Találatok a következő kifejezésre: Nagyon elvagyok mit tegyek (20 db)

Mit tegyek, hogy elmuljon a szomorusagom? Nagyon elvagyok keseredve

tegnap este a ferjem nagyon megvert mert, nem mondtam el neki hogy ebbe a gyakori kerdesekbe szoktam, kerdezi ill. valaszolni is! mondtam neki ez errol szol, es nem egyszer latta mar hogy bent vagyok ezen az oldalon!

Legjobb válasz: Nekem ez lett volna az utolsó verés...mit képzel magáról? az ilyen nem ember hanem egy állat (már ne haragudj)... Én ott hagynám most ebben a percben...és mi volt az indok miért vert meg? mi nem tetszett? egyáltalán hogy jön ilyensmihez? ennyire szeret Téged? ezt mind mind megkérdezném tõle, de a cuccait pakolnám is össze... nagyon sajnálm ami történt, és elnézést ha elragadtattam magam, de ilyent nem lehet tenni egy nõvel. egy nõt tisztelni kell! ha megpofozna, már azért is otthagynám, nemhogy ha megver... Üdv, és kitartást, és bátorságot a toábbiakban. (ha nagyon nagyon szereted és úgy érzed meglehet beszélni tedd meg, viszont ha már elõfordult ilyensmi akkor nincs miért tapaztalat szerint aki egyszer megteszi az többszõr is...)

