Találatok a következő kifejezésre: Nagyon elvagyok mit (66 db)

Nagyon elvagyok keseredve mit csináljak hogy élvezzem az anális szexet és hogy hamar megszokjam ezt a számomra uj dolgot?

Nagyon szeretném kiprobálni a barátommal az anális szexet csak nagyon félek. probáltuk már 2szer de abba hagyattam vele mert nagyon nagyon fájt , pedig éppen hogy csak "betette" .

Legjobb válasz: Szia...azért írok, hogy kicsit erõsítsem a másik oldalt is és valóban a kérdésedre válaszoljak, mert úgy látom eddig csak lebeszélni akartak róla... Én épp így voltam mint te... egy év alatt 2x próbálkoztunk a párommal, nem azért mert õ kényszerített, én is akartam...de valahogy nem ment, fájt, rossz volt, stb. lassan már két éve leszünk együtt és még csak most, egy hónapja jöttünk rá a nyitjára... elõtte a kényeztetés megvolt, a tágítgatás megvolt, a nedvesség megvolt...és most rájöttünk! a pózzal volt baj... eddig kutyában próbáltuk, most pedig megpróbáltuk misszionáriusban is, igaz, így is fáj mikor beteszi, de kb 1 percig csak. Utána nagyon jó érzés, és egyáltalán nem fájdalmas :) Itt van néhány tipp, hogy biztos lehess a dolgodban: elõször is fontos, hogy elõtte nagyon sokat kényeztessen kézzel, szájjal... nekem az tetszik a legjobban, mikor egyszerre ujjazza a puncimat és a fenekemet, és még közben a csiklómat is tudja nyalogatni...nem tudom hogy csinálja, olyan mintha nem is egyedül lenne :D mikor már két ujját is be tudja tenni a popsidba úgy hogy az ne fájjon, akkor próbálkozhattok a behatolással... legyél nagyo nedves, vagy használjatok síkosítót, de úgy is jó, hogyha a puncidról átkenitek a farkára meg a popsidra...abban a pózban csináljátok, amit írtam, ne kutyában! és mikor bedugta a makkját, álljon meg, ne tolja tovább... ilyenkor fáj egy kicsit, de hamar megszokod és elmúlik...ha elmúlt, akkor tolhatja tovább, és majd te irányítod, mikor milyen mélyre mehet és milyen gyorsan csinálhatja...meglátod a végén nem is kellesz rászólnod mert jól fog esni akárhogy :) ja, és használjatok óvszert a fertõzések elkerülése végett! Azoknak a meséknek pedig, hogy ha így csinálod be fogsz csinálni, nem kell hinni...ekkora bajt csak akkor okoz az anál szex, ha minden nap csináljátok... de ha mértékkel élvezitek (havonta 1x-2x) , akkor semmi bajod nem lehet...nõgyógyásztól kérdeztem meg, ugyhogy tudom :)

Szia...azért írok, hogy kicsit erõsítsem a másik oldalt is és valóban a kérdésedre válaszoljak, mert úgy látom eddig csak lebeszélni akartak róla... Én épp így voltam mint te... egy év alatt 2x próbálkoztunk a párommal, nem azért mert õ kényszerített, én is akartam...de valahogy nem ment, fájt, rossz volt, stb. lassan már két éve leszünk együtt és még csak most, egy hónapja jöttünk rá a nyitjára... elõtte a kényeztetés megvolt, a tágítgatás megvolt, a nedvesség megvolt...és most rájöttünk! a pózzal volt baj... eddig kutyában próbáltuk, most pedig megpróbáltuk misszionáriusban is, igaz, így is fáj mikor beteszi, de kb 1 percig csak. Utána nagyon jó érzés, és egyáltalán nem fájdalmas :) Itt van néhány tipp, hogy biztos lehess a dolgodban: elõször is fontos, hogy elõtte nagyon sokat kényeztessen kézzel, szájjal... nekem az tetszik a legjobban, mikor egyszerre ujjazza a puncimat és a fenekemet, és még közben a csiklómat is tudja nyalogatni...nem tudom hogy csinálja, olyan mintha nem is egyedül lenne :D mikor már két ujját is be tudja tenni a popsidba úgy hogy az ne fájjon, akkor próbálkozhattok a behatolással... legyél nagyo nedves, vagy használjatok síkosítót, de úgy is jó, hogyha a puncidról átkenitek a farkára meg a popsidra...abban a pózban csináljátok, amit írtam, ne kutyában! és mikor bedugta a makkját, álljon meg, ne tolja tovább... ilyenkor fáj egy kicsit, de hamar megszokod és elmúlik...ha elmúlt, akkor tolhatja tovább, és majd te irányítod, mikor milyen mélyre mehet és milyen gyorsan csinálhatja...meglátod a végén nem is kellesz rászólnod mert jól fog esni akárhogy :) ja, és használjatok óvszert a fertõzések elkerülése végett! Azoknak a meséknek pedig, hogy ha így csinálod be fogsz csinálni, nem kell hinni...ekkora bajt csak akkor okoz az anál szex, ha minden nap csináljátok... de ha mértékkel élvezitek (havonta 1x-2x) , akkor semmi bajod nem lehet...nõgyógyásztól kérdeztem meg, ugyhogy tudom :)
Ne légy elkeseredve! Nem minden nõnek jön be a szeretkezésnek ez a formája! Valahol nem is ez a normális. Nem vagyok prûd, Én is kipróbáltam párszor, nem élveztem Én sem. Nincs benne semmi jó szexuálisan, ráadásul egészségileg sem tesz jót! Szerintem ha ennyire nem megy, akkor tényleg ne erõltessétek, mert tudat alatt rossz élményként fog megmaradni benned! Nekem pl. utána már a normál szextõl is elvette a kedvem aznap éjszakára! Magyarázd el a párodnak, ha értelmes, épeszû férfi, akkor meg kell, hogy értse!! Üdv: Haven
Ami nem megy, azt nem kell erõltetni. Mert majd úgy jársz, mint egy két válaszoló az oldalon. Mert a pasijuk annyira akarta, belementek (nem baj, hogy fájt, a pasinak jó volt) azóta meg pelenkát hordanak... És ez egész életükben így is fog maradni. Van még itt egy-két ilyen kérdés, használd a keresõt, õt le van írva, hogy hogyan kell a terepet elõkészíteni stb... De ha nem megy, sztem ne erõltesd...
Semmit! Az anális szexet nem kell szeretni meg élvezni. Végül is nem az a normális módja a szeretkezésnek. Kérdés, hogy miért akarod. Ha azért mert te is vágysz rá, akkor sok türelem, ellazulás síkosítás stb.. Ha azért mert a párod akarja és erõlteti, akkor küld el a rákba. Nekem ez az utóbbi jött le a leírásodból.
imádom az olyan összehasonlításokat, amiknek semmi közük egymáshoz
Családban nálunk van nõgyógyász.... Leírom mit mondott (csak e elõzõ válaszra reagálva): A végbélnyílás sejtjei olyan sejtek, melyek ha sérülnek nem képesek regenerálódni. Ezért elég az is, ha csak egyszer rosszul sül el a dolog és máris pelenkás vagy... Szóval nem tudom, hogy a Te nõgyógyászod mi fajta, de ... ezzel neki is tisztában kéne lennie... és minimum ezt elmesélnie...
tök egyszerû pléda: Lyukaszd ki egy zacsi sarkát nyomj ki belõle valamit és utána ugyanott próbálj benyomni valamit.... Ami alapvaetõen kijárat, az nehézkes bejárat funkcióban...
utolsó válaszoló ez igen tök jól leírtad !!! Egyébként én is ellenzem a szex ezt a formáját !! Nem erre való eza nyilás és kész !!
Na ne ijesztgessük már a lányokat a negatív hatásokkal. Gondoljatok bele az a "termék" ami ott normálisan kijön az is van néha olyan vastag mint egy férfi pénisze és nem okoz semmilyen gondot. Persze nem kell mindennap csinálni, csak ünnepekkor.
nekem is hányingerem van a sok földhözragadt , tudatlan embertõl, akik úgy válaszolnak egy kérdésre, hogy nem is a kérdésre válaszolnak és nem tudnak az adott témáról semmitsem, így kitalált baromságokkal ijesztgetik szegény lányt...
te fiu lány vagy???
nekem már most hányingerem van, hogy a válaszokat olvastam. pedig nem vagyok konzervativ tipus... (csak vélemény volt)
Jah, még egy kiegészítés a sejtregenerálódáshoz. A sejtek sehol sem regenerálódnak a szervezetben, a szövetek tudnak regenerálódni.
Valóban jó, de csak akkor ha tényleg akarod és rá vagy hangolódva. Sajnos sokan végletekben gondolkodnak, amikor az anális szexrõl van szó. Akik ellenzik, rögtön azzal jönnek, hogy meglazul az izom és pelenkázni kell majd. Vagy hogy egészségtelen, meg ez perverz és beteg dolog. Ez nem igaz, viszont tényleg nem szabad túlzásba vinni. A te esetedben az a megoldás, hogy nem erõltetitek. Úgy semmiképpen sem lesz jó, mert a stressztõl összehúzódik a záróizom. Egyébként meg az análszexnek nem az az egyetlen formája, hogy a popsidba hatol. Sõt nem is így kell kezdeni. Próbáljátok nyelvvel és ujjakkal. Tanuld meg élvezni, hogy aztán el tudj lazulni. Ha viszont nem élvezed/akarod, akkor ne csináld, úgy semmi értelme, és úgy tényleg káros is lehet. A barátnõmmel többször csináltuk már, de csak fokozatosan lehet eljutni a behatolásig.
ha a végbél sejtjei nem képesek regenerálódni, akkor egy mûtét után hogy sikerül nekik nagyokos? vagy épp egy fasza székrekedés után? érdekes, akkor én nagyon különleges lehetek, hogy az ottani sejtjeim is képesek a regenerálódásra...
A kérdező hozzászólása: hát én nemtudom azt mondták nagyon jó csak az elsö pár alkalom kellemetlen. meg sok sikositó kell..
A kérdező hozzászólása: lány vagyok:) )) hát nemtudom hogy tényleg kiprobáljuk-e.. akarjuk mind ketten csak nem is tudom maradjon igy azt kész:) ))) majd egyszer!!!! XD ennyi ijesztö válasz után tartozkodom..:D

