Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ciki évesen szűznek lenni (2 db)

NAgyon ciki 19 évesen szűznek lenni?

Az utóbbi 1 hónapban minden nap hallom, hogy itt lenne már az ideje, hogy sexeljek valakivel... és meg is tenném, de sz?z vagyok és hát nem szeretnék els?re akárkivel összefeküdni. nem az a lényeg, hogy szerelmes legyek, hanem hogy megbízzam a fiúban... Mert hát azért mégiscsak nemtom, de tartok t?le...:S De viszont már "túlszeretnék" lenni rajta:S (azt hiszem...)

Legjobb válasz: Nem ciki, bár én is cikinek éreztem:) de így utólag visszagondolva.. nem ciki!:)

Nem ciki, bár én is cikinek éreztem:) de így utólag visszagondolva.. nem ciki!:)
Akkor várj csajszi, én is várok... Remélem van mire. :D 19/l
Az a "ciki", aki neked ezért beszól. Mennyi primitív, agymosott, tvnézõ, divatkövetõ kis senkiházi létezik ebben a nyomorult országban, hogy ezt terjesztik, hogy hány évesen ne legyen szûz valaki. És persze az a hibás, aki ezt terjeszti, tanítja.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek :) Nagyon... és várok... :D Majd jön valaki :D :P
Ilyen a mai fiatal kor, 19re már szexelni kéne. Nekem akkorra jött össze, én írtam az elõzõ oldalon. Elfelejtettem megjegyezni hogy fiú vagyok, barátnõm 18 volt, õ is szûz. Azóta is együtt vagyunk, bár néha frusztráló mind2õnknek, hogy még sose volt mással.
Semmiképp ne tedd meg "muszályból".Életed végéig elmehet a kedved tõle.Várd ki a szerelmet:) És nem ciki egyáltalán.Sõt légy rá büszke!:)
Ha viszket a nuni vakard meg. Vagy ülj bele egy lefele fordított bárszék egyik lábába.
én 11 vok de nem vok szûz
A kérdező hozzászólása: 11 és nem szûûz?? bazki :D hova fajul a világ?:O
2012-ig van idõd, úgyhogy csipkedd magad!
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar... max olyan szinten, hogy körömben senki sem az és hallom rengeteget , h "dugjál már Csajszi..." És am. az a baj velem, hogy nagyon naív vagyok:S De viszont pasikban kapcsolat terén nemtudok megbízni:S szóval nem kell a szerelem, met nehezen leszek az elõbb bízom meg benne... :) Kicsit értelmetlen így, de így van :D
két részre kell osztani: 1.téged zavar? 2.másokat mit szólnak? mondd azt nekik, hogy várod az igazit, akkor meg fogják érteni. de ettõl függetlenül az egyes még játszik, és az a lényeg, nem az hogy mások mit mondanak
Ez nem a ciki kategóriába tartozik, van akinek elõbb sikerül, van akinek nem, ezért különbözõek az emberek. :) Amúgy sok sikert! :D
Naon.
amikor feltetted ezt a kérdést, a honlap egy rakat ilyet kidobhatott neked... miért nem olvastad el? ott már le van írva a válasz 30 példányban...
Én 19 voltam mikor "elvesztettem", bár ezt nem szeretem hangoztatni, mert égõnek tartom kicsit.
A kérdező hozzászólása: elolvastam... És áá összevissza mindenki irogat :)
A kérdező hozzászólása: Mért tartod égõnek?? Szerintem tuti, hogy én is már rég sexelnék , ha nem lennék az, dehát van még idõnk nem?:D amúgy mért van az, hogy ha elkezdek egy buliba egy pasival smárolni és mikor már kezd elfajulni a dolog egybõl visszahátrálok?:O védekezem..
Lényeg:Nem ciki! Azért érzed annak, mert már a kis szaros 13évesek szexelnek! Na ez a ciki! Bár nekik "menõ". Nézd a dolgok jó oldalát: Te már biztos nem fog 15 évesen szülni:D Na szal nem ciki:D várd ki a sorod:D
"nem az a lényeg, hogy szerelmes legyek, hanem hogy megbízzam a fiúban" De akkor ennek most így mi értelme van? Csak bánnád ha így történne meg. Legyen inkább szerelemmel.
egy mocskos cigány aki netközelbe férkõzött. Ezzel a okádékkal van tele az egész nyomorult ország. Inkább tanulj nyelvet aztán húzz innen a francba, kint még normális pasik is vannak.

