Találatok a következő kifejezésre: Nagyon erös van (412 db)

Egy hónapja volt egy kaparásom mert nem akart elállni a vérzésem és most megjött, már egy hete tart van mikor nagyon erős van mikor épp csak pár csepp! Meddig tarthat még?

Legjobb válasz: Hogy meddig tart, azt nem tudom, de nekem szülés után hónapokig nagyon erõs menstruációs vérzésem volt, és több napig is tartott, mint elõtte. Aztán menzeskor elkeztem inni 2 hétig napi 1-2 csésze Palástfû teát. Már az elsõ alkalommal normális lett minden! Méherõsítõ hatása van. Próbáld ki, hátha Neked is segít!

Hogy meddig tart, azt nem tudom, de nekem szülés után hónapokig nagyon erõs menstruációs vérzésem volt, és több napig is tartott, mint elõtte. Aztán menzeskor elkeztem inni 2 hétig napi 1-2 csésze Palástfû teát. Már az elsõ alkalommal normális lett minden! Méherõsítõ hatása van. Próbáld ki, hátha Neked is segít!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem tudom azt lehet-e innom mert még szoptatok!És neked azóta is rendbe van a menszeszed?

Egy ideje tervezem h meg kéne halni, és mikor valami nem sikerül akkor ez nagyon erős- van kiút ebből az elátkozott létből?

figyelem és szeretet hiányom van kicsi gyerkkortól fogva. És nem túlzok a környezetemben mindenki sikeresebb vagy szebb nálam. én azt hittem van egykét dolog amibe tehetségem van de ma kiderült h csak egy nagyon magányos ember vagyok aki csak m?vészkedni próbál ..- hmm.. milyen szánalmas ..

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy akiknek a társaságára vágysz, azok valóban belopnák a napot az életedbe? Nem csak a képzeletedben idealizálod õket? És azért vágysz pont rájuk, mert az õ figyelmüket nem kaptad meg idáig? Könnyû beleesni ebbe a csapdába, én folyton így járok... Nem hiszem, hogy sose kapnál figyelmet vagy dicsérõ szót senkitõl, kell hogy legyenek a környezetedben olyan emberek, akik fontosnak tartanak Téged. Csak lehet, hogy ezeket észre sem veszed, mert a kudarcokra koncentrálsz, és az "elérhetetlenekre". Mennyi idõs vagy?

Biztos vagy benne, hogy akiknek a társaságára vágysz, azok valóban belopnák a napot az életedbe? Nem csak a képzeletedben idealizálod õket? És azért vágysz pont rájuk, mert az õ figyelmüket nem kaptad meg idáig? Könnyû beleesni ebbe a csapdába, én folyton így járok... Nem hiszem, hogy sose kapnál figyelmet vagy dicsérõ szót senkitõl, kell hogy legyenek a környezetedben olyan emberek, akik fontosnak tartanak Téged. Csak lehet, hogy ezeket észre sem veszed, mert a kudarcokra koncentrálsz, és az "elérhetetlenekre". Mennyi idõs vagy?
már ez elsõ 2 szóból kiderült mért akarsz te öngyilkos lenni mert figyelem felhívásnak akarod ezt tenni, hogy felfigyeljenek rád..
A kérdező hozzászólása: 29. vágytam rá nagyon h legalább valami megkérdõjelezhetetlen tehetséget magaménak tudjak .de nincs. és sajnos ha idealizálok, ha nem azok az emberek autónómabbak. mig én összeomlok, addig õk élik világukat. tudnak nevetni, tudnak játszani!! én csak.. fogalmam sincs ki vagyok. de azt tudom h aki szép és még jó az alapszemélyisége dobogós helye van életben .én pedig csak nézõ lehetek a leghátsó sorból...
Írtam neked privát üzenetet. Annyit még, hogy akármilyen sz*rnak is érzed most a helyzeted, ne dobd el az esélyt, hogy lehet jobb is.
engem érdekelsz!! írnál egy valamit magadról? hány ves vagy? mit csinálsz? mit szeretnél csinálni? mit szeretsz magadban? ha van kéznél kérlek vegyél a kezedbe egy gyerekkori képet magadról! amin fiatalabb vagy 5 évnél és próbált meg elmondani neki hogy mi bánt téged és mi az amit neki kívánsz az életben!!
MIért kell tehetségesnek, különlegesnek lenni? Miért kéne mások (feltételezett) sikereihez mérnünk magunkat? A szeretethiány a gáz. Ha híres modell lennél, ez akkor is megmaradna. Valami társ kellen, nemde?
A kérdező hozzászólása: Hogy mit mondanék annak a kisgyereknek a fényképen? hogy bocsásd meg h nem szerettelek. És bocsásd meg h anyukád sem szeretett aki önmagát se tudta-és azóta már bocsánatot kért és jobb anya lett. De azokat az éveket visszaadni senki se tudja. Bocsánatot kérek h nem váltottam be az álmait mert kevés voltam hozzá. És ahogy nézném a kis arcocskát sírnék, mert az jutna az eszembe h semmi közöm nincs ahhoz az elhagyatott, de mosolygós kisgyerekhez. (ha van kedved 6. privátban írj rám!)
Ehhez az utolsóhoz kapcsolódva ajánlanék egy könyvet: Susan Forward: Mérgezõ szülõk. Lehet, hogy ismered, ez a képes dolog is benn van, de azért vannak torokszorító történetek is, amitõl Isten óvjon minden gyereket.