Mit tegyek, hogy elmuljon a szomorusagom? Nagyon elvagyok keseredve

tegnap este a ferjem nagyon megvert mert, nem mondtam el neki hogy ebbe a gyakori kerdesekbe szoktam, kerdezi ill. valaszolni is! mondtam neki ez errol szol, es nem egyszer latta mar hogy bent vagyok ezen az oldalon!

Legjobb válasz: Nekem ez lett volna az utolsó verés...mit képzel magáról? az ilyen nem ember hanem egy állat (már ne haragudj)... Én ott hagynám most ebben a percben...és mi volt az indok miért vert meg? mi nem tetszett? egyáltalán hogy jön ilyensmihez? ennyire szeret Téged? ezt mind mind megkérdezném tõle, de a cuccait pakolnám is össze... nagyon sajnálm ami történt, és elnézést ha elragadtattam magam, de ilyent nem lehet tenni egy nõvel. egy nõt tisztelni kell! ha megpofozna, már azért is otthagynám, nemhogy ha megver... Üdv, és kitartást, és bátorságot a toábbiakban. (ha nagyon nagyon szereted és úgy érzed meglehet beszélni tedd meg, viszont ha már elõfordult ilyensmi akkor nincs miért tapaztalat szerint aki egyszer megteszi az többszõr is...)

