Találatok a következő kifejezésre: Nagyon elvagyok Egy napig (5 db)

Van egy srác, akivel nagyon elvagyunk egész nap! és én lehet hogy többet érzek iránta mint barát! és ezt már ő is mondta hogy lehet ő is többet érez! De attól félek hogy ha összejövök vele és egyszer szakítunk elveszítem örökre! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.

Semmit. Össze fogtok jönni, szakítani is fogtok. Ez majdnem biztos. Nincs ezzel semmi baj. Még az is lehet (bár tény, h ritka), hogy utána barátok maradtok. Én az elsõ igazi barátnõmmel a mai napig jóban vagyok.

Nagyon elvagyok keseredve! Egy napig tartott a menzeszem ami 5 nap késéssel jött meg! 4-5 napja nagyon hányingerem van, derék fájás, evés (több mint eddig), ma kb 10-szer voltam pisilni! 2 teszt negativ, hogy lehet?

Ma észre vettem hogy jobb oldalon (lent),érzek nyomást!Ha többet sétálok,akkor már jobban érzem!(vakbelemet kivették)!Félek hogy nem baba!!Bárcsak egy kis pocaklakó lenne!Mi lehet??

Legjobb válasz: Azért vagyok elkeseredve,mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!

A kérdező hozzászólása: Azért vagyok elkeseredve, mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!
probálj ujra tesztelni 2nap mulva reggel elsö vizeletböl.szoritok!hallotunk már olyat, hogy valakinek csak egy hét után mutatott pozitivat.
Nekem már múlt hétfõn kellett volna megjönnie, és 1 hét után is negatív lett, viszont én is érzek vmi nyomást jobb oldalon. Fogalmam sincs mi lehet. Ez egy tünet lehet esetleg?
az a teszt korai volt. bisztosan igy lehet. nekeseredj el tesztelj ujra. tuti baba

Nagyon elvagyok keseredve! Szeretnék egy kutyát de nem szeretnék utána egész nap takarítani. Milyen kutyafajta van amelyik olyasmi kinézetű mint a mopsz vagy a francia bulldog csak nem szőrözi össze az egész lakást?

Legjobb válasz: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.