Ha valakinek nagyon erős generalizált szorongása van, kigyógyulhat szimplán az akaraterejével?

Mindig is szorongtam,de szerintem most a legerősebb. Kb 1 éve mélypontra kerültem és azóta is nagyon erősen próbálok kikapaszkodni ebből a gödörből.Minél erősebb próbálok lenni, igyekszek nem szorongani és elnyomni az érzéseim, annál több testi tünetem jelentkezik. A generalizált szorongás minden egyes tünete illik rám, már annyira, h tönkre teszi az életem. Valamilyen szinten változtam jó irányba, a hangulatom kevésbé rossz már, de a testi tünetek akkor kezdtek megjelenni, mikor úgy éreztem, h már kevésbé fájnak a régi sebek. Mint, ha megrekedtem volna fél úton. Nincs mellettem senki, aki támogatna. Szerintetek szimpla akaraterő elég ahhoz,h magam mögött hagyjam a szorongást? Ebből az állapotból szakember segítsége nélkül is fel lehet állni? Mert akkor még nem adom fel és próbálok tovább küzdeni. Erősnek tartom magam, de most kételkedek.

Legjobb válasz: Milyen testi tuneteid vannak? Hasonlo cipoben jarunk, en is mindig megijedek a testi tunetek visszateretol, mindig a szorongasra emlekeztet. viszont multkor nagymamam meselt arrol hogy az idefrendszer milyen konnyen meggyengulhet, es honapok mire megint jo lesz. en erre tippelek, hogx a sok szorongas tonkre tette az idegrendszerem es mar kisebb stressz hatasara is elojonnek a testi tunetek. egyebkent en is akaratbol masztam ki ebbol szakember nelkul. Azt hogy a szorongas mennyire eros szerintem a szorongo ember nem tudja megitelni, mert csak a pillanatnyi allapotot latja/erzi. En is nagyon erosnek ereztem megis sikerult kilabalnom. sokkal jobban vagyok, de a testi tunetek sajnos meg mindig neha elojonnek es mintha ez mindig ujra elohozna a szorongas erzeset.