Nekem ez lett volna az utolsó verés...mit képzel magáról? az ilyen nem ember hanem egy állat (már ne haragudj)... Én ott hagynám most ebben a percben...és mi volt az indok miért vert meg? mi nem tetszett? egyáltalán hogy jön ilyensmihez? ennyire szeret Téged? ezt mind mind megkérdezném tõle, de a cuccait pakolnám is össze... nagyon sajnálm ami történt, és elnézést ha elragadtattam magam, de ilyent nem lehet tenni egy nõvel. egy nõt tisztelni kell! ha megpofozna, már azért is otthagynám, nemhogy ha megver... Üdv, és kitartást, és bátorságot a toábbiakban. (ha nagyon nagyon szereted és úgy érzed meglehet beszélni tedd meg, viszont ha már elõfordult ilyensmi akkor nincs miért tapaztalat szerint aki egyszer megteszi az többszõr is...)
A legelsõ dolog amit tehetsz, hogy a legrövidebb idõn belül ott hagyod! Itt nincs mit mérlegelni! Ne haragudj, de ha ezek után mellette maradsz, a saát mártírságod rabja leszel. Mi az , hogy szereted? Egy agresszív állatot , aki nekedment? Már bocsánat, de ha egy idegen tenné, nem mennél a rendõrségre feljelenteni? Attól hogy a gyereked apja, ezt szerinted tûrnöd kell? Pont úgy véded meg a gyerekedet attól , hogy egy iszonyatos légkörben nõjön fel, ha azonnal otthagyod. Légy nagyon határozott, és ha kell, kérj férfi ismerõsöktõl segítséget!
"ha elhagynam nem tudna hova menni se!" És kit érdekel? (bocsi tudom nem ennyire egyszerû) de ha képes megverni képes megütni, TÉGED, aki a felesége vagy és állitólag elvett mert szeret, és a gyarekét hordtad a szived alatt és most képes megütni? hát akkor mennyen a sunyiba, éljen meg ahogy megtud...Te nem atrtozol neki semmivel. PAkol és menj. saját érdekedben. Mége gyszer minden jót, és kérlek irj ha döntöttél, üdv még 1x az elsõ válaszadó...:)
Elképedve olvasom, amit írtál, és nem értem a férjedet. Azért vert meg, mert használod az oldalt? Ez ok neki arra, hogy megüssön? Ez hihetetlen számomra. Nem ember az ilyen, már bocsánat. Én is csak azt tudom mondani, hogy pakolj és hagyd ott. Ne engedd magad. Ne éljél félelemben életed (vagy az õ élete) végéig. A kislányodra is gondolnod kell. Õt is ütötte már meg? Ha még nem, szerinted képes lesz rá? És ha õt is megüti, mit fogsz tenni? Úgyhogy menj, olyan messzire ettõl az "embertõl", amilyen messzire csak tudsz.
Kedves nyelvtan tanar!Amugy ha visszaolvasod a valaszaidat, tobb helyesirasi hibat fogsz talalni, mindegy, elvezem az olyan embereket akik masokat kioktatnak, kozben ugyanazokat a hibakat kovetik el, ez rad duplan ervenyes, ugyanis te is megutottel valakit, ugyhogy nem igazan lenne jogod tanacsot adni, szerintem ilyen esetben nem szabad megvarni a kovetkezo pofont.Viszont mindenki sajat maga donti el ugyis hogy mit csinal az eletevel, a kerdezo mar eldontotte...
Nagyon sajnálom, hogy nem vagy elég erõs az újrakezdéshez, akár egyedül is! Remélem legalább ultimátumot vagy feltételeket szabtál annak az "állatnak". Te is elmondtad õszintén a véleményedet vagy csak a mentegetõését hallgattad a vacsora alatt? Belegondoltál már, hogy ezután miképpen mersz majd neki ellent mondani a legapróbb dolgokban is, rettegés nélkül? Szerintem még nem késõ, hogy változtass a hozzá állásodon, és kõkeményen ellentmondj és szembeszálj vele amikor különbözik a véleményed az övétõl. Lehet, hogy annyira meglepõdik, hogy még a tiszteletét is kivívod. Bár ennek csekély az esélye!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire akaratgyenge vagy.Szerintem épeszû ember nem élhet ennyire az érzelmei fogságában.Néha nem árt a józanészre hallgatni, szerintem a Ti esetetek ide tartozik.Végül is a saját életed úgy teszed tönkre ahogy akarod, a szomorú csak az, hogy a gyereked jövõjére lelki békéjére nem gondolsz.Hogy fog felnõni szegényke?Egy pofon elcsattanhat, de az is nagyon elgondolkodtató.Viszont akit rendszeresen ver a férje, és nem tesz ellene semmit, holott tehetne az megérdemli. Nagyon sajnálom a gyerekedet, Téged már nem.Akit néhány szép szóval, egy vacsorával, esetleg virággal..stb..le lehet venni a lábáról, és komolyan gondolja, hogy egy ilyen ember megváltozik, az egyszerûen ostoba. Nem értem az ilyen nõket, de komolyan.Szegény kicsi lány viszont nagyon rossz helyre született.
Nem akarok gonosz lenni, de ha az én párom emelne rám kezet, tõbõl szaggatnám ki mindkét karját és a hátába állítanám. Nem kell ezt tûrnöd.
Már ne haragudj, de szerintem egy igazán nagy farok vagy... olvasom a mentegetõzésed. Most akkor szereted és véded a férjecskéd, vagy gyûlölöd, mert ver, ver, ver és ver? He? Vagy most hogy van ez? Amúgy meg egy olyan dolog, hogyha a gyereked ezt ilyen idõsen átéli, akkor egy eléggé elba..ott élete lesz. Az ilyen szülõk, apák-anyák gyerekei mind szenvednek valamiféle eltorzult problémával. Saját tapasztalatomból mondom, hogy apám hosszú-hosszú éveken át vert gyerekként, és most, hogy felnõttem, az emberi kapcsolatok terén mutatkozik meg leginkább mindaz, amit elszenvedtem. Megnyugodhatsz, hogy egy csendes, magába forduló, mindenki által befolyásolható lányod lesz, aki mind az ismerkedés terén, mind egyéb emberi kapcsolatok terén is egy rakás tehetetlenség lesz. Persze, aláírom, hogy nem ez vár minden, hasonló környezetben elõ gyerekre, mert fõleg lányok esetében szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy magától kilépjen ebbõl az állapotból és saját, önálló életet éljen, de hát addig a korig még el is kell jutnia. Szóval kérlek ne siránkozz, hanem hogyha sza.ul érzed magad ebben a helyzetben, akkor lépj tovább és kezdj új életet ÚGY, ahogy azt a többiek is tanácsolják. Nyilván nagyon szeretheted õt, ha ver és ráadásul ilyenekért ver. Ennél nagyobb gyökérséget nem láttam még. Örök hûség, meg csak egy férj kell, többé más senki... baromság. Minden új helyzet nehéz, de mikor megteszed és vidáman mész el a kislányoddal vásárolni és játszani a parkba, akkor fogod csak értékelni azt az amúgy helyes döntésed, hogy magára hagytad azt a férget. Mert az ilyen az az. És ha felnõ a lányod és molesztálni kezdi??! Ja, hogy õ nem ilyen... ugyan már. Nyilván a leánybúcsúdon is azt mondtad a barátnõidnek, hogy a Te férjed sosem tudna megütni téged, mert ismered és õ nem olyan. Ennyi.
Igen le lettem pontozva elég keményen. Ez van, nem ez a legkisebb gondom szóval nem nagyon érdekel. Nem akartalak kioktatni, nem vagyok nyelvtantanár, bocs. Nem fogok itt veszekedni, ennyi. Igen, de könyörgöm én egy 19 éves lány vagyok, attól ha adok valakinek egy pofont nem kerül kórházba!!! Úgyhogy ezt most azért eléggé övön alulinak éreztem... Az viszont igaz, hogy a kérdezõ már eldöntötte melyik utat választja. C.
Megint én :) C. Amúgy meg aki meg bírja ütni a párját, a szerelmét, az már nem szereti igazán! Annak a kapcsolatnak vége. (Kapcsolataimban én vagyok az irányító fél...) Sosem tudnék ilyet tenni azzal akit szeretek, akármilyen mérges is vagyok elõbb végeznék magammal, minthogy a kedvesem megüssem. Ha rettenetesen dühös is vagyok rá, és azt érzem, hogy hú de megérdemelne most egy pofont akkor is, inkább becsapom az ajtót és elmegyek amíg lenyugszom. Mert tudom, hogy nem rá vagyok mérges hanem a helyzetre. És ha ránézek azt látom, hogy istenem, mennyire szép... Sosem akarnám bántani. Egy történet: egyszer ütöttem meg valakit, akit mindennél jobban szeretek. Annyira kikészített, hogy már nem tudtam mit tenni... azóta is bánom, pedig megbocsátott. Igazán megbocsátott. De ahányszor csak ránézek sírnom kell, hogy ezt tettem vele. Annyira szeretem, meghalnék érte, ha visszamehetnék az idõben nem tenném. Annyira sajnálom, most is elsírtam magam ( nem azért írom, hogy sajnáljatok :) csak hogy éreztessem, hogy én tényleg megbántam nem csak rávágom.) ha újrakezdhetném ez lenne az elsõ dolog, amit másképp csinálnék. Évek óta, minden nap bánom. (Pedig verekedõs vagyok egyébként, persze ha valaki kötözködik vagy az utcán szemtelenkedik szerintem az megérdemli, hisz' nem hagyhatom magam) Továbbá annál aljasabb dolog nincs, mint amikor valaki kihasználja az erõfölényét. Az nem férfi, abban sem vagyok biztos, hogy ember. Bocs, csak kijött belõlem. Remélem a férjednél ez csak egyszeri eset volt és minden rendben lesz. Üdv. C.
Kozben le lett pontozva az a szemely akinek irtam.
De egyáltalán gondolkozzunk már!!Hogy lehet egy olyan férfival ágybabújni, szeretni aki akár csak egyszer is kezet emelt rám????Én egyetlen alkalmat is meggondolnék, hogy megbocsájtsak-e nem, hogy rendszeres veréseket.Hozzám nem valószínû, hogy akárcsak hozzámérhetne egy ilyen ember. Na mindegy, felnõtt ember tud a saját sorsáról dönteni, de egy ártatlan kisgyerek nem.Én Õt sajnálom legjobban.
A kérdező hozzászólása: okes koszi mindenkinek a valaszat de rendezodott a kapcsolatom a ferjemmel!! megbeszeltunk mindent! mindenkinek koszonom, es aki azt irta ram hogy farok vagyok uzenem neki hogy o meg nagyobb farok!! nem kell itelkezni egybol!
Te akkor is farok vagy. Kíváncsi lennék én arra a "megbeszéltünk mindent a férjemmel"... rendezõdtek a helyzet. Biztos belátta, hogy tévedett. Aha.
Szegény pici baba.... Az én lányom már akkor nyûgös, ha csak feszültség van köztem és a párom között... (És akkor még semmi kiabálás, semmi verekedés semmi nincs.) Nem úgy fejezzük ki a nemtetszésünket... Mi leülünk, és megbeszéljük... Normális ember nem egy két pofon után vált álláspontot, hanem észérvek alapján... Ahogy látom rád csak a pofonok hatnak... Jól el kéne téged verni valakinek, hogy kapj már az agyadhoz, van egy pici lányod, aki miattad szenvedni fog!!!! Rád úgy látom az észérvek nem hatnak! Borzalom...
En is voltam ilyen helyzetben(vegul otthagytam par honapos gyerekkel), de nem rogton masnap es valaki tanacsara, hanem megragtam, atgondoltam a dolgokat, higgyetek el, nem olyan konnyu dolog ez, egy kivulallo konnyen itelkezik, valoszinu sok reszlet van amirol mi nem tudunk, nem csak a ferjnek lehetnek hibai, teny az hogy egy ferfinek nincs joga megutni egy not, barmi is tortenne, sajnos elobb utobb ra fog jonni hogy megis nekunk volt igazunk, ha ragondolok hogy van aki husz harminc evig tur...Gondoljunk vissza a regi idokre amikor egy no a gyerekek kedveert vagy a rokonok szaja miatt nem valt el, vagy a templomi eskut nem merte megszegni.Es azert valljuk be barmennyire nem hiszunk, neha azert kicsuszik a szankon az is hogy Istenem...
