Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ciki évesen (145 db)

Nagyon ciki 24 évesen átmenni nappali tagozatra?

Nem találok olyan munkát, ami mellett tudnék tanulni (kereskedelem mellett képtelenség), viszont hiányzik a mindennapi rutin és nappalisként dolgozni is tudnék. Nagyon ciki lenne ennyi idõsen? Nagyon hiányzik, hogy emberek között legyek, mert utálom ezt az elzárt életmódot.

Legjobb válasz: miért lenne ciki? Normál esetben a diák ha nem bukott akkor 24 éves korára befejezi az 5 éves egyetemet. Most gondolj bele, hogy hányan csúsznak mert nem tudják teljesíteni a vizsgákat. Vagy van olyan aki abbahagy egy szakot és átmegy egy másikra. Sok 25 éves feletti van még nappali tagozaton. Nekem volt egy 35 éves csoporttársam is egyáltlaán nem cviki!

miért lenne ciki? Normál esetben a diák ha nem bukott akkor 24 éves korára befejezi az 5 éves egyetemet. Most gondolj bele, hogy hányan csúsznak mert nem tudják teljesíteni a vizsgákat. Vagy van olyan aki abbahagy egy szakot és átmegy egy másikra. Sok 25 éves feletti van még nappali tagozaton. Nekem volt egy 35 éves csoporttársam is egyáltlaán nem cviki!
hát az otthon üléstõl nekem is herótom lenne....így érthetõ a dolog.
Munka mellett k.va [email protected] tanulni én sajnos tdom...hogyan csináljunk 4 éves suli8 alatt :D
velem mindenki jófej volt pedig 8 évvel idõsebb vagyok az évfolyamomnál
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem lehet tudni, kik közé kerülök... az is lehet, hogy jófejek lesznek, de az is, hogy senkivel nem fogok kijönni. Mindkét esetre volt már példa. Szerencse kérdése az egész...
A kérdező hozzászólása: Azért mennék át, mert baromira unom az otthon ülést és szeretnék emberek között lenni. A társaság meg úgyis jön magától.
nem ciki, de!...én már anno a tõlem 3évvel fiatalabbakkal nem találtam meg az összhangot egyetemen, most te ha mész a 18évesek közé jövõre, amikor te is kb 25leszel :D hát nemtudom.... ám nem gáz (ha tanulni akarsz), de ha TÁRSASÁG miatt akarsz egyetemre menni, akkor sztm felejsd el a dolgot, inkább keress melót.
A kérdező hozzászólása: 8 Ha lenne olyan munka, ami mellett lehet. Mert ha a suli miatt foglaltak a szombatok, akkor pl kereskedelem kilõve, pedig oda a legesélyesebb bejutni.
32 éves leszek Jövõre végzek nappalin nem ciki
Egyáltalán nem ciki, de munka mellett sem lehetetlen tanulni. Persze akarni kell, és sok lemondással jár.
Semmi gond, én 22 vagyok, évfolyamtársam 28 harmadévesként.
Szia "kolléga" (vagy "kollegina")! :) Ha van rá módod nyugodtan - ugye nappali mellett azért kevesebbet lehet dolgozni, de ha van pl. a családod aki támogatna ha szükséges, akkor semmi akadálya. Én 3 mûszakban dolgozom heti 5 napot, mellette próbálok diplomát szerezni (mûszaki terület a meló és a tanulmányok is) - nem egyszerû, de nem lehetetlen. Nekem is a szociális kapcsolataim látják kárát, dehát mit lehet tenni? :)
Dehogy ciki! Én majd most szeptemberben megyek egyetemre és már majdnem 23 leszek. Eddig én is azt hittem, hogy ciki meg hogy fogok kinézni a sok 18-19 éves lányok között? 22/L
A kérdező hozzászólása: Meg egy 26 éves is, aki 16-nak nézett ki elsõre és mi olyan 20-21 évesek voltunk. De az nem vészes, biztos így fogok kinézni én is a többi nappalis között:D
A kérdező hozzászólása: Köszi ez biztató:) Nagyon erõsen gondolkozok rajta, hogy ez legyen. A következõ félévben nagy valószínû, hogy nem fog összejönni, de utána biztos. Amúgy nekem is volt anno egy 30 és egy 45 éves csoporttársam.
Egyáltalán nem! Hajrá, csináld!
A kérdező hozzászólása: 15 Hát igen, én gimi mellett dolgoztam és olyanok is lettek a félévi jegyeim.

Szerintem nagyon ciki hogy 15 évesen alig van mellem! :/ Mit tehetnék hogy nagyobbnak tűnjön? Vagy hagyjam az egészet?

