Találatok a következő kifejezésre: Nagyon aggódom barátnőm miatt, (6 db)

Nagyon aggódom a barátnőm miatt. Mit tegyek?

.Mert nyomtunk egy hármast és jobban közeledtem a másik lányhoz és ezen nagyon megsért?döt... Hogyan engeszteljem ki??

Legjobb válasz: ha nagyon szereted akkor nem mentél volna bele .nem éppen bizalomgerjesztõ dolog .esetleg egy nemi betegség kialakulásához könnyen vezetõ út.3masban csinálni.hm és ha õ bele is ment nem volt tisztességes dolog!és hány évesek is vagytok?

ha nagyon szereted akkor nem mentél volna bele .nem éppen bizalomgerjesztõ dolog .esetleg egy nemi betegség kialakulásához könnyen vezetõ út.3masban csinálni.hm és ha õ bele is ment nem volt tisztességes dolog!és hány évesek is vagytok?
õ akarta ezt? mert ha igen akkor nem kéne kiakadnia semmin utána. mondjuk részedrõl is bunkóság ha feltûnõen többet foglalkoztál a másik lánnyal...
hát ha az én párom egy 3-assal lepett volna meg úgy kivágom mint macskát [email protected], nem értem hogy képesek 3-asra azok akik "szeretik" egymást, de ez egy teljesen szubjektív dolog. Én a helyedbe megkérdezném a csajtól hogy tényleg akarta-e vagy csak azt gondolta te szeretnéd, mert ha így ment bele az baj (most komolyan ki nézné azt szívesen hogy a pasija/csaja mással smárol, kefél?) Egyébként próbáld kiengesztelni, unalomig ismételd neki hogy neked õ kell és nem a barátnõje, tudom dedó, de hatásos, néhány apró ajándék, meglepetés is segíthet.
Az ilyen még egy stabil kapcsolatot is kikezd. Ez van, tudod hány ilyet láttam ilyenért szétmenni. Ez benne van a pakliban.
Tegnap a barátnõd tett ide egy kérdést amiben leírta hogy aggódik, én leveleztem is vele.
A kérdező hozzászólása: 21 évesek vagyunk már több mint 3 éve együtt vagyunk...a harmadik lány a barátnõje volt! Valentin napkor szeretett volna ezzel meglepni de elszúrtam ://
Akkor ezt mondd el neki is, ha megtetted és fúj rád, akkor szervezz neki egy romantikus programot. Pl együtt fõzõcskézés, vagy süss neki palacsintát, aztán legyél hozzá nagyon gyengéd, szerintem fokozatosan felenged majd. A lányoknál tettekkel is ki kel mutatni a szeretetet, a törõdést nem csak szavakkal. Szép szavakat suttogni mindenki képes, de mutasd meg neki hogy sokkal többet és jobban kényezteted mint a másik lányt. Egyébként egy hármasnál tényleg illendõ lenne a saját partnereddel törõdni többet...
akkor mondd meg neki, hogy õ is ugyanúgy akarta és sajnálod ha úgy tûnt a másik lánnyal többet foglalkoztál, de azért õ mégis csak új volt, elsõre minden érdekesebb de ettõl függetlenül õt szereted, vele akarsz lenni és az csak egy pina volt meg 2 mell... és mostanában figyelj rá oda kicsit jobban, esetleg lepd meg valami ajándékkal, stb... szerintem ez jó lenne
A kérdező hozzászólása: Közös döntés.Annyira nem volt feltünõ de mégis azt hiszi. Nagyon szeretem õ a mindenem <3
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. MÁRA egy nagyon romantoikus estét találtam ki ... gyertyákkal és vacsival:-)

Mit tegyek nagyon aggodom a barátnom miatt?

Nagyon aggodom érte.Mostanában túl van pár dolgon ez az "idoszak" nagyon meg viselte ot.Csupa rossz tortént vele...és kifordult magábol..szerintem így akarja ezt feldolgozni ,de aggodom ,hogy ilyen lesz.Nagyon rossz ot ilyen állapotban látni.Nagyon bunko és rossz kedve van meg elhatározta ,hogy o ilyen lesz nem is tudok már vele szot értenni pedig mindent megprobáltam ,hogy jobb legyen neki..és nagyon bánt ,hogy nem tudok így segítenni rajta..Rossz ,hogy így tudok írni vele ,hogy nem értunk eggyet semmiben stb...Most is rá szeretnék írni,de nem tudom lehet ,hogy rosszabb lenne szerintetek írjak rá most vagy hagyjam otet egy picit le nyugodni stb...? és ez nála csak átmeneti állapot ,hogy ilyen így probálja fel dolgozni ,ami tortént vele?