Szívembõl beszéltél, "kötekedõs"! Abszolút egyetértek Veled!! Nem értem az ilyen nõket: bármilyen sérelem éri õket, azonnal nyafognak, sírnak, tanácsot kérnek, amikor elmondjuk a véleményünket, akkor meg még a mi k.. anyánkat...! És két nap múlva újra összevereti magát a férjével! Aki amúgy egy áldott jó ember (amikor alszik). Az ilyen típusú kérdezõnek javaslom, hogy közvetlenül a kérdés alá írja oda azt is, hogy milyen választ vár tõlünk! Nehogy már belegázoljunk a lelkivilágába azzal, hogy azt javasoljuk, szabaduljon meg attól az embertõl, aki ütlegeli. Amúgy meg milyen anya az, aki kiteszi ilyesminek a gyerekét...??!! Ki érti ezt??? Nagyon sajnálom a gyereket, szegény õ nem tehet semmirõl!! De a csaj remélem, leakaszt még egy-két pofont!
"Én bízzom a JOISTENBE..." áááá ember..... :-D
Lehet, hogy még élvezed is!! Utálom az ilyen nõket! Csak a gyereket sajnálom nagyon. De elõbb-utóbb úgyis elveszi a gyámhivatal, ha ilyen életet éltek.
Akkor ne panaszkodj máskor, ha megver, hanem TÛRJ
A kérdező hozzászólása: te kotekedni jottel ide??? vagy mert te mondod akkor egybol koltozzek el tole es rugjak fel mindent?? hat ez egyaltalan nem ugy mukodik! itt nagyon sok minden van en igenis bizzom benne hogy a ferjem meg valtozik es, osze csiszolodunk egy hazasag nem jatek en bizzom a jo ISTENBE hogy minden helyre jon! es tudom is hogy ugy lesz !
Amúgy meg hogy mekkora farok vagyok, az abból is kiderül, hogy hányan adtak pozitív értékelést a válaszomra. Még hogy nem kell ítélkezni. Akkor minek írtál ide?
Es ez igy fog folytatodni addig, amig legkozelebb ugy elver hogy azt sem fogod tudni hogy hivnak...Nem akarlak bantani, te tipikus esete vagy a vert felesegeknek.Tudd meg hogy altalaban minden esetben igy tortenik, veres, kibekules , egy szep ejszaka, stb.stb.Gyava vagy.Azt mindenki gondolta hogy egy par tanacs utan nem fogod rogton otthagyni, szeretnek beszelni veled egy ev mulva...Adjon az Isten eszet minden nonek aki igy jar...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat mindenkinek, tegnap este elvitt vacsorazni megbeszeltuk a dolgot, minden okes! de ezt eldontottem ha megegyszer csak egy pofont is adjon elhagyom! koszonom mindenkinek, megegyszer!
Azonnal lepj ki ebbol a kapcsolatbol, ha nem akarod h. a gyereked lelki roncs legyen par honap, akar ev leforgasa alatt. Nehogy mar ot sajnald, hogy hol fog lakni!!!!!
Amíg elsõsorban õt félted, és nem saját magadat, a további erõszak veszélyének teszed ki magadat. Ne csak õt tartsd értékes és óvandó embernek, akinek joga van szabadon élni - elõször saját magadat kellene, meg a gyerekedet!!! Ismerd fel, mennyit érsz, és mit érdemelsz meg, meg mit nem.
A kérdező hozzászólása: nem a rendorseget mindenkeppen kihagynam azt sose tudnam vele megtenni mert tudom itt nagyon nagyon komolyan veszik ebbe az orszagba ha egy ferfi megut egy not!
Miert nem jelented fel? Hidd el hogy utana mar nem merne hozzad nyulni, mert kulfoldon ezt nagyon-nagyon komolyan veszik! Csak egy hivas a rendorsegre, es mar mennek is! Utana majd meglatod hogy milyen lesz hozzatok. Lehet hogy a rendorseg utan mar nem fog hozzatok nyulni, soha, viszont az is lehet hogy ugyanugy bantani fog tovabbra is. Ezt majd meglatod, de hivd ki a rendorseget! Kulfoldon nem ugy mukodik a csaladon beluli eroszak buntetese, mint Magyarorszagon! Kulonben nem fekete boru esetleg a parod, aki illegalisan el abban az orszagban veletek? Mert akkor aztan nehogy mar te feljel tole! Feljen o a rendorsegtol meg az orszagbol valo kitoloncolastol! Allj a sarkadra, es vedd komolyan ezt!!! Miert engeded meg neki, hogy tonkre tegye az eleteteket??? Nezd meg ezt is legyszives: domestic violence, a keresobe ird be!!!!!
A kérdező hozzászólása: meg jo hogy a gyerekem aludt, de megerezhette merrt fel orankent ebrdet sirva fel
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen:(
A kérdező hozzászólása: nagyon nehez! hulye vagyok, mert mindig abba bizok hogy hatha tobbet nem ut meg pedig ez baromsag!az a baj hogy ha elmennek is pl anyamekhoz egy lepcsohazba lakunk soot meg egy emeleten is nem tudnenk meszire menni tole!
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen mindenkinek! de nem magyarorszagon elunk(kulfoldon) ha elhagynam nem tudna hova menni se! meg aztan nem utolso sorban a gyerekem apja es valahol meg szeretem, de nem birok mellete ugy elni hogy felek mikor tor ra megint, es ujra megut es nem akarom azt se hogy a lanyom ugy nojjon fel hogy lassa az anyjat boldogtalanul mert sajnos ilyen helyzetekben az vagyok ha megprobalom is tartani magam az arcomon latszik a szomorusag es ezt a tegnap estet sajnos nem birom feldolgozni:(
Akkor koltozz a szuleidhez at a kislannyal, es add be a valopert! Mitol felsz? Azt gondolod hogy megfog valtozni? Soha! A senkije leszel a kislanyoddal egyutt, ott es ugy fog alazni ahogy tud!!! Es tudod miert? Mert megengeded neki. Kerdezd meg magadtol, hogy szuksegem van nekem erre az eletre? Arra, hogy rettegesben eljunk? Nincs szuksegem erre az eletre, es valtok, most azonnal, addig amig nem megy az egeszsegem rovasara. Vagy a valaszod igen, azt mondod hogy igen, szuksegem van erre az eletre es nem valtoztatok, jo hogy megalaznak. Figyelj, ha a kislanyoddal is tortenik valami, akkor neked is lesz belole problemad, nem csak az apjanak! Ertsd meg hogy kulfoldon nem Magyarorszagon vagy! En sem otthon elek, tudom amit irok Neked, kulonben az elobb en irtam azt is, hogy jelentsd fel a rendorsegen. Tudod mit mondok Neked? Ha te szereted a gyerekedet, akkor most kilepsz ebbol a kapcsolatbol, es uj eletet kezdesz a kislanyodnak, es magadnak. Ne tedd magadat tonkre idegileg, lelkileg! A gyereknek pedig joga van a normalis elethez, ne tedd tonkre a gyereket se, idegileg, lelkileg, sehogy se! SZERESD A GYEREKEDET ES SZERESD MAGADAT! Te is tudod hogy mennetek kell, indulj, most, ne varj! Menjetek at a szuleidhez! Szeresd a gyerekedet! Szegenyke!
A kérdező hozzászólása: IMADOM A gyerekemet!!!!! es erte barmit megteszek!!!! ha kell igenis kilepek a ferjemmel valo kapcsolatbol ha l;atom hogy a gyereknek a rovasara megy haza jon ma a munkabol es megis fogom vele beszelni a dolgot!! koszonom mindenkinek a valaszokat!!
tegnap 21:00 Veled maximálisan egyetértek. Valami ilyesmit írtam néhány válasszal elõbb. Ki kell lépni ebbõl a kapcsolatból, nehogy már egy olyan férfi után sírjál, aki téged megvert!!?? Sírni könnyû, új életet kezdeni NEHÉZ, de megéri!!! Költözz el, vagy rakd ki a pasast!! Sok sikert!!
énis sokmindent tûrök el a férjemnek, de az biztos hogy addig élne amig megütne, bár többször fenyegetõzõtt hogy megüt, egyszer nekemis jött, de én gyorsabb voltam és látta hogy nem félek tõle és azóta nemis próbalja meg.az a lényeg hogy sose mutasd ki hogy félsz!mert akkor eluralkodik rajtad, hamár nem akarod elhagyni, hozzáteszem, azt kéne, ha nem akarod hogy a gyereked úgy nõjön fel hogy azt látja apu bantja anyut, ez az õ életébenis nyomot hagy, és persze 1 ember aki ijesmire hajlamos, az talán majd a gyereket is bántani fogja, és ez senkinek sem jó.én azt mondom hogy a szerelemnél a gyerekem fontosabb, sõtt, mindennél fontosabb!de ezt persze te döntöd el.én remélem jol döntessz majd.minden jót!üdv:kyara.
Ne haragudj, nem bántani akartalak.Tudom, hogy nagyon erõs tud lenni az érzelmi függõség, nagyon nehéz helyzet ez.De vannak esetek, mikor a józanészre tanácsos hallgatni, a tiétek a leírásod alapján ide tartozik.Ez a gyereked érdeke, de a Tiéd is.Kívánok neked erõt kitartást hozzá. És persze azt, hogy mielõbb megtaláld az igazi boldogságot egy olyan férfi oldalán, aki szeret majd mindkettõtöket, és méltó társad lesz.
A kérdező hozzászólása: hat itt kaptam vegyeset de az utolso valaszolonak kulonosen igazat adok koszi szepen teljesen igazad van!!itt mar a gyerekem jovojere kell gondolnom, es nagyon nem mindegy hogy milyen kozegbe no fel!
csak egy történet: nagyapám heti rendszerességgel ütötte nagyanyámat. A többi napon hajszálon múlt. Amikor gyerekként anyámmal látogatóba mentünk mindig olyan furcsa volt anyám hangulata. Aztán közel 10 éve meghalt a nagyapám és anyám megváltozott. Mint utólag kiderült, felnõtt nõként 40 évesen is rettegett a saját apjától, pedig õt fizikailag sosem bántotta. Szörnyû volt ezt megtudnom. A saját családomban.... Úgyhogy légy észnél, írd össze magadnak mi szól mellette mi ellene és dönts minél elõbb. Egyedül is könnyebb, mint egy veszélyes, gyenge férfi mellett.
Engem a ferjem egyszer utott meg (pofon), attol a perctol kezdve nem tudtam mar szeretni, a gyerekunk akkor 11 honapos volt, es nem volt senki mellettem , szuleim 400 km-re laktak tolunk, osszepakoltam es otthagytam.Utana egy ideig fenyegetett hogy jon es megol stb., majd konyorgott hogy menjunk vissza hozza.Ez tiz evvel ezelott tortent es nem bantam meg hogy elvaltam tole, mert lehet hogy a pofonbol egy ido utan konyhakes lett volna...Boldog hazassagban elek es a gyereknek felhotlen a gyerekkora, imadjak egymast a neveloapjaval.Gondolkozz el a dolgon mert altalabam az ilyen helyzet nem javul, csak sulyosbodik.Ne felj, biztos vannak korulotted olyan emberek akik segiteni fognak!Sok szerencset!
A kérdező hozzászólása: azert ennyire nem kegyetlen, meg az utolso valasziro amit irt hogy megeroszakolja a gyereket na azert ez tulzas!!nem szihopata
Mindent leírtak elõttem, ami fontos. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy szerethetsz egy olyan embert, aki megver téged?? Igen, egyetértek, bunkó a férjed, de neked hol van az önbecsülésed?? Ha másért nem, a gyerekeidért össze kellene szedned magad! Mert mi van, ha legközelebb meg õket fogja ütni?? Akkor írsz egy elkeseredett kérdést emiatt is? NE HARAGUDJ!!! Nem bántani akarlak!!! Csak nem értem, hogy tûrheted ezt?? Sok múlik rajtad is, õ csak annyit tesz, amennyit Te megengedsz neki!!!
A kérdező hozzászólása: igen igazad van teljesen:( sajnos mar elofordult tobbszor is de ez nagyon durva volt van egy masfel eves kislanyunk is!