Kritizálóktól választ köszönöm, de nem kérek! :* Nos? :)

Legjobb válasz: Borzasztó "ciki". Pont ugyanannyira, hogy nekem majdnem dupla annyi évesen is csak alig van mellem... sõt, még annyira sem. = Tehát EGYÁLTALÁN nem ciki. Genetika, hogy kinek mekkora és a kicsi is ugyanúgy normális.

Borzasztó "ciki". Pont ugyanannyira, hogy nekem majdnem dupla annyi évesen is csak alig van mellem... sõt, még annyira sem. = Tehát EGYÁLTALÁN nem ciki. Genetika, hogy kinek mekkora és a kicsi is ugyanúgy normális.
Hagyd, majd megnõ! :) Szánalmas az olyan, ha valaki kitömi, vagy push up melltartót hord, tizenéves létére.
hát ha nem nõ meg 3 év múlva egész nyugodtam mehetsz plasztikai mûtétre ^.^ viccet félretéve amúgy nem cink ... legalább nem ereszkedik meg brrr az vmi borzasztó xd viszont kompenzáld azzal hogy legyen vmi eszméletlen jó kerek popód :DD 20/F :*
Elõzõ vagyok. Csak az a ciki, hogy Te cikinek gondolod!
zokni
Nem ciki! Még évekig nõhet a melled! Elárulok valamit. Nem a melled miatt leszel értékes!!!
"Nem a melled miatt leszel értékes!!!" DE >.< na jó nem de akkor legyenek nagy szemeid :3 meg ari és hosszú hajad :$ szóval ilyenek :f pl a Barátok köztbe az új szereplõ a Roxy <3 buuum milyen szép :) és neki sincsenek olyan hatalmas nagyok :) de olyan szemei vannak hogy azt is elhinném neki hogy a piros az zöld :D
Mi ebben a ciki? Tök lényegtelen a mellméret, semmi jelentõsége. Ne akard hogy nagyobbnak tûnjön... mert minek? Nem ettõl lesz senki sem jó csaj. na meg sok pasinak pont a kicsi tetszik.
vágd le a maradékot is és változz fiúvááá:O

12 éves lány vagyok és van egy (sztem) nagyon ciki infom. Sajnos még nincs mellem.160 cm magas és 40 kilo vagyok és már szeretném, hogy legyen mellem, de nincs. Tudom, hogy ciki. Tudnátok valami (pl. mit egyek, hogy nőjjön vagy vmi. ) tanácsot adni?

problémák,testi problémák,lány

Legjobb válasz: Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Pár év múlva úgyis az lesz a bajod, hogy minek van? Nincs semmi praktika a megnövesztésre (van, de azt a mûtétet 12 éveseken nem végzik, nem is egészséges és szerintem nem is látványos).

Szerintem ez egyáltalán nem ciki. Pár év múlva úgyis az lesz a bajod, hogy minek van? Nincs semmi praktika a megnövesztésre (van, de azt a mûtétet 12 éveseken nem végzik, nem is egészséges és szerintem nem is látványos).
Viccet félretéve: nem ciki, várj még kicsit vele. Amúgy is, minek az most?
12 vagy és nincs melled??? ÚRISTEN MOST MI LESZ?
én 16 éves vagyok, és nekem sincs, és nem dõlt össze a világ.. nincs olyan étel ami növeli. max. ha meghízol nagyon, akkor nõ a melled is, és ha utána lefogsz akkor a melled megmarad. TALÁN. de nem biztos hogy ez mindenkinél így van. de nehogymár 12 évesen ezeken gondolkodj -.-
Nem ciki, nekem is kb 13 évesen kezdett el nõni, és most elég szép, pont jó, se kicsi, se nagy. Viszont nekem eléggé fájt, amikor nõtt :(. Tenni nem tudsz semmit, ez hormonális, mentruáció után fog elkezdeni nõni... tuti, h lesz melled, de nem tudni, h mekkora, esetleg van elég nagy esély, ha anyukádból indulsz ki, vagy család nõtagjaiból, de ez sem 1000%. És tudd, h vannak fiúk, akik a kicsit, vannak akik a nagyot szeretik.
egyáltalán nem ciki! Tényleg idõvel úgy is lesz majd! Lehet, hogy végül neked lesz majd a legnagyobb-mert még az is megeshet! nyugii! :)
Elõzõ voltam 12/l
Nekem sincs semmim.155 cm 44 kg.
2014-ben már lesz neked is melled.
A kérdező hozzászólása: Köszi 1 :) amúgy csak azért kérdeztem, mert kb. minden osztálytársamnak már van csak az egyik barátnõmnek meg nekem nincs.
16 éves utolsó hozzászóló.: ha valaki nagyon meghízik, és nagy lesz a melle, és utána lefogy, lógni fog. :\ egyébként nincs evvel semmi gond. ha szeretni fog téged egy fiú, ne a külsõdért, és fõleg ne a melledért.. majd ha 20 éves leszel, és még mindig ekkora (amit kötve hiszek) majd akkor foglalkozz a dologgal.

