Találatok a következő kifejezésre: Nagyon csúnyán most (71 db)

Most már meg kell várni míg az új hámréteg jön. Addig meg maradsz labda :P
Radírozz, ha nem segít akkor citrommal próbálkozz, vagy c-vitaminport keverj olajba és kend fel 10 percre a lábadra. Máskor meg ne csinálj ilyen hülyeségeket, epilálás után fertõtlenítõvel kell kenni, semmi mást ne használj.

Egész nap kint melóztam lebarnult a kezem meg a nyakam meg a tarkóm. Nicsn valami krém (mindegy, hogy mennyibe kerül), hogy vissza csináljam? Vagy legalább valamennyi fakítson? Nagyon csúnya most :S

Legjobb válasz: Én is utálom, ha lebarnulok. Nem értem, ha van szolárium, meg barnító kenõcs, akkor miért nincs valami fehérítõ cucc is... (leg. is én nem tudok róla, hogy lenne).

Én is utálom, ha lebarnulok. Nem értem, ha van szolárium, meg barnító kenõcs, akkor miért nincs valami fehérítõ cucc is... (leg. is én nem tudok róla, hogy lenne).

Ha az utcán leginkább a nagyon szépet, és a nagyon csúnyát nézik meg többen, akkor én most csúnya vagyok?

Szépnek semmiképp,főleg,hogy nem is sminkelek szóval a szemeim kisem emelem semmivel. Nagyon csúnyának nem gondolnám magam,de sajnos futok bele beszólásokba,hogy 'jajj de csúnya vagy'-->Más lányoktól. Ma jöttem haza egyik osztálytársammal, akit csúnyának tartanak nagyon sokan, nevetnek rajta,stb... Figyeltem,és Õt is sok ideig bámulták..(arcát). Amíg elhaladtak mellette,velem pont ezt szokták,illetve én mindenki szemébe nézek, szóval amíg elmegyünk egymás mellett az emberekkel,majdnem mindig a szemükbe nézek (3-4mp de néha kevesebb) Most akkor azért néznek ennyien így rám,mert csúnya lennék?:/

Legjobb válasz: Csodálkoznak, mert a szemükbe nézel. Nem tudják hova tenni, hiszen rohannak, bambulnak, nem igen figyelnek az emberek másokra. Mivel nézed õket, ha csak egy pillanatra is, rögtön jár az agyuk: ismernek, ismerni kéne, elkenõdött a rúzs? Nem megszokott reakciót váltasz ki, csak mert rájuk nézel..Nem azért mert csúnya vagy!

Csodálkoznak, mert a szemükbe nézel. Nem tudják hova tenni, hiszen rohannak, bambulnak, nem igen figyelnek az emberek másokra. Mivel nézed õket, ha csak egy pillanatra is, rögtön jár az agyuk: ismernek, ismerni kéne, elkenõdött a rúzs? Nem megszokott reakciót váltasz ki, csak mert rájuk nézel..Nem azért mert csúnya vagy!
Szerintem már azt nézik, hogy te miért nézed õket. Ahhoz nagyon csúnyának kell lennie valakinek, hogy sokan nézzék és szerintem sokan zavarukban el is fordulnak rögtön.
A szépség relatív (fõleg a tinédzsereknél, akik olyan gyorsan változnak), és a kisugárzástól sok minden függ. Lehet, hogy nem vagy kiemelkedõen szép, de ha vidám vagy, pezseg benned az élet, attól máris különleges vagy, amire felfigyelnek az emberek.
A kérdező hozzászólása: Köszönööm:) Megnyugodtam:D Jó ez az osztálytársam tényleg arcra csúnya, de leginkább mert nagyok a fogai, és viccesnek mondható. Én tök átlagosnak gondolom magam, és sokszor figyelek fel arra, hogy alapból már én nézek másra úgy, hogy eleve nézett:D Ha úgy néznek rám akkor az oké, de van, hogy sokáig bent maradok-egy-egy tekintetbe, úgy, hogy Õ kezdi a nézést. Hááát, nagyon-nagyon csúnya nem vagyok:D
A kérdező hozzászólása: ...és igen tini vagyok, csak kicsit furán érzem magam, hogy mondták már rám, hogy csúnya vagyok, ami persze relatív, meg ha lány akkor aztán mondhatja azért is, mert nem vagyok szimpi neki, vagy nem tud mit ki találni, vagy idegesíteni akar, de ilyen esetben ha fiúk vagy más lányok néznek hosszan rám, fogalmam sincs, hogy Õk is azt gondolják, hogy Jáájj szegény de csúnya, vagy nem ezt gondolja...Hát passz.
Egyik sem. Azt nézem meg, akiben megfog valami. Ez lehet stílus, kisugárzás, bármi, ami felkelti az érdeklõdésemet. Sose gondolok olyanokra, hogy "de csúnya ez a lány" vagy hasonlók, mert mindig a nekem tetszõ dolgokra fókuszálok. Btw: én is mindig az emberek szemébe nézek.:D
A kérdező hozzászólása: hehe:) Köszii:) Akkor lehet a szemem, mert szép zöld:) :D
Ha csúnya lennél gúnyolnának is. Ha egy lánynak szépek a szemei az engem is megragad. Amúgy nekem is zöld a szemem.
A kérdező hozzászólása: :) :D Hát akkor lehet a szemeim akár, vagy csak kíváncsiak az emberek, hasonló kaliberû vagyok én is:) Mindenkit megnézek, mert érdekelnek, és nem hajtom le a fejem, bárki szemébe nézek.:)