Closty után mi jöhet még? nagyon elvagyok keseredve

pco (csak cisztás) petefészkeim vannak mensim havonta van..peteérésem is van kb félévente magátol...más tünetem nincs ami pcora utal ...minden vizsgálatom jò(vérvétel) párom rendben Volt tüszőrepedésem is..jókor voltunk együtt ès mégis megjött,nem sikerült!mit csináljak még..?nagyon elvagyok keseredve!Utalom magam ezért!

Legjobb válasz: a pco-nak általában anyagcserezavar az oka, néztek nálad ilyesmit? a fél évente peteérés nagyon kevés! az is emiatt lehet. Egy jó endokrinológus kellene neked, és megállapítani, hogy mi okozza a PCO-t. Ha pajzsmirigy gond, akkor arra adnak gyógyszert, ha inzulinrezisztencia, akkor arra hármas kezelést (diéta, mozgás, gyógyszer) szoktak javasolni. A closty már bocs de szart sem ér, és ronthat is a helyzeteden. Inkább errefelé menj tovább.

a pco-nak általában anyagcserezavar az oka, néztek nálad ilyesmit? a fél évente peteérés nagyon kevés! az is emiatt lehet. Egy jó endokrinológus kellene neked, és megállapítani, hogy mi okozza a PCO-t. Ha pajzsmirigy gond, akkor arra adnak gyógyszert, ha inzulinrezisztencia, akkor arra hármas kezelést (diéta, mozgás, gyógyszer) szoktak javasolni. A closty már bocs de szart sem ér, és ronthat is a helyzeteden. Inkább errefelé menj tovább.
hormonjaid megírod?
Az orvos mondta, hogy pcos vagy?Vagy csak ciszták vannak a petefészkekben?A ciszta magában nem okoz meddõséget.nem lehet, hogy nagyon rágörcsölsz a dologra?
Ne utáld magad! Érdemben sajna nem tudok segíteni, de a "ne görcsölj rá" tanácsoktól a falra mászok, hogy lehet erre nem rágörcsölni, ha az ember akarja és nem sikerül???
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!jövõhónapban megyek magán endokrinològushoz....ha fizetek hátha alaposabb...és nem ...rám nemtudom hogy tudnám jobbá tenni!49kg vagyok 160cm figyelek arra mi eszem...rengeteg zöldséget gyümölcsöt eszem...folsav e vitamin c vitamin..... ha egészséges lennék tudnám hogy bármikor jöhet a baba...nem görcsölnék rá...de így hogy tudom nem oké...igy lehetetlen
A kérdező hozzászólása: még 17 évesen.endokrinologián mondták.de akkor is csak annyit hogy pco jellegû...minden papiromra ezt írták pco jellegû
A sok gyümölcs valszeg pont árt neked. Terheléses cukor és inzulin vizsgálat kell és 3. napi hormonsor.
én is 49 kiló vagyok, és én is voltam pco-s, aztán kikezelt egy endokrinológus, a gyerekem meg épp alszik :)

Akik szültek és nagyon megereszkedett a hasuk mit tudtak vele csinálni? Nagyon elvagyok keseredve 6-hónapja szültem (vagyis császároztak) és nagyon csunya lett a hasam

Legjobb válasz: Neharagudj utolsó azokat kerdeztem akiknek megereszkedett nem akinek nem. Nem kell itt dicsekedni hogy neked nem nem erre voltam kiváncsi.

A kérdező hozzászólása: Neharagudj utolsó azokat kerdeztem akiknek megereszkedett nem akinek nem. Nem kell itt dicsekedni hogy neked nem nem erre voltam kiváncsi.
Lehet fogyókúrázni, nekem elég volt. Ha nem megy akkor plasztikai mûtét.
nekem is császárom lesz és már elõre félek, hogy fogok utána kinézni, soha nem volt lapos hasam, a várandósság alatt fel is szedtem... ráadásul utána okosan kell hasizmozni is, már aki képes rá. Mûtétre nekem biztos, hogy nem lesz pénzem, úgyhogy kíváncsian olvasom, kinek hogy sikerült helyrehoznia. Gondolom a megnyúlt bõrön a feszesítõ krémek és a diéta sem sokat segít.
Én majdnem három éve szültem, hiába fogytam le, a bõröm kinyúlt és nem ment vissza. Irgalmatlan csúnya a hasam (bár mások annyira nem látják vészesnek, de mindenki elismeri, hogy lóg). Ezen csak a plasztikai sebész tud segíteni, csak hát az meg nagyon drága.
Nekem 1 gyerek után szerencsére nagyon szép a hasam, semmi csík, semmi megereszkedés, pedig se terhesség alatt, se utána nem csináltam semmit vele. 23 kilót híztam a terhesség alatt, most 8 kilóval vagyok kevesebb, mint az elején, és olyan mint régen. Lassan fogytam vissza, és tornázok mellette. De szerintem ez fõleg bõrtípus kérdése.
Nekem is nagy maradt a hasam, most 20 hónapja császároztak. Viszont annyi vigasztalót tudok írni, hogy most már sokkal szebb, ha ruhában vagyok már teljesen normálisnak tûnik , de én tudom, hogy bõven van még rajta. Most azt találtam ki, hogy a hosszú hasizmok nem tudnak rendesen fejlõdni, lehet, h azt vágták át, nem tudom, ezért sima felüléseket kezdtem el csinálni. Ja és szoptatok is még, talán ah abbahagynám, lemenne jobban :) Szóval összesítés: már sokkal szebb, mint 6 hónaposan volt, remélem hogy még szebb is lesz. Kitartás!

Mit ajánlanátok erre a hajra? ( szinte a létező, összes pakolást próbáltam, nagyon elvagyok keseredve, bővebben lent! )

a hajam kb a hátam közepéig ér...nem rég tetettem a feketébe ilyen halványbarna melírokat kb 1.hónapja,de nagyon elszáradt t?le,annyira durwa a fogása és szanaszét száll,viszont a töve kb a flemig nagyon puha,eltörve nem nagyon van max egy nagyon picit,levágatni nem szeretném mert növesztem,és amint mondtam nincs eltörve.Használtam már,ricinus olajat is meg használom is de csak 1 napig jó t?le a hajam,akkor tojás+olaj ezt is próbáltam ez egyáltalán nem segített.! kivéve az oliva olajat nem próbáltam még,ja és gliss kur,shauma,kallos,minden ilyesmit is próbáltam de annyira szálkás és durwa a hajam hogy nem tudom mit tegyek..mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Nekem nagyon bevált a bio gránátalmás pakolás, amit a rossmannban vettem.

Nekem nagyon bevált a bio gránátalmás pakolás, amit a rossmannban vettem.
A kérdező hozzászólása: *fülemig, elnézést!
A kérdező hozzászólása: mennyibe kerül ? :)
Fél kilós kiszerelésben 800 Ft volt azt hiszem, tehát nagyon kedvezõ :)
A kérdező hozzászólása: köszi ! :)

Mit tehetek? Nagyon elvagyok keseredve.