Nagyon ciki 20 évesen szűznek lenni?

Legjobb válasz: Én 21 vagyok és szûz. Nem tartom cikinek.

Én 21 vagyok és szûz. Nem tartom cikinek.
Szia! Nem ciki. Én 21 évesen veszítettem el a szüzességem és nem bántam meg, hogy eddig vártam.
én is 2 évesen vesztetem el és büstke vok rá nemmaradsz le semiröl
bocsi 20
Szerintem nem! Inkább tök jó példa !
Szerintem egyáltalán nem ciki, de azért egyszer élünk, én azt javaslom, ha találsz párt magadnak semmiképp se hagyd ki (persze ha az illetõ megbízható, nem ver át, stb.)! Azért én azt gondolom, jobb ezen fiatalabban túl lenni, mert aztán csak mindig jobb lesz!Pláne, ha megtalálod életed párját és rájössz, mekkora összhang van köztetek a szerelmeskedés közben is!Szerintem fantasztikus, én most élvezem igazából elõször a mostani párommal (21 évesen), eddig nem igazán adott semmit.De valamit mégis csak: tapasztalatot, hogy utána tudd(játok) mi az ami jól esik, meg ki az aki úgy igazán hozzád való( tudod, testileg-lelkileg, jóban rosszban...)!!!
Nem.Az egy nonek "kincs" es annak adja oda aki igazan megerdemli.
Egyáltalán nem ciki! én 18 évesen vesztettem el a szüzességemet, és nem bántam meg, hogy ennyi ideig vártam vele. Legyél rá büszke, és ne akard "bármi áron bárkivel" elveszíteni ezt a kincsedet. Jól válaszd meg, hogy kinek adod oda, hiszen ez csak egyszer lehetséges az életben! Ha rosszul döntesz, már nem tudsz rajta változtatni.
Attól függ fiú vagy vagy lány. Ha lány nem annyira de ház azért már... De ha fiú... Akkor CIKI! Kegyetlen vok nagyon? XD
nem!de lehet h.nemigen:)
XD én mán 14 évesen vesztetem el, de hogy ha lány vagy akk. nem ciki, de ha fiu akor baromi iritálo lehetsz a lányoknálXD
EGYÁLTALÁN NEM AZ. Én 19 VAGYOK ÉS UGYANEBBEN A CIPÕBEN JÁROK, MINT TE.
nem ciki egyáltalán sõt a mostani világban inkább dicsõség hogy nem fekszel ösze 10évesen az elsõ jött-menttel...ne aggódj nem maradsz le semmirõl nem kell az ilyen dolgot elsietni, ráérsz még:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Amikor a kérdést feltettem még egyedül voltam, nem jártam senkivel. Cikinek éreztem, hogy a barátnõim folyton errõl beszélnek és vigasztalnak, hogy majd én is találok valakit. De nemrég megismertem egy fiút, akit szeretek és õ is viszont szeret. És, habár még nem estünk túl rajta, tudom, hogy vele szeretném elõször. A barátnõim meg irigyelnek: milyen szerencsém van, hogy azzal veszithetem el, akit igazán szeretek. :)
egyáltalán nem ciki. sõtt. (:
Na es vele veszitetted el?
miért lenne ciki ???!!! én 18 vagyok és megmondtam egy lánynak hogy mi van mert már nagyon egymásba vagyunk és rátértünk a szex kérdésre is és azt mondta hogy nem ciki és inkább örült neki hogy õszinte vagyok hozzá és nem röhögött ki!!!!:) :) (bár sokan meg azt mondják hogy ilyen korban ciki de szerintem nem kell ezekkel foglalkozni nekem úgy van hogy egyik fülemen be a másikon meg ki)
Egyáltalán nem. Sõt, sztem legyél rá büszke. Ez egy kincs, és nem tudom hogy nõ vagy férfi vagy, de van benned tartás, és ez tök természetes. Majd eljön a te idõd is, csak várd ki :)
Háát egy picit az.. :-) ne harizz, de ha késõbb megtalálod az igazit, nehogy az legyen, hogy még nem élted ki magad. Szóval mindent bele :-)
