Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ciki évesen szűznek (16 db)

20 évesen egy inteligens pasi aki nem néz ki rosszul nagyon ciki ha szűz?

Legjobb válasz: Az a ciki, hogy magát inteLLigensnek vallja, miközben helytelenül ír.

Az a ciki, hogy magát inteLLigensnek vallja, miközben helytelenül ír.
InteLLigens. ;)
Én is az vagyok. Mit foglalkozol te mások véleményével? 20/F
Ha volt már, akkor az már a te bajod, akkor kellett volna csinálni....
#10 Gondolom mert ma regisztráltál. Egy darabig csak úgy lehet.
hmmm. szerintem nem gáz. nagyon jó érzés egy lánynak, ha elsõ lehet a srácnak :)
Nekem nem , neked lehet az. De ha feltetted ezt a kérdést valószínû, hogy neked elég kellemetlen, azaz ciki.
A kérdező hozzászólása: Volt már barátnõm nem is egy de azért vagyok még mindig az mert nem fekszem le azzal akit nem szeretek. (miért van ez h 5percenként tudok választ irni?????)
Én 21 vagyok, és egy cipõben járok veled. Mostanában kezdtem el gondolkodni, hogy miért alakulhatott ez így. Nem értem...
Helyesiras fail. Maradt a talan nem nez ki rosszul erv... De lehet jobb lenne ha tukorbeneznel, vagy kivul, vagy belul, a hozzaallassal kell hogy legyen valami problema. Elvegre ha intelligens vagy, nem is nezel ki rosszul, de meg mindig nem volt baratnod akkor ott hibadzik valami... 22/N
Nem ciki, inkább jó.
Nem ciki, sot...en pl orulnek ha a ffi akivel egyutt vagyok, szuz es en lehetek az elso neki
Nem ciki, csak ne stresszelj ezen.
A kérdező hozzászólása: Kiváncsi vagyok ezért kérdem.
A kérdező hozzászólása: mi értelme füvel fával szeretkezni érzelem nélkül? Nekem nem megy és nem azért mert nem áll fel.
Nem!
Én igazán átérzem a helyzeted, hiszen 27 évesen is még szûz vagyok, de teszek érte, hogy mindez megváltozzon.
mutatsz 1 képet magadról privibe nekem? én is nagyon csúnya vagyok. nekem sincs és szerintem nem is lesz barátnõm. blablablabla.....hogy bírod?
A kérdező hozzászólása: nagyon csúnya vagyok többen is mondták már, ezért vagyok szûz
itt gondok vannak...1.szerintem ordít rólad hogy önbizalom hiányos vagy! 2.fogadjunk hogy nem is teszel azét hogy ez megváltozzon. 3.bizonyára a külsõd sem a legfessebb látvány de ezt lehet kompenzálni...!!! ne csak ülj és sajnáltasd magad!!!
"hát minél tovább fogsz várni annál jobban fog zuhanni az önbecsülésed és az egész mindenség ez nem játék és hogy bírtad ki eddig??? én 15 évesen éltem át az elsõt és azóta aktív szexuális életet élek... 21F" Amit nem próbált ki az nem hiányzik neki és így nincs mit kibírni. Tudom mert én 22 évesen veszítettem el.
Hidd el, hogy rajtad kívül az égvilágon senkit nem érdekel a szexuális életed. Ha ezt felismered, akkor téged sem fog érdekelni.
Nem, de az már inkább, h csúnya vagy.
hát minél tovább fogsz várni annál jobban fog zuhanni az önbecsülésed és az egész mindenség ez nem játék és hogy bírtad ki eddig??? én 15 évesen éltem át az elsõt és azóta aktív szexuális életet élek... 21F
Az a ciki, hogy nyavajogsz rajta! Az a ciki, hogy ezen gondolkozol egész nap! Az a ciki, ha ez önbizalomhiányból eredeztethetõ, vagy ebbe torkollik, mégpedig azért, mert így aligha fog kezdeni veled egy nõõ!
nagyon.
En? 26/f
Nem.Inkább furcsa és kellemetlen.
9-es jó nagy baromságot mondtál, már ne is haragudj meg. :D

NAgyon ciki 19 évesen szűznek lenni?

Az utóbbi 1 hónapban minden nap hallom, hogy itt lenne már az ideje, hogy sexeljek valakivel... és meg is tenném, de sz?z vagyok és hát nem szeretnék els?re akárkivel összefeküdni. nem az a lényeg, hogy szerelmes legyek, hanem hogy megbízzam a fiúban... Mert hát azért mégiscsak nemtom, de tartok t?le...:S De viszont már "túlszeretnék" lenni rajta:S (azt hiszem...)

Legjobb válasz: Nem ciki, bár én is cikinek éreztem:) de így utólag visszagondolva.. nem ciki!:)

Nem ciki, bár én is cikinek éreztem:) de így utólag visszagondolva.. nem ciki!:)
Akkor várj csajszi, én is várok... Remélem van mire. :D 19/l
Az a "ciki", aki neked ezért beszól. Mennyi primitív, agymosott, tvnézõ, divatkövetõ kis senkiházi létezik ebben a nyomorult országban, hogy ezt terjesztik, hogy hány évesen ne legyen szûz valaki. És persze az a hibás, aki ezt terjeszti, tanítja.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek :) Nagyon... és várok... :D Majd jön valaki :D :P
Ilyen a mai fiatal kor, 19re már szexelni kéne. Nekem akkorra jött össze, én írtam az elõzõ oldalon. Elfelejtettem megjegyezni hogy fiú vagyok, barátnõm 18 volt, õ is szûz. Azóta is együtt vagyunk, bár néha frusztráló mind2õnknek, hogy még sose volt mással.
Semmiképp ne tedd meg "muszályból".Életed végéig elmehet a kedved tõle.Várd ki a szerelmet:) És nem ciki egyáltalán.Sõt légy rá büszke!:)
Ha viszket a nuni vakard meg. Vagy ülj bele egy lefele fordított bárszék egyik lábába.
én 11 vok de nem vok szûz
A kérdező hozzászólása: 11 és nem szûûz?? bazki :D hova fajul a világ?:O
2012-ig van idõd, úgyhogy csipkedd magad!
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar... max olyan szinten, hogy körömben senki sem az és hallom rengeteget , h "dugjál már Csajszi..." És am. az a baj velem, hogy nagyon naív vagyok:S De viszont pasikban kapcsolat terén nemtudok megbízni:S szóval nem kell a szerelem, met nehezen leszek az elõbb bízom meg benne... :) Kicsit értelmetlen így, de így van :D
két részre kell osztani: 1.téged zavar? 2.másokat mit szólnak? mondd azt nekik, hogy várod az igazit, akkor meg fogják érteni. de ettõl függetlenül az egyes még játszik, és az a lényeg, nem az hogy mások mit mondanak
Ez nem a ciki kategóriába tartozik, van akinek elõbb sikerül, van akinek nem, ezért különbözõek az emberek. :) Amúgy sok sikert! :D
Naon.
amikor feltetted ezt a kérdést, a honlap egy rakat ilyet kidobhatott neked... miért nem olvastad el? ott már le van írva a válasz 30 példányban...
Én 19 voltam mikor "elvesztettem", bár ezt nem szeretem hangoztatni, mert égõnek tartom kicsit.
A kérdező hozzászólása: elolvastam... És áá összevissza mindenki irogat :)
A kérdező hozzászólása: Mért tartod égõnek?? Szerintem tuti, hogy én is már rég sexelnék , ha nem lennék az, dehát van még idõnk nem?:D amúgy mért van az, hogy ha elkezdek egy buliba egy pasival smárolni és mikor már kezd elfajulni a dolog egybõl visszahátrálok?:O védekezem..
Lényeg:Nem ciki! Azért érzed annak, mert már a kis szaros 13évesek szexelnek! Na ez a ciki! Bár nekik "menõ". Nézd a dolgok jó oldalát: Te már biztos nem fog 15 évesen szülni:D Na szal nem ciki:D várd ki a sorod:D
"nem az a lényeg, hogy szerelmes legyek, hanem hogy megbízzam a fiúban" De akkor ennek most így mi értelme van? Csak bánnád ha így történne meg. Legyen inkább szerelemmel.
egy mocskos cigány aki netközelbe férkõzött. Ezzel a okádékkal van tele az egész nyomorult ország. Inkább tanulj nyelvet aztán húzz innen a francba, kint még normális pasik is vannak.

Nagyon ciki ha 24 évesen még szűz valaki?

Legjobb válasz: Szerintem a mai fiatalok a kûcikik a 14-15-16 éves korukkal.