A kérdező hozzászólása: Nekem mindenki azt mondja ahogy a mopsz szõrözik a legjobban... Engem nem az zavar, hogy gusztustalan esetleg hanem nem szeretem ha sok szõr száll van a lakásba. Kölyök kutya ritkán rágna meg valamit, meg nincs is mit... kaki pisit lent végezni, vagy sok gondoskodással megtanítanám neki hogy hova pisilhet, már utána olvastam a dolgoknak. ezeket amiket írtatok, hogy miért ne legyen kutyám nem nagy gond. ahogy az sem hogy szõrõz de nekem mégsincs kedvem szõrtengerben élni. Sok oylan kérdésre láttma választ hogy ezek a kutyák nagyon szõrcsomót hagynak maguk után.
Egyáltalán nem vészes az a szõrözés, nem tudom ki hordott össze ilyen baromságokat neked. Az én border collie-m, na az szõröz mikor vedlési szezon van, de egy mopsz? :O Azt szintén nem tudom, honnan a búbánatból szedted, hogy a kiskutyák nem rágnak. :O Hát elmondom: mindent megrágnak amíg a fogváltás be nem fejezõdik. Az ajtófélfától kezdve a széklábon át ami csak útjukba kerül. Elkerülhetetlen, bármilyen gondosan is neveled arra, hogy csak kijelölt dolgokat rágcsáljon, a kiskutyák kíváncsiak, mindent megkóstolnak. A szobatisztaságra nevelés sem mindig olyan egyszerû és a leggyorsabban tanuló kutyák esetében is elõfordul jó néhány baleset, míg megtanulják, hogy hova szabad a dolgukat végezni. Alapvetõ tévhitekben vagy, sajnos nagyon rossz helyeken informálódtál.
Egyik se szõrözi össze nagyon a lakást. Nem kell egész nap takarítani, elég egy héten egyszer összeporszívózni. Mellesleg semmilyen kutyát nem ajánlok. Ha a szõr ennyire zavar mi lesz a kutya pisivel meg a kutya szarral? Ha kölyökként megrág valamit? Ha sarasan össze piszkol valamit? Ezek nagyobb problémák, és ha szõr ennyire zavar, akkor ne tart kutyát. Vagy, barátkozz meg a gondolattal, aki kutyát tart lakásban, annak bizony néha takarítania kell utána. Ja, és a kínai kopasz kutya nem hullatja a szõrét, mert ahogy a neve mutatja, kopasz.
Én csak a mopszról nyilatkoztam, hogy arról konkrétan tudom, hogy erõsen hullik a szõre. A fr. bulldogról nem tudok semmit, de nyilván detto, hiszen a szõrminõségük gyakorlatilag tök ugyanaz.
mindkettõ nagyon összeszõrözi a lakást, a mopszok és a francia bullik errõl híresek, minek áltatjátok szegényt, ezt sose értem.
Igen, azokat a kutyákat, amik kevésbé hullatják a szõrüket, viszonylag sûrûn 4-6-8 hetente meg kell egy kicsit kozmetikázni. Az õ szõrük áltlában más minõségû is. Francia bulldoggal kapcsolatban nem tudok segíteni, csak annyit javaslok, hogy tenyésztõtõl vegyétek, törzskönyvvel, szerzõdéssel. Nekik is van jópár "jellegzetes" betegségük, fontos a megbízható tenyásztõ. Sok sikert:)
Ha kölyök kutyát veszel, az elsõ pár napban vagy hétben tuti bepisil/bekakil. Nem lesz 5 perc alatt szobatiszta. Nincs mit megrágnia? Ó, dehogynem. Vagy veszel neki egy csomó játékot, és azt rágja, vagy papucsot, kábelt, tapétát stb. Ha magára hagyod és unatkozni kezd, akkor tönkreteszi azt amit elér.... Gondolom nem egy full üres szobába akarod bezárni. Amúgy a westimnek nem hullik a szõre, de õt kozmetikushoz kell hordani 6-8 hetente.
Rendben de ne legyél vele türelmetlen és szeresd õt. Akkor hû társad lesz majd :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó. Igem én tettem fel azt a kérdést is!:) Köszönöm az értelmes válaszodat, pont úgy ahogy a többieknek is. szerintem francia bulldogot veszünk.
kínai kopaszkutya az nem szõröz össze semmit
Hát minden kutya vedlik idõnként... de mopsznak nem elég rövid a szõre? Meg õ kicsi is, kisebb a hullajtható szõrfelülete. Nekem shih-tzu kutyám van, télen hosszú, nyáron olyan 2-3 centire vágott a szõre. Naponta fésüljük, meg átmegyünk a bundáján ilyen bársonnyal bevont kefe szerû valamivel, az leszedi róla a felesleget. Nem takarítunk többet, mint amennyit egyébként kéne.
Ha neked a mopsz és a francia bulldog szõrhullása vészes, akkor ne legyen semmilyen kutyád sem. Ugyanis mindegyik után takarítani kell. Kutyával a tisztaság más dimenzióba kerül, ha ilyen tisztaságmániás vagy, akkor meg fogsz õrülni. Különben is gondolj bele, õ nem tudja a cipõt levenni, mikor fölmentek a sétából, sõt még a seggét sem törli ki kakálás után... Ugye milyen undorító? Ezek után a szõr a legkevesebb! Két szõrös kutya boldog gazdija
Na figyelj tudom h szar ha mindenki lefikáz de ha ez a szõr a gond annál vannak nagyobbgondok is de ell kell viselned a kutya után takarítani kell ! ha megígéred h nem lesz ezel gond adok egy választ!


