Találatok a következő kifejezésre: Nagyon úgy ki, hogy ezen a (42 db)

Nagyon úgy néz ki, hogy ezen a héten elvesztem a szüzességemet egy szintén szűz csajjal! Mit csináljak?

Úgy érzem, hogy már mindketten elég érettek vagyunk a barátn?mmel az els? együttléthez...:) Már csak az a baj, hogy úgy t?nik, hogy ezen a héten fog megtörténni a NAGY dolog és én nagyon félek...:-O Várom a hasznos recepteket...

Legjobb válasz: Hány éves vagy? És pontosan mire vagy kíváncsi? Mert ez azért elég tág fogalom.

Hány éves vagy? És pontosan mire vagy kíváncsi? Mert ez azért elég tág fogalom.
Mire vagy kíváncsi? A lényeg, hogy nem kell félni, mert akkor nem fog menni egyikõtöknek sem. És te tervezgessétek, hogy melyik nap lesz. Mindig legyen nálatok óvszer, mert ha megkívánjátok egymást, akkor mehet is a dolog.
Hát akkor elõre is sok sikert! Ne félj, hisz mind ketten szûzek vagytok, így mindig lehet elõször benne egy kis baki:-) elõször is védekezzetek, és gyakorold elõtte ( ha nem vagy biztos a dologba)az óvszer felhúzni, meg, mindig a lányt figyeld, ha szól hogy hagyd abba, vagy az arckifejezésén látszik hogy fáj neki, kérdezd meg hogy aba hagyd-e , és hagyj egy kis szünetete! tuti menni fog! Sok sikert! Uí: Hány évesek vagytok?:D
Hát akkor meg? Nagy fiú vagy menni fog;) ! Csak ne izgulj nagyon, mert szerintem mint tudod, máshova is kihathat.. :) Sok sikert!
hja mi is pont igy vagyunk en lany vagyok 15 es a pasrom o 18:P mi is ezen a heten akarunk lefekudni es hat na, en meg szuz vagyokazert irok ezeket hogy lasd hogy gondolhatja a csaj a dolgokat:P.Szerintem fel egy picitt, de ha megprobalsz mindent jol osszehozni meg egy kis elojatek megoldja a dolgokt:P sok sikert :D !
Nem kell félni nyugi, nem lehet ez elrontani, mi is együtt veszítettük el. csak tényleg figyelj rá és tedd azt amit a sors hoz.
bocsi..parom*
Ha félsz fiú létedre, és aztmondod hogy felkészültnek tartod magad akkor közlöm hogy kurvára nem vagy az. Aki fél a puncitól az még messze nem férfi :)
Úristen most olvasom, hogy 18 vagy! Én 14 vagyok és most nyáron kb egész nap dugunk a barátnõmmel. Mi az, hogy félsz a puncitól? Nyuszivagy mekfláj :D
Az alkohol - persze mértékkel - tényleg csodákra képes, de ne az elsõnél. Hallgass arra, aki a hosszút írta, mert a megfelelõ bemelegítés nagyon fontos. Másrészt én a mai napig azt vallom, hogy a szex a fejben kezdõdik. Felkészülés, szeretet és bizalom kérdése minden. De ha megzavarhatnak benneteket, szerintem ne is kezdjetek bele, inkább csak kényeztessétek egymást.
Jól beszél az elõttem író. Esetleg még egy kis alkohol oldhatja a gátlásokat. Persze nem kell segg részegre inni magatokat...
Tényleg frankón volt értelme feltenni ide ezt a kérdést, megint megjelent 2 seggfej aki elkezdte nyomni a süket rizsát! Én azt javaslom hogy elõtte pettingeljetek sokat, csókolózás meg puszild végig a hasát combjait gyúrd egy kicsit a fenekét, meg abba is belepuszilhatsz, aztán matass kicsit a nagyajkain, majd egyre beljebb, a résénél, majd amikor már dobálja a csípõjét vagy már könyörgõn néz rád rászállsz a csiklójára és lapos nyelvvel nyalod elõször lassan majd amikor zihál és levegõért kapkod gyorsan, és feltétlen kombináld 2 ujjas behatolással a punciában mert nem lesz elég tág a farkadhoz, ami elõfordul. Ha tocsog a létõl, folyik a lábán is akkor jó lesz a valós aktus is, csak eleinte érzéssel, lassan hogy ne vedd el a kedvét, mert fájhat, legyen zsebkendõ mert lehet vérzik majd egy kicsit, ha már felengedett a feszültség már lehet gyorsabban, meg váltogassátok a pózokat, ami a legjobban tetszik neki annál megmaradhattok. És elõtte lehetõleg elégítsen ki kézzel szájjal vagy mindkettõvel mert utána tovább fogod bírni, meg bemelegítésnek sem rossz legalább ráhangolódik kicsit. Szóval nyûgözd le hogy azt mondhassa hogy ha nem is volt fenomenális orgazmusa de mindenképpen jó volt neki, mert késõbb annál jobban fogja kívánni, ne te legyél aki a jóra hajt mindenképpen most legyen õ a fontos!
