Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ciki egy (347 db)

Nagyon ciki egyedül menni moziba?

Alapból nem igazán járok moziba és a barátaim sem, de majd el akarok menni a Star Trek 2re, de nincs kivel, ciki egyedül menni? 17F

Legjobb válasz: Nem ciki, max uncsi amíg vársz a filmre.

Nem ciki, max uncsi amíg vársz a filmre.
Miért lenne ciki? Ha a film érdekel, és nem bulizni mész, akkor miért ne nézhetnéd meg?? Én is voltam már, senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kivel megy, vagy miért megy egyedül. Ha menni akarsz, hajrá! :) 27/N
Volt egy film, amit nagyon szerettem volna megnézni.A férjem utálja a mozit, én akkor még nem tudtam esti filmre menni, mert kicsi volt a babám, a barátaim napközben nem érnek rá, mivel dolgoznak, így egyedül mentem.Egy pillanatig sem gondolkodtam rajta, hogy ciki-e, vagy sem, és mint kiderült, még csak nem is én voltam az egyetlen, aki egyedül volt.
Egyáltalán nem ciki. A mozi abból áll, hogy csendben ücsörögnek az emberek és bámulják a filmet. Ezt tökéletesen lehet csinálni egyedül is. Meg aztán úgysem fogja senki azt nézni, hogy te egyedül vagy-e, vagy sem.
Dehogy ciki. Én is voltam már egyedül, mert olyat néztem amit senki más nem akart. :)
Szia! Egyszerûbb, ha szimplán letöltöd és otthon nézed meg a magad csöndjében :) De ha moziban szeretnéd, akkor esetleg érdeklõdj az évfolyamodon, kit érdekel ez még.
meglepõen jó egyedül.
Sztem egyáltalán nem. Én moziban, színházban, múzeumban is voltam már egyedül. Nem nagyon nézegettek soha, miért vagyok ott egyedül, pedig elõször én is féltem, mert csomó hülye ismerõsöm mondta már, hogy jaj, de gááááz egyedül menni moziba... aztán rájöttem, hogy csak azok szt gáz, akik annyira adnak mindenféle random ember véleményére, hogy még véletlenül se hihessék róluk azt, hogy nincs pasijuk/csajuk/haverjuk, akivel mentek volna. Pedig csomószor nem is errõl van szó. Én speciel nem mindig tudok programot szervezni a barátnõimmel, mert egyrészt kevés van, másrészt idõbeosztási problémák is vannak, egyik közülük az év felét vidéken tölti. Ami a mozit illeti, barátom kifejezetten utálja (nem a filmeket, csak a mozit). Sztem az inkább jobb, ha az ember elmegy egyedül megnézni egy filmet vagy egy színházi elõadást, ha nagyon szeretné, mint hogy csak azért, mert nincs, aki elkísérje, inkább otthon marad. Ráadásul 100%-ig a filmre tudsz koncentrálni, nem "kell" kibeszélni a filmet rögtön, nincs is kínos "Éééés neked (eddig) hogy tetszett?"-ezés...
Menj el orvoshoz!! Lehet h ciki meg minden de késöbb még nagyobb baj is lehet belõle!
itt az a kérdés mióta élsz nemi életet? mert ha csak nem régóta akkor nem annyira gáz majd belejösz de ha már pl 10-15 éve ilyen helyzetben vagy akkor nem gáz hanem hülyeség lehet lelki testi ok amiért ez történik veled és egy doki vagy egy agyturkász csodákra képes de komolyan
