Találatok a következő kifejezésre: Nagyon csúnyán most egy (23 db)

A kérdező hozzászólása: És most meg néztem és van rajta egy luk az arcán!!!
Milyen fájdalom csillapítót adtál neki???
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól van semmi baja jól érzi magát le van kezelve és szépen gyógyul a seb!:)
Na, mi van a cicával?
Remélem hogy meggyógyul a cicád......én is naon drukkolok :D
A kérdező hozzászólása: Ma negyed öt után megyünk állatorvoshoz anyám montda hogy itt a közelben törökbálinton van egy állat orvos!:) Most már jobban érzem magam:) !
A kérdező hozzászólása: Törökbálinton lakom de amikor a kutyám volt bajban akkor 6 állatorvost kérdeztünk meg hogy ki e jön mert elvérzik a kutya és azt mondták hogy nem az egyik állat orvos pedig azt mondta hogy fáj a lába és nem tud így kimenni de felajánlottuk hogy mi elvisszük kocsival de azt mondta hogy nem!:(És másnapra meghalt a kutyám:, (((
Szia, ha van otthon Betadine cseppetek (barna fetõtlenítõ folyadék) cseppents a cica sebére belõle. (Holnap reggel is) Nem írtad, hogy hol laksz, de bizonyára van a közelben állatorvos (ha megírod hol élsz, segítek keresni). Hívd fel, és kérdezd meg, megnézné-e a cicusod ha elviszed, akkor is ha épp nem tudsz fizetni (gondolom ez a probléma, amiért aggódsz, hogy apukád nem partner a dologban) Sok állatorvos ilyenkor is segít.
Ne aggódj biztos hogy holnapig kibirja ha csak az arcán van seb.nem kell sírnod meg fog gyógyulni.Tudom milyen érzés.Egyszer én is sírtam már mikor beteg volt a macskám.Õ a kedvenc macsekom volt egyszer egy nagy vihar szaladt volna be a lkaásba este és összeesett legurult a lépcsõröl és nem tudott felkelni a földrõl.Amikor odamentem hozzá én megnéztem de semmi sebet nem láttam rajta olyan folt mintha valami rohamot kapott volna.Teljesen merev volt az egész teste a szíve nagyon vert a pupillája is ki volt tágulva a levegõt gyorsan kapkodta és ott hánykolódott a földön.Hiába hívtuk az állatdokit nem vette fel a telefont.Adtunk neki egy kis nyugtatót mert attól féltem nem éli túl az éjszakát Nagyon rossz volt látni.Egész éjszaka sírtam és nem tudtam aludni csak arra gondoltam hogy minél hamarabb meggyógyuljon.Másnap reggel megyek a konyhába látom hogy a macskám ott sétálgat eszik és semmi baja sincs.Enyhén meglepõdtem hogy tegnap este már a halálán volt most meg úgy evett mintha semmisem történt volna. Szoval ezért nem kell sírni meg tudják gyógyítani a macskádat.
A kérdező hozzászólása: Hát nem ismeritek az apámat nagyon nem szereti a macskákat úgy hogy bármit felajánlok akkor se visszük el a cicát én mindent megtennék hogy el vigyem de a miközelünkben nincs állat orvos és még csak 13 vagyok! De most alszik a cica adtam neki fájdalom csilapítót de én már felhívtam az anyámat és azt mondta hogy holnap egybõl jön és visszük orvoshoz vagy megyünk állat patikába!De nagyon félek az estétõl mert kint járkálnak a kandúrok és félek hogy valami történik a cicámmal de persze el van kerítve ugyanis vannak picik és õket is nagyon féltem!remélem holnapig kibírja a cica de amúgy jól van.És igen én voltam az elõzõ is.
Hány éves vagy? Egyedül nem tudod elvinni? Nagyon messze van? Vagy nem is tudod hol az állatorvos? Ha elég nagy vagy már akkor nézz utána a neten hol van a közeletekben állatorvos és vidd el. Vagy hívj ki egyet. Nagyon csúnyán el fog fertõzõdni, ha nem látja állatorvos... próbáld meg rágni apukád fülét, hogy vigyétek el, esetleg ajánlj fel valamit mondjuk egy hétig te mosogatsz, tudom is én. :)
Te ugyanaz vagy aki pár kérdéssel ezelõtt írta, hogy az apja nem engedi beoltani a macskádat, mert gyûlöli? Ez esetben nem kellett volna macskát tartani. Alapszabály, hogy csak akkor lehet háziállatot tartani, ha minden családtag szeretné. Ha más nem megy, kérd anyád segítségét. Ma úgyis csak az ügyeletes állatorvost hívhatnád, de az tényleg nagyon drága, és csak akkor érdemes kihívni, ha nagyn veszélyes a helyzet.
hát én ha a hejedben lennék elvinném az állatdokihoz....milyen apa az (már bocs)aki nem viszi el a gyereke kedvencét állatorvoshoz, ha kell......
A kérdező hozzászólása: De aztmondta az apám hogy nem visszük el állat orvoshoz!:, (Fogalmam sincs hogy mit tegyek felhívtam az anyámat és mondta hogy holnap felhívja az állat orvost!Ugyan is a szüleim elváltak:(addig is mit tegyek!?
Hívjál papot... Komolyra fordítva: ha tényleg annyira durva a seb, akkor csak állatorvos tudja normálisan ellátni, ha Te otthoni emberek számára készült szerekkel, vagy bármi mással elkezded "kezelni", akkor többet ártasz vele, mint használsz.
Szia! Sürgõsen vidd orvoshoz, különben a seb(luk) csúnyán elfertõzõdik, és bele is halhat. Tapasztalatból mondom, nekünk a kutyánk járt így, sajnos elcsavargott, és mire visszajött, a seb mély is volt és elfertõzõdött és hiába adott neki az orvos bármilyen antibiotikumot, már nem lehetett segíteni rajta...:(:S
Lehet apukád volt...
A kérdező hozzászólása: És az anyám nagyon messze lakik szóval ezért csak holnap tud jönni.