17 éves lány vagyok és nagyon be vagyok rezelve a szellemektől. Nagyon ciki?

Az ID Discoveryn néztünk valamilyen szellemekr?l szóló igaz történeteket. Szerintem többen is tudjátok mir?l van szó, én viszont most láttam el?ször. A 15 éves öcsém és a 12 éves unokahúgom vett rá, hogy nézzem én is. Hát ciki, vagy nem én féltem legjobban és azóta is félek. A horrorfilmeket sem szoktam nézni gyakran, szóval nem szeretem az ilyet. Mennyire ciki ez? :)

Legjobb válasz: Velem ugyan ez van! 18 éves "kemény" lány vagyok de a szellemektõl én is fosok... A Discovery ID. b*ssza meg, 2 hétig félek a sötétbe egy epizód után... :S Most is néztem a Szellemjárást... Néha ha nincs itt a barátom lenne pofám anyuékkal aludni... :S xD :D :D Engem nem érdekel hogy ciki, fosok tõlük és ennyi... :S :D

Velem ugyan ez van! 18 éves "kemény" lány vagyok de a szellemektõl én is fosok... A Discovery ID. b*ssza meg, 2 hétig félek a sötétbe egy epizód után... :S Most is néztem a Szellemjárást... Néha ha nincs itt a barátom lenne pofám anyuékkal aludni... :S xD :D :D Engem nem érdekel hogy ciki, fosok tõlük és ennyi... :S :D
Léteznek, de nem tudnak kárt tenni benned. Nem ciki egyáltalán, hogy félsz, de felesleges. Nagyobb ciki, hogy szerinted a Discoveryn léteznek igaz történetek a szellemekkel kapcsolatban. Ha van is test nélküli a közeledben, az valszeg rokon, inkább Te nyugtasd meg Õt, hogy távozhasson.
gyere át és aludj nálam :D
Nezd meg az Ancients Aliens avagy az Okori idegenek 5 reszes dokumentum filmet. :D Ha van 1 kislogikad rajosz hogy isten, szellemek, ezoterikus es misztikus dolgok nem leteznek. Csak TENYEK !!!
Hát igen elég ciki! Szellemek elvileg nem léteznek, de csak hogy jobban érezd magad: szoktál látni éjjel a szoba sarkában lebegõ emberalakot? Vagy esetleg ha éjjel fölnézel az ágyad mellett? És ha felkapcsolod a villanyt eltûnik? Szoktad elalvás elõtt érzékelni hogy mintha valaki figyelne? De nem tudod hogy ki és honnan? Ezt hívják jelenlét érzékelésnek. De nyugodj meg! A szellemek még nem vittek el senkit, kivéve az 1975-ben Hajmáskéren az úgynevezett "fekete barátok" Nah, megnyugtattalak? Szép álmokat és aludj jól! :D :D
NAGYON CIKI CUKI MOST RÖHÖGJÜNK KI LIBASORBAN;BAHHAHATHEHEHEHE.
nem ciki, hogy félsz énis megnézetm azt a müsort a Youtube-ra is felvan téve, én is félek és elg sokszor vagyok egyedül itthon, és félek én még csak 14 vagyok nemnagyon nézek ilyeket de ezt megnéztem és nagyon féelk, hogy elõjön valami ilyesztõ amugy aki ezt irta negyon hüje ezzel ne vicceljetek"Jól teszed hogy félsz tõlünk. Én Pista vagyok a szellem, és már nem 1 embert öltem meg. Ha akarod téged is felírlak a listára de csak 2-3 hét múlva tudlak megölni. Üdv Pista a szellem." Ezt minek irta oda nemtudom de ezzel ne vicceljetek francab mosmá mégjobban félek :S de lényeg, hogy nemciki, hogy félsz!
Szellemek léteznek.Én is néztem az ID Discoveryn a szellemeset én is féltem.De szellemek inkább amerikában vannak...:)
11:20 hatalmas xD a válaszodra.. mi az, h "amerikában vannak inkább szellemek" amúgy az Amerika nagy lóóó A-betûvel írandó.. de ez megint egy másik probléma ha azt állítod, h vannak szellemek, akkor mibõl gondolod, h idehaza nincsenek? vagy Te úgy gondolod, h hiszel bennük, de ha meghal egy rokonod, akkor Amerikába megy járkálni éjszaka?? vicces...
amúgy feltûnt már hogy a legtöbbször ha témának jönnek fel, mindenki parázik, fél és azt mondja ne idézgesd õket, most meg mindenki nyugtatja a leányzót?XD
Az azért más, ha te idézel meg valamit... A lényeg, hogy nem kell foglalkozni velük.
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat :) Már teljesen el is felejtettem a félelmemet, ilyenkor utólag jókat nevetek magamon, de ha megint megnézném, ugyanígy berezelnék, ez ellen nem tudok mit tenni :)
régen én is féltem a szellemektõl de mindig mondták nekem hogy a szellemek nem bántanak és ha nem is gondolsz rá akkor soha nem fogsz félni. hát én ennyit tudok mondani remélem segít valamit
Bújj össze a macikáddal.
nem ciki hogy félsz, az a ciki hogy nem tudod kezelni a félelmedet... régen én is féltem az idegenektõl, még most is, de már nem foglalkozok ezekkel a félelmekkel, mert beletörödtem hogyha valami lenne amitõl félek, ugy is megtörténne ugy, hogy semit sem tudok ellene tenni szóval te is légy ugy a szellemekkel hogy nincs sok közük az élõkhöz, és ha vmit akarnak teni, ugy is megteszik, te nem szolhatsz bele, ezért nem érdemes ienektõl félni f17
Na figyelj : este szörnyek, szellemek, démonok és egyéb miegymások ellen egyetlen módszer van hátra : kezdj el nagyon gyorsan maszturbálni. A szellemek és rémek nem akarják látni, hogy milyen "undorító" dolgokat mûvelsz a testeddel, kivéve, ha egy elhunyt pornósztár szelleme az. Abból még szellem-dugás is lesz, jóó sok eltoplazmával. De most le kell tennem a mobilomat, amirõl netezem, mert itt egy PÓK!!! Jaj ne, félek tõlük! Gyorsan ki kell vernem!
Jól teszed hogy félsz tõlünk. Én Pista vagyok a szellem, és már nem 1 embert öltem meg. Ha akarod téged is felírlak a listára de csak 2-3 hét múlva tudlak megölni. Üdv Pista a szellem.
Egyáltalán nem ciki. Mindenki fél valamitõl és sokan gondolják ezt hasonlóan. Ez csak rád tartozik és ezért senki sem szólhat meg jogosan. A lényeg az, hogy ne félj, mert nem tudnajk ártani neked. Ha érzik, hogy nem félsz, akkor elmennek. Lehet, hogy az érzés elrettent, de gondolj bele: Mért kellene félned, ha nem árt. Semmiért. Mutasd meg, hogy te vagy a fõnök. Ne legyél szomorú, nevess érezd jól magad! El fog mennei, ha van ott valami. Bár lehet, hogy csak az elméd játszadozik veled. A lényeg akkor is ugyanaz, amit leírtam. Won
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Tök gáz, de nagyon félek elmenni a szobámig és hogy ma elég nehezen fog sikerülni az alvás az is biztos...:)
Nem kell félni, elvileg a szellem egy asztrális vetület, ami nem tud kontaktust sem kiépíteni veled... max. rádijeszt azzal, hogy feltûnik, de ugyanezt egy matektanár is el tudja érni a matekdolgozataival... :)
Nézd meg a Hatodik érzéket :)
Micsoda segitõkész hozzászólók vannak :D fõleg ez itt elõttem :D Csodálom, hogy , , az ágyallat vannak mind'' dumával nem jöttél.