Egyáltalán nem :) Így biztos szép élmény lesz megfelelõ idõben megfelelõ helyen :) Én 15 voltam és nem is az hogy megbántam, de lehetett volna jobb is :(
Szerintem a mai fiatalok a kûcikik a 14-15-16 éves korukkal.
akkor ne, nem azt mondom, hogy fiúként az lenne... de lányként még annyira sem.
Nem.
m
fiú vagy lány?
Ez már büntetendõ!!Aki 15 év feletti és szûz azt 10e-100e közt büntetik..
Ha zavar akkor szólj és ismerkedünk :)
igen
02:10 és tuti ronda vagy, ekkora barmokat!!! és a 94 ükunkás szûzike nannyó! csemerek vagytok erost... pffff méghogy tûzzön ki gy célt, h 25 éves korára veszitse el a NÕ legszebb és legdrágább kincsét. vadbarom. azt irja a másik 10 éve mind osromolhatnának a nagy õ-k.....hol élsz tata... Õ CSAK EGY VAN!!! és csak neki kéne odaadni mindened, szerelembõl!
Hidd el a legnagyobb és legszebb ajándékot adod annak , ha szûz vagy és õ veheti el, Miért a kilõtteknek a pasi jobban örül?Ki az a hülye , aki annak örül, ha a kedvese már több pasival is volt.Nem tudom ki volt az az idióta, aki kitalálta ciki.ha valaki meg tudja õrizni a szüzességét sokáig inkább arra kellene büszkének lenni, nem pedig hány pasival feküdtem eddig le.
Hát én is késõn vesztettem el és egyáltalán nem vagyok csúnya... Az van hogy görcsölsz rajta meg nyomásnak érzed aztán egyszer megtörténik és már nem fog olyan nagy dolognak tûnni. Én most 19 éves vagyok és idén vesztettem el... Az van hogy otthon egy szarnak éreztem magam, errõl tettek is sokan, még ha nem is direkt bántással de otthon szörnyû volt egyszerûen... biztos a kamaszkor is, meg a családom, de nem tudom, rosszul voltam. Aztán 18 évesen fogtam magam és eljöttem krva messzire otthonról és a férfiak elpirulnak ha meglatnak, egyedül tartom el magam pedig fiatal vagyok, saját erõbõl fogok továbbtanulni, lefogytam, stb. És krva jó csaj vagyok az az igazság akire emlékeznek ha csak egyszer elmegy kávézni vhova és mondják h de jó h visszamentem :) . A lényeg h ez a szüzesség összefüggésben van sok más szarral és kezd el azt kiirtani amit hirtelen tudsz, amitõl lesz önbecsülésed, hogy ne azzal kompenzáld a hanyagoltság érzésed h a sok sza.r miatt mások rajongását várod kárpótlásként, stb. Amúgy a szextémára rátérve.... csak feküdtem bociszemekkel és jó sza.r helyen történt, de idõvel magabiztosabb leszel és belejössz. A lényeg hogy szánd el magad vmi változásra és mindent hagyj ami csak emészt. Én is itt görcsöltem, milyen bunkók egyes válaszolók amikor szûz voltam, azon aggódtam h vmi baj van velem, stb. De most csak elõre nézek... a következõ kérdése az lehetne az embereknek h gáz ha még nem vagyok férjnél 30 évesen... Ki nem szar.ja le mit csinál más!!! Ez a te életed!!! És ne hagyd h több elvesszen belõle. És az emberek nagy része nem boldog, mindegy h gazdag, szép vagy "normális" aki 16 évesen szexel, bulizik, n aztán érdektelenül egyetemre megy aztán kényszerkomolyodik, megnõsül, gyereket csinál, blabla ..... inkább örül hogy nem vagy normális :) De kezdj el vmit, magadért!!!! Hagyj ott mindent sza.rt!!!! És nem biztos h nagy szám lesz az elsõ de ne én nem bántam meg, pedig egy fa.sz volt az illetõ és szexeltem vele néhányszor aztán elegem lett és visszatértem a jó öreg masztihoz és mondtam h húzzon.... de jó tanulság volt :) 3 hónapja magabiztos szexmentes ember vagyok aki várja h jöjjön vki akivel újra lehet.
Egyáltalán nem sõt büszke lehetsz rá nem tudom honnét származik ez a badarság, hogy ciki , ha valaki szûz még ? Nagyon szeretnék a pasik , ha a kedvese szúz lenne
20 évesen tata vagyok, az széép :D
igazából szerintem senkinek semmi köze hozzá, hogy még az vagy e vagy nem.Az a lényeg, hogy amikor az elsõ lesz, akkor ne feszengj emiatt, mert azzal elronthatod az elsõ élményedet.Elõbb-utóbb biztos megtörténik, ne aggódj, csak találj egy normális társat rá:) Viszont amiatt, hogy már 24 vagy, ne gondold úgy, hogy akkor most rögtön a következõ valakivel elveszíted, aki szembe jön veled az utcán, mert olyan ciki, hogy még az vagy. Várd ki, de tegyél is érte, hogy találj egy olyan valakit, akivel szívesen megtennéd:) sok sikert kívánok hozzá:)
Az, hogy ki mikor veszíti el a szüzességét, az mindenkinek saját akaratától, gondolatától, vágyaitól és szexuális felkészültségétõl is függ. Ha valaki felkészült arra, hogy megkezdje intenzíven a nemi életet, így a szüzesség elvesztését is, akkor úgy gondolom, hogy nem függ kortól és nincsenek radikális felsõ értékek. 16-17 éves kor alatt egyértelmûen elítélem, mert úgy gondolom, hogy ekkor még nem ezen kellene gondolkodniuk... Ha eljön a nagy Õ, a nagy szerelem, te is biztosan nyugodtan tudod magad átadni majd neki... Lehet, hogy idén, lehet, hogy 2 év múlva, ez csupán érzés dolga. Anélkül pedig semmi esetre se menj bele!
Fordulj pszichiáterhez! Mert nyilvánvalóan súlyos elmebeteg fogyatékos pszichopata vagy. Ajánlom a legközelebbi gondozót! Siess ne késlekedj, mert romolhat az állapotod és ön- és közveszélyes leszel, bár ha jobban meggondolom, írásod alapján, már rég az vagy...
10-31 02:10-esnek üzenem: nem teljesen értek veled egyet abban, hogy határidõt kéne kitûzni. Én is szûz vagyok majdnem 26 évesen, csinos, intelligens nõ vagyok, senki sem gondolná rólam. Kapcsolataim is voltak, de csak rövid távúak, egyszerûen nem voltam még szerelmes, és õk sem belém. Becsülöm magam annyira, hogy kivárom azt az embert, aki igazán szeret, és akit én is igazán szeretek, hogy azzal történjen meg. Annyiban viszont igazad van, hogy nyilván oka van annak, hogy még itt tart a kérdezõ, meg én is, meg még jó páran huszonéves korukban. Nekem is voltak önértékelési problémáim, nekem is rossz volt a viszonyom az anyámmal kamaszkoromban, most kicsit jobb már, de nem felhõtlen. Itt nem maga a szüzesség a "probléma", hanem az, hogy valamiért nem találunk olyan férfit, akivel ezt el tudjuk képzelni. Annak idején én is elég furcsán gondolkoztam ezekrõl a dolgokról, az anyámmal való nem jó viszony miatt én is sokáig el sem tudtam képzelni, hogy házasság elõtt szexeljek valakivel, mert mi van, ha elhagy stb. stb. Hülye elgondolásaim voltak, de egy ideje járok pszichológushoz, és rengeteget fejlõdtem. Na és itt jön a lényeg: én nem azért mentem pszich.-hoz majdnem 2 éve, mert "jaj de gáz, hogy szûz vagyok 23 évesen és nem egy [bár nem túl hosszú] párkapcsolattal a hátam mögött", hanem azért, mert észrevettem, hogy a párkapcsolataimban ugyanazokat a mintákat ismétlem meg, és mindig ugyanúgy végzõdnek (kiprovokálom, hogy szakítsanak velem -- ja, mert hogy társfüggõ is voltam/vagyok). Itt meg tudtam fogni azt a pontot, ami problémás, és ezért mentem el szakemberhez. Rengeteget javult azóta a helyzet, a korábbi furcsa elgondolásaimat is át tudtam írni, és most már el tudom képzelni azt, hogy lefeküdjek egy olyan férfival házasság elõtt, akivel kölcsönösen szeretjük egymást (de csakis akkor!), nem akarok már betegesen férjhez menni stb. stb. Kérdezõ, Neked pedig a válaszom: NEM, egyáltalán nem ciki. Nem a szüzesség a ciki. Az sokkal gázabb lenne, ha csak azért, hogy túl legyél rajta, olyannal szexeltél volna, aki nem méltó rá. Igenis megérdemled, hogy olyan férfival veszítsd el, aki szerelmes beléd és te is õbelé. Biztos, hogy találsz majd ilyet. Szerintem megéri várni, annál nagyobb élmény lesz. 25/N
