Találatok a következő kifejezésre: Nagyon úgy ki, hogy ezen (48 db)

A karácsonyom katasztrófális volt. Az ünnepnapok minden pillanatában magányos voltam. Holnap szilveszter. Nagyon úgy néz ki hogy ez sem lesz különb. Mit tegyek? Buliznom nincs kivel.31 éves nő. Bács-Megyéből.

Legjobb válasz: Sajnálom, h az ünnepek magányosan teltek számodra, de egy 31 éves nõ egyedül ne menjen el szórakozni szilveszterkor, fõleg ne diszkóba.Nem dõl össze a világ attól, ha vki nem bulizza át magát az újévbe.Idén én is otthon leszek, mert a családi körülmények ezt most szûkségessé teszik, és nincs ezzel semmi problémám.

Sajnálom, h az ünnepek magányosan teltek számodra, de egy 31 éves nõ egyedül ne menjen el szórakozni szilveszterkor, fõleg ne diszkóba.Nem dõl össze a világ attól, ha vki nem bulizza át magát az újévbe.Idén én is otthon leszek, mert a családi körülmények ezt most szûkségessé teszik, és nincs ezzel semmi problémám.
Érdekes dolog a magány az biztos. Nem te hanem az emberek egyre magányosabbak hidd el nekem. Pont ezért keresik már már kényszeredetten groteszk módon egymás társaságát. Én eddig mindig buliba baráti társaságba töltöttem a szilvesztert de utálom ezt a kötelezõ bulizni, éjfélkor koccintani, utána meg durrogtatni dolgot. Most is hívtak bár érdekes módon 5 hely helyett csak egyre ennyire mennek szét a kapcsolatok. Mert akikkel együtt is voltam már egymással õk sem tartják a kapcsolatot. Azok hívnak akik gyerek korom óta barátok a már ilyenkor kialakuló kapcsolatok hááááát. De én sem megyek sehova. 30 vagyok. Diszkót én sem ajánlom elképzelésem sincs az ember bemenne oda tök egyedül vajon mit csinálna? Elkezdene egyedül táncolni vagy inni nem egy jó dolog. Még a nõket gondolom hamarább megkörnyékeznék mint minket férfiakat de õket általában meg csak megd..ni akarják ilyen helyen. Egy nagyon izgi könyv a legjobb ötlet szerintem.
Menj el egy discoba, vagy valami szórakozóhelyre és ismerkedj!:D Sok sikert!
Én is egyedül voltam és leszek, most a saját döntésemnek köszönhetõen, és hidd el jobban éreztem magam, mint az elmúlt években, amikor a "párom" állandóan átvert és eltûnt ünnepek körül. Így legalább nem vártam a semmire, és volt idõm rendezni a gondolataimat, hogy hogyan tovább.
en sokat nem tudok segiteni de biztos h van valaki aki kozel all a szivedhez es talan vele lehetnel..ha meg nem kapsz senkit csak fekudjel le 11 orakor vagy hamarabb es aludd at a szilvesztert...es masnap amikor felkelsz mar el is mult minden..
úú. Én is lefeküdnék, jó korán. Elõtte bosszankodnék a tv mûsörön, a részegeken, a petárdákon. és sürgõsen beszereznék egy macskát. (ezt komolyan mondom! persze, csak ha szereted, nehogy késõbb gond legyen. vagy bármi más állatot, rengeteg szeretetet képesek adni!) Nincs családod, vagy barátnõd?
Én általában ugyanúgy fekszem szilveszterkor is, de ha gondolod visszajövünk ide és beszélgetünk Amidala
Itt vagyok, te hol vagy?Dumcsizunk?
Itt vagyok én is válaszolok beszélgethetünk ha gondolod elõzõ voltam.

Nagyon úgy néz ki, hogy ezen a héten elvesztem a szüzességemet egy szintén szűz csajjal! Mit csináljak?

Úgy érzem, hogy már mindketten elég érettek vagyunk a barátn?mmel az els? együttléthez...:) Már csak az a baj, hogy úgy t?nik, hogy ezen a héten fog megtörténni a NAGY dolog és én nagyon félek...:-O Várom a hasznos recepteket...

