Találatok a következő kifejezésre: Nagyon aggódom, a babám 3 napja (3 db)

Nagyon aggódom, mert a babám 3 napja alig mozog, és ha mozog is igen kicsiket. Lehet valami baj?

38-ik hetemet töltöm kedden,és olyan furi mert eddig 5 percet nem pihent,most meg van úgy hogy egész délel?tt nem mozdul meg,csak este.Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.

Szia! Ne idegeskedj, minél közelebb van a szülés, annál kevesebbet mozog a baba. Egyre kevesebb a helye is. Ha ennek ellenére ideges vagy, menj be a kórházba és kérj egy NST vizsgálatot. Egyébként ha egyáltalán nem éreznéd, az lenne a baj, lehet, hogy délelõtt alszik, és este aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Köszike a megnyugtató választ.Csak olyan furi volt nekem hogy ilyen hirtelen megnyugodott, máskor egész nap jártak a kicsi lábai.

17 hetes terhes vagyok 3 napja megéreztem a Babókám erőteljes első mozgásait szuper érzés volt de ez a csoda csak egy napig tartott. Most már nem érzem hogy mocorogna csak egy picit leheletnyit. Ez nagy baj? Aggódom

Legjobb válasz: Nyugi, ne aggódj, nagy erõfeszítés neki ilyenkor még akkorát mozognia, hogy érezni tudd. A legtöbb kismama a 20. hét környékén érzi elõször, én is akkor éreztem. De akkor is volt, hogy napokig nem éreztem õt. Nyugi!

Nyugi, ne aggódj, nagy erõfeszítés neki ilyenkor még akkorát mozognia, hogy érezni tudd. A legtöbb kismama a 20. hét környékén érzi elõször, én is akkor éreztem. De akkor is volt, hogy napokig nem éreztem õt. Nyugi!
Semmi baj nincs, ne aggódj! Nekem is így volt. Én mindig akkor éreztem inkább, amikor este lefeküdtem vagy kora reggel amikor már felvoltam, de még nyugisan feküdtem. Ráadásul az elsõ mozgást nekem a párom vette észre, mert a hasamon volt a keze. :) ) Azt mondják napközben azért nem érzetem, mert ahogy mozogtam elringatódot és szundizott a drága. De most már egyre sûrûbben érzem napközben is. Most 27 hetes vagyok. Nyugi lassan te is egyre sûrûbben fogod érezni. Boldog baba várást
Nekem azt mondta a doki amikor 18 hetes voltam, hogy ne ijedjek meg, ha egyszer csak nem érzem, mert ilyenkor még olyan sok a helye, hogy 'elbújhat' úgy, hogy nem érzem. Ezért hát Te se aggódj! Néhány hét, és minden nap többször is érezni fogod. 26 hetes kismama
Én is éreztem a 17.héten, aztán vagy két hétig egyáltalán nem! Izgultam is nagyon, de nem volt semmi baj! A 20.héttõl viszont minden egyes nap érzem, és azóta érzi a férjem is! Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon megnyugodtam:)
Szerintem vidd elorvoshoz.Lehet semmi komoly de jobb ha látja.
Szerintem is mutasd meg a dokinak.Ez lehet a melegtol bagy attol h erosebb a tejed...ha a tejed erosebb arra kiirnak valami kis kenocsot amitol 2-3 nap alatt gyonyoruen elmulik.
NEKÜNK IS ÍGY KEZDÕDÖTT ÉS EKCÉMA LETT MEGÁLLAPÍTVA.SÜRGÕSEN VIDD DOKIHOZ, HOGY MEGNÉZZE ÉS TE IS MEGNYUGODJ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!