Találatok a következő kifejezésre: Nagyon bejön egyik osztálytársam, és (7 db)

Nagyon bejön egy osztálytársam és nem tudom mit csináljak?

Már 3.-osztály óta tetszik és gyorsan öregszem:)mert már 9.-és vagyok:(

Legjobb válasz: fiu vagy vagy lány?

fiu vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot a két embernek a harmadiknak meg azt tanácsolom , hogy ne jöjjön fel többet erre a " szar " oldalra!
hivd el sétálni, és beszélgessetek
A kérdező hozzászólása: Elsõ, az hogy lány vagyok, második hogy azok írjanak akik nem csesztetnek harmadik meg hogy jó viszonyban vagyunk de úgy érzem ô csak haverként gondol rám.
neapázzál!!!!!
apád
"jaj, mit csináljak ? jaj mi lesz most? elegem van ebbõl az oldalból. mért másoktól várod a választ?" Ez az oldal lényege te nagyon hülye. Hogy válaszoljunk és segítsünk másoknak. Réka, milyen viszonyban vagytok?
Miért irogattok, hogyha nem tudtok NEM hülye segfej módjára válaszolni?!
"mit csinálál??" Szilvásbuktát mer' azt szeretem!
jaj, mit csináljak ? jaj mi lesz most? elegem van ebbõl az oldalból. mért másoktól várod a választ?
a nevébõl ítélve fiú xD
ird majd meg ide mi lett

Mit tegyek ha nagyon nagyon bejön az egyik osztálytársam, és van nemsoká 3 éve barátom?

Szóval 3 éve van barátom. Szeretjük egymást. A szex is jó vele meg minden. De mivel még csak 16 éves, annyira gyerekes meg néha nagyon fel tud idegesíteni. És van egy 18 éves o.társam aki helyes és mindig szemezünk meg minden, nagyon tetszik, meg érettebb (felkavar nagyon és annak ellenére hogy szeretem a barátom, ? el tudná/tudt csavarni a fejem). Deviszont a barátom is tud normális lenni, meg lehet rá számítani. Mit tegyek járt utat a járatlanért? Segítsetek. Elöre is köszi. Ja és énis 16 vagyok, nemsoká 17.

Legjobb válasz: ha jól számolom aza fiatalember 2szer bukott?

ha jól számolom aza fiatalember 2szer bukott?
A kérdező hozzászólása: igen sajnos, és ez ami visszataszít töle.
Akit lehet, azt viszik, aki szeret, az marad. Ha már így gondolsz arra a másik srácra, akkor inkább szakíts a barátoddal...
És akkor még azt kérdezik a tinik, hogy miért baj, ha 13-14 évesen "járnak" valakivel meg szexelnek... Ne haragudj, kérdezõ, de te még egy annyira iszonyatosan fiatal lány vagy, hogy teljesen természetes, hogy változol és ezzel együtt új igényeid vannak, és nem felel már meg a barátod. Esélytelen az, hogy most úgy csinálj, mintha vele kellene maradnod, mert úgyis együtt élitek le az életeteket, 1-2 év múlva biztos, hogy szakítanátok. De az sem okos dolog, hogy egy kétszer bukott sráccal akarsz kezdeni, csakhát itt is megmutatkozik a gyermeki éretlenség...
NINCS olyan, hogy deviszont 3éve barátod van, mit tegyél?ha szereted, akkor szeresd továbbra is, ha nem, akkor szakíts vele az új pasiért.ilyen egyszerû
Erre csak azt tudom mondani, hogy: Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted, sosem szerettél volna bele a másikba. ;)

Nagyon bejön az egyik osztálytársam, és nem tudom, hogy bejövök-e neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmi képp se kérdezd meg, inkább kezd el vele beszélgetni, valamirõl ami aktális, vagy minha csak egy kérdés akarnál fetennineki, vagy beszélgessetek. és utánna a jelekbõl ki tudod szûrni, hogy õ is érez e valamit. ha közönyös, nem figyel, vagy bunkó akkor mindenképpen felejcsd el, de ka kedves érdeklõdõ, és legközelebb õ áll le veled beszélgetni vagy levelezni akkor nyert ügyed van.:D