Van egy 9 és fél hós kisfiunk. Nappal egyedül vagyok vele délután 4-ig. Ha alvásra kerül az idő altatni kell!Nagyon elvagyok keseredve. Mit tegyek? Tanácsok?

van egy 9 és fél hós kisfiunk. Nappal egyedül vagyok vele délután 4 ig. Ha alvásra kerül az id? altatni kell!!

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbb anyuka igy van ezzel,többek közt én is átéltem ugyanezt.Kérj segítséget nagyszülõktõl,valakitõl. Elkényeztettem,aztán mindig tánclépéseket kellett tegyek h elaludjon.

Szerintem a legtöbb anyuka igy van ezzel, többek közt én is átéltem ugyanezt.Kérj segítséget nagyszülõktõl, valakitõl. Elkényeztettem, aztán mindig tánclépéseket kellett tegyek h elaludjon.
Úgy fektesd le, hogy sötétség legyen a szobában, a tévé se menjen. Öleld át, és gyengéden tartsd is ott; ne engedd, hogy felálljon.
A kérdező hozzászólása: de nappal nincs senki segítségem és kezdem magam rosszúl érezni... de ez van. majd jobb kedvem lesz...talán.
Szia! Nehéz dolog hallgatni, ahogy bõg a gyerek, de most nagyon fontos, hogy rászoktasd az egyedül alvásra. Lehet, hogy 3 nap 3 éjjel egyfolytában ordítani fog /a Te szíved pedig megszakad bele/, de aztán rájön, hogy nincs más megoldás. Semmiképpen ne cipeld össze-vissza, mert még bajod lesz a végén.
Szia gratulálok a babához.Gyakorlati ötletem lenne csak.Ha van otthon nagy labdátok próbálj arra ráûlni és az öledben tartva ringatni.Vagy én varrtam egy adamó hintát abba belerakom a lányzót és 2 percen belûl alszik is.Magától is elalszik ha nem fáradt nagyon.Nekem ez a két ötlet bevállt, de biztos lesz itt olyan is aki tud ötletet adni arra hogy hogyan szoktasd rá hogy magától elaludjon.üdv egy 8 hós lányka anyucija.
Szia! Én is igy voltam, ne keserdj el! Koraszülött volt a babám, mindig járkálva altattam, jol el is kényeztettem. 5 honaposan már nem birtam vele, gerincsérvem van és már nagyon nehéz volt. Elhatároztam hogy leszoktatom.. 2 honapomba telett, de már egyedül alszik a kiságyában. Elöször azt csináltam, hogy félülö helyzetben a magsamra fektettem és ott mozgattam a popsiját. Amikor elaludt meg ovatosan letettem az ágyra. ez megnt kb. 2 hétig. Utána megpróbáltam hintaszékben altatni.. ez is kb 2 hét volt. Mikor elaludt meg betettem a kiságyba. Aztán már egyenesen a kiságyba fektettem le, és ott "ringattam" a popsiját. Nekem is sokszor felketelt, söt, volt amikor 20 percet sirt. de kitartonak kell lenni, mert máshogy nem megy! Hidd el, nem fog örülni a dolognak, elöször biztos lesz sirás. Kitartást kivánok és fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: jaj én már azt is kipróbáltam amit a 2. válaszoló írt és egyszer-kétszer ment ha nagyon fáradt volt. Kocsiban hamar elalszik, na dehát nem mehetek vele autókázni állandóan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat és tudom, hogy igazatok van, csak olyan gyenge vagyok lelkileg, hogyha sír akkor én is volt hogy elsírtam magam és inkább felveszem. nem tudom hogy ezen fogok e tudni változtatni de kell az biztos. Aranyosak vagytok :)
ugyanez van egy az egyben velem is, csak itt én vagyok a fiú..nagyon rossz érzés :/
A kérdező hozzászólása: Most azért nem érdeklõdik, mert nem érdeklem igazán, vagy mert próbál elfelejteni? :/
szerintem nem érdekelõdik már irántad annyira, elég neki a barátnõje is :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!