Találatok a következő kifejezésre: Nagyon csunyán már (109 db)

Valami ötlet erre? 16 hetes kismama vagyok és nagyon csúnyán már ki van nyúlva a bőr a mellemen és már kezd a combomon és a fenekemen is, szeretném ha a hasamon nem lenne ennyire csúnya.

Legjobb válasz: próbáld ki a testápolót. fürdés után bekened magad ahol láttod hogy olyan a böröd.szerintem segiteni fog

próbáld ki a testápolót. fürdés után bekened magad ahol láttod hogy olyan a böröd.szerintem segiteni fog
Nagyon zsíros testápolót használj és rendszeresen. De van akiknek az olaj vált be, keresgess rá korábbi kérdésekre, találhatsz hasznos ötleteket.
kenegesd magad sheavajjal, kakaóvajjal vagy disznózsírral. Ezek mind jó "zsíros" dolgok, ruganyossá teszik a bõrt. Nekem bevált!

Képtelen vagyok megbírkózni azzal hogy nincs pénzem a laműfogam kicseréltetni, nagyon drága lenne. Van erre valami megoldás székesfehérváron hogy ne egyben kelljen kifizetnem? Nagyon csúnya már.

Legjobb válasz: szerintem magán fogorvossal megállapodhatsz részletekben. És ha tudnál üdülési csekket igényelni, azt is sok orvos elfogadja.

szerintem magán fogorvossal megállapodhatsz részletekben. És ha tudnál üdülési csekket igényelni, azt is sok orvos elfogadja.
vegyél fel egy alacsonykamatú rövidlejáratú hitelt /6-10-12 hó/ és akkor bátran belevághatsz. tb alapon a konzultáció ingyen van a többit meg megbeszéled a dokival, hogy privátban mennyi lenne.
Mi az a lamûfog?

A köldököm nagyon csúnya maradt, a felső része nem húzódott vissza. Lehet még valamit tenni ellene, vagy reménytelen? Van még valaki rajtam kivül aki igy járt? És minek a következménye ez?

Legjobb válasz: Én is így jártam.Annyira kitágult a bõröm,hogy nem húzódott vissza.Most olyan a köldököm mint a csirke segge.:D A lányom pedig 5 éves.Sajna ez van.Ha van pénzed plasztikai mûtétre akkor azt ajánlom de csak ha már nem szopzik a kicsi.

Én is így jártam.Annyira kitágult a bõröm, hogy nem húzódott vissza.Most olyan a köldököm mint a csirke segge.:D A lányom pedig 5 éves.Sajna ez van.Ha van pénzed plasztikai mûtétre akkor azt ajánlom de csak ha már nem szopzik a kicsi.
A kérdező hozzászólása: Á, az felejtõs, nincs rá pénzem ha lenne meg azt is inkább a gyerekre költeném, csak nagyon zavaró ez igy.Köszi a választ, az enyém teljesen úgy néz ki mint egy malacorr, mert az alsó rész visszahúzódott, de a felsõ nem.


Suliban a padomat kidiszitettük papir csillagokkal - papir ragasztóval. Nagyon csúnyán maradt meg, hiába kaparom nem jön le. Mivel tudnám lesikálni, h olyan legyen, mint újkorában?

Legjobb válasz: Ha sima papírragasztó, akkor lakkbenzin, hígító (esetleg alkohol, aceton, csak ezek drágábbak) simán leszedi 2 perc alatt. Kicsit büdös lesz, de gyorsan ki lehet szellõztetni.

Ha sima papírragasztó, akkor lakkbenzin, hígító (esetleg alkohol, aceton, csak ezek drágábbak) simán leszedi 2 perc alatt. Kicsit büdös lesz, de gyorsan ki lehet szellõztetni.
Az elõzõ hozzászóláshoz: meg kicsit oldja a festéket és a lakkot úgyhogy csak óvatosan az acetonnal és a lakkbenzinnel, mert a végén újra kell festeni azt a padot!
ha matrica után marad ott ragacs, akkor azt súrolóporral(tip, vim, só- csak rászórni, és ledörzsölni ujjal.) vagy radírral is el lehet távolitani ^^

Anyajegy eltüntetése útán ha a heg ott marad nagyon csúnya?