Semmi képp se kérdezd meg, inkább kezd el vele beszélgetni, valamirõl ami aktális, vagy minha csak egy kérdés akarnál fetennineki, vagy beszélgessetek. és utánna a jelekbõl ki tudod szûrni, hogy õ is érez e valamit. ha közönyös, nem figyel, vagy bunkó akkor mindenképpen felejcsd el, de ka kedves érdeklõdõ, és legközelebb õ áll le veled beszélgetni vagy levelezni akkor nyert ügyed van.:D
Legyél a közelében, de tényleg nehogy rákérdezz!Nekem egyik osztálytársam a pasim, már egy éve együtt vagyunk.Ismerd meg jól, tapogatózd ki h miket szeret!pusz sok sikert
sunázd


16éves lány vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy ez visszafele is igy van -e. Mit gondoltok bejövök neki vagy csak mint barát gondol rám? Milyen jeleket küldhet amivel észrevehetem, hogybejövök neki?

Sokszor veszem azt észre, hogy néz, és amikor odanézek elkapja a fejét és mosolyra húzza a száját, vagy amikor többen beszélgetünk, akkor épp az én szemembe néz és ugy mondja a történetét, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)

Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)
Gondolkodj pasi ésszel :) Mi csajok mindig túlkomplikáljuk a dolgokat, és egy ránk vetõdött tekintetbõl házasságot képzelünk. Nem kell az ilyen jeleken rágódni... Általában nem jönnek be... Inkább szervezz olyan programot, ahova elmehettek mindketten, menjetek el koncertre együtt stb. Ilyenkor meg esélyt adsz rá, hogy lépjen :) Ha meg szégyenlõs, akkor lépj te, így legalább biztosra mész, és nem töröd magad a vajon-okon :)
Ezek szerint bejössz neki. Légy sokat a közelébe, menny oda hozza szünetbe, beszélgessetek, éreztesd vele, hogy érdeklõdsz iránta. Hajrááá:)
miért sírsz? a szerelem nem egy szomorú dolog
Szerintem mondd el neki.Ha annyira jó barátok vagytok akkor meg fogja érteni hogy szereted.Semmi szégyellni való nincsen abban ha szereted.
A kérdező hozzászólása: De az ha nem viszonozzák...és személyesen mondjam meg?
A legjobb személyesen. És azt is mondd meg, hogy ha nemet mond, akkor is barátok maradtok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget aranyosak vagytok :)
Húúúú! Tudom, h régen volt, de lett vmi? Elmondtad, és akkor mit mondott? Leírod a sztorit? Légyszi! Köszi!
A kérdező hozzászólása: ba semmi vállasz??
szia ez aranyos kérdés :D hát ez a lánytol függ igazábol ha megakarodhoditani ne átalogsan csináld, ahogy a többi lánnyal tennéd, hanem deritsd ki személy szerint neki mi jön be kik jönnek be neki milyen tipusu srácok.Ha biztos vagy benne, hogy cask barátként gondol rád, akkor probálj meg ezen változtatni mutasd meg neki, hogy te több is lehetnél egy barátnál!Ha nem vagy biztos benne akkor meg deritsd ki.

Most megyek középiskolába, pár osztálytársat be is jelöltem facebook-on és az egyik lány nagyon bejön. Nem tudom hogyan írjak rá v. mit írjak neki?

Mit írjak neki, hogy elinduljon a beszélgetés?

Legjobb válasz: Pl. elég kézenfekvõ a suliról kérdezni. Mit tud, mi lesz, mire számít stb.

Pl. elég kézenfekvõ a suliról kérdezni. Mit tud, mi lesz, mire számít stb.
Úgy van, írj csak rá!
Hát én mondjuk a sulit csak akkor használnám témának, ha már nincs más... na mindegy...
Jaj már. Osztálytársad, aztán ahelyett, hogy beszélnél, ráírni akarsz... a gyengeség jele, nem szeretik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!