sztem nem ciki, sõt.. természetes, h félsz az ismeretlentõl én spec. még nem találkoztam szellemekkel, de tapasztaltam már fura dolgokat .. am biztos összesz*rnám magam, még akkor is, ha hús-vér ember állna egy ajtó mögött úgy, h közben nem számítok rá.. ilyen fosos vagyok :) valamitõl félnie is kell az embereknek (valaki póktól fél, vki kígyóktól, vki a sötéttõl, valaki attól, h elveszíti vmeik kedves ismerõsét, rokonát.. aki meg azt mondja, h semmitõl, az hazudik..)
Amit a Discoveryn láttál, az hazugság, semmi nem igaz belõle, de egyébként ha ilyen gyenge idegzetû vagy, akkor ne nézz meg ilyen filmeket. Méghogy igaz történetek! Ezzel etetik a nézõket, csakhogy magasabb legyen a nézettség. Szellemk pedig nincsenek, csak az ember képzelõdik.
Én is félek! És nem ciki. Én hiszek abban, hogy vannak szellemek, de bántani úgysem tudnak. Én ezzel nyugtatom magam. :) 18/L
Nem vagyok valami ilyedõs, de a szellemektõl én is nagyon félek.Most ne nevessetek ki, de én kitettem az ajtóra egy pentagrammát.Lehet, hogy nem ûzi el a szellemeket, de én abban a tudatban vagyok, és az épp elég!
Nem is ciki( kit érdekel mások véleménye?), inkább kellemetlen, mert korlátozni fog. Figyelj, vannak furcsa dolgok, a tudomány által még megmagyarázni lehetetlen események, de nem kellene félned :) Ha erõs és magabiztos vagy, nem fog tudni senki és semmi bántani, és ez a nem fizikai tartományban fokozottabban igaz. A történetek egy részének biztosan van valóságalapja, de ha erõs vagy, minden zavaró dolgot elhajthatsz, még a szellemeket is( vagy akár démonokat) :) õk inkább csak árnyak, zavarodott gondolattöredékek, amik meg sem közelítik az emberi teljességet, és ezért, habár ijesztõnek tûnnek, mert olyan tartományban mozognak, amit nem ismersz, egyetlen gondolattal eltüntetheted õket ;)
Szia én mindjárt 18 leszek. És az elõttem szólókat nem olvastam el mind, de elmondom saját tapasztalatomat. a 17. születésnapomon 03:00 körül, (a "szellemek" ekkor a legaktívabbak)arra riadtam föl hogy az ágymatracomra ráült "valami/valaki" a villanyt gyorsan felkapcsoltam de senkit sem láttam! Én jómagam nem állítom hogy szellemek léteznek-e hanem tudom hogy léteznek! minden átkozott születésnapomon 15. tõl úgy telt el hogy éjjszaka ebben az idõben felriadtam és senkit nem láttam! de azért emeltem ki ezt a 17 szülinapomat mert miután felriasztott ez a szellem úgy pattantam ki hogy semmit nem mozdítottam el az ágyon és ciki vagy sem átmentem egy másik szobába hogy ne legyek egyedül! Másnap reggel visszatértem a szobába és ott volt a lenyomata a lepedõn hogy oda ült valaki ekkor döbbentem rá hogy nem álmodtam.. ezt elmondtam a szüleimnek testvéreimnek és õk csak annyit mondtak hogy szerintük a nagyapám látogatott meg akkor éjjel. na igen az a bökkenõ hogy 7 éve elunyt! Ekkor elhatároztam ha megint eljön a születésnapomkor a legközelebbi 18.-ra akkor majd várni fogom és megpróbálok nem ott rögtön beszarni. az ember az ismeretlentõl fél! ha ezt megismerem akkor esetleg még részben vissza is kaphatom a nagyapámat! Kérdésedre a válasz egyáltalán nem ciki nyugodt lehetsz hogy léteznek szellemek és csak meg kell ismerni! Én ezért is találtam meg a kérdésed mert kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen élménye van/volt már szellemekkel! ha akarsz még hallani töllem ehhez hasonló történeteket akkor írj csak [email protected]