Ok.. befejeztem énis a vitát:D de ne sértegess másokat;)
Biztos nem tudom...aki még faszt se látott az ne próbáljon mást ilyen "asse tudod mitjelent" oltással lenyomni :) Na mind1 részemrõl ennyi volt ez a vita. Nem szeretek csajokkal veszekedni mert õket inkább szeretni kell, de az is igaz hogy ti hozzátok ki a férfibõl a legnagyobb idegbajt is :D
Én nem oltogatlak csak vélemént nyivánítok:d és azt még lehet.. lehet hogy nemsokára viagrár lesz szükséged :D uppsz.. lehet nem is tudod mit jelentXD
Nemtudom mit próbálsz oltogatni kiscsaj, de nagyon úgy tûnik, hogy irígykedsz. Álltalában azok a nõk ilyen pukkancs rosszindulatúak akiket nem dugnak meg elégszer. Miért hagyna el a csajom? Imádjuk egymást és mindent megteszek neki, hogy jó legyen és sose csalnám meg mert õ van nekem, és tudod õ se fog mert amíg áll a faszom és használom is, addig nem megy máshova a szexért.
jah és nekem ne mond azt hhogy kisszivem, mert idõsebb vagyok:D mondjuk nem sokkal de mindegy:D
Hát.. képzeld nem vagyok ribanc és nem rohadok szét ne örüljél! Jajj.. végre találtál magadnak egy szûz lányt :O..milyen véletlen.. hát..figyelj ez a fiú tuti hogy szûz legalábbis ha nem lenne az akkor nem írna ki ilyet ide, hiszen akkor tudná hogy mit kell csinálni..Amúg yremélem elhagy a barátod egy másik pasa miatt, mert nem akar egy ilyen tróger állattal együtt lenni:-P errõl ennyit.. de majd ne szaladjál anyucihoz sírni.. bár..kinézném belõled..
Errõl mennyit amúgy kisszivem? Hozzad a mérleget azt mutasd meg mennyit! Felõlem akár egy egész bivajcsorda is átmehetett rajta, a lényeg hogy amíg velem van nem csal meg és elvagyunk egymással (amúgy én voltam neki az elsõ mert bizony vérzett meg ordított az elsõ alkalomnál, húdeszarisvolt..). Vagy netán neked már az is baj lenne hogy a párod múltjában kivel-hányszor feküdt le? Tehát neked mindenki tartogassa magát mert te úgy kivánod? Önzõ ribanc vagy és ottrohaggyál ketté ahol vagy.
Olvastam, hogy 15 éves a barátnõje és biztosan nem kurva hogy 18 éves pasikkal kavar :D Mellesleg honnan állapítod meg, hogy szûz vagyok kisanyám? Na? 25 évesen is mondhatom, hogy szûz vagyok és örülnek neki a lányok. Attól még, hogy nem úgy van az nem jelent semmit.
Hát.. most nem azért.. egy lány sztem jobban megbecsüli aki 18 évig tartogatja, , mint aki már 14 évesen éjjel nappal szexel..már nem azért.. Meg nem olvastad h a fiú barátnõje 15 éves? és szerintem normális annyira hogy a lányt is figyelembe vesz.. meg nem a punci miatt fél, hanem hogy nehogy elrontson valamit, meg hogy a barátnõjének ne fájjon.. te lehet hogy egy olyan lánnyal fekszel le egész nyáron akin már végig ment 3 focicsapat..errõl ennyit.. ! szóval sok sikert a kérdezõnek még 1*:D ( A 3. válaszadó voltam:D)
A kérdező hozzászólása: én 18 vagyok, a jányka meg 15... :) ...amúgy én folyton eltervezem, hogy mikor legyen az elsõ, de valahogy sose jön össze, mindig közbejön valami...:D
Csak add magadat! Ha felkészültetek, s szeretitek egymást, gondoltok a védekezésre, nem lehet baj...Legyél nagyon figyelmes, legyen elég elõjáték a bnõd érdekében;)

A karácsonyom katasztrófális volt. Az ünnepnapok minden pillanatában magányos voltam. Holnap szilveszter. Nagyon úgy néz ki hogy ez sem lesz különb. Mit tegyek? Buliznom nincs kivel.31 éves nő. Bács-Megyéből.