Tippelj! Előző terhességem során nagyon csúnya lett a bőröm. Most a másodiknál pedig inkább megszépült. Utalhat ez a baba nemére?

Els? babám kislány lett. Egyébként alapesetben normál b?röm van.

Legjobb válasz: Nekem terhesség elõtt nagyon csúnya pattanásos volt a bõröm!Mikor terhes lettem nagyon szép lett!Sehol egy piros pötty! :) én fiút vártam:)

Nekem terhesség elõtt nagyon csúnya pattanásos volt a bõröm!Mikor terhes lettem nagyon szép lett!Sehol egy piros pötty! :) én fiút vártam:)
Ez nem valami babona ? a lány elveszi a fiú adja a szépséget. 1000 éve hallottam v. olvastam. Nekem forditva.. kicsit problémásabb lett a bõröm most fiú a lánnyal rózsás volt.
Nekem lánnyal volt szép, most fiam lesz és kiütéseim vannak :S
Nekem a lányommal borzasztóan csúnya lett az arcom, de igazából ezek a babonák soha sem 100%-osak... Anyósomnak 3 fia van, azt mondta mindegyik terhessége tök más volt...
A kérdező hozzászólása: Persze tudom hogy babona, csak kíváncsi vagyok másnál hogy volt...:)
a terhesség elsõ felében fiús, utána pedig lányos tüneteim lettek, minden tekintetben. (mit kívánsz, megszépülsz, vagy leamortizálódsz, stb..) fiút várok
Én kislányt vártam és nagyon csúnya lett a bõröm, orvosi eset voltam. Reménykedem, hogy a másodiknál már nem lesz ilyen durva mert már ismeri a szervezetem ezt az állapotot. Én nem gondolok fiúra vagy lányra szerintem inkább ez az oka, ha most nem romlott el a bõröd.
Nekem szép a bõröm, egy kezemen meg tudtam számolni az eddigi pattijaimat! :) Mikor terhes lettem iszonyt csúnya lettt a bõröm...Kislányom lett (bár uhn végig fiút mondtak :) ) Azóta ha mensizek mindig ugyanolyan pattis vagyok mint terhesen! :(

Kb félórája mikor sütöttem az ebédet az olaj kicsapott a hasamra most ilyen piros foltok vannak ott, elfog mulni? Mert ez igy nagyon csúnya:s és most meek majd holnap strandra

Legjobb válasz: hát ha olyan csúnya, akkor holnapra nembiztos h elmúlik. nekem már vagy egy hete van a kezemen egy égés nyom, igaz az nem olaj volt, hanem a sütõ széle.

hát ha olyan csúnya, akkor holnapra nembiztos h elmúlik. nekem már vagy egy hete van a kezemen egy égés nyom, igaz az nem olaj volt, hanem a sütõ széle.
kend be körömvirágkrémmel. nem biztos hogy elmúlik holnapra, de gyorsabban múlik mint anélkül

Minden alkalommal amikor mosom a fogamat szo szerint verzik az inem de nagyon csunyan. Mitol lehet ez? Es az inem is eleg csunya utanna. Felek nagyon a fogorvostol. Mit tehetnek?