A kérdező hozzászólása: jártam járok szihologushoz is !!! voltam szexpszihologusnál is de nem látok eredményt !!! már félek bármilyen kapcsolatba iis belemenni !! Igaz ez eddig a 2.dik barátnöm akivel lefeküdtem ... !!!
A kérdező hozzászólása: válaszoljatok légyszi fontos mindjárt jön a barátnöm és tanácsok kellenének
Én azt mondom neked hogy addig még nem tudod megooldani a problémát szerezz be Viagrát. Ez segíteni fog és az önbizalmad is megjön és lehet hoogy minden megoldódik:D
A kérdező hozzászólása: Elmentem egy szexuálpszologushoz aki adott valami gyogyszert , azt szex elött kell bevenni és jobb lesz töle !!! 2-3 napig jó egy ilyen !! az valamit segitet , de tulzásba nem lehet vinni !! Hát én a barátnömnél lakom és elkerülhetetlen a napi testi kapcsolat , de sajnos gyogyszer nélkül egy nagy 0 vagyok !! Szerinted van olyan 'bogyó' amit naponta lehet beszedni és hatásos ?? Talán mennyek el urologushoz ??
Hello. Már látom régi a témád, de kérdezem azóta megoldodott a problémád?Én tudom mi a gond.Mióta vagy együtt a barátnõddel?Mert velem ugyan ez volt, vége lett egy hosszú kapcsolatomnak, ahol semmi gond nem volt.Az újban tök ugyanez volt.Az a baj, hogy túl megakarsz felelni, és attól félsz, mi lesz ha beégsz, és ezért lankad le!Semmi más gond nincs, csak stresszelsz!Ha még mindig fennál ez a probléma, mindenképp mond el mindent a barátnõdnek, hogy ez a baj, és segíteni fog, megoldodik minden!Csak lazán!!!
A kérdező hozzászólása: helló sajnos nem változott azota sem semmi , néha beveszek egy olyan csokoládét , amikor tudom , hogy nagyon meg kell(ene) felelnem !!! 2 éve vagyok együtt a barátnömmel !! És te rég vagy együtt a barátnöddel ??
Nem régóta, 3hónapja, elõtte egy nagyon hosszú kapcsolatom volt!Mikor a mostani párommal belemerültünk, nekem eszembe jutott, hogy mi lesz ha nem jön össze, szégyenlõs lettem, és arra gondoltam, biztos jó sok pasival volt már, elvárja tõlem, hogy nagyon jó legyek, és ez volt a nagy gond!Persze, hogy ugyanígy nem jött össze, mint neked!Ráadásul õ azthitte, hogy én nem kívánom õt, és ezért!Elkezdtem gondolkodni, hogy most vagy elkergetem a hülye gondolataimat attól, hogy kevés vagyok neki, vagy el fogom veszíteni!!Reggel belenéztem a tükörbe, és azt mondtam magamnak, innentõl lesz önbizalmam, jó pasi vagyok:) azért van velem, különben nem az én ágyamban feküdne!Aznap este sikerült!És azóta jó!Bár néha még mindig eszembe jut közben ez a hülyeség, és még most is van néha, hogy beparázok, de gyorsan helyreteszem magamban ezt a gondot!!Nekem is nagyon friss ez, most lett csak jó, remélem így is marad mostmár, és kiverem a fejembõl azt, hogy meg kell felelnem valakinek!Csak magamnak kell!!!