Legjobb válasz: Sajnálom, h az ünnepek magányosan teltek számodra, de egy 31 éves nõ egyedül ne menjen el szórakozni szilveszterkor, fõleg ne diszkóba.Nem dõl össze a világ attól, ha vki nem bulizza át magát az újévbe.Idén én is otthon leszek, mert a családi körülmények ezt most szûkségessé teszik, és nincs ezzel semmi problémám.

Sajnálom, h az ünnepek magányosan teltek számodra, de egy 31 éves nõ egyedül ne menjen el szórakozni szilveszterkor, fõleg ne diszkóba.Nem dõl össze a világ attól, ha vki nem bulizza át magát az újévbe.Idén én is otthon leszek, mert a családi körülmények ezt most szûkségessé teszik, és nincs ezzel semmi problémám.
Érdekes dolog a magány az biztos. Nem te hanem az emberek egyre magányosabbak hidd el nekem. Pont ezért keresik már már kényszeredetten groteszk módon egymás társaságát. Én eddig mindig buliba baráti társaságba töltöttem a szilvesztert de utálom ezt a kötelezõ bulizni, éjfélkor koccintani, utána meg durrogtatni dolgot. Most is hívtak bár érdekes módon 5 hely helyett csak egyre ennyire mennek szét a kapcsolatok. Mert akikkel együtt is voltam már egymással õk sem tartják a kapcsolatot. Azok hívnak akik gyerek korom óta barátok a már ilyenkor kialakuló kapcsolatok hááááát. De én sem megyek sehova. 30 vagyok. Diszkót én sem ajánlom elképzelésem sincs az ember bemenne oda tök egyedül vajon mit csinálna? Elkezdene egyedül táncolni vagy inni nem egy jó dolog. Még a nõket gondolom hamarább megkörnyékeznék mint minket férfiakat de õket általában meg csak megd..ni akarják ilyen helyen. Egy nagyon izgi könyv a legjobb ötlet szerintem.
Menj el egy discoba, vagy valami szórakozóhelyre és ismerkedj!:D Sok sikert!
Én is egyedül voltam és leszek, most a saját döntésemnek köszönhetõen, és hidd el jobban éreztem magam, mint az elmúlt években, amikor a "párom" állandóan átvert és eltûnt ünnepek körül. Így legalább nem vártam a semmire, és volt idõm rendezni a gondolataimat, hogy hogyan tovább.
en sokat nem tudok segiteni de biztos h van valaki aki kozel all a szivedhez es talan vele lehetnel..ha meg nem kapsz senkit csak fekudjel le 11 orakor vagy hamarabb es aludd at a szilvesztert...es masnap amikor felkelsz mar el is mult minden..
úú. Én is lefeküdnék, jó korán. Elõtte bosszankodnék a tv mûsörön, a részegeken, a petárdákon. és sürgõsen beszereznék egy macskát. (ezt komolyan mondom! persze, csak ha szereted, nehogy késõbb gond legyen. vagy bármi más állatot, rengeteg szeretetet képesek adni!) Nincs családod, vagy barátnõd?
Én általában ugyanúgy fekszem szilveszterkor is, de ha gondolod visszajövünk ide és beszélgetünk Amidala
Itt vagyok, te hol vagy?Dumcsizunk?
Itt vagyok én is válaszolok beszélgethetünk ha gondolod elõzõ voltam.

Valaki ki tudná nagyítani ezt a képet, úgy hogy lehessen valamit látni belőle és ne legyen homályos? Nagyon megköszönném mert elég fontos.

És bocsi hogy rossz kategória, de talán itt tud valaki segíteni.

Legjobb válasz: Hát, nem akarlak elkeseríteni, de képszerkesztõként mondom, ezt a JóIsten se nagyítja ki neked úgy hogy éles legyen