Van egy fiú aki már nagyon régóta tetszik. Mindig is tudtam azt, hogy túlságosan jó hozzam . De egy pár napja mintha érdekl?dést mutatott volna irántam. Sms-eket irt és egyre többet kezdtünk beszélni. Eljött a péntek este és én elmentem bulizni . és ? is ott volt. Csókolóztunk. átölelt. Együtt jöttünk hazafele kézenfogva . Eltelt a hétvége és nem jelentkezett én rákérdeztem mit jelentett neki ez az egész ? azt válaszolta, hogy neki is jelentett valamit de nem sokat, és hogy elsiettük, rossz döntés volt! Ez most azt jelenti jobb lesz ha elfelejtem és nem reménykedek többet? Mit tegyek, hogy érdekl?djön utánnam és megváltozzon a véleménye? Minden ötletre és véleményre kiváncsi vagyok .

Legjobb válasz: Én azon Nõk közé tartozom, akik nem adják fel könnyen, vagy legalábbis így nem rázna le egy pasi, az tuti. Ha nekem tényleg nagyon bejönne a srác, tuti magamhoz simítanám, de ezt csak megjelenéssel lehetséges szerintem. Egy vagányabb stílus csodákra képes, vagy ha kicsit nagyobb a szexuális vonzerõd, akkor is nyert ügyed van! Ha pedig nem lépne arra sem,akkor már csak azért is összejönnék egy nála sokkal jobb pasival! :)

Én azon Nõk közé tartozom, akik nem adják fel könnyen, vagy legalábbis így nem rázna le egy pasi, az tuti. Ha nekem tényleg nagyon bejönne a srác, tuti magamhoz simítanám, de ezt csak megjelenéssel lehetséges szerintem. Egy vagányabb stílus csodákra képes, vagy ha kicsit nagyobb a szexuális vonzerõd, akkor is nyert ügyed van! Ha pedig nem lépne arra sem, akkor már csak azért is összejönnék egy nála sokkal jobb pasival! :)
A kérdező hozzászólása: ez jo otletnek tunik:)

Nagyon nagyon elvagyok keseredve. Legszívesebben meghalnék. Mit tanácsolsz, hogyan tovább? Van még remény?

A problémám az,hogy nagyon z?rös 4 évet hagytam magam után.Bulik,kicsapongások pasik pasik után, hétvégente alkohol stb...Fél éve normális életet élek,de szerettem volna elkerülni egyetemre,egy másik városba,hogy a eddigi életemet teljesen lezárjam,és új ember lehessek.Viszont egyetlen egy ponttal csúsztam le a ponthatárról így ez az álom szertefoszlott.Az emberek véleményét szerettem volna megváltoztatni magamról,de így semmi remény.Most mihez kezdjek?

Legjobb válasz: Kezdj el készülni a jövõ évi felvételire. Addig dolgozz, tanulj nyelvet.

Kezdj el készülni a jövõ évi felvételire. Addig dolgozz, tanulj nyelvet.
Ritkán van, hogy 1 pont hiány miatt, felajánlják a felvételt, akkor küldenek levelet. De ilyet én csak egyszer hallottam a 480 pontos rendszer elõtt. Debrecenben, pszichológia szakon.480 pontos rendszerben, meg már pontosabban tudják, mennyi embert akarnak felvenni.
Kérvényt fölösleges írogatni azt így elárulom nektek, van ismerõsöm, aki szintén 1 ponttal csúszott le és pont [email protected]ák, hogy 1 ponton múlik, hogy félévente 200ezret fizet vagy ingyen tanul. Most vagy eléred azt a ponthatárt vagy nem, ez a két opció van.
Sok érettségi utáni képzés ad kollégiumot is.
Buták is vannak egyetemen, egyébként az egyetemisták egyrésze sokkal durvább életet folytat mint amit leírtál. Annyiból jó, ha az embert elkönyvelték már valamilyennek, akkor egy új helyen új lappal kezdve a lelked és a személyiséged is megerõsödhet, és úgy már nem fog annyira megviselni az ingerszegény emberek véleménye. Amúgy legtöbbször azok a legelítélõbbek akik a legdurvább életet folytatták.
Elsõ vagyok. Igen, az is jó ötlet, hogy az OKJ pluszpontot ad jövõre. Egyébként nem hiszem, hogy az egyetemtõl változott volna az emberek véleménye. Max. annyiban, hogy azt mondják, "nem is olyan buta". De azt is mondhatják, hogy "manapjág ilyen hülyéket is felvesznek az egyetemre?". Szóval nem az egyetemen múlik a vélemény. Részben az erõfeszítéseiden, ha látják, hogy változtál, részben viszont magukon az embereken, mert sajnos sokan, ha rossznak könyvelnek el, tehetsz bármit, nem ismerik el, hogy nem vagy rossz. Sajnos ez van. Nem kell foglalkozni a véleményükkel, magadért csináld és szerezz új barátokat.
Keress egy olyan érettségi utáni képzést ami akár pluszpontot is ad a felvételihez. Másik városban.
Igazán sajnálom! Elhiszem, mennyire rosszul esett! Egy pont az tényleg semmi! Próbálj egy kérvényt írni, vidd be személyesen a Rektornak! De ha mégsem vesz fel, ki fogsz találni valami jót és hasznosat. És jövõre felvesznek! Gyûjts addig a diákévekre!
Az emberek véleménye így is más. Keres egy OKJ-s képzést, amit beszámítanak, vagy tegyél felsõfokú nyelvvizsgát, azért sok pont jár, és jövõre biztosan sikerül. Az emberek véleménye automatikusan meg fog változni, azért nem kell küzdened külön. Magadért küzdj!
Írj kérvényt, méltányosságra! Egy pont hiányával még bekerülhetsz! Találj ki valami jó indokot. Pár helyet fenntartanak ilyen egyedi siralmakra. Ha mégse, akkor is elköltözhetsz abba a városba, s készülsz. Nem volt második sor?
Ne mások miatt akarj megváltozni, sok rosszindulatú ingerszegény embernek meg soha nem változik meg a képe egy emberrõl. Nem kell velük foglalkozni. Meg ne hidd, hogy a korodbeliek nagyrésze mást csinál, max nem bántják mert van pénze, vagy mert más a neme meg ilyen buta és értelmetlen indokok alapján.
Nyugi, még semmi sincs elveszve! És a lényeg, hogy beláttad: változtatni kell! Fuss neki újra jövõre! Sok sikert - légy boldog! :)
Jelölj be februárban olyan szakokat amire kevesebb volt most a pont, csak ÁLLAMIT jelölj DRÁGA a többi. Addig meg felfõfoku szakképzés vagy pár hónapos gyors talpaló kereskedelmi, hogy ne und magad:) Szerintem!!!! Egyébként változtál és ez dícséretes:)
Sajnos te " rontottad" el, neked is kellene "helyrehoznod". A lényeg, hgy már látod a hibákat és változtatni akarsz.Ez nagyon jó! Haladj tovább ezen az úton, ne engedd, hogy mások véleménye letéritsen és elõbb-utóbb mások is érzékelik a változást./ 4 évet nem lehet gyorsan kitörölni az emberek emlékezetébõl./ Közben eltelik egy év, és új eséllyel indulhatsz a felvétlin. Sok sikert és kitartást kivánok !!
Jaj ne zuhanj már ennyire magadba, úgy csinálsz kb, mint akinek meghalt a családja és a híd alá került. ÉS AKKOR mi van, ha nem jutottál be? Nagy ügy, nem te vagy az egyetlen. Léteztik pótfelvételi, létezik javító érettségi, csinálj nyelvvizsgát vagy szintemelõ érettségit, addig mehetsz dolgozni, OKJ-t végezhetsz, utazhatsz meg mittomén. Nem kell ezen ennyire fennakadni.
Szia! Ne add fel! Önmagadért változz! Készülj a jövõ évi felvételire, gondold át mit akarsz, miért akarod. Sikerülni fog, hidd el!
Pótfelvételi vagy ilyesmi nincs? Jövõre már nem mehetsz, megtiltották? Egyébként lehet, nem véletlen, hogy így történt. Azt írod: "az emberek véleményét szerettem volna megváltoztatni magamról" milyen emberekét? Akik nem is ismernek? Ugyan már, csak elmenekültél volna a problémáid elõl... most, ezzel kaptál esélyt arra, hogy valóban MEGVÁLTOZTASD az emberek véleményét magadról, akik ismernek. Vagy ennyire fáj, hogy fel kell vállalni a felelõsséget azért, amit tettél? A saját életedért. Hát pedig jobb, ha hozzászoksz, mert ez mindig is így lesz! Menekülhetsz, új suli, új párkapcsolat, új város, menekülhetsz egész életedben akár, de akkor is benned lesz a múltad. Inkább tanuld meg kezelni és szembenézni vele, minthogy az egész életed egy menekülésbõl álljon.
Ne add fel! Ha meg akarsz változni, tedd meg itthon. Azzal hogy menekülsz még nem oldottál meg semmit. A legfontosabb elsõsorban, hogy magadnak bizonyíts hogy jobb emberré válhatsz.
Nincs elveszett idõ...jönnek a pótfelvételik, ha nem megy akkor keress addig mást amig nem sikerül a felvételi. pl tanfolyamok pl itt plussz pontokhoz juthatsz jõvõre vagy egy ingyenes nyelvtanfolyan ott is ha teszel nyelvvizsgát lesz plusszpontod...ne essél szét semmi értelme.Nem történt semmi...csak 365 nap és ha teszel érte felvesznek jõvõre.