Valaki tudna linkelni egy képet amin az anyajegy eltüntetése útán ott maradt a heg normális válaszolóknak zöld kéz:)

Legjobb válasz: hát én most nem fotóznám le, tölteném fel valahova, és linkelném be a hegemet, de kb. kétszer akkora a heg, mint az anyajegy volt, látszanak az öltés nyomok is, de még mindig kevésbé csúnya, mint az anyajegy volt. viszont egy barátnõmnek iszonyat csúnya lett, a nyakán volt, tovább szakadt és szétnyílt a seb és nagy lila heg maradt a helyén.

hát én most nem fotóznám le, tölteném fel valahova, és linkelném be a hegemet, de kb. kétszer akkora a heg, mint az anyajegy volt, látszanak az öltés nyomok is, de még mindig kevésbé csúnya, mint az anyajegy volt. viszont egy barátnõmnek iszonyat csúnya lett, a nyakán volt, tovább szakadt és szétnyílt a seb és nagy lila heg maradt a helyén.
nekem orromról vetettük le, mondjuk kicsi is volt, és kenegettem ilyen drága hegesedés elleni kenõccsel, és alig látszik! :) viszont van egy másik állam alatt, rosszabb lett mint volt :S anyukám szerint mert nem kengegettem
Ha sebész végzi egy pici vágás marad a helyén, mert ugye szövettanra küldik.Nem hiszem, hogy nagy heg maradna, de gondolom a gogle-ba ha beütöd ad ki képeket.
Sok mindentõl függ. Kivel távolíttatod el, hol... az anyajegy hol van... milyen sebgyógyulásod van: nekem a hátamról levettek kettõt, 6 éve, TB ellátás, sima állami kórház... kb 4 órát vártam, mert sokan voltak, és csk akkor kerültem sorra, mire hazaértem átázott a kötésem, de szét nem nyílt... 1 hétig voltak bent a varratok. Az egyik szép lett így is a másik viszont csúnyán hegesedett, kidudorodik még most is... MEnj magánklinikára, plasztikai sebészhez, és õ majd megcsinálja szépre.

Előfordult már veletek, hogy egy nagyon csúnya szakítás után, ahol minden elhangzott, mégis kibékültetek és újrakezdtétek?

Legjobb válasz: mi fél évnél szakítottunk elég csúnyán.... ráhúztunk 3x anny idõt. most 2évesek vagyunk...ismét szakítottunk, de már nagy eldurvult a helyzet...és most megint gondolkozunk h újra vagy sem. de már ez az egész rég halott, csak nem akarjuk elhinni, vagy nemtudom mi történik.... szar......:S változtatni kell!!!!!! de az a baj, h kevés ember képes beletenni apait-anyait, és minden erejével változtatni a rossz szokásain, azokon a dolgokon, amik a párját sértik... az emberek makacsak... nagyon nehéz változni...és egy idõ után rájövünk h a f*sz(már elnézést) fog változni, más kell nekem!

mi fél évnél szakítottunk elég csúnyán.... ráhúztunk 3x anny idõt. most 2évesek vagyunk...ismét szakítottunk, de már nagy eldurvult a helyzet...és most megint gondolkozunk h újra vagy sem. de már ez az egész rég halott, csak nem akarjuk elhinni, vagy nemtudom mi történik.... szar......:S változtatni kell!!!!!! de az a baj, h kevés ember képes beletenni apait-anyait, és minden erejével változtatni a rossz szokásain, azokon a dolgokon, amik a párját sértik... az emberek makacsak... nagyon nehéz változni...és egy idõ után rájövünk h a f*sz(már elnézést) fog változni, más kell nekem!
igen, elõfordult. aztán megint szakítottunk.
igenigen. velünk ez történt, 1, 5év után szakitottunk aztán 4 honap után, kibékültünk. hozzáteszem nemsok értelme volt a kibékülésnek...kedzetben jo, de utána minden a régi sõõõt rosszabb.
Nálunk is ez volt. Úgy látom valóban csak a káposzta jó felmelegítve.
Csatlakozom. Igen, volt olyan, minden szép és jó volt egy darabig, aztán megint szakítottunk. Csiki-csuki volt, egyre inkább nõtt a haragszom rád szakaszok hossza, és csökkent a boldog, együtt töltött idõ hossza.
Hasonlóképp... Nálam is volt ilyen, de ugyanúgy, nem jól sült el a dolog.
Persze h volt. egy esélyt mindenki ad a másiknak. De úgyanúgy szétmentünk utána.
Mi is újrakezdtük és mi még együtt vagyunk.

Páromal kb 2 honapja vagyunk ujra együtt valamelyik nap nagyon csunyán beszélt velem roszul esett éshaza jöttem ez mitől lehet nem szeret már?