Hát, nem akarlak elkeseríteni, de képszerkesztõként mondom, ezt a JóIsten se nagyítja ki neked úgy hogy éles legyen
Ez úgy néz ki mint a Steven Segal. Házasságot igért vagy miért fontos?
Tehát akkor beletrafáltam, házasságot igért neked Steven Segal? Ne higyj neki, fünek-fának ezt igéri!
JóIstennel példálózónak igaza van, talán a CIA-nál tudnának vele kezdeni valamit de kötve hiszem, hogy minõségi kép lenne.
Elsõ vagyok, a JóIstennel példálózó :D Halál komolyan mondom, szoktam szórakozni vele hogy felnagyítok egy kisebb képet, és gyakorlatilag újrarajzolom a kiesett pixeleket... nem könnyû meló :) De ezzel a képpel így se lehet semmit kezdeni, mert annyi információ sincs benne, hogy így kisméretben éles legyen. Valószínû ahogy a többiek mondták "buherált" kép, és így a legkönnyebb eltakarni a photoshop hibákat
A kérdező hozzászólása: Köszi aki segített. A képfeltöltés.hu-sat elmentettem. ez is jó lesz. Amit még ki tudok hozni belõle csak az élesítés. Köszi mindenkinek aki segített. És õ nem Steven Segal :DD
Megelõztek, de nekem se lett jobb, sõt rosszabb:http://kepfeltoltes.hu/view/110608/13243352545_www.kepfeltol..
19:06 és 19:15 vagyok, a Photoshop-os. Ki volt az a vakedér, aki Steven Seagalhoz hasonlította? Annyiból hasonlít, hogy neki is két szeme van XD
vakegérre gondoltam bocsi
milyen interpolációt használtatok a nagyításnál? mert sokkal többet ki lehetne hozni belõle mint amiket ti feltöltöttetek.
Tedd be azt a többet.Kivi vagyok.
Steven Segal ilyen nagyfejü.
Ez a kép egy társkeresõ oldalról van, nem? Miért nem kéred meg, hogy küldjön magáról egy normális képet. :)
Magam is foglalkozom számítógépes grafikával, nyomdai elõkészítéssel és sajnos rossz hírem van. A képet hiába nagyítanám ki, több információ akkor sem lenne rajta. Hülye példa, de képzelj el egy milliméterpapírt, amire rajzolva van. Ha ezt felnagyítod, akkor a milliméterkockák nagyobbak lesznek, a kép mozaikosabbnak fog látszani, a szakma úgy mondja, hogy "szétesik". Nézz vissza egy fél óra múlva, megmutatom mire gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Nem lényeg hogy miért fontos de azért köszi:)
A kérdező hozzászólása: És ha úgy kérdezem hogy ne legyen ANNYIRA homályos?
A filmekben hazugságok azok ahol felnagyítják és részletesebb lesz!
Próbáld ki, hogy megnyitod a linket és Ctrl-t nyomva tartod, közben görgetsz az egérrel. Na, látod - egyre kockásabb, szemcsésebb, sz.rabb minõségû lesz a kép - szóval nem lehet felnagyítani.
Egyszerûbb lenne másik képet keresni!
Lehet, hogy nem véletlenül ilyen apró a kép. Szerkesztettnek tûnik mert a fej aránytalanul nagy a testhez képest.
A Photoshoppal pár perc alatt ennyit lehetett csinálni vele: http://kepfeltoltes.hu/view/110608/10szeres_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/110608/retusalt_www.kepfeltoltes.. Az egyik csak fel lett nagyítva, a "retusált" kivitelnél a felbontással és az élességgel is trükköztem, de nem sok jó sült ki belõle.
Sajnos szétesik a kép. Esetleg keress v.milyen progit, amivel lehet jól nagyítani.
ja nem most leszedtem én is, és a kép eleve egy botrányos géppel lett elkészítve vagy, megaztán egy site-ról te is csak lementetted 640x420-ban kb, mi meg most 100x100 ban. már 1, 5x interpolálásnál is szar volt, de még alapállapotban is. úgyhogy egy rossz képet nem érdemes még rosszabbá tenni

Ma megint megjott a nemvart! En ezt mar nem birom idegekkel.7 honapja probalkozunk es meg semmi! Tudom, hogy az nem olyan nagy ido, de en mar ugy erzem, hogy soha az eletbe nem fog osszejonni. Nagyon ki vagyok, egesz nap csak a siras kerulget!?

Hogy lehet nem idegeskedni ezen. szerintetek ideje lenne egy alapos kivizsgalasnak? A cilklusom rendszeres, 29-31 nap kzotti, pe-m is van, ovutesztet hasznalok + minden jele megvan! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Jajj szegény, nyugodj meg!! Lehet, hogy semmi gond, egyszerûen csak rohan a világ, ezen idegeskedsz, esetleg máson is, és a bébi nem szeretne ilyen körülmények közé lepottyanni. Sokszor tényleg az segit, ha megtanulod valahogy elfogadni, hogy a baba vagy jön vagy nem, ez van, ez az élet, úgy lesz, ahogy neki jó :) Persze azt nem irod, hogy a pároddal mi a helyzet, sokszor a férfiben is lehet gond, nem elég a sperma, vagy kis szûkület a vezetékén stb. Szóval egy orvosi vizsgálat szerintem nem árthat egyikõtöknek sem, csak hogy tisztába legyetek a helyzettel, van-e akadály vagy nincs. Sok sikert és kitartást!!

