Találatok a következő kifejezésre: Nagyon csúnya hogyan (271 db)

Két barátnőm összeveszett nagy csúnyám. Hogy békítsem ki őket?

A két legjobb barátn?m nagyon csúnyán összeveszett ( votl benne hajtépés is ) azóta akinél maradtam ott tesz a "másiknak" keresztbe ahol tud. A másik már szívesen kibékülne de az "egyiket" nem tudom sehogysem rávenni a fegyverszünetre. Szerintetek mt csináljak? A szó nem használ. A bocsánatkérés se.. Teljesen elvagyok keseredve. Úgy szeretném ?ket újra "összehozni"

Legjobb válasz: Mond meg nekik, hogy a tekedvedért mind 2. kérjen egymástól bocsánatot. Mert ez nem helyzet. gy akarnak megöregedni? Az nem jó!!!!

Mond meg nekik, hogy a tekedvedért mind 2. kérjen egymástól bocsánatot. Mert ez nem helyzet. gy akarnak megöregedni? Az nem jó!!!!
szerintem is ez lenne a legjobb mert a te kedvedért igazán kibékülhetnének
Hideg zsiroldo
Amway konyhai tisztítóval. Én a mosogatóst is azzal takarítom.
A hideg zsíroldó jó, de ha rendszeresen tisztítod a sütõt, akkor feleslegesen vegyszerezel. Ciff súroló, letörlés, majd Clin ablaktisztító és Szilvia.Ha szivacsot használsz, ne a dörzsis felével súrolj, mert megkarcolhatod a burkolatot, s akkor már hiába csinálsz bármit, sohasem lesz szép.

Lányok! Az nagyon csúnya hogy a bal szemem zöld, a jobb meg kékes szürke?

Legjobb válasz: Dehogy, inkább különleges! :)