Nagyon zsíros a hajam hetente 2 szer mosom.11 éves vagyok és attól félek hogy húsz éves koromra naponta kell. Több embertõl hallottam hogy ne mossak hajat egy hétig de suliba nagyon csúnya! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenkinek válik be de szerintem próbáld meg a wu2 sampont. A hajadnak tényleg lealább 5 napot kéne kibírnia. Valószínüleg a korod miatt is zsírosodik hamarabb. Ha hosszú róbáld felkötni/fonni de csak óvatosan mert attól meg hullik ha folyton úgy viseled. Ha már nagyon zsírosnak érzed akkor kösd fel. Idõvel szerintem javulni fog.

Szia! Nem mindenkinek válik be de szerintem próbáld meg a wu2 sampont. A hajadnak tényleg lealább 5 napot kéne kibírnia. Valószínüleg a korod miatt is zsírosodik hamarabb. Ha hosszú róbáld felkötni/fonni de csak óvatosan mert attól meg hullik ha folyton úgy viseled. Ha már nagyon zsírosnak érzed akkor kösd fel. Idõvel szerintem javulni fog.
Minél gyakrabban mosod annál jobban fog zsírosodni. A WU2 sampon tényleg jò, de pròbálhatsz csalán sampont is és szerezz be egy eredeti szõrkefét! Az eloszlatja a faggyút a hajadon!
Ez hülyeség hogy meg kell várni X napot, dehogy kell, ha zsírosodik akkor meg kell mosni és kész, ezzel nem ártasz a hajadnak, nem ettõl zsírosodik jobban. Viszont ne használj olyan sampont ami nagyon szárít, és szilikonmenteset használj.
Tényleg így van minél többször mosod annál zsírosabb 1 szer próbáld ki h nem mosod meg csak 5 nap után és lehet h akkor rossz lesz az a hét de annyit hogy ki lehet bírni. :D utána meg szoktasd hozzá ehhez a hajd és akkor jobb lesz sztem :)
* hajad

Szülés elött is vsszeres volt a lábam, most viszont nagyon csúnya. Sőt az egyik lábamon van egy ér ami kidudorodik (kitágult ér). Hol tudnám megműtetni?

Szoktam újságba olvasni, hogy vannak magán klinikák,de nem merem ?ket felhívni, mert nem tudom megbízhatók-e.Tudtok esetleg olyan helyet ahol ezzel foglakoznak?

Legjobb válasz: A kérdésedre nem tudom a választ,de vigyázz nagyon a visszereiddel.Beszélj az orvosoddal és használj gumiharisnyát.

A kérdésedre nem tudom a választ, de vigyázz nagyon a visszereiddel.Beszélj az orvosoddal és használj gumiharisnyát.