Legjobb válasz: ha ennél rendes, egészséges, megfelelõ mennyiségû kaját, nem lenne hiánybetegséged....és nem vérezne a fogínyed...

ha ennél rendes, egészséges, megfelelõ mennyiségû kaját, nem lenne hiánybetegséged....és nem vérezne a fogínyed...
fogkõ.Szedesd le az nem fáj
Hallgass az utolsó válaszadóra. Nekem is vérzett, de a fogkõ leszedés után teljesen megszûnt. A fogkõ leszedéstõl nem kell félni. Inkább kellemetlen mint fájdalmas.
Minnel elobb menj el fogorvoshoz mert kialakulhat egy foginysorvadas amit nem kivanok senkinek egyebkent nagyon jo a Paradontax fogkrem ill. Gengi gél nevu gél mind2 a foginy megbetegedeseinek visszaszoritasaban jeleskedik:D Jobbulast:D

Kisfiamnak pelenka kiütése van de már nagyon csúnya vörös tegnap elkezdtem keni canestennel ugy hogy kevertem a neogranormonal már nem anyira vörös ma kaptam csuka májas krémet azt mondták h ezis jó rá akor most melyiket használjam?

mikor mulnak el a pöttyök?

Legjobb válasz: De minek kened Canestennel??? 99%, hogy nincs gombája, akkor minek kened olyan gyógyszerrel, ami nem való gyereknek, ráadásul fölöslegesen... Ne haragudj, nem kötözködöm, csak nem értem. A pelenkakiütésre jó a Sudocrem, Bepanthen kenõcs. Javaslom, hogy amíg el nem múlik a gyulladás, semmiképp sem használj popsitörlõkendõt, hanem minden peluscserénél (kaki, illetve, a sima pisisnél is) inkább mosd meg a csap alatt szappanos (én javaslom a sima baba szappant) vízzel vagy akár kamillás vízzel is leöblítheted, mert a kamilla is jó gyulladás ellen (bár a Sudocrem eleve tartalmaz kamillát), de ugyanúgy szappannal meg kell mosni a posiját mindenképp, múszáj rendesen tisztítani. Ha megmostad, akkor kis olajos (babaolaj, bármelyik jó, akár étolaj is) vattával töröld át és úgy vidd föl a popsira a Sudocremet. A neogranormont nem ismerem, nálunk a Sudocrem nagyon jól bevált, nagyon jók az összetevõk, pont erre is tökéletes.

De minek kened Canestennel??? 99%, hogy nincs gombája, akkor minek kened olyan gyógyszerrel, ami nem való gyereknek, ráadásul fölöslegesen... Ne haragudj, nem kötözködöm, csak nem értem. A pelenkakiütésre jó a Sudocrem, Bepanthen kenõcs. Javaslom, hogy amíg el nem múlik a gyulladás, semmiképp sem használj popsitörlõkendõt, hanem minden peluscserénél (kaki, illetve, a sima pisisnél is) inkább mosd meg a csap alatt szappanos (én javaslom a sima baba szappant) vízzel vagy akár kamillás vízzel is leöblítheted, mert a kamilla is jó gyulladás ellen (bár a Sudocrem eleve tartalmaz kamillát), de ugyanúgy szappannal meg kell mosni a posiját mindenképp, múszáj rendesen tisztítani. Ha megmostad, akkor kis olajos (babaolaj, bármelyik jó, akár étolaj is) vattával töröld át és úgy vidd föl a popsira a Sudocremet. A neogranormont nem ismerem, nálunk a Sudocrem nagyon jól bevált, nagyon jók az összetevõk, pont erre is tökéletes.
Maradj a canesten+neogranormon párosnál! Még 1-2 nap és meggyógyul a popó. A csukamájról még nem hallottam, de orvosi jóváhagyás nélkül biztos nem kenném a gyermekemre.
A Sudocrem szarito hatasu krem, az osszetevoit nezve nem kell orvosnak lenni, hogy rajojjon az ember. Egyaltalan nem zsiros. A pelenkakiutesnek semmi koze nincs a gombahoz.
Nekünk a bõrgyógyász a canestent javasolta, mivel a pelenkakiütést is gomba okozza, amit a sudokrém súlyosbít, mint gyógyítana, mert zsíros krém és nem hagyja levegõzni a popsit. A pelenkakiütést szárítani kell, erre a canesten a legmegfelelõbb.
Bõrgyógyász tud írni jó gyógyszertári krémet. Canesten meg nem erre való.
Én mindig kamillateás langyos vízzel mostam neki.Sõt még este a fürdõvízbe is raktam belõle. 2-3 nap alatt elmúlt. Sajnos az én lányomnak minden a popsiján jött ki, a megfázás, a fogzás, pelenkakiütés. minden. Nagyon sokat szenvedtünk vele.
Mutasd meg orvosnak a popsiját.
A napokban már volt egy ilyen kérdés.Arra is a válaszom az volt, hogy miért kell kínozni szegény gyereket?Olyan nagy fáradtság elvinni az orvoshoz, hogy írjon rá olyan krémet ami arra való?
Minél többször vedd le róla a pelenkát, szellõztest a popóját. A Sudocream a 2. napra már helyre szokta tenni a fiam popóját.
Az én babámnak is volt ilyen, kipróbáltunk mindent, de semmi nem vált be.Végül a kamillás lemosás, pisi után is, szárazra "paskoltam"és Sudokrem(vékonyan) kentem be.Ez 2-3 nap alatt helyre hozta, remélem a Te babádnak is használ majd!
A kislányomnak hosszú idõn keresztül volt picit mindig piros a popója, és néha elõjöttek piros foltok. Próbáltam Neogranormont, Bepanthent, Boraxos popsikrémet, de ami tényleg bevált, és gyönyörû tõle a popsija, az a NAturlandos csukamájolajos popsikrém. A mi tapasztalatunk alapján elbújhat mögötte a Sudocrem is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat a canestent meg a védönö javasolta
Én viszont Canestent nem használnék orvosi jóváhagyás nélkül, mert teljesen fölösleges. Ugyanis a hatóanyaga Klotrimazol, ami csak a gombák ellen jó. Namost, ahhoz, hogy valaki klotrimazolt használjon, elõbb érdemes laborvizsgálatot végezni, biztos, hogy gomba van-e a háttérben. Tudom, hogy vény nélkül kapható, de mégis csak gyógyszer és nem gyenge. Ráadásul, így leírás alapján, ez sima pelus kiütés, nem gomba...
Az mas, ha nektek gombatok volt, es a borgyogyasz megfelelo vizsgalatokkal (tehat nem rontgenszemu ranezessel vagy szagminta alapjan) ezt alatamasztotta. Sajnos, Mo-on a legtobb orvos szeret csakugy ranezessel gyogyszert felirni, aztan vagy bevalik vagy nem, evegre 50-50% esely van ra. Ha meg gomba lenne, akkor a canesten el kellett volna, hogy mulassza es nem terne vissza allandoan. Ez sima pelus kiutes, nem megfelelo apolas miatt jelentkezik.