Dehogy, inkább különleges! :)
A kérdező hozzászólása: ?? Honnan tudod a nevem?
Nem a heterchrómiával nincs semmi baj! :)
Hogy lehet ilyen "betegséget" elkapni? xD
A kérdező hozzászólása: Ez genetikai hiba:( Tehát ha valaki ilyen . az nem különleges hanem génhibás azt kész. olyan mint ha 6 ujj lenne egy kezemen.Legalább az nincs.
"hiba", így idézõjelben, mert tényleg rendellenesség, de szerintem a kék szem is pont ugyanennyire rendellenes mutáció! Hülyeség aggódnod emiatt! Fogadd el oszt jólvan! :)
Tudnám hasznát venni néha 6 ujjnak... Több üveget tudnék elvinni egyszerre. xD
szerintem én meg belepakolnám az üvegeket egy rekeszbe...
Szerintem mikor egy kocsmában vagy a haverokkal, nem rekesszel szaladgálsz... :)
az nagyon különleges, és szép! :) ne takard el! :)
Te vagy az Ricsi ?:D
A kérdező hozzászólása: mindig ha beszélek valakivel akit újonnan ismertem meg akkor az egyik szememet eltakarom.
Szerintem az adja magát hülyén, ha eltakarod a szemedet ...! :/
Valami filmben láttam egyszer egy ilyen alakot, nem volt csúnya egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: nem olyan feltûnõen, hanem csak vakargatom, mint ha csak viszketne
ne vakargasd.. különleges*-*
Én is ilyet akarok. :D Nekem csak kékes-zöld szemem van, egy kis barnával, de egyformák... Én is akarok fele ilyen fele olyant. xD
szerintem a belsõ sokkal fontosabb..
Képet, kérlek kérlek kérlek *-*
Szerintem ez szuper! Kulonleges vagy! Ne gondold azt hogy el kell takarnod, ez nem valami fogyatekossag, hanem pont ellenkezoleg! Nagyon egyedi! Dawid Bowie nak is ilyen a szeme es furtokben logtak rajta a csajok kulonlegessege miatt. Sajnos a mi idonkben mar azt sulykoljak az emberbe hogy ki ne merj tunni a tomegbol es oltozz viselkedj nezz ki ugy mint a tobbiek. Szerintem ez hulyeseg... NA de azt is megertem ha ez a csodalatos dolog zavar teged, akkor vegyel szines (sotet kek vagy sotet zold) kontaktlencset, (ciba vagy jonson and jhonson) es megoldodott a nemletezo problemad.
A kérdező hozzászólása: vagyis akkor télleg csúnya vagyok? és mások is csúnyának látnak?
Én is így vagyok, a hangulatomtól függ. Na meg a fényektõl, stb. Néha azt érzem, hogy hú de szép arcom van, mint egy modellnek. Máskor meg, hogy úristen ez a haj katasztrófa, és inkább bele se nézek a tükörbe. Én akkor azt szoktam, hogy addig nem jövök el a tükörtõl amíg fel nem fedezek magamon valami szépet. Hogy azt lássam utoljára magamon :) Szerintem amikor szépnek érzed magad akkor az meglátszik a kisugárzásodon, tehát akkor mások is úgy fogják gondolni, hogy szinte ragyogsz. Amikor pedig csúnyának gondolod magad, akkor nem érzik ezt a magával ragadó kisugárzás dolgot. Ennyi. De nem látnak csúnyának, csak te érzed magad annak, pedig nincs is úgy igazából :)
Ezzel én is így vagyok, de egyébként a "csúnya napjaimon" azzal nyugtatom, hogy ugyanolyan az arcom, mint x napja, elvégre az arc nem változhat ilyen hamar, és biztos csak a hangulatom rosszabb. Ilyenkor elõfordul, hogy "megszépülök" próbáld ki ;]
ez fura am de ez nállam is így van sõt én reggel kocos hajjal álmos szemmel szebbnek tartom magam mint normálisan reggel eleve úgy kelek fel hogy de jó a kedvem szép az idõ6 óra vanxd de am hozzáálás kérdése de szerintem mindenki akkor alegszebb amikor boldog mert olyanjor az látszik rajta persze van olyan ember is aki sajna nem én vok hogy mindig ugyan az a haj és mégis tök jól néz ki szval vanak szerencsések is
En azt ajanlom mikor csunyanak latod magad menj el a szepsegszalonban vagy lealabb a fodraszhoz...ha ezutan is ugy erzed hogy ronda vagy akkor menj ki a barataiddal es jokat nevessetek...nekem meg kiskoromba mondtak hogy a nevetes fiatalit meg szepit is.Ha ezek utan is ugy latod magad hogy csunya vagy akkor a plasztikat ajanlanam.(AZ utobbi vicc volt)
Ja és én legtöbbször akkor kapok bókokat, amikor különösen rondának érzem magam. Van amikor egy héttel utána mondja valaki, hogy láttalak a xy helyen, nagyon csini voltál. - és akkor jut eszembe, hogy csini?! pedig milyen ronda is voltam akkor. De ezek szerint mégsem. :)
velem is így van, sokszor csak nézek h tényleg ez én vagyok? milyen jól nézek ma ki :D aztán másnap meg... nem is merek belenézni a tükörbe... és mégis az nap kapom a legtöbb bókot.
Szerintem ezzel mindenki így van. Csak megfelelõ társat/társaságot kell megtalálnod, akik nem veszik észre a különbséget!;)

Hogy lehetne önbizalmam? Nagyon csúnyának érzem magam! 18L

Legjobb válasz: Olyan ember szerintem nincs, hogy csúnya. Valakinek BIZTOS hogy tetszik az is, aki a legtöbb ember szemében csúnya. Például a legtöbb fiú csorgatja a nyálát ezekre a(z anorexiás) modellekre meg színésznõkre, szerintem meg bûn rondák, arról nem is beszélve, hogy belül meg teljesen üresek. Jól is néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye.