Nekem ez lett volna az utolsó verés...mit képzel magáról? az ilyen nem ember hanem egy állat (már ne haragudj)... Én ott hagynám most ebben a percben...és mi volt az indok miért vert meg? mi nem tetszett? egyáltalán hogy jön ilyensmihez? ennyire szeret Téged? ezt mind mind megkérdezném tõle, de a cuccait pakolnám is össze... nagyon sajnálm ami történt, és elnézést ha elragadtattam magam, de ilyent nem lehet tenni egy nõvel. egy nõt tisztelni kell! ha megpofozna, már azért is otthagynám, nemhogy ha megver... Üdv, és kitartást, és bátorságot a toábbiakban. (ha nagyon nagyon szereted és úgy érzed meglehet beszélni tedd meg, viszont ha már elõfordult ilyensmi akkor nincs miért tapaztalat szerint aki egyszer megteszi az többszõr is...)
A legelsõ dolog amit tehetsz, hogy a legrövidebb idõn belül ott hagyod! Itt nincs mit mérlegelni! Ne haragudj, de ha ezek után mellette maradsz, a saát mártírságod rabja leszel. Mi az , hogy szereted? Egy agresszív állatot , aki nekedment? Már bocsánat, de ha egy idegen tenné, nem mennél a rendõrségre feljelenteni? Attól hogy a gyereked apja, ezt szerinted tûrnöd kell? Pont úgy véded meg a gyerekedet attól , hogy egy iszonyatos légkörben nõjön fel, ha azonnal otthagyod. Légy nagyon határozott, és ha kell, kérj férfi ismerõsöktõl segítséget!
"ha elhagynam nem tudna hova menni se!" És kit érdekel? (bocsi tudom nem ennyire egyszerû) de ha képes megverni képes megütni, TÉGED, aki a felesége vagy és állitólag elvett mert szeret, és a gyarekét hordtad a szived alatt és most képes megütni? hát akkor mennyen a sunyiba, éljen meg ahogy megtud...Te nem atrtozol neki semmivel. PAkol és menj. saját érdekedben. Mége gyszer minden jót, és kérlek irj ha döntöttél, üdv még 1x az elsõ válaszadó...:)
Elképedve olvasom, amit írtál, és nem értem a férjedet. Azért vert meg, mert használod az oldalt? Ez ok neki arra, hogy megüssön? Ez hihetetlen számomra. Nem ember az ilyen, már bocsánat. Én is csak azt tudom mondani, hogy pakolj és hagyd ott. Ne engedd magad. Ne éljél félelemben életed (vagy az õ élete) végéig. A kislányodra is gondolnod kell. Õt is ütötte már meg? Ha még nem, szerinted képes lesz rá? És ha õt is megüti, mit fogsz tenni? Úgyhogy menj, olyan messzire ettõl az "embertõl", amilyen messzire csak tudsz.
Kedves nyelvtan tanar!Amugy ha visszaolvasod a valaszaidat, tobb helyesirasi hibat fogsz talalni, mindegy, elvezem az olyan embereket akik masokat kioktatnak, kozben ugyanazokat a hibakat kovetik el, ez rad duplan ervenyes, ugyanis te is megutottel valakit, ugyhogy nem igazan lenne jogod tanacsot adni, szerintem ilyen esetben nem szabad megvarni a kovetkezo pofont.Viszont mindenki sajat maga donti el ugyis hogy mit csinal az eletevel, a kerdezo mar eldontotte...
Nagyon sajnálom, hogy nem vagy elég erõs az újrakezdéshez, akár egyedül is! Remélem legalább ultimátumot vagy feltételeket szabtál annak az "állatnak". Te is elmondtad õszintén a véleményedet vagy csak a mentegetõését hallgattad a vacsora alatt? Belegondoltál már, hogy ezután miképpen mersz majd neki ellent mondani a legapróbb dolgokban is, rettegés nélkül? Szerintem még nem késõ, hogy változtass a hozzá állásodon, és kõkeményen ellentmondj és szembeszálj vele amikor különbözik a véleményed az övétõl. Lehet, hogy annyira meglepõdik, hogy még a tiszteletét is kivívod. Bár ennek csekély az esélye!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire akaratgyenge vagy.Szerintem épeszû ember nem élhet ennyire az érzelmei fogságában.Néha nem árt a józanészre hallgatni, szerintem a Ti esetetek ide tartozik.Végül is a saját életed úgy teszed tönkre ahogy akarod, a szomorú csak az, hogy a gyereked jövõjére lelki békéjére nem gondolsz.Hogy fog felnõni szegényke?Egy pofon elcsattanhat, de az is nagyon elgondolkodtató.Viszont akit rendszeresen ver a férje, és nem tesz ellene semmit, holott tehetne az megérdemli. Nagyon sajnálom a gyerekedet, Téged már nem.Akit néhány szép szóval, egy vacsorával, esetleg virággal..stb..le lehet venni a lábáról, és komolyan gondolja, hogy egy ilyen ember megváltozik, az egyszerûen ostoba. Nem értem az ilyen nõket, de komolyan.Szegény kicsi lány viszont nagyon rossz helyre született.
Nem akarok gonosz lenni, de ha az én párom emelne rám kezet, tõbõl szaggatnám ki mindkét karját és a hátába állítanám. Nem kell ezt tûrnöd.
Már ne haragudj, de szerintem egy igazán nagy farok vagy... olvasom a mentegetõzésed. Most akkor szereted és véded a férjecskéd, vagy gyûlölöd, mert ver, ver, ver és ver? He? Vagy most hogy van ez? Amúgy meg egy olyan dolog, hogyha a gyereked ezt ilyen idõsen átéli, akkor egy eléggé elba..ott élete lesz. Az ilyen szülõk, apák-anyák gyerekei mind szenvednek valamiféle eltorzult problémával. Saját tapasztalatomból mondom, hogy apám hosszú-hosszú éveken át vert gyerekként, és most, hogy felnõttem, az emberi kapcsolatok terén mutatkozik meg leginkább mindaz, amit elszenvedtem. Megnyugodhatsz, hogy egy csendes, magába forduló, mindenki által befolyásolható lányod lesz, aki mind az ismerkedés terén, mind egyéb emberi kapcsolatok terén is egy rakás tehetetlenség lesz. Persze, aláírom, hogy nem ez vár minden, hasonló környezetben elõ gyerekre, mert fõleg lányok esetében szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy magától kilépjen ebbõl az állapotból és saját, önálló életet éljen, de hát addig a korig még el is kell jutnia. Szóval kérlek ne siránkozz, hanem hogyha sza.ul érzed magad ebben a helyzetben, akkor lépj tovább és kezdj új életet ÚGY, ahogy azt a többiek is tanácsolják. Nyilván nagyon szeretheted õt, ha ver és ráadásul ilyenekért ver. Ennél nagyobb gyökérséget nem láttam még. Örök hûség, meg csak egy férj kell, többé más senki... baromság. Minden új helyzet nehéz, de mikor megteszed és vidáman mész el a kislányoddal vásárolni és játszani a parkba, akkor fogod csak értékelni azt az amúgy helyes döntésed, hogy magára hagytad azt a férget. Mert az ilyen az az. És ha felnõ a lányod és molesztálni kezdi??! Ja, hogy õ nem ilyen... ugyan már. Nyilván a leánybúcsúdon is azt mondtad a barátnõidnek, hogy a Te férjed sosem tudna megütni téged, mert ismered és õ nem olyan. Ennyi.
Igen le lettem pontozva elég keményen. Ez van, nem ez a legkisebb gondom szóval nem nagyon érdekel. Nem akartalak kioktatni, nem vagyok nyelvtantanár, bocs. Nem fogok itt veszekedni, ennyi. Igen, de könyörgöm én egy 19 éves lány vagyok, attól ha adok valakinek egy pofont nem kerül kórházba!!! Úgyhogy ezt most azért eléggé övön alulinak éreztem... Az viszont igaz, hogy a kérdezõ már eldöntötte melyik utat választja. C.
Megint én :) C. Amúgy meg aki meg bírja ütni a párját, a szerelmét, az már nem szereti igazán! Annak a kapcsolatnak vége. (Kapcsolataimban én vagyok az irányító fél...) Sosem tudnék ilyet tenni azzal akit szeretek, akármilyen mérges is vagyok elõbb végeznék magammal, minthogy a kedvesem megüssem. Ha rettenetesen dühös is vagyok rá, és azt érzem, hogy hú de megérdemelne most egy pofont akkor is, inkább becsapom az ajtót és elmegyek amíg lenyugszom. Mert tudom, hogy nem rá vagyok mérges hanem a helyzetre. És ha ránézek azt látom, hogy istenem, mennyire szép... Sosem akarnám bántani. Egy történet: egyszer ütöttem meg valakit, akit mindennél jobban szeretek. Annyira kikészített, hogy már nem tudtam mit tenni... azóta is bánom, pedig megbocsátott. Igazán megbocsátott. De ahányszor csak ránézek sírnom kell, hogy ezt tettem vele. Annyira szeretem, meghalnék érte, ha visszamehetnék az idõben nem tenném. Annyira sajnálom, most is elsírtam magam ( nem azért írom, hogy sajnáljatok :) csak hogy éreztessem, hogy én tényleg megbántam nem csak rávágom.) ha újrakezdhetném ez lenne az elsõ dolog, amit másképp csinálnék. Évek óta, minden nap bánom. (Pedig verekedõs vagyok egyébként, persze ha valaki kötözködik vagy az utcán szemtelenkedik szerintem az megérdemli, hisz' nem hagyhatom magam) Továbbá annál aljasabb dolog nincs, mint amikor valaki kihasználja az erõfölényét. Az nem férfi, abban sem vagyok biztos, hogy ember. Bocs, csak kijött belõlem. Remélem a férjednél ez csak egyszeri eset volt és minden rendben lesz. Üdv. C.
Kozben le lett pontozva az a szemely akinek irtam.
De egyáltalán gondolkozzunk már!!Hogy lehet egy olyan férfival ágybabújni, szeretni aki akár csak egyszer is kezet emelt rám????Én egyetlen alkalmat is meggondolnék, hogy megbocsájtsak-e nem, hogy rendszeres veréseket.Hozzám nem valószínû, hogy akárcsak hozzámérhetne egy ilyen ember. Na mindegy, felnõtt ember tud a saját sorsáról dönteni, de egy ártatlan kisgyerek nem.Én Õt sajnálom legjobban.
A kérdező hozzászólása: okes koszi mindenkinek a valaszat de rendezodott a kapcsolatom a ferjemmel!! megbeszeltunk mindent! mindenkinek koszonom, es aki azt irta ram hogy farok vagyok uzenem neki hogy o meg nagyobb farok!! nem kell itelkezni egybol!
Te akkor is farok vagy. Kíváncsi lennék én arra a "megbeszéltünk mindent a férjemmel"... rendezõdtek a helyzet. Biztos belátta, hogy tévedett. Aha.
Szegény pici baba.... Az én lányom már akkor nyûgös, ha csak feszültség van köztem és a párom között... (És akkor még semmi kiabálás, semmi verekedés semmi nincs.) Nem úgy fejezzük ki a nemtetszésünket... Mi leülünk, és megbeszéljük... Normális ember nem egy két pofon után vált álláspontot, hanem észérvek alapján... Ahogy látom rád csak a pofonok hatnak... Jól el kéne téged verni valakinek, hogy kapj már az agyadhoz, van egy pici lányod, aki miattad szenvedni fog!!!! Rád úgy látom az észérvek nem hatnak! Borzalom...
En is voltam ilyen helyzetben(vegul otthagytam par honapos gyerekkel), de nem rogton masnap es valaki tanacsara, hanem megragtam, atgondoltam a dolgokat, higgyetek el, nem olyan konnyu dolog ez, egy kivulallo konnyen itelkezik, valoszinu sok reszlet van amirol mi nem tudunk, nem csak a ferjnek lehetnek hibai, teny az hogy egy ferfinek nincs joga megutni egy not, barmi is tortenne, sajnos elobb utobb ra fog jonni hogy megis nekunk volt igazunk, ha ragondolok hogy van aki husz harminc evig tur...Gondoljunk vissza a regi idokre amikor egy no a gyerekek kedveert vagy a rokonok szaja miatt nem valt el, vagy a templomi eskut nem merte megszegni.Es azert valljuk be barmennyire nem hiszunk, neha azert kicsuszik a szankon az is hogy Istenem...