Legjobb válasz: Szerintem tisztázd vele hogy ne rajtad töltse ki a haragját.

Szerintem tisztázd vele hogy ne rajtad töltse ki a haragját.
A kérdező hozzászólása: nem csak velem ilyen mindenkivel :/ olyanokat ír , hogy kár volt meg szuletnie utálja magát stb.. :/ probálok segítenni rajta amiben tudok , de így már senki sem tud mit csinálni vele nem gondolja komolyan látni rajta , de akkor is nagyon aggodom érte..és ha nem lakánk messze egymástol jobban tudnék rajta segítenni..imátkozok , hogy ez csak egy át meneti állapot legyen , ami segítségével mindent feldolgoz...ezért nem tudom , hogy most írjak rá vagy hagyjam lenyugodni stb..

Nagyon aggódom a barátnőm miatt. Keveset eszik és félek hogy anorexiás lesz. Mit tegyek?

Az a helyzet hogy a legjobb barátn?m 1 hete nagyon keveset eszik. Az anyukája mondja neki állandóan hogy kövér és ne egyen annyit. Pedig 52kg (163cm) ami azért nem mondható kövérnek. Mindenki mondja neki hogy milyen szép alakja van, mert tényleg szép neki. Nem olyan piszkafa mint én. :S De ? az anyukájának hisz és alig eszik valamit már egy hete. Nem eszik reggelit, tízórait, ebédet, vacsorát. Csak 3kor egy szelet barna kenyeret. Nagyon aggódom hogy ha ezt így folytatja akkor anorexiás lesz. Mit tudok tenni? Nem hallgat rám. :(

Legjobb válasz: én barátnõm 8.-os, 161cm 35kg!!! nem vicc!!!!!!

én barátnõm 8.-os, 161cm 35kg!!! nem vicc!!!!!!
Vidd el az iskolapszichológushoz(vagy ha kell menj le egyedül és érdeklõdj, mit kéne tenned) és ha tudsz vigyél neki egy kis kaját suliba! Biztos van olyan étel aminek nem tud ellenállni.
Beszélj az anyukájával vagy ha ez sem segít vidd el dietetikushoz, hogy valmi egészséges étrendet állítson össze neki, én sem hallgattam a barátnõmre de én még anyuval sem törõdtem (anorexiás voltam) egyedül nem sokat tehetsz ha anyukájs továbbra is így viselkedik
Itt már a Gyámügyisekre van szükség!
Gyámügy.
Az anorexiások hánytatják magukat, nem böjtölnek, am azok eléggé rondák. Inkább légy duci, mint anorexiás...
Utolsó elõtti: Kicsit kevered, az a bulémia, amikor normálisan eszik, csak rögtön kaja után meghánytatja magát a delikvens. Kérdezõ: Anyjával beszélj. Komolyan, a lánya egész életét tönkreteheti ezzel a baromságával. Ha nem ért meg, akkor pszichológussal beszélj, mit tehetnél. Illetve gyámügyiseknek is. Hátha megjön a kedves anyuka csöpp esze, ha hivatalból beszélnek vele. Ekkora marhát... -.-'

Nagyon aggódom a barátnőm miatt! Szerintem rossz úton jár! Hogyan mondjam el neki, hogy meg is értse?

18 éves lány vagyok. Már lassan 8 éve van egy legjobb barátn?m, egy osztályba is járunk. 16 éves volt, amikor elveszítette a szüzességét. Azóta egy komoly kapcsolata sem volt(akivel elvesztette sem volt együtt), és bárkivel próbálkozik kapcsolat terén, túl hamar odaadja magát, és a srácok tök hamar elhagyják. Mindig nekem panaszkodik, hogy ? biztos mindenkinek csak arra kell. De egy hét után simán lefekszik mindenki alá. Nincs 2 éve hogy nem sz?z, és ahogy számoltam egy 15-20 fiú már tuti kipróbálta...Nagyon aggódom érte, nem tudom mit tehetnék. Nekem sincsen párkapcsolatom, de még nem is vesztettem el. Hogyan beszélhetnék vele, hogy rossz az amit csinál?

Legjobb válasz: Mondd el neki, hogy ha így folytatja, nem is lesz komoly kapcsolata, és hogy ne adja olyan könnyen magát.