Milyen testi tuneteid vannak? Hasonlo cipoben jarunk, en is mindig megijedek a testi tunetek visszateretol, mindig a szorongasra emlekeztet. viszont multkor nagymamam meselt arrol hogy az idefrendszer milyen konnyen meggyengulhet, es honapok mire megint jo lesz. en erre tippelek, hogx a sok szorongas tonkre tette az idegrendszerem es mar kisebb stressz hatasara is elojonnek a testi tunetek. egyebkent en is akaratbol masztam ki ebbol szakember nelkul. Azt hogy a szorongas mennyire eros szerintem a szorongo ember nem tudja megitelni, mert csak a pillanatnyi allapotot latja/erzi. En is nagyon erosnek ereztem megis sikerult kilabalnom. sokkal jobban vagyok, de a testi tunetek sajnos meg mindig neha elojonnek es mintha ez mindig ujra elohozna a szorongas erzeset.
A generalizált szorongás nagyon szakorvosi kifelyezés. Ebbõl pszichiáter segítségével, több hónapos gyógyszeres kezeléssel lehet kijönni. Ti mind a ketten igazi hõsök vagytok, hogy magatok is meg tudtátok állapítani a betegségeteket, sõt még vissza is tudtátok fordítani. Félig, meddig. Bátorság!
A szakember is csak abban segít, hogy átgondold a problémádat, hogy tudatosítsd milyen helyzetekben kezdesz szorongani. Az, hogy kezeld ezeket a helyzeteket az így is, úgy is a Te dolgod lesz. Én is ebben a cipõben jártam és járok. Kisebb nagyobb megszakításokkal vannak szorongásos idõszakaim. Van amikor szinte minden ok nélkül megbénít a félelem és van amikor semmi gondom nincs. Általában igyekszem erõltetni a "leszarom" hozzáállást, hogy ne idegeskedjek semmin, próbálom minden létezõ eszközzel bebizonyítani magamnak, hogy nem vagyok értéktelen és igyekszem figyelni az étkezésre, életmódra, alkoholfogyasztás, dohányzás kordában tartására. Ezek összessége általában mûködik. Nem szedek gyógyszert, mert nem tartom egészségesnek, hogy csak lenyugtassam magam anélkül, hogy érdemben kezeljem a helyzetet. Az is segíthet, bár nem egybõl, ha a számodra félelmetes helyzeteket megpróbálod bevállalni. Olyan helyzetben természetesen, amikor nem vagy alapból berezelve. Ha idõrõl idõre szembe kerülsz a félelmeiddel bizonyos mértékben, akkor megszokhatod a helyzetet és egyre inkább csökkenni fog majd a pánikhangulatod szerintem. Próbálj meg valami mozgásformát is ûzni. Elég a gyaloglás is. Legyél sokat a szabad levegõn és ne foglalkozz a többi ember véleményével :) Jön a tavasz, irány napozni :) F 27
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nekem ezt pszichológus mondta. Csak egyszeri beszélgetés volt. Õ azt mondta, h ebbõl szinte lehetlen kikerülni egyedül, de adott néhány tanácsot, hátha.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Örülök, h ennyit írtál. Sejtem, h ezzel, h kiírhattad ezt magadból, neked is valamennyivel könnyebb lett. Az a baj, h én mindentõl félek. Félek attól, h nem sikerül az iskolám, késõbb pedig, h nem találok munkát, féltem a családom, félek az élettõl, haláltól, bogaraktól, a kellemetlen helyzetektõl, h nem lesznek soha barátaim, félek attól is, h egyszer elveszítem a meglévõ szeretteimet, az emberek rossz véleményétõl, attól, ha egyszer terhes leszek, akk elvetélek v teherbe se esek....Szóval ilyen brutális baromságok miatt aggódok megállás nélkül, de egyszerûen nem tudok szabadulni ezektõl a félelmeimtõl. Õrítõ!!! És a negatív dolgok elterelik a figyelmem, ezért a koncentrácíó se megy, a memóriám romlik...Nekem is vannak pánik rohamaim olyan kb 2 hetente, de ez miatt nem szorongok már. Talán, mert már az sem érdekelne, ha meghalnák.
Hûha, amik miatt szorongsz az totál más mint az enyém. Én inkáb nem merek kipróbálni új helyzeteket, viszont te már a jövõdtõl is? Nos ezzel tényleg kérdezz meg valamilyen szakembert. Ja ezt már mondtam (én vagyok aki az elõbb is elküldött szakemberhez.) És hogy nem érdekelne a halál, hát amíg nem próbálsz ki minden lehetséges megoldást, és nem éled át a "poklot" addíg nem érdemes meghalni :D.
Kedves kérdezõ! Ezekkel a tünetekkel jobb ha szakembertõl kérsz segítséget. Nekem volt generalizált szorongásom és kaptam rá antidepresszánst és Xanaxot is. Több hónapig kellett szedni, de használt.

Az előbb teszteltem egy nagyon erős pozit! Hihetek ennek? De a nemvártnak csak hétfőn kellene nem megjönnie. De annyira erősen ott van a másik csík. Úristen annyira boldog lennék ha igaz lenne! Lehetséges ez, tényleg?

