Találatok a következő kifejezésre: Nagyon csúnya kiütéses és piros (2 db)

Szerintem vidd elorvoshoz.Lehet semmi komoly de jobb ha látja.
Szerintem is mutasd meg a dokinak.Ez lehet a melegtol bagy attol h erosebb a tejed...ha a tejed erosebb arra kiirnak valami kis kenocsot amitol 2-3 nap alatt gyonyoruen elmulik.
NEKÜNK IS ÍGY KEZDÕDÖTT ÉS EKCÉMA LETT MEGÁLLAPÍTVA.SÜRGÕSEN VIDD DOKIHOZ, HOGY MEGNÉZZE ÉS TE IS MEGNYUGODJ.

Kisfiam feneke és zacsija környéke nagyon csúnya, piros kiütéses. Szerintem a fogzástól. Mivel kenhetném neki amitől jobb lehet-?

Neogranormonnal kenem, általában beválik, de most....az sem segít.

Legjobb válasz: sudocrem

sudocrem
mi is gyógyszertárit használunk de azért van itthon sudocrem is ha kellene :) tényleg jó a gyógyszertári és nem méregdrága mint némelyik használhatatlan popsikrém :) egyes voltam
Nekünk éppen most volt ugyanez, csak nekem kislányom van és mint utóbb kiderült, a pelenka okozta. A doktornõ a Lukács-féle kék kenõcsöt javasolta (Budapesten az Oktogon üzletházban lévõ patikában vettem, mert kereskedelmi forgalomban nem kapható). A lényeg, hogy nagyon bevált! Csak javasolni tudom Neked is.
Én a Bepanthenre esküszöm, mi azt használjuk az elejétõl kezdve. Gyönyörû a popsija és a zacsija is. :) Bár az ára... 100g-os 2400Ft körül van, de sokáig elég. Nem kell vastagon kenni és jól kenhetõ.
nekünk az Alsol kenõcs vált be. ez nagyon hamar segít, én ilyen esetekben jó vastagon kenem be, reggelre már sokkal szebb szokott lenni a bõre. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/alsol_kenoc..
nekem akkor volt ilyen a kislányomnak mikor gombás kiütése volt. doki irt rá canesten krémet 2-3nap alatt el is múlt neki :) de érdemes lenne elvinni orvoshoz.
nálunk a gyógyszertÁri 600 ft/2db.a dokinénink írja fel :)
Mi is gyogyszertarit hasznalunk teljesen jo, vagy ami meg bevalt a borporaxos kenocs. Kifejezetten pirosodasra van. Mar most az arara nem emlekszem pontosan de max 5-600ft.
A kérdező hozzászólása: Pelenkára én is gondoltam, másmilyet adok alá 2 napja, de ugyanolyan.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül a gyógyszertári?
Kislányomnak mindig a gyógyszertári popsikrémet használtuk ( soha nem volt kiütése, még piros sem colt a popsija), egyszer elfogyott, nem volt receptünk, így vettem egy sudocremet - eleinte úgy tûnt jó, de aztán nagyon csúnyán voros és kiütéses lett ( fog miatt gondolom) , amire a sudocrem semmit sem használt, irattam fel popsikrémet, s az 3-4 nap alatt rendbehozta, azóta csak ezt használjuk megint, kijött sok fogacska, de semmi pirosság.... esetleg próbáljátok ki, ha eddig nem tettétek.
A kérdező hozzászólása: Vettem sima gyógyszertárit, úgy látom hogy javult.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!