Olyan ember szerintem nincs, hogy csúnya. Valakinek BIZTOS hogy tetszik az is, aki a legtöbb ember szemében csúnya. Például a legtöbb fiú csorgatja a nyálát ezekre a(z anorexiás) modellekre meg színésznõkre, szerintem meg bûn rondák, arról nem is beszélve, hogy belül meg teljesen üresek. Jól is néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye.
Ha szép nem lehetsz, legyél érdekes, kedves, sikeres. Ha ezek megvannak, önbizalomban sem lesz hiány. A legegyszerûbb, ha sportolni kezdesz valamit. Ha kitartó vagy, sikeres lehetsz benne...
Egyetértek az elöttem szólókkal! :) Hidd el nem vagy csúnya, hisz mindne embernek megvan a maga szépsége. Neked is. :P
"Mások azt mondják szép vagyok de én ezt nem hiszem el mert szerintem nem igaz!" Akkor irány a pszichológus! Nem vicc. Ha az önmagadról alkotott képed nem tükrözi a valóságot (attól nagymértékben eltér), az súlyos mentális zavarokhoz is vezethet.
igazéból szép vagy? szokták rád mondani, h. csúnya vagy?mert ha igen, akkor elhiszem, h. nehéz magabiztosnak lenned, de próbálkozz.Ne gondolj semmire, ha néznek, gondolj arra, h. csak azért, mert szép vagy.Öltözz csinosan, olyan ruhákban, amiben JÓL ÉRZED MAGAD! ez fontos.É smáris magabiztosan fogsz közlekedni.Biztos vagyok benne, h. nem vagy csúnya :]
Óóh, most nem kell mindenért rögtön pszichológushoz menni, az nem igazán megoldás. ha nem tudja magától magát elfogadni, akkor kis idõ elteltével, lehet, hogy "visszaesik". Csak idõ kérdése, és egyetemen esetleg munkahelyen lesz olyan srác, aki majd járni akar vele és akkor lesz bõven önbizalma.
A kérdező hozzászólása: Mások azt mondják szép vagyok de én ezt nem hiszem el mert szerintem nem igaz!
A kérdező hozzászólása: Mindig elkezdem magam másokhoz hasonlítani:S
Azt tanácsolom Neked, h ha azt mondják, h szép vagy, azt hidd el, nem hiszem, h hazudnának vagy jópofiznának a szemedbe! Mindenkinek saját magát olyannak kell elfogadnia, amilyennek született! Hidd el, nekem is volt olyan érzésem, h nem vok szép, de elfogadtam magamat olyannak, amilyen vok:) Ne kövessél másokat, fõleg ne sztárokat, aki agyonplasztikázzák magukat, azért, h jól nézzenek ki! Bele fog telni vmennyi idõbe, amire elfogadod önmagadat, lesz önbizalmad:) Fel a fejjel!!!!:) Sok sikert kívánok!!:)

Előfordult már veletek, hogy egy nagyon csúnya szakítás után, ahol minden elhangzott, mégis kibékültetek és újrakezdtétek?

Legjobb válasz: mi fél évnél szakítottunk elég csúnyán.... ráhúztunk 3x anny idõt. most 2évesek vagyunk...ismét szakítottunk, de már nagy eldurvult a helyzet...és most megint gondolkozunk h újra vagy sem. de már ez az egész rég halott, csak nem akarjuk elhinni, vagy nemtudom mi történik.... szar......:S változtatni kell!!!!!! de az a baj, h kevés ember képes beletenni apait-anyait, és minden erejével változtatni a rossz szokásain, azokon a dolgokon, amik a párját sértik... az emberek makacsak... nagyon nehéz változni...és egy idõ után rájövünk h a f*sz(már elnézést) fog változni, más kell nekem!

mi fél évnél szakítottunk elég csúnyán.... ráhúztunk 3x anny idõt. most 2évesek vagyunk...ismét szakítottunk, de már nagy eldurvult a helyzet...és most megint gondolkozunk h újra vagy sem. de már ez az egész rég halott, csak nem akarjuk elhinni, vagy nemtudom mi történik.... szar......:S változtatni kell!!!!!! de az a baj, h kevés ember képes beletenni apait-anyait, és minden erejével változtatni a rossz szokásain, azokon a dolgokon, amik a párját sértik... az emberek makacsak... nagyon nehéz változni...és egy idõ után rájövünk h a f*sz(már elnézést) fog változni, más kell nekem!
igen, elõfordult. aztán megint szakítottunk.
igenigen. velünk ez történt, 1, 5év után szakitottunk aztán 4 honap után, kibékültünk. hozzáteszem nemsok értelme volt a kibékülésnek...kedzetben jo, de utána minden a régi sõõõt rosszabb.
Nálunk is ez volt. Úgy látom valóban csak a káposzta jó felmelegítve.
Csatlakozom. Igen, volt olyan, minden szép és jó volt egy darabig, aztán megint szakítottunk. Csiki-csuki volt, egyre inkább nõtt a haragszom rád szakaszok hossza, és csökkent a boldog, együtt töltött idõ hossza.
Hasonlóképp... Nálam is volt ilyen, de ugyanúgy, nem jól sült el a dolog.
Persze h volt. egy esélyt mindenki ad a másiknak. De úgyanúgy szétmentünk utána.
Mi is újrakezdtük és mi még együtt vagyunk.