Miért penészes a fal? És mit tehetnék ellene? Nagyon csúnya, frissen lett festve és most meg olyan csúnya fekete-penészes a sarok, sőt még a fal többi része is.

Nagyon csúnya penészes a fal, pedig most lett kifestve, most festettünk ki a konyhában, mellékeltem 1 képet, én szerkeztettem paint-be hogy egy kis segítséget adjak, a lenti sarokban egész 50-70cm-es sugárban penészes, fent meg a sarok, és végig meny a penész az asztal alatt is. Mit tehetnék ellenne? Már egyszer lefesttettük megint a penészt, utánna jó volt kb. 1 hétig szép volt, de utánna jött az igazi rémálom, a válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia!Nálunk is VOLT penész a falon, de megszüntethetõ.Venni kell pl.Ceresit páramentesítõ készüléket, vagy bármilyen más márkájut, és azt oda teszed a penészes fal közelébe.Ez kiszívja belõle a párát, és meggátolja a tovább penészedést.Aztán lehet kapni valami festék szerût, ez ilyen penészölõ festék, vagy mi.Azzal kell lekenni.A nevét nem tudom, csak hallottam róla.Mi ezt nem próbáltuk, csa a pára mentesítõt, az jól kiszárította a falat, aztán elég volt síma festékkel eltüntetni a foltokat.