Szívembõl beszéltél, "kötekedõs"! Abszolút egyetértek Veled!! Nem értem az ilyen nõket: bármilyen sérelem éri õket, azonnal nyafognak, sírnak, tanácsot kérnek, amikor elmondjuk a véleményünket, akkor meg még a mi k.. anyánkat...! És két nap múlva újra összevereti magát a férjével! Aki amúgy egy áldott jó ember (amikor alszik). Az ilyen típusú kérdezõnek javaslom, hogy közvetlenül a kérdés alá írja oda azt is, hogy milyen választ vár tõlünk! Nehogy már belegázoljunk a lelkivilágába azzal, hogy azt javasoljuk, szabaduljon meg attól az embertõl, aki ütlegeli. Amúgy meg milyen anya az, aki kiteszi ilyesminek a gyerekét...??!! Ki érti ezt??? Nagyon sajnálom a gyereket, szegény õ nem tehet semmirõl!! De a csaj remélem, leakaszt még egy-két pofont!
"Én bízzom a JOISTENBE..." áááá ember..... :-D
Lehet, hogy még élvezed is!! Utálom az ilyen nõket! Csak a gyereket sajnálom nagyon. De elõbb-utóbb úgyis elveszi a gyámhivatal, ha ilyen életet éltek.
Akkor ne panaszkodj máskor, ha megver, hanem TÛRJ
A kérdező hozzászólása: te kotekedni jottel ide??? vagy mert te mondod akkor egybol koltozzek el tole es rugjak fel mindent?? hat ez egyaltalan nem ugy mukodik! itt nagyon sok minden van en igenis bizzom benne hogy a ferjem meg valtozik es, osze csiszolodunk egy hazasag nem jatek en bizzom a jo ISTENBE hogy minden helyre jon! es tudom is hogy ugy lesz !
Amúgy meg hogy mekkora farok vagyok, az abból is kiderül, hogy hányan adtak pozitív értékelést a válaszomra. Még hogy nem kell ítélkezni. Akkor minek írtál ide?
Es ez igy fog folytatodni addig, amig legkozelebb ugy elver hogy azt sem fogod tudni hogy hivnak...Nem akarlak bantani, te tipikus esete vagy a vert felesegeknek.Tudd meg hogy altalaban minden esetben igy tortenik, veres, kibekules , egy szep ejszaka, stb.stb.Gyava vagy.Azt mindenki gondolta hogy egy par tanacs utan nem fogod rogton otthagyni, szeretnek beszelni veled egy ev mulva...Adjon az Isten eszet minden nonek aki igy jar...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat mindenkinek, tegnap este elvitt vacsorazni megbeszeltuk a dolgot, minden okes! de ezt eldontottem ha megegyszer csak egy pofont is adjon elhagyom! koszonom mindenkinek, megegyszer!
Azonnal lepj ki ebbol a kapcsolatbol, ha nem akarod h. a gyereked lelki roncs legyen par honap, akar ev leforgasa alatt. Nehogy mar ot sajnald, hogy hol fog lakni!!!!!
Amíg elsõsorban õt félted, és nem saját magadat, a további erõszak veszélyének teszed ki magadat. Ne csak õt tartsd értékes és óvandó embernek, akinek joga van szabadon élni - elõször saját magadat kellene, meg a gyerekedet!!! Ismerd fel, mennyit érsz, és mit érdemelsz meg, meg mit nem.
A kérdező hozzászólása: nem a rendorseget mindenkeppen kihagynam azt sose tudnam vele megtenni mert tudom itt nagyon nagyon komolyan veszik ebbe az orszagba ha egy ferfi megut egy not!
Miert nem jelented fel? Hidd el hogy utana mar nem merne hozzad nyulni, mert kulfoldon ezt nagyon-nagyon komolyan veszik! Csak egy hivas a rendorsegre, es mar mennek is! Utana majd meglatod hogy milyen lesz hozzatok. Lehet hogy a rendorseg utan mar nem fog hozzatok nyulni, soha, viszont az is lehet hogy ugyanugy bantani fog tovabbra is. Ezt majd meglatod, de hivd ki a rendorseget! Kulfoldon nem ugy mukodik a csaladon beluli eroszak buntetese, mint Magyarorszagon! Kulonben nem fekete boru esetleg a parod, aki illegalisan el abban az orszagban veletek? Mert akkor aztan nehogy mar te feljel tole! Feljen o a rendorsegtol meg az orszagbol valo kitoloncolastol! Allj a sarkadra, es vedd komolyan ezt!!! Miert engeded meg neki, hogy tonkre tegye az eleteteket??? Nezd meg ezt is legyszives: domestic violence, a keresobe ird be!!!!!
A kérdező hozzászólása: meg jo hogy a gyerekem aludt, de megerezhette merrt fel orankent ebrdet sirva fel
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen:(
A kérdező hozzászólása: nagyon nehez! hulye vagyok, mert mindig abba bizok hogy hatha tobbet nem ut meg pedig ez baromsag!az a baj hogy ha elmennek is pl anyamekhoz egy lepcsohazba lakunk soot meg egy emeleten is nem tudnenk meszire menni tole!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen mindenkinek! de nem magyarorszagon elunk(kulfoldon) ha elhagynam nem tudna hova menni se! meg aztan nem utolso sorban a gyerekem apja es valahol meg szeretem, de nem birok mellete ugy elni hogy felek mikor tor ra megint, es ujra megut es nem akarom azt se hogy a lanyom ugy nojjon fel hogy lassa az anyjat boldogtalanul mert sajnos ilyen helyzetekben az vagyok ha megprobalom is tartani magam az arcomon latszik a szomorusag es ezt a tegnap estet sajnos nem birom feldolgozni:(
Akkor koltozz a szuleidhez at a kislannyal, es add be a valopert! Mitol felsz? Azt gondolod hogy megfog valtozni? Soha! A senkije leszel a kislanyoddal egyutt, ott es ugy fog alazni ahogy tud!!! Es tudod miert? Mert megengeded neki. Kerdezd meg magadtol, hogy szuksegem van nekem erre az eletre? Arra, hogy rettegesben eljunk? Nincs szuksegem erre az eletre, es valtok, most azonnal, addig amig nem megy az egeszsegem rovasara. Vagy a valaszod igen, azt mondod hogy igen, szuksegem van erre az eletre es nem valtoztatok, jo hogy megalaznak. Figyelj, ha a kislanyoddal is tortenik valami, akkor neked is lesz belole problemad, nem csak az apjanak! Ertsd meg hogy kulfoldon nem Magyarorszagon vagy! En sem otthon elek, tudom amit irok Neked, kulonben az elobb en irtam azt is, hogy jelentsd fel a rendorsegen. Tudod mit mondok Neked? Ha te szereted a gyerekedet, akkor most kilepsz ebbol a kapcsolatbol, es uj eletet kezdesz a kislanyodnak, es magadnak. Ne tedd magadat tonkre idegileg, lelkileg! A gyereknek pedig joga van a normalis elethez, ne tedd tonkre a gyereket se, idegileg, lelkileg, sehogy se! SZERESD A GYEREKEDET ES SZERESD MAGADAT! Te is tudod hogy mennetek kell, indulj, most, ne varj! Menjetek at a szuleidhez! Szeresd a gyerekedet! Szegenyke!
A kérdező hozzászólása: IMADOM A gyerekemet!!!!! es erte barmit megteszek!!!! ha kell igenis kilepek a ferjemmel valo kapcsolatbol ha l;atom hogy a gyereknek a rovasara megy haza jon ma a munkabol es megis fogom vele beszelni a dolgot!! koszonom mindenkinek a valaszokat!!
tegnap 21:00 Veled maximálisan egyetértek. Valami ilyesmit írtam néhány válasszal elõbb. Ki kell lépni ebbõl a kapcsolatból, nehogy már egy olyan férfi után sírjál, aki téged megvert!!?? Sírni könnyû, új életet kezdeni NEHÉZ, de megéri!!! Költözz el, vagy rakd ki a pasast!! Sok sikert!!
énis sokmindent tûrök el a férjemnek, de az biztos hogy addig élne amig megütne, bár többször fenyegetõzõtt hogy megüt, egyszer nekemis jött, de én gyorsabb voltam és látta hogy nem félek tõle és azóta nemis próbalja meg.az a lényeg hogy sose mutasd ki hogy félsz!mert akkor eluralkodik rajtad, hamár nem akarod elhagyni, hozzáteszem, azt kéne, ha nem akarod hogy a gyereked úgy nõjön fel hogy azt látja apu bantja anyut, ez az õ életébenis nyomot hagy, és persze 1 ember aki ijesmire hajlamos, az talán majd a gyereket is bántani fogja, és ez senkinek sem jó.én azt mondom hogy a szerelemnél a gyerekem fontosabb, sõtt, mindennél fontosabb!de ezt persze te döntöd el.én remélem jol döntessz majd.minden jót!üdv:kyara.
Ne haragudj, nem bántani akartalak.Tudom, hogy nagyon erõs tud lenni az érzelmi függõség, nagyon nehéz helyzet ez.De vannak esetek, mikor a józanészre tanácsos hallgatni, a tiétek a leírásod alapján ide tartozik.Ez a gyereked érdeke, de a Tiéd is.Kívánok neked erõt kitartást hozzá. És persze azt, hogy mielõbb megtaláld az igazi boldogságot egy olyan férfi oldalán, aki szeret majd mindkettõtöket, és méltó társad lesz.
A kérdező hozzászólása: hat itt kaptam vegyeset de az utolso valaszolonak kulonosen igazat adok koszi szepen teljesen igazad van!!itt mar a gyerekem jovojere kell gondolnom, es nagyon nem mindegy hogy milyen kozegbe no fel!
csak egy történet: nagyapám heti rendszerességgel ütötte nagyanyámat. A többi napon hajszálon múlt. Amikor gyerekként anyámmal látogatóba mentünk mindig olyan furcsa volt anyám hangulata. Aztán közel 10 éve meghalt a nagyapám és anyám megváltozott. Mint utólag kiderült, felnõtt nõként 40 évesen is rettegett a saját apjától, pedig õt fizikailag sosem bántotta. Szörnyû volt ezt megtudnom. A saját családomban.... Úgyhogy légy észnél, írd össze magadnak mi szól mellette mi ellene és dönts minél elõbb. Egyedül is könnyebb, mint egy veszélyes, gyenge férfi mellett.
Engem a ferjem egyszer utott meg (pofon), attol a perctol kezdve nem tudtam mar szeretni, a gyerekunk akkor 11 honapos volt, es nem volt senki mellettem , szuleim 400 km-re laktak tolunk, osszepakoltam es otthagytam.Utana egy ideig fenyegetett hogy jon es megol stb., majd konyorgott hogy menjunk vissza hozza.Ez tiz evvel ezelott tortent es nem bantam meg hogy elvaltam tole, mert lehet hogy a pofonbol egy ido utan konyhakes lett volna...Boldog hazassagban elek es a gyereknek felhotlen a gyerekkora, imadjak egymast a neveloapjaval.Gondolkozz el a dolgon mert altalabam az ilyen helyzet nem javul, csak sulyosbodik.Ne felj, biztos vannak korulotted olyan emberek akik segiteni fognak!Sok szerencset!
A kérdező hozzászólása: azert ennyire nem kegyetlen, meg az utolso valasziro amit irt hogy megeroszakolja a gyereket na azert ez tulzas!!nem szihopata
Mindent leírtak elõttem, ami fontos. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy szerethetsz egy olyan embert, aki megver téged?? Igen, egyetértek, bunkó a férjed, de neked hol van az önbecsülésed?? Ha másért nem, a gyerekeidért össze kellene szedned magad! Mert mi van, ha legközelebb meg õket fogja ütni?? Akkor írsz egy elkeseredett kérdést emiatt is? NE HARAGUDJ!!! Nem bántani akarlak!!! Csak nem értem, hogy tûrheted ezt?? Sok múlik rajtad is, õ csak annyit tesz, amennyit Te megengedsz neki!!!
A kérdező hozzászólása: igen igazad van teljesen:( sajnos mar elofordult tobbszor is de ez nagyon durva volt van egy masfel eves kislanyunk is!