A kérdező hozzászólása: kislany. 2830 gramm, 49 cm, kicsattan az egeszsegtol! 10-es apgar. giulia a neve, mert apukaja olasz es itt lakunk. minden jot, sok boldogsagot nektek is az egy hettel idosebb babadhoz! :-)))
Gratulálok!!!!!!
Azért lettem lepontozva, mert azt írtam, hogy nézesd meg magatokat dokival, pedig még nem járt le az 1 éved. És nem azt írtam, hogy menj el fodrászhoz :-) Semmi baj, a lepontozónak nem kívánom, hogy várjon, aztán kiderüljön, hogy tök hiába várt. Én már átéltem ezt, és manapság ez egyre gyakoribb, ezért is javasoltam, amit javasoltam. Majd pont a lepontozástól megyek falnak :-)
A kérdező hozzászólása: Ha a 8. honap sem hozza meg a csodat, tenyleg kivizsgaltatom magunkat, attol bajunk nem lehet! Hatha tenyleg van valami, az ido pedig sajnos nem all meg nekem sem :-( addig is igyekszem nem ragorcsolni a temara, de nehez lesz... Neked is koszi, hogy irtal!
És mi van, ha csak olyan pici baja van, amit egy kevés gyógyszerrel orvosolni lehet? Mi van, ha magas a prolaktin szintje, vagy alacsony a progeszteronja, és néhány bogyótól teherbe esne? Közben meg telik az idõ, õ se lesz fiatalabb, csak idegesebb. Egy rutin nõgyógyászati hormonvizsgálat nem árt.
A kérdező hozzászólása: Draga vagy kedves utolso! Azt hiszem meg fogadom a tanacsodat es elore nezek a keserges helyett! Koszi csajok, rengeteget segitettetek! Nem ertem miert lett lepontozva az 1. valaszolo. Nekem o is nagyon hasznos volt! Szep almokat! Egy 31 eves almodozo :-)))
Töröld meg azokat a szemeket és hallgass rám, irány a fodrász, kozmetikus és a ruhabutik :) :) Nincsen semmi baj, anyuka leszel, hidd el nekem :) :) Ha bármiben tudok neked segíteni nyugodtan írhatsz a privimre, egészségügyis vagyok :) :)
Gratulálok, és mi jött be végül?
Az ovu tesztekbe ne bízzál meg 100%-osan.Figyeld magad, hogy mikor van pé-d.Én mindig tudom, hogy nekem mikor van.Figyeld a tested jelzéseit.Lehet, hogy rosszkor próbálkoztok a teszt miatt ezért nem esel teherbe.Elmehetsz dokihoz is, Õ uh-n figyelemmel tudja kísérni ahogy érik a petesejt. És nem idegeskedj!!!Ha rágörcsölsz elõfordulhat, hogy magad leszel az oka a sikertelenségnek.Nyugi, tényleg rövid ideje próbálkoztok még.Figyeld magad ez a legfontosabb, tudd mindig magadról mikor van pé-d.
A kérdező hozzászólása: de dragak vagytok, nagyon koszonom!!!!!! na, mar ezen is sirok.... :-))))
Jajj szegény, nyugodj meg!! Lehet, hogy semmi gond, egyszerûen csak rohan a világ, ezen idegeskedsz, esetleg máson is, és a bébi nem szeretne ilyen körülmények közé lepottyanni. Sokszor tényleg az segit, ha megtanulod valahogy elfogadni, hogy a baba vagy jön vagy nem, ez van, ez az élet, úgy lesz, ahogy neki jó :) Persze azt nem irod, hogy a pároddal mi a helyzet, sokszor a férfiben is lehet gond, nem elég a sperma, vagy kis szûkület a vezetékén stb. Szóval egy orvosi vizsgálat szerintem nem árthat egyikõtöknek sem, csak hogy tisztába legyetek a helyzettel, van-e akadály vagy nincs. Sok sikert és kitartást!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a tanacsat! Orulok, hogy megvigasztaltatok, minden jot kivanok Nektek!
Én a helyedben elmennék dokihoz, ott azt mondanám, hogy 1 éve próbálkozunk. Akkor kivizsgálnak titeket és biztosra mehetsz. Egészen pontosan fél év után ezt tettem és kiderült, hogy jól tettem, mert a páromnál volt a gond. Azóta 3 baba van már.