Legjobb válasz: Hát õ...az,hogy hazamentél feltehetõleg attól van,hogy csúnyán beszélt veled a párod, tehát a kérdésre a válasz ,azért mentél haza mert csúnyán beszélt veled a párod. Remélem segítettem. (H kérdésre h válasz)

Hát õ...az, hogy hazamentél feltehetõleg attól van, hogy csúnyán beszélt veled a párod, tehát a kérdésre a válasz , azért mentél haza mert csúnyán beszélt veled a párod. Remélem segítettem. (H kérdésre h válasz)
Mindenkinek más a nagyon csúnyán. Lehet, hogy csak rossz napja volt, lehet, hogy egy dühöngõ õrült. Te ismered, te tudod, hogy mennyire szeret.
mit mondott Neked?
A kérdező hozzászólása: lényeg kimentem hozzá és õ meg lefeküdt aludni én meg felmentem és felkapcsoltam a villanyt erre õ: miért kapcsoltad fel alszok nem is értem ez volt este fele és ebbõl azt érzem hogy rohadtul nem szeret vagy csak én gondolom túl.
ez nem probléma, ez vicc te voltál bunkó
A kérdező hozzászólása: hidd el ez nm volt vices és nem én voltam a bunko még én megyek ki a páromhoz õ lefekszik aludni és bunko velem akkor nyílván enyire szeret

Ismertek vagy esetleg van itt olyan mások szerint nagyon csúnyának tartott fiúkat, akiknek már volt boldog párkapcsolata?

Legjobb válasz: Én nagyon csúnya srác vagyok, barátaim szerint sem vagyok egy adonisz de több kapcsolatom is volt, ráadásul nem is akármilyen lányokkal.. Minden csak hozzáállás kérdése.