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Van egy 9 és fél hós kisfiunk. Nappal egyedül vagyok vele délután 4-ig. Ha alvásra kerül az idő altatni kell!Nagyon elvagyok keseredve. Mit tegyek? Tanácsok?

van egy 9 és fél hós kisfiunk. Nappal egyedül vagyok vele délután 4 ig. Ha alvásra kerül az id? altatni kell!!

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbb anyuka igy van ezzel,többek közt én is átéltem ugyanezt.Kérj segítséget nagyszülõktõl,valakitõl. Elkényeztettem,aztán mindig tánclépéseket kellett tegyek h elaludjon.

Szerintem a legtöbb anyuka igy van ezzel, többek közt én is átéltem ugyanezt.Kérj segítséget nagyszülõktõl, valakitõl. Elkényeztettem, aztán mindig tánclépéseket kellett tegyek h elaludjon.
Úgy fektesd le, hogy sötétség legyen a szobában, a tévé se menjen. Öleld át, és gyengéden tartsd is ott; ne engedd, hogy felálljon.
A kérdező hozzászólása: de nappal nincs senki segítségem és kezdem magam rosszúl érezni... de ez van. majd jobb kedvem lesz...talán.
Szia! Nehéz dolog hallgatni, ahogy bõg a gyerek, de most nagyon fontos, hogy rászoktasd az egyedül alvásra. Lehet, hogy 3 nap 3 éjjel egyfolytában ordítani fog /a Te szíved pedig megszakad bele/, de aztán rájön, hogy nincs más megoldás. Semmiképpen ne cipeld össze-vissza, mert még bajod lesz a végén.
Szia gratulálok a babához.Gyakorlati ötletem lenne csak.Ha van otthon nagy labdátok próbálj arra ráûlni és az öledben tartva ringatni.Vagy én varrtam egy adamó hintát abba belerakom a lányzót és 2 percen belûl alszik is.Magától is elalszik ha nem fáradt nagyon.Nekem ez a két ötlet bevállt, de biztos lesz itt olyan is aki tud ötletet adni arra hogy hogyan szoktasd rá hogy magától elaludjon.üdv egy 8 hós lányka anyucija.
Szia! Én is igy voltam, ne keserdj el! Koraszülött volt a babám, mindig járkálva altattam, jol el is kényeztettem. 5 honaposan már nem birtam vele, gerincsérvem van és már nagyon nehéz volt. Elhatároztam hogy leszoktatom.. 2 honapomba telett, de már egyedül alszik a kiságyában. Elöször azt csináltam, hogy félülö helyzetben a magsamra fektettem és ott mozgattam a popsiját. Amikor elaludt meg ovatosan letettem az ágyra. ez megnt kb. 2 hétig. Utána megpróbáltam hintaszékben altatni.. ez is kb 2 hét volt. Mikor elaludt meg betettem a kiságyba. Aztán már egyenesen a kiságyba fektettem le, és ott "ringattam" a popsiját. Nekem is sokszor felketelt, söt, volt amikor 20 percet sirt. de kitartonak kell lenni, mert máshogy nem megy! Hidd el, nem fog örülni a dolognak, elöször biztos lesz sirás. Kitartást kivánok és fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: jaj én már azt is kipróbáltam amit a 2. válaszoló írt és egyszer-kétszer ment ha nagyon fáradt volt. Kocsiban hamar elalszik, na dehát nem mehetek vele autókázni állandóan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat és tudom, hogy igazatok van, csak olyan gyenge vagyok lelkileg, hogyha sír akkor én is volt hogy elsírtam magam és inkább felveszem. nem tudom hogy ezen fogok e tudni változtatni de kell az biztos. Aranyosak vagytok :)


Van egy lány akivel nagyon jól elvagyok . Viszont nem akar járni még velem mert nem tud elfelejteni egy pasit akinek ő nem kellett . És mondta hogy csak idő kell neki, azért írok mert a barátaim is vegyes véleménnyel vannak . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!

Én kb. hasonló helyzetben vagyok, csak épp a másik oldalról. Hagyj a lánynak idõt! DE! Viselkedj vele jóbarátként egyfelõl...másfelõl kicsit próbáld meg húzni az agyát. Például, ha eddig mondjuk naponta hívtad vagy érdeklõdtél utána akkor, most mondjuk hagyj ki egy-két napot, hadd jöjjön õ hozzád. A testi kontaktus nagyon fontos. Adott beszélgetési szituban, ha úgy jönne akkor érintsd meg a vállát vagy öleld át, simítsd meg a haját...mondjuk ne ilyen rendszeres rámászós stílusban, mert az rettenetes...ha ezeket eddig is csináltad akkor már tökjó és tényleg csak egy kis idõ kell a lánynak, hogy rádhangolódjon!
ha azt mondta hogy csak idõ kell neki, akkkor zöld utat kaptál, ahoz hogy extra lassan elkezd kiépíteni a kapcsolatotokat.. :) ahogy elõttem leírták. akkor lenne gáz ha nem mondaná hogy idõ kell neki..mert akkor esze ágában sincs újra szerelmesnek lenni... akkkor mindeképp hagyd. de így minden happy. :) sok sikert
Ne várj rá, keress más bigét.
A kérdező hozzászólása: Köszi ... de azért még várnék pár véleményt
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet :) Már volt hogy éjszaka mellettem feküdt , filmet néztünk de nem akartam rámászni ... és sokszor õ hív ki és ír msn-en de még mindíg nem adta be a derekát viszont valahol érzem hogy ez csak idõ kérdése .. remélem jók a megérzéseim
Biztosan. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm .. kezdek bizakodni és hinni abban hogy eddig akkor nem csináltam magamból hülyét . a tanácsoakat természetesen megfogadom és mégegyszer nagy köszönet :)
Sztem ez a még idõ kell neki ez elég lerázós duma... Nem akarlak elkeseríteni de sztem ez van ezt kell szeretni.:(
A kérdező hozzászólása: Figyelj én úgy vagyok ezzel hogy amíg nem jön valaki aki legalább annyira felkelti az érdeklõdésemet mint õ addig várok az nem kerül semmibe . Aztán majd lesz valami , viszont ismerem a csajszit és tudom hogy õszinte velem ezért is bízok a szavában de azért köszi a véleményedet ;)

Hogyan dolgozzam fel vagy mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve!