Szia!Nálunk is VOLT penész a falon, de megszüntethetõ.Venni kell pl.Ceresit páramentesítõ készüléket, vagy bármilyen más márkájut, és azt oda teszed a penészes fal közelébe.Ez kiszívja belõle a párát, és meggátolja a tovább penészedést.Aztán lehet kapni valami festék szerût, ez ilyen penészölõ festék, vagy mi.Azzal kell lekenni.A nevét nem tudom, csak hallottam róla.Mi ezt nem próbáltuk, csa a pára mentesítõt, az jól kiszárította a falat, aztán elég volt síma festékkel eltüntetni a foltokat.
Szavó-t vegyél, nekem tökéletesen bevállt, lefujom, otthagyom és jééé már sehol sincs a penész. De komolyan így van.
Szia! Mi is hasonló cipõben járunk, csak nálunk tapéta van. Én hypós vízzel mostam át a tapétát, most tartunk a kiszárítási fázisnál. Amit a 2. válaszoló írt, hogy valami penészölõ festékkel lehet átkenni a falat, bennünket is érdekelne. Ha valaki tudja a nevét, legyen szíves írja ide. A kiszárítás után tömény hypós átmosást tervezek, 10 éve, tapétázás elõtt ez bevált. Azóta csak most penészes elõször a fal, gondolom az idõjárás és a szigetelés hiánya miatt. Sok sikert a penészirtáshoz! Osszuk majd meg a tapasztalatainkat, hogy tanulhassunk. :) -Macska-
Szia! Sajnos a falat nem tudtuk addig kiszárítani, amíg rajta volt a tapéta, ezért azt az érintett helyeken leszedtük. Ott is átmostam, ezúttal tömény hypóval. A penész egyelõre eltûnt, a fal is száraz. A telet és a tavaszt megúsztuk újabb penész nélkül. Most csinálják a ház (panel) külsõ szigetelését. Ha a következõ télen sem jelenik meg a penész, akkor újratapétázzuk a falat. Addig nem kockáztatjuk meg, hátha csak pénzkidobás és fölösleges macera lenne. Beszéltem közben egy építõanyagokat árusító illetõvel, aki azt mondta, hogy õ maga megvette a legjobbnak mondott penészedésgátló vakolóanyagot és festéket, ami piszok drága volt, de pár hónap után a fürdõje újra elkezdett sötétedni. Ti jutottatok valamire? Sikerült kiirtani a penészt? -Macska-
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy a penésszel nem sok mindent lehet kezdeni. A helyzet csak rosszabb lesz, jobb nem. Lefestheted bárhányszor, mindig elõ fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ, majd ha hatásos volt visszaírok :D
A kérdező hozzászólása: Egyetértek

Fél éve vagyunk együtt, jelenleg külföldön élünk. Voltak eddig is veszekedések, de mindig egymás családja miatt. Múlt héten az én családom állt a dolgok mögött, de most nagyon csúnya vége lett. Agresszív a pasim?

Engem és a hozzátartozóimat szidta,le nem írható szavakkal.Aztán azt mondta "pakoljak",én elkezdtem,de már akkor megbánta.Nem hallgattam meg.Megszorította a kezemet és visszarántott.Nagyon fájt.Rám szólt,hogy ne "nyavalyogjak".Megcibálta a hajamat és azt mondta legszívesebben leköpne!Aztán nem akart kiengedni és leengedni az emeletr?l.A végén lerántott a lépcs?r?l.Sok helyen bekékültem.Mikor lehiggadt,azt mondta,hogy feljelenti saját magát a rend?rségen,amiért bántott.Azóta milliószor bocsánatot kért,azt mondta"kikapcsolt"az agya.Eddig olyan jól megvoltunk,soha sem bántott!Ez mi volt?A szülei is ledöbbentek mikor megtudták mi történt.Azt állítja nagyon szeret,eddig ezt elhittem.De most...Hagyjam el,vagy adjak neki még egy esélyt?Nem tudom mi lenne a helyes.

Legjobb válasz: fél év nagyon kevés egy ember kiismerésére. ez volt az elso jel. gondolj bele. nem "csak" 1 pofonrol, pillanatnyi lefindulasrol volt szo. nagyon is tisztaban volt azzal, hogy megutott, megszorongatott, megtépett, aztan pedig lelokott a lépcson. a bocsanat kérés csak duma. ha most nem hagyod ott, sokszor meg fog ez még ismétlodni - készulj fel rá.

