Találatok a következő kifejezésre: Nagyon aggódom barátnőm (25 db)

A vedekezesrol lenne szo. A baratnommel nem mindig vedekeztunk volt hogy kivettem mielott elelveztem volna. A baratnom nem akar tesztet elvegezni Mert szegyelli. Nagyon aggodom mi a teendo?

Nem reg vesztettuk el mindketten a szuzessegunket es hat volt amikor gumi nelkul csinaltuk de legtobszor gumival..es mindig kivettem mielott elmentem..a menstruacio ket nappal ezelott kellett volna megjojon de meg nem jott..es idegeskedek..Nagy az eselye hogy terhes lessz?

Legjobb válasz: Van eselye. Miert nem vedekeztetek?

Van eselye. Miert nem vedekeztetek?
Szuleidet miert nem kerdezted meg a nemi eletrol? Talan abban is kaptal volna tanacsot, hogy ne kapkodd el...
A kérdező hozzászólása: Rendben ...köszönöm (köszönjük) a válaszokat es minél hamarabb el készítjük a tesztet...es bízzunk a legjobbakban.
tudom, utolag konnyu beszelni. de ha nem tudsz valamit, akkor utanajarsz, nem? ott az internet, google, barmi, minden. rengeteg tananyag van es nem csak p*rno :) na de legalabb most mar tudod, hogy legkozelebb ovatosabbnak kell lenni. kivanom, hogy legyen szerencsetek es ne essen teherbe a lany.
A kérdező hozzászólása: Enis szerettem volna ha valaki elmagyarazza hogy vigyázz mert...de senki nem készített fel.
szegyenli a tesztet? a gyerek miatt akkor nyilvan nem fog szegyenkezni, ugy? gyerekek, esszel kell csinalni... hasznald a nemiszerved ahanyszor csak tudod es alkalmad adodik ra, de ne felelotlenul. ehh... miert nem tanitjak az iskolaban? miert nem tanitja meg a szulo? miert tabu a nemi elet es a vedekezes meg mindig?
A kérdező hozzászólása: Teljesen eggyetertek veled mostmár enis rájöttem hogy ez komoly dolog.. Eddig nem igazán zavartattam magam.
Es akkor mi van, ha az ismeroseid dicsekednek? A nemi elet felelosseggel jar es tudast igenyel, ha ezek nincsenek meg, inkabb varj, amig felnosz.
Igen, lehet a szüzesség elvesztése miatt is. Ilyenkor olyan hormonok szabadulnak fel, amik eddig ismeretlenek voltak, ezek a ciklust bezavarhatják. Ahogy a terhességtõl való félelem okozta stressz is.
A kérdező hozzászólása: Koszonom..de azt meg megmondanatok hogy ha nem terhes a menszesz késes miért van?lehet a szüzesség elvesztese miatt?
"amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent" Ezt már nem tudom kommentálni.
kicsi rá az esély!
A kérdező hozzászólása: Hat, megveszem de en inkabb azt szerettem volna tudni h az esely Nagy?
Így utólag már csak a tesztre tudod rábeszélni! ha szégyenli, vedd meg te, és legyél vele, amikor megcsinálja. Többet egyelõre nem igazán tehettek.
A kérdező hozzászólása: Eppen nem volt nalam de ez kb 2 alkalommal volt...az esely nagy?amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent
Éppen nincs nálad óvszer. Igen, velem is elõfordult, hát olyankor picit elõ kell venni a fantáziát és másféleképp örömet okozni egymásnak! A megszakításos módszer nem védekezés, hanem orosz rulett! A szüzesség elvesztésekor nem szabadulnak új hormonok, de tényleg azt szokták mondani, hogy olyankor hajlamos késni a menstruáció.

Nagyon aggódom a barátnőm miatt. Mit tegyek?

.Mert nyomtunk egy hármast és jobban közeledtem a másik lányhoz és ezen nagyon megsért?döt... Hogyan engeszteljem ki??

Legjobb válasz: ha nagyon szereted akkor nem mentél volna bele .nem éppen bizalomgerjesztõ dolog .esetleg egy nemi betegség kialakulásához könnyen vezetõ út.3masban csinálni.hm és ha õ bele is ment nem volt tisztességes dolog!és hány évesek is vagytok?

ha nagyon szereted akkor nem mentél volna bele .nem éppen bizalomgerjesztõ dolog .esetleg egy nemi betegség kialakulásához könnyen vezetõ út.3masban csinálni.hm és ha õ bele is ment nem volt tisztességes dolog!és hány évesek is vagytok?
õ akarta ezt? mert ha igen akkor nem kéne kiakadnia semmin utána. mondjuk részedrõl is bunkóság ha feltûnõen többet foglalkoztál a másik lánnyal...
hát ha az én párom egy 3-assal lepett volna meg úgy kivágom mint macskát [email protected], nem értem hogy képesek 3-asra azok akik "szeretik" egymást, de ez egy teljesen szubjektív dolog. Én a helyedbe megkérdezném a csajtól hogy tényleg akarta-e vagy csak azt gondolta te szeretnéd, mert ha így ment bele az baj (most komolyan ki nézné azt szívesen hogy a pasija/csaja mással smárol, kefél?) Egyébként próbáld kiengesztelni, unalomig ismételd neki hogy neked õ kell és nem a barátnõje, tudom dedó, de hatásos, néhány apró ajándék, meglepetés is segíthet.
Az ilyen még egy stabil kapcsolatot is kikezd. Ez van, tudod hány ilyet láttam ilyenért szétmenni. Ez benne van a pakliban.
Tegnap a barátnõd tett ide egy kérdést amiben leírta hogy aggódik, én leveleztem is vele.
A kérdező hozzászólása: 21 évesek vagyunk már több mint 3 éve együtt vagyunk...a harmadik lány a barátnõje volt! Valentin napkor szeretett volna ezzel meglepni de elszúrtam ://
Akkor ezt mondd el neki is, ha megtetted és fúj rád, akkor szervezz neki egy romantikus programot. Pl együtt fõzõcskézés, vagy süss neki palacsintát, aztán legyél hozzá nagyon gyengéd, szerintem fokozatosan felenged majd. A lányoknál tettekkel is ki kel mutatni a szeretetet, a törõdést nem csak szavakkal. Szép szavakat suttogni mindenki képes, de mutasd meg neki hogy sokkal többet és jobban kényezteted mint a másik lányt. Egyébként egy hármasnál tényleg illendõ lenne a saját partnereddel törõdni többet...
akkor mondd meg neki, hogy õ is ugyanúgy akarta és sajnálod ha úgy tûnt a másik lánnyal többet foglalkoztál, de azért õ mégis csak új volt, elsõre minden érdekesebb de ettõl függetlenül õt szereted, vele akarsz lenni és az csak egy pina volt meg 2 mell... és mostanában figyelj rá oda kicsit jobban, esetleg lepd meg valami ajándékkal, stb... szerintem ez jó lenne
A kérdező hozzászólása: Közös döntés.Annyira nem volt feltünõ de mégis azt hiszi. Nagyon szeretem õ a mindenem <3
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. MÁRA egy nagyon romantoikus estét találtam ki ... gyertyákkal és vacsival:-)

Hogyan segitsek a barátnömnek? Nagyon aggodok érte

kb 2 hete rendszeresen drogozik, eddig is volt h csinálta, de ritkán, most ugy tellik egy napja h bevesz 1 v. 2 tabit (elvileg ez mefedron és extasy származék, létezik ilyen?) és h hajnalba ne kattogjon, elsziv egy herbálos jointot,és most nem is találkozok vele ez miatt, de szeretem és féltem, ? nem fogja fel h rossz, mert azt mondta legjobb érzés, és ha másnap kell neki, ugyanugy szerez..mit tudok tenni? neki hiába beszélek, azt mondta ? élete..

Legjobb válasz: Miért drogozik? Az okot kellene megszüntetni. Amúgy ha "csak" füvezne azzal még nem lenne olyan nagy baj. Ezek a mesterséges [email protected] sokkal ártalmasabbak. Szerintem elõször abba kéne megállapodni, hogy "csak" füvezzen, arról könnyebb leszokni, mint a mesterséges kémiai drogokról.

Miért drogozik? Az okot kellene megszüntetni. Amúgy ha "csak" füvezne azzal még nem lenne olyan nagy baj. Ezek a mesterséges [email protected] sokkal ártalmasabbak. Szerintem elõször abba kéne megállapodni, hogy "csak" füvezzen, arról könnyebb leszokni, mint a mesterséges kémiai drogokról.
és honnan szerzi? ez roh*dt sok pénzbe kerül...
A kérdező hozzászólása: rendesen veszi ilyen oszoktol, hát van pénze, de szülei nem gondolnák, hogy ilynre költi:S
akkor szólj nekik. mindenképp.
küld a Thalassa Ház-ba majd ha õ is rájött hogy gáz
szólj a szüleinek, hogy figyeljenek oda rá. haragudni fog érte a csaj, de késõbb megérti, hogy jót akarnak neki.
Hát elég óvatosan kell hozzáállni, mert csúnyán reagálhat. Szerintem fordulj az iskolaorvoshoz, vagy valami szakdokihoz, mert ez nem állapot. Talán õk meg tudják gyõzni. Ha értõ szülei vannak, velük is beszélhetsz, de csak ha biztos vagy benne, hogy rögtön nem aggódva rohannak hozzá, és "Most aztán eszel!" típusú mondatokkal akarják meggyõzni, mert az csak ellenállást vált ki. Esetleg ha jóban vagytok idõsebb, értelmes gyerekekkel, akikre hallgat, õk meg tudják gyõzni. A lényeg hogy ne erõltessétek, és kis lépésekre buzdítjátok (pl. csak nem eszik édességet, abból nem lehet baj). Mondd el neki, hogy ahhoz, hogy karcsúsodjon, is szüksége van pl. fehérjére, vitaminokra, és még zsírra is. Ha ezt megérti, akkor egészségesen is kezdhet táplálkozni, az meg már csak jó. Nézzetek körül egy könyvtárban, könyvesbolton vagy interneten, ahol ilyen témákról írnak! De szerintem egy megbízható felnõttel mindenképpen beszélj, aki segít, és eldönti hogy milyen étrendet érdemes követni. Más ötletem nincs, de sok sikert, remélem sikerül meggyõzni. Remélem tudtam segíteni.
elõzõ vagyok *ahhoz hogy karcsúsodjon, szüksége van sokféle táplálékra Ezt a szülõ-dolgot csak akkor erõltetném, ha nincs mit csinálni, vagy ha NAGYON jó kapcsolata van a szüleivel...de az jó lenne ha elmondaná nekik, hogy nem érzi magát jól a bõrében, mit lehetne csinálni, és elmondanák neki, hogy akkor sportoljon...a koplalás még súlyosbíthatja is a helyzetet! Így akkor jobb lenne, mintha tõled tudnák meg...ez az! vedd rá, hogy beszéljen errõl a szüleivel (ha rendesek)
11 évesen enyhe túlzás "tökletes alak"-ról beszélni...
140, 130, 150 vagy 160 cm?? mert nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: a kérdezö vok. 156 centi magas és akkor is tökéletes az alakja, miért énh már 10 évesen kifejlödtem alakilag!
life is life
vanezígy.. ha nemkell a pasinak ne huzza már magát rajta.. meg miaz h nem reagál? meghalt v mi?:D
mondj a fiúnak jókat róla, dicsérd a barátnõdet. Ez mindig beválik :) 15l

Az egyik baratnöm vagdossa magát! Nemtudom, hogy szoktassam le erröl . As is kérdés hogy van -e jogom ebbe beleszólni? Vagy ez az ö dolga? Mindenesetre nagyon aggódom érte!

Legjobb válasz: Kötelességed segíteni, nem csak hogy jogod, de az más kérdés, hogy hallgat-e rád! Legjobb lenne szakember segítségét kérni!

Kötelességed segíteni, nem csak hogy jogod, de az más kérdés, hogy hallgat-e rád! Legjobb lenne szakember segítségét kérni!
Persze hogy van jogod, sot lehet hogy sokat segitenel neki azzal ha tudna hogy aggodsz erte. Szerintem beszelj vele es szepen magyarazd el hogy nem jo amit csinal mert pl egy egesz eletre megmaradhat a helye es nem beszelve a fertozesekrol amit kaphat. Sajnos egy parszor en is eleg melyen elvagtam magam de banom es foleg azert mert megmaradt nagyon csunyan a helye ami nagyon idegesit. Sok sikert! Udv! 18/L

Van esély terhességre? A barátnőm nagyon aggódik.

Azt mesélte,hogy ő elégítette ki a barátját,körülbelül 10 percig és mondta a barátja,hogy próbálják ki milyen óvszer nélkül,de csak 3-4 lökést.Ki is próbálták,de tényleg csak ennyit,maximum egy percig és azelőtt letörölték az előváladékot is.Utána befejezte a barátjának,tehát utána élvezett el.Most 1 napja késik a barátnőmnek,de fáj a hasa és feszülnek a mellei is.Máskor is mindig késik neki 1,2 napot vagy akár egy hetet is.Nagyon aggódik,mert ő soha nem akarta megengedni óvszer nélkül és eddig 2 év alatt soha nem is próbálták ki másképp. Szerintetek lehet ebből baj? Persze tudom,hogy elméletileg lehetséges,de elég kevés az esély rá,nem?

Legjobb válasz: Megszakított közösülésnek hívják, akármeddig is tart és akármennyi "lökés". Ennek pearl indexe 30 körüli érték, tehát 100 nõbõl ennyi esik így teherbe egy év alatt. Én nem szórakoznék ezzel, mert kockázatos. Kicsi az esélye rá, hogy teherbeesett, de ha õ pont a kisebbségbe esik, az nem fogja megnyugtatni, hogy 70 másik nõ szerencsével járt volna.

Megszakított közösülésnek hívják, akármeddig is tart és akármennyi "lökés". Ennek pearl indexe 30 körüli érték, tehát 100 nõbõl ennyi esik így teherbe egy év alatt. Én nem szórakoznék ezzel, mert kockázatos. Kicsi az esélye rá, hogy teherbeesett, de ha õ pont a kisebbségbe esik, az nem fogja megnyugtatni, hogy 70 másik nõ szerencsével járt volna.
Az a baj, hogy bármi lehet... teszteljen egyet, az a tuti!
csináljon tesztet

Mit tegyek nagyon aggodom a barátnom miatt?

Nagyon aggodom érte.Mostanában túl van pár dolgon ez az "idoszak" nagyon meg viselte ot.Csupa rossz tortént vele...és kifordult magábol..szerintem így akarja ezt feldolgozni ,de aggodom ,hogy ilyen lesz.Nagyon rossz ot ilyen állapotban látni.Nagyon bunko és rossz kedve van meg elhatározta ,hogy o ilyen lesz nem is tudok már vele szot értenni pedig mindent megprobáltam ,hogy jobb legyen neki..és nagyon bánt ,hogy nem tudok így segítenni rajta..Rossz ,hogy így tudok írni vele ,hogy nem értunk eggyet semmiben stb...Most is rá szeretnék írni,de nem tudom lehet ,hogy rosszabb lenne szerintetek írjak rá most vagy hagyjam otet egy picit le nyugodni stb...? és ez nála csak átmeneti állapot ,hogy ilyen így probálja fel dolgozni ,ami tortént vele?

Legjobb válasz: Szerintem tisztázd vele hogy ne rajtad töltse ki a haragját.

Szerintem tisztázd vele hogy ne rajtad töltse ki a haragját.
A kérdező hozzászólása: nem csak velem ilyen mindenkivel :/ olyanokat ír , hogy kár volt meg szuletnie utálja magát stb.. :/ probálok segítenni rajta amiben tudok , de így már senki sem tud mit csinálni vele nem gondolja komolyan látni rajta , de akkor is nagyon aggodom érte..és ha nem lakánk messze egymástol jobban tudnék rajta segítenni..imátkozok , hogy ez csak egy át meneti állapot legyen , ami segítségével mindent feldolgoz...ezért nem tudom , hogy most írjak rá vagy hagyjam lenyugodni stb..

Nagyon aggódom, hogyan segíthetek a barátnőmön?

A napfolt ciklus maximuma vége felé jár,ezelött viszont nagyon elhúzódó minimuma volt,szóval engem aggaszt a ciklusainak ilyen nagy változékonysága,elvigyem nőgyógyászhoz,vagy van rá valami gyógyszer?

Legjobb válasz: tudod van egy régi közmondás: a férfi olyan mint a víz... a többi részét nem tudom de remélem segítettem.

tudod van egy régi közmondás: a férfi olyan mint a víz... a többi részét nem tudom de remélem segítettem.

Barátnőmmel nagyon aggódunk. Mit tudnánk tenni?

Els?sorban értelmes válaszokat kérnék. Barátn?mnek 17 éves rendszerez?dött a menstruációja most 19 én kellene megjönnie neki de pár nappal ezel?tt vérpecsétes volt az alsónem?je voltak görcsei is aznap mint miel?tt megjön neki de mégsem jött. Nagyon aggódunk mert nem szeretnénk babát, védekezni pedig védekeztünk. Az lenne a kérdésem hogy mit tudnánk csinálni hogy a gyanúnk ne igazolódjon be? Mármint hogy terhes. N?gyógyászhoz nem akar menni. Szül?knek nem szeretnénk még szólni. Ha vennék egy tesztet kimutatná hogy van e valami baj? és ha pozitív mit tudnánk tenni?

Legjobb válasz: 19-én teszt, aztán nõgyógyász, ha tetszik, hanem. És nem kéne kapásból abortuszra biztatni a kérdezõt, ezt az elsõnek mondom.

19-én teszt, aztán nõgyógyász, ha tetszik, hanem. És nem kéne kapásból abortuszra biztatni a kérdezõt, ezt az elsõnek mondom.
vegyetk tesztet az márkimutatja h terhes e de mivel nincs 18 zért majd az elvetetéshez kel a szülei beleegyezése
Szerintem várjátok meg az esedékes mensit, azután mindenféleképpen csináljatok egy tesztet és! ha negatív, akkor is a pecsételés, késés miatt, ha pedig pozitív, akkor meg az miatt feltétlen el kellene mennie az orvoshoz, hiszen csak õ tudja megvizsgálni. Mást nem nagyon tehettek. Én ezt javaslom.
ne haragudj én lennék az utolsó aki eletetne egy babát, de mivel 17 éves és ugy is fogalmaztak, ebbõl kövtkeztettem arra h nem tartanák meg sajnos
Szexel, de nõgyógyászhoz nem megy... milyen gyerekes viselkedés ez. Vegyetek tesztet és 19-én csinálja meg. De még akkor sem biztos az eredmény. Biztosat csak orvos tudna mondani. És ha tényleg terhes, akkor sem menne orvoshoz?
Nem értem a kérdést! Hisz azt írod védekeztetek.Akkor nem lehet terhes!! Mivel, hogyan védekeztek???
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védekeztünk de egyik védekezési módszer sem tökéletes szerintem. Hát ha tényleg az van amire gondolok akkor le kell mondjuk szüleinek. Azután biztos elmegy nõgyógyászhoz. Szerintem
Jó eséllyel nem terhes, ha rendesen védekeztetek. Vegyél neki egy tesztet, reggeli vizeletbõl csinálja meg. Ha negatív, akkor pár nap után még egyet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!