Találatok a következő kifejezésre: Nagyon bejön csaj de (34 db)

A kérdező hozzászólása: ba semmi vállasz??
szia ez aranyos kérdés :D hát ez a lánytol függ igazábol ha megakarodhoditani ne átalogsan csináld, ahogy a többi lánnyal tennéd, hanem deritsd ki személy szerint neki mi jön be kik jönnek be neki milyen tipusu srácok.Ha biztos vagy benne, hogy cask barátként gondol rád, akkor probálj meg ezen változtatni mutasd meg neki, hogy te több is lehetnél egy barátnál!Ha nem vagy biztos benne akkor meg deritsd ki.
Akkor fölösleges strapálnod magad.
ha nem akar járni akkor ne erölködj
Próbálj vele barátkozni, de semmiféleképp se úgy, hogy azt higgye, nyomulsz. Tégy úgy, mintha csak baráti szándékból hívod el valahova... pl kajálni. Aztán fogd meg a belsõddel, légy humoros nevettesd meg. Próbáld te irányítani a szálakat, hogy a végén õ "fusson" utánad, kellesz majd neki.
#1-2: hogy lehettek ennyire pesszimisták? Tudjátok hány csajt ismertem már, ahol elõször mindegyik azt mondta: "hát én ezzel tuti nem fogok járni, nem tetszik, nekem ez nem kell" eltelt pár alkalom, és összejöttek...

Van egy evfolyam beli csaj aki nagyon bejon de van egy 20 eves pasija. Azt hiszem bejovok a csajnak de nem tom hogy szakitana-e ertem a pasijaval. Meg esetleg ha megis lehet hogy az expasija kinyirna vagy ilyesmixD szoval mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit.nem rajtad múlik h szakít-e..de annyit tehetsz h bevallod neki h bejön neked..persze elõbb nem ártana megbizonyosodni róla h neki is bejössz..kisebb jelekbõl:D am max kiherél de nem kell félned dehogy xd szerintem egy 20éves nem ereszkedik odáig vagyigen?:O

Semmit.nem rajtad múlik h szakít-e..de annyit tehetsz h bevallod neki h bejön neked..persze elõbb nem ártana megbizonyosodni róla h neki is bejössz..kisebb jelekbõl:D am max kiherél de nem kell félned dehogy xd szerintem egy 20éves nem ereszkedik odáig vagyigen?:O
Szerintem szálj le más csajáról mert megjárod, vagy várd meg amíg szakítanak és utána hajts rá!
vegyél pisztolyt és nincs gáz
Te nem maklári vagy véletlenül?
A kérdező hozzászólása: ööö...nem:)
Dehogynem!
L.M. a csaj monogrammja?
irjmár :D


Voltam egy buliba es az egyik csajra rastartoltam de a csajnak van pasija. A csaj pasija van. Nekem az a csaj nagyon bejon egy osztalyba voltunk. Kerdesem az szerintetek hagyam a fenebe vagy varjak meg mig szakitanak vagy startoljak ra igy a csajra?

Ja igen es a csaj nem nagyon engedte hogy olelgesem de a csajjal ugy atlagba eleg joba vagyok es tudja hogy nekem bejon mert elmondtam neki.F/15