Sziasztok!Szeptemberben megismertem egy fiut az unokatestverem pasijat es nagyon joba lettem vele.Nagyon rosz elete van,senki sem fogadja el.Mindenki lenezni.Aig kap maganak baratnot.Az unokatestverem is csak ugy volt vele hogy mindnki ellen fordult.Valami miatt mindenki lenezi bocsanat de errol sem beszelni nem tudok sem leirni sem szeretnem.Aztan az unokatestverem szakitott vele es akkor nap talalkoztam a fiuval es beszelgettunk.Nagyon elvolt keseredve majdnem sirt.Munkaja nem volt mindenki lenezi az unokatesom otthagyta.Ki voltam keszulve anyira sajnaltam.Nem tudjatok elkebzelni menyire egy kedves rendes szeretheto fiu.Na jo hogy nem olyan szep de na es nem minden ezen mulik.Aztan sms-eztunk.Majd jott az iskolahoz es beszelgettunk.O 21 eves en 12.Es amikor csak arra gondolok hogy neki milyen rosz egyfolytaban csak sirok.Es egy unnepsegen en az unokatestverem es a pasija egyutt voltunk.Es folyton viszaemlekszek hogy akkor milyen boldog volt.De most...... . A multkor is beszeltem vele es mondta hogy dolgozik,baratnoje nincs es nagyon megsajnaltam.Miert pont ot veri igy az elet?Olyan rendes olyan kedves parja nincs es akkor..... Es vannak olyan emberek akik nagyon gonoszak es megis mindenuk megvan.O meg dolgozik rendes es megis..... Jaj Istenem nem tudom mi lesz velem.Most is ugy sirok.. Aztan a mult ejjel is vele almodtam hat egesz nap roszul voltam :-((.A baratommal is egy cseppet oszekaptunk.De csak anyi.Es ott volt a baratom is az a fiu is meg en is jaj osze volt minden zavarodva.En mar nagyon sokat sirok mert nem tudom felfogni hogy miert pont o.En mar probaltam bemagyarazni magamnak hogy ilyen az elet.Barmit teszek nem valtozik.A sorsat nem tudok megvaltoztatni.De nem megy.Ugyanannyit sirok ugyanugy van minden.ES van amikor elojonnek emlekek az unnepsegrol es csak sirok csak sirok es senki sem tudja miert.Olyan ez mintha en hagytam volna ott.Ezt azert mondom mert az unokatestverem hagyta ott.Es nekem ugy tunik mintha en lettem volna,es haragudtam is az uncsimra de hat meg a szuleim meg az o szulei meg mindenki csak tiltotta oket a fiu miatt.Es mondtak hogy milyen kedves rendes fiu csak az az egy hibaja van..... Senkinek sem tudok errol beszelni senkinek.. Vannak barataim de nem tudtam egyiknek sem elmondani.Sem a baratomnak sem a szuleimnek sem senkinek.Csak szenvedek ha ra gondolok es mar csak ez hianyzott vele is almodok :-(. Van valami tanacsotok vagy valami amivel letudnam ezt gyozni mert mar nagyon reg ota tart.Es en megprobaltam megbeszelni ezeket a dolgokat azokkal akik kozel alnak hozzam,de nem ment.Nem tudok rola beszelni.Kerlek segitsetek!Elore is koszonom szepen!:-(

Legjobb válasz: legyél a barátja biztos jólesik neki, akkor is ha csak 12 éves vagy! de ne sírj miatta... azért léteznek az övénél rosszabb sorsok is... én is rettenetesen érzem magam, amikor egy általam szeretett ember szenved, ami nekik fáj, az egyszerûen nekem is, vagy hú ha egy általam szeretett embert megaláznak v lenéznek attól nagyon ki tudok borulni... de ne emészd magad miatta ennyire, te nem hagytad cserben! te csak az exbarátnõjének a 12 éves unokatestvére vagy, és mindenki a saját sorsának a kovácsa/elszenvedõje... 12 évesen úgyse tudnál neki másban segíteni, csak hogy szereted (mint jóbarátot)... és neki ez jól fog esni, akkor is ha csak 12 éves vagy, van akit pl. a kutyája szeretete tart ezen a világon...