Nagyon csúnyán átvertek most egy örült befilyása alatt vagyok aki elég durva dolgokkal fenyegetőzik. Mit csináljak?

az egész ugy kezdödött h megismerem egy 34éves srácot akivel szinte testvéri kapcsolatba kerültem. DE vszinü h ö belém szeretrett mert mióta öszejötem a barátommal azota megbolondult.azt mondja csak félt töle de olyakat mond h ha este nem jövök el a barétomtól hamar és nem beszélünk telefonon akkor felvágja az ereit. nagyon hülye vtam mikor barátomat a kapcsolatom elején megcsaltam 1másik sráccal de csak 1csók vt és nagyon megbántam.elmondtam a 34éves srácnak (vele tényleg csak erös barátikapcsolat volt) megbiztam, benne de most öszevesztem vele. a multkor nálunk vt és tapizott meg ouszilgatot és ez nagyon zavar.és h öszevesztem vle azzal fenyeget?zik h elmondja abarátomnak h megcsaltam de ha ezt elmondja akkor félek h a barátom akit tiszta szívemböl szeretek félek h elveszitem.de olyakat is mond ha nem beszélek vele megöli magát mit tegyek???

Legjobb válasz: köszönöm a segítséget.a szüleimhez nem nagyon merek fordulni mert még csak 17 vok aztán a srácnak olyan dolgokat elmondtam amit ha megtudnának anyámék akkor kb kitagadnának.fiatal vok és kiprobáltam ezt-azt ezért félek h a srác még ezt is elmondja anyáméknak.szt a barátomal még ma beszélek akármilyen nehéz is lesz, nagyon félek h elveszítem de mikor megcsaltam akor még csak 3hetesek vtunk és nem éreztem igazánm a szerelmet.de már 5honaposak vunk és már csak érte élek belahaok ha elveszítem. köszönöm a segitséget még 1x

A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget.a szüleimhez nem nagyon merek fordulni mert még csak 17 vok aztán a srácnak olyan dolgokat elmondtam amit ha megtudnának anyámék akkor kb kitagadnának.fiatal vok és kiprobáltam ezt-azt ezért félek h a srác még ezt is elmondja anyáméknak.szt a barátomal még ma beszélek akármilyen nehéz is lesz, nagyon félek h elveszítem de mikor megcsaltam akor még csak 3hetesek vtunk és nem éreztem igazánm a szerelmet.de már 5honaposak vunk és már csak érte élek belahaok ha elveszítem. köszönöm a segitséget még 1x
Szerintem a tanulásal kéne foglalkoznod.Amint látom van mit.Az ilyen hülyéket meg felejtsd el.Ha szeret a barátod azért még nem fog összeveszni veled, mert csókolóztál mással.Többet ne tégy ilyet.beszéljétek meg.
ezt elkéne mondanod egy felnötnek, mert egy 34 éves ember már veszélyes lehet rád, ha idióta akár benned is kárt csinál. ha nem beszélsz egy felnöttel sokkal roszabb lehet, 34 évesen valaki már beteg nem tini hogy majd kinövi. 34 évesnek már családjának kellene lenni és nem 17 éves lányokkal foglalkozni. próbálj egy felnöttet vagy egy olyan tanárt megkeresni akiben megbízol és elmondhatod a gondod. ha ilyet nagyon nem találsz van család segítö központok, vagy fiatal koruaknak segitö központok. a neten keress rá és menj el, kérj segítséget, vagy rendörség, csak sajna ök a szüleidet is bele keverik. igaz jobb egy szült hallgatni és fenyitése alatt lenni, mint megeröszakoltnak lenni.
és kinek hisznek inkább neked v.egy idegennek, aki rosszat akar? Mond a barátodnak és a szüleidnek, hogy ez a srác megfenyegetett, ha nem fekszel le vele tönkreteszi az életed, mindent kitalál ami rosszat okoz és akkor arra fognak számítani ami következik. Amúgy a titkokról annyit ha már rajtad kívül akárcsak egy ember tudja az már nem titok.Az az egy ember nem bírja ki és úgyis elmondja legalább egy embernek és így tovább...erre számíts! Ui.ne hagyd , hogy öngyilkossággal zsaroljon, ezt talán ha komolyra fordul jelentsd a rendõrségen zaklatás, zsarolás, mert lehet, hogy valóban önveszélyes és akkor azt is vizsgálják nem -e közveszélyes, bezárják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsokat, ma estére beszélek a szüleimmel mindenképpen!és ha tényleg nem hagy békén akkor majd a rendõrséghez fordulok!köszönöm a segitséget még 1x
Sok sikert! Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
én szarnék rá ha meg akarja ölni magát...legalább tett egy szivességet a világnak, egyel kevesebb hülye. Meg ha ilyen gyökér akkor meg is érdemli. Azonkivül h elmondja a szerelmednek h megcsaltad akkor jöhet a nõi praktika: mond azt h ezt csak ez a fasz találta ki és mégis kinek hisz? neked vagy vmi bolondnak? Ha szeret ugyis neked hisz, a másik fasz meg fulladjon vizbe. ennyivel el van intéve, én nem stresszelnék ezen.
Én feltételeznék annyi észt a barátodról, hogy ne higgyen jobban egy õrültnek, mint neked.

