Találatok a következő kifejezésre: Nagyon dús hajam! Hogy (22 db)

Lehet úgy ritkítani a hajat, hogy a hossza megmarad? Nagyon dús hajam van, de nem szeretném, ha rövidebb lenne, mint most.

Legjobb válasz: Lehet,nekem csinálta már fodrász de nagyon megbántam. Kb. fele annyi hajam lett,úgy éreztem mintha megkopasztottak volna...soha többet.

Lehet, nekem csinálta már fodrász de nagyon megbántam. Kb. fele annyi hajam lett, úgy éreztem mintha megkopasztottak volna...soha többet.
a ritkitásnak pont ez a lényege a hossz megmarad viszont kevesebb lesz. Bizd jó szakemberre.
Ritkító ollóval.Így a tincs hossza megmarad, de fele annyi szállal, persze a levágott szálaknál rövidebb a haj, de sûrû hajnál ez nem látszik. Minden fodrásznak van ilyen ollója.
A kérdező hozzászólása: És ha fokozatosra volt vágva eddig a hajam, hátul jó hosszú, oldalt rövidebb, akkor ott még rövidebb lesz, nem? Iszonyú sok hajam van, nem bánnám, ha kevesebb lenne, csak egy kicsit. Sokszor kezelhetetlennek érzem.
Én a helyedben nem ritkítanám meg azzal az ollóval. Nekem egyszer csinálták, utána úgy nézett ki a hajam, mint a szénakazal, minden hajszálnak máshol volt a vége, összevissza állt, egyáltalán nem volt szép, hiába lett kevesebb. Nekem az a módszer vált be, hogy a felsõ rétegét (korona tincsek, vagy minek hívják) a hajamnak vállig érõre vágattam, az egyel alatta lévõ réteget mellig érõre, a hossza pedig megmaradt a legalsó réteggel, csípõig ér. Így nem lett ritkítóval megszedve, nem szálkás, nem áll össze vissza, és ebbõl tök jó frizurákat tudok csinálni. Illetve a legrövidebb réteg is van olyan hosszú, hogy lófarokba tudjam kötni, nem csúszkál szét az egész hajam.
semmi baja nem lesz a hegnek a zselétól.
Ha már teljesen begyógyult sebek hegei, akkor semmi baja nem lehet, hiszen nem megy bele a zselé. Meg gondolom eleve inkább a hajadon van a zselé, nem a fejbõrödön.
A hegnek nem lesz baja, ettõl függetlenül szerintem inkább ne zselézd, nem néz ki jól..
fogd össze gumóba :'D
Nekem is nagyon dús volt, ráadásul az alja még elkezdett göndörödni is. Egyszer arra gondoltam hogy mi lenne ha egy része rövidebb lenne. Az én hajam is meg volt szedve és azt találtam ki hogy vízszintben kettéválasztom a hajam és a felsõ részét egész rövidre vágtuk, kb a fülemig ért. Ezek után már nem hatott annyira dúsnak, a hajamat nem szárítom hajszárítóval, mert az is nagyon szétfújja és balzsamot sem teszek rá, csak a végén olyat, amit nem kell kimosni, azt is csak a felétõl lefelé :) Így szerintem elviselhetõ :D Sõt, egész jó! :)
A kérdező hozzászólása: köszii . . : )) megprobálom .
szia ! nekem is nagyon dús hajam van amit többször utálok mint szeretek fodrászom ritkítja mindig a hajam mikor megyek hozzá és így normál mennyiségû haj van a fejemen :D 1, 5 -2 havonta megyek fodrászhoz eü. vágásra és ritkíttatom egy kicsit és így jó :D próbáld ki hátha neked is bejön :)
A kérdező hozzászólása: ne akarjatok ezt ! borzalmas . mindig mindeki mondja h milyen szep meg minden .. de nemtudjak mik jarnak veleee . senkinek sem kivanom . : ))
Nekem vékony szálú hajam, de nagyon hosszú én rohadtul örülnék ha egy kicsit dús lenne a hajam!
örülj hogy enyi van
Nekem is nagyon sok van
szárításnál fésüld ki és úgy szárítsd meg, hogy lelapuljon
A kérdező hozzászólása: ahh . : )) nagyonköszii .


Hogyan mossam meg a hajam hogy utána ne legyen nagy és dús?

Hajmosás után általában teszek a hajamra balzsamot és szárítás után mindig nagy és dús lesz. Ha nem teszek akkor is. Próbáltam hogy a haj szárító ne legyen forró. És semmi nem mûködött. Ez 3-4 napig van utána fokozottan le megy.

Legjobb válasz: Ritkíttasd meg a hajad. Miért nem teszik a dús haj?

Ritkíttasd meg a hajad. Miért nem teszik a dús haj?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem dús a hajam csak amikor megmosom.
csak a fodrász. ritkítás és vasalás. megmondod h ne vágja olyan rövidre.
A fodrasznak le kellene vekonyitani a hajad, puhitani a veget es vegyel egy uj hajvasalot.
Van egy eljárás ami olyan mint a dauer, csak a hajad egyenes lesz tõle. Teljesen természetes alapanyagokból. Nem túl olcsó de tartós.
és mi a neve?

Nagyon dús a hajam mit tegyek hogy ne legyen erős szálú és dus?

Legjobb válasz: Fesd be szõkére, lehetõleg valami olcsó bolti ...al, és kezd el vasalni. Hetek kérdése, és vékony, ritkás hajad lesz.

