Találatok a következő kifejezésre: Nagyon csunyán már probáltam (3 db)

Nagyon csunyán köhögök, már probáltam a hagymateát, meg a mézet, de nem használ. A teát meg egyszerűen nem tudom meg inni(borzalmasss) mit ajánlotok köhögésre? 20 hetes

Legjobb válasz: Szia! Van egy Sinupret nevû gyógyszer recept nélkül kapható. Nyugodtan beszedheted a 3x1 adagot. Én is szedtem, olvasd el bele van írva, hogy kismamák is szedhetik. Beteg voltam én is és az orvostól tudom,hogy õ a pici gyerekének is adta, amikor nagyon beteg volt. Kísérletek bizonyítják, hogy ártalmatlan. Sokat fog segíteni meglátod. Gyógyulj meg!!!!

Szia! Van egy Sinupret nevû gyógyszer recept nélkül kapható. Nyugodtan beszedheted a 3x1 adagot. Én is szedtem, olvasd el bele van írva, hogy kismamák is szedhetik. Beteg voltam én is és az orvostól tudom, hogy õ a pici gyerekének is adta, amikor nagyon beteg volt. Kísérletek bizonyítják, hogy ártalmatlan. Sokat fog segíteni meglátod. Gyógyulj meg!!!!
Dr Theiss lándzsás utifû, terhesen is lehet használni.Nekem bevált.Minden jót, és mielõbbi jobbulást.
A lándzsás nekem is bejött, én a 10. hét körül kellett hogy szedjem. Jobbulást kívánok nektek!
én azt ajánlom hogy sokat gõzõlj
sinupret. nagyon jó
Stodal homeopátiás szirup nagyon jó! 2x voltam beteg a terhességem alatt, mind a 2x azt használtam.
Aludttejes borogatást tegyél rá egy éjszakára. Reggelre kijön.
Szálkát kiszedted? Ha be van gyulladva, akkor bizony tûvel ki kell "fakasztani", szálkát kiszedni. Nem egy nagy élmény, de meg kell csinálni, kinyomni, megnyugodni... Paradicsom nem szedi ki a szálkát..
Orvoshoz kellene menni tetanusz infejkció kellene, talán van ott ahol laktok, mert a TV-ben azt mondták, hogy hiánycikk 1 hónapja. Ha még nem szedted, akkor szedd ki a szálkát és jól tunkold be jóddal a sebet (Betadin), majd tetran krémmel kend be, elõtte áztasd ki kamillában. Nekem ezt kellett csinálni amikor szálkától begyûlt az ujjam.
A kérdező hozzászólása: Még nem szedtem ki a szálkát ott van benne , de nagyon csunyán be van gyulladva , és fájdalmas is .
Ha otthon nem megy, menj el vele inkább az ügyeletre és szedesd ott, ott utána le is fertõtlenítik.
Az nagy baj, ha benne van, kaphatsz egy vérmérgezést, menj el mihamarabb az orvoshoz.
Anyám.. paradicsomot.. könyörgök, hogy jut ilyen eszedbe, de tényleg??? Tegyél mellé egy kis paprikát és hagymát is és kész a lecsó... :D Ha nagyon gáz a helyzet irány az orvos, aki kiszedi és kitisztítja a sebet. Addig is fertõtlenítsd le fertõtlenítõ szerrel (pl betadin), de ha az nincs, akkor egy kis pálinka vagy egyéb tömény szesz is megteszi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat . Kiszedték a szálkát és jól megnyomkodták nem volt kellemes de meg kellett tenni. Holnap megyek fel a dr-nõhöz és tetanusz is lesz biztos
Egy jó alapos beszélgetés családon belül sok gondot képes megoldani.
Tudod...kamaszodik ilyenkor ez normális elsõ tipp: NE parancsolj, NE utasíts, Elmondhatod neki a véleményedet DE mindig észérvekkel indokold meg, ne azért mert aztmondtam második: haggyad néha azért egy kicsit egyedül, ne ellenõrizzed 10 percenként. harmadik: NEM tilthatod el a barátaitól mert ellened fordul uccsó: egy picit azért tovább is el lehetne engedni, nem tudom meddig van elengedve 13/f
Csak egy tipp, de a pszichiáter elõtt talán meg kéne nevelni.
Egy jó nagy pofon...MEG KELL NEVELNI :d
A kérdező hozzászólása: erre szeretnék segitséget kérni mert már probáltam sok féle módon de egyik sem vált be
Szia! Próbálj tekintályes lenni, hogy tudja hol a határ. Ha szófogadatlan, csúnyán beszél akkor egyszerûen ne engedj olyan dolgot neki amit szeret csinálni. Számítógépezni, tvzni, elmenni barátokkal stb..mindezt annyi idõn keresztül amennyi súlyosan viselkedett. Lehetõleg ne ordibálj, verekedj vele mert ez úgysem használ. Az lenne a legjobb a átgondolnád, hogyan jutottak el idáig. Történ valami? Mindig is ilyen volt vagy csak most vált elviselhetetlenné? Próbálj meg vele errõl beszélgetni... Jaa és van minden kerületben nevelési tanácsadó, õk lehet, hogy szakszerûbben tudnának segíteni, mint mi látatlanban:)
elõzõ vok, utolsó válasdzolónak: ha eltiltod a barátaitól, géptõl stb akkor unatkozni fog és az agyadra fog menni és õrületbe kerget szóval...nemhinném hogy ez a megoldásxD
szerintem, amiben csak lehet, legyetek megértõk.. csak ami ártalmas, azt nem szabad engedni Ti ne beszéljetek csúnyán vele és elõtte, ne veszekedjetek, ne kiabáljatok.És legyetek emberfelettien türelmesek. El fog múlni, kinövi...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!