Volt egy pattanás a homlokomon és kinyomtam. Most nagyon csúnya. Mit csináljak vele, hogy minnél hamarabb eltűnjön? :s:$

Legjobb válasz: Kamillát felforralsz és ha kihûlt elenyomsz egy vattát és rányomod a pati helyére. Nekem az ált lelohasztotta a gyulladást. Ha nincs otthon kamillád akkor próbálkozz valamilyen aloe vera készítménnyel, esetleg magával a növénnyel. Egy barátnõm viszont azt mondta, hogy ha kryogélt ( vagy fagyasztott borsót vagy ilyesmit) nyomott a homlokára, szintén jobban gyógyult a pattanása. Esetleg vmi tonik (apukád arcszesze...) Más otthoni praktikát sajna nem tudok. Egy próbát megérnek ezek...:)

Kamillát felforralsz és ha kihûlt elenyomsz egy vattát és rányomod a pati helyére. Nekem az ált lelohasztotta a gyulladást. Ha nincs otthon kamillád akkor próbálkozz valamilyen aloe vera készítménnyel, esetleg magával a növénnyel. Egy barátnõm viszont azt mondta, hogy ha kryogélt ( vagy fagyasztott borsót vagy ilyesmit) nyomott a homlokára, szintén jobban gyógyult a pattanása. Esetleg vmi tonik (apukád arcszesze...) Más otthoni praktikát sajna nem tudok. Egy próbát megérnek ezek...:)
Valószínû hogy máskor is lesz még pattanásod. Ezért legjobb ha holnap bármelyik DM- szaküzletben veszel VERMIX Szárítókeverék fortét és azzal jól bekened a pattanásod helyét naponta töbszõr is. Erõsen fertõtlenít, gyulladás ellenes, szárító hatású.Kapható még a Herbaházban, ÁRKÁD FSZT-i bioboltban, Mediline nagykerben üdv, Kozmetikus Kati

Felfeszítettem és leszedtem a mûkörmeimet. Most nagyon csúnyák a körmeim, középsõ részén még így is ott maradt egy kis zselé. Mit csináljak?

Legjobb válasz: próbáld meg polírozni õket. nem küldenél egy képet privátban? úgy könnyebben tudnék segíteni

próbáld meg polírozni õket. nem küldenél egy képet privátban? úgy könnyebben tudnék segíteni
A kérdező hozzászólása: Mi az a polírozás? Képet sajnos nem tudok küldeni.
Gratulálok a sok eszedhez. A maradékor reszeld le.
A kérdező hozzászólása: De akkor a saját körmömet is reszelem.
elsõ vagyok. lecsiszolod a tetején körömpolírozóval :D
Nem mindegy? A körmeidet így is tönkretetted azzal, hogy felfeszítetted a zselét. Egy kis reszelés már meg se kottyan.
Nem értem, hogy mi értelme lenne polírozni ebben az esetben, csak tovább vékonyítanád a körömlemezt. A zselét nem szabad lefeszegetni, de most ha már ez a helyzet és a többit ilyen "ügyesen" leszedted, vagy próbáld leszedni azt a is részt is, vagy reszeld le a körmödrõl óvatosan csak a zselét, azt is lehetõleg úgy, hogy egy kicsi zselé maradjon rajta, ezzel véded a körmödet attól, hogy belereszelj a körömlemezbe. A polírozástól nem lenne szép a körmöd, arra most várnod kell, azt csak egészséges körmön lehet szépen megcsinálni. Vannak krémek, amik nagyon jó hatásúak, körömerõsítõ lakkok, koromágybõr olajok mind segíthetnek.
Kék kenõcs, vagy Contractubex krém
Svédcsepp vagy ebrimycin.
testápoló nem jó semmire
Bepanthen krém

Már egy ideje ki volt fúratva a fülem, most mégis begyulladt megint, de nagyon csúnyán. Mit tegyek?

Vérzik,fáj,be is van dagadva,lehet nem fogom bírni a fülbevalókat?:(

Legjobb válasz: Kamilla teával óvatosan törölgesd meg.

Kamilla teával óvatosan törölgesd meg.
A kérdező hozzászólása: de hozzáérni sem merek mert rohadtul fáj
Annyit kibírsz, vagy menj el dokihoz, de az sem lesz fájdalommentes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!