Legjobb válasz: Hány éves vagy? És pontosan mire vagy kíváncsi? Mert ez azért elég tág fogalom.

Hány éves vagy? És pontosan mire vagy kíváncsi? Mert ez azért elég tág fogalom.
Mire vagy kíváncsi? A lényeg, hogy nem kell félni, mert akkor nem fog menni egyikõtöknek sem. És te tervezgessétek, hogy melyik nap lesz. Mindig legyen nálatok óvszer, mert ha megkívánjátok egymást, akkor mehet is a dolog.
Hát akkor elõre is sok sikert! Ne félj, hisz mind ketten szûzek vagytok, így mindig lehet elõször benne egy kis baki:-) elõször is védekezzetek, és gyakorold elõtte ( ha nem vagy biztos a dologba)az óvszer felhúzni, meg, mindig a lányt figyeld, ha szól hogy hagyd abba, vagy az arckifejezésén látszik hogy fáj neki, kérdezd meg hogy aba hagyd-e , és hagyj egy kis szünetete! tuti menni fog! Sok sikert! Uí: Hány évesek vagytok?:D
Hát akkor meg? Nagy fiú vagy menni fog;) ! Csak ne izgulj nagyon, mert szerintem mint tudod, máshova is kihathat.. :) Sok sikert!
hja mi is pont igy vagyunk en lany vagyok 15 es a pasrom o 18:P mi is ezen a heten akarunk lefekudni es hat na, en meg szuz vagyokazert irok ezeket hogy lasd hogy gondolhatja a csaj a dolgokat:P.Szerintem fel egy picitt, de ha megprobalsz mindent jol osszehozni meg egy kis elojatek megoldja a dolgokt:P sok sikert :D !
Nem kell félni nyugi, nem lehet ez elrontani, mi is együtt veszítettük el. csak tényleg figyelj rá és tedd azt amit a sors hoz.
bocsi..parom*
Ha félsz fiú létedre, és aztmondod hogy felkészültnek tartod magad akkor közlöm hogy kurvára nem vagy az. Aki fél a puncitól az még messze nem férfi :)
Úristen most olvasom, hogy 18 vagy! Én 14 vagyok és most nyáron kb egész nap dugunk a barátnõmmel. Mi az, hogy félsz a puncitól? Nyuszivagy mekfláj :D
Az alkohol - persze mértékkel - tényleg csodákra képes, de ne az elsõnél. Hallgass arra, aki a hosszút írta, mert a megfelelõ bemelegítés nagyon fontos. Másrészt én a mai napig azt vallom, hogy a szex a fejben kezdõdik. Felkészülés, szeretet és bizalom kérdése minden. De ha megzavarhatnak benneteket, szerintem ne is kezdjetek bele, inkább csak kényeztessétek egymást.
Jól beszél az elõttem író. Esetleg még egy kis alkohol oldhatja a gátlásokat. Persze nem kell segg részegre inni magatokat...
Tényleg frankón volt értelme feltenni ide ezt a kérdést, megint megjelent 2 seggfej aki elkezdte nyomni a süket rizsát! Én azt javaslom hogy elõtte pettingeljetek sokat, csókolózás meg puszild végig a hasát combjait gyúrd egy kicsit a fenekét, meg abba is belepuszilhatsz, aztán matass kicsit a nagyajkain, majd egyre beljebb, a résénél, majd amikor már dobálja a csípõjét vagy már könyörgõn néz rád rászállsz a csiklójára és lapos nyelvvel nyalod elõször lassan majd amikor zihál és levegõért kapkod gyorsan, és feltétlen kombináld 2 ujjas behatolással a punciában mert nem lesz elég tág a farkadhoz, ami elõfordul. Ha tocsog a létõl, folyik a lábán is akkor jó lesz a valós aktus is, csak eleinte érzéssel, lassan hogy ne vedd el a kedvét, mert fájhat, legyen zsebkendõ mert lehet vérzik majd egy kicsit, ha már felengedett a feszültség már lehet gyorsabban, meg váltogassátok a pózokat, ami a legjobban tetszik neki annál megmaradhattok. És elõtte lehetõleg elégítsen ki kézzel szájjal vagy mindkettõvel mert utána tovább fogod bírni, meg bemelegítésnek sem rossz legalább ráhangolódik kicsit. Szóval nyûgözd le hogy azt mondhassa hogy ha nem is volt fenomenális orgazmusa de mindenképpen jó volt neki, mert késõbb annál jobban fogja kívánni, ne te legyél aki a jóra hajt mindenképpen most legyen õ a fontos!
Ok.. befejeztem énis a vitát:D de ne sértegess másokat;)
Biztos nem tudom...aki még faszt se látott az ne próbáljon mást ilyen "asse tudod mitjelent" oltással lenyomni :) Na mind1 részemrõl ennyi volt ez a vita. Nem szeretek csajokkal veszekedni mert õket inkább szeretni kell, de az is igaz hogy ti hozzátok ki a férfibõl a legnagyobb idegbajt is :D
Én nem oltogatlak csak vélemént nyivánítok:d és azt még lehet.. lehet hogy nemsokára viagrár lesz szükséged :D uppsz.. lehet nem is tudod mit jelentXD
Nemtudom mit próbálsz oltogatni kiscsaj, de nagyon úgy tûnik, hogy irígykedsz. Álltalában azok a nõk ilyen pukkancs rosszindulatúak akiket nem dugnak meg elégszer. Miért hagyna el a csajom? Imádjuk egymást és mindent megteszek neki, hogy jó legyen és sose csalnám meg mert õ van nekem, és tudod õ se fog mert amíg áll a faszom és használom is, addig nem megy máshova a szexért.
jah és nekem ne mond azt hhogy kisszivem, mert idõsebb vagyok:D mondjuk nem sokkal de mindegy:D
Hát.. képzeld nem vagyok ribanc és nem rohadok szét ne örüljél! Jajj.. végre találtál magadnak egy szûz lányt :O..milyen véletlen.. hát..figyelj ez a fiú tuti hogy szûz legalábbis ha nem lenne az akkor nem írna ki ilyet ide, hiszen akkor tudná hogy mit kell csinálni..Amúg yremélem elhagy a barátod egy másik pasa miatt, mert nem akar egy ilyen tróger állattal együtt lenni:-P errõl ennyit.. de majd ne szaladjál anyucihoz sírni.. bár..kinézném belõled..
Errõl mennyit amúgy kisszivem? Hozzad a mérleget azt mutasd meg mennyit! Felõlem akár egy egész bivajcsorda is átmehetett rajta, a lényeg hogy amíg velem van nem csal meg és elvagyunk egymással (amúgy én voltam neki az elsõ mert bizony vérzett meg ordított az elsõ alkalomnál, húdeszarisvolt..). Vagy netán neked már az is baj lenne hogy a párod múltjában kivel-hányszor feküdt le? Tehát neked mindenki tartogassa magát mert te úgy kivánod? Önzõ ribanc vagy és ottrohaggyál ketté ahol vagy.
Olvastam, hogy 15 éves a barátnõje és biztosan nem kurva hogy 18 éves pasikkal kavar :D Mellesleg honnan állapítod meg, hogy szûz vagyok kisanyám? Na? 25 évesen is mondhatom, hogy szûz vagyok és örülnek neki a lányok. Attól még, hogy nem úgy van az nem jelent semmit.
Hát.. most nem azért.. egy lány sztem jobban megbecsüli aki 18 évig tartogatja, , mint aki már 14 évesen éjjel nappal szexel..már nem azért.. Meg nem olvastad h a fiú barátnõje 15 éves? és szerintem normális annyira hogy a lányt is figyelembe vesz.. meg nem a punci miatt fél, hanem hogy nehogy elrontson valamit, meg hogy a barátnõjének ne fájjon.. te lehet hogy egy olyan lánnyal fekszel le egész nyáron akin már végig ment 3 focicsapat..errõl ennyit.. ! szóval sok sikert a kérdezõnek még 1*:D ( A 3. válaszadó voltam:D)
A kérdező hozzászólása: én 18 vagyok, a jányka meg 15... :) ...amúgy én folyton eltervezem, hogy mikor legyen az elsõ, de valahogy sose jön össze, mindig közbejön valami...:D
Csak add magadat! Ha felkészültetek, s szeretitek egymást, gondoltok a védekezésre, nem lehet baj...Legyél nagyon figyelmes, legyen elég elõjáték a bnõd érdekében;)

