Találatok a következő kifejezésre: Nagyon bejön egyik osztálytársam, (16 db)

Nagyon bejön egy osztálytársam és nem tudom mit csináljak?

Már 3.-osztály óta tetszik és gyorsan öregszem:)mert már 9.-és vagyok:(

Legjobb válasz: fiu vagy vagy lány?

fiu vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot a két embernek a harmadiknak meg azt tanácsolom , hogy ne jöjjön fel többet erre a " szar " oldalra!
hivd el sétálni, és beszélgessetek
A kérdező hozzászólása: Elsõ, az hogy lány vagyok, második hogy azok írjanak akik nem csesztetnek harmadik meg hogy jó viszonyban vagyunk de úgy érzem ô csak haverként gondol rám.
neapázzál!!!!!
apád
"jaj, mit csináljak ? jaj mi lesz most? elegem van ebbõl az oldalból. mért másoktól várod a választ?" Ez az oldal lényege te nagyon hülye. Hogy válaszoljunk és segítsünk másoknak. Réka, milyen viszonyban vagytok?
Miért irogattok, hogyha nem tudtok NEM hülye segfej módjára válaszolni?!
"mit csinálál??" Szilvásbuktát mer' azt szeretem!
jaj, mit csináljak ? jaj mi lesz most? elegem van ebbõl az oldalból. mért másoktól várod a választ?
a nevébõl ítélve fiú xD
ird majd meg ide mi lett

16éves lány vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy ez visszafele is igy van -e. Mit gondoltok bejövök neki vagy csak mint barát gondol rám? Milyen jeleket küldhet amivel észrevehetem, hogybejövök neki?

Sokszor veszem azt észre, hogy néz, és amikor odanézek elkapja a fejét és mosolyra húzza a száját, vagy amikor többen beszélgetünk, akkor épp az én szemembe néz és ugy mondja a történetét, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)

Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)
Gondolkodj pasi ésszel :) Mi csajok mindig túlkomplikáljuk a dolgokat, és egy ránk vetõdött tekintetbõl házasságot képzelünk. Nem kell az ilyen jeleken rágódni... Általában nem jönnek be... Inkább szervezz olyan programot, ahova elmehettek mindketten, menjetek el koncertre együtt stb. Ilyenkor meg esélyt adsz rá, hogy lépjen :) Ha meg szégyenlõs, akkor lépj te, így legalább biztosra mész, és nem töröd magad a vajon-okon :)
Ezek szerint bejössz neki. Légy sokat a közelébe, menny oda hozza szünetbe, beszélgessetek, éreztesd vele, hogy érdeklõdsz iránta. Hajrááá:)
miért sírsz? a szerelem nem egy szomorú dolog
Szerintem mondd el neki.Ha annyira jó barátok vagytok akkor meg fogja érteni hogy szereted.Semmi szégyellni való nincsen abban ha szereted.
A kérdező hozzászólása: De az ha nem viszonozzák...és személyesen mondjam meg?
A legjobb személyesen. És azt is mondd meg, hogy ha nemet mond, akkor is barátok maradtok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget aranyosak vagytok :)
Húúúú! Tudom, h régen volt, de lett vmi? Elmondtad, és akkor mit mondott? Leírod a sztorit? Légyszi! Köszi!


Van egy új osztálytársunk aki nagyon bejön, de nem tudom, hogy kerüljek közelebb hozzá? (Bővebben lent)

Van egy új o.társunk aki srác,nagyon aranyos, csendes, biztos az új közeg miatt is. Tökre bejön, de nem tudom hogyan nyissak felé. Nem akarom "letámadni",még nem is beszélgettünk, mert ú a fiúkkal van egy társaságban én meg a csajokkal. Még facebook-on sem ismerősöm, mert nem mertem bejelölni. Szerintetek hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? :) 17/L

Legjobb válasz: Menj oda ismerkedni,új osztálytárs nyilván nem fogja azt hinni,hogy letámadod,csak ismerkedsz..