Szia! Nem még nincs itt az ideje a kivizsgálásnak. Ahhoz, hogy egy nõ teherbe essen iszonyú szerencse kell. Minden jókor jó helyen. Egyszerûen csak még nem jutott el az a spermium, ami majd a te kisbabád lesz :) Nem véletlenül kell csak 1 év után orvoshoz fordulni, ne félj lesz neked babád :) A tanácsom, ami segített sokaknak: Menj el egy fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél egy szép új ruhát, dobd ki az ovutesztet és a hõgörbét és legyetek együtt két naponta, de nagyon nagyon fontos, hogy csakis és kizárólag az élvezet kedvéért! Ha esetleg ebben nem hiszel, vagy túl vagy rajta, akkor javaslom a teákat hozzá kiegészítõnek, így biztosan sikerül a baba. A teák adagolását itt sok kérdésben megtalálod (cickafark, palástfû). Ellenvéleménnyel pedig ne foglalkozz, mind hazudik, így fogd fel. Nincsen semmi baj, hidd el nekem anyuka leszel, biztos vagyok benne :)
Gratula!Szabad tudni mit hozott a gólya? 3 hetes kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: marcius 8.-an este megerkezett a golya! a vilag legcsodalatosabb dolga... koszi meg 1x nektek is!
Jaj nagyon örülök Nektek!! Ez nagyon jó hir!! Minden jót Nektek!! :) Második voltam.
Nagyon gratulálok mondtam én, hogy semmi baj, egészségesek vagytok :) :) Teljesen felesleges lett volna hazudni az orvosnak arról mióta próbálkoztok :) :) Nagyon örülök, hogy sikerült :) :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok! koszonom! nem tudom, hogy mi jott be, talan az, hogy ebben a honapban elhataroztuk, hogy mindkettonket alaposan kivizsgaltatjuk! 23.- an megyunk a dokihoz, mert azt mondta, hogy elobb nem erdemes, hatha mar lesz szivhang! nagyon izgulok es minden pillanatban ramjon az oromsiras :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a biztatast, hogy igy ismeretlenul is nagyon sokat segitetek! Meg egy honapot varunk es utana irany a doki, legalabb is igy beszeltuk meg. De a parom sajnos elegge el van zarkozva attol, hogy ot vizslassak. Koszonom a valaszokat, most patakokban folynak a konnyeim, de tudom, hogy igazatok van es egy kicsit meg is nyugtattatok! Sok sok boldogsagot kivanok nektek es azt, hogy valora valjon, amit szeretnetek! :-)
Mi fél évet vártunk mivel 20 éves vagyok elvileg elég lenne ha ránéz a szerelmem és jönnie kell de nem jött a pici úgyhogy elmentem orvoshoz és de jól tettem kiderült, hogy pajzsmirigy alul mûködésem van ami miatt nem tud beágyazódni, annak ellenére, hogy megvan a megtermékenyülés, jövõhéten megyek a gyógyszeremért és onnantól zöld utat kapunk, ne fodrászhoz menj hanem orvoshoz mert az idõ nagyon gyorsan szalad nem akarlak megijeszteni meg semmi ilyen de hidd el csak idõt vesztesz ha hónapokat vársz, egyre idegesebb leszel. B
A kérdező hozzászólása: KOSZONOM A BIZTATAST! VAN REMENY! MAR 4 NAPJA POZITIVAT TESZTELEK ES EGYRE EROSODIK!!!!!! NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK :-))))))
nem kell hazudni a dokinak mi is meg mondtuk fél éve probálkozunk és amikor el mentünk a ki vizsgálásokra én hormon párom sperma viszgálatokra tehrbe is estem ebben az idöszakban. sajnos 7 hetesen felszivodott a baba márciusban de most megint kismama vagyok rá 2 honapra össze jött 6 hetes vagyok.én is 32 éves vagyok nincs gyerekem még és görcsöltem nagyon a baba dolgon.de amikor márciusban teherbe estem és vizsgálatokat csináltattuk nem görcsöltem mert a dokim javasolta.egyböl meg is fogant a baba.sajnos nekem akkor 5 hetesen volt 2 szer barnázásom irt fel a doki utrogestont ami a progreszteronban segit de nem segitett. most nincs semmi baj utrogestont 12 hétig kell napi 3*1 használnom mivel volt már 1 vetélésem.ne keseredj menjetek el dokihoz és ne görcsölj ez fontos nagyon.