Nagyon csúnya a párom, és nagyon zavar, hogy mások mindig ezzel jönnek. Hogyan reagáljam le a szurkálódásokat?

Eddig is tudtam, hogy nem egy szépség, de nagyon szeretem, mert jó ember, tisztességes, és nekem tényleg ez a fontos. A kapcsolatunk elején mindenki lapított, de most, hogy egy éve együtt vagyunk, mindenkinek kinyílt a szája, és elég rosszindulatú megjegyzéseket tesznek. Tudom, hogy poén az egész, meg a családom is csak húzza az agyam vele, mert ismerik ?k is, és tudják, hogy milyen rendes. Múltkor is volt egy ilyen kis humoros beszólása a nagybátyámnak, és egyszer?en nem tudom, hogy mit mondjak rá. Mondjam, hogy szerintem is csúnya, vagy kezdjem el védeni? Annyira zavar, hogy ezt csinálják, már a barátn?m is elkezdte.:( Hogyan reagáljak rá szerintetek?

Legjobb válasz: Hát azért te ne adj igazat nekik, mert szereted és közbe azt mondanád a háta mögött, hogy csúnya!?

Hát azért te ne adj igazat nekik, mert szereted és közbe azt mondanád a háta mögött, hogy csúnya!?
de most mi?? egy csúfságos béka? sok "nem olyan szép lány" van mégse csúfolják õket miért olya csúnya??
szerintem ha szeretek valakit nem foglalkozok mások véleményével és ha egyszer oda kerül a sor hogy a srác elõtt mondják én biztos megvédem LESZAROM MÁSOK MIT MONDANAK az a fontos hogy neked jó legyen
Mond meg hogy:bas*zátok meg én szeretem
te nem szereted õt
ja hogy te lány vagy?:D ne vitatkozz az õt bántókkal hagyd rájuk max annyit mondj h "nekem szép" ez diplomatikus válasz
Hagyd ott, mert nem szereted! Ha szeretnéd, meg lennél róla gyõzõdve, h jóképû. Jobb ha inkább nem hülyíted.
A kérdező hozzászólása: Köszi Ágica:D:)
nemarról szól a szerelem, hogy elfogadjuk a másikat a hibáival együtt is??attól, hogy nem a világszépe a muki, még lehet világraszóló szerelem!! chhhh...minek hagyná el, ha szereti? hadd döntse már el, kit szeressen!!
A kérdező hozzászólása: Hányszor mondjam még, hogy nekem tetszik? Nem tudnék olyan emberrel járni, aki nem tetszik. De az, hogy én szépnek látom, nem jelenti azt, hogy az is, és hogy más is így látja.
ahogy a régi mondás tartja: sok csúnya nõ alatt sok jó p*na b*szatlan marad! attól hogy csúnya még lehet jó nõ
Csak az a furi, hogy azt mondod, hogy szépnek látod, de mégis nem...? akkor most hogy van ez? :O
hát ha nagyon csúnya akkor tényleg gáz lehet de a lényeg, hogy szereted. ha nem egy lúzer, akkor sztem nem lényeg:D nekem is volt egy elég csúnyácska barátom, és ami a durva, hogy nekem tetszett meg, mert én elképzeltem magamban egy képet róla, hogy menõ, meg jófej, meg laza... aztán mikor megismertem kiderült, hogy a föld legnagyobb lúzere XDD a barátnõmnél meg fordított a helyzet:) a pasija eléggé gyenge egyéniség, de helyes meg vicces:) és összeillenek. szóval igen, a lényeg hogy összeilletek-e, ha igen akk nincs gond
Azért kíváncsi lennék, hogy azok közül hányan voltak már szerelmesek, akik azt állítják, hogy te nem vagy az.:D Csak azért, mert tisztában vagy a tényekkel, hogy nem a legszebb stb. attól még szeretheted. Éppen elég, ha valami megfogott benne. Én pl. barátomat mikor elõször láttam nem jött be, de aztán megismertem. Egyre jobban bejött, tetszett a dumája, a stílusa és kialakult a dolog. Ennyi. Amúgy ismerõseiddel beszéld meg a dolgot. Mondd el, hogy neked nagyon rosszul esik, ha 'lecsúnyázzák' . Ha szeretnek úgyis megértik és abbahagyják. Ha meg nem képesek rá simán visszavághatsz pl.: "Az a lényeg, hogy te olyn tökéletes vagy!" vagy pl. "Én ilyen fülekkel/fejjel/orral stb inkább csendben maradnék!" Vagy valami hasonlóval.xDD
Lehet hogy te is nagyon csúnya vagy. Csak udvariasságból nem mondják meg. Na és?
És még azt mondják a külsõ nem számít. Ha jóképû lenne a barátod senki sem szivatná. Az elsõ perctõl kezdve elfogadnák õt. Képzelem milyen rosszul eshet neki. Biztosan érzi hogy nem kedvelik.