Nagyon elvagyok keseredve. Mit lehet ilyenkor tenni?

Babám 9-hó,és irtam már hogy nem eszi a tápszert.Ha meglátja a cumisüveget sír,nem eszik.Reggel és este szokott csak azt kapni,más anyuka is járt igy? Mit adjak neki reggelire enni,pépet sem szereti.kérlek segítsetek.nem baj ha nincs meg naponta a 0.5 l tápszer?

Legjobb válasz: Szia! Az én babám kifejezetten nem ivott cumisüvegbõl. Vettem szilikonos itatót és ízesített tápit (Mildibé 9+ banános) nagyon finom banán íze van, és ez az egy amit elfogad. Esetleg pici kakaót teszek bele. Ha gondolod próbáld ki, hátha eredményesebb lessz!

Szia! Az én babám kifejezetten nem ivott cumisüvegbõl. Vettem szilikonos itatót és ízesített tápit (Mildibé 9+ banános) nagyon finom banán íze van, és ez az egy amit elfogad. Esetleg pici kakaót teszek bele. Ha gondolod próbáld ki, hátha eredményesebb lessz!
Vagy még a sinlakot keverheted fõzikhez és gyümikhez! Ha semmiképp nem fogadja el a baba a tápit. Egyébként mással is pl: gyümi, zöldséggel is megkapja a baba a (tejben lévõ) vitamin és ásványianyagokat!!
Nekem is hasonló a problémám, csak annyiban más hogy valamennyit elfogad, de nincs annyi sosem mnt amennyinek lennie kell. És azért baj, mert a védõnõ kiidegel vele, hogy meg kell lennie a mennyiségnem mert ennyi minimum kell a fejlõdéséhez.
Tipikus védõnõ. Fél olyat mondani, amit nem tud leírtakkal igazolni, nehogy baja legyen. Nem mindig a leírtak a legjobbak. Az én védõnõm egy többgyerekes anyuka nagy tapasztalattal. Mindig elmondja a könyvet, de mindig utáána teszi, hogy õ mit tapasztal és azt is hogy mindig az anyukának kell tudnia, hogy mi a jó a gyereknek, ha többet kíván, mint a normális, akkor többet adj, ha kevesebbet, akkor kevesebbet, ha nem szereti a tápszert, ne adj neki, ha nem szereti a cumisüveget, akkor add oda kanalazva, de ne vegyétek szentírásnak a könyveket, mert az csak egy-két példa alapján ír le valamit, míg a te gyereked lehet, hogy egy 120-dik fajta megoldásra lenne kapható.
Nemcsak a csontjai lesznek gyengébbek, hanem idegrendszeri fejlõdéshez és a normális magasság eléréséhez is kellene a tej/tápszer. Még elég kicsi ahhoz, hogy reggelire kellõ mennyiségû virslit egyen kenyérrel, lefekvéskor meg simán bekanalazzon egy tàl húst rizzsel. Én próbálkoznék tovább. Vedd meg az izesitett tápikat, ha cumiból nem megy, add csõrös pohárból az etetõszékben ülve. Vannak babaitalok is, ha nem akarsz tehéntejet adni. Puding, joghurt, sajt? Ezeket sem eszi meg? Próbálkozz még! Pl mi a kedvenc gyümije? Banán-tápi turmix? Bele egy kis keksz sûrítésnek? Igy bekanalazhatná, ha cumiból nem megy.
Szia! 9 honaposan mar adhatsz neki turot meg natur joghurtot is amit osszekeverhetsz a kedvenc gyumolcsevel igy biztos izleni fog neki. Vagy amit elottem is irtak elmentek esetleg egyutt es kivalasztotok egy szep szines csoros poharat es veszel izesitett tapszert vagy megizesited kicsi vanilias cukorral, kakaoval. De ha szereti a baba kekszet azt is martogathatja tapszerbe. Sok erot kivanok neked!:)

Miért nemesek teherbe már 4 honapja probálkozunk és semmi már nagyon elvagyok keseredve mien praktikákat tudtok nekem ajánlani:::?

Legjobb válasz: 4 honap meg nem ido!! en az elso gyerekemmel 1 honap utan lettem tyerhes most a masodikkal vagyok terhes o 7-8 honap utan jott es meg ez is nagyon hamarnak szamit :)

4 honap meg nem ido!! en az elso gyerekemmel 1 honap utan lettem tyerhes most a masodikkal vagyok terhes o 7-8 honap utan jott es meg ez is nagyon hamarnak szamit :)
Igen 4 hónap nem nagy idõ annak akinek elsõre sikerûl!Annak aki úgyszintén nagyon vágyik egy babára és nem sikerûl elsõre és csak telnek múlnak a hónapok annak 4 hónap is nagy idõ!Ezt igazán csak az tudja átélni és átérezni aki hasonló helyzetben van mint a kérdezõ vagy mint pl én is! Próbáltad már a hõmérõzést, ovu tesztet? Drukkolok, hogy mindenkinek akinek nem jön össze elsõre annak minnél hamarabb sikerûljön!!!!!
4 hónap még nem nagy idõ, van aki évekig próbálkozik! Eddig nem volt szerencsétek, de sztem még korai bármilyen praktikához folyamodni, bízzátok a természetre :)
Szia!Mi másfél éve próbálkozunk!!!
Szia! Mivel praktikákat kérdezel én a cickafark-palástfû teakeveréket ajánlanám. Keress rá a neten, hogyan kell használni. A többieknek meg annyit, hogy valakinek 4 hónap is sok idõ. Biztos nektek is sok volt az is.
4 hónap???? mi 4 éve próbálkozunk!!!!!!
MI egy éve próbálkozunk, túl vagyunk két inszemináción. Ha megnyugtat vizsgáltasd meg magatokat, mi 9 hónap után mentünk dokihoz.

Hogyan dolgozzam fel vagy mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve!

Sziasztok!Szeptemberben megismertem egy fiut az unokatestverem pasijat es nagyon joba lettem vele.Nagyon rosz elete van,senki sem fogadja el.Mindenki lenezni.Aig kap maganak baratnot.Az unokatestverem is csak ugy volt vele hogy mindnki ellen fordult.Valami miatt mindenki lenezi bocsanat de errol sem beszelni nem tudok sem leirni sem szeretnem.Aztan az unokatestverem szakitott vele es akkor nap talalkoztam a fiuval es beszelgettunk.Nagyon elvolt keseredve majdnem sirt.Munkaja nem volt mindenki lenezi az unokatesom otthagyta.Ki voltam keszulve anyira sajnaltam.Nem tudjatok elkebzelni menyire egy kedves rendes szeretheto fiu.Na jo hogy nem olyan szep de na es nem minden ezen mulik.Aztan sms-eztunk.Majd jott az iskolahoz es beszelgettunk.O 21 eves en 12.Es amikor csak arra gondolok hogy neki milyen rosz egyfolytaban csak sirok.Es egy unnepsegen en az unokatestverem es a pasija egyutt voltunk.Es folyton viszaemlekszek hogy akkor milyen boldog volt.De most...... . A multkor is beszeltem vele es mondta hogy dolgozik,baratnoje nincs es nagyon megsajnaltam.Miert pont ot veri igy az elet?Olyan rendes olyan kedves parja nincs es akkor..... Es vannak olyan emberek akik nagyon gonoszak es megis mindenuk megvan.O meg dolgozik rendes es megis..... Jaj Istenem nem tudom mi lesz velem.Most is ugy sirok.. Aztan a mult ejjel is vele almodtam hat egesz nap roszul voltam :-((.A baratommal is egy cseppet oszekaptunk.De csak anyi.Es ott volt a baratom is az a fiu is meg en is jaj osze volt minden zavarodva.En mar nagyon sokat sirok mert nem tudom felfogni hogy miert pont o.En mar probaltam bemagyarazni magamnak hogy ilyen az elet.Barmit teszek nem valtozik.A sorsat nem tudok megvaltoztatni.De nem megy.Ugyanannyit sirok ugyanugy van minden.ES van amikor elojonnek emlekek az unnepsegrol es csak sirok csak sirok es senki sem tudja miert.Olyan ez mintha en hagytam volna ott.Ezt azert mondom mert az unokatestverem hagyta ott.Es nekem ugy tunik mintha en lettem volna,es haragudtam is az uncsimra de hat meg a szuleim meg az o szulei meg mindenki csak tiltotta oket a fiu miatt.Es mondtak hogy milyen kedves rendes fiu csak az az egy hibaja van..... Senkinek sem tudok errol beszelni senkinek.. Vannak barataim de nem tudtam egyiknek sem elmondani.Sem a baratomnak sem a szuleimnek sem senkinek.Csak szenvedek ha ra gondolok es mar csak ez hianyzott vele is almodok :-(. Van valami tanacsotok vagy valami amivel letudnam ezt gyozni mert mar nagyon reg ota tart.Es en megprobaltam megbeszelni ezeket a dolgokat azokkal akik kozel alnak hozzam,de nem ment.Nem tudok rola beszelni.Kerlek segitsetek!Elore is koszonom szepen!:-(