Ma megint megjott a nemvart! En ezt mar nem birom idegekkel.7 honapja probalkozunk es meg semmi! Tudom, hogy az nem olyan nagy ido, de en mar ugy erzem, hogy soha az eletbe nem fog osszejonni. Nagyon ki vagyok, egesz nap csak a siras kerulget!?

Hogy lehet nem idegeskedni ezen. szerintetek ideje lenne egy alapos kivizsgalasnak? A cilklusom rendszeres, 29-31 nap kzotti, pe-m is van, ovutesztet hasznalok + minden jele megvan! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Jajj szegény, nyugodj meg!! Lehet, hogy semmi gond, egyszerûen csak rohan a világ, ezen idegeskedsz, esetleg máson is, és a bébi nem szeretne ilyen körülmények közé lepottyanni. Sokszor tényleg az segit, ha megtanulod valahogy elfogadni, hogy a baba vagy jön vagy nem, ez van, ez az élet, úgy lesz, ahogy neki jó :) Persze azt nem irod, hogy a pároddal mi a helyzet, sokszor a férfiben is lehet gond, nem elég a sperma, vagy kis szûkület a vezetékén stb. Szóval egy orvosi vizsgálat szerintem nem árthat egyikõtöknek sem, csak hogy tisztába legyetek a helyzettel, van-e akadály vagy nincs. Sok sikert és kitartást!!