legyél a barátja biztos jólesik neki, akkor is ha csak 12 éves vagy! de ne sírj miatta... azért léteznek az övénél rosszabb sorsok is... én is rettenetesen érzem magam, amikor egy általam szeretett ember szenved, ami nekik fáj, az egyszerûen nekem is, vagy hú ha egy általam szeretett embert megaláznak v lenéznek attól nagyon ki tudok borulni... de ne emészd magad miatta ennyire, te nem hagytad cserben! te csak az exbarátnõjének a 12 éves unokatestvére vagy, és mindenki a saját sorsának a kovácsa/elszenvedõje... 12 évesen úgyse tudnál neki másban segíteni, csak hogy szereted (mint jóbarátot)... és neki ez jól fog esni, akkor is ha csak 12 éves vagy, van akit pl. a kutyája szeretete tart ezen a világon...
szerelmes vagy a fiúba, vagy csak sajnálod? bocs, de ez nem esett le.:/
Szerintem te csak hulyited itt az embereket. Nehez elhinni, hogy igaz, amit leirtal. De ha megsem, akkor dobbenetes, hogy egyreszt 12 evesen 'pasid' van - hisz meg gyerek vagy! Masreszt mar ne haragudj, de nem hiszem, hogy egy 21 eves fiu borzaszto nehez sorsan (??) neked kellene sirni es sajnalni ot. Ez beteges. Nem tudom mi a baja ennek a fiunak, amit nem akarsz leirni, de biztos talal majd maganak valakit, aki igy is szeretni fogja. Ha meg nem, akkor sem a te gondod. Annyi sokkal nehezebb sorsu ember van, gondolj rajuk, es maris nem lesz olyan borzaszto ennek a fiunak az elete. Felejtsd mar el es koncentralj az iskolara, csinalj olyan dolgokat, amiket te korodbeli kislanyok szoktak (a pasizast el is hagyhatnad meg par evre).
A kérdező hozzászólása: Atyaisten!Azt mondta nekem valaki hogy bizik bennem erre elkezdtem sirni!Mi van velem?:-(
A kérdező hozzászólása: Tenyleg mindenen sirok mostanaban egy ilyen kerdest is fel szerettem volna tenni hogy miert sirok mindenen?Meg magamon elcsodalkozok hogy miert sirok enyit?Szerintetek?
Ha mindenen sírsz akkor komoly lelki (esetleg szellemi) problémáid vannak. A szüleiddel keressetek fel egy pszichiátert (és fogadjátok meg a tanácsait). Valószínû nem õt sajnálod, hanem saját magaddal, a saját életeddel van bajod. Amúgy meg ha továbbra is így állsz hozzá hogy "márpedig én próbáltam és nem megy" akkor nem is fog menni. Erre szokták mondani, hogy akkor kösd fel magad. Elõször a szándék legyen meg, utána kérj tanácsot. Ha nincs meg a szándék, akkor úgy se fogadod meg.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
Szerintem te nagyon jószívû vagy, de kicsit túl érzékeny. Bár ez ilyen idõs korban elég jellegzetes. Szerintem a srác csak elõhozta ezt benned, de neked lehet, hogy el kéne beszélgetned egy pszcihológussal, õ tudna segíteni, mert nem szabad ennyire érzékenynek lenni. Persze ennek a fiúnak biztos elég rossz élete lehet és jó, hogy a barátja vagy, de ennyire ne vedd a lelkedre.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom feldolgozni hiaba mondjatok hogy gondoljak jora hiaba nem fog menni.Ismerem magam, tudom milyen vagyok nem fog menni ebben biztos vagyok.Kosz a valaszokat!
Egy jó tanács: bizonyított, hogy a pozitív gondolkodás igenis hatékony! Mondjanak a realisták amit akarnak. Azonkívül, ha bemész egy könyvvesboltba, és megkeresed azt a könyvet, ami a vízrõl szól, (kísérletek vannak benne, több mindent mondtak "a víznek", mialatt vizsgálták a kristályrácsát, és ebbõl adodóan nagyon érdekes dolgok születtek) megfogsz lepõdni, ugyanis a testünk 80%-a is (azt hiszem) víz. Szóval, a lényeg: Ha így állsz hozzá, hogy nem megy, nem is fog, soha! Tapasztalatból mondom, nálam is nagyon sokszor van, h borúsan látom a dolgokat. És amint erõt tudok magamon venni, és igenis a jó oldalát nézni, és a megoldásra törekedni, valahogy minden jó lesz... ! Higyj nekem. Csak hallgass egyébként a szívedre, és törekedj mindig a legjobb megoldásra!
A kérdező hozzászólása: Tiszta HULYE vagyok meg vagyok bolondulva mar ezen is sirok amien valaszt irtal.Hogy a kutyaja szeretete tartja a vilagon.Hat en nagyon szeretem es szeretnek a baratja lenni kevesszer talalkozunk de amikor talalkozunk egy jo ideig ki vagyok keszulve.Elhiszem nektek hogy semmi ertelme hogy emeszem magam de nem megy.Nagyon meg szeretnem fogadni a tanacsotokat de nem megy.Mas tipp?Koszi szepen valaszokat!:*:*:*
A kérdező hozzászólása: Meg mindig sokat sirok es elhiszem hogy en ezzel nem kel torodjek de nem megy.Nem tudom mi lesz!Koszi a valaszt!
Igazából nem értem mit akarsz megbeszélni másokkal.Attól egy cseppet ledöbbentem, hogy "van pasid"(12 évesen kicsit korai), az hogy "sajnálsz" egy 21 évest ez meg hülyeség.Sajnálhatnál bárkit, valami oknál fogva közel került a szivedhez ez a fiatal ember, de ennyi, lépj rajta túl.Nem normális, ha hozzád megy panaszkodni.A hibáját van aki el fogja fogadni.Lehet, hogy ami neked jó kapcsolatnak tünt az sose volt az(unokatesóddal).Rengeteg olyan kapcsolat van amit tiltanak a szülök, barátok...mégis mûködik.Mindenki megtalálja a maga párját, ne te törd a fejed ezen és fõleg ne sírj, nincs miért, törödj a saját életeddel!!!Ha ez továbbra is így megy jobb lesz ha szakemberhez fordulsz(vagy veled a szüleid).Nem tudom segítettem e valamit, de hogyí jobban látom a helyzetet mint te az biztos.
A kérdező hozzászólása: Segitsetek mar legyszi!:-((
A kérdező hozzászólása: Sajnalom.Hat irtam pasim van es abba vagyok szerelmes!A masik fiut csak sajnlom
A kérdező hozzászólása: Na idefigyelj!Eddig mindenki elhitte amit irtam csak te nem, de nemerdekel.Ez igaz es nem tudod menyire megkeseriti a mindennapjaimat!NEM HULYITEK SENKIT!!!!!!Amugy meg semmi rosz nincs abba hogy 12 evesen pasizom es ha a szulok megengedik neked SEMMI kozod sincs hozza ugyhogy alitsd le magad.Koszi mindenkinek hogy valaszolt!

Nagyon elvagyok keseredve. mit tegyek?

minden honapban megjön a menzim csak az abaj,hogy 32, vagy 35, vagy40. napra jön meg. már 1 éve probálkozunk,és még semmi.Volt cisztám a multhonapban,és akkor kérdeztem az orvost hogy van-e peteérésem .Azt mondta van. Mit tegyek menjek vissza és irassak vele peteérés serkent?t?Már ngyon kivagyok.A multhonapban mikor cisztám volt 2 hetet késett,és már azt hittem baba. Még a h?m is felment. Most meg még nehezebb,mert itt a tavasz,és sok kismamát látni.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen menj el dokihoz! Hõmérõzöl? Honnan tudod, hogy minden hónapban van pé-ed? A ciszta miatt ne aggódj! Egy nagyon jó ismerõsömnek is volt, õ kapott Clostyt és a második hónapot két csíkos teszttel zárta! Szóval ne add fel, kitartás!!! Én szorítok Nektek!

Szia! Szerintem mindenképpen menj el dokihoz! Hõmérõzöl? Honnan tudod, hogy minden hónapban van pé-ed? A ciszta miatt ne aggódj! Egy nagyon jó ismerõsömnek is volt, õ kapott Clostyt és a második hónapot két csíkos teszttel zárta! Szóval ne add fel, kitartás!!! Én szorítok Nektek!
Megértem, hogy el vagy keseredve, én is keresztül mentem ezen. Csatlakozom az elõttem szólóhoz, szerintem sem veszítesz, ha feliratod azt a szert. És ne hallgass arra, hogy "ne stresszelj annyira, mert akkor úgysem jön össze, ha annyira akarod", mert nekünk is akkor sikerült, amikor már totál kész voltunk, hogy miért nem sikerül. De egy alapos kivizsgálás azért nem árt, pláne, hogy nem is kiszámítható, hogy mikor jön meg. Így ugyanis nehéz a "legesélyesebb napokat" meghatározni. Biztos, hogy neked is sikerülni fog, ne keseredj el!
Szerintem kezdjél el szedni magzaterõsitõ vitamint úgy, hogy még nem vagy terhes. Materna nagyon megfelelõ, felmérések kimutatták, hogy azok a nõk akik gyereket akartak és maternát kezdtek szedni hamar teherbe estek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.
Egy év után, ha úgy érzed el lehet kezdeni a kivizsgálásokat. Egyszerûbbekre gondolok, pl. neked vérvételes hormonvizsgálat, hüvelyi UH, párodnak spermavizsgálat. Ezek fájdalommentesek, és okosabb is lehetsz tõle. A cisztád gyógyszerrel kezelték, vagy mûtöttek? Mert ha mûtöttek, akkor már láthatták milyen a méhed belülrõl, stb. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: a cistamra adtak norcolutot.és magátool elmult. ultrahangal már megnéztek és aztmondták minden rendben. éshogy peteérésem is van
keresd fel a gyermekjóléti szolgálatot
A kérdező hozzászólása: de azok is mit tesznek?
védelembe vesznek, elküldik apád elvonó kúrára....
ugyanez van nálam is!!:'(
Van más rokonod? A gyámhatóságtól lehetne segítséget kérni, de ha ezt nem mered most rögtön, akkor addig is itt névtelenül is beszélgethetsz (emailben vagy telefonon): http://www.kek-vonal.hu/index.php/hu/lelkisegely-vonal http://www.bantalmazas.hu/ Van az iskolában vagy az önkormányzatnál gyerekpszichológus, ifjúsági pszichológus? Õ képes lenne igazolni, hogy valószínûleg tényleg bántalmaznak, és tudna segíteni abban, hogy hogyan lehetne elindulni.