Legjobb válasz: legyél a barátja biztos jólesik neki, akkor is ha csak 12 éves vagy! de ne sírj miatta... azért léteznek az övénél rosszabb sorsok is... én is rettenetesen érzem magam, amikor egy általam szeretett ember szenved, ami nekik fáj, az egyszerûen nekem is, vagy hú ha egy általam szeretett embert megaláznak v lenéznek attól nagyon ki tudok borulni... de ne emészd magad miatta ennyire, te nem hagytad cserben! te csak az exbarátnõjének a 12 éves unokatestvére vagy, és mindenki a saját sorsának a kovácsa/elszenvedõje... 12 évesen úgyse tudnál neki másban segíteni, csak hogy szereted (mint jóbarátot)... és neki ez jól fog esni, akkor is ha csak 12 éves vagy, van akit pl. a kutyája szeretete tart ezen a világon...

legyél a barátja biztos jólesik neki, akkor is ha csak 12 éves vagy! de ne sírj miatta... azért léteznek az övénél rosszabb sorsok is... én is rettenetesen érzem magam, amikor egy általam szeretett ember szenved, ami nekik fáj, az egyszerûen nekem is, vagy hú ha egy általam szeretett embert megaláznak v lenéznek attól nagyon ki tudok borulni... de ne emészd magad miatta ennyire, te nem hagytad cserben! te csak az exbarátnõjének a 12 éves unokatestvére vagy, és mindenki a saját sorsának a kovácsa/elszenvedõje... 12 évesen úgyse tudnál neki másban segíteni, csak hogy szereted (mint jóbarátot)... és neki ez jól fog esni, akkor is ha csak 12 éves vagy, van akit pl. a kutyája szeretete tart ezen a világon...
szerelmes vagy a fiúba, vagy csak sajnálod? bocs, de ez nem esett le.:/
Szerintem te csak hulyited itt az embereket. Nehez elhinni, hogy igaz, amit leirtal. De ha megsem, akkor dobbenetes, hogy egyreszt 12 evesen 'pasid' van - hisz meg gyerek vagy! Masreszt mar ne haragudj, de nem hiszem, hogy egy 21 eves fiu borzaszto nehez sorsan (??) neked kellene sirni es sajnalni ot. Ez beteges. Nem tudom mi a baja ennek a fiunak, amit nem akarsz leirni, de biztos talal majd maganak valakit, aki igy is szeretni fogja. Ha meg nem, akkor sem a te gondod. Annyi sokkal nehezebb sorsu ember van, gondolj rajuk, es maris nem lesz olyan borzaszto ennek a fiunak az elete. Felejtsd mar el es koncentralj az iskolara, csinalj olyan dolgokat, amiket te korodbeli kislanyok szoktak (a pasizast el is hagyhatnad meg par evre).
A kérdező hozzászólása: Atyaisten!Azt mondta nekem valaki hogy bizik bennem erre elkezdtem sirni!Mi van velem?:-(
A kérdező hozzászólása: Tenyleg mindenen sirok mostanaban egy ilyen kerdest is fel szerettem volna tenni hogy miert sirok mindenen?Meg magamon elcsodalkozok hogy miert sirok enyit?Szerintetek?
Ha mindenen sírsz akkor komoly lelki (esetleg szellemi) problémáid vannak. A szüleiddel keressetek fel egy pszichiátert (és fogadjátok meg a tanácsait). Valószínû nem õt sajnálod, hanem saját magaddal, a saját életeddel van bajod. Amúgy meg ha továbbra is így állsz hozzá hogy "márpedig én próbáltam és nem megy" akkor nem is fog menni. Erre szokták mondani, hogy akkor kösd fel magad. Elõször a szándék legyen meg, utána kérj tanácsot. Ha nincs meg a szándék, akkor úgy se fogadod meg.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat!
Szerintem te nagyon jószívû vagy, de kicsit túl érzékeny. Bár ez ilyen idõs korban elég jellegzetes. Szerintem a srác csak elõhozta ezt benned, de neked lehet, hogy el kéne beszélgetned egy pszcihológussal, õ tudna segíteni, mert nem szabad ennyire érzékenynek lenni. Persze ennek a fiúnak biztos elég rossz élete lehet és jó, hogy a barátja vagy, de ennyire ne vedd a lelkedre.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom feldolgozni hiaba mondjatok hogy gondoljak jora hiaba nem fog menni.Ismerem magam, tudom milyen vagyok nem fog menni ebben biztos vagyok.Kosz a valaszokat!
Egy jó tanács: bizonyított, hogy a pozitív gondolkodás igenis hatékony! Mondjanak a realisták amit akarnak. Azonkívül, ha bemész egy könyvvesboltba, és megkeresed azt a könyvet, ami a vízrõl szól, (kísérletek vannak benne, több mindent mondtak "a víznek", mialatt vizsgálták a kristályrácsát, és ebbõl adodóan nagyon érdekes dolgok születtek) megfogsz lepõdni, ugyanis a testünk 80%-a is (azt hiszem) víz. Szóval, a lényeg: Ha így állsz hozzá, hogy nem megy, nem is fog, soha! Tapasztalatból mondom, nálam is nagyon sokszor van, h borúsan látom a dolgokat. És amint erõt tudok magamon venni, és igenis a jó oldalát nézni, és a megoldásra törekedni, valahogy minden jó lesz... ! Higyj nekem. Csak hallgass egyébként a szívedre, és törekedj mindig a legjobb megoldásra!
A kérdező hozzászólása: Tiszta HULYE vagyok meg vagyok bolondulva mar ezen is sirok amien valaszt irtal.Hogy a kutyaja szeretete tartja a vilagon.Hat en nagyon szeretem es szeretnek a baratja lenni kevesszer talalkozunk de amikor talalkozunk egy jo ideig ki vagyok keszulve.Elhiszem nektek hogy semmi ertelme hogy emeszem magam de nem megy.Nagyon meg szeretnem fogadni a tanacsotokat de nem megy.Mas tipp?Koszi szepen valaszokat!:*:*:*
A kérdező hozzászólása: Meg mindig sokat sirok es elhiszem hogy en ezzel nem kel torodjek de nem megy.Nem tudom mi lesz!Koszi a valaszt!
Igazából nem értem mit akarsz megbeszélni másokkal.Attól egy cseppet ledöbbentem, hogy "van pasid"(12 évesen kicsit korai), az hogy "sajnálsz" egy 21 évest ez meg hülyeség.Sajnálhatnál bárkit, valami oknál fogva közel került a szivedhez ez a fiatal ember, de ennyi, lépj rajta túl.Nem normális, ha hozzád megy panaszkodni.A hibáját van aki el fogja fogadni.Lehet, hogy ami neked jó kapcsolatnak tünt az sose volt az(unokatesóddal).Rengeteg olyan kapcsolat van amit tiltanak a szülök, barátok...mégis mûködik.Mindenki megtalálja a maga párját, ne te törd a fejed ezen és fõleg ne sírj, nincs miért, törödj a saját életeddel!!!Ha ez továbbra is így megy jobb lesz ha szakemberhez fordulsz(vagy veled a szüleid).Nem tudom segítettem e valamit, de hogyí jobban látom a helyzetet mint te az biztos.
A kérdező hozzászólása: Segitsetek mar legyszi!:-((
A kérdező hozzászólása: Sajnalom.Hat irtam pasim van es abba vagyok szerelmes!A masik fiut csak sajnlom
A kérdező hozzászólása: Na idefigyelj!Eddig mindenki elhitte amit irtam csak te nem, de nemerdekel.Ez igaz es nem tudod menyire megkeseriti a mindennapjaimat!NEM HULYITEK SENKIT!!!!!!Amugy meg semmi rosz nincs abba hogy 12 evesen pasizom es ha a szulok megengedik neked SEMMI kozod sincs hozza ugyhogy alitsd le magad.Koszi mindenkinek hogy valaszolt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!