Nagyon ciki egy legyezőt elővenni?

Mondjuk a héven.. szerintem néha már borzasztó meleg van, és mintha mások se OLYAN furán néznének, inkább irigykednek.

Legjobb válasz: Nekem is van legyezõm és egyáltalán nem érzem, hogy ciki lenne.Sõt melegebb napokon a barátaim rendszeresen "lopkodják" :)

Nekem is van legyezõm és egyáltalán nem érzem, hogy ciki lenne.Sõt melegebb napokon a barátaim rendszeresen "lopkodják" :)
okéjj télleg kösz. puszika :)
komolyra fordítva a szót, mivel fiú vagy, tényleg jobb, ha megpróbálsz sötétebb színû legyezõt szerezni.Ha a legyezõd sima egyszínû, akkor (sztem) illik bármilyen stílushoz.
:D Ez jó... kössz... Végül is logikus válasz csak... na mind1...
Utolsó válaszoló: keress egy animés legyezõt és akkor passzolni fog :)
:D Nem, nem mondhatnám h buzisan nézek ki... A kérdésem igazából egy japános/animés öltözködésmód mellé helyezte a legyezõt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem attól függ, milyen típusú srác vagy. Mármint, ha buzisan nézel ki, m akkor igen.. Dehát nem tom. Egy fiúnál.. azért meglehetõsen érdekes.
pls vki monnya már meg hogy egy sötét legyezõ vmilyen animés/visual kei -s ruhához gáz -e ha srácnak van
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)
Szerintem nem ciki. hameg látok egy legyezõst a héven, akkor majd legalább felismerlek. :D
Szerintem nem ciki, sõt.
én már hímnemû egyedeknél is láttam ilyet :) Meg egy haverom is rákapott és nem tom mit monnyak rá :S Bár japánban még pár száz éve a férfiaknál is természetes volt, meg egy-két harcmûvészeti stílusban is...
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszi szépen :) ez igazán jó.. már kezdtem megijedni, h tényleg ciki-e :) Köszi!!
Az én ismerõseim között többen is haszánlják, de nekik nagyon illik a stílusukhoz:) És én nem láttam még olyan embert, akinek nem állt volna jól, fõleg ha egy egyedi darabról van szó. Jó ismerkedési ezköz is lehet:) Egyik barátnõm egy 30as évek beli szipkával pasizott, mig én sok ismerõst gyûjtöttem össze egy egyedi gyártású piercinggel. Szóval el ne dobd! :)
Szia! Nekem is van legyezõm, és használom is! Szerintem nem ciki! Sõt, inkább csak irígykednek! Ha jól esik?! :)
A kérdező hozzászólása: :) :)
Szerintem meg állati menõ- pont azért, mert egyedi! Nekem hófehér napernyõm is van, és csodaszép :) Légy bátor!
Szerintem sem ciki, de nem árt ha passzol az általános (öltözködési) stílusodhoz :)

Szerintetek nagyon ciki egy nem túl összeillő fürdőruha?

Legjobb válasz: Sõt , szerintem még vicces is csak teljesen ne üssenek le egymástól mert akkor tud nagyon furán kinézni.

Sõt , szerintem még vicces is csak teljesen ne üssenek le egymástól mert akkor tud nagyon furán kinézni.
az biztos :) addig meg ne búsúlj miatta, majd csak lesz valahogy...
A kérdező hozzászólása: sajnos ez van :(:( és nem kapok másikat, amikor megvettük valahogy tettszett :( de már nagyon nem.. mindegy, majd csak kinövöm egyszer..:)
aha, már látom. hát én így ezt a 2-t nem venném fel... de úgyis a te döntésed :)
A kérdező hozzászólása: nem találtam meg a felsõjét, de lerajzoltam.. :D http://kepfeltoltes.hu/view/110126/f_rd_ruha2_www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: igen, köszi..:) megpróbálok képet szerezni róla, az elsóról már van is, azt mindjárt küldöm, a felsõt még kerresgélem http://kepfeltoltes.hu/view/110126/f_rd_ruha_www.kepfeltolte..
2 különbözõ mintájú az nagyon gáz. egyszínûben akár lehet variálni(ha mondjuk az alsó fekete, a felsõ meg kék - de ha az alsó és a felsõ is zöld, más árnyalatban, az nem oké!). a legtutibb az eredeti, nem keverve. amúgy ha belegondolsz, már te is úgy tetted fel a kérdést, h "ciki" és "nem túl összeillõ" :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
én nyáron az esetek 90%ában két fürdöruhát hordtam. egy rózsaszín felsõt meg egy fehér(kék mintás) alsót.nekem így volt jó, és kényelmes, a továbbiak nem izgattak.
Szebb ha egyforma de nem mindig rossz a különbözõ.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást :D

Nagyon ciki egy ilyen ajándék a barátomnak?