fél év nagyon kevés egy ember kiismerésére. ez volt az elso jel. gondolj bele. nem "csak" 1 pofonrol, pillanatnyi lefindulasrol volt szo. nagyon is tisztaban volt azzal, hogy megutott, megszorongatott, megtépett, aztan pedig lelokott a lépcson. a bocsanat kérés csak duma. ha most nem hagyod ott, sokszor meg fog ez még ismétlodni - készulj fel rá.
Na jól figyelj, van egy ismerõs féleségem aki nagyon jól meg volt a barátjával már a házaságon gondolkoztak.A pasi bedilizett és megverte a lányt mikor hazament a lány meg aludt.Aztán a korházban kötött ki, a pasi elõzetesen van de tuti h kiengedik nemsokára aztán majd menekülhet a lány.HAGYD EL MIELÕTT NEM LESZ TÚL KÉSÕ, ha egyszer megcsinálta akkor többször is megteszi.Költözz el és ne hagyd h kövessen vagy h bármit megtudjon rólad.
Ne adj még egy esélyt semmi képp!!! Ha most adsz neki még egy esélyt akkor legközelebb is simán megteszi, mert azt gondolja úgy is megbocsájtasz. Hagy jeletse csak fel magát.
nálam is elõfordult egyszer.3 éve voltunk együtt.egy pofont kaptam, amit azonnal visszaadtam és elkezdtem pakolni a cuccaimat.könyörgött hogy maradjak, bocsássak meg.esküdött hogy nem fordul elõ többet.nagyon nehéz volt mert imádtam õt de ugyanakkor megijedtem.aztán úgy gondoltam minden ember hibázhat egyszer...maradtam.feltétel volt hogy nagyon kell bizonyítania.és õ bizonyított.soha többé nem fordult elõ még a hangját se emelte fel soha.5 év múlva én hibáztam.megcsaltam õt.õ megtudta de mivel én is adtam neki egy esélyt hát õ is adott nekem.de én nem tudtam már így vele lenni.elhagytam.férjhez mentem máshoz, elváltam.6 év után beszéltem vele elõször.még mindig szeret és újra akarta kezdeni.megbocsájtott nekem.engem pedig nagyon felkavart.már bánom hogy akkor amikor õ adott volna egy esélyt én nem fogadtam el. zerintem adj neki még egy esélyt ha eddig ez nem fordult elõ.kösd feltételekhez.ha tényleg szeret mindent meg fog tenni.és ezt te látni fogod, és abból tudod majd hogy többet nem fordul elõ.de ha nem kepeszt vagy kiabál, akkor hagyd ott.mert akkor megismétlõdhet.légy okos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat.Tudat alatt tisztában vagyok ezzel és minden ismerõsöm hasonló választ adott.De nagyon nehéz, hiszen még szeretem.Tudom hogy meg kell tennem, csak szenvedek.De inkább most emiatt, mint egy kórházban a következõtõl. :(
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó válaszoló!Igen elgondolkodtató dolgot írtál, én is attól félek, hogy megbánom.Vagy így, vagy úgy... Az igazság az, hogy mindig a szülõkön van a vita, azt hiszem túlságosan beleszólnak mindenbe.Ha csak mi kettõnk közötti vitákat nézem, talán kettõ komolyabb volt.De semmiképp sem agresszív.A szülõkön pedig kitör a botrány. Egy darabig még együtt kell élnünk, albérletet sem könnyû találni... Köszönöm a válaszodat.
nálunk a nagymama szólt bele mindenbe, még azt is elszámoltatta hova költjük a pénzt.jelzem külön élünk tõle, õ nevelte fel a páromat.aztán az egyik ilyen alkalommal nálunk volt, betelt a pohár.közöltem vele"látja ott azt a küszöböt?na jól nézze meg és jegyezze meg, azon belül én dirigálok!ha nem tetszik, nem kell idejönni!" volt hónapokíg tartó harag.de idõvel belátta, igazam volt.talán nálad is mûködne.lehet ezt finoman is közölni.légy talpraesett! utolsó válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! :) Nálunk a nagyik aránylag "nyugton " vannak, inkább az anyukák és a párom papája a problémásabb.Hasonló dolog volt itt is a baj.Már megpróbáltuk, hogy mindenki "finoman" próbálja leállítani a szülõket.Azt hiszem nem teljesen jött össze.Kicsit "elbeszélgetni" velük biztosan nem ártana... Köszönöm neked.

Most szeretnék kozmetikushoz menni.! Nagyon elrontottam a szemöldököm.! Viszont ha most nönek vissza a szemöldökeim és vasárnap dolgom lenne le lehet alapozni a kinövö szörszálakat? Vagy nagyon csunya lesz?

Le éehet-e alapozni vagy addigra kinöe mind? hogy tudnam szombatig kinöveszteni mindent ha lehet? vagy alapozo segithet?

Legjobb válasz: Bocsi a helyesirásért..!

A kérdező hozzászólása: Bocsi a helyesirásért..!
NEM
A kérdező hozzászólása: Ht nagyonjoo... Szerdaig kino mind?
Ne alapozd le, mert az nem hiszem hogy túl sokat segít. Holnapig már egész biztosan nem tud normálisan visszanõni, nekem egy hónapba telt mire újra normális hosszúságú lett az elrontott rész, és én ugye egy picit rá is segítettem ricinussal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!