Találatok a következő kifejezésre: Nagyon beteg az, (116 db)

Nem beteg a babád? 18hónapos kicsim nagyon beteg. Az éjjel 39fokos láza volt, piros a torka és eléggé megy a hasa is.

de jó kedve volt, csak kicsit olyan elesett.látta orvos,kapott orvosságokat.egésznap 37.8körüli "láza" volt.óránként pelus csere.de most este 6tól már nem ment a hasa,és 37.1-el tettem le aludni.

Legjobb válasz: Azt mondják, egy napos betegség nincs...

Azt mondják, egy napos betegség nincs...
szerintem holnap még számíthatsz lázra, hõemelkedésre aztán holnaputánra túl lesz rajrta. Általában 3 nap kell azért, hogy hatni kezdjenek a gyógyszerek meg minden.
Szia! Az én kisfiam csütörtöktõl volt lázas keddig, kapott antibiotikumot, azóta alig eszik, és rettentõen kipirosodott a sok hasmenéstõl a feneke, nagyon fáj neki. Inni iszik, de szilárdat nem hajlandó enni, gondolom ezért megy a hasa:(
csütörtök este lázasodott be a fiam, hányás, hasmenés, majdnem 40 fokos láz. szombat de. lement neki, estére ügyeletre kellett vinni, mert semmi nem vitte neki 39, 5 alá. kapott antibiotikumot, vasárnap reggel óta láztalan, persze hétfõ óta pöttyös rendesen:)
Hát 21.40-es nem akarlak keseríteni, de most télen nagyon lebetegedtem és elmentem orvoshoz, a gyerekek miatt, és azt mondta az orvos rettenetesen csúnya a torkom és nem fájt egy cseppet sem. Persze nem azt akarom mondani, hogy a kicsidnek piros a torka de lehet úgyis, hogy nem fáj. Én pont ezért viszem el õket orvoshoz az elsõ gyanús jelre. Nézze meg õ és mondja meg.
Ennyi kakis pellus nem fogzás, hanem vírus:( pár nap és jobban lesz. Az elsõ éjszakán ha tùlvagytok, könnyebb lesz, erre gondolj! Jobbulást!
Nem jon a foga?, mi is igy vagyunk mar 2 napja, de en ugy latom jon a foga.Mi is igy ebredtunk ejjel 38, 5 laz, csak masnap ezte tudtam lehozni, 37, 8ra, kuppal, az igaz nem tudom, hogy a torka piros-e, mert nem vittem orvoshoz, mert ugy gondolom, hogy fogzik, s eszik, szerintem ha fajna a torka nem enne.A tegnap estetol adok Nurofen szuszpenziot is, mert abban van fajdalomcsillapito is.Ja a szekelet az lazabb, de nem mondanam gyomormenesnek.
A kérdező hozzászólása: jaj, csajok én nem fogok tudni aludni éjjel.persze, itatom, tudom, köszi.most néztem nem érzem hogy meleg lenne a buksija.megszagoltam , kaka sincs.
sok folyadék KELLL! azt tudod igaz?
Nálunk volt vírusos torokgyulladás hasmenéssel. Elõször 3 napig 39 fokos láz ami nem ment le a lázcsillapítótól így borogatni kellett. Amikor ez elmúlt 1 napig hasmenés utána 2 napig kiütések és utána vége. Tehát nekünk 6 nap volt.
Kell egy pár nap, hogy teljesen rendbe jöjjön. Éjjel is nézd meg a lázát. Egy kicsit kíméld a kis gyomrát, burgonyapüre, keksz és sok folyadék legalább két napig. Gyógyuljon meg minél hamarabb!
A kérdező hozzászólása: eddig 37.7 volt a legmagasabb, de a hasa megy.és nagyon híg, nyákos és iszonyat büdös.vittünk be ántsz-be mintát, doktorõ rota-vírusra kért tenyészetet :(

Miért van az hogy aki nagyon beteg, az mindig jobban lesz, mielőtt meghal?

Most mondták a Cipőről, hogy azért érte őket váratlanul a halála, mert tegnap már kinyitotta a szemeit, és követte őket a tekintetével. Édesapám is nagyon beteg volt anno, és a halála előtti napon nagy javulás állt be az állapotában, akkor el is kezdtünk bizakodni..aztán másnap elment. A nagymamám szintén. Elgondolkodtam ezen, és eddig akárkivel beszélgettem a szeretteik haláláról, mind azt mondta hogy előtte jobban lettek. Kíváncsi lennék hogy ez egy véletlen, vagy van rá valami orvosi magyarázat?

Legjobb válasz: Nem lesz jobban egyáltalán hanem akkor már az érzékelése olyan tompa hogy nem reagál sok dologra olyan erõsen.

Nem lesz jobban egyáltalán hanem akkor már az érzékelése olyan tompa hogy nem reagál sok dologra olyan erõsen.
Pont az bizonyítja hogy nem lett jobban mert meghal.
A kérdező hozzászólása: Ti is tapasztaltátok ezt a jelenséget?
Az okot nem tudom, hogy miért, de a jelenség valóban létezik. Az én apukám is jobban lett a halála elõtt, teljesen feltisztult a tudata, lehetett vele kommunikálni, evett rendesen, az orvosok már át akarták küldeni a rehabilitációs osztályra, amikor következõ nap meghalt. Akkor sokat beszélgettem a nõvérekkel és õk is azt mondták, hogy ezt nagyon sok esetben tapasztalják és tudják, hogy ha valakinél hirtelen, megmagyarázhatatlan javulás áll be, akkor utána meg fog halni.
Ez tényleg igy van sokszor. Viszont Cipõvel egyáltalán nem ez volt, elég sok valótlant írtak a lapok az állapotáról ezt biztos forrásból tudom.

Ha az öcsém beteg, az miért nagy szám, de ha én, akkor semmi reakció?

Tegnap köhögött kettőt, anya egyből jaj kicsikém, maradj itthon, együnk az orvoshoz, stb. Persze amúgy semmi baja.. Én menjek mindig suliba, nehogy hiányozzak, meg amúgy is. Arcüreggyulladásom van, de mivel belebeszélik a fejembe, hogy "nem vagy te beteg úgysem", nem megyek orvoshoz soha. Ha úgy maradok itthon, hogy anya nem adott rá engedélyt, akkor egész nap hallgatnom kell a bunkóságot meg a sértegetést, hogy mennyit lógok, milyen szánalmas vagyok. Amikor megműtöttek, akkor a 6 nap alatt 2x jöttek be hozzá a kórházba, mert "semmi komoly". Végülis, csak a vastagbelemből vágtak ki 30 centit... Amúgy 2 év korkülönbség van köztem és az öcsém között.

Legjobb válasz: Nálunk azért van ez mert húgom kiskorában mindig nagyon beteg volt,s sokszor életveszélyes helyzetben volt.Fulladás stb. Ezért is féltik õt jobban.Nem kivételezés ez hanem szimpla megszokás,hogy õ rá mindig figyelni kell,fokozottan. Ha nálatok nem ezért van akkor ülj le vele kettesben és beszéljétek meg. Sok szerencsét. Ha beteg vagy irány az orvos,anyukád nélkül is elmehetsz.

Nálunk azért van ez mert húgom kiskorában mindig nagyon beteg volt, s sokszor életveszélyes helyzetben volt.Fulladás stb. Ezért is féltik õt jobban.Nem kivételezés ez hanem szimpla megszokás, hogy õ rá mindig figyelni kell, fokozottan. Ha nálatok nem ezért van akkor ülj le vele kettesben és beszéljétek meg. Sok szerencsét. Ha beteg vagy irány az orvos, anyukád nélkül is elmehetsz.
Mert õ a teremtés koronája, a fiúgyermek, aki mindennél fontosabb. A lógást pedig tessék befejezni, ápold és lesd az öcséd minden kívánságát, ha beteg, ha nem!
A kérdező hozzászólása: Amúgy anya egész nap panaszkodik, hogy ez fáj, az fáj, jaj, egyszerûen már megõrülök. Egyetlen egy mondata sincs, amibe ne panaszkodna valamirõl!!
attól tartok, õt jobban szereti :D
Beszélj vele és kérdezd meg tõle, tedd fel neki ugyanezt a kérdést.
magadtól is elmehetsz ám orvoshoz, hacsak nem akarsz komplikációkat. Öcséd valamiért kedvenc, ez van.

Az nagyon ciki, ha lány létemre szerelmes vagyok ebbe a lányba? Ez nagyon beteg?

http://www.youtube.com/watch?v=BoGqqP7tNa8 Teljesen belezúgtam!! Istenem.... !! És lány vagyok, ráadásul idősebb mint ő de megborzongok tőle és imádom!! Imádom! Ahogy kinéz, ahogy énekel, ahogy sugárzik. Nem-tudok-betelni-vele. Napi szinten meghallgatok pár dalt tőle. Belezúgtam. Ez nagyon beteg?

Legjobb válasz: Elég beteg.

Elég beteg.
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy néz ki, senki nem érti mirõl beszélek, nem igaz?
Az is lehet, csak nagyon kicsi a valószínûsége.
A kérdező hozzászólása: Vagy csak ti egyszerûen nem rendelkeztek olyan színes, erõs érzelemvilággal mint én.
Szerintem ez a kérdés fake.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nem szerelmes vagyok, csak úgy érzem!
jajj.. de hát ez egy csúnyácska manószerû kislány :S
búza vagy.
Ha szerelmes vagy egy lányba, akkor leszbikus vagy, fogd fel.
sp? fluor? :D
A kérdező hozzászólása: Nem akarom megszexuálni fogjátok már fel!! Csak megdobbantja a szívemet!
Akkor pedofil esetleg?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok lezbi.
Nem csak leszbi vagy
Sajnos így van.

Nagyon beteg vagyok: szárad a szemem, folyik durván az orrom, be van dugulva az orrom, tüszős a torkom, hőemelkedésem van, rosszul érzem magam, gyenge vagyok. Anya mondta, h menjek orvoshoz, de a gyógyszert nem váltja ki. Akkor meg mi a . Menjek:S?

Legjobb válasz: Legutolsónak. Nagyon igazad van,nekem is van egy lányom. Pár éve rettenetes beteg volt, éjt nappallá téve ültem az ágyánál és ápoltam. Minden gyógyszert beadtam neki, ami elõ volt írva. Letusoltam, húzgáltam a tus alá a forró testét. Azt hittem a szívem szakad meg érte. Még imátkoztam is, hogy a Jó Isten tartsa meg nekem. És meggyógyult. Én voltam a legboldogabb anya a világon. Még most is kicsordúl a könnyem.

Legutolsónak. Nagyon igazad van, nekem is van egy lányom. Pár éve rettenetes beteg volt, éjt nappallá téve ültem az ágyánál és ápoltam. Minden gyógyszert beadtam neki, ami elõ volt írva. Letusoltam, húzgáltam a tus alá a forró testét. Azt hittem a szívem szakad meg érte. Még imátkoztam is, hogy a Jó Isten tartsa meg nekem. És meggyógyult. Én voltam a legboldogabb anya a világon. Még most is kicsordúl a könnyem.
Én meg most azonnal az Invitel hálózatot robbantanám széjjel. Ma legalább 50 szer újra kellett létrehoznom. Kedves Invitelesek, ha nem bírjátok a terhelést, inkább mondjátok fel az egész bagázst.De most rólad van szó kedves kérdezõ, és elnézést kérek tõlled. Mi azt hogy nem váltja ki a gyógyszert anyukád. A tüszõs torok gyulladás nem játék. Az még a szívedet is próbára teszi. Hát segítsél magadon. Biztosan van otthon vöröshagymátok. Egy hagyma héját fõzd meg teának, ízesítsed cukorral. Egyél fokhagymát. Szedd gerezdekre és nyeld le, reggel este egy-egy gerezd. Gargalizáljál sós vízzel. Remélem lázcsillapító van otthon? Jobbulást neked!
Miért nem váltja ki, ha beteg vagy? Ezt nem értem. Ha beteg a gyerekem, akkor rohanok az orvoshoz vele, onnan a patika, és amint hazaérünk, a gyógyszert beadom neki, és nyomás neki az ágyba! Annyi ilyen van itt mostanában, hogy nem engedi a szülõ a gyereket orvoshoz vagy otthon maradni, ha beteg, nem vesz gyógyszert... DE miért? Nem is értem, pedig én is szülõ vagyok, van 3 gyermekem!
22:03-nak. 22:00 vagyok Nem értem azt a szülõt, akinek ennyire nem fontos a gyermeke, mint a kérdezõ szülõjének. Ha beteg a gyermekem, az a minimum, hogy mindent megteszek az egészségéért, és igen, úgy kell tenni, mint te is tetted a kislányoddal. Megszakad a szívem, ha beteg valamelyik gyermekem. Örülök, hogy meggyógyult a kislányod! Kérdezõ! Próbáld meg rábeszélni a szüleidet arra, hogy kiváltsák neked a gyógyszert, mert attól, hogy elmész az orvoshoz, még nem leszel egészséges! De ezt nekik is tudniuk kellene!
A kérdező hozzászólása: Tudom, és azt is, h nem véletlenül írják ki az orvosok a receptet. 18 éves vagyok, de még tanulok, nincs semmi pénzem, és szegények vagyunk. Anya nem szeret eléggé talán, hogy megvegye, mert cigi mindig van, de nagyon beteg vok, ráz a hideg fáj mindenem, és itt gépezek, mert amint elalszok rosszakat álmodok nagyon, most nem tudok aludni sem. Az elsõ válaszolónka köszönöm, h írt ilyen praktikákat, de aztárt hnap elmek az orvoshoz, de a receptet úgysem váltjuk ki. Max ha vmit kiváltanak, pl 1et 2õt, akkor azt is 1 hónapig mondják, h milyen drága volt, és hibáztatnak.
Jobbulást! Szerintem szülõi kötelességük lenne kiváltani.
A 3 gyermekes anya vagyok. Mi sem állunk túl jól anyagilag, de nem értem a szüleidet. Nincs valaki a családban, aki segíteni tudna? Nagymama, nagynéni, nagybácsi, kerszetszülõ? Amúgy meg családi pótlékot azért kapnak utánad a szüleid, hogy pl. ruhára, gyógyzserre, tanszerre, stb. legyen! Arról meg nem te tehetsz, hogy beteg lettél. Járvány van. Én is itt ülök betegen, ugyanazok a tüneteim, mint neked, csak a szemem nem szárad, reggel én is megyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Anya szerint az egész családi pótlék (32ezerft) elmegy kajára, pedig sosincs itthon sok kaja, így esélyem sincs abból ruhát kapni, nem is szoktam kb évente 1 ruha. De ettõl függetlenül legalább megtanulom, h meg kell becsülnöm majd késõbb mindent, és arra fogok törekedni, h jobb körülmények között éjek, és ne jelentsen gondot gyógyszer venni a gyerekemnek ha ilyen beteg.

2 hónapos lesz 6-án a kislányom és a gyermekorvosunk szerint túl gyorsan nől be a kutacs a fején! Ez nagy baj? Azt jelenti hogy beteg a kislányom?

Legjobb válasz: Szia! Nem beteg. Az én fiamnak 5 hónapos korára benõtt a kutacsa. Csodálkoztak raja nagyon,de ez nem gond. Csak valószínû ritka. Mondták volna ha gond lenne.