Legjobb válasz: Elvileg ha két csík van akkor valóban babás vagy! Nekem mondjuk anno menszi elõtt 3 nappal mutatott pozitívat a teszt!! Ha lehet azért inkább még ne nagyon éld bele magad mert hétfõ még messze van, de pozitív irányba ritkán téved a teszt!!!!

Elvileg ha két csík van akkor valóban babás vagy! Nekem mondjuk anno menszi elõtt 3 nappal mutatott pozitívat a teszt!! Ha lehet azért inkább még ne nagyon éld bele magad mert hétfõ még messze van, de pozitív irányba ritkán téved a teszt!!!!
Attól is függ, hogy milyen tesztet használtál... De szerintem már örülhetsz!
Lehetséges, hiszen nem biztos, hogy félidõben fogant a baba. Nekem pl. a menszi elõtt 1 héttel, du. lett +. Már akkor sejtettem, hogy elõbbi a baba valamivel. Azóta minden UH igazol. Jelenleg a 38. hetemet töltöm. Ja és gratula, remélem minden rendben lesz.
Még az is lehet, hogy régebben fogant meg. De ha erõs, akkor nem tévedhet :) Gratulálok!!
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem is van benne valami! :) ) El se tudom mondani mennire boldog vagyok! Még soha életemben nem éreztem ilyen gyönyörû boldogságot.
A kérdező hozzászólása: Ja és nagyon gratulálok mindenkinek!!!
Szia ! nekem mensi elott 5nappal mar pozitiv volt a tesztem...most 38dik hetesek vagyunk... SZeretnek szivbol gratulalni, ez bizony baba:) :)
Szerintem reménykedhetsz. Én is ekkortájt csináltam tesztet, pozitív lett, de azért a biztonság kedvéért a kimaradás után 1 héttel csináltam még egyet. Az én párom is megérezte, mikor terhes lettem, na nem ilyen korán.Sajnos volt közben egy vetélésem is 6 hetesen. Azt mondta a férjem, az akkori terhességemkor nem érzett semmit, csak ürességet, közönyt, csak nem merte nekem mondani. Akkor mégis van valami a dologban nem?
A kérdező hozzászólása: Jaj annyir annyira köszönöm, most nagyon sok erõt adtatok. Éreztem én a babát, egyszerûen csak tudtam hogy ott van, csak még magamnak se mertem beismerni mert féltem hogy megint csalódnom kell!!!!! Aztán csak ugy gondoltam hogy megpróbálom ma a tesztet és amikor megláttam a nagyon erõs +-t akkor elsírtam magam!!!
A kérdező hozzászólása: 25ös erõsségût. Én külföldön élek ugyhogy a teszt neve nem biztos hogy fog mondani valamit. Eddig még ezen a teszten soha nem volt pozitív eredményem!! Rögtön az tünt fel hogy milyen erõs a második csík. A párom pár napja mondogatta hogy biztos terhes vagyok, mert õ érzi.
megint en vagyok ..en is kulfoldon elek...usa-ban..te merre?38hetes kismama

Menstruációt megelőző három-négy nap nagyon erős derékfájásom van. Mi lehet az oka? Nyolc hónapja szültem, kb. három hónapja érzem ezt az erős derékfájást.

Legjobb válasz: Azt bizonyára észrevetted már, hogy idõnként változik a tested, a menstruációd és az azt kísérõ tünetek sem mindig egyformák. Én úgy gondolom, hogy most egy ilyen "szakaszba" léptél, amikor ez a kellemetlen derékfájás jelzi a közelgõ menzeszedet. Ahogy jött, úgy pár hónap múlva el is fog múlni és jön majd helyette valami más bosszantó tünet. Nekem volt idõszak, amikor nagyon erõs hasgörcseim voltak már néhány nappal elõbb, máskor hányingerem volt, pár boldog hónapig pedig semmilyen kínzó elõjele nem volt... Ettõl függetlenül, a magad megnyugtatására elmehetsz a nõgyógyászhoz, de valószínûleg ugyanezt fogja mondani.

