Találatok a következő kifejezésre: Nagyon barnázok, mitől lehet ez Nem (3 db)

Nem lehet h a nyakdugod tavozik?Nekem az barnas szimu volt.
*barnas szinu(bocsi)
Szia! Én pontosan a 38. hetet töltöttem amikor reggel rózsaszines folyás öntött el. A kházban este már a magzatvíz is folydogált, s estére megszületett a lányom. Szerintem mindenképp doki!
Nekem a 39. hétbe volt. Kb. 1, 5 hetire szültem meg. Azt mondták akkor hogy lehet a szülés jele, de azért hivd fel az orvosod! Könnyû szülést!
Hívd fel a dokid, ha eddig nem szültél meg.
Szia! Nekem a 37.-ik héten volt egy kicsi de csak néha, azután volt egy napom amikor nagyon erõs de rendszertelen fájásaim is voltak amik leálltak. Rá két napra mondta a szülésznõ hogy kinyilt a méhszáj (külsõ, belsõ)egy ujjnyira. A 38.-ik hetet kezdtem amikor elment a nyákdugó, ez volt 4 napja azóta is itthon "ülök" pedig már reménykedem:-) Csütörtökön megyek ujabb ctg+vizsgálatra hááát meglátjuk. Ja! Ugyhogy kérdésedre válaszolva valószinû neked is kezd távozgatni a nyákdugó. Gyors és könnyû szülést kivánok neked! 38+4 hetes.

Nagyon barnázok, valyon mitől lehet ez? Nem szedek már gyógyszert, lehet bekavar vagy más baj van? Terhességtől lehet ez?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy mert nem derült ki számomra, akkor elõfordul, de nem jó jel, keress fel egy szülészetambulanciát oda nem kell beutaló, szólj hogy baj van. Vagy hívd fel a dokid!! Minnél elõbb. Ha darabos akkor fenyegtõ vetélés! Egyébként milyen gyógyszert nem szedsz már?

Ha terhes vagy mert nem derült ki számomra, akkor elõfordul, de nem jó jel, keress fel egy szülészetambulanciát oda nem kell beutaló, szólj hogy baj van. Vagy hívd fel a dokid!! Minnél elõbb. Ha darabos akkor fenyegtõ vetélés! Egyébként milyen gyógyszert nem szedsz már?
Vagy bekavart a gyógyszer abbahagyása, nem írtad, hogy mikor hagytad abba. De lehet baba miatt is. Ha késik, akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat de megjött azért barnáztam :( a akkor 14 nap múlva próbálkozunk :)

Ez nem jelenti ugye azt, hogy terhes vagyok? Mitöl lehet, hogy már második hónapja közepes mennyiségben barnázok? Nagyon meg vagyok ijedve.

8 és fél hós a kislányom.Múlt hónapban kezdödött,hogy barnáztam közepesen,azt hittem,hogy majd ebben a hónapban megjön rendesen,de nem,mert megint ugyan az van.A kislányom még szopik elég sokat(nsp közben legalább 3x,meg éjjel is min.2x)Mult hónapban a barnázás elött volt pár nap,hogy nem kérte a cicit.Ez nem jeleni ugye azt,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.

tök egyszerü holnap reggel írány a patika és a teszt már válaszol is.
szerintem csak visszaáll a hormonháztartásod, de a teszt tényleg megmondja...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!