A kérdező hozzászólása: kislany. 2830 gramm, 49 cm, kicsattan az egeszsegtol! 10-es apgar. giulia a neve, mert apukaja olasz es itt lakunk. minden jot, sok boldogsagot nektek is az egy hettel idosebb babadhoz! :-)))
Gratulálok!!!!!!
Azért lettem lepontozva, mert azt írtam, hogy nézesd meg magatokat dokival, pedig még nem járt le az 1 éved. És nem azt írtam, hogy menj el fodrászhoz :-) Semmi baj, a lepontozónak nem kívánom, hogy várjon, aztán kiderüljön, hogy tök hiába várt. Én már átéltem ezt, és manapság ez egyre gyakoribb, ezért is javasoltam, amit javasoltam. Majd pont a lepontozástól megyek falnak :-)
A kérdező hozzászólása: Ha a 8. honap sem hozza meg a csodat, tenyleg kivizsgaltatom magunkat, attol bajunk nem lehet! Hatha tenyleg van valami, az ido pedig sajnos nem all meg nekem sem :-( addig is igyekszem nem ragorcsolni a temara, de nehez lesz... Neked is koszi, hogy irtal!
És mi van, ha csak olyan pici baja van, amit egy kevés gyógyszerrel orvosolni lehet? Mi van, ha magas a prolaktin szintje, vagy alacsony a progeszteronja, és néhány bogyótól teherbe esne? Közben meg telik az idõ, õ se lesz fiatalabb, csak idegesebb. Egy rutin nõgyógyászati hormonvizsgálat nem árt.
A kérdező hozzászólása: Draga vagy kedves utolso! Azt hiszem meg fogadom a tanacsodat es elore nezek a keserges helyett! Koszi csajok, rengeteget segitettetek! Nem ertem miert lett lepontozva az 1. valaszolo. Nekem o is nagyon hasznos volt! Szep almokat! Egy 31 eves almodozo :-)))
Töröld meg azokat a szemeket és hallgass rám, irány a fodrász, kozmetikus és a ruhabutik :) :) Nincsen semmi baj, anyuka leszel, hidd el nekem :) :) Ha bármiben tudok neked segíteni nyugodtan írhatsz a privimre, egészségügyis vagyok :) :)
Gratulálok, és mi jött be végül?
Az ovu tesztekbe ne bízzál meg 100%-osan.Figyeld magad, hogy mikor van pé-d.Én mindig tudom, hogy nekem mikor van.Figyeld a tested jelzéseit.Lehet, hogy rosszkor próbálkoztok a teszt miatt ezért nem esel teherbe.Elmehetsz dokihoz is, Õ uh-n figyelemmel tudja kísérni ahogy érik a petesejt. És nem idegeskedj!!!Ha rágörcsölsz elõfordulhat, hogy magad leszel az oka a sikertelenségnek.Nyugi, tényleg rövid ideje próbálkoztok még.Figyeld magad ez a legfontosabb, tudd mindig magadról mikor van pé-d.
A kérdező hozzászólása: de dragak vagytok, nagyon koszonom!!!!!! na, mar ezen is sirok.... :-))))
Jajj szegény, nyugodj meg!! Lehet, hogy semmi gond, egyszerûen csak rohan a világ, ezen idegeskedsz, esetleg máson is, és a bébi nem szeretne ilyen körülmények közé lepottyanni. Sokszor tényleg az segit, ha megtanulod valahogy elfogadni, hogy a baba vagy jön vagy nem, ez van, ez az élet, úgy lesz, ahogy neki jó :) Persze azt nem irod, hogy a pároddal mi a helyzet, sokszor a férfiben is lehet gond, nem elég a sperma, vagy kis szûkület a vezetékén stb. Szóval egy orvosi vizsgálat szerintem nem árthat egyikõtöknek sem, csak hogy tisztába legyetek a helyzettel, van-e akadály vagy nincs. Sok sikert és kitartást!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a tanacsat! Orulok, hogy megvigasztaltatok, minden jot kivanok Nektek!
Én a helyedben elmennék dokihoz, ott azt mondanám, hogy 1 éve próbálkozunk. Akkor kivizsgálnak titeket és biztosra mehetsz. Egészen pontosan fél év után ezt tettem és kiderült, hogy jól tettem, mert a páromnál volt a gond. Azóta 3 baba van már.