Azt bizonyára észrevetted már, hogy idõnként változik a tested, a menstruációd és az azt kísérõ tünetek sem mindig egyformák. Én úgy gondolom, hogy most egy ilyen "szakaszba" léptél, amikor ez a kellemetlen derékfájás jelzi a közelgõ menzeszedet. Ahogy jött, úgy pár hónap múlva el is fog múlni és jön majd helyette valami más bosszantó tünet. Nekem volt idõszak, amikor nagyon erõs hasgörcseim voltak már néhány nappal elõbb, máskor hányingerem volt, pár boldog hónapig pedig semmilyen kínzó elõjele nem volt... Ettõl függetlenül, a magad megnyugtatására elmehetsz a nõgyógyászhoz, de valószínûleg ugyanezt fogja mondani.

Nagyon erősen felfáztam, s emiatt kb. negyed óránként erős vizelési ingerem van, de ami a legrosszabb a fájdalom közbe! Mit tehetnék?

Tudnátok vmi házi praktikát, ami nektek bevállt, vagy vénynélküli gyógyszert bármit csakhogy ne kelljen táppénzre mennem? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: attól még irathatsz fel a dokival antibiotikumot, hogy nem mész el táppénzre (jó lenne egy tenyésztést is csináltatni) de probáld ki az urogin cseppeket, gyógynövényes boltba, patikában kapsz meg persze a meleg fürdõ, nagyon sok folyadék (citromos tea) ...

attól még irathatsz fel a dokival antibiotikumot, hogy nem mész el táppénzre (jó lenne egy tenyésztést is csináltatni) de probáld ki az urogin cseppeket, gyógynövényes boltba, patikában kapsz meg persze a meleg fürdõ, nagyon sok folyadék (citromos tea) ...
A kérdező hozzászólása: Kiemeltem a kérdést...csak szért mert ma kórházba kerültem!Nem hatott semmi...s vesemedence-gyulladásom lett!sztem jobb ezt tényleg nem elhúzni!:( Nagyon fájdalmas...
A kérdező hozzászólása: Nos vettem olyan Urogin cseppket tegnap, amit páran itt javasoltatok meg kamillát is ülõfürdõnek! Már csak várom h jobban legyek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat mindegyikõtöknek!Mindenképp beszerzek a patikába valamit...még ma!
elõadást
elsõ vagyok: cickafarkfû nekem is bevált, nemcsak üldögélni benne, de teának inni is (édesitõvel, citrommal annyira nem borzalmas)
Már próbáltam, a vény nélküli cuccok sz*rt se érnek, ha tényleg nagyon fel vagy fázva. Ez bakteriális fertõzés, antibiotikum kell rá. Az 2-3 nap alatt helyrerak. Nem kell vele feküdni, semmi. Bár nekem egész nap wcre kellett járnom, ezért inkább otthon maradtam, mert nem bírtam volna végigülni egy eladást.
engedd meg a kágat vizzel szórj bele 1 kg.konyhasót és ülj bele 10 percre.nekem ez mindig segit
A tünetek enyhítésére nekem bejött az Urogin nevû vény nélkül kapható kanalas borzalmas izû készítmény. Illetve a tõzegáfonya kapszula, meg rengeteg forró tea. Minél nagyobb mennyiséget pisilsz ki egyszerre, annál kevésbé fájdalmas. Próbálj ne azonnal elmenni wc-re, amint érzed az ingert, csak ha úgy érzed teli a hólyagod. Ha megoldható tényleg megállás nélkül igyál meleg folyadékot, mert az rendesen átmos. Illetve még hasznos a cickafark teában való ücsörgés. Fõzz egy nagyobb adag cickafark teát, szûrd át, hígítsd vízzel, öntsd lavórba és még melegen ülj bele 10 percre. De ha nem múlik el pár napon belül, vagy ha véressé válik a vizeleted azonnal fordulj orvoshoz, mert az már hólyaghurut, amit sajnos csak antibiotikum gyógyít meg. Jó egészséget!
Sajnálom, remélem hamar jobban leszel. Igen, sajnos párszor nekem is elkerülhetetlen volt a gyógyszeres kezelés, bár kórházban sosem voltam emiatt. Gyors jobbulást és vigyázz magadra!

Peteéréskor az normális, hogy nagyon nagyon erős nyákos, nyálkás, színtelen-áttetsző erős folyásom van?