Legjobb válasz: meh, én macisat kaptam, pedig egy pokémonos mekkora királyság lett volna.

meh, én macisat kaptam, pedig egy pokémonos mekkora királyság lett volna.
S3-mat vegyél neki azt használni fogja. :D
Ha 1 ajándékod sem volt neki jó akkor ennek sem fog örülni de legalább adtál neki valamit szóval miért ne? Legalább kreatív vagy :D Jó lesz ez szerintem :DD
Én Zarakisat akarok. :D Egyébként nekem tetszene, legalább az igyekezetet látnám. :P
A kérdező hozzászólása: Sokmindent vennék neki ha annyi pénzem lenne.:) Tényleg, a Pokemonos is jó ötlet lett volna, mert azokat is szereti, na majd legközelebb.:D Köszönöm, remélem azért kicsit örül neki.:)
A kérdező hozzászólása: Zakari?:) Az micsoda?:)

Szerintetek nagyon ciki egy nemizmos női hason a köldökpiercing? Pici pocakon mar undorító?

Tudnátok linkelni olyan képeket ami nemizmos hasaspl piercinges és még elmegy? (ha van olyan:D )

Legjobb válasz: Nekem mindenféle hason közönségesen mutat a köldökpiercing. De ez csak egy vélemény, az enyém. Ha neked tetszik, és van egy kis pocid, ne foglalkozz vele, csináltasd meg, te fogod viselni, nem én, nem is más :) 21L

Nekem mindenféle hason közönségesen mutat a köldökpiercing. De ez csak egy vélemény, az enyém. Ha neked tetszik, és van egy kis pocid, ne foglalkozz vele, csináltasd meg, te fogod viselni, nem én, nem is más :) 21L
A kérdező hozzászólása: Koszi jol mondod masodik ):) ) elso! Nem jo a link :(
Szerintem nem undorító!! Én 3 hete csináltattam bár nekem kicsi lapos hasam van. VIszont gondold át jól mert nekem nagyon gennyezik hiába kenem alkohollal és tengeri sós vízzel! A lényeg, hogy te akarod e vagy sem. Hogyha meg nem tetszik akkor ki veszed és kész ( bár az 5000 Ft kuka) hány éves vagy egyébként?
A kérdező hozzászólása: Hát 16 leszek.de még csak tervezem..szóval 17/18 vagy fölötte :DD hát elõbb jó hasat akarok csinalni
igen undorító

Nagyon ciki egy magas lányon a magassarkú?

177 cm vagyok és 16 éves.(de többnek nézek ki)Imádom a magassarkúkat,van egy 7 centis cipõm,amit elég gyakran felhúzok hétköznapokon is.De leginkább azok a cipõk tetszenek,amik olyan 10-13 centisek.Szerintetek nagyon gáz,ha egy ilyet felhúzok?

Legjobb válasz: Nekem nem de ízlések és pofonok. Valaki kiröhögne.

Nekem nem de ízlések és pofonok. Valaki kiröhögne.
Nem ciki, ha tudsz benne járni. Bár lehet, hogy néhány fiúnak nem tetszene, de attól még nyugodtan viselheted.
Én csak nem érteném. Ha nagyon magas valaki akkor az olyan fura hogy még magassarkú is van rakta. Olyan óriási lenne benne.. de ha te nagyon szereted akkor oké.
Neked kell hogy tetsszen, nem másoknak. Én bevallom nem tartom szépnek mikor egy lány 180+ cm magassarkúban. De alapból a 5+ cm magassarkút is nevetségesnek tartom egy tinilányon. Az ilyesmi nõknek való, egy tini pedig még nem nõ, csak kislány.
Hanyas a lábad?
174 cm vagyok és még a nyáron felavattam a nõvérem 8 centis cipõjét egy bevásárlóközpontban. Nem kell mondanom, mindenki megnézett, mivel magasabb voltam náluk, de valamilyen szinten mulatságos volt.
Szerintem gáz. Így hogy még többnek is nézel ki, egy 13 centis cipõvel olyan lennél, mint egy 20 éves kiélt [email protected] Közben meg betipegsz a gimibe. pff 23 N

Fiúk! Nagyon ciki egy 78A-s melltartó méret? ( Vagy műttessem meg magam? ) Mennyire fontos a srácoknak a mellméret?

Legjobb válasz: A tévhittel ellentétben nem a melleken van a hangsúly, hanem a csajon. Ez is olyan mint a péniszméret, vagyis nem túl meghatározó

Bocsi én lány vagyok, de nagyon kis melleim vannak, tényleg szinte semmi... És nagyon sokáig szégyelltem a testem, nem akartam levetkõzni (na jó, azért persze levetkõztem mindig, ha olyan volt a helyzet, csak szégyelltem...), de már nem érdekel. Amikor egy férfi vágyik rád, akkor szerintem olyan mindegy, hogy mekkora melled van. Ha már arra kerül a sor, hogy valaki lássa a melleidet, úgyis azért ruhán át is fel tudja mérni, hogy kicsi... ha zavar valakit a kis mell, az úgyse kezd veled, gondolj erre. Aki meg ezen túl lépett, annak úgyis tetszeni fogsz. Nekem nem telik el úgy nap, hogy ne próbálkozna nálam valaki az utcán, vagy az egyetemen vagy bárhol, pedig hát kis melleim vannak. Szóval nekem elhiheted, nagyon sok srácnak ez nem számít tényleg. És a barátom is imádja a testemet, és a korábbi kapcsolataimnál is így volt ez. Azt tudnám esetleg javasolni, hogy minden mást, amit csak tudsz magadon alakítani, azokra kezdj el edzeni/tornázni és ha minden más szinte tökéletes, akkor senkit se fog zavarni a mellméreted. Én mûtét helyett legalábbis ezt választom. :) Persze ha sehogyse tudod ezt elrendezni magadban lelkileg és emiatt folyton komplexusaid vannak, akkor jó ötlet lehet a mûtét, csak elõbb gondold át, hogy akkor elégedett lennél magaddal vajon? Vagy akkor megint találnál mást, amit utálhatsz magadon... mert könnyen lehet, hogy csak túlzottan önbizalomhiányos vagy.
A tévhittel ellentétben nem a melleken van a hangsúly, hanem a csajon. Ez is olyan mint a péniszméret, vagyis nem túl meghatározó
Hidd el nem számít :) Ez tévhit ! Amúgy is eddigi tapasztalataim szerint akinek kicsi felül annak meg van alul :) tehát ne izgulj szerintem nem annyira fontos a mellméret!
Olyan fiut kell keresni akinek ez tetszik. Vagy átszabod s olyant keresel akinek az tetszik... Ez két lehetõség van.
Engem sem igazán érdekelnek a mellek, sõt a nagy mellek nem is tetszenek. Fontosabb a testalkat, arc, csípõ-derék arány, fenék.
Nekem sem fontos a mellméret. Az arcot nézem meg elõször, utána popsi, majd az egészet úgy, ahogy van. Persze nem ez alapján választottam soha. Ha a fejedben minden rendben van, természetes vagy (nem mindenhol feltöltögetve), azt jobban értékelik a srácok (persze nem mindenki), mint a nagy melleket.
nekem a lány a fontos! :-) minden ez után következik
Küldesz képet? Ezekkel a számokkal nem tudok mit kezdeni :( Amúgy semmiképp se mûttesd, az nem szép! :)
Eszedbe ne jusson ilyen hülyeségre kidobni egy rakás pénzt!
Ne bántsd a természet alkotta csodás cickókat. :) Én nem szeretem a nagy melleket... Általában a nagy didkókon nagy az udvar is, az pedig egyenesen visszatetszõ számomra... Szóval maradjon csak az eredeti :D
Nekem volt nagymellû nõm s kiakadt hogy a melle nem érdekel hanem folyton a fenekét fogdosom...

Az izzadás nagyon ciki egy 14 éves lány esetében?

Legjobb válasz: Mindenképpen... sõt még terhes is lehetsz tõle! :D Viccet félretéve mindenki izzad nincs alóla kivétel ha használsz dezodort vagy stiftet és nem vagy büdös addig nincs gond. 18/f

Mindenképpen... sõt még terhes is lehetsz tõle! :D Viccet félretéve mindenki izzad nincs alóla kivétel ha használsz dezodort vagy stiftet és nem vagy büdös addig nincs gond. 18/f
A hormonjaid tombolnak, és 40fok van árnyékban, mondd, mit szeretnél!? Tudom, mindenkinek más a test-felépitése, mindenki szervezete másképpen reagál a dolgokra, de az izzadás a jelenlegi pillanatban, mindenkire jellemzõ, még azokra is, akik egyébként kevésbé izzadnak. Fordits fokozottabb figyelmet a higiéniára, és minden ok. Gondolj arra, hogy emberbõl vagyunk, és nem kirakati bábúk, akik esetleg tökéletesek.
Természetes, de számodra nagyon ciki tud lenni a foltos póló vagy a nedves tenyér stb.. Ha a deok sem segítenek próbáld ki ezt: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/Solutio_antisud..
AZ izzadás természetes tisztulás folyamata túl erõsen nem szabad eltömíteni a pólusokat nyáron inkább a sprés dezodort ajánják emrt a sok nedvesség ha a bõr alatt marad az elég vicces dolgokat tud csinálni...amúgy az izzadás narancsbõrre is, jó persze társaságban vagy nagy eseményen vagy csak az utcán a foltos póló nagyon kínos...hát tesztelni lehet a pólót vizes törölközõt nekinyomsz belülrõl és akkor látszik mennyire látszik az izzadság...amelyiken legkevésbé látszik azt válaszd a meled napokra :)

Veletek fordult már elő, hogy egy nagyon jól sikerült szeretkezés után elsírtátok magatokat egy kicsit? Nagyon ciki?

csak öröm könnyek, de akkor is, milyen már szex után sírni? :D

Legjobb válasz: Velem megesett, mert nem csak testileg, hanem lelkileg is megérintett az élmény. Nagyon szerelmes vagyok. :) Ehhez hangulat kell :) De szerintem ez szép, nem ciki. L27

Velem megesett, mert nem csak testileg, hanem lelkileg is megérintett az élmény. Nagyon szerelmes vagyok. :) Ehhez hangulat kell :) De szerintem ez szép, nem ciki. L27
Velem még nem, de sokakkal igen.Szerintem nem ciki, örülhet a pasi, hogy ilyen jó volt.:)
Velem is megesett. 6 és 3 éves kapcsolat után voltam mikor összejöttem a jelenlegi párommal. A sok éves kapcsolatomban nem kaptam annyi figyelmességet, mint akkor az alkalomkor, és soha még olyan jó nem volt a szex, ezért elsírtam magam örömömben, de ezt neki is elmondtam, és jólesett neki. 22 voltam.
Nálunk a párommal volt ilyen. Az elsõ néhány nagy összeolvadás után szinte görcsös sírás jött rá. 24/F 21/L
velem is volt már. sõt, mensi elõtt pár nappal mindig olyan érzékeny vagyok és olyankor legtöbbször a végén pityergek egy kicsit :) a barátom elõször furcsán nézett de azóta aranyosnak találja :D
Milyen lenne? Ez egy olyan élmény, hogy van, akinél ilyen érzelmi hatást vált ki. Szerintem neki ez természetes.
Velem már többször is. Párom ki is nevetett olyankor, de látszott rajta, hogy örül. Meg ilyenkor dagad a melle a büszkeségtõl rendesen. :)
Az én barátnõm is elsírta magát mostanában párszor, és nem tudom mire vélni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!