Én nagyon csúnya srác vagyok, barátaim szerint sem vagyok egy adonisz de több kapcsolatom is volt, ráadásul nem is akármilyen lányokkal.. Minden csak hozzáállás kérdése.
Van 1-2 urban legend. De van 1-2 de ott a csaj is úgy néz ki, mint egy csernobili bivaly segge szüretkor.
Én ismerek, és a barátnõi nem voltak csúnyák egyáltalán...
Hát én is egy ritka ronda fiú vagyok (pár lány képeim alapján helyesnek tartott már fura mód), akit randik után a lányok nem is akarntk többé látni se semmit sem tõlem, egy lánytól eltekintve, de õ sem volt egy vonzó teremtés, nem is ugrálta körbe egy fiú sem rajtam kívül...
én ismerek ilyenbõl fiút, lányt. Én sztem egész jól nézek ki, nah nekem még nem volt semmi boldog kapcsolat :P
Nálam az elsõ pillantásra rossz kisugárzást feltételeznek - általában õrültnek vagy bünözõnek néznek. utána ha beszélünk túlértékelnek amit sajnos sokáig nem tudok fentartani és kiderül az igazság. Nem nagyon vagyok jó az emberi kapcsolatokban. Rossz szocializációban volt részem. Konkrétan egy hiányos, "börtönbe zárt" gyerekkorom volt az apám ki sem engedett a házból vagy ha igen rámálított embereket hogy figyeljenek, meg ilyenek. Aztán 1-2 hibát ha elkövettem szétalázott érte. Szóval inkább nem is próbálkoztam mára meg kakukk.
Ez az , , alap vonzalom" a személyiségtõl nagyban függ. Ha árad belõled a negatív és szinte szabad szemmel látni mennyire nincs önbizalmad és férfias, erõs, magabiztos kisugárzásod, akkor már persze, hogy b*szh*tod. Én megmondom õszintén észre se vettem volna az exemet, ha nincs olyan fantasztikus személyisége. A hangjával, beszédstílusával, kisugárzásával azon nyomban levett a lábamról. Olyannyira, hogy nem is figyeltem, hogy néz ki(bár nagyon nem is tudtam volna ugyanis elõször egy szabadtéri rendezvényen találkoztunk, majdnemhogy korom sötétben). A kisugárzásod tehet mások számára vonzóvá, vagy csúnyává. Rajtad múlik nagyrészt. Egyébként is sok olyan srác van a környezetemben akik szerintem csúnyák, még is olyan kisugárzásuk van, hogy tapadnak rájuk a nõk, de nagyon durván, pedig tényleg nem helyesek egyáltalán.
Na ez az . Ez az "alap vonzalom" nem lesz meg soha velem szemben egy csajnak se. Csak mert elkövettem azt a hibát, hogy rondának születtem.
Nem akarom fényezni magam sem beképzeltnek tûnni, mert megjegyzem, egyébként egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal, de a szép(mások szerint , , fullos") kategóriába tartozom(merem ezt mások visszajelzése miatt kijelenteni, + ha olyan ronda lennék, csak nem fordulnának meg utánam az utcán). 2 évig voltam együtt boldog párkapcsolatban egy mások szerint nagyon ronda pasival(nem, nem volt gazdag, sõt, még mindig tartozik nekem). Sok gond volt ebbõl, mindenki ferde szemmel nézett ránk, és nekem bárki aki látta már vagy megmutattam neki képen, mind letámadott, hogy egy ilyen lány hogy tud egy ilyen ocsmánysággal együtt lenni(meg sok más szép jelzõvel is megillették, el is küldtem persze õket a....). Amikor együtt voltam vele nem értettem mások mirõl beszélnek, én nagyon vonzónak találtam, az én szememben tökéletes volt. Meg amúgy sem nagyon izgatott, hogy néz ki. Elbûvölt a személyisége, csodálatos volt. Így utólag, hogy már eltûnt a rózsaszín köd én is azt mondom, valóban csúnyácska volt... Sokan amikor megmondom ki volt az exem még nagyobb hévvel csapnak le és elhordják mindenfélének a külseje miatt, azt hiszik most hogy vége a kapcsolatunknak rosszba vagyok vele és szidhatják nekem, de én még mindig megvédem minden alkalommal. Undorító, hogy ennyire felszínesek az emberek, teljesen rosszul vagyok tõle... Miért kell annyira számítania a külsõnek? Persze, legyen meg a vonzalom, ez alap. De a többi embernek semmi köze ahhoz milyen külsejû emberrel vagyok együtt, nem nekik kell hozzá érniük, nemde?!! Szerettem õt és elfogadtam olyannak amilyen, sõt, halálosan vonzónak láttam. Ezt teszi a szerelem. 18/L
#4 Kamu.
Hallottam már olyanról, aki látott már képen olyat, akinek egy távoli ismerõsének sikerült. (Egyébként nem.)
Igen. Valami mangás(japán rajzfilm) találkozókra járt, sorra döntögette a csajokat, egy-kettõvel kialakult szerelem is. Persze azok a csajok sem voltak sem normálisak, sem szépek, de tény, hogy nagyon sok nõje volt.
csúnyán begöndörödik?az milyen?
vszinü nem azért, a haj állaga kb. 4 évente teljesen megváltozhat. kérdezõ: miért nem hordod göndören? otthon beállítod akár habbal, és akkor nem csúnyán göndörödik anem szépen :) vagy fogd fel, nem gáz. csak próbáld többféleképpen, hogy nel egyen unalmas. én pl felfogni nem birom télen, mert fázik a fülem, a sapkát meg nem birom elviselni a fejemen.
én tudom milyen, ha csúnyán begöndörödik! Fujjj de utálom én is, teljesen göndör (volt) a hajam:( én állandóan kiszárítottam, és vasalom hetente egyszer, nagyon max 2szer. Már nem göndörödik vissza, nem tudom, hogy miért, de nem. Talán vegyél fel sapit, ameddig el mész valahova. Azért írtam zárójelben, hogy volt, mert ha hiszitek, ha nem, már nem olyan göndör a hajam! tehát, ha hagyom magától néha megszáradni, már nem lesz olyan göndör, mint régen! Talán azért, mert állandóan kiszárítottam? nem tudom! 22L
18:09 köszi, hogy le írtad, nem tudtam, hogy változhat!:O megy is a pont:) második voltam
Szerintem is vegyél göndörítõhabot, ez majd kordában tartja, és nem lesz vattaszerû...nekem olyan szokott lenni, mint a vatta a párától...de most karácsonyra kapok olyan hajvasalót, ami elvileg ezt is meggátolja...addig marad a göndör haj...csak sok vele a macera...minden reggel vizezni, hab, aztán diffúzor...
nekem is mindig ez van...de én be állitom ki vasalom, utána le fujom hajlakkal, és be kötöm hogy ne göndörödjön be, és majd a suliba ki engedem :) tökéletesen meg áll. de hallod a hajvasalótól is függ, mert én eddig 18o fokon vasaltam és amire ki mentem a házból akár be volt kötve akár nem , de fel göndörödött.de 2 hónapja hajvasalót cseréltem és 2oo fokon vasalom és nagyon jól meg áll azótaa.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!