Legjobb válasz: Az állaga normális, ilyennek kell lennie! A mennyiségét meg csak te tudod megitélni, hogy az eddigiekhez képest több vagy kevesebb!

Az állaga normális, ilyennek kell lennie! A mennyiségét meg csak te tudod megitélni, hogy az eddigiekhez képest több vagy kevesebb!
Igen normális. Peteérés elõtt általában tojásfehérje szerû a folyás.

Nagyon erős alhasi fájdalmaim vannak (mint menstruációnál, csak sokkal durvább), de nem vérzek. Egy picit sem. Csak erős fehér folyásom van. Mitől lehet ez?

Nagyon fáj a hasam, pluszba már a derekam is mellé. De semmi vérzés, csak a fehér folyás. N?gyógyász 2 hét múlva tud id?pontot adni...:( Volt már így valakivel? Ja és nem vagyok hasfájós menzesz alatt sosem. Nem értem a fájdalmat.

Legjobb válasz: Csatlakozom az utolso valaszolohoz, nalam is ugyanigy kezdodott a terhesseg!

A kérdező hozzászólása: kedves 6.! köszönöm a válaszaid, nagyon! Még kérdeznék ha nem baj. Neked is ilyen durván fájt az alhasad? Néha nekem abbamarad és újra elkezd fájni. Nagyon fura, mivel kb. 1 évben 1szer görcsölök 1 napig, de akkor se ilyen fájdalmas, legszivesebben a falat kaparnám olykor..
Lehet terhesség is, de miért nem mentél el ma a dokihoz? Holnap szerintem elsõ dolgod legyen felkeresni a rendelést.
6. vagyok Hat pontosan nem emlekszem, de kb 2-3 hetig. Amugy kesik a mensid?
Csatlakozom az utolso valaszolohoz, nalam is ugyanigy kezdodott a terhesseg!
A kérdező hozzászólása: Kaptam ma beutalót nõgyógyászatra. De most pl jelen pillanatban semmi bajom. De éjszaka is azt hittem a falat kaparom le. Addig ameddig tart a görcsoldó hatása oké, de utánna megint kezdõdik elõröl minden. Bemegyek a kórházba a sürgõsségire. Szurkoljatok! És köszi a válaszokat!
Megint 5-ös vagyok, írd majd meg mit mondott a doki! Remélem minden rendben lesz!
Szia! Én meg az 5. válaszoló vagyok. Én tablettát szedtem, és amellett estem teherbe. Hetekig voltak ilyen görcsös fájdalmaim, amik idõvel átmentek kis szurkálásokba. Elõtte nekem is megjött, bár jelentõsen gyengébb volt a vérzés, majdnem hogy semmi. A dokinál derült ki, hogy 5 hetes terhes vagyok a petezsák mérete szerint. Sürgõsen menj orvoshoz!
Remélem minden oké!
Szivesen :) Nekem annak idejen gorcsolt mensinel is elegge, de ezek a gorcsok joval erosebbek voltak, neha muszaj volt leulnom annyira fajt. Es nem egyfolytaban fajt , hanem hullamokban. Kicsit meg is remultem hogy mi bajom lehet, mert meg sohase fajt ennyire elotte. Aztan a pozitiv tesztnel mar ertettem hogy mi van :)
A kérdező hozzászólása: Nos, csajok hazaértem. Megvizsgáltak, megultrahangoztak, és nem vagyok terhes. Elkaptam valami bacilust és ezért van a fehér folyás is. És a görcsök is. Kaptam kúpot, ha nem javul vissza kell mennem. Remélem jobb lesz, mert most is iszonyatosan fájok.:(
Pl gyulladás, ciszta is okozhatja. NE várd meg a két hetet, menj elõbb. Sztk-ban vagy kórházi ambulancián (lakhely szerint ahova tartozol) kötelesek ellátni még ma akár - bár idõpont nélkül elõfordulhat, hogy sokat kell várni. Menj el még a héten feltétlenül!
megint 6. vagyok Teherbe esni eleg lehet egyetlenegy alkalom is... A mi lanyunk is ugy fogant, hogy a legelso direkt probalkozasnal sikerult is, szoval siman.
A kérdező hozzászólása: kb. 1hónapja van párkapcsolatom, lehetséges lenne ilyen hamar teherbeesni?
A kérdező hozzászólása: igazából megvolt, csak kevés. és hamar elmult
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi lehet a baj..terhesség?? huhhaa..veszek tesztet holnap. és nektek meddig fájt a hasatok? nekem már 4.napja. iszonyú
Ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, de nem lehet, hogy terhes vagy? Mert én hasonlóképp voltam, rettentõen fájt ugyanígy, hasam, derekam, és olyan érzés volt, mintha meg akarna jönni, de semmi, csak folyás... És kiderült a nemvárt...
Akkor most menj, egy percig se várj tovább! Sok sikert, majd írd meg, mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: Voltam háziorvosnál, adott görcsoldót, ami semmit nem ér :( Nem várok 2 hetet, mert nagyonnagyon fáj, legszivesebben sírnék már. És most meg hullámokba jön rám. :( Elég sûrû hullámokban.
Menj át a háziorvosodhoz.
5-ös vagyok, meg 15-ös, meg még ki tudja hányadik... :-) Nagyon örülök, hogy semmi "komolyabb" baj. Mihamarabbi gyógyulást Neked! Vigyázz Magadra! Üdv!