Engedd el a füled mellett amit mondanak, és ne figyelj a rosszindulatú megjegyzésekre. Te érzed, hogy miért szereted, és ha boldog vagy mellette, akkor az számít. Inkább egy csúnya, de rendes emberrel legyél, mint egy agresszív macsóval, aki naponta ver.
Utolsó, sztem azóta már rég kidobta, és összejött helyette egy magas, jóképû fickóval, aki lehet h bunkó paraszt, de legalább jól néz ki.
32 es. Igazad van. A vége mindig ugyanaz. Addig cseszegetik a barátok és a rokonok, míg fel nem adja. És beújít egy jóképû barátot. A rondáknak így is elég sz..r életük van. Nagy nehezen találnak valakit, aki nem csak az arcukat látja. Hanem meglátja a jót benne. Aztán a környezet unszolására elhagyja. Eredmény a magány kirekesztetség elkerülhetetlen. Sajnos az emberek ennyire felületesek.
Húúúú hagyd ott nagyon gyorsan!!!!Szerinted mekkora megaláztatás lesz neki, ha kiderül, mit is gondolsz róla?nem is vagy szerelmes...ezt így nem szabad!Más lelkével játszol!!!Nem is tudsz szerelmes lenni olyanba, aki nem tetszik!
~ Nem a szépség dönti el, kit szeretünk; hanem a szerelem dönti el, kit tartunk szépnek.
A kérdező hozzászólása: Ez egy olyan tény, amivel mindenki tisztában van, õ is. Nem ilyen valakinek tetszik, valakinek nem típus. Szóval elég érdekes lenne, ha azt mondanám rá, hogy szép.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szeretném, nem zavarna, hogy bántják emiatt, de én majd megõrülök.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lány, hanem férfi. Mikor elõször megláttam, már akkor megfogott benne valami.:) És nagyon bánt ez az egész:(
A megoldás nagyon egyszerû, ha tényleg szereted sz*rd le. Ennyi. Legtöbször a legegyerûbb megoldások vezetnek eredményre.
nem kell megvédened! egyszer kell leugatnod nagyon csúnyán valameik idióta haverod fejét és többet nem fognak megjegyzéseket tenni! Lehet hogy a haverjaid szépek de buták mint 3 pár gumicsizma.
Ki nem [email protected] le, hogy mások mit gondolnak. Nem kell velük törõdni. Jobb lenne, ha inkább jóképû macsó lenne, aki mindenhol csak lealáz? Ugye nem? Ha jól megvagytok, akkor a negatív ilyen véleményekre magasról tenni kell.
Szerintem nem vagy belé szerelmes. Lehetséges, hogy emberileg tiszteled, de az más dolog. Kérdezd meg magadtól, vagy bárkitõl, hogyha szerelmes valaki, akkor a párját nem a világ leggyönyörûbb emberének tartja!? Én speciel így vagyok vele. Ez egy nem normális kapcsolat. Vagy add át másnak, aki majd meglátja benne azt is, amit te nem... Vagy, ha meg mégis kiakarsz tartani mellette, akkor védjed meg. Mondd meg mindenkinek, hogy neked tetszik, hogy imádod, hogy nagyon szeretsz rajta mindent... csak ezzel az a legnagyobb gond, hogy nem így érzed. :( És így nem lehet normális tanácsot adni. De egy biztos... a szerelem NEM ez. 18/L
Elõzõ vagyok (18/L) Azért gondolom, hogy nem szereted, mert megkérdezted ezt. Szóval elgondolkodtál azon, hogy megmondd-e neki... És ez így nem jó. :/
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudom kívülrõl látni. Nekem persze, hogy tetszik, különben nem lenne gusztusom hozzáérni:) :) De bánt a dolog, hogy ennyire felszínesek, és mikor õt szidják, olyan, mintha engem bántanának.:( Másokat lesz*rnék, de õk a családom, és a barátaim, és nem akarom, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tegyenek rá.
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta tetszik, amióta megláttam. Sõt, ott rontottam el, hogy 1, 5 éve azt mondtam itthon, hogy mennyire jóképû. Már tudatosult bennem, hogy nem az, de most meg ezzel szivatnak...
Hogy tudsz olyan emberrel együtt lenni aki nem tetszik?!
én is azt hittem te vagy a pasi
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nem lett rossz vége a dolognak. Rendesen megismerte mindenki, és már egyáltalán nem piszkálják, sõt, szeretik. :) Aki meg nem ismeri, és úgy szólogat be, az meg elmehet a fenébe.