Legjobb válasz: hagyjad..és inkább a nyelvtan könyvet tanulmányozd :D

hagyjad..és inkább a nyelvtan könyvet tanulmányozd :D
hagyad a fenebe
Ha látod, hogy van esélyed, akkor hajrá. Különben felesleges köröket teszel.
Mi lesz belõled ha már most ennyire nincs gerinced?
Tul sok a szoismetles. Tessek gyakrabban bejarni nyelvtan orara.
"de a csajnak van pasija. A csaj pasija van" Nem beszólásból, de mindig olvasd vissza legalább egyszer amit leírsz! Nézd én azt mondom hogy ne nagyon próbálkozz a csajnál. Ahogy írtad nem nagyon engedte hogy ölelgesd, tehát nem hinném hogy bejössz neki. Azon kívül pedig nem szép dolog valakinek belerondítani a kapcsolatába. Nem mellesleg ha a csaj palija megtudja hogy nem tudod tolerálni õsi ösztöneidet :D Még kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. 23/F
A kérdező hozzászólása: Mar a pasija lebaszott de nem csinalt semmit mert egy nyapic alak. Koszi mindenkinek aki pedig a nyelvtant ajanlja annak is koszi. :)
szeptembertúl menj át másik osztályba vagy iskolába
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá , de ez az amit nem akarok!várom a további ötleteket!
Kérd meg hogy menjen másik osztájba!
A kérdező hozzászólása: Ne ilyesmit ırjatok már , hanem h mivel vehetnék le a lábáról v ilyesmit , a lényeg h olyan tanács legyen már lécci ami ilyen jellegû:)
rossz hirem van sajnos, ha teccenel neki leszarna, szoval csak azert mondta hogy ne bantson meg, olyan mint amikor azt mondja hogy maradjatok csak baratokmert tok jo barat vagy ez azt jelenti hogy nem erdekled...
A kérdező hozzászólása: Nem nekem mondta 1ik fiú osztálytársamnak!
egyszeru, ha jol nez ki menj oda, ha nem sirj gyakorin hogy miylen gonoszak es felszinesek a nok, vagyis ez a bevalt szokas
Megértem a csajt.Szerintem vele dumálj és ha tényleg bír meg van esélyed akkor mindegy lesz neki.Nem ismerem a lányt szóval nem tudom mivel lehetne levenni a lábáról.Dumálj vele, legyetek egy kicsit haverok és ha kialakul akkor nem fogja érdekelni hogy osztálytárs vagy vagy nem, ha meg nem akkor ez van...Sok sikert 14/L
Szia! A barátom ès én is egy osztályba járunk, eleinte énis ugy gondoltam hogy osztalytarssal soha... de azutan joba lettunk es megkedveltem...tegnap voltunk ketto honaposak :) szoval fel a fejjel ! Kitartas!!:)

Tetszem egy csajnak, de ő már randizik egy másik sráccal. Nekem nagyon bejön a csaj. Mit csináljak?

Legjobb válasz: A randizik egy másik sráccal - az semmit sem jelent. Az még csak egy lehetõség. Tedd oda magad!

A randizik egy másik sráccal - az semmit sem jelent. Az még csak egy lehetõség. Tedd oda magad!
Ha õ egy másik sráccal randizik akkor annyira mégse jössz be neki nem? Szerintem mondd meg neki, hogy neked is bejön, semmit sem veszítesz vele :)
Hát bennem az is felmerült hogy csak pótléknak még jól jöhetsz neki, de ha ennyire tetszik neked remélem nem így van. hajrá, csak bátran!
Verseny van!!! :D Még nyerhetsz te is! ;)
A kérdező hozzászólása: csak az a para h a másik sráccal már rég óta ismerik egymást és én meg most ismertem meg a csajt..
NO PARA!
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt hogy már közel 1, 5 éve vagyok belé szerelmes vagyok belé de nekem õ az igazi lehet hogy kissé kitartó vagyok de ez van :)
Hát, én az javaslom gondolj a következõre: Ha nem mész oda hozzá sosem derül ki, te vajon tetszel-e neki. Ha nem nyitsz felé talán sosem derül ki, és lemaradsz egy lehetõségrõl. Szóval nadrágot fel, és hívd el valahova holnap!
Én nem rohannám le semmivel a helyedben, az ilyen érzésekkel nem jó nyitni. Még el is menekülhet :D Szóval tényleg, valami egyszerûre gondolj, és lazán hívd el valahova egy randira.
Szerintem mond el neki! A mostani barátom sem merte elmondani az érzéseit... Na ugyebár ha elmondta volna h mit érez akkor már 1 évvel korábban összejöttünk volna :)
Mindenképpen mondd el neki! Semmit sem veszíthetsz :) ! Egyébként hány évesek vagytok?
Jujj, ahogy olvastam már azt hittem, h te vagy az a srác, aztán rájöttem h nem :D De sztem mondd el neki, elõször hívd el valahova, és meglátod, h õ mennyire nyit feléd:)

Van egy japán csaj aki nagyon bejön de megsértődött?

Szóval az történt, hogy próbáltam vele beszélgetni, odáig rendben is volt minden, azt mondtam neki, hogy ? tökéletes csak egy dolog hiányzik bel?le. Kérdezte hogy: mi? Erre mondtam neki h ami bel?lem kilóg, de erre valszeg megsért?dhetett, mert azt mondta, h Sushit csinálok a farkadból! de szerintetek még összejöhet legalább egy 1éjszakás kapcsolat?

Legjobb válasz: Elõször is már írásban is terjed az emelkedõ hangsúly? Másodszor egy irtó nagy paraszt vagy öcsém,erre rábasztál.