13 éves fiú vagyok régen nem értettem hogy miért mondják azt a "nagy" fiúk hogy nem értik a nőket. Most kezdem érteni az osztályomban a lányok ugy néznek ki mint akik a sarokról jönnek. Én vagyok lemaradva vagy mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)

A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)
milyen jó ilyet olvasni h vannak még olyan fiúk akik megvetik ezeket a lányokat. mert manapság úgynézki h azilyen kiskurvákra mindenki bukik, de úgyláccik nem, és jó ezt olvasni. én nemvagyok ugyan 13-15 éves, kicsit idõsebb, de mikor énvoltam 13-15 akkormég nemezvolt. a lányok nemúgynéztek ki, mintha az útszélrõl jönnének, és nem feküdtek le minden 2. pasival akik az útjukba kerültek de szerencsére ma is vannak még kivételek, és azok a lányok, akik nemilyenek, lehet h most nem népszerûek, mert a kis pisis srácoknak ezkell h a nõjük úgynézzen ki mint egy ribanc 13 évesen, de ezek a lányok késõbb megfogják szívni, mert a francnak sem fog kelleni egy elhasználódott 20 éves fiatal lány. azok a lányok meg akik megõrizték tartásukat 13-15 évesen, majd nagyobb korban 3szorosan is jobban fognak járni. ti fiúk pedig keressétek az olyan lányokat, akikben még maradt egykis tartás, mert sokkal többet érnek, és õk is vágynak egy normális fiúra.
én 14 éves vagyok és csak igazat tudok adni , a mi osztályunkban is majdnem az összes csaj "kiskurva".csak azért mert cigiznek stb.azthiszik hogy menõk.le se kell szarni õket:)
Egyet értek ^^ én is mostanság szembesülök azzal, h kezdõ nõtársaim milyen.... furcsák:P én 13-14 évesen még közel sem votlam ilyen:D és örülök is ennek, így utólag... még sok hasonló érthetetlen dolog lesz az életedben, mint mki máséban, fõleg ebben a korban :) és fõleg a lányokkal kapcsolatban:P Keress normális lányokat, akikkel lehet beszélgetni! ^^ sok sikert
az olyan lányokkal te ne törõdj vagy azér beszélhetsz az eggyikel (megnézni valoban kurva e ) ha igen mehet az ágy :P ha nem lehet romantikázni vagy kereshetsz más csajokat is
A kérdező hozzászólása: hát azért még talán nem sülyedt olyan mélyre a társadalom hogy kurvák legyenek a 13 éves lányok:D.és egy kurvával elveszteni a szüzességemet háát enyhén szólva megalázó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
amúgy a 13 éves plázacica rib*ncokat a többi lány is utálja és a legtöbb fiú is(csak nem vállalják mer nagy fiúnak akarnak tûnni h nekik a k*rvás csajok teccenek(a haverok elõtt))
Én meg egy 13 éves lány vagyok, és igen vannak, még az én közvetlen közelemben is olyan lányok, akik minha a sarokól jöttek volna, ezt szerintem csak azért teszik, hogy vonzóbbnak tünnyenek a fiúk szemében, vaqy mert õk már nagylánynak hiszik magukat, pedig még távol állnak ettõl. Ja, és én nem tartozom a plázacicák közé.
Régen nálunk, ha egy 16 évesnek kapcsolata volt, azt mondták, hová fajul a világ. Rá 20 évvel egészen más, ha egy 16 éves nem egy sarki lotyó, már az a gáz. Balcsin családdal nyaraltam idén is, és kint a parton ülve érdekes beszélgetés ütötte meg a fülemet néhány 12 éves lányka felõl: - Hát, azért elég gáz, hogy betöltöm a tizenhármat, de még nem csókolóztam... - Erre van a nyár, nem? Ma már egy nyolcadikos kis csitrinek meg az a gáz, ha még szûz. Most én vagyok túl öreg, vagy tényleg ez a mai trend? Ahogy te is írtad, osztálytársaid már most úgy néznek ki, mint a sarkidíszek.
szerintem még inkább Counter Strike-ozzál kedves kérdezõ:D most jelent meg a Call of Duty7(black ops) játszál! ne törõdj a riban× lányokkal.március15-én meg ünnep lesz!(jön a Crysis új része)xD

Úgy néz ki, hogy babát várok. Az baj ha nagyon fel vagyok fújódva akármit is eszek. Úgy érzem mintha a belülről nyomna valami érdekes érzés. A mellbimbóm nagyon fáj. Holnap megyek orvoshoz. Ez már biztos baba?

Legjobb válasz: Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)

Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)
Halvány második csík? Tudod-e, hogy a halvány pont olyan mint az erõs?! És azt tudod-e, hogy milyen ritka a tévesen pozitív teszt! Remélem örülnél egy babának, mert te bizony várandós vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Már csináltam egy tesztet...halvány második csíkom lett...szóval nem tudom, miért vannak ezek a jelek!!!! Remélem holnap az orvos azt mondja igen babát várok!!! De azért köszi a választ!!!
A kérdező hozzászólása: Úristen....el sem hiszem...de pedig éreztem, hogy az vagyok..:) )) Nagyon örülök neki!!! Már csak az kell, hogy az orvos is megerõsítse!!! Köszi csajok!
Szia! Én ugyanígy vagyok, fõleg stére fújodom fel, és nekem is pozitív lett a tesztem. Én majd csak a jövõ héten akarok menni dokihoz. Majd írd le, hogy mit mondott neked! Jó? Köszi Szurkolok! És Gratula!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!!! Ma voltam dokinál.Azt mondta nem lát terhességet...de érzem, hogy az vagyok.Ma reggel is olyan rosszul voltam...hányingerem volt meg szédültem.Nagyon sokat eszek.Ma reggel annyit ettem mint életemben eddig még soha...:) )) Azt mondta nekem a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza akkor csinál ultrahangot!!!Röviden ennyi! Sok szerencsét!!!!Szurkolok!!!