Menj oda ismerkedni, új osztálytárs nyilván nem fogja azt hinni, hogy letámadod, csak ismerkedsz..
jelöld be fészen és kérdezz töle ilyen alapokat hogy milyen orák vannak holnap, hogy vagy, milyen az új suli stb. lány vagy és ha szép is akkor könnyü lessz
várd meg mig ketten lesznek és menj oda néhány barátnõddel, és beszélgessetek
A kérdező hozzászólása: Az egyik barátjával jöttek át az én sulimba, szünetekben is ketten el vannak maguknak, még néha a fiú o.társaimmal. Nem tudom, hogy mit mondhatnék neki, tudom ez így hülyén hangzik...
A kérdező hozzászólása: Sajnos a szépségbõl nekem "nem sokat adtak". Szerintetek nem gáz ha én jelölöm be? Nem akarok nyomulni. Köszönöm a tippeket. :)
nem gáz
A kérdező hozzászólása: Nem igazán látok felõle érdeklõdést, szóval inkább hagynom kéne ezt az egészet..
Ilyen hozzáállással esélytelen! :) Több pozitívum! Jelöld be, lájkold pár képét, írj Rá, alap dolgokról beszélgess Vele, aztán majd adódik magától. Kezdjetek beszélni az osztályban is, vagy úgy általánosságban a suliban, a lényeg, hogy lássa, hogy nyitott vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet. Igyekszem nyitottabb lenni, de elég nehéz :\ :) Sajnos én biztosan nem tetszek neki, mert semmi olyan jelet nem mutat felém, de attól haverok még lehetünk.. :)
A kérdező hozzászólása: ba semmi vállasz??
szia ez aranyos kérdés :D hát ez a lánytol függ igazábol ha megakarodhoditani ne átalogsan csináld, ahogy a többi lánnyal tennéd, hanem deritsd ki személy szerint neki mi jön be kik jönnek be neki milyen tipusu srácok.Ha biztos vagy benne, hogy cask barátként gondol rád, akkor probálj meg ezen változtatni mutasd meg neki, hogy te több is lehetnél egy barátnál!Ha nem vagy biztos benne akkor meg deritsd ki.

Mit tegyek ha nagyon nagyon bejön az egyik osztálytársam, és van nemsoká 3 éve barátom?

Szóval 3 éve van barátom. Szeretjük egymást. A szex is jó vele meg minden. De mivel még csak 16 éves, annyira gyerekes meg néha nagyon fel tud idegesíteni. És van egy 18 éves o.társam aki helyes és mindig szemezünk meg minden, nagyon tetszik, meg érettebb (felkavar nagyon és annak ellenére hogy szeretem a barátom, ? el tudná/tudt csavarni a fejem). Deviszont a barátom is tud normális lenni, meg lehet rá számítani. Mit tegyek járt utat a járatlanért? Segítsetek. Elöre is köszi. Ja és énis 16 vagyok, nemsoká 17.

Legjobb válasz: ha jól számolom aza fiatalember 2szer bukott?

ha jól számolom aza fiatalember 2szer bukott?
A kérdező hozzászólása: igen sajnos, és ez ami visszataszít töle.
Akit lehet, azt viszik, aki szeret, az marad. Ha már így gondolsz arra a másik srácra, akkor inkább szakíts a barátoddal...
És akkor még azt kérdezik a tinik, hogy miért baj, ha 13-14 évesen "járnak" valakivel meg szexelnek... Ne haragudj, kérdezõ, de te még egy annyira iszonyatosan fiatal lány vagy, hogy teljesen természetes, hogy változol és ezzel együtt új igényeid vannak, és nem felel már meg a barátod. Esélytelen az, hogy most úgy csinálj, mintha vele kellene maradnod, mert úgyis együtt élitek le az életeteket, 1-2 év múlva biztos, hogy szakítanátok. De az sem okos dolog, hogy egy kétszer bukott sráccal akarsz kezdeni, csakhát itt is megmutatkozik a gyermeki éretlenség...
NINCS olyan, hogy deviszont 3éve barátod van, mit tegyél?ha szereted, akkor szeresd továbbra is, ha nem, akkor szakíts vele az új pasiért.ilyen egyszerû
Erre csak azt tudom mondani, hogy: Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsõt igazán szeretted, sosem szerettél volna bele a másikba. ;)
várd meg mig szakitanak aztán probálkozz... de addig tarts a kapcsolatott vele. nehogy elhidegülj, bár mire szakitanak már ugyis elfogsz :D
Ha te kellenél neki, veled lenne! Legyen ennyi önbecsülésed, hogy ezt belátod.
A kérdező hozzászólása: De én szeretném ha több lenne köztünk mit haverság!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mit csináljak??
Az osztálytársaddal gurul és rád is hajt? Lehet hogy kérdésre kérdéssel válaszolni gáz dolog, de ha nála megcsinálja, akkor szerinted nálad nem fogja? Egy ilyen kis r.bi miatt akarsz összeveszni az osztálytársaddal? Ráadásul nem szabad senkivel sem kezdeni akivel egy suliba jársz. Sok ember járt már emiatt rosszul

Van egy csaj (az osztálytársam) aki nagyon bejön nekem. Nagyon jó a kapcsolatunk, állandóan együtt vagyunk de én többet érzek íránta mint barátság. Hogyan tudnám neki elmondani, hogy mit érzek íránta?

Kérlek segítsetek, tapasztalatokat kérnék. Válaszaitokat köszönöm!. (16 éves vagyok)

Legjobb válasz: Hívd el valami nyugalmasabb helyre: moziba, ebédelni... mondd meg elõre, hogy CSAK kettesben. Ott pedig szépen lassan mondd el ezeket...