Szia! Nem még nincs itt az ideje a kivizsgálásnak. Ahhoz, hogy egy nõ teherbe essen iszonyú szerencse kell. Minden jókor jó helyen. Egyszerûen csak még nem jutott el az a spermium, ami majd a te kisbabád lesz :) Nem véletlenül kell csak 1 év után orvoshoz fordulni, ne félj lesz neked babád :) A tanácsom, ami segített sokaknak: Menj el egy fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél egy szép új ruhát, dobd ki az ovutesztet és a hõgörbét és legyetek együtt két naponta, de nagyon nagyon fontos, hogy csakis és kizárólag az élvezet kedvéért! Ha esetleg ebben nem hiszel, vagy túl vagy rajta, akkor javaslom a teákat hozzá kiegészítõnek, így biztosan sikerül a baba. A teák adagolását itt sok kérdésben megtalálod (cickafark, palástfû). Ellenvéleménnyel pedig ne foglalkozz, mind hazudik, így fogd fel. Nincsen semmi baj, hidd el nekem anyuka leszel, biztos vagyok benne :)
Gratula!Szabad tudni mit hozott a gólya? 3 hetes kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: marcius 8.-an este megerkezett a golya! a vilag legcsodalatosabb dolga... koszi meg 1x nektek is!
Jaj nagyon örülök Nektek!! Ez nagyon jó hir!! Minden jót Nektek!! :) Második voltam.
Nagyon gratulálok mondtam én, hogy semmi baj, egészségesek vagytok :) :) Teljesen felesleges lett volna hazudni az orvosnak arról mióta próbálkoztok :) :) Nagyon örülök, hogy sikerült :) :)
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok! koszonom! nem tudom, hogy mi jott be, talan az, hogy ebben a honapban elhataroztuk, hogy mindkettonket alaposan kivizsgaltatjuk! 23.- an megyunk a dokihoz, mert azt mondta, hogy elobb nem erdemes, hatha mar lesz szivhang! nagyon izgulok es minden pillanatban ramjon az oromsiras :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a biztatast, hogy igy ismeretlenul is nagyon sokat segitetek! Meg egy honapot varunk es utana irany a doki, legalabb is igy beszeltuk meg. De a parom sajnos elegge el van zarkozva attol, hogy ot vizslassak. Koszonom a valaszokat, most patakokban folynak a konnyeim, de tudom, hogy igazatok van es egy kicsit meg is nyugtattatok! Sok sok boldogsagot kivanok nektek es azt, hogy valora valjon, amit szeretnetek! :-)
Mi fél évet vártunk mivel 20 éves vagyok elvileg elég lenne ha ránéz a szerelmem és jönnie kell de nem jött a pici úgyhogy elmentem orvoshoz és de jól tettem kiderült, hogy pajzsmirigy alul mûködésem van ami miatt nem tud beágyazódni, annak ellenére, hogy megvan a megtermékenyülés, jövõhéten megyek a gyógyszeremért és onnantól zöld utat kapunk, ne fodrászhoz menj hanem orvoshoz mert az idõ nagyon gyorsan szalad nem akarlak megijeszteni meg semmi ilyen de hidd el csak idõt vesztesz ha hónapokat vársz, egyre idegesebb leszel. B
A kérdező hozzászólása: KOSZONOM A BIZTATAST! VAN REMENY! MAR 4 NAPJA POZITIVAT TESZTELEK ES EGYRE EROSODIK!!!!!! NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK :-))))))
nem kell hazudni a dokinak mi is meg mondtuk fél éve probálkozunk és amikor el mentünk a ki vizsgálásokra én hormon párom sperma viszgálatokra tehrbe is estem ebben az idöszakban. sajnos 7 hetesen felszivodott a baba márciusban de most megint kismama vagyok rá 2 honapra össze jött 6 hetes vagyok.én is 32 éves vagyok nincs gyerekem még és görcsöltem nagyon a baba dolgon.de amikor márciusban teherbe estem és vizsgálatokat csináltattuk nem görcsöltem mert a dokim javasolta.egyböl meg is fogant a baba.sajnos nekem akkor 5 hetesen volt 2 szer barnázásom irt fel a doki utrogestont ami a progreszteronban segit de nem segitett. most nincs semmi baj utrogestont 12 hétig kell napi 3*1 használnom mivel volt már 1 vetélésem.ne keseredj menjetek el dokihoz és ne görcsölj ez fontos nagyon.