Mondd el neki, hogy ha így folytatja, nem is lesz komoly kapcsolata, és hogy ne adja olyan könnyen magát.
ó hátaz nincs messze :D
A kérdező hozzászólása: Tatabányaiak vagyunk:D
írjatok rám, max beszélgetünk :) elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Még csak nincs is messze:D Annyira:D ------ mennyire? :-D
nem értem a kérdést...ha egy pasi dugna meg 20 csajt ennyi idõ alatt az még menõ is lenne mi?...ha ez neki jó akkor miért ne?...
A kérdező hozzászólása: Annyira:D
A kérdező hozzászólása: Még csak nincs is messze:D
keresgéljen gyõrben :)
A kérdező hozzászólása: Na akkor találkozzon veled... Csak valaki venné már komolyan...Vagy õ...de...
még nem találkozott velem :) rossz helyen keresgél kapcsolat után a barátnõd.
14:41 ez nagyon mellément hülyegyerek... Gyenge a csaj, nem nagyon fog megváltozni szerintem. Valószínûleg az egész élete arról fog szólni, hogy midenki kihasználja, ismerek pár embert aki ilyen. Egyszerûen nincs tartásuk. Általában családi problémákra vezethetõ vissza, de ez lehet egy tulajdonság is, hogy valaki ilyen szánalmasan gyenge, akkor nem sok mindent lehet tenni..
A kérdező hozzászólása: Az se normális ha két év alatt majdnem 20 pasival meg..ja magát... Én nem akarok sietni...szerintem totál ráérek, és olyanra várok majd aki tényleg szeret... Mondtam neki, de mintha nem is mondtam volna neki semmit...
Attól, hogy neked nem jön össze, még nem biztos, hogy a barátnõd jár rossz úton...
A kérdező hozzászólása: Nincs bizony:D

Nagyon aggódom a barátnőm miatt, pár hét alatt látványosan fogyott, de ő ezt nem akarja elismerni. Félek hogy valami komoly dologról van szó! Mit tegyek, hogy tudnék rajta segíteni?

Már a tanáraink és a szülei is észrevették,hogy valami nincs rendben vele!Az a legfurcsább,hogy azóta észlelem a változást.amióta egy modelsuliba jár.Lassan már olyan lesz mint egy csontváz!Nagyon félek!

Legjobb válasz: Anorexia. Sürgõs segítségre van szüksége, még ha nem is látja be! Beszélj a szüleivel, aztán együtt beszélgessetek a barátnõddel, errõl. Ha semmi nem jön össze, irány a pszichológus! Ez komoly dolog! Egy ideig utálni fog érte, amiért "dilidokihoz" küldtétek, mert "neki nicns szüksége erre, semmi baja", de egyszer még meg fogja köszönni! Hidd el, én is anorexiás voltam. Sok szerencsét, puszi.

Anorexia. Sürgõs segítségre van szüksége, még ha nem is látja be! Beszélj a szüleivel, aztán együtt beszélgessetek a barátnõddel, errõl. Ha semmi nem jön össze, irány a pszichológus! Ez komoly dolog! Egy ideig utálni fog érte, amiért "dilidokihoz" küldtétek, mert "neki nicns szüksége erre, semmi baja", de egyszer még meg fogja köszönni! Hidd el, én is anorexiás voltam. Sok szerencsét, puszi.
Esetleg próbáld meg lesokkolni.Ugyanis van a hoxa honlapon a képeslapok oldalán a fogyókúrás címek alatt egy íszonyú dúrva kép egy csont és bõr csajsziról.Mond meg neki, hogy reméled õ nem akar így járni és esetleg belehalni az esztelen koplalásba.

Minden rendben van a kapcsolatunkban, csak egy dolog miatt aggódok: mit csináljunk a barátnőmmel, már nem nagyon van ötletünk. Tippek?

A Szexen kívül. 1 hónapja járunk, 15 évesek vagyunk. Légyszi normális válaszokat! Ja és bocs h ilyen furán fogalmaztam csak fáradt vagyok. :D

Legjobb válasz: grat, 1 hónap után eljutottatok oda, ahova a normális emberek 4-5 év után... meg is érdemlitek, hogy halálra unjátok egymás fejét (Y)

grat, 1 hónap után eljutottatok oda, ahova a normális emberek 4-5 év után... meg is érdemlitek, hogy halálra unjátok egymás fejét (Y)
ilyen csajokat én miért nem találok?xddd
Szarjál rá a fejére :D
utána nyald is le xdddd
mozi, fagyi, pizzázás, strand, gokart, tenisz, bowling, piknik, stb......
A kérdező hozzászólása: 01:39-es köszi az egyetlen normális választ, a többiek meg szopják le magukat amiért nem tudták elolvasni h csak normális válaszokat várok. xD
Valami közös hobby? :D Vagy menjetek túrázni, bicózni.. :D
elégítsetek ki oposszumokat orálisan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!