Most mit tegyek? Nagyon elvagyok kenődve.

Sziasztok! Legjobb barátn?met el akarják 'tiltani' t?lem,mert állítólag rossz hatással vagyok rá. Ezt az anyukája munkatársa állapította meg,mert a buszon végig hallgatta a telefonbeszélgetésünket a barátn?mmel. Minden elkényeztetett libának elmondott,mert azt beszélgettem a barátn?mmel,hogy bevásároltam pár ruhát a sulira magamnak és viszonylag keveset stb. Illetve olyanokat mondott a barátn?m anyukájának,hogy vigyázzon velem,rossz hatással vagyok rá. Most teljesen ki vagyok borulva,mert nekem nagyon fontos a barátn?m! Igaz,hogy én hívom el egyedül koncertekre,meg házibulikba,de ÉSSZEL. Nem iszunk,nem pasizunk vagyis sok fiú barátom van,ebb?l is lett egy félre értés mondván,hogy pasizni járok folyton... Szüleim is mindig tudják hol vagyok és mit csinálok. Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben? El?re is köszönöm! 15l

Legjobb válasz: Avval nem tudsz mit tenni, ha ostobák a szülei és lekorlátozzák. Esetleg próbálj az anyjával leülni beszélni, hogy nem pasiztok meg a többi dolog, csak jól érzitek magatokat, a te szüleid is tudják merre vagy, mit csinálsz, kérdezze meg õket nyugodtan, hogy nem vagy "rosszlány".

Avval nem tudsz mit tenni, ha ostobák a szülei és lekorlátozzák. Esetleg próbálj az anyjával leülni beszélni, hogy nem pasiztok meg a többi dolog, csak jól érzitek magatokat, a te szüleid is tudják merre vagy, mit csinálsz, kérdezze meg õket nyugodtan, hogy nem vagy "rosszlány".
Imádom, amikor ilyen secperc pár mondat alatt megítélik az embert úgy, hogy két büdös szót nem váltottak vele. Menj csak el hozzájuk, én a helyedben meg is kérdezném, hogy van e valami problémájuk? Akkor tessék elmondani. Ha vagytok olyan jóban a barátnõddel, gondolom ismered már az anyjáékat, tehát miért ne kérdezhetnéd meg? Ha kötözködnek, hozz fel ész érveket amikbe nem tudnak bele kötni. Ha mégis, akkor tök mindegy. Akkor a barátnõdön múlik csak aztán, hogy mi lesz. A szülei tartják el, de ez nem ok arra hogy mindenbe lekorlátozzák! Én fellázadnék ha más nem használ a barátnõd helyében, simán...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Engem is az háborított fel, hogy pár mondat miatt könyvel el egy elkényeztetett, hülye p*csának (elnézést), holott pont az ellenkezõje vagyok. És ha már szabadna véleményt nyilvánítanom, õ az aki 40 éves létére úgy viselkedik mint az én korombeli lányok, illetve az õ lányát sem kell félteni. De persze ezeket megtartom magamnak, nem akarok az õ szintjére le süllyedni. Anyukámmal beszéltem, azt mondta ha szükség lesz rá a barátnõm anyukájával , illetve a nõvel is aki kavart beszél. Szerencsére a barátnõm mellettem áll, õ is nagyon dühös.De maga a tudat, hogy így kibeszél valaki, amikor nem is ismer, ez a szörnyû...
A mai világban teljesen felesleges eltiltani a gyerekeket ilyen dolgoktól fõleg ennyi idõsen...annyira szánalmas Mit tudsz tenni?Nem sok mindent.Titokban kell hogy találkozzatok, jobbat nem tudok
Menj el hozzájuk, vagy csináljatok egy hármas progit. Sok szülõ könnyebbnek érzi a korlátozást, mert akkor megspórolja a gyereke barátinak megismerését. Pedig ennél jobb nincs is, és kevesebb a torz vélemény.

Kicsit hosszú, de normális tanácsokat kérek, mert nagyon elvagyok keseredve. Mit tegyek?

Na hát én 6hónapja megismertem egy fiút...Vagyis az egyik közösségi oldalon írt nekem.Els?nek nem tetszett...Mindig talizni akart.Visszautasítottam.Megláttam véletlen szer?en a következ? discoba...Teljesen más képeken mint él?be.. Egyszer?en szerelem els? látásra volt.. :D na jó azért nem..de nem foglalkozott velem a discoba,mert én mindig visszautasítottam.Másnap amikor felléptem msnre írt,hogy látott és azért nem jött oda mert félt,hogy visszautasítom.Aztán fordult a kocka én kerestem,de sajnos vagy én vagy ? volt beteg meg kórházba volt...így mindig tolódott a tali.Egyszercsak megbeszéltük,hogy szilveszterkor egy helyen bulizunk...igen szép és jóvolt a szilveszter ottvolt...ÁLOMSZIVESZTER VOLT.Együtt voltunk egész este...Aztán úgy válltunk el,hogy mindenképp megismerjük egymást él?be is jobban és komolyat akarunk.Ezután neki valaki köpött,hogy én az egyik legjobb haverjával smároltam szeptember körül... szarkedve lett... bántotta,hogy nem mondtam el neki,de mondta,hogy nem akar velem balhézni,mert fontos vagyok neki,és talizzunk és beszéljük meg...rá 2napra taliztunk(? kolis és hetente max 2x tudnánk talizni...) megbeszéltünk mindent. jó volt vele...hazament.. fennt volt msnen nem írt..s?t olyan dolgokat írt ki amik lányokkal kapcsolatos...persze ideges lettem és nekitámadtam,utánna beszéltünk a héten levélbe és kérdeztem,hogy talizunk-e? és mondta,hogyha kocsival jön haza akkor igen...jó megértettem,nem akartam balhézni.tegnap rámírt de ugy beszélgettünk mint 2 barát,és még aztsem írta,hogy pussz vagy valami...:S nem keres se semmmi..:( szeretem.. mit tegyek?

Legjobb válasz: Háth szerintem tisztázd vele akkor hogy mi legyen(mi maradjon) köztetek...beszélgess el vele A-Cett ig és megtudod hogy mirõl is van szó.De ezt élõben ne pedig neten.Egyébként meg ha már olyan a pasid hogy fent van közösségi oldalakon meg csajos dolgokat ír ki msn en....annak komoly szándéka nem lehet, vagy az is lehet hogy azt akarja hogy féltékeny legyél, hogy megtudja szereted e igazán és keresni fogod e....