Rajtatok fognak az átkok? Engem 23 éves koromban megátkoztak a szemembe, azóta egy csődtömeg lett az életem. Nem hittem ezekben, de nagyon úgy néz ki, hogy valami azért van benne.

Legjobb válasz: csak úgy fog rajtad, ha félni kezdesz tõle, a tudat alattidba betáplálod, bemeséled magadnak, és várod h valami rossz következzen, ettõl negatív leszel és bevonzod a rosszat, ráállsz a szerencsétlenségre, és ezt észrevenni a kisugárzáson. Nem szabad bevonzani. A jóban kell hinni, elfogadni, azt kívánni, és megköszönni, a rosszat el kell utasítani, ki kell nevetni, és jól tudod h nem érdemelted meg az átkot. majd vissza fog ütni arra, aki téged átkozott meg.

csak úgy fog rajtad, ha félni kezdesz tõle, a tudat alattidba betáplálod, bemeséled magadnak, és várod h valami rossz következzen, ettõl negatív leszel és bevonzod a rosszat, ráállsz a szerencsétlenségre, és ezt észrevenni a kisugárzáson. Nem szabad bevonzani. A jóban kell hinni, elfogadni, azt kívánni, és megköszönni, a rosszat el kell utasítani, ki kell nevetni, és jól tudod h nem érdemelted meg az átkot. majd vissza fog ütni arra, aki téged átkozott meg.
Az átok leginkább úgy hat, hogy beépül a tudatalattidba a tény, hogy megátkoztak. Ez befolyásolja a gondolkodásmódodat, az "automata célkövetõ mechanizmust", ami az agyunkba van építve. Nagyon javaslom, hogy feltétlenül olvasd el a Pszichokibernetika címû könyvet, segíteni fog! (Ijesztõ a címe, de semmi szellemesdi meg okkultizmus nincs benne, teljesen ok, én keresztény vagyok, el se olvastam volna, ha ilyesmi lenne). Könyvtárban kérjed, ha nincs meg, kérd meg könyvtárközi kölcsönzésben. Én is így olvastam. Az evangéliumokban szó van az átokról is. Én pl. nyugodt vagyok, mert meg van írva, hogy aki Jézusban hisz, azon nem fog semmilyen átok. Jézus azért is jött, hogy teljességgel szabadok legyünk az ilyen rosszindulatú szellemi befolyásoktól.