... azoknak, aki szerint ilyesmi csak elõnytelen külsejû lányokkal fordulhat elõ: engem aztán ilyesmivel nem nagyon lehet vádolni, legalábbis a jelentkezõk számából ítélve, mégsem sikerült 21 éves koromig olyannal összeakadni, akivel szívesen lefeküdtem volna. Ha mégis, akkor foglalt volt az illetõ. A "választottam" aztán le is volt taglózva rendesen, mikor rájött, hogy biza õ lesz nekem az elsõ. Attól, hogy valaki jól néz ki, még lehet válogatós. És ezen a téren a válogatósság szerintem nem egy olyan téma, hogy "ha ló nincs, szamár is jó". Én legalábbis sosem tudnék egy fiúval még "járni" sem csak azért, mert épp nincs más, akibe tényleg szerelmes tudnék lenni. Egyrészt nem fair vele szemben, hiszen folyton azt lesném, hogy mikor jön valaki, akiért otthagyhatom (és még utálnám is magam ezért), másrészt meg... szerintem ez olyan szánalmas dolog. Én inkább vagyok egyedül, mint "jobb híján" valakivel. Azt meg aztán végképp nem hiszem, hogy a szex valami hú de fantasztikus élmény lehet egy ilyen kényszerû kapcsolatban, aminek a kihagyása felett aztán nagyon érdemes lenne siránkozni... legalábbis semmivel nem fantasztikusabb, mint saját magad "leápolni". Kérdezõ, ne hallgass senkire, aki ilyesmire bíztat, engem is már a végén annyian nógattak, hogy "de legalább esélyt adj nekik", hogy belekezdtem egy ilyen kapcsolatba, aztán gyõztem belõle kimászni, mert biza kiderült, hogy igenis amirõl én három találkozás után látom, hogy nem fog mûködni, az nem fog mûködni, ami végül mûködött, azt is láttam azonnal, hogy mûködni fog... magadat, a saját vágyaidat Te ismered legjobban, ne hallgass a többiekre, akik bele akarnak pofázni (bocsi...). A nagyon bölcsnek pedig, aki azt mondta, hogy ez azért nagy probléma, mert 10 évet "kihagyott", azt szeretném mondani, hogy a jó párkapcsolat és a jó szexuális élet sem olyan dolog, ami kint terem a fán vagy bent árulják a boltban, és csak le kell szüretelni vagy ki kell fizetni. Egy igényesebb vagy mondjuk úgy, finnyásabb nõnek ehhez elég sok minden kellhet, én nem hiszek a "nagy õben", de abban igen, hogy különbözõek vagyunk, és különbözõ dolgokra vágyunk, és akinek különlegesebb igényei vannak, az nehezebben talál párt is. Itt nem biztos, hogy arról van szó, hogy valaki "tökéletesre" vágyik, én például a legtöbb klasszikus "udvarlási" magatartást az illetõ szándékától függetlenül nyálasnak és mesterkéltnek érzem, és olyasvalakit szerettem volna, aki nem ad elõ nekem semmiféle teátrális mûsort, amitõl a lányok olvadozni szoktak, _mégis_ komoly kapcsolatba tud kerülni velem és úgy tudom érezni, hogy közünk van egymáshoz, megértjük egymást. Én is gondoltam rá már 16 évesen, hogy az, hogy "most milyen szép vagyok", senkinek nem okoz örömet, mert nincs párom, ha úgy tetszik, ez a része az életemnek ebbõl a szempontból "el van pazarolva". De hiába, ettõl még nem termett ott elõttem egy árva "társjelölt" sem, akivel szívesen lennék együtt. Ez kicsit olyan, mint amikor ott vagy az óceán közepén édesvíz nélkül. Szóval nem ciki, annyit jelent, hogy igényes vagy...
Én is 24 évesen veszítettem el és egyáltalán nem bánom. Nehéz normális pasit kifogni.
Oké, van abban valami, amit mondotok. No de mi a teendõ akkor, ha még mindig nem találtam olyan embert, akivel kölcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba? 26 vagyok, és még nem volt ilyen. Most szexeljek érzelmek nélkül csak azért, hogy gyakorlott legyek? Ez nekem valahogy nem megy. Olyan mondjuk már volt, hogy én szerettem valakit, de a másik fél nem szeretett engem szerelemmel. Lett volna lehetõségem szexelni: nem éltem vele. És nem érzem azt, hogy rosszabbul jártam. Oké, tapasztaltabb lennék, de érzelmileg sérültem is volna.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2010-11-09 13:25 Teljesen egyetértek. A szerelemhez a testiség is nagyon fontos (egy bizonyos korintervallumban), ahhoz pedig a minimális gyakorlat, tapasztalat. Tartogatni magad nem éri meg. Ez olyan, mint ha még sosem fagyiztál volna, veszel egyet, és tartogatod, hogy rákészülj az élményre, de addigra elolvad, vagy beüt egy zápor. :D Fõleg, ha 2 olvadt fagyijú ember akad össze, hogy megkóstoltassák egymással... Szóval nem az a ciki, hogy szûz vagy, hanem hogy ha majd találsz valakit, akivel boldog szeretnél lenni, ez a része eleinte nem fog stimmelni, egyszerûen mert pornófilmbõl, hallomásból nem lehet ezt megtanulni. Mire meg már stimmelne, hónapok telnek el. Ha meg 2 tapasztalt akad össze, megkóstolják, és ha nem ízlik, lehet lépni, tiszta sor. :) Az pedig nem igaz, hogy lányoknak nem mûködik fizikailag a dolog. Igenis mûködik. Ha nem mûködne, nem lennének dildók. XD 24/N
Hát eléggé
Utolsó, fiú vagy, ugye? Õk vannak vele úgy, hogy mindenkivel jól esik/esne, aki nem taszítóan ronda. Az a baj, hogy ez a szex dolog nem mindenkinél ilyen egyszerû: van, aki kajában is válogatósabb, van, aki meg szexben... Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de úgy hallottam, hogy ez viszonylag sok nõre hasonlóan jellemzõ: számomra a szex élvezeti értékét legalább kb. 70 százalékban az okozza, amit a fejemben gondolok épp róla, és nem az, amit az illetõ fizikailag mûvel (nem, nem vagyok szûz, de nem is kezdtem el 14 évesen, és nem bánom, ha lett volna igényeimnek megfelelõ partner, elkezdtem volna, de mivel nem volt, értelmetlen a kérdésfelvetés is). Nem arról van szó, hogy csak a "nagy õvel" tudnám elképzelni, én voltam, aki írta, hogy igazából nem is hiszek benne, hogy létezik - de annál azért jóval többre van szükségem, mint arra, hogy az illetõ pasi ne legyen taszítóan ronda és technikailag képben legyen, hogy mi merre. Én egyébként kajával is úgy vagyok, hogy ha csak "moslék" van, vagy valami olyan, amit nem szeretek, akkor inkább nem eszem napokig is. Esetleg leerõltetek valamit, de ha éhség nélkül nem szeretném, akkor éhesen sem esik jól, csak azért eszem meg, mert tudom, hogy össze fogok esni. Nos, nekem a jó intenzív "kerettörténet" nélküli szex (az nem kerettörtént, hogy neked is kell, nekem is kell, gyere) olyan, mint a moslék. Mondom, akkor már inkább intézem magamnak. Ja, és egyéjszakás dolgoknak is lehet jó kis kerettörténete, nem errõl van szó, még mielõtt fejbekonzervatívoznál :) . 25L
Szerintem ti abban csapdában vergõdtök, ami miatt többek közt, de szerintem leginkább, a kapcsolatok 90%-a tönkremegy, mert bizony tönkremegy ennyi, még akkor is ha együtt maradnak a párok társas magányban, házi pokolban... Miért van ez? Azért mert a testiség nagyon fontos, azon áll vagy bukik a legtöbb kapcsolat. Fõleg fiatal korban ez az egyik fõ pillére a kapcsolatoknak, ha tetszik, ha nem. Akinél nem, az vagy hazudik, vagy nem egészséges ember. A szex, fõleg a férfinak, létszükséglet, mint az evés. Vajon csak akkor eszünk, ha magas gasztronómiai élményre vágyunk, vagy akkor is ha szükségletünk van, éhesek vagyunk? A szex sem csak arról szól, hogy csakis ha szerelem van, csak akkor szabad, lehet csinálni. Naiv korlátolt, önámító, szentimentalizmus, hogy valaki nem hajlandó csak testi, csak szex alapú kapcsolatot kezdeni soha, mert õ tartogatja magát az igazinak vagy mert õ csak szerelembõl hajlandó szexelni. Ez a gondolkodásmód számos kapcsolatot tesz tönkre. Több okból. Egyrészt a tapasztalatlanság, gyakorlatlanság tönkreteszi az élményt. Miért szisszen fel minden idõsebb fiú, ha szûz a lány? Mert egy szûz lánnyal az esetek többségében nem jó a szex és a lánynak pedig kimondottan rossz! Namost gondolj bele! Azt hiszed, megvan a nagy õ. Szerelmes vagy. (eleve butaság, mivel a testi beteljesedés elõtt még ezt nem tudhatod, hogy nagy õ vagy sem) Vársz még pár hónapot vagy évet, hogy megtörténjen a "nagy esemény" és pokoli, förtelmes, pocsék, kínszenvedés lesz... Ez azonnal meg is rongálja a kapcsolatot; lesz egy életre szóló sérülés, és asszociáció az adott partnerhez. Helyrehozhatatlan, tudat alatti reflex, és domináns emlék kapcsolódik innentõl az illetõhöz, ami midig ott kísért: vele borzalmas kínszenvedés volt az elsõ. Hogy lehetne az akkor nagy õ? Hát a nagy õvel gyönyörûnek kell lenni nem? Ahhoz hogy az elsõ egy csodálatos élmény legyen, tenni kell. Tudni kell hogyan kell szeretkezni, boldoggá tenni kölcsönösen egymást. Ez pedig gyakorlással lehet elérni, sehogy máshogy... A szexet is tanulni kell, rutint kell szerezni benne. A nagy õ sokkal boldogabb lesz és ti magatok is, ha rutinos profi szeretõként, kölcsönösen az elsõ alkalommal nagy szerelemben orgazmust értek el. Ez egy csodálatos élmény és garantáltan ha szerelmes vagy, és kölcsönösen a csúcsra juttok az elsõ alkalommal, hosszú boldog kapcsolat várható, hiszen ezesetben az említett domináns emlék, és tudat alatti reflex pozitív, kellemes, boldog lesz. Így valóban õ a nagy õ. Nagyon-nagyon nem mindegy! A szex az élet legjobb dolga. 