Elõször is már írásban is terjed az emelkedõ hangsúly? Másodszor egy irtó nagy paraszt vagy öcsém, erre rábasztál.
mondjuk ténleg ilyet mondani 1 nõnek, visszavonom, hogy összejöhet, mert ezt már [email protected]@tod, ott van SP mennyél vele kardozgatni...
Válaszolók! Ez a b.uzi nem a szõrre érti, hanem a csaj farkára ami nincs neki! "hiányzik belõled az ami nekem lóg ott lent", hogy dögölnél meg te r.ohadék, ilyet mondani egy nõnek! Hü.lye [email protected]@sz! Ha te az ilyen ocsmány travikhoz vonzódsz akik a férfiak szégyenei menny el egy ratyi bárba igaz õk nem akarnak hasonlítani a nõkre, de attól még kardozhatsz vele.
Te írtad azt, hogy azért nem jó a csaj mert hiányzik az ami neked van lent.
ott a pont...az ázsiai csajok 93%-a nem borotválja a nemi szervét...talán lesz 1 kis szerencséd...attól még az 1 éjszaka összejöhet, meg ha szereted ha sikít 1 nõ akkor tedd meg mert az ázsiaiak azt szokták, fõleg kínai meg japán :)
Az ázsiai csajok nem szoktak "borotválkozni".
Sushi? :D hátha szõrös p***t akarsz akkor hajrá...sztem összejöhet...
Nagyot mondtál, öblíthetsz! game over Volt egyáltalán lány, akinél bejött ez a [email protected] netes dumád?!
Jah, bocs vazze xD. Megértettem xdxdxd. De attól még eléggé bunkós! Xd
azért még nincs minden veszve, kérj bocsánatot
Szerintem elég tahó szöveg, kb. olyan, mint a szép a ruhád, szívesen látnám a hálószobám padlóján, vagy a Sanyi vagyok, azért mondom, hogy tudd, mit kell éjjel sikítanod. Ha valaki ezzel jönne hozzám valszeg elküldeném. Jó sok ember félreértelmezte, lehet a csaj is félreértette, bár szerintem elég ismert csajozós szöveg. Ha félreértette, akkor azt hiszi a ladyboyokra buksz, ha viszont nem, akkor egy nyomuló pasinak gondol. Ha akar egyéjszakásat és bejössz neki van esélyed, de ha inkább komolyabb pasikat akar, akkor ezután a "megdugnálak" szöveg után nem árt kicsit pedálozni.
Nekem ez a történet elég kamunak tûnik. Azt még elhiszem, hogy paréj vagy és így közeledsz 1 csajhoz. De egy japán, fõleg lány soha nem mondana ilyet, nem reagálna így kivéve ha igazán, igazán nagyon jó barátok vagytok.
hát neten ne olvasgass ilyeneket, a facebooknak köszönhetõen minden ilyen jó dumát ismer mindenki, ráadásul bunkó is ha engem kérdezel
A kérdező hozzászólása: végre h a 12 felfogta, de ezt olvastam a neten, h jó csajozási szöveg- szerintetek tényleg bunkó?
ennyi nehéz felfogású embert... xD nem azt mondta, hogy a csajRÓL mi hiányzik, hanem hogy BELÕLE, a lyukából! amúgy nem túl romantikus közeledés egy lányhoz, még ha csak megdugni akarod akkor is kedvesen kell meghódítani, nem ilyen tirpák szöveggel!
Na már elnézést, de én tudom, hogy fa.szi vagy és a csajnak mondtad a sztori alapján, hogy õ azért nem tetszik neked, mert nincsen farka. Te írtad, nem én! Ha meg fa.szra vágysz és nõ szerû testre, akkor mennyél a mutáns ocsmány travikhoz. Én a csaj helyében levágtam volna helyben a farkad, hogy ne arra használd, amire a b.uzik szokták. PUN.CIBA A F.ASZ-FA.SZ A PU.NCIBA. Szegény csajszi....te hülye [email protected]!
te 1 Andersen vagy öcsém, magyarul hiányzik az, hogy nem tudod megdugn! igaz?
A kérdező hozzászólása: Na akkor most vmit nagyon félre értettetek, mert én pasi vagyok a japán meg csaj legalábbis úgy néz ki! Mire gondoltatok? nekem lóg ki, belõle hiányzik tehát a lyuk ennyi...
A kérdező hozzászólása: mibõl gondolod, h szõrös?
Ilyet rohadt nagy sértés egy lánynak mondani! Amúgy meg jó nagy bunkóság/parasztság. Mit vártál??? Talán azt, hogy a nyakadba ugrik örömében?