Mi a véleményetek a tarsoly viseléséről? Nagyon "ciki" ha 17 évesen nekem nagyon tetszik? (Fiú vagyok)

Legjobb válasz: Nem ciki. Ha tetszik, viseld nyugodtan. Ezermilliószor kevésbé ciki vagy gáz, mint a mai trendek közül egy csomó (pl. fültágító, piercing, extrém színû és fazonú frizurák stb...).

Nem ciki. Ha tetszik, viseld nyugodtan. Ezermilliószor kevésbé ciki vagy gáz, mint a mai trendek közül egy csomó (pl. fültágító, piercing, extrém színû és fazonú frizurák stb...).
Tojj rájok, õk meg had hordják a sábeszdeklit.
Szerintem király, nekem is tetszik.
A kérdező hozzászólása: Csak attól tartok, hogyha akár suliba is úgy megjelenek, akkor azon fog csámcsogni mindenki... meg osztályomba jár egy-két "liberális világpolgár" féle, akik emberként rendesek egyébként, de valami beszólást biztos tartogatnának...

Nagyon ciki, ha 12 évesen még nem volt igazi barátom? Csak neten, de az is csak napig tartott.

Legjobb válasz: Szia! Nem, egyáltalán. Nekem már volt 2 barátom is, bár így visszagondolva egyik sem volt komoly, és még csak a "barátkozós fázisban" voltunk. :) Tényleg nem gond, sõt örülj, hogy nem vagy olyan mint a "mostaniak". Egyébként a párkapcsolat nem ciki, vagy nem ciki alapon mûködik. Nem ciki semmi, csak az a felfogás, amivel a mostani tinik rendelkeznek. 13/L

Szia! Nem, egyáltalán. Nekem már volt 2 barátom is, bár így visszagondolva egyik sem volt komoly, és még csak a "barátkozós fázisban" voltunk. :) Tényleg nem gond, sõt örülj, hogy nem vagy olyan mint a "mostaniak". Egyébként a párkapcsolat nem ciki, vagy nem ciki alapon mûködik. Nem ciki semmi, csak az a felfogás, amivel a mostani tinik rendelkeznek. 13/L
Nem, igazából ez a normális. Az a ciki, hogy 12 évesen "netes barátod" van.
Elhiheted, hogy a legtöbben csak hazudnak neked. :) Igazából szerintem akik annyira leszóltak mert nem volt senkid, azoknak a 4/5 része netes barát/barátnõvel volt "megáldva". Vagy egyszerûen csak lódítottak. De amúgy is, ilyenkor büszke lehetnél, hogy nem vagy olyan mint mások, nincsenek kötöttségeid meg ilyenek. Éld az életed majd késõbb el jön akit vársz. Nekem egyetlen egy barátom volt, de elmondhatom, hogy szerelembõl szerettem, ez ciki? :DD Szerintem csak azért, hogy legyen valakid nem éri meg összejönni senkivel ^^ De a te életed, te döntésed. : ) 15/L
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Ki írta, hogy neten akarok barátot? Dehogyis.! SOHA!
12 évesen? Jó hogy nem 6 évesen akarsz magadnak barátot! Ne neten keresd meg a párod! Nem gondolod hogy ez a kérdés kissé korai még?
nem!!! nekem se volt még, de lehetett volna, csak én még túl korainak tartottam volna, és jól döntöttem és nem bántam meg h nem volt még pasim, és én pedig 14 éves vagyok de ha neked cikis érzés, mert neked azt mondták ne foglalkozz vele, ez a te döntésed h akarsz pasit vagy nem.Ne foglalkozz h mit mondanak felelõsséged, DE TE MÉG NAGYON FIATAL VAGY MÉG A PASIZÁSHOZ!!! TANULJÁL NEKED AZ A DOLGOD!
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert kiröhögtek, hogy nem volt barátom...és úgymond még a 'leggyökerebbeknek' is volt már barátnõjük.
én 21 éves vagyok és még nem volt barátom, na mit szólsz?
Inkább az ciki, hogy 12 évesen már ezen töröd a fejed...
12 évesen tanuljál ne pasizzál.
egyáltalán nem ciki, sõt ez a normális...

NAgyon ciki 19 évesen szűznek lenni?

Az utóbbi 1 hónapban minden nap hallom, hogy itt lenne már az ideje, hogy sexeljek valakivel... és meg is tenném, de sz?z vagyok és hát nem szeretnék els?re akárkivel összefeküdni. nem az a lényeg, hogy szerelmes legyek, hanem hogy megbízzam a fiúban... Mert hát azért mégiscsak nemtom, de tartok t?le...:S De viszont már "túlszeretnék" lenni rajta:S (azt hiszem...)

Legjobb válasz: Nem ciki, bár én is cikinek éreztem:) de így utólag visszagondolva.. nem ciki!:)

Nem ciki, bár én is cikinek éreztem:) de így utólag visszagondolva.. nem ciki!:)
Akkor várj csajszi, én is várok... Remélem van mire. :D 19/l
Az a "ciki", aki neked ezért beszól. Mennyi primitív, agymosott, tvnézõ, divatkövetõ kis senkiházi létezik ebben a nyomorult országban, hogy ezt terjesztik, hogy hány évesen ne legyen szûz valaki. És persze az a hibás, aki ezt terjeszti, tanítja.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek :) Nagyon... és várok... :D Majd jön valaki :D :P
Ilyen a mai fiatal kor, 19re már szexelni kéne. Nekem akkorra jött össze, én írtam az elõzõ oldalon. Elfelejtettem megjegyezni hogy fiú vagyok, barátnõm 18 volt, õ is szûz. Azóta is együtt vagyunk, bár néha frusztráló mind2õnknek, hogy még sose volt mással.
Semmiképp ne tedd meg "muszályból".Életed végéig elmehet a kedved tõle.Várd ki a szerelmet:) És nem ciki egyáltalán.Sõt légy rá büszke!:)
Ha viszket a nuni vakard meg. Vagy ülj bele egy lefele fordított bárszék egyik lábába.
én 11 vok de nem vok szûz
A kérdező hozzászólása: 11 és nem szûûz?? bazki :D hova fajul a világ?:O
2012-ig van idõd, úgyhogy csipkedd magad!
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar... max olyan szinten, hogy körömben senki sem az és hallom rengeteget , h "dugjál már Csajszi..." És am. az a baj velem, hogy nagyon naív vagyok:S De viszont pasikban kapcsolat terén nemtudok megbízni:S szóval nem kell a szerelem, met nehezen leszek az elõbb bízom meg benne... :) Kicsit értelmetlen így, de így van :D
két részre kell osztani: 1.téged zavar? 2.másokat mit szólnak? mondd azt nekik, hogy várod az igazit, akkor meg fogják érteni. de ettõl függetlenül az egyes még játszik, és az a lényeg, nem az hogy mások mit mondanak
Ez nem a ciki kategóriába tartozik, van akinek elõbb sikerül, van akinek nem, ezért különbözõek az emberek. :) Amúgy sok sikert! :D
Naon.
amikor feltetted ezt a kérdést, a honlap egy rakat ilyet kidobhatott neked... miért nem olvastad el? ott már le van írva a válasz 30 példányban...
Én 19 voltam mikor "elvesztettem", bár ezt nem szeretem hangoztatni, mert égõnek tartom kicsit.
A kérdező hozzászólása: elolvastam... És áá összevissza mindenki irogat :)
A kérdező hozzászólása: Mért tartod égõnek?? Szerintem tuti, hogy én is már rég sexelnék , ha nem lennék az, dehát van még idõnk nem?:D amúgy mért van az, hogy ha elkezdek egy buliba egy pasival smárolni és mikor már kezd elfajulni a dolog egybõl visszahátrálok?:O védekezem..
Lényeg:Nem ciki! Azért érzed annak, mert már a kis szaros 13évesek szexelnek! Na ez a ciki! Bár nekik "menõ". Nézd a dolgok jó oldalát: Te már biztos nem fog 15 évesen szülni:D Na szal nem ciki:D várd ki a sorod:D
"nem az a lényeg, hogy szerelmes legyek, hanem hogy megbízzam a fiúban" De akkor ennek most így mi értelme van? Csak bánnád ha így történne meg. Legyen inkább szerelemmel.
egy mocskos cigány aki netközelbe férkõzött. Ezzel a okádékkal van tele az egész nyomorult ország. Inkább tanulj nyelvet aztán húzz innen a francba, kint még normális pasik is vannak.

14 éves lány vagyok, nagyon ciki ha parkourozok, vagy ciki egyáltalán?

Legjobb válasz: Ha ciki lenne az téged érdekelne? Már az a ciki akkor. Ha valamit szeretsz csinálni le kell sz*rni mások véleményét. Gyakorolj sokat és vigyázz magadra. ;)

én 12 évesen parkouröztem odáig voltak utánam a fiúk :Dxd most 14 évesen gördeszkázok és bmx :) 14/l
Ha ciki lenne az téged érdekelne? Már az a ciki akkor. Ha valamit szeretsz csinálni le kell sz*rni mások véleményét. Gyakorolj sokat és vigyázz magadra. ;)
nem, dehogy ciki :] én is lány létemre sok féle extreme sportot ûzök:] akkor jó, ha van kivel.bár sztem a parkour talán inkább fiús, mert oda több erõ kell :] nah de csak akkor, ha falakat akarsz átugrálni stb xD
Egyáltalán nem baj! sõt! de mindenféle képpen tapasztaltabbal kezd el és az se baj ha egyesületben...1-2 van budapesten is. szerintem király sport a parkour csak nekem sajnos nincs rá idõm az edzéseim miatt.. L/15
nem ciki inkább szexi!!!! :) :D :P ügyes vagy jó sport!! 14/F
Gartula. 17/f vok és én is elkezdtem, de rájotem hogy nem nekem valo. Szarintem nem ciki, sõtt szerintem elég jó. örülnék haa parkouros csajom lene :P
A kérdező hozzászólása: nem fogok:P:D:)
csak le ne ess a falról:S
A kérdező hozzászólása: köszi és vigyázni fogok magamra:D
Szerintem kifejezetten jó az hogyha egy lány pk-zik :D Eddig csak fiúkat láttam meg a barátaim is csinálták!De õk is fiúk voltak.:D
A kérdező hozzászólása: köszi:) nekedis:D
Egyáltalán nem ciki és szerintem nagyon jó dolog hogy ilyen extrém dolgot csinálsz...=D Én is parkourozok és tök jó látni amikor 1 lány is parkourozik====D 14/F Sok sikert a továbbiakban=D
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat!:D ja és tényleg ott szokott lenni 1 fiú, aki tapasztaltabb mikor gyakorlunk(mikor ezt az egészet elkezdtem, azon az 1 napon 5x estem el:S)
Most néztem utána, hogy mi is az a parkour, és már 1 órája azt nézem. Lenyûgözõ, mintha a parkourosok számára a gravitáció nem létezne! Szerintem nem ciki, sõt dícsérendõ, hogy lányként be mered vállani. :) De azért a tényleg kell vigyázi, mert gondolom (sõt biztos), hogy nem mindig sikerülnek a "trükkök", és abból bizony nagyobb baj is lehet! Szerintem is jobb, ha többen mentek egyszerre. Szóval vigyázz magadra, és sok sikert! :)
Nem ciki. És nem csak fiús. Sok lány is csinálja; bár tény, hogy fiúból több van. De érdemes legalább párban gyakorolni; és az sem baj, ha egy tapasztaltabb is segít. Ugyanis nem ritka a sérülés. Jópáran haltak már meg, mert magukban csinálták, és mikor leestek valahonnan, nem talált rájuk senki idõben. Meg amúgy is hipp-hopp összeszed az ember egy kéz/lábtörést. De akár gerinctörés, koponyatörés is lehet belõle. Egyik haverom 6 hónapig feküdt kórházban. Ebbõl majd 1 hónap az intenzíven. Most már tud járni is... Szóval sok sikert! ;) (Egy parkour-os.)
Ez nagyon jó sport!!! Engem lenyûgöz!!! Akit ez zavarna benned azt zavard el!!!!:D
én eddig azt se tudtam mit jelent, de most hála neked megnéztem...dehogy ciki klassz h.ilyen egyedi dolgot mûvelsz.
Nem, sztem egyáltalán nem ciki, sõt... :) Nekem kifejezetten tetszik a parkourözés... :)
én 13/L vagyok és én is elkezdtem parkourozni sztem nem ciki sõt

12 évesen borotválhatom a lábam? Mert nagyon ciki ha felveszek egy harisnyát és nagyon átlátszik. Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy borotválni akarom a lábam? FONTOS!

ELÕRE KÖSZI!

Legjobb válasz: miért lenne ciki? magadtól is vehetsz drogériákban ha kapsz zsebpénzt, vagy csak kérj anyukádtól :) nem nagy ügy :)

miért lenne ciki? magadtól is vehetsz drogériákban ha kapsz zsebpénzt, vagy csak kérj anyukádtól :) nem nagy ügy :)
A borotva sohasem ajánlatos, csak sötétebb és erõsebbek lesznek tõle a szõrszálak. Mondd meg anyukádnak, hogy téged zavar a szõr, és kérd meg, hogy vigyen el kozmetikushoz, aki majd legyantázza neked. :)

Mit gondolnátok ha meglátnátok egy 14-15 éves csajt kiszívott nyakkal? Nagyon ciki?

Legjobb válasz: 14 évesen ilyenekkel foglalkozni, ez a ciki!

14 évesen ilyenekkel foglalkozni, ez a ciki!
Nem gáz szerintem
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, nem is írtam.
Nem én arra gondolnék hogy mi volt még.De nem hiszem hogy a nyakát nézném :D
még a kintiek haggyán..de ez otthon gázos..én fiú vagyok..és pont tél volt garbó megoldotta!!!sz.tem nyári sál segíthet....és többet soha ne engedje!!nem neki kell hazamenni anyuhoz, apuhoz:-)
Szerintem semmi ciki nincs benne de az idõsebbek nagyrésze kiakad rajta mert azt hiszik akkor már biztos több is volt.. És nem jó ha eszerint ítélnek el. Vagy esetleg akik nem bírnak azok is terjeszthetnek rólad dolgokat ebbõl kifolyólag.
Szia! Én már 1 éve járok a barátnõmmel. Most 14 éves vagyok, nagyon megbízunk egymásban, ki ismertük egymást. Amikor iskolába jártunk, akkor az egyik nap kiszívtuk egymás nyakát a barátnõmmel. Leragasztottunk sebtapasszal. Én elmondtam a fiúknak , mert nagyon kérdezték. Amúgy sok mindenkit érdekel ez a téma. Inkább nem éri meg.
az idõsek kiakadnak ezen.. Lehet, hogy velem van a "probléma", hogy 14 éves létemre krvagáznak, és szánalmasnak találom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!