Miért van az, hogy PS3-on a GTA V nagyon csúnya?

Nincs élsimítás, és ez elég csúnya. Utólag tölt be dolgokat, pl. buszmegállót, közlekedési lámpákat, oszlopokat.. Másnál is van hasonló dolog PS3-on? Oké, hogy 720P-ben megy csak a fullHD monitoromon, de akkor is elég csúnya így a játék. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne legyen ilyen?

Legjobb válasz: Van más játék is, ami hasonlóan csúnya, de van olyan is, ami nagyon szép, és nem látszik az, hogy nincs élsimítás.

A kérdező hozzászólása: Van más játék is, ami hasonlóan csúnya, de van olyan is, ami nagyon szép, és nem látszik az, hogy nincs élsimítás.
En is ps3-on jatszom rajt, de nincs ilyen problemam, sot meg van mikor csodalkozom a grafikan.
A kérdező hozzászólása: FullHD-s monitoron/tv-n nézed?
ahhoz képest hogy egy (most már) elõzõ generációs konzolról beszélünk, szerintem elég szépen fest PS3/X360-on a GTA V
A kérdező hozzászólása: Hát.. lehet, hogy azért mert idaig pc-s voltam.
hm, akkor nem semmi gépednek kell lennie ha a GTA V-öt csúnyának találod
A kérdező hozzászólása: Hát.. átlag PC, de kicsit jobb az átlagnál a videókártya. :D A CoD6 már nem megy maximumon szaggatás nélkül, de az AC 4 simán elfut, azért "csúnya" mert élsimítás nincs PS-en, és így mikor megyek a városban, akkor a nagyobb épületek, vagy amik távolabb vannak, azoknak látszik a szélükön, hogy oda igenis, kéne az az élsimítás, és olyan mintha villogna az épületek, kocsik széle, ami távolabb van. A másik gond meg az, hogy pl. a közlekedési táblákat, buszmegállót, stb ilyen kicsi dolgokat késõn tölt be, vagyis megyek az egyik leggyorsabb kocsival a játékban, és megyek az úton, mondom levágom már, aztán hopp, ott 1 buszmegálló. De odáig nyomát sem lehetett látni, mondjuk csoda, hogy a PS3-on elfut, ha a hardvert nézzük.. :D De akkor sem olyan nagy gond ez a pár dolog, majd PS4-en jobb lesz. :D
jó azért PS3 már nem egy mai vas, így is nagyon szép rajta a GTA V, meg pluszba a God of War III, The Last of Us, Uncharted 3 ha megnézed például az elsõ években hogy néztek ki a játékok rajta, ahhoz képest azért nem semmi a GTA V
Akkor marad hogy megvárod a pc verziot.ps3 pedig jó kis gép

19 éves szűz lány vagyok. Nagyon csúnyának találom a puncim, és félek hogy nem fog tetszeni egy fiúnak se, és nem merek lefeküdni senkivel sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Küldj képet róla és meglátjuk tényleg csúnya-e...Egyébként egy nõ nem csak punciból áll...Szóval kétlem hogy emiatt hagyna el egy olyan ember aki beléd szeretett.

Küldj képet róla és meglátjuk tényleg csúnya-e...Egyébként egy nõ nem csak punciból áll...Szóval kétlem hogy emiatt hagyna el egy olyan ember aki beléd szeretett.
Minden válaszolónak igazat adok, kivéve a 4-esnak. :P Egy lány nem csak punciból áll. Ha valaki téged ezért elhagy, akkor nem is szeret. Amúgy meg nem létezik csúnya punci.
nem létezik csúnya punci és mindegyiknek megvan a szépsége az a fontos hogy ápolt legyen és már gyönyörû is látod hogy a fiuk itt már most áradoznak hogy kép kell ha még látnák akkor olvadoznának is :) ilyenre hogy csúnya hülyeség még gondolni is ne keress magadon hibákat azzal csak a saját önbecsülésed rontod amúgy meg ha a pasi beindul nemigen fogja nézegetni hanem akcióba lendül:)
olyan mint csúnya punci nem létezik :) és h mit kellene tenned? semmit, így születtél, nem hiszem h akármilyen srácot is zavarná h h néz ki :) pláne ha szeret téged :)
jaaaaj máááááár...de hülye vagy kérdezõ!!!!
Létezik csúnya, de az ritka. Valószínûleg rosszul ítéled ezt meg.
Mit tegyél, feküdj le mindenkivel, akivel csak lehet, csak így derítheted ki az igazat!
Ne nyaljál neki már utálomaparadicsomot! Ha lett volna már legalább két nõd, akkor tudnád hogy nem csak jó punci létezik.
Na küldd azt a képet! Majd én Megmondom a frankót :-)
Az összes eddigi irományt felejtsd el. 1. Igen, van "csúnya" punci. Úgy, ahogy van "kicsi" farok. 2. Nem küldesz senkinek képet a puncidról. A válasz: Aki szeretni fog, az elfogadja a csúnya puncidat. Pont úgy, mint amikor a nõ elfogadja a barátja nagyítóval keresendõ pö.csét, mert szereti.
Jézusooom. Áááá hová fejlõdik ez a világ...eeeeeejjjj
hogy mi tegyel?? gyere el hozzam majd en segitek!;)
A sokszínûség gyönyörködtet! http://www.youtube.com/watch?v=ioy2ivfTl5g Ha nem tudsz angolul összefoglalom: 400 nõ vett részt a kiállítás alanyaként. 13 - 76 éves korig, voltak egypetéjû ikrek, transzszexuálisok és nagymamák is.. A fõ mondanivaló: "Minden nõ más, egyedi és gyönyörû önmagában." Nem kell megváltoznod, el kell fogadnod a természetességedet.
Most nemazért, de az ilyen kérdéseknek full semmi értelmük. Azt, hogy csúnya-e, max. egy pasi tudná megmondani, de ahhozmeg látnia kéne. Ha élõben nemis, akkor képrõl. De mivel élõben senkinek nem mered mutatni, így gondolom képen se, ergó örök rejtély marad, hogy valóban csúnya-e :)
A sok hokihuszár. :D Nehogy küldj nekik képet. Olyan, hogy csúnya punci nincs. Hidd el. Nincs.
#11-es: Így van!
Küldj egy képet róla és megmondom a véleményem! :) F/22
Mi a csúnya rajta?
küld róla 1 képet...privibe.
neten keress egy képet ami hasonlít a tiédre és linkeld be
Küldj egy képet róla privátban. Nem kell arc, név. Csak az. De szerintem abba is ugyan olyan jó beledugni. Hát még beleélvezni. Minden punci szép. Küldesz?
nincs olyan h ronda punci ne aggódj és feküdj le a pároddal

Nagyon csúnya vagyok? Sokan mondták hogy igen de azt is hogy nem? Akkor a képek alapján szerintek melyik igaz?

http://kepfeltoltes.hu/130930/IMG_20130919_164638_www.kepfel..

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya. A mosolygós képek nekem kifejezetten tetszenek.

Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya. A mosolygós képek nekem kifejezetten tetszenek.
Nem vagy csúnya, de szép és helyes sem.. Olyan átlagos.. De csúnya tényleg nem vagy..
nem is te vagy a képeken
Nos, ha mosolyogsz akkor szerintem még aranyos is vagy. Egyebként tényleg nem vagy túl szép de nincsnek kidejezetten csúnya jellemvonásaid. Határozottan átlagos vagy.
Ez egy ilyen önbizalomnövelõ kérdés? Nem, nem vagy ronda, k*rvára nem.
Szerintem szép vagy. ;)
tyúúúúú bhazdmeg eszméletlen szép vagy...hoppá bcsánat elirtam kumba ronda vagy ember! Rejtõzz el és kine lépj a házból ember áhhhhh dagadt a pofád 15/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!