Találatok a következő kifejezésre: Nagyon dús hajam! (58 db)

Nagyon dús hajat szeretnék mit tegyek ez ügy érdekében?

Legjobb válasz: mikor szárítod alulról szárítsd. és ajánlom neked a syoss silicon free samponját.:) nagyon dúsít.

mikor szárítod alulról szárítsd. és ajánlom neked a syoss silicon free samponját.:) nagyon dúsít.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
mint az elõzõ írta fejjel lefelé szárítsd a hajad , használj hajdúsító sampont(Pl Loreal Volume Collagen) vagy valamilyen dúsító hajhabot, amikor fésülöd döntsd elõre a fejed és úgy fésüld (gravitáció xD) amikor napközben úgy érzed lelapul jól masszírozd át erõsen amúgy vékonyszálú? csak mert az enyém az és azért adom a tippeket xD
A kérdező hozzászólása: Nem vékony szálú csak elõl a fluflunál de ott is csak pár helyen sajna.:(( :) )
Nekem a dúsító hajhabok beváltak, de a dúsító samponok egyáltalán nem. Ja, és nem bántásból írom, de az frufru, és nem fluflu. :)
utolsó te milyen hajhabot használsz?Melyik márka?mert a samponok tényleg elég gyengék..
A zöld Taft-ot használom, ezt: http://necipelje.hu/images/product/000000057682.png

Lehet úgy ritkítani a hajat, hogy a hossza megmarad? Nagyon dús hajam van, de nem szeretném, ha rövidebb lenne, mint most.

Legjobb válasz: Lehet,nekem csinálta már fodrász de nagyon megbántam. Kb. fele annyi hajam lett,úgy éreztem mintha megkopasztottak volna...soha többet.

Lehet, nekem csinálta már fodrász de nagyon megbántam. Kb. fele annyi hajam lett, úgy éreztem mintha megkopasztottak volna...soha többet.
a ritkitásnak pont ez a lényege a hossz megmarad viszont kevesebb lesz. Bizd jó szakemberre.
Ritkító ollóval.Így a tincs hossza megmarad, de fele annyi szállal, persze a levágott szálaknál rövidebb a haj, de sûrû hajnál ez nem látszik. Minden fodrásznak van ilyen ollója.
A kérdező hozzászólása: És ha fokozatosra volt vágva eddig a hajam, hátul jó hosszú, oldalt rövidebb, akkor ott még rövidebb lesz, nem? Iszonyú sok hajam van, nem bánnám, ha kevesebb lenne, csak egy kicsit. Sokszor kezelhetetlennek érzem.
Én a helyedben nem ritkítanám meg azzal az ollóval. Nekem egyszer csinálták, utána úgy nézett ki a hajam, mint a szénakazal, minden hajszálnak máshol volt a vége, összevissza állt, egyáltalán nem volt szép, hiába lett kevesebb. Nekem az a módszer vált be, hogy a felsõ rétegét (korona tincsek, vagy minek hívják) a hajamnak vállig érõre vágattam, az egyel alatta lévõ réteget mellig érõre, a hossza pedig megmaradt a legalsó réteggel, csípõig ér. Így nem lett ritkítóval megszedve, nem szálkás, nem áll össze vissza, és ebbõl tök jó frizurákat tudok csinálni. Illetve a legrövidebb réteg is van olyan hosszú, hogy lófarokba tudjam kötni, nem csúszkál szét az egész hajam.

Göndör, hosszú, nagyon dús hajam van! Szeretnék vágni belőle, de attól félek, ha levágatom, mikrofonfejet csinál nekem. Milyen haj lenne jó?

