Találatok a következő kifejezésre: Nagyon dús hajam! Hogy tudnám (2 db)

Nagyon dús a hajam! Hogy tudnám ritkítani?

hallottam ugynevezett ritkitófés?r?l.. ilyen létezik? és ha igen hol lehet kapni? fodrász ritkította már a hajam de a végén még dúsabb hatása lett :D :S

Legjobb válasz: Max ritkítóollóról hallottál!

Max ritkítóollóról hallottál!
van fésû is...úristen!!!dm-be lehet kapni!
Rosszul ritkitott a fodrász, mert általában a túl dús hajat megunják ritkitani, mert azt sokáig kell. Van ritkitó fésõ, kapható dm -ben is, de én a helyedben nem farigcsálnám a hajad. Inkább fodrászra biznám, de vmi türelmes és jó fodrászra. Egyébként meg nem tudom miért baj a dús haj. Tudod hányan irigyelnek érte??? Lehet hogy csak fazont kéne váltanod és akkor kényelmesebben tudnád hordani.
Ember!!!!!! Légy büszke a dús, nõies fürtjeidre! Nekem hál'istennek dús, derékigérõ hullámos hajzuhatagom van, s olyan jó érzés, h az utcán is megállítanak, s megdícsérik! nem???? Légy nõ! S élj vele, amire mások csak áhítoznak!!!
az nagyon jo ha dus a hajad, viseld buszken. Igaz te tudod hogyan erzed magad jobban de sokan orulnenek ha dus hajuk lenne.
nekem is dús hajam van és igenis utálom...mki dícséri, jó erõs, szép dús...csak azt nem tudják h olyan meleg nyáron, h izzad alatta a nyakam, meg h bálba mentem, anyukám 3órán keresztül göndörítette sütõvassal és 1óra múlva kiugrott egyenesre...meg nincs formája, amiért olyan vastag, dús, és a fodrász alul mindig vág bele fokozatot, és jól megritkítja, megtépi...még a frufrumat is ritkítani kell, h ne nézzek ki hülyén...nem olyan egyszerû ez..
Csak ritkító olló van.Nekem is dús a hajam.(fiu vok)
Akkor már könnyebben kezelhetõ is lesz.
Ha ritkítja, megmarad hosszúnak, csak kevesebb lesz. (Persze nem egységesen marad ugyanolyan.)
Mit szólsz egy ilyenhez? Nekem van már egy tõlük, és készülök újat venni. Ha neked is tetszik vedd fõl velük mindenképpen a kapcsolatot, mert hetente kicsit változik a kínálatuk.: http://www.adviltrade.hu/termekek/
(Állatok kategória :D) Pontosan. Ritkítás, ezerrel. Kötheted a hajadat féloldalasan, fejtetõre, középre, tarkóhoz, kontyba, stb. Sokféle verzió van. :) Ja és ha nem profi (!) fodrászod van, akkor kivételesen menj el egy szuper fodrászhoz. Ha kell, szánj rá több pénzt. Õ majd levágja (megigazítja) úgy a hajadat, hogy a típusának megfelelõ legyen, és könnyen tudd kezelni. :)
igen
Te állat!!! :D rossz kategória de sebaj :D amúgy kérd meg a fodrászt hogy ritkítsa meg a hajad akkor nem lesz olyan dús és nem fog annyira melegíteni nekem is dús a hajam persze nem göndör de ez lényegtelen csak ritkítsa meg az a lényeg és a fejbõröd is jobban fog szellõzni.
mit nem adnék, hogyha cserélhetnék veled.nekem borzasztóan kevés és vékony hajam van.ha kell viheted...:P
én is ugyanígy érzek a hajammal kapcsolatban, az enyém is göndör és rengeteg van belõle... Gyûlölöm! Mindig felkötve hordom, mert ha kiengedem úgy érzem olyan vagyok mint egy boszorkány. Holott mindenki azt mondja hogy jaj nekem milyen szép a hajam így meg úgy, meg hogy miért hordom olyan fiúsan, kiengedve szebb lenne. Hasonló cipõben járunk, sztem barátkozz meg vele, mert sok embernek bejön a göndör haj. Vasalhatod is de azt nem ajánlom, mert roncsolja a hajat. Én például úgy szoktam, hogy hajmosás után nem szárítom meg, mert mert akkor összeáll loknikba és egész szép. Ja és csak vizesen fésüld! Amúgy bocsi hogy regényt írtam, de nekem ezek a módszerek bejöttek. 13/l
nekem is hasonló a hajam.nekem vannak nagy hajcsavaróim. és be szoktam csavarni a hajam, és félig egyenes félig göndörkés lesz. utánna bármit tudsz vele csinálni és nem melegit :) nekem 5-6 napig jó is áll :)
Úgy értettem, hogy nem egységesen, hogy lesznek rövidebb szálak is, de alapvetõen a hossza megmarad.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó, ha nem kerekíti az arcomat! Szerintem meg fogom csináltatni!
Nem kerekíti az arcod és egy átlagos fodrásznak is meg kell tudnia csinálni mivel nekem is hosszú és dús hajam van nyáron muszáj mennem és nekem nem éppen mesterfodrászom van. 14/f
Náluk jelenleg 2.800Ft + postaköltség, ha nem járnak valami rendezvény miatt felétek. Ha e mellett döntesz, de náluk sokallod, gondold meg jól. Én az elsõt nem tõlük vettem, és elszakadt. Aztán õk olyan meggyõzõek voltak, meg mondták ha netán mégis elszakad cserét, vagy visszavételt vállalnak. Gondolom ez még most is él. Bár az enyém lassan egy éve jól szuperál, bár télen nem hordtam.
A kérdező hozzászólása: Ja meg ha a hajamat ritkítják, akkor az az arcomat kerekíti? :/
A kérdező hozzászólása: Ezzel a nem egységes szóval azt akarod mondani h fokozatos lesz?
A kérdező hozzászólása: Drága egy ilyen hajcsat? :)
A kérdező hozzászólása: De szeretném, ha a hajam hossza megmaradna! Ha ritkítja, akkor a hajam attól még maradhat ugyan olyan hosszú?
Inkább magadat kösd fel! Szólj be egy roma útszélinek valahol, az megritkítja rendesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!