30 éves vagyok. Egy éve szültem. Azóta nagyon erős mindig a menzsesz, mostanában erősen légszomjam és mellkasban szorító érzésem van. Összefügghet a vérzéssel, vagy valami más oka lehet?

Legjobb válasz: A légszomj és a mellkasban szorító érzés sok minden lehet, orvoshoz kéne fordulni... Lehet hogy csak egyszerû szorongás/kezdeti pánik, de lehet komolyabb, szóval orvos! Szerintem a menzesz nem függ össze ezzel, de ha az is aggaszt, akkor kérdezd meg a nõgyógyászodat. A légszomj és a szorító érzés csak menzesz alatt van?

A légszomj és a mellkasban szorító érzés sok minden lehet, orvoshoz kéne fordulni... Lehet hogy csak egyszerû szorongás/kezdeti pánik, de lehet komolyabb, szóval orvos! Szerintem a menzesz nem függ össze ezzel, de ha az is aggaszt, akkor kérdezd meg a nõgyógyászodat. A légszomj és a szorító érzés csak menzesz alatt van?
A kérdező hozzászólása: Igen, most már másodszor figyelem meg, hogy mikor megjön akkor van az a tünet is.
A légszomj nálam attól volt, hogy keveset ittam és sûrûbb volt a vérem. Próbálj többet inni. 30 testtömeg kilogrammonként 1 liter a napi ajánlott.

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok, egészen mostanáig a mensesem rendben volt, illetve két hónappal ezelőtt 10 napig erős vérzésem volt, most meg elmaradt a vérzés, ezzel együtt kellemetlen, kissé égő hüvelyszárazságom van. Időnként nagyon erős vizelési i

Tisztelt Doktor Úr! 49 éves vagyok, egészen mostanáig a mensesem rendben volt, illetve két hónappal ezelőtt 10 napig erős vérzésem volt, most meg elmaradt a vérzés, ezzel együtt kellemetlen, kissé égő hüvelyszárazságom van. Időnként nagyon erős vizelési inger és vizeletvisszatartási nehézség is előfőrdult már. A gyógyszertárban ovestin kenőcsöt ajánlottak, de félek tőle mert egyszer már sárga lettem egy Lansoptol nevű gyógyszertől. Azonkívűl kezeltek erős migrénnel is, igaz nagyon rég, de sokáig kellet szednem rá sandomigránt. Mindként mellemben fibroadenomára jellegzetes uh morfológiájú képletek láthatók, bizonytalan vagyok, nem tudom merjem-e használni a krémet. Előre is köszönöm a választ, Maja

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonmentes készítmények közül a Cikatridina hüvelykúpot tudom ajánlani, különösen akkor, ha a mellében fibroadenomákat is észleltek. A Cikatridina alkalmazása kapcsán nem kell a hormonkészítményeknél ismert kockázatokkal számolnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hormonmentes készítmények közül a Cikatridina hüvelykúpot tudom ajánlani, különösen akkor, ha a mellében fibroadenomákat is észleltek. A Cikatridina alkalmazása kapcsán nem kell a hormonkészítményeknél ismert kockázatokkal számolnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!