Legjobb válasz: Nekem nagyon tetszik az olyan haj, ami neked van! Egy hajpanttal hatrafogod, es a hatas onmagaert beszel :)

Nekem nagyon tetszik az olyan haj, ami neked van! Egy hajpanttal hatrafogod, es a hatas onmagaert beszel :)
Arra figyelj oda, hogy vállig érõ vagy annál rövidebb ne legyen. Csak hosszabb, mert különben tényleg mikrofon hatást kelt. Vágasd akkorára, hogy rendesen össze tudd fogni.
Szia, nekem is göndör a hajam de nekem kellett vágni belõle, szal nem annyira hosszú mint neked, kb. váll alá ér pár centivel, de nem csinál mikrofonfejet, eddig mindenki dícsérte :)
Le ne vágasd te, azt a szépséget, egy rövid hajú nõtõl csak a kövér nõ a csúnyább
Nekem is göndör a hajam. Egyszer 11 évesen levágattam kb. állig érõre. Na, hát akkor egész nyáron budikefének csúfoltak meg oroszlánnak. :D Szerintem vállig érõnél ne legyen rövidebb.


Szeretném a tanácsotokat kérni. Nagyon dús hajam van és 2-3 naponta kell mosnom a hajam mert bezsírosodik :S mit tegyek?

Legjobb válasz: Én is 2-3 naponta mosom..ha ilyen a hajad nem tudsz mit tenni vele.

Én is 2-3 naponta mosom..ha ilyen a hajad nem tudsz mit tenni vele.
Hát a legtöbb lány 3 naponta mossa a haját szerintem.. nekem ennyi idõ után már elég furán néz ki... Szerintem... mosd 2-3 naponta! :O
én kétnaponta mosom mert már a második napra zsíros... de próbáld meg csalámlével kiöblíteni :) állítólag jó, én még nem próbáltam :)
*csalán :)
A kérdező hozzászólása: nekem azt mondták hogy rossz a hajnak hogyha sokszor mossuk :S :O
Nem a hajmosás tesz rosszat a hajnak, hanem a forró levegõvel való szárítás vagy a forró vízzel való öblítés. Használj hajbalzsamot, de ne kend a fejedre, csak a hajvégekre, így az sem lesz töredezett.

Nagyon dús hajjal mit lehet kezdeni?

Hosszú, egyenes hajam van, nagyon sok és vastag szálú. Az a baj, hogy annyira nehéz, hogy ha akarok valamilyen szép frizurát, a hajcsatt nem fogja meg, vagy ha kicsit laza copfot kötök, egyb?l lecsúszik, mert a sok haj lehúzza. Lehet ezen segíteni?

Legjobb válasz: fodrásznál lehet kérni ritkíttatást, akkor kicsit kevesebb lesz a hajad, vagy használj extraerõs hajgumikat, és rögzítsd a copfot hullámcsattal is,úgy, hogy egy hajtincset tekerj körbe a gumi körül.

fodrásznál lehet kérni ritkíttatást, akkor kicsit kevesebb lesz a hajad, vagy használj extraerõs hajgumikat, és rögzítsd a copfot hullámcsattal is, úgy, hogy egy hajtincset tekerj körbe a gumi körül.
nekem is ugyanez a problémám, a fodrászom szerint kb 2havonta kéne ritkítatnom hogy elvékonyodjon, de én meg azt veszem észre hogy minnél többet megyek ritkítatni annál dúsabb a hajam és már nagyon utálom!

Milyen frizurákat ajánlotok váll alatt 20 cm-ig érő nagyon hullámos és nagyon dús hajra?

eddig copfba meg befonva volt, de már kezdem unni.

Legjobb válasz: vasald ki!!! :)

vasald ki!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) .. Próbáltam már.. kb 2 órán keresztül tartott a hatása utána szép lassan visszaugrott :S
milyen az arcformád? amúgy nekem is ilyen hajam van, régen utáltam és folyamatosan vasaltam, de rájöttem, hogy anélkül sokkal szebb és természetesebb tud lenni. na meg nekem az arcomhoz is jobban illik, mint a szögegyenes. magadon melyik tetszett neked jobban, egyenesen vagy simán?
A kérdező hozzászólása: húú.. nehéz írni. Kerek, kicsit tojás alakú és az ajkam felé kicsit csúcsosodik. Szeretem a hullámos hajam, csak az a baj vele, hogy nagyon szétáll ha kiengedem, és a végének a tapintása kicsit sprõd. Ha kivasalom jobb a tapintása, de kb 1 óra mire kész. Röviden.Nem tudom eldönteni...:)
A kérdező hozzászólása: *leírni
semmi baja nem lesz a hegnek a zselétól.
Ha már teljesen begyógyult sebek hegei, akkor semmi baja nem lehet, hiszen nem megy bele a zselé. Meg gondolom eleve inkább a hajadon van a zselé, nem a fejbõrödön.
A hegnek nem lesz baja, ettõl függetlenül szerintem inkább ne zselézd, nem néz ki jól..

