagy , hogy még csak most érzel ilyeneket nekem sokkal hamarabb kezdõdtek az ilyen fajta nyilalások. Én nem sok mindent tudtam tenni, mert még tartott meg sem bírtam mozdulni.Lassabban kell forgolódni, felállni és akkor nem lesz olyan vészes. Ez nem jóslófájás ne félj. Inkább arról van szó, hogy már nagy a teher és kicsi a hely a szerveidnek, ami ilyenkor normális.
Egyetértek az elöttem válaszoloval.Ne aggodj minden ok!boldog heteket
Miutan kiveri, minek dorzsoli hozza a g.cis farkat a puncidhoz?
Azelott kene tajekozodni, mielott szexelni kezdtek, nem utana sirankozni, kis gyokerek.
De te esztelen és tanulatlan. Még szûz vagy mert nem feküdtetek le.Viszont a szûzhártyád megsérült.
A kérdező hozzászólása: Miközbe verte akkor dörzsölte oda...
beindult a magyar mentalitás...de szerencsétlennek ezzel mindent adtok, csak segítséget nem....node normálisabb szavakkal kifejezve a dolgokat. több mint vszínû, hogy megsérült a szûzhártyád, elkéne menni dokihoz megnézetni, hogy mi is történt valójában...az, hogy oda dörzsölte miután kiverte kizárt, hogy terhes legyél...nagyon messzire elkell jutnia az ondónak és beharcolnia magát...ettõl ne parázz :) 24/F

NST-én éreztem a fájásokat, majd itthon nagyon erős hátfájás, keményedések, görcsök! Lehet közeledünk a végéhez? Olyan jó lenne már! 37 hkm

Legjobb válasz: Na erre a tudo dologra sajnos nincs mit adni !!! A nagyobbik gyerekem 39.heten született. ..Nem tudott levegõt venni, újra kellett éleszteni stb...szörnyû volt, de szerencsére nem lett baj. Kisebbik gyerekem kora baba lett. 35 héten kibujt és azonnal levegõt vett semmi de semmi baja sem volt !!!!!! A dolog elég egyéni sajnos nem függ a hetektol....

Na erre a tudo dologra sajnos nincs mit adni !!! A nagyobbik gyerekem 39.heten született. ..Nem tudott levegõt venni, újra kellett éleszteni stb...szörnyû volt, de szerencsére nem lett baj. Kisebbik gyerekem kora baba lett. 35 héten kibujt és azonnal levegõt vett semmi de semmi baja sem volt !!!!!! A dolog elég egyéni sajnos nem függ a hetektol....
Gyakran hallottam már hogy megváltozik az arc szülés elõtt (torzul kissé puffad) lehet erre alapozzák. elsõ válaszoló
Mindenképp közeledsz már a végéhez :) Viccet félretéve nem lehet tudni sajnos mikor is születik a baba, lehetséges hogy már csak napok választanak el attól hogy megölelhesd a babádat :) Kitartás, és könnyû szülést kívánok! 29hkm
A kérdező hozzászólása: Ma mondták a boltba, hogy nem húzom ki, mert látszik rajtam, hogy mire alapozták a tapasztalt anyukák az jó kérdés! Persze alig várom már.... Sok boldogságot nektek!
:) sajna az eltorzult arc semmit se jelent. Jósoltak nekem hétvégi babát, és még másfél hétig ráhúztam.(5perces erõs fájások egy órán át, amik el is múltak, eltorzult arc...) Erõsebb görcsök, jósló fájások. Semmit se jelentenek. 41.héten született a lányom. Fiammal is szuper fájásaim voltak, egyik nstn, amikor levették a gépet rólam a védõnõ mondta szól a dokinak, az meg remegve vizsgált meg, mert én nem éreztem hála, de kemény "fájásokat" rajzolt a gép:) , azt hitte elindult a kicsi. Kitartást, azt a picit ami van még, nemsokára vége.
Azért ne akard ennyire siettetni szegényt, hadd érjen a tüdeje. Koraszülött babáknál nagyobb az esély a légzés kimaradására.
Össze. A katonák átlag 3 napot bírnak várakozni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. Most szombaton kell megjönnie, de egyelõre nem érzek semmit :(
Nagy eséllyel sikerült a baba. Én is így lettem várandós az elsõ gyermekemmel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: sajnos nem :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!