Van egy csaj az osztályban aki nagyon bejön, el is mondtam neki de hogyan tovább?

eddig csak barátok voltunk mivel neki volt pasija 2 és fél évet volt együtt a barátjával, és miutén elmondtam neki hogy "nem e jönnénk össze, mivel nagyon megkedveltelek" azt válaszolta hogy most méh nem lenne képes új kapcsolatra ilyen hosszú kapcsolat után. azt nem tudom hogy ezt csak azért mondta mert nem akar velem összejönni vagy tényleg komolyan gondolja? és ha tényleg ez a helyzet áll fen akkor mikor kezdjek el közeledni felé és hogyan?

Legjobb válasz: szerintem légy nagyon figyelmes és kedves vele és mikor látod hogy már nem viseli meg a szakítás dolog és képes lenne új kapcsolatra akkor eljön a te idõd és akkor mindent bele :)

szerintem légy nagyon figyelmes és kedves vele és mikor látod hogy már nem viseli meg a szakítás dolog és képes lenne új kapcsolatra akkor eljön a te idõd és akkor mindent bele :)
Az valóba igaz hogy ilyenkor nem képes még másik kapcsolatra az ember. De honnan veszed hogyha képes lesz akkor majd pont téged választ? Tette erre utalást?
ienkor valoszinüleg a lány még a volt barátjára gondol, hiányzik neki, de a gyogyir hogy elfelejtse egy uj szerelem, legyél türelmes, vigasztald a lányt és nevetesd meg sokszor
A kérdező hozzászólása: de félek így már nehzebebb lesz megnyugtatni mivel már tudja hogy szeretem õt

Van egy csaj (az osztálytársam) aki nagyon bejön nekem. Nagyon jó a kapcsolatunk, állandóan együtt vagyunk de én többet érzek íránta mint barátság. Hogyan tudnám neki elmondani, hogy mit érzek íránta?

Kérlek segítsetek, tapasztalatokat kérnék. Válaszaitokat köszönöm!. (16 éves vagyok)

Legjobb válasz: Hívd el valami nyugalmasabb helyre: moziba, ebédelni... mondd meg elõre, hogy CSAK kettesben. Ott pedig szépen lassan mondd el ezeket...

Hívd el valami nyugalmasabb helyre: moziba, ebédelni... mondd meg elõre, hogy CSAK kettesben. Ott pedig szépen lassan mondd el ezeket...
szia! sztem mond neki h fontos számodra és egy kicsit jelezd neki h több barátnál. és erre õ biztos fog reagálni vmit és még lehet h a végén jó dolog fog ebbõl kisülni. sok sikert!
Szerintem kezdj el neki bókolni, ne egyfolytában, csak néha egy-egy elejtett megjegyzés, amibõl sejteni kezdi, aztán legyél egyre konkrétabb, aztán ha látod, hogy lehet, hogy õ is így érez irántad, vagy látod, hogy ha elmondanád se rontanád el semmiképpen, akkor mondd el, valamikor, amikor kettesben vagytok, nyugodtan...
A kérdező hozzászólása: Már mind1 mert összejött mással..
uh sztem csak óvatosan közelítsd meg, nekem volt ugy h a legjobb haverom szrlmt vallott, és én eléggé zavarba jöttem, emiatt eléggé eltávolodtunk, pedig imádtam a srácot, de rossz volt tudni, h õ ugy érez, én meg nem..nem akarlak lelombozni, de lehet h õ csak barátnak tekint. szal csak szép lassan..
A kérdező hozzászólása: Úgyértem, hogy az osztályba nincs barátnõje!*
A kérdező hozzászólása: Nincs pasija, jelenleg nincs barátnõje sem mert összevesztek, velem van állandóan!:D (mármint az osztályba!)
De azé elöbb tud meg h van-e barátja??? Vagy kérj meg egy naon yo bnõjét, h többet érezz-e nálad mint barátság, és így is könnyebb:D És utána hivd el moziba:Paz a legtutibb ienkorban:P Sok Szerencsét!:)
Nyugi! Ha õ is rokonszenvesnek tart - akkor nem fog kritikusan állni hozzád!
A kérdező hozzászólása: Csak félek, hogy elcseszek valamit:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem sikerül összejönnöm vele:)
Nem az a fontos, hogy hogyan mondod el. Kérdés az, hogy õ mit érez irántad. Én is voltam ilyen helyzetben, nekem sajnos nem jött össze, mert csak barátként tekintett rám. Ha úgy gondolod, hogy õ is szeretne többet, akkor elé állsz és elmondod, mit érzel.
Kérdésedre akartam válaszolni, de olvastam, hogy összejött valaki mással.Elég durva helyzet, alig telt el a kérdés kiírásától 3 nap, és összejött mással.Hidd el, sajnállak.De szerintem ne add fel, legyél ott mellette , ha segíteni kell, vígasztald meg ha szomorú és ha szakít "csapj le rá".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!