Háth szerintem tisztázd vele akkor hogy mi legyen(mi maradjon) köztetek...beszélgess el vele A-Cett ig és megtudod hogy mirõl is van szó.De ezt élõben ne pedig neten.Egyébként meg ha már olyan a pasid hogy fent van közösségi oldalakon meg csajos dolgokat ír ki msn en....annak komoly szándéka nem lehet, vagy az is lehet hogy azt akarja hogy féltékeny legyél, hogy megtudja szereted e igazán és keresni fogod e....
Lehet hogy a srác nem akar ilyen könnyûvérû lánnyal járni mint Te? Csak feltételezem mivel úgy vettem ki a szavaidból hogy nem jártál a haverjával és csak smároltatok. Ha meg nincs igazam, bocsánat. Akkor viszont errõl a fiút kéne megkérdezned és õszintén beszélni vele.
A kérdező hozzászólása: örülök, hogy legalább valakit érdekel... :) nem nem oldódott meg pont tegnap beszélgettünk komolyan...adta a nagy sajnálkozót, hogy most inkább a tanulásra összpontosítana és nyáron lehetne valami a dologból..csak nyárra úgyis talál valakit:) sztem ez egy nagy kamu volt tõlle..nagyon kikeltem magamból és leírtam a véleményem... nagyon rosszul esett neki..aztán a végén írta, hogy nem akar velem rosszba lenni..csak nemtudom mire számít, hogy elvárja, hogy rajongjak érte õ meg éli szépen a világát?:) hát na nem... nem leszek senki hülyéje :/
Rájuk se figyelj, hülyébõl nagyon sok van, és még mindig én vagyok aki írta a flegmázónak a véleményét! És mond, meg oldódott már a problémád? am 21/F
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy, hogy így gondolod...és amúgy tényleg:S kicsit elk*rják a kedvem, de hát ezvan :) ha ennyire unatkoznak, hogy ilyeneket írjanak.. :)
Még mindig én vagyok és ez a 22:33-asnak szólt!Minek kell flegmázni?Ha meg kötekedni akarsz akkor ne írj komit, rossz napod volt ember?Szopjjál le!
Észrevettem az emberekben azt, hogyha van egy kérdés, amire kíváncsi a kérdezõ, tutti hogy nem mindegyik pozitív válasz!Emberek nyissátok már ki a szemetek hogy ezért ilyen fassszopó ez a köcsög világ!Miért kell negatív kijelentéseket is tenni?Miért kell flegmázni?Jól esik?Hogy égnétek el a fassszomba.Egyébknt én voltam az elsõ válasz adó.Csak már a faxom ki van az ilyen bunkó emberekkel.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magam könnyûvérûnek hisz itt vagyok lassan 18évesen és nem feküdtem le senkivel.. :)
szia! ha egy csávó olyan csajt talál aki már "megvolt" a legjobb hawerjának vagy csak a hawerjának akkor az neki nem kell mert ezt nehéz elmagyarázni fiús dolog....de gondolj bele van egy csávó aki neked nagyon tetszik tudtára adod h akarsz valamit lepattint aztán õ hajt rád és kiderül h a bnõddel smárolt...kéne neked utána?:O ez elég hülye helyzet ebbõl nehéz jól kijönni mivel gondolom kivesézte hawerjával ... annyira el akarom magyarázni de ezt nem lehet ez puszta józan ész a barátod csaja nem kell! sok-sok türelem és találkozgassatok szeptember jó rég volt össze fog ez jönni a csávónak egyértelmû h bejössz azért ne add el magad legyél tényleg nagyon türelmes és meglátod h a csávó nem tud mit tenni! úgy is összejöttök!
"álomszilveszter volt" de aztán valaki köpött... Istenem ez olyan romantikus! Titeket egymásnak teremtett a sors...
most mindenképp keresd meg te õt, biztos azt várja.. a szeptemberi dologhoz nincsen köze, akkor még nem volt kölcsönös a dolog ha jól értelmeztem. am a heti kettõ tali meg bõven jó..én a barátommal egyszer találkozok kéthetente...-, - na mindegy ez nem ide tartozik.szal szerintem nincsen veszve a hekyzeted..ha akarod õt akkor küzdj érte! õ is küzdött volna érted ha adtál volna neki rá alkalmat:) )hiddel;) szal fel a fejjel...beszéjetek, találkozzatok, ha õ nem irja h puszi vagy akármi akkor ird te h puszi:$$ majd viszonozza... másik lehetõség a csajos dologra hogy tényleg történtek vele olyanok amiket kiírt...bosszubol azért mert h te meg szeptemberrel azzal a gyerekkell...(deazzal nem kell foglalkozni) ilyenkor a dolgok tisztán látáshoz sokszor elég kivesézni a történteket egy barát közben járásával és türelmével...a srác meg közdeni fog érted ha úgy látja h megéri, és nem hiába való=) no ennyi. remélem tudtam valamit segíteni
Még mindig én": Jól teszed! Egyébként meg aki a tanulással jön neked, abba soha ne bízz, az csak egy trendi nyálas duma...Szerintem metroszexuális srác...vagy nem? Akkor sajnálom és remélem szerencsével jársz... puszika

5 honapos kislanyom nem akar hizni! Mit tegyek? Tanacs kellene! Nagyon elvagyok keseredve.

3 kg-val szuletett.1 honaposan 4 kg volt.6 hetes koratol tapszeres.De az elmult 2 honapban nem akar hizni!Mar elkezdtem a hozzataplalast.Jo etvagya van.Tizoraira altalaban megeszik 2 gyumolcsot is.A tapszerbol megiszik 180-200ml-t.Egyik nap tizorait kap masik nap ebedetEbednel zoldsegeket eszik.Ezeket is szereti.5-szor eszik 1 nap.4-szer tejcsit 1-szer gyumi/zoldseg.Most 5(22 hetes) honapos es 6kg kereken.2 hete mertek akkor 5.93kg. 15 hetesen volt 5.64kg.

Legjobb válasz: Lehet hogy hulyen hangzik de miben van tobb kaloria?Mi a taplalobb?A tapszere 180ml vagy mondjuk 2 gyumolcs/zoldseg parolva.

A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hulyen hangzik de miben van tobb kaloria?Mi a taplalobb?A tapszere 180ml vagy mondjuk 2 gyumolcs/zoldseg parolva.
Szia! Milyen érdekes, mintha az én kislányomrol írtál volna... Õ 24 hetes, 3 kg-al született és a múlt hétig 6 kg volt. Õ is eszik gyümölcsöket, zöldségfélét, húsos bébiételeket, meg a tápszert 200ml körül. Mi azt vettük észre, hogy néha mintha unná a tápszert, így kitaláltam, hogy adok neki tejpépet. HIPP õszi-sárgabarackosat vettem, imádja, 1 hete ezt eszi vacsorára, azota 400gr-ot hízott. Probáld ki, hátha nektek is bejön! Jo hízást!
Szia! Mikor 2 hónaposan kiderült, hogy tápszeresek leszünk, lettünk, már alig vártam hogy betölcse a 4 hónapot!(ki sem bírtam teljesen) Én már akkor elkezdtem a hozzátáplálást, nagy sikerrel! Kisfiam most 6 hónapos és mindent eszik!Én is ugy vettem észre mintha jobban szeretne már enni, kanállal! Ügyes! Szerintem húsos fõzelékeket adj neki. Bolti vagy hazai mindegy! Az én kicsikém a hazaira szavaz! :) Próbáld ki! Jó hízást! :)
Csatlakozom hozzátok, én is a "ti emberetek" vagyok. Mintha én kérdeztem volna. :) 3 kg-mal született a lányom. 5 hónaposan 6 kg volt, most 6 hós és 6, 5kg. Amúgy 67 cm. 3 hónapos kora óta tápszeres. Most tápszert 3-szor eszik, 140-160ml-t. Tízórai gyümölcs: 130-150g Ebéd fõzelék: 160-190g Nagyon mozgékony, mindent lemozog, amit eszik. A védõnõ szerint teljesen átlagos és teljesen rendben fejlõdik. Azt mondta viszonyítsak ahhoz, hogy félévesen "kell" duplázni a születési súlyát és évesen triplázni. Csomót aggódtam én is, de rájöttem már, hogy nincs miért. Õ ilyen és kész. Nem beteg, vidám, aranyos, más nem számít. Amúgy örültem a kérdésednek. :) Tényleg, mintha én írtam volna.:) :) :)
Utolsó vagyok: Ne ám félreérts! Nem annak örülök, hogy úgy érzed, nem hízik a babád...Hanem annak, hogy nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: Nem ertettem felre!Es koszi a tanacsokat.Nem tudom hany ml eszik.De altalaban 2 gyumit tizoraira es ebedre pl. 1 kozepes krumpli+fel repa vagy egy agacska brokkoli.Es meg tejecske ra mivel szomjas.Nincs valami oldal ahonnan tudnek nezni jo fozelekeket?Vezessem be a csirket?Nem lesz korai?Vagy uvegeset vegyek neki?azert en is orulok hogy mas is van igy mint mi es ti se ertsetek felre!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!