Tényleg ritka a természetes szőke, hullámos és nagyon dús haj?

Mert nekem olyan van és mindenki dicséri és ezért kérdezem hogy tényleg különleges-e:)

Legjobb válasz: Attól függ milyen genetikai környezetben... a finneknél, íreknél, norvégiában tizenkettõ egy tucat. Indiában viszont picit ritkább :D

Attól függ milyen genetikai környezetben... a finneknél, íreknél, norvégiában tizenkettõ egy tucat. Indiában viszont picit ritkább :D
nekem is olyan mint a tiéd:D bár azért van nálam dúsabb hajú lány, de annak már tényleg nagyon-nagyon dús:D
fogd össze gumóba :'D
Nekem is nagyon dús volt, ráadásul az alja még elkezdett göndörödni is. Egyszer arra gondoltam hogy mi lenne ha egy része rövidebb lenne. Az én hajam is meg volt szedve és azt találtam ki hogy vízszintben kettéválasztom a hajam és a felsõ részét egész rövidre vágtuk, kb a fülemig ért. Ezek után már nem hatott annyira dúsnak, a hajamat nem szárítom hajszárítóval, mert az is nagyon szétfújja és balzsamot sem teszek rá, csak a végén olyat, amit nem kell kimosni, azt is csak a felétõl lefelé :) Így szerintem elviselhetõ :D Sõt, egész jó! :)
A kérdező hozzászólása: köszii . . : )) megprobálom .
szia ! nekem is nagyon dús hajam van amit többször utálok mint szeretek fodrászom ritkítja mindig a hajam mikor megyek hozzá és így normál mennyiségû haj van a fejemen :D 1, 5 -2 havonta megyek fodrászhoz eü. vágásra és ritkíttatom egy kicsit és így jó :D próbáld ki hátha neked is bejön :)
A kérdező hozzászólása: ne akarjatok ezt ! borzalmas . mindig mindeki mondja h milyen szep meg minden .. de nemtudjak mik jarnak veleee . senkinek sem kivanom . : ))
Nekem vékony szálú hajam, de nagyon hosszú én rohadtul örülnék ha egy kicsit dús lenne a hajam!
örülj hogy enyi van
Nekem is nagyon sok van
szárításnál fésüld ki és úgy szárítsd meg, hogy lelapuljon
A kérdező hozzászólása: ahh . : )) nagyonköszii .

Melltartó pánt fölé érő nagyon dús hajam van, elég lesz rá 1 doboz palette deluxe festék vagy 2 kellene?

a sima "kicsi" dobozos palettéb?l 2 kellett

Legjobb válasz: kérdés végére: *hogy jól (egyenletessen) befogja

A kérdező hozzászólása: kérdés végére: *hogy jól (egyenletessen) befogja
Szerintem elsõ alkalommal is elégnek kellett volna lennie egynek is. Amikor bekened a töveket tegyél kicsi meleg vizet a festékhez, és ezt kend a hajra, azután pedig habositsd fel az egészet, igy szép egyenletes, fényes lesz.
2 doboz mindenképp.
ugyanannyi van a nagyban is festékbõl, csak van hozzá valami balzsam, abból van tökk benne, attól nagy a doboz. De amúgy elégnek kellene egynek is lennie, de ha a másikbõl 2 kellett, akkor ebbõl is annyi fog kelleni. Vagy próbáld vékonyabban felkenni és akkor elég az egy is, akkoris szépen befogja, nem az számít, hogy vastagon kened-e, hanem hogy mindenhol van-e a hajadon. Szóval ahol a festék már megnedvesíti a hajad, ott be fogja fogni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. azt hiszem 2 kell majd, mivel nem is a hosszával van baj hanem azzal h rengeteg van és így nem jut mindenhova


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!