14 éves kortól mindenki alkalmas rá és pontosan ezért 14 éves kortól legalábbis mindenki párt választ, párt keres. Megismétlem, mert ez a nyilvánvaló igazság: bepótolhatatlan éveket veszít el az, aki pár általi gyönyör nélkül tölti el ifjú (tini) éveit és GARANTÁLTAN megbánja és visszasírja! Sok öreggel beszéltem már errõl és MIND EGYBEHANGZÓAN PONTOSAN UGYANEZT MONDJÁK. Hiszen a régebbi korokban még nagyobb volt a prüdéria, álszentség és önámítás. Szinte kivétel nélkül mind belátja, elszúrta az életét azzal hogy ámította magát ezekkel a téveszmékkel. Várta a nagy õt, tartogatta magát, aztán hozzáment valakihez, aki úgy tûnt jó lesz végre, és a nászéjszakán derült ki, hogy borzalmas vele az ágyban. S így maradt, egy emberrel nyüglõdött pocsék vagy unalmas, monoton nemi élettel vagy semmilyennel és persze késõn kezdte. Sok idõs (már aki õszinte és hajlandó ilyesmirõl nyíltan beszélni) egybehangzóan belátja, bár csak elkezdte volna kamaszkorában és sokkal több gyönyörben lett volna része és bárcsak mire az igazit megtalálta, már rutinos szeretõként tökéletes élményben részesíthette volna, ahelyett ami történt, hogy rossz volt, kínlódtak szenvedtek... Tisztelet a kevés kivételnek! Vársz a nagy õre, vársz a nagy õvel, aztán mikor oda kerül a sor, hogy eljön a nagy pillanat, kiderül hogy pocsék vele az ágyban, mert pl egész egyszerûen szervileg nem illetek össze, vannak igen nagy méretbeli különbségek, nem minden mérethez illik minden méret..! Ugyebár ez sem egy elhanyagolható szempont. Vagy egész egyszerûen nem jó a ritmusa, túl gyors, túl lassú, nem teszik a szaga (bizony a ferromonoknak is van kompatibilitási dilemmája) és lehet még sorolni hosszan hogy mi minden probléma lehet. Zsákbamacskát venni egy a szerelemben nem bölcs dolog. Nem árt már az elején tisztázni, kipróbálni az illetõt, akár milyen idegen is ez a gondolat, a szentimentális, képmutató, elfojtó konvenciókkal agymosott ember számára... Aztán azzal sem árt szembenézni, hogy eleve a szerelem egy illúzió (egy pszichés zavar, õrület, ami idõvel elmúlik), ezt már minden tapasztalt felnõtt pontosan tudja... A nagy lángolást hajszolni, hiábavaló, önámítás. Minimális szimpátia és testi vonzalom bõségesen elég egy kapcsolathoz, a többi majd UTÁNA ALAKUL KI! Teljesen nonszensz azzal ámítani magunkat, hogy amíg az illetõ testét nem ismerjük, nem volt vele orgazmusunk, nem szeretkeztünk, nem tudunk semmit a szexuális oldaláról, addig szerelmesek lennénk. A szerelem szerves része a testiség, tehát aki enélkül azt képzelgi, hogy szerelmes, az nagyon naiv, önámító. A igazi szerelem (és itt nyilván nem az említett fellángoló tébolyra gondolok), tehát amikor minden téren egymással teljesen harmonizáló, egymás tökéletesen boldoggá tevõ, kielégítõ és megértõ pár létesül, csak azután alakulhat ki, ha már túl vannak a testi élményen és az kölcsönösen jó... Ezen nem ártana kicsit gondolkodni...
Szerintem nem. Bár a mai világban sajnos annak nézik az embert.
nem ciki
Én 94 éves vagyok és szûz vagyok, ennek ellenére van 60 ükunokám, akik szintén szüzek és 94 évesek.
nem gyengén ciki
Ez egy baromság hogy ciki ! MI a bizonyíték arra hogy akik nagy mellényel beszélnek róla, már nem azok ?????? Egyébként semmivel se leszel se jobb, se rosszabb ha már túl lennél rajta. Az egy csodálatos dolog, és olyan embernek add, akit tényleg szeretsz, és Õ is téged. 25 voltam mikor megtörtént. Semmirõl se maradtam le. 30f vagyok.
Gondolj bele, te ritka kincs vagy, ilyet nehezen találni manapság :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Akik cikinek tartják azoknak gratulálok. Szerintem az ciki, ha egy tizenéves 24 éves korára szexuálisan kiélt ember lesz. Pár év múlva itt fogtok sírni, hogy miért nem kívánom, miért nem megy stb. stb.
Miért hiszi azt mindenki hogy ciki szûznek lenni ha valaki már "kicsit idõsebb"?Abszolult nem az tartogasd annak a fiúnak akit iagzán szeretni fogsz mert itt valaki írta hogy van pár huszonéves aki már kiélt na ez-az te ne akarj ilyen lenni hidd el ha nem is valják be minden fiú szereti a szûz lányokat mert azzal már az a lány is bizonyítja hogy szereti!!27/N
Tuti ronda vagy
Az elõzõnek üzenem, hogy egy hatalmas nagy bunkó! Azért, mert valaki 20 felett szûz, az még nem jelenti azt hogy ronda. Max. annyit hogy azzal a személlyel szeretné elveszteni a szüzességét akit tényleg szeret. Ez a véleményem.
"Tuti ronda vagy" ez milyen gyökér válasz fogadok, hogy magadból indultál ki te nyomorék!!! Kedves kérdezõ nem gáz, hogy szûz vagy én 25 vok és szûz lány.ha meg találod az igazit sztem tetszeni fog neki hogy neki adod ezt a becses kincset!
Gyökér válasz, de igaz, ha szép lenne, már 8 éve ostromolnák a nagy õ-k, és valakivel tuti elvesztette volna...
Nem ciki! Én is 24 vagyok és szûz, de lehet nem sokáig, végre igazán szerelmes vagyok és úgy érzem ez kölcsönös!:) Ui.: Olyan bunkó, aki szerint ha vki ennyi idõsen szûz, az ronda. Lehet csak vár az igazira! Sajna manapság nehéz normális pasit kifogni, én ezt tapasztaltam!
elöször én is azt gondoltam hogy ronda mert tényleg rohadt nagy kincs az ha 24 évesen szüz valaki. nem ciki max megszolnak a kis p*icsák akik csak menöségböl veszitették el! azoknak szerintem nem lesz normális kapcsolatuk!
Vagy olyan vagy mint quasimodo a bányából jövet, vagy egyszerûen beadták neked a :csak szerelembõl sexelj és az esküvõ után szöveget.viszont ha helyes vagy, akkor én 26 éves vagyok és tehetek róla, hogy többet ne tegyél fel ilyen kérdéseket...
Legyünk õszinték! Nagyon nagy baj! De nem szégyen természetesen. Miért lenne? Aki valakit ilyenért kinevet, vagy gúnyol, esetleg lenéz vagy szán, az a ciki! Tény, ma már 14-15 körül elveszíti a szüzességét az egészséges fiatalok nagy része. 18-20 ig legkésõbb a normális, szokványos. A 24 kései, de még nem extrémen késõ. Vannak akik még 40 évesen is szûzek (sajnos jó részük az is marad)... Azt írtam nagyon nagy baj és ennek több oka van. Elõször is a legfõbb. A szex az élet egyik legjobb dolga, ha nem a legjobb. Ezért érdemes élni. És te már csinálhatnád közel 10 éve és nem teszed. Ezt a 10 évet senki nem tudja neked visszahozni és kárpótolni érte, s öreg korodban meglehet NAGYON fogod bánni a mulasztásod, csak akkor már késõ bánat lesz... Másrészt pedig azért baj, mert vélhetõleg van valami baj. Talán csak valami enyhe zavar, sérülés, esetleg, amirõl már tett valaki említést, egy torz, agresszív ostoba nevelési hiba és abból származó hibás, beteges görcs. De persze lehet önértékelési probléma is, ami esetleg vélt vagy valós esztétikai vagy szervi hátrányból fakad. A tanácsom. Érdemes kitûzni egy nem túl távoli határidõt. Mondjuk ha a 25 éves születésnapodig még mindig marad e hiányosság, akkor szerintem szakemberhez (pszichológus) célszerû fordulni...
Tudod mi a ciki?!a 14éves kis kiélt ri...cok!Akik azt hiszik, hogy 14-20évesen mekkora menõk.Aztán lássuk be késõbb egy lógó pi---jú kiéltek lesznek.Te meg ha megtalálod az igazid akivel elmennél akkor neked jó lesz.Nem ciki egyáltalán.Nem kell ahhoz se szépnek se rondának lenni.Én nem vagyok szép nõ és 3 hosszutávu kapcsolatom volt csak.18voltam mikor elveszitettem és megbántam!igaz sok évet voltam vele, mégis bánom!27voltam mikor rátaláltam a férjemre akivel most sok év után is boldog vagyok.Ha visszamehetnék az idõbe akkor én 27évesen még szûz lennék az fix!Elmondtam azt ami nekem bejött, sajna lehet ez nem mindenkinek lesz igy, de hidd el a fiuk rábuknak a kis lotyikra megvan neki aztán csáááá.De egy olyan nõnek akinek van nõi tartása...na az fog majd normális férjet kapni!Aki meg ezt cikinek tartja az tosszon amennyit akar az õ dolga, de majd megnézem 30-40évesen amikor amjd egyedül kiélten fog ücsörögni, esetleg egyedül fog gyereket nevelni.Abból is csak a gyereket fogom sajnálni.....ki ért velem egyet?
Én 02:10-essel értek egyet.
Én egyikkel se, mind2 túl szélsõséges.
ti is tuti mind rondák vagytok, akik legyökerezik az õszinte embereket!
egyáltalán nem, sõt.
A kérdező hozzászólása: Lány

Nagyon ciki ha egy 17 éves lány még szűz?

ha lesz pasim akk nem fog emiatt kinevetni v otthagyni?

Legjobb válasz: egyáltalán nem gáz, az a ciki, ha már 15 évesen nem lennél az

egyáltalán nem gáz, az a ciki, ha már 15 évesen nem lennél az
Miért lenne az? Egyáltalán nem az. Én 18 vagyok és szûz. Nem érzem úgy h lemaradtom volna valamirõl.
Én is 17 éves lány vagyok és én büszke vagyok, hogy még szûz vgayok!Persze nem kürtölöm világgá, de én ezt egy értéknek tartom. És ha szeret, akkor elfogad így és semmiképp sem fog kinevetni!Ha mégis megtenné, akkor egy bunkó! De ez csak az én véleményem, remélem segítettem!
én 19 éves koromig voltam szûz (bár még most is 19 vagyok, de szûz már nem), és egyáltalán nem gondoltam, hogy ciki.
Nem ciki, a legtöbb fiúnak megtisztelõ ha szûzességét érdemli 1 lánynak
Tudod kedves kérdezõ, ez a kérdés a ciki, meg a felfogásod, és nem az, ha valaki 17 évesen szûz.
2. vagyok, amelyik pasi igazán szeret, akkor nem nevetne ki ezért, ha meg igen ilyennek ne add a szüzességed
istenem, még hány ilyen kérdés lesz? nem, sõt, az se ciki, ha vki szüzen hal meg! az a ciki, amit te annak tartassz.
A kérdés alapján még nem árt annak maradnod egy darabig...ne haragudj.
kedves kérdezö! 21 éves vagyok, szüz. nem zavar de persze nem kürtölöm világgá mert ez csak az én gondom. ha én pasi lennék nem nevetnélek ki emiatt. szerintem ne aggódj emiatt üdv!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindekinek a válaszokat :) sokat segítettetek vele:) aki meg nem tud normális választ írni akkor az hanyagolja köszi!! mert az õ problémája meg nekem , , hülyeség, ,
szerintem egyaltalan nem ciki!!!sot, nagyon buszke lehetsz ra!!!En is 17 eves vagyok es van baratom, de meg szuz....es o is orul neki, hogy nem voltam meg mase....ez nem ciki dolog...az lenne ciki, ha azt csinalnad, amit a mostani fiatalok egy resze....legy buszke erre!ez egy hatalmas ertek!!es csak nanak add oda, aki majd megerdemli!:)
Nem ciki, sõt örülj neki, még büszke is lehetsz rá! Az inkább ciki ha valaki kis csitri már 13 évesen elveszti, ráadásul csak a "pasija kedvéért", sajnos elég sok ilyennel találkoztam már. Örülj neki hogy az vagy, és tartogasd annak akit igazán szeretsz majd és õ is téged:)
Nem lesz gond ez akkor sem, ha összejössz egy fickóval. Nem fog kinevetni, arra viszont számíthatsz, hogy ha megtudja akkor a puszta gondolata is az egekig fogja "spanolni" annak hogy elvegye a szûzességed. A férfiaknak az az egyik legnagyobb megtiszteltetés, ha elveheti egy nõ szûzességét! 21/F
sztem nem ciki:) én 18 éves koromig voltam szûz, nemrég vesztettem el, és a barátom kifejezetten örült neki, bár az igaz h õ is szûz volt!
Vonat alá, vonat alá, vonat alá vele!!!
Nem ciki egyáltalán.:) Én 21 vagyok és szûz ráadásul fiú. Ha 19 évesen is az leszel, akkor sem lesz ciki. Lányoknál nem ciki, de fiúknál már az sajnos.:(
Hogy lehet eleve így feltenni egy kérdést?, , Nagyon ciki, ha...?" Egyltalán nem az, de akkor szted mégis az, ha eleve így kérdezel... Jó buta vagy ne is haragudj, én nem tudom felfogni miért kell ennyire nagy ügyet csinálni abból ha valaki szûz...
szerintem maga a szüzesség mint fogalom nem érdemel ekkora figyelmet, nem azt mondom hogy nem fontos...de ez egy magán-intim dolog... emiatt van sajnos hogy mindenki attól fél hogy ámsok mit szólnak, ha úgy érzed hogy még nem vagy kész akkor örülhetsz hogy nem rontod el az életed, ha aki meg lefeküdt a párjával õ sem biztos hogy megbánja akárhány éves...az csak a tudatod és a lelked fejleszti de nem olyan dolog aminek bármi társadalmi jelentõssége vagy szerepe lenne...szerintem (persze kár hogy sokan így kezelik)
A mai fiatalokról nem tudok nyilatkozni, de én 27 évesen azt mondom nagyon izgatónak találnám és örülnék ha érintetlen lány "áldozza fel magát", mintha egy olyan lány aki azt mondja hogy egy fiúm volt már... (aztán közbe ki tudja mennyi). Elsõ az öszinteség. Ha nem tetszik a pasinak, akkor nem is méltó hozzád! Ne add oda mindenféle kóbor numeráért magad! Megbánnád!
A kérdező hozzászólása: kedves 22:52 félreérted! véleményem szerint nem ciki csak érdekelt, hogy mai "fiatalok" mit gondolnak errõl nem az a tipkus hü*** liba vagyok csak már volt egy két csalódásom a pasikban
22:52-es vagyok.Nem akartalak bántani, csak szerintm ez nem egy olyan dolog, hogy fel kellene tenni ezt a kérdést.Ha szeret valaki, akkor nem fog "kinevetni"-sõt, örülni fog neki(a pasik mindíg örülnek ennek, amúgy is te fiatal vagy 17 évesen).De gondolom azt, hogy mennyire szeret v sem még az elõtt "kideríted", hogy lefeküdnél vele-és nincs csalódás-remélhetõleg.Szóval nem ciki.Sõt...

Lányok/pasik szerintetek nagyon ciki ha egy lány 16 évesen szűz?

Toom h hüje kérdés de vixont sokan lenéznek már ezért ...:(

Legjobb válasz: Most komolyan, mit ér az, hogyha egy idegen, az interneten keresztül beírja, hogy igen, ciki, vagy épp nem, nem ciki?! Döntse el mindenki magában, hogy mit érez annak és mit nem. Azzal meg ne foglalkozz, hogy lenéznek emiatt. Kerüld az ilyen "über" okos emberek társaságát. Akkor feküdj le valakivel, amikor úgy érzed, hogy készen állsz rá testileg-lelkileg.

Annyi ilyen kérdés volt, és azt hittem eddig, hogy kamu. Nyugtass meg, hogy az és csak szórakozol :P Nem értem, hogy lehetne ez ciki..az a ciki aki Téged ezért lenéz. Nézz büszke rá, ez erény.. De ezt a "tooom" használatát felejtsd el, mert az tényleg nagyon ciki és a helyesírásod is. Tudom, hogy ez nem helyesírás elemzõ oldal, de a hülyét pontos j-vel írni :P
Most komolyan, mit ér az, hogyha egy idegen, az interneten keresztül beírja, hogy igen, ciki, vagy épp nem, nem ciki?! Döntse el mindenki magában, hogy mit érez annak és mit nem. Azzal meg ne foglalkozz, hogy lenéznek emiatt. Kerüld az ilyen "über" okos emberek társaságát. Akkor feküdj le valakivel, amikor úgy érzed, hogy készen állsz rá testileg-lelkileg.
azzal foglalkozz hogy te mit akarsz ne azzal hogy mások mit tartanak cikinek vagy trendinek vagy minek hívják a mai csíra fiatalok. egyébként NEM ciki. (remélem eléggé kihangsúlyoztam a NEM szót) akik ezért cikiznek azoknak mond meg hogy nem lehet mindenki akkora ringyó mint õk, vagy vmi hasonló velõs válasszal csapj vissza ("Bocs de engem nem kapott el a szomszéd dándogja hazafelé menet") :D
1.: helyesírásod gáz - ez nagyobb probléma :) 2: nem, nem gáz. Nincs idõhöz, életkorhoz kötve. Aki emiatt lenéz, csak magát minõsíti. Egyik lány ismerõsöm 23 évesen vesztette el a szüzességét. Pedig nem csúnya lány; csinos és szép. Õ így érezte, így döntött.
18 éves csaj vagyok és szûz, most kössem fel magam azért mert csak azzal akarom elveszíteni akit szeretek. Ha meg ilyen hülye vagy és téged zavar, hogy alig 16 évesen szûz vagy hát tegyél érte, hogy ne legyél nagyon egyszerû elmész egy szorakozó helyre ott úgy is mindenki csak arra megy.
Sztem egyáltalán nem ciki F/15 (szintén szûz [de nem bánaja:P])
szerintem a helyesírásod miatt jobban kéne aggódnod. :D
Akkor én meg ássam el magam a 18 évemmel? Nyugi nem ciki.
Nem, nem az. De ha téged zavar, szívesen segítek a problémádon.
kamukérdés.
Hallod, ez iszonyú ciki, én a helyedben most helyben öngyilkos lennék. Hogy tudsz így élni??? Ez nagyon gáz!
Szard má' le. Engem is néha cikiznek emiatt, de megpróbálom nem szívemre venni. Szánalmas hogy most ez a menõ. De hidd el megéri várni, inkább minthogy valami senkiházi barommal veszítsd el, aki dob is miután megb.szott...16/F
rohadtgáz
Nem ciki! Már hogy lenne ciki? Inkább várj még, ha nem érzed rá késznek magad, minthogy rossz emlék maradjon az elsõ alkalom után...
Ezt a kérdést én írtam ki>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=VkSq2Zn2XoY
Én is 16 éves vagyok és szûz.És örülök neki:D Legalább én nem fogtam több f*szt , mint kilincset.:D És már van barátom is.Majd eljön az idõ, amikor eljutunk a szeretkezéshez.
Bár minden tini és kamasz szûsz lenne még a te korodban! Akkor nem lenne tele pl. ez az oldal a nemvédekeztünkterhesvagyoke, milógabarátomlábaközt és a mostakkormérhagyottel színvonalú kérdésekkel. Hidd el, hogy a szexhez nemcsak testileg, de szellemileg is meg kell érni és bizony ez nem igazán erre a korra jellemzõ. Légy büszke rá, hogy nem feküdtél le valakivel csak azért, hogy kipipálhasd a szüzességed elvesztését és onnan kezdve hencegj a szûz csajok elõtt, hátha hülyének érzik ettõl magukat. Teljesen rendben vagy, ne aggódj, csak tanulj meg helyesen írni!
hülye kérdés, az!!!
Inkább a magyar érettségidre kapott jegy lesz ciki.
Nem ciki! Mondom NEM :) Ennyi idõsen csak a ringyók és az orkok nem azok (90%-ban). Inkább a helyesírásodon javíts, ez a Toom, vixont szó valami eszméletlenül...ááá és a hülyét nem j-al írják.
Egyáltalán nem ciki, sõt dícséretes! :)
A kérdező hozzászólása: huuuh talán egz kicsit megnyugodtam akor....koszii...:)
Én is 16 éves szûz lány vagyok, és nem "ciki" egyáltalán!

Lányok, szerintetek az nagyon ciki ha valaki 26 évesen még szűz?

Magam sem tudom igazán az okát...

Legjobb válasz: Hát ha mai viszonylatban nézzük, ahogyan a fiatalok gondolkodnak akkor ciki, de ha azt vesszük, hogy régen a házasságig nem lehetett szex akkor nem az :) Nézõpont kérdése.

Hát ha mai viszonylatban nézzük, ahogyan a fiatalok gondolkodnak akkor ciki, de ha azt vesszük, hogy régen a házasságig nem lehetett szex akkor nem az :) Nézõpont kérdése.
köszi , hogy eldöntöd helyettem mit miért írok... Azért lenne tökéletes, mert számomra az a vonzó ha kevés nõvel voltak elõttem, lehetõleg senkivel, mert így egymással élnénk át csak ezeket és az szuper dolog.
Nem hinném hogy szép lány vagy ha még 26 évesen szûz vagy
persze, aki itt írja hogy tökéletes lenne azért írja, mert ugy idomítaná be magának ahogyan akarja szerencsételnt. voltma már szûz lánnyal...gyerekek neeee játszuk már az agyunkat.
az. tökéletes hiányában vagy az emberi kapcsolatoknak, fogalmad sincs milyen az mikro barátnõd van. mert gondolom az se volt. nemfogsz tudni bánni egy nõvel. a csaj issza meg a levét az egésznek. csinálj már egy számvetést! 26 vagy, és hiába van melo, meg pénz, meg kocsi, ha nincs aki hazavár, és szeret. Semmit sem ér az egész.
Miért lenne ciki? Döntse el mindenki mikor jött el számára a megfelelõ idõ/partner. Sokkal "cikibb" azért lefeküdni valakivel, mert "elvárják". Ha olyannal találkozol, akivel mindketten akarjátok, az csak úgy lesz jó. ( legyél 16 vagy akár 40...)
a-a
Igen, az. lehet lepontozni, de ezen nincs mit szépíteni.
#10! 10 nõbõl 1 ilyen mint te vagy :/
Furcsa, de semmiképp sem ciki.
Dehogy ciki, nekem tökéletes lenne.
Nein.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Nem lány vagyok.
Az a ciki, hogy ezt itt megkérdezed és férfiként vadidegen emberek véleményétõl teszed függõvé azt, hogy értékesnek tartsd-e magad, csak mert nem dugtál még.

21 éves szűz lány, nagyon ciki?

Legjobb válasz: Mi ciki?

Mi ciki?
nem hogy büszke lennél magadra...:D neked még van esélyed a férjedig kitartani.. más szerinted eljut idáig??:D (egyébként sokan igen és szándékosan)
Nem az.De miért kell minden nap valakinek feltennie ezt a kérdést?
Csak akkor ha annak gondolod!
nem :D
szerintem nem
nem
Persze hogy ciki! Hát tudod te, hogy 12 évesen drogokkal meg sok sok alkohol mellett a diszkó Wc-ben divat elveszteni, hogy képzeled te hogy még mersz 21 évesen ilyen lenni. Szégyeld magad! Nem vagy raj eléggé.
Oldjuk meg, hogy ne legyen az! :)
Csak hogy megnyugodj..igaz én 18 évesen vesztettem el, de a barátnõm 23 évesen vesztette el, idén szeptemberben!! :) Szóval nem ciki!!Inkább arra figyelj, hogy olyan vegye el a szüzességed, akinek nem csak egy kalandot és egy éjszakát jelentesz!!Sajnos a barátnõm ebbe bele esett, csak megkefélte a srác és ennyi volt, miközben õ meg szerelmes volt belé, és õ szerelembõl adta oda magát a srácnak, és ezt a srác tudta is!!És ráadásul annyira nem volt vele kíméletes, hogy utána a b.nõm még 3-4 napig vérzett is! 23/N
Én 22 Sz L vagyok, szerintem nem ciki, bár az emberek tönbbsége biztos cicinek gondolja...
Aki ezt cikinek tartja az egyszerûen csak BUNKÓ akinek csak szex kell...(18/F)
Ha nem éreznéd cikinek, nem kérdezted volna meg!
Ez így lenne normális. Csak a legtöbb mai tizenéves rongyként kezeli a testét már elég korán!!!
23 FFI vagyok, szûz. Szóval nem ciki, eljön majd a mi idõnk is :)
Nem ciki, örülj neki és adj hálát az Úrnak!
A kérdező hozzászólása: Miért kéne hálát adnom az úrnak? az hogy szûz vagyok ez csak rajtam áll, és múlt.. hogy nem tettem szét senkinek a lábam, pedig lett volna rá alkalom kb 100szor...
Nem ciki, én is szûz vagyok még. 19/F
Egyáltalán nem ciki... szerintem aki meg 21 évesen szûz az igazán rendes lány és büszke lehet magára:D
Egyel talán nem ciki és megmondom miért! mert inkább tiszteletre méltó, hogy nem adod magad mint a mai 15-16 éves ki p*csák! erre inkább büszkének kellene lenned!:) és hidd el ha találsz olyan pasit akirõl úgy érzed, hogy tényleg megérdemel téged és majd valamikor neki adod a szüzességed az neki lesz megtiszteltetés! már ha csak abba belegondolsz, hogy 15-16 éves kislányok kef*lnek össze-vissza!ami viszont szerintem szégyen! 18/F
A kérdező hozzászólása: Hogy 21 évesen még szûz...
az számít, hogy te mit gondolsz errõl én 20 évesen voltam szûz és nem tartottam magam cikinek.
nem
hogy 21 éves vagy az ciki de hogy lány is az már pofátlanság. am miért lenne ciki?
Nem! Viszont, ha ide jár panaszkodni a hiányra, az már inkább... ;) :D
A kérdező hozzászólása: Nem panaszkodom, egy egyszeru eldontendo kerdest tettem fel!:)
Johanna!
Nem ciki. Inkább, mint ócska lotyó legyél, mint a maiak közül sokan.
Ez az amire Tényleg büszke lehetsz!:) Aki a 18.-at írta vele egyet értek..Finoman fogalmazok, hogy mázlista az a srác akinek majd oda adod magad!

17 éves multam, és még szűz vagyok, nagyon ciki?

eddig még nem volt komolyabb kapcsolatom, inkább több kisebb kaland. de már nagyon vágyok rá:) (lány)

Legjobb válasz: A ciki az, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel.

A ciki az, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel.
Mikor értitek már meg, hogy a szüzesség SOHA NEM CIKI??????
18 múltam, és srác vagyok...és szûz...a barátnõm is 17 múlt és õ is szûz...ebbe nincs semmiféle szégyelnivaló, ez azt mutatja, hogy mennyire vagy értett, illetve mennyire tudsz felelõsség teljesen gondolkodni ahelyett, hogy már 14-15 évesen egy futó kalandba elvesztetted volna :) Majd ha elmúltál 30, újra felteheted ezt a kérdést, akkor már változik a véleményem, de addig nem
Hamarosan 20 leszek és szûz vagyok. Nem, nem ciki. Az lenne a ciki, ha össze-vissza dugnánk. (fiú)
AZ hogy 17 éves vagy az tényleg ciki.De hogy még szûz is... EZ MÁR POFÁTLANSÁG!
Remélem az én lányomnak is 17 évesen ez lesz a dilemmája:) A mai világban ez már kincs.
én 16 éves srác vagyok és még én is szûz vagyok de már hiányzik a szeretkezés nagyon :(
Ugyan már, nincs olyan ebben a kérdésben, hogy ciki.Semmiféleképpen ne akard elveszíteni úgy, hogy nem vagy szerelmes az illetõbe, és õ nem szeret viszont téged!Ez nagyon fontos, hiszen ha nem így történik, lelkileg nagyon megsérülhetsz, sõt az is lehet, hogy elmegy a kedved az egész szex dologtól.Várd meg azt a srácot, aki majd megérdemli!:)
A kérdező hozzászólása: Igylesz, köszönöm !!!!:)
20F szûz
Az cikibb hogy ilyen kérdéseket teszel fel, mert azt mutatja, hogy te annak érzed... Kissé unom az ilyen kérdéseket.. mert most te vagy azt várod el hogy mindenki megdicsérjen, vagy tényleg cikinek érzed.. elsõ mondatban leírtam a véleményem;)
Nekem ez jutott eszembe a kérdésrõl: http://www.ezmiez.com/ribanc-kerdes/
Az lenne ciki, ha nem lennél az... Bár most nagy divat gyerekkorban vegetatív életmódot folytatni (fûvel-fával) :D
A kérdező hozzászólása: Igazad van, köszi:)
Szerintem borzasztó h a mai fiatalok így nõnek fel..."Nem elég nagy a mellem, nem vagyok oylan szép mint egy modell, nem avgyok elég vékony, szûz vagyok, nincs tapasztalatoma s zexben". Szerintem ez borzasztó.Én is fiatal vagyok, de hál'isten én iyleneken nem filózok hogy ciki-e vagy sem.Aki annak gondolja azt egyrészt letojom másrészt akkor meg miért barátkozik velem ha nem tud elfogadni?:) Ugyanis az hogy valaki szûz az nem hiba.Szóval szerintem ne görcsölj, de ne is hirdesd magad.Szûz vagy és kész, majd megtalálod azt akivel elveszted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat. Nagyon kedvesek vagytok :) )
Abszplut nem ciki. Szerintem soha nem ciki mert a szüzesség elvesztése eredeti értelmében azt jelent, hogy megtaláltad azt a valakit akit szeretsz, kívánsz és szeretnéd vele megtenni. A pártalálás olyasmi mint az élet valakinek összejön valakinek nem. Ennyi erõvel a sérült vagy szegény emberekre is mondhatnánk. Lehet erõs a hasonlat kicsit. Szóval elsõsorban a magad érzéseinek, gondolatainak felelj meg és ne a társadalomnak. Amúgy 22L és igen.
Én meg nagyon vágyom egy olyan lányra, akit életem végéig szerethetek :) Írj privátot :D
ja és én fiú vagyok:D
én is 17vagyok ugyanígy és minden erõmmel azon vagyok h elveszítsem:D jövõhéten elvileg meglesz, szerintem 18ra azért már illik átesni rajta, okés hogy semmivel sem kevesebb az aki nem, de nekem ezt mondja a belsõm. idáig vártam hogy majd szerelemmel meg minden.. de már nem érdekel:) ezvann
Utolsó: azért egy ponttól ár kezd az lenni. Én pl. már annak érzem.
ettõl csak értékesebb vagy!
A mai világban erre inkább büszke legyél. Remélem megérdemli, aki megkap.
Én 19 éves voltam, mikor elveszítettem a szüzességem azzal a sráccal, akivel azóta is együtt vagyok. Szerintem abszolút nem ciki szûznek lenni.:) 22/L

Nagyon ciki 20 évesen szűznek lenni?

Legjobb válasz: Én 21 vagyok és szûz. Nem tartom cikinek.

Én 21 vagyok és szûz. Nem tartom cikinek.
Szia! Nem ciki. Én 21 évesen veszítettem el a szüzességem és nem bántam meg, hogy eddig vártam.
én is 2 évesen vesztetem el és büstke vok rá nemmaradsz le semiröl
bocsi 20
Szerintem nem! Inkább tök jó példa !
Szerintem egyáltalán nem ciki, de azért egyszer élünk, én azt javaslom, ha találsz párt magadnak semmiképp se hagyd ki (persze ha az illetõ megbízható, nem ver át, stb.)! Azért én azt gondolom, jobb ezen fiatalabban túl lenni, mert aztán csak mindig jobb lesz!Pláne, ha megtalálod életed párját és rájössz, mekkora összhang van köztetek a szerelmeskedés közben is!Szerintem fantasztikus, én most élvezem igazából elõször a mostani párommal (21 évesen), eddig nem igazán adott semmit.De valamit mégis csak: tapasztalatot, hogy utána tudd(játok) mi az ami jól esik, meg ki az aki úgy igazán hozzád való( tudod, testileg-lelkileg, jóban rosszban...)!!!
Nem.Az egy nonek "kincs" es annak adja oda aki igazan megerdemli.
Egyáltalán nem ciki! én 18 évesen vesztettem el a szüzességemet, és nem bántam meg, hogy ennyi ideig vártam vele. Legyél rá büszke, és ne akard "bármi áron bárkivel" elveszíteni ezt a kincsedet. Jól válaszd meg, hogy kinek adod oda, hiszen ez csak egyszer lehetséges az életben! Ha rosszul döntesz, már nem tudsz rajta változtatni.
Attól függ fiú vagy vagy lány. Ha lány nem annyira de ház azért már... De ha fiú... Akkor CIKI! Kegyetlen vok nagyon? XD
nem!de lehet h.nemigen:)
XD én mán 14 évesen vesztetem el, de hogy ha lány vagy akk. nem ciki, de ha fiu akor baromi iritálo lehetsz a lányoknálXD
EGYÁLTALÁN NEM AZ. Én 19 VAGYOK ÉS UGYANEBBEN A CIPÕBEN JÁROK, MINT TE.
nem ciki egyáltalán sõt a mostani világban inkább dicsõség hogy nem fekszel ösze 10évesen az elsõ jött-menttel...ne aggódj nem maradsz le semmirõl nem kell az ilyen dolgot elsietni, ráérsz még:D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Amikor a kérdést feltettem még egyedül voltam, nem jártam senkivel. Cikinek éreztem, hogy a barátnõim folyton errõl beszélnek és vigasztalnak, hogy majd én is találok valakit. De nemrég megismertem egy fiút, akit szeretek és õ is viszont szeret. És, habár még nem estünk túl rajta, tudom, hogy vele szeretném elõször. A barátnõim meg irigyelnek: milyen szerencsém van, hogy azzal veszithetem el, akit igazán szeretek. :)
egyáltalán nem ciki. sõtt. (:
Na es vele veszitetted el?
miért lenne ciki ???!!! én 18 vagyok és megmondtam egy lánynak hogy mi van mert már nagyon egymásba vagyunk és rátértünk a szex kérdésre is és azt mondta hogy nem ciki és inkább örült neki hogy õszinte vagyok hozzá és nem röhögött ki!!!!:) :) (bár sokan meg azt mondják hogy ilyen korban ciki de szerintem nem kell ezekkel foglalkozni nekem úgy van hogy egyik fülemen be a másikon meg ki)
Egyáltalán nem. Sõt, sztem legyél rá büszke. Ez egy kincs, és nem tudom hogy nõ vagy férfi vagy, de van benned tartás, és ez tök természetes. Majd eljön a te idõd is, csak várd ki :)
Háát egy picit az.. :-) ne harizz, de ha késõbb megtalálod az igazit, nehogy az legyen, hogy még nem élted ki magad. Szóval mindent bele :-)
ja, és még valami. több embertõl hallottam, hogy mivel manapság ez nagyon ritka, hogy valaki ilyen sokáig vár, tisztelik ezért! ezzel még különleges is vagy, ami tök jó érzés! :) néha kár beleolvadni a tömegbe, csak azért, hogy te is olyan legyél, mint õk. nem az a menõ, aki beolvad, hanem akinek vannak saját elvei, saját elképzelései. szerintem az a ciki, amikor már valakinek 12 éves korában ezen jár az esze... az a nagyon gáz, meg a szülei, hogy nem veszik észre, hogy a gyereknek pornó helyett mesét kéne néznie...
szerintem ezt mindenkinek magának kell éreznie, hogy mennyire lényeges számára. valaki tényleg kincsnek tekinti, és meg akarja várni a megfelelõ férfit, akinek odaadja magát. én is így vagyok vele. lassan 23 éves vagyok, és még tartogatom magam. megtehettem volna már korábban, de utólag örülök, hogy nem tettem meg, mert nem érdemelték volna meg azok a pasik! és ilyen alkalom tényleg csak 1x van az életben! szerintem ehhez muszáj az a lelki érettség, hogy felmérd a szitut, hogy a pasi, aki melletted van, tényleg megérdemli, hogy neki add magad! én több csávót is passzoltam már emiatt, 1-2 napig max. rosszul érzi magát az ember, hogy a fenébe, kihagytam a lehetõséget, de nem tartották tiszteletben, hogy én várni akarok, úgyhogy ilyen ember meg is érdemli, hogy kiadjam az útját! valaki szerint viszont tényleg nincs ennek akkora jelentõsége, mint ahogy beszélünk róla. ezt mindenkinek magának kell éreznie, lehetsz akár 30 éves is, ismerek ilyen nõket, és még szûzek, nem ez számít. hanem hogy a megfelelõ embert találd meg, aki maximálisan tisztel, és megbecsül, és nem úgy kezel, mint 1 nõ a sokból!
Én 21 évesen veszetettem el a szüzességemet és bizony néha igen cikinek éreztem, hogy rajtam kívûl már minden barátnõm túl van rajta! Viszont azóta csak nekem van imádnivaló férjem és útban a babám, attól a férfitól, aki az elsõ és nagyon valószínû, hogy az utolsó is az életemben.:)
egyáltalán nem ciki. csak szerintem jobb ha fiatalabb korodban elveszited.monduk én 17évesen veszitettem el, szerettem azt a srácot, és sok tapasztalatot szereztem tole.most 20vagyok, és a jelenlegi párommal még sokkal jobb a szex, és még sokkal harmonikusabb ezáltal minden.de ha nem lettek volna tapasztalataim, talán ugy éreztuk volna mindketten, hogy nem megy ez nekunk oylan simán. szoval tényleg nem ciki, de jo ha 20évesen már elkezdesz tapasztalatokat gyujteni, felfedezni a szexet, és ez csak magad miatt, hogy a késobbiekben neked legyen egyre jobb. és hidd el így visszagondolva nem olyan nagy kincs az, mint amilyennek elmondja a torténelem, a konyvek.egyszeruen van, beszélunk rola, de valojában annyira lényegtelen.
Szia!Nem ciki, ne kövesd a mai divatot hogy már 14 évesen letudnak mindent, 20évesen meg kiiégnek meg lestapáltan néznek ki...Én is 20évesen vesztettem el, hamarabb is odaadhattam volna már másnak de tudtam hogy nem érdemli meg mindenki, megvártam amíg totál szerelmesd voltam és ö is várt fél évet rám, bár már nem vagyunk együtt és azóta mással jobb a sex még mindig áldom az eszem hogy vártam.Tehát légy büszke magadra és hallgass az érzéseidre!Sok sikert!
Azt hiszem, hogy itt én viszem a pálmát. Én 25 éves vagyok és még mindig szûz, de egy körömpiszoknyi rosz érzésem sincsen e miatt.
Szerintem nem ciki! Én is 20 évesen vesztettem el és egyáltalán nem bánom! Sõt azt is mondhatom, hogy nekem szép volt az elsõ! egyáltalán nem volt részem semmi fájdalmasban... Teljesen "megvoltam rá érve" :) .
szerintem nem addig tartod meg a szûzességed amig csak akarod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!