Találatok a következő kifejezésre: Nagyon bele sokszor a (7 db)

A kisbabám sokszor úgy hisztizik, bele vörösödik a feje, és nagy üvöltések vannak. Ez később csak rosszabb lesz?

Arra gondolok,hogy ugye nem fogja majd nagyobb korában a földre dobni magát,ha nem kap meg valamit? 3 hónapos.Ezek a dolgok elmúlnak?

Legjobb válasz: Ez két különbözõ dolog szerintem. Lehet, hogy ilyenkor ez még nem hiszti! Ettõl függetlenül lehet, késöbb fog hisztizni. Akkor csak figyelmen kívül kell hagyni. Ha látja, semmit nem ér el vele, egy idõ után nem fogja csinálni.

Ez két különbözõ dolog szerintem. Lehet, hogy ilyenkor ez még nem hiszti! Ettõl függetlenül lehet, késöbb fog hisztizni. Akkor csak figyelmen kívül kell hagyni. Ha látja, semmit nem ér el vele, egy idõ után nem fogja csinálni.
Az én kislányom is ilyen. Most lesz 5 hónapos és nekem az a tapasztalatom, hogy ha igazán belelovallja magát, akkor nem nagyon lehet már mit kezdeni. Viszont nálunk egyre ritkábbak ezek a látszólag ok nélküli nagy sikítós sírások. A másik jó hír, hogy amikor viszont belekezd, akkor mostanában már szinte mindig el tudom vonni a figyelmét (játékkal, zenével, mozgással), így nem fajul el annyira a dolog mint kisebb korában. Viszont épp emiatt szoktam néha én is azt gondolni, hogy csak hiszti. Bár 6 hónapos korig szerintem is megvan a sírások valódi oka, lefeljebb nem jövünk rá.
szerintem sem hiszti. hasfájás, fázás, meleg, kialvatlanság...

Nagyon bele nyilal sokszor a mehemben oda alulra. Mitol lehet ez? 22hetes vagyok.

Megvagyok ijedve.. Neha olyan kellemetlen.. Aggodom: (

Legjobb válasz: Ahogy a baba alakítja a helyet magának. Nálam is ez volt, ne izgulj, semmi gond nincs! Dia - 6 hós anyuka

Ahogy a baba alakítja a helyet magának. Nálam is ez volt, ne izgulj, semmi gond nincs! Dia - 6 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt mar hulyere aggodtam magam, mostanaban sok a stressz arra gondoltam talan ezzel lehet valami osszefugesben...
??? minek vettél vibrátor, ha nem fér beléd?
Használd továbbra is az ujjaid.
Vegyél vékonyabb vibrátort, és fokozatosan told be. Egy centi be, kis pihi, újabb centi, újabb pihi...
szerintem neked mar egy igazi kannra volna szukseged nem vibratorra.
Mert szûz vagy még és mert esetleg ehhez mérten vagy alapból túl nagy a vibrátorod! Én már jó néhány éve nem vagyok szûz, rendszeresen élek nemi életet, viszont kaptam a páromtól egy vibrátort, amit õ választott és nekem se megy be. Túl nagy hozzám képest. Ezért kaptam egy kisebbet, aminek kisebb az átmérõje és az már jó.:)
Várd meg amíg nem leszel szûz.
Segíthetek?
Hat hogyha nem megy beled akkor ez egyertelmu.... ne probald:D
Ami nem megy, azt ne erõltesd!
Dugd a szádba!

A legjobb barátom szerelmes lett belém de én nem szeretem õt már nagyon de hihetetlenül sokszor montam neki hogy nem érdekel!?

ayt is montam mér neki hogy ,,hagyon békén meg hogy nem szeretlek elegem van belõled kopj le'' de semmi már 1 honapja igy van és még le is orditotam mit tegyek?

Legjobb válasz: Roger...te vagy az? xd

Roger...te vagy az? xd

Lánykánknak nagyon tetszik a bilizés, sokszor pisil meg néha kakil is bele, de néha csak kicsit pisil és dicséret után ül is vissza rá újabb dicséretért. Tiétek is csinálja?

Egyéb téren is meg szoktuk dicsérni, szóval nem hinném hogy híjján van ennek. Látja hogy tetszik nekünk a bilizése, de hogy csak ezért visszatartja? Nem baj ez ugye?

Legjobb válasz: Szia! Attól függ hányéves a baba? :-) amugy nem baj ha dicséritek, de ne vigyétek túlzásba! mert az már nem biztos ,hogy hasznos.....szerintem!! ha túl korán kezditek a bilizést ( sajos sok anya azt hiszi ,mert hall más anyukáktól,hogy az övé milyen ügyes!!) szóval lehet korán van még a bilizés....és tényleg csak anyit ért belöle,de jó megdicsérnek, örülnek ha ráülök!!! szóval attol is függ...menyi idös? :)

Szia! Attól függ hányéves a baba? :-) amugy nem baj ha dicséritek, de ne vigyétek túlzásba! mert az már nem biztos , hogy hasznos.....szerintem!! ha túl korán kezditek a bilizést ( sajos sok anya azt hiszi , mert hall más anyukáktól, hogy az övé milyen ügyes!!) szóval lehet korán van még a bilizés....és tényleg csak anyit ért belöle, de jó megdicsérnek, örülnek ha ráülök!!! szóval attol is függ...menyi idös? :)
A kérdező hozzászólása: Nincs túl ajnározva a dolog, de persze nagyon megdicsértük amiért belepisil. 20 hós, és mi csak megmutattuk neki a bilit, magától kezdett ráülni, már néha a pelust sem akarja hogy rátegyem. Engem is látott ahogy pisilek és megtetszett neki. Nem sürgetjük, van még ideje bõven, ha akar bilizni az jó ha nem akkor nem.

Meg kellene minél hamarabb műttetni az epekövemet, mert már nagyon sokszor begörcsöl, de 8 hónapos babámat nem akarom anyósomra hagyni.Hogy nyugodjak bele a gondolatba?

Már a gondolattól is frászt kapok, hogy ? vigyázna rá 3 napig,ezért inkább halogatom a m?tétet.sajnos náluk lakunk igy nem tudom hogy ne ? legyen vele.

Legjobb válasz: megértelek, mert én rühellem az anyosomat és semmi áron nem adnám neki odaa gyerekemet. engem pár hete mûtüttek de csak 1 napos volt, fél éves a babánk. mivel tudta párom h mennyire utálom anyost õ vigyázott a kicsire. kérd meg a férjedet hogy vegyen ki szabit/ táppénzt és õ legyen vele. sztem ha szeret és látja mennyire fontos ez neked megteszi. vagy anyukádnak szolj h õ legyen vele. a mûtét viszont fontos!

megértelek, mert én rühellem az anyosomat és semmi áron nem adnám neki odaa gyerekemet. engem pár hete mûtüttek de csak 1 napos volt, fél éves a babánk. mivel tudta párom h mennyire utálom anyost õ vigyázott a kicsire. kérd meg a férjedet hogy vegyen ki szabit/ táppénzt és õ legyen vele. sztem ha szeret és látja mennyire fontos ez neked megteszi. vagy anyukádnak szolj h õ legyen vele. a mûtét viszont fontos!
A te egészséged a babád érdekében is nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt legyen. Anyósod ha 3 napig besegít, nyílván nem történik semmi, bár nem írtad miért idegenkedsz tõle annyira. Férjed, párod segítségét kérd nagyrészben és csak kisrészben segítsen anyósod, ha nagyon muszáj. Ha meg túlleszel a mûtéten, hamar elfelejted azt a 3 napot és gondolom a babádon sem hagy mély nyomokat, fõleg úgy, hogy együtt laktok és a baba valszeg mindennap látja õt. Legyél túl rajta!
Úgy, hogy gondolj arra, ha nem mûtteted meg magad, nagyon komoly baj lehet belõle. Barátnõmnek 4 hós volt a babája, amikor begörcsölt, de mivel nem volt hely a mûtétre, hazaküldték, mondván, nem sürgõs. Nem telt bele egy hónap, hasnyálmirigy gyulladást kapott egy elkóborolt kõtõl, ami életveszélyes állapot! Nem riogatni akarlak, de 3 nap helyett két hetet töltött kórházban, talán jobb elkerülni, hogy súlyosbodjon a helyzet. A te egészséged most mindennél fontosabb, ez a gyermeked érdeke is. Ezt tarsd szem elõtt a döntésednél.
Szia! Arra a három napra költöztess oda egy rokonodat (anyukádat, húgodat... stb.), hogy "segítsen" a mamának. Így megnyugtatóbb lenne neked is, nem? Üdv.
Szia, nekem 2, 5 hónapos volt a lányom, amikor mûtöttek epekõ miatt. Megbeszéltem a dokival, hogy csak a mûtét reggelén kellett bemennem, velem kezdtek aznap és másnap reggel 9-kor már a kezemben volt a zárójelentés. Így összesen 26 órát töltöttem távol. Annyit csak rá lehet bízni anyósra... Ne halogasd a mûtétet, valóban egy elakadt kõ életveszélyes állapotot okozhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!