Találatok a következő kifejezésre: Nagyon belassult gépem, és (2 db)

A gépem az évek alatt (de főleg az utóbbi kb. fél-egy évben) nagyon belassult, és a lapozófájl használat és a CPU használat nagyon magas. Miért?

Főleg a lapozófájlnál a grafikon nagyon magas tartományban van, de a CPU használatnál is. Rettenetesen belassult és zúg is, mintha nagyon dolgozna. Az utóbbi egy, de főleg fél évben rengeteget romlott. Mi lehet a baja? Nem új gép, de sokáig teljesen oké volt és túl hirtelen a változás. Windows nem lett újra rakva, meg a rendszerbe nem lett belenyúlva.

Legjobb válasz: akkor kellene neki egy friss windows elso sorban, ha akkor is ugyan az a problema lep fel, akkor mas lessz a problema forrasa

akkor kellene neki egy friss windows elso sorban, ha akkor is ugyan az a problema lep fel, akkor mas lessz a problema forrasa
Csinálj egy töredezettség-mentesítést. http://www.piriform.com/defraggler (Elvileg ez az MFT-t is helyrerázza.)
tisztítsad ki a gépet belülrõl
A kérdező hozzászólása: #4 A töredezettségmentesítés kivételével ezeket már elvégeztem. Most akkor azt csinálom majd.
A kérdező hozzászólása: A piriformos linket is megnézem. Köszönöm! Tisztítsam ki belülrõl? Porra gondolsz? Az lassíthatja? Új windowst meg nem tudok szerezni sajnos.

Nagyon belassult a gépem, és az internet is alig birja megnyitni a progikat, mit tegyek ellene?

Pár napja még teljesen rendben voilt minden most nem tudom mi miatt de teljesen lelomhult és a játékok is szaggatnak pedig 1,5giga ramom van.

Legjobb válasz: Kémprogram írtó, továbbá Control+Alt+Delete és nézd meg mi eszi a procit. (Folyamatok fül, és CPU oszlop)

Kémprogram írtó, továbbá Control+Alt+Delete és nézd meg mi eszi a procit. (Folyamatok fül, és CPU oszlop)
A kérdező hozzászólása: csak a firefox fogyaszt most 69K-et.a többi mind alatta van.Valami jó kémprogramot tudsz ajánlani?
AdWare ingyenes változata nem rossz. Ha az sem talál semmit, akkor F-Secure és Rootkit vadászat, de ezt vagy csinálja olyan, aki ért hozzá, vagy újratelepítés. Egyébként amikor lassú mi foglalja le CPU-t?
A 100% procihasználatot virus okozza, az biztos!A "spyware terminatort" telepitsd fel. Ha bootvirust kaptál be, nem uszod meg az újratelepitést.
hát igen... az ember általában a saját kárán tanul, késõn kap észbe. lehet, hogy a vírus beásta magát valamelyik fájlba, és az nem engedi majd kitörölni magát, azt írja majd írásvédett stb. mikor nem is az, ilyenkor indítsd csökkentett módban a windowst, ha szerencséd van úgy tudod törölni
A kérdező hozzászólása: Az 1 éves licenszû AVG virusirtóm ugyann talált egy rejtett eszközt(rootkit) a Sistem32/driver mappában de ezen virus kiirtása után is ugyanolyan lassú maradt a gépem.Nagoyn nehezen nyitja meg az internetes oldalakat és a játékok is szaggatnak.Most próbálgatom az ingyenes rootkit vadász progikat remélem sikerül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!