Úgy néz ki, hogy babát várok. Az baj ha nagyon fel vagyok fújódva akármit is eszek. Úgy érzem mintha a belülről nyomna valami érdekes érzés. A mellbimbóm nagyon fáj. Holnap megyek orvoshoz. Ez már biztos baba?

Legjobb válasz: Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)

Szia! Ha ezeken a tüneteken túl lenne egy pozitív terhességi teszted, akkor igazán jó esélyed lenne arra, hogy a doki is várandósnak fog nyilvánítani. A menzesz kimaradása és a puffadás és az érzékeny mellek sajnos még nem tuti jel. Azér szorítok:)
Halvány második csík? Tudod-e, hogy a halvány pont olyan mint az erõs?! És azt tudod-e, hogy milyen ritka a tévesen pozitív teszt! Remélem örülnél egy babának, mert te bizony várandós vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Már csináltam egy tesztet...halvány második csíkom lett...szóval nem tudom, miért vannak ezek a jelek!!!! Remélem holnap az orvos azt mondja igen babát várok!!! De azért köszi a választ!!!
A kérdező hozzászólása: Úristen....el sem hiszem...de pedig éreztem, hogy az vagyok..:) )) Nagyon örülök neki!!! Már csak az kell, hogy az orvos is megerõsítse!!! Köszi csajok!
Szia! Én ugyanígy vagyok, fõleg stére fújodom fel, és nekem is pozitív lett a tesztem. Én majd csak a jövõ héten akarok menni dokihoz. Majd írd le, hogy mit mondott neked! Jó? Köszi Szurkolok! És Gratula!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia!!! Ma voltam dokinál.Azt mondta nem lát terhességet...de érzem, hogy az vagyok.Ma reggel is olyan rosszul voltam...hányingerem volt meg szédültem.Nagyon sokat eszek.Ma reggel annyit ettem mint életemben eddig még soha...:) )) Azt mondta nekem a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza akkor csinál ultrahangot!!!Röviden ennyi! Sok szerencsét!!!!Szurkolok!!!

Ez nagyon rossz helyzet! Hogyan felejtsem el, de az a bajhogy nem tudom? ! Ba szóval a helyzet! Boltos vagyok, van egy kedves munkatársam forma forma idősek vagyunk, ugyan ugy nézünk ki csinosak vagyunk!

Nekem nincs párom, és nem is a boltban akarom megtalálni a pasimat, de a munkatársam ? férjes asszony már! De van egy srác aki hordja az árut, ? vele is néha csókolozik stb, meg ma is észre vettem hogy az egyik vev?vel nagyon elvolt! Kiment a f?bejárathoz a munkatársam ment a vev? is és nagy cuppogás hallatszott! Én nem akarok be kavarni, de ez már rossz hogy igy csalja f?vel-fával. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hogy nem a te dolgod. Gerincteleség, de a munkatársad, és nem a barátnõd, és a férje nem a barátod. Megmondhatod neki, hogy legalább ne elõtted csinálja, de nem szólsz a féréjének, csak zavar, de nagyon rossz vége lehet, ha megharagszik érte. Próbálj meg nem oda figyelni.

Hogy nem a te dolgod. Gerincteleség, de a munkatársad, és nem a barátnõd, és a férje nem a barátod. Megmondhatod neki, hogy legalább ne elõtted csinálja, de nem szólsz a féréjének, csak zavar, de nagyon rossz vége lehet, ha megharagszik érte. Próbálj meg nem oda figyelni.
ez az õ élete..sztem ne kavarj be mert ha a férje nagyon-nagyon szereti bemesél neki minden hazugságot és így te lennél a szépen magyarul megmondva te lennél szarba

Nemrég derült ki, hogy diszgráfiás vagyok (kb 1 éve) és azt mondták az iskolába, hogy az egyetemeken bizonyos szakokra nem (nagyon) vesznek fel diszgráfiásokat. Érettségi előtt állok úgy, tehát a kérdésem hogy ez igaz vagy nem igaz?

Diszgráfiámat részletezem: Nem súlyos tehát plusz pontot nem kapok érte, de a 2 tantárgyból aminél legjobban előjön( magyar, német), 2 szóbeli tételt húzok ,tehát nem írok írásbelit, és nem is ezeket a tantárgyakat viszem tovább, hanem történelemből emelt szintű érettségit teszek és angol nyelvből középszintűt és ezekből duplázok, e mellett van 2 középfokú (angol, német) nyelvvizsgám(nyelvvizsgánál nem kértem mentességet, mert nem lehetett tehát nem számítógépen írtam, le is vontak rengeteg pontot a helyesírás miatt de meg lett a nyelvvizsga így is) és a nemzetközi igazgatási szakok érdekelnek , emellett a pedagógiai szakok és egy külföldi egyetemet is befogok jelölni Ausztriában(németül jól tudok beszélni, csak írásba vagyok gyengébb), tehát azt nem hiszem el, hogy azért mert vkit, csak mert diszgráfiás és olyan tantárgyakból használja fel a mentességét amelyek nem is annyira fontosak számára a továbbtanulás szempontjából , csak azért nem veszik fel mert diszgráfiás és mást aki rosszabbul tanul rosszabbak az érettségiei felveszik.

Legjobb válasz: Nem arról van szó, hogy nem vesznek fel hanem néhány helyen kizáró ok a dysgráphia. Különben kihasználtad a mentességet, hiszen érettségin nem írásbelizel, hanem két szóbelit húzol. Azért ez nagy könnyebbség. Szerinted milyen egy dysgráphiás pedagógus?

Nem arról van szó, hogy nem vesznek fel hanem néhány helyen kizáró ok a dysgráphia. Különben kihasználtad a mentességet, hiszen érettségin nem írásbelizel, hanem két szóbelit húzol. Azért ez nagy könnyebbség. Szerinted milyen egy dysgráphiás pedagógus?
A kérdező hozzászólása: Angol történelem szakos tanárnak készülnek, de valószínûleg legutolsóként jelölöm meg a tanári szakot.Tudnál néhány példát mondani olyan szakokra, ahol kizáró ok a diszgráfia.Köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Igen kihasználtam a hosszú szövegben leírtam, hogy németbõl magyarból kihasználom.Azt tudja valaki esetleg, hogy az a 2 2 szóbelis érettségim ugyanannyit fog-e érni, ha jól sikerül(85-90%), mint másnak akinek ugyanannyi csak normális érettségit írt?
A tanári szakokon sok helyen kizáró ok. De ez helyileg is lehet meghatározott. Kizáró ok a rendészeti sulikban, óvónõ képzõkben is a részképesség zavar. Igen, ugyanannyit fog érni az érettségid, mint a "normális" érettségi.

Van egy gondom. Amiért olyan szinten szégyellem magam, hogy úgy érzem elrontottam ezzel életem egy részét. Legtöbb lánynak nagyon fontos, hogy kivel és hogyan veszitse el a szüzességét. Én már nem tudok mit gondolni. Mit tegyek?

Az történt, hogy 13-14 éves koromban kezdtem el érdekl?dni nagyon a sex után, de nem úgy, hogy bárkivel elmentem volna. Ugyanis 15 évesen smároltam el?ször és még azt sem tudtam rendesen elképzelni hogy megy rendesen, nemhogy a sexet. A lényeg az egészben, hogy elkezdtem magamhoz nyúlni és egyre többször, majd mindig másképp, de mindig csak simogatás, küls? ingerlés volt. Amikor már mindenre ráuntam akkor hosszabb tárgyakkal próbáltam elérni azt, hogy elképzeljem, hogy egy pasival sexelek. Az úgynézett ki, hogy a párnámra feküdtