Találatok a következő kifejezésre: Nagyon belassult gépem, és az (2 db)

Nagyon belassult a gépem, és az internet is alig birja megnyitni a progikat, mit tegyek ellene?

Pár napja még teljesen rendben voilt minden most nem tudom mi miatt de teljesen lelomhult és a játékok is szaggatnak pedig 1,5giga ramom van.

Legjobb válasz: Kémprogram írtó, továbbá Control+Alt+Delete és nézd meg mi eszi a procit. (Folyamatok fül, és CPU oszlop)

Kémprogram írtó, továbbá Control+Alt+Delete és nézd meg mi eszi a procit. (Folyamatok fül, és CPU oszlop)
A kérdező hozzászólása: csak a firefox fogyaszt most 69K-et.a többi mind alatta van.Valami jó kémprogramot tudsz ajánlani?
AdWare ingyenes változata nem rossz. Ha az sem talál semmit, akkor F-Secure és Rootkit vadászat, de ezt vagy csinálja olyan, aki ért hozzá, vagy újratelepítés. Egyébként amikor lassú mi foglalja le CPU-t?
A 100% procihasználatot virus okozza, az biztos!A "spyware terminatort" telepitsd fel. Ha bootvirust kaptál be, nem uszod meg az újratelepitést.
hát igen... az ember általában a saját kárán tanul, késõn kap észbe. lehet, hogy a vírus beásta magát valamelyik fájlba, és az nem engedi majd kitörölni magát, azt írja majd írásvédett stb. mikor nem is az, ilyenkor indítsd csökkentett módban a windowst, ha szerencséd van úgy tudod törölni
A kérdező hozzászólása: Az 1 éves licenszû AVG virusirtóm ugyann talált egy rejtett eszközt(rootkit) a Sistem32/driver mappában de ezen virus kiirtása után is ugyanolyan lassú maradt a gépem.Nagoyn nehezen nyitja meg az internetes oldalakat és a játékok is szaggatnak.Most próbálgatom az ingyenes rootkit vadász progikat remélem sikerül.

A gépem az évek alatt (de főleg az utóbbi kb. fél-egy évben) nagyon belassult, és a lapozófájl használat és a CPU használat nagyon magas. Miért?

Főleg a lapozófájlnál a grafikon nagyon magas tartományban van, de a CPU használatnál is. Rettenetesen belassult és zúg is, mintha nagyon dolgozna. Az utóbbi egy, de főleg fél évben rengeteget romlott. Mi lehet a baja? Nem új gép, de sokáig teljesen oké volt és túl hirtelen a változás. Windows nem lett újra rakva, meg a rendszerbe nem lett belenyúlva.

Legjobb válasz: akkor kellene neki egy friss windows elso sorban, ha akkor is ugyan az a problema lep fel, akkor mas lessz a problema forrasa

akkor kellene neki egy friss windows elso sorban, ha akkor is ugyan az a problema lep fel, akkor mas lessz a problema forrasa
Csinálj egy töredezettség-mentesítést. http://www.piriform.com/defraggler (Elvileg ez az MFT-t is helyrerázza.)
tisztítsad ki a gépet belülrõl
A kérdező hozzászólása: #4 A töredezettségmentesítés kivételével ezeket már elvégeztem. Most akkor azt csinálom majd.
A kérdező hozzászólása: A piriformos linket is megnézem. Köszönöm! Tisztítsam ki belülrõl? Porra gondolsz? Az lassíthatja? Új windowst meg nem tudok szerezni sajnos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!