Találatok a következő kifejezésre: Nagyon drága meddőség (2 db)

Tudja esetleg valaki, hogy a meddőségi centrumokban nagyon drágák a vizsgálatok? Gondolom ez a vizsgálatok válogatja, hogy mi mennyi. Babát szeretnénk de milliomosok nem vagyunk. Valaki tud esetleg Debrecenben egy jó szakorvost?

Legjobb válasz: Ha nem a Kaáliba mész, ingyenesek a vizsgálatok. Én is a meddõségi szakrendelésre járok. Szülészet-nõgyógy. klinika alagsorában van. Dr. Fekete Istvánhoz járok, õ a meddõséginek a vezetõje. Sztem nagyon jó szakember, bár sokan mondják, h pénzéhes. Én ezt soha nem tapasztaltam.

Ha nem a Kaáliba mész, ingyenesek a vizsgálatok. Én is a meddõségi szakrendelésre járok. Szülészet-nõgyógy. klinika alagsorában van. Dr. Fekete Istvánhoz járok, õ a meddõséginek a vezetõje. Sztem nagyon jó szakember, bár sokan mondják, h pénzéhes. Én ezt soha nem tapasztaltam.

Nagyon drága a meddőség kezelés?

Most munka nélküli vagyok tavaly októberben hagytam ott amunka helyem mert nagyon csicska meló volt!Februárban megyünk medd?ség kivizsgálásra és nem tudom hogy addig keressek munkát vagy fölösleges ha ugy is terhes akarok lenni??

Legjobb válasz: Szia. Munkahejet nyugodtan kereshetsz,ha csak nem tudod megengedni magadnak,hogy a munkanálküliböl ülj otthon. Sajnos a meddösse´gi kezelés megterheli a pénzta´rcát.A hormonkezelések,injekciók több 100.000Ft-ba kerülnek. Pláne,ha beültetésre is szükség lene.Utánna tudsz ne´zni a neten.

Szia. Munkahejet nyugodtan kereshetsz, ha csak nem tudod megengedni magadnak, hogy a munkanálküliböl ülj otthon. Sajnos a meddösse´gi kezelés megterheli a pénzta´rcát.A hormonkezelések, injekciók több 100.000Ft-ba kerülnek. Pláne, ha beültetésre is szükség lene.Utánna tudsz ne´zni a neten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!