Fesd be szõkére, lehetõleg valami olcsó bolti ...al, és kezd el vasalni. Hetek kérdése, és vékony, ritkás hajad lesz.
Én 20éve festem szõkével, és még mindig rengeteg hajam van.Szóval, ez most nem jött be, kedves elsõ válaszoló.Kérdezõ, menj el egy fodrászhoz, és ritkítsd.
dejó nekd h ilyen gonjaid vannak xD vagyis én pont a vákonyszálú kevés hajamtól szenvedek :) 15/L (bocsi h nem a kérdésre válaszolok)
menj el egy normális fodrászhoz, aki ért is ahhoz amit csinál , nem csak 1 féle hajat tud elkészíteni. kérj mondjuk tépett hajat, ha bejön ez a stílus, és mondd hogy ritkítsa ki rendesen, és a végét úgy is elvékonyítja. egyébként az a baj, hogy 2havonta vágatni és újraritkíttatni kell, mert visszadúsul a tövénél.

Átlagban vállig érő (fokozatos), nagyon dús, egyenes hajam van. Most elég hülyén áll. Tippek, hogy milyen hétköznapi frizurákat csináljak vele? Feltűzések és hasonlók

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele de nekem kicsit göndör az alja. Következõket teszem: :) 1.befonom két coffba a hajam hajmosás után és másnap kiengedem és szép hullámos lesz. 2.kivasalom 3.hajsütõvel nagy kunkorokat csinálok 4.oldalra kötöm a hajam és rakok bele egy virágot 5. Hátra kötöm a hajamat lófarokba egész fel 6.feltupírozom a hajamat és rakok bele egy hajpántot 7.vagy két copfba kötöm :) Remélem segítettem valamicskét.

Én is így vagyok vele de nekem kicsit göndör az alja. Következõket teszem: :) 1.befonom két coffba a hajam hajmosás után és másnap kiengedem és szép hullámos lesz. 2.kivasalom 3.hajsütõvel nagy kunkorokat csinálok 4.oldalra kötöm a hajam és rakok bele egy virágot 5. Hátra kötöm a hajamat lófarokba egész fel 6.feltupírozom a hajamat és rakok bele egy hajpántot 7.vagy két copfba kötöm :) Remélem segítettem valamicskét.

Tényleg igaz? Mennyi esély van rá? A héten megyek fodrászhoz leszívatni a festett barna hajamat és szõke leszek. Az egyik ismerõsöm viszont azt mondta, hogy mivel nagyon dús és göndör hajam van, ezért valószínûleg seprûsen fog kinézni.

Egyébként rendesen ápolom a hajamat, rendszeresen használok hajbalzsamot és hõvédõ hajolajat. Hetente kétszer vasalom, de csak minimálisan törik, mivel 2 havonta levágatok egy picit a végébõl. Mit gondoltok tényleg seprûs lesz? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Van más módszer is a szõkítõporos világosításon kívül. Ha azt ismeri a fodrászod, már sokkal jobban jársz, mert az egyáltalán nem árt a hajnak. Ha ügyes a fodrászod és többször sikeresen megoldott már ilyen feladatot, akkor nincs vész, viszont sajnos vannak nagyon ügyetlenek is, akik nem értenek a szakmájukhoz...

Van más módszer is a szõkítõporos világosításon kívül. Ha azt ismeri a fodrászod, már sokkal jobban jársz, mert az egyáltalán nem árt a hajnak. Ha ügyes a fodrászod és többször sikeresen megoldott már ilyen feladatot, akkor nincs vész, viszont sajnos vannak nagyon ügyetlenek is, akik nem értenek a szakmájukhoz...

Hogyan erősíthetném meg a hajam? Kb másfél éve nagyon sok hajam kihullott. Mit tegyek, hogy ismét szép, dús, erős, egészséges legyen?

szedtem már revalidot, biovannét, nem igazán használtak

Legjobb válasz: Ha elmész a fodrászhoz tud rá tenni neked hajpakolást ami erõsíti.vagy vannak ien olajok azok is nagyon jók én azokat használom avonba is lehet kapni.

Ha elmész a fodrászhoz tud rá tenni neked hajpakolást ami erõsíti.vagy vannak ien olajok azok is nagyon jók én azokat használom avonba is lehet kapni.
Az egyik barátnõm Varga-cseppeket használt, és rengeteg haja van, pedig nagyon igénybe vett volt, mert sokszor fonta, így nagyon hullott. Ezt a szert herbáriákban lehet kapni, azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
az a haj ami már kinõtta fejbõrbõl, az már halott anyag! ha erõsíteni akarod, szedj vitaminkészítményt, de min A-vitamint, béta karotin kapszulát (nem drága) Revalidot stb! Ne hidd, hogy a reklám animáció valóság, nem épül be a halott a hajba semmi! De annál töbet teheszt "belsõleg". A Varga cseppek közvetlenül a fejbõrbe dörzsölve a hajhagymákat táplálja! Az egy nagyon jó szer!!!

Hogy hordjam a hajam, ha vállig érő és nagyon dús?

A hajam barna a vállamig ér, kicsit hullámos is na meg persze dús!Én felkötni szoktam, kontyba vagy ilyesmi! Valami ötlet nyárra hogy ne legyen melegem???

Legjobb válasz: Fonásokat próbáltál már? :) Végre nekem is megnõtt akkorára a hajam, hogy normálisan be lehet fonni. Most úgy oda vagyok érte, hogy kb minden másnap így hordom :)

Fonásokat próbáltál már? :) Végre nekem is megnõtt akkorára a hajam, hogy normálisan be lehet fonni. Most úgy oda vagyok érte, hogy kb minden másnap így hordom :)
A kérdező hozzászólása: Igen próbáltam, de egybe az egészet nem lehet befonni kettõbe meg gyerekes! Esetleg erre valami tipp?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!