Szia! Nem beteg. Az én fiamnak 5 hónapos korára benõtt a kutacsa. Csodálkoztak raja nagyon, de ez nem gond. Csak valószínû ritka. Mondták volna ha gond lenne.
Szia! Vizsgáltasd meg szakorvossal, mert okozhat ez gondot! Gyengeelmélyûséget, és más agyi károsodást is. Persze ne ijedj meg rögtön, de járj mindenképp utána a dolognak.Van akit mûtenek vele, ha úgy ítéli meg a szakorvos. Az a normális, ha 1 éves kor körül záródik a kutacs. Vigantolt gondolom nektek nem írtak, mert csontosodást okoz.Én nem vagyok orvos, de fogyatékosok közt dolgozok, láttam ilyen gyereket, akinél problémát okozott. Jó egészséget nektek.

A kolumbiai szivárványos boámnak beteg az egyik szeme, nagyon száraz és fehéres olyan mintha a vedléskor nem jött volna le róla. Mit tudok csinálni?

Már kb. 7-8 hónapja ilyen és se nem rosszabbodik se nem javul azt hittem magától elmúlik, de ezek szerint nem:S

Legjobb válasz: Nekem is beteg az egyik szemem. :(

Nekem is beteg az egyik szemem. :(
Az én kolumbiai szivárványos boámnak is furi az egyik szeme, de pont most tolt be 2 db felnõtt egeret :) Szerintem amíg rendesen eszik, s nem atkásodik (ellenõrizd) addig nem igazán lehet nagy baja.... Azért ha nem látna, súlyosbodna, vagy valami szerintem nem ártana dokihoz vinni!

Ha egy 14 hónapos velünk alszik két három napig mert nagyon beteg és csak úgy nyugszik meg, akkor szerintetek beszokhat az ágyunkba?

volt már valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: ez gyerekfüggõ. az unokahúgom amikor beteg volt 1 évesen, ugyanígy a szülõkkel aludt pár napot, aztán kicsit rossz volt 1-2 napig, mikor a saját ágyában kellett aludni újra, de nem szokott át.

ez gyerekfüggõ. az unokahúgom amikor beteg volt 1 évesen, ugyanígy a szülõkkel aludt pár napot, aztán kicsit rossz volt 1-2 napig, mikor a saját ágyában kellett aludni újra, de nem szokott át.
Sógórnõmék fia 1 évesen beteg volt, velük aludt párszor, azóta már a kiságyat kivonták a forgalomból, csak velük hajlandó aludni. Egyik barátnõm ugyanígy betegség miatt a másfél éves gyereket maguk közé vette az ágyba, a gyerek nagyon sokáig sztájkolt hogy velük akar aludni, de kitartóak voltak és sikerült. Gyerekfüggõ.
Én mindig vállaltam a "veszélyt" és még 5 évesen is velem aludt a lázas vagy hányós beteg gyerekem. Pár nap alatt visszaállt a rendszer gyógyulás után.

Miért van az, hogy egyes anyukáknak az a legnagyobb problémájuk, hogy éppen 1 cm-el nagyobb a gyerek vagy nem? Míg másoknak rendellenes fejlődésű a baba, nagyon beteg? (pont ma olvastam egy anyuka 20 hetesen kell hogy megszülje a picit)

Kérlek ne veszekedjünk, ne vitázzunk csak nem értem. Annyira megszakad a szívem, másnak az a legnagyobb gondja, hogy 50 vagy 60 ezres babakocsit válasszanak, és ezek az anyukák?

Legjobb válasz: Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Van akinek az, hogy milyen babakocsit vegyen, vagy akinek meg a gyermeke egészsége. Nyilván nagyobb súlyú egy olyan gond, amikor a gyerekkel van valami, de akinek nincs semmi baj a gyermekévek annak is vannak kérdései. Igazán nem kell lenézni õket ezért. persze minden jó érzésû ember sajnálja a beteg gyermekeket, de ha napi szinten nem kell ezen gondolkodnia, akkor számára nem ez a probléma.

