Találatok a következő kifejezésre: Nagyon csunyán már probáltam a (2 db)

Nagyon csunyán köhögök, már probáltam a hagymateát, meg a mézet, de nem használ. A teát meg egyszerűen nem tudom meg inni(borzalmasss) mit ajánlotok köhögésre? 20 hetes

Legjobb válasz: Szia! Van egy Sinupret nevû gyógyszer recept nélkül kapható. Nyugodtan beszedheted a 3x1 adagot. Én is szedtem, olvasd el bele van írva, hogy kismamák is szedhetik. Beteg voltam én is és az orvostól tudom,hogy õ a pici gyerekének is adta, amikor nagyon beteg volt. Kísérletek bizonyítják, hogy ártalmatlan. Sokat fog segíteni meglátod. Gyógyulj meg!!!!

Szia! Van egy Sinupret nevû gyógyszer recept nélkül kapható. Nyugodtan beszedheted a 3x1 adagot. Én is szedtem, olvasd el bele van írva, hogy kismamák is szedhetik. Beteg voltam én is és az orvostól tudom, hogy õ a pici gyerekének is adta, amikor nagyon beteg volt. Kísérletek bizonyítják, hogy ártalmatlan. Sokat fog segíteni meglátod. Gyógyulj meg!!!!
Dr Theiss lándzsás utifû, terhesen is lehet használni.Nekem bevált.Minden jót, és mielõbbi jobbulást.
A lándzsás nekem is bejött, én a 10. hét körül kellett hogy szedjem. Jobbulást kívánok nektek!
én azt ajánlom hogy sokat gõzõlj
sinupret. nagyon jó
Stodal homeopátiás szirup nagyon jó! 2x voltam beteg a terhességem alatt, mind a 2x azt használtam.
Aludttejes borogatást tegyél rá egy éjszakára. Reggelre kijön.
Szálkát kiszedted? Ha be van gyulladva, akkor bizony tûvel ki kell "fakasztani", szálkát kiszedni. Nem egy nagy élmény, de meg kell csinálni, kinyomni, megnyugodni... Paradicsom nem szedi ki a szálkát..
Orvoshoz kellene menni tetanusz infejkció kellene, talán van ott ahol laktok, mert a TV-ben azt mondták, hogy hiánycikk 1 hónapja. Ha még nem szedted, akkor szedd ki a szálkát és jól tunkold be jóddal a sebet (Betadin), majd tetran krémmel kend be, elõtte áztasd ki kamillában. Nekem ezt kellett csinálni amikor szálkától begyûlt az ujjam.
A kérdező hozzászólása: Még nem szedtem ki a szálkát ott van benne , de nagyon csunyán be van gyulladva , és fájdalmas is .
Ha otthon nem megy, menj el vele inkább az ügyeletre és szedesd ott, ott utána le is fertõtlenítik.
Az nagy baj, ha benne van, kaphatsz egy vérmérgezést, menj el mihamarabb az orvoshoz.
Anyám.. paradicsomot.. könyörgök, hogy jut ilyen eszedbe, de tényleg??? Tegyél mellé egy kis paprikát és hagymát is és kész a lecsó... :D Ha nagyon gáz a helyzet irány az orvos, aki kiszedi és kitisztítja a sebet. Addig is fertõtlenítsd le fertõtlenítõ szerrel (pl betadin), de ha az nincs, akkor egy kis pálinka vagy egyéb tömény szesz is megteszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat . Kiszedték a szálkát és jól megnyomkodták nem volt kellemes de meg kellett tenni. Holnap megyek fel a dr-nõhöz és tetanusz is lesz biztos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!