Hívd el valami nyugalmasabb helyre: moziba, ebédelni... mondd meg elõre, hogy CSAK kettesben. Ott pedig szépen lassan mondd el ezeket...
szia! sztem mond neki h fontos számodra és egy kicsit jelezd neki h több barátnál. és erre õ biztos fog reagálni vmit és még lehet h a végén jó dolog fog ebbõl kisülni. sok sikert!
Szerintem kezdj el neki bókolni, ne egyfolytában, csak néha egy-egy elejtett megjegyzés, amibõl sejteni kezdi, aztán legyél egyre konkrétabb, aztán ha látod, hogy lehet, hogy õ is így érez irántad, vagy látod, hogy ha elmondanád se rontanád el semmiképpen, akkor mondd el, valamikor, amikor kettesben vagytok, nyugodtan...
A kérdező hozzászólása: Már mind1 mert összejött mással..
uh sztem csak óvatosan közelítsd meg, nekem volt ugy h a legjobb haverom szrlmt vallott, és én eléggé zavarba jöttem, emiatt eléggé eltávolodtunk, pedig imádtam a srácot, de rossz volt tudni, h õ ugy érez, én meg nem..nem akarlak lelombozni, de lehet h õ csak barátnak tekint. szal csak szép lassan..
A kérdező hozzászólása: Úgyértem, hogy az osztályba nincs barátnõje!*
A kérdező hozzászólása: Nincs pasija, jelenleg nincs barátnõje sem mert összevesztek, velem van állandóan!:D (mármint az osztályba!)
De azé elöbb tud meg h van-e barátja??? Vagy kérj meg egy naon yo bnõjét, h többet érezz-e nálad mint barátság, és így is könnyebb:D És utána hivd el moziba:Paz a legtutibb ienkorban:P Sok Szerencsét!:)
Nyugi! Ha õ is rokonszenvesnek tart - akkor nem fog kritikusan állni hozzád!
A kérdező hozzászólása: Csak félek, hogy elcseszek valamit:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem sikerül összejönnöm vele:)
Nem az a fontos, hogy hogyan mondod el. Kérdés az, hogy õ mit érez irántad. Én is voltam ilyen helyzetben, nekem sajnos nem jött össze, mert csak barátként tekintett rám. Ha úgy gondolod, hogy õ is szeretne többet, akkor elé állsz és elmondod, mit érzel.
Kérdésedre akartam válaszolni, de olvastam, hogy összejött valaki mással.Elég durva helyzet, alig telt el a kérdés kiírásától 3 nap, és összejött mással.Hidd el, sajnállak.De szerintem ne add fel, legyél ott mellette , ha segíteni kell, vígasztald meg ha szomorú és ha szakít "csapj le rá".

Az egyik osztálytársam nagyon bejön. Szeretnék közelebb kerülni hozzá, de nem akarom hogy az egész osztályunk azt higgye hogy rányomultam. Mit csináljak? 15/L

Legjobb válasz: mert mi a baj ezzel? ne érdekeljen mit gondolnak, ha neked ez a jó nehogy már mások miatt feszengj nálunk osztályon belül 2 pár is van és én tartozom az egyikbe. :) (bár utáljuk egymás, mi a kettõ társaság de az más tészta :D) nem érdekel mit gondolnak, de amúgy pozitívakat kapunk. szóval ezen ne parázz. 15/L

mert mi a baj ezzel? ne érdekeljen mit gondolnak, ha neked ez a jó nehogy már mások miatt feszengj nálunk osztályon belül 2 pár is van és én tartozom az egyikbe. :) (bár utáljuk egymás, mi a kettõ társaság de az más tészta :D) nem érdekel mit gondolnak, de amúgy pozitívakat kapunk. szóval ezen ne parázz. 15/L

Nagyon bejön az egyik osztálytársam, és nem tudom, hogy bejövök-e neki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmi képp se kérdezd meg, inkább kezd el vele beszélgetni, valamirõl ami aktális, vagy minha csak egy kérdés akarnál fetennineki, vagy beszélgessetek. és utánna a jelekbõl ki tudod szûrni, hogy õ is érez e valamit. ha közönyös, nem figyel, vagy bunkó akkor mindenképpen felejcsd el, de ka kedves érdeklõdõ, és legközelebb õ áll le veled beszélgetni vagy levelezni akkor nyert ügyed van.:D

Semmi képp se kérdezd meg, inkább kezd el vele beszélgetni, valamirõl ami aktális, vagy minha csak egy kérdés akarnál fetennineki, vagy beszélgessetek. és utánna a jelekbõl ki tudod szûrni, hogy õ is érez e valamit. ha közönyös, nem figyel, vagy bunkó akkor mindenképpen felejcsd el, de ka kedves érdeklõdõ, és legközelebb õ áll le veled beszélgetni vagy levelezni akkor nyert ügyed van.:D
Legyél a közelében, de tényleg nehogy rákérdezz!Nekem egyik osztálytársam a pasim, már egy éve együtt vagyunk.Ismerd meg jól, tapogatózd ki h miket szeret!pusz sok sikert
sunázd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!