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Van akinek az, hogy milyen babakocsit vegyen, vagy akinek meg a gyermeke egészsége. Nyilván nagyobb súlyú egy olyan gond, amikor a gyerekkel van valami, de akinek nincs semmi baj a gyermekévek annak is vannak kérdései. Igazán nem kell lenézni õket ezért. persze minden jó érzésû ember sajnálja a beteg gyermekeket, de ha napi szinten nem kell ezen gondolkodnia, akkor számára nem ez a probléma.
Nyilván mikor beteg a baba az a legmegrázóbb probléma! Én tettem ma ki a kérdést h mi a vélemény egy bizonyos babakocsiról....hidd el nem ez a legnagyobb problémám és nem azzal akarok felvágni h hány ezerért veszünk majd sõt, bizonyos anyagi keretek között gondolkodunk csak és úgy h 2-3gyereket kibírjon...mivel tanácstalan vagyok és ez egy ilyen oldal feltettem hátha a tapasztaltabb anyukák tudnak segíteni!! De hidd el átéltem már egy baba elvesztését sajnos úgy h ha valaki én tudom h mi nagyobb probléma!!! Ja és még valami h szerintem ha valaki 50-60ezres babakocsit nézeget az nem olyan gáz én azt nem értem mikor több száz ezreset nézegetnek, de mindenkinek szíve joga és hangsúlyozom ez egy ilyen oldal ahol kérdéseket tehetünk fel és segíthetünk egymásnak ha épp van tapasztalatunk egy adott dologról!
Nyilván nem említhetõ egy lapon a beteg baba és a babakocsi problémája. Az utóbbi nem is probléma, hanem egy megoldandó kérdés, feladat. Attól még lehet mástól tanácsot kérni babakocsi ügyben is. Igazából nem értem a kérdésedet, mi ezzel a baj? Ez itt nem olyan oldal, ahol hatalmas bajokat lehet megvitatni, hanem bármit. (És szerencsére a jelentéktelennek látszó problémákból azért több van.)
Csatlakozom! Akkor ennyi erõvel, amikor valaki azon aggódik, hogy a sok hitel mellett mibõl tarja el a családját, mondhatnánk neki, hogy Afrikában még ivóvíz sincs. Nyilván sajnálja, de mindenkinek a saját gondja a gond!
A lányom, 29 hétre született, örültünk, mert egészséges. Akinek 25. héten született, aggódott, hogy életben marad-e. Akinek 27. héten, hogy lesz-e agyvérzés. Akinek 31. héten, hogy szemüveges lesz-e. És az is tud aggódni valamin, aki a 40.héten szül... Sokan sírnak azért, mert az orvos feleslegesen befekteti õket a kórházba... Sokan meg azért, mert inkább bent lettek volna 9 hónapig is akár...
Átéltem tavaly, hogy 23 hétre meg kellett szülnöm, meg a babakocsi választási problémát is, most újra babát várok és nem is szeretnék gondolni arra amit átéltünk, nekem határozottan jó és eltereli a gondolataimat itt a kis-elnézést mindenkitõl- bugyuta kérdések, megmosolyogtatnak sokszor, kell ez sztem. Inkább a nagyon szélsõségesen hülyeségek irritálnak, pl. ehetek-e ananászt??? meg lehet-e tonikot inni???? nem is tudom, á inkább nem minõsítek, nem tudom nekik ha valóban gondjuk lenne, ne adj Isten beteg gyerek, azt hogyan oldanák meg.....
Én is észrevettem. Tõlem azt szokták kérdezni, de konkrétan így: Tudod, hogy az se jó, hogy te semmin sem aggódsz? Nem aggódsz ez miatt? Kissé furán néztem rájuk. Sok a jótanács, és a ferdén nézés, amiért nem siránkozom a baba miatt, aki a saját üteme szerint fejlõdik. Mikor látják, hogy még nem jár 11 hónaposan, jönnek azzal, hogy talán foglalkozásra kéne vinni, az övé már 9 hónaposan szaladt. Ha erre nem kapok rohamot és nem esek kétségbe, jönnek azzal, hogy felelõtlen anya vagyok. Ezt eljátszották már fogakkal, beszéddel, ruhákkal (miért nem adsz rá mesefigurásat, így sivár lesz a lelke...) babakocsival (tudod, hogy ez az olcsó vacak veszélyes, kieshet belõle) holott az enyémnek is épp olyan a biztonsági öv-rendszere. Nem értem a mindenen parázó, teljesen egészséges gyerekek anyukáit.
Mindenkinek meg van a maga keresztje, akinek meg nincs, az csinál egyet..
Teljesen egyetértek veled, a választ én sem tudom.Olyan mintha versenyezni akarnának az anyukák.Engem csak az érdekel hogy egészséges az hogy másé már jár míg az enyém csak áll nem érdekel.mindenki a legjobb cuccokat szeretné a babájának de nem mindenki engedheti meg magának.Én falun lakom és olyan menõ anyukák vannak hogy még a játszótérre is autóval jönnek és csak az a téma ki mit vett meg kinek milyen ügyes a babája úgyhogy mi inkább a kertünkben játszunk mert erre én nem vagyok kiváncsi.
Ez így van amit írsz hogy nem kéne problémázni meg nagy feneket keríteni piszlicsáré dolgoknak hanem örülni kéne hogy átlagosan jól fejlõdõ egészséges gyerekeink vannak és kész. Viszont ha belegondolsz azért a beszélgetések nagy része távolabbi vagy közelebbi ismerõsökkel is az élet lényegtelen apróságairól szól, ha tetszik ha nem:) Mit vettél a boltban, mennyibe került, hol milyen akció van vagy milyen rucit vettél vagy mit olvastál milyen filmet néztél hova mentek a férjeddel vagy hova nem, mit mondott a jajdearanyos 2 évesed stb.- Egyik sem lényeges vagy rendkívüli fontosságú téma, mégis beszélgetéseink egy részét ez teszi ki. Még a barátaival se lelkizik folyton világmegváltó dolgokról az ember:) És ezen az oldalon is pont ez képezõdik le. Sok sok nem annyira fontos kérdés, és pár borzasztó tragédia (a baba megszülése, amit írtál vagy elvesztése stb.)
Szerintem minden kismamának a legnagyobb félelme, hogy beteg gyereket hoz a világra, csak van aki hangot ad neki és ezen "rinyál" az egész terhessége alatt és van aki elhessegeti a gondolatot. Én az utóbbi eset vagyok mert hiszek a vonzás hatalmában, így csakis arra koncentrálok, hogy mit kell még megvennem stb.
Szerintem nem beteg. Kinek mi :)
szerintem a legtöbb pasiban meg van ez, hogy valamiért kicsit tetszik nekik, ha egy lány pisil. rám az exeim csomószor rám nyitottak közben :D de nem voltak perverzek vagy ilyesmi :D fura
Húú, ha az én párom mondaná ezt nekem, hogy hallgatta, ahogy pisilek, és szeretné, hogy rácsurgassak... Hmmm, már most teljsen beizgultam! :) 19/N
Nem beteg. csak a hang izgalmassá teszi ezt a kíváncsiságod. Nekem pl a nyáron a lábfejek nézése a mániám. Volt olyan h bámultam a csaj kifestett körmeit nyaltam a számat már. Felnéztem rá szemeztünk úgy nevettem h zavarba jöttünk mind2 en. 18/F
Én faéra mászok ettõl.Bemegyek a mosdóba és Csurog... elöttem sor, de hallom ahogy csurog, csöpög. eg tudok tõle õrülni. egyszer megkérdeztem hogy "ba zdm eg mennyit ittál?"
Én meg a büdös, zokniba izzadt nõi lábakért vagyok oda...Kinek mi
Ismerek olyan lányokat, akik 6-7-8 órákig nem mennek WC-re. Az ilyeneket öröm pisilni hallgatni utána.
A kérdező hozzászólása: Hát én meghallgatnám a te csurgatásod is :)
A kérdező hozzászólása: Nekem az sem lenne baj, ha rám csorgatna :)
A kérdező hozzászólása: hát igen, a "meztelen" lábak szépek tudnak lenni, azt én is nagyon szeretem... csak legyen ápolt... de most újabban ez a pisiléses dolog jobban bejon :D
Egy kicsit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!