Nemrég derült ki, hogy diszgráfiás vagyok (kb 1 éve) és azt mondták az iskolába, hogy az egyetemeken bizonyos szakokra nem (nagyon) vesznek fel diszgráfiásokat. Érettségi előtt állok úgy, tehát a kérdésem hogy ez igaz vagy nem igaz?

Diszgráfiámat részletezem: Nem súlyos tehát plusz pontot nem kapok érte, de a 2 tantárgyból aminél legjobban előjön( magyar, német), 2 szóbeli tételt húzok ,tehát nem írok írásbelit, és nem is ezeket a tantárgyakat viszem tovább, hanem történelemből emelt szintű érettségit teszek és angol nyelvből középszintűt és ezekből duplázok, e mellett van 2 középfokú (angol, német) nyelvvizsgám(nyelvvizsgánál nem kértem mentességet, mert nem lehetett tehát nem számítógépen írtam, le is vontak rengeteg pontot a helyesírás miatt de meg lett a nyelvvizsga így is) és a nemzetközi igazgatási szakok érdekelnek , emellett a pedagógiai szakok és egy külföldi egyetemet is befogok jelölni Ausztriában(németül jól tudok beszélni, csak írásba vagyok gyengébb), tehát azt nem hiszem el, hogy azért mert vkit, csak mert diszgráfiás és olyan tantárgyakból használja fel a mentességét amelyek nem is annyira fontosak számára a továbbtanulás szempontjából , csak azért nem veszik fel mert diszgráfiás és mást aki rosszabbul tanul rosszabbak az érettségiei felveszik.

Legjobb válasz: Nem arról van szó, hogy nem vesznek fel hanem néhány helyen kizáró ok a dysgráphia. Különben kihasználtad a mentességet, hiszen érettségin nem írásbelizel, hanem két szóbelit húzol. Azért ez nagy könnyebbség. Szerinted milyen egy dysgráphiás pedagógus?

Nem arról van szó, hogy nem vesznek fel hanem néhány helyen kizáró ok a dysgráphia. Különben kihasználtad a mentességet, hiszen érettségin nem írásbelizel, hanem két szóbelit húzol. Azért ez nagy könnyebbség. Szerinted milyen egy dysgráphiás pedagógus?
A kérdező hozzászólása: Angol történelem szakos tanárnak készülnek, de valószínûleg legutolsóként jelölöm meg a tanári szakot.Tudnál néhány példát mondani olyan szakokra, ahol kizáró ok a diszgráfia.Köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Igen kihasználtam a hosszú szövegben leírtam, hogy németbõl magyarból kihasználom.Azt tudja valaki esetleg, hogy az a 2 2 szóbelis érettségim ugyanannyit fog-e érni, ha jól sikerül(85-90%), mint másnak akinek ugyanannyi csak normális érettségit írt?
A tanári szakokon sok helyen kizáró ok. De ez helyileg is lehet meghatározott. Kizáró ok a rendészeti sulikban, óvónõ képzõkben is a részképesség zavar. Igen, ugyanannyit fog érni az érettségid, mint a "normális" érettségi.

Ez nagyon rossz helyzet! Hogyan felejtsem el, de az a bajhogy nem tudom? ! Ba szóval a helyzet! Boltos vagyok, van egy kedves munkatársam forma forma idősek vagyunk, ugyan ugy nézünk ki csinosak vagyunk!

Nekem nincs párom, és nem is a boltban akarom megtalálni a pasimat, de a munkatársam ? férjes asszony már! De van egy srác aki hordja az árut, ? vele is néha csókolozik stb, meg ma is észre vettem hogy az egyik vev?vel nagyon elvolt! Kiment a f?bejárathoz a munkatársam ment a vev? is és nagy cuppogás hallatszott! Én nem akarok be kavarni, de ez már rossz hogy igy csalja f?vel-fával. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hogy nem a te dolgod. Gerincteleség, de a munkatársad, és nem a barátnõd, és a férje nem a barátod. Megmondhatod neki, hogy legalább ne elõtted csinálja, de nem szólsz a féréjének, csak zavar, de nagyon rossz vége lehet, ha megharagszik érte. Próbálj meg nem oda figyelni.

Hogy nem a te dolgod. Gerincteleség, de a munkatársad, és nem a barátnõd, és a férje nem a barátod. Megmondhatod neki, hogy legalább ne elõtted csinálja, de nem szólsz a féréjének, csak zavar, de nagyon rossz vége lehet, ha megharagszik érte. Próbálj meg nem oda figyelni.
ez az õ élete..sztem ne kavarj be mert ha a férje nagyon-nagyon szereti bemesél neki minden hazugságot és így te lennél a szépen magyarul megmondva te lennél szarba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!