ja, és még valami. több embertõl hallottam, hogy mivel manapság ez nagyon ritka, hogy valaki ilyen sokáig vár, tisztelik ezért! ezzel még különleges is vagy, ami tök jó érzés! :) néha kár beleolvadni a tömegbe, csak azért, hogy te is olyan legyél, mint õk. nem az a menõ, aki beolvad, hanem akinek vannak saját elvei, saját elképzelései. szerintem az a ciki, amikor már valakinek 12 éves korában ezen jár az esze... az a nagyon gáz, meg a szülei, hogy nem veszik észre, hogy a gyereknek pornó helyett mesét kéne néznie...
szerintem ezt mindenkinek magának kell éreznie, hogy mennyire lényeges számára. valaki tényleg kincsnek tekinti, és meg akarja várni a megfelelõ férfit, akinek odaadja magát. én is így vagyok vele. lassan 23 éves vagyok, és még tartogatom magam. megtehettem volna már korábban, de utólag örülök, hogy nem tettem meg, mert nem érdemelték volna meg azok a pasik! és ilyen alkalom tényleg csak 1x van az életben! szerintem ehhez muszáj az a lelki érettség, hogy felmérd a szitut, hogy a pasi, aki melletted van, tényleg megérdemli, hogy neki add magad! én több csávót is passzoltam már emiatt, 1-2 napig max. rosszul érzi magát az ember, hogy a fenébe, kihagytam a lehetõséget, de nem tartották tiszteletben, hogy én várni akarok, úgyhogy ilyen ember meg is érdemli, hogy kiadjam az útját! valaki szerint viszont tényleg nincs ennek akkora jelentõsége, mint ahogy beszélünk róla. ezt mindenkinek magának kell éreznie, lehetsz akár 30 éves is, ismerek ilyen nõket, és még szûzek, nem ez számít. hanem hogy a megfelelõ embert találd meg, aki maximálisan tisztel, és megbecsül, és nem úgy kezel, mint 1 nõ a sokból!
Én 21 évesen veszetettem el a szüzességemet és bizony néha igen cikinek éreztem, hogy rajtam kívûl már minden barátnõm túl van rajta! Viszont azóta csak nekem van imádnivaló férjem és útban a babám, attól a férfitól, aki az elsõ és nagyon valószínû, hogy az utolsó is az életemben.:)
egyáltalán nem ciki. csak szerintem jobb ha fiatalabb korodban elveszited.monduk én 17évesen veszitettem el, szerettem azt a srácot, és sok tapasztalatot szereztem tole.most 20vagyok, és a jelenlegi párommal még sokkal jobb a szex, és még sokkal harmonikusabb ezáltal minden.de ha nem lettek volna tapasztalataim, talán ugy éreztuk volna mindketten, hogy nem megy ez nekunk oylan simán. szoval tényleg nem ciki, de jo ha 20évesen már elkezdesz tapasztalatokat gyujteni, felfedezni a szexet, és ez csak magad miatt, hogy a késobbiekben neked legyen egyre jobb. és hidd el így visszagondolva nem olyan nagy kincs az, mint amilyennek elmondja a torténelem, a konyvek.egyszeruen van, beszélunk rola, de valojában annyira lényegtelen.
Szia!Nem ciki, ne kövesd a mai divatot hogy már 14 évesen letudnak mindent, 20évesen meg kiiégnek meg lestapáltan néznek ki...Én is 20évesen vesztettem el, hamarabb is odaadhattam volna már másnak de tudtam hogy nem érdemli meg mindenki, megvártam amíg totál szerelmesd voltam és ö is várt fél évet rám, bár már nem vagyunk együtt és azóta mással jobb a sex még mindig áldom az eszem hogy vártam.Tehát légy büszke magadra és hallgass az érzéseidre!Sok sikert!
Azt hiszem, hogy itt én viszem a pálmát. Én 25 éves vagyok és még mindig szûz, de egy körömpiszoknyi rosz érzésem sincsen e miatt.
Szerintem nem ciki! Én is 20 évesen vesztettem el és egyáltalán nem bánom! Sõt azt is mondhatom, hogy nekem szép volt az elsõ! egyáltalán nem volt részem semmi fájdalmasban... Teljesen "megvoltam rá érve" :) .
szerintem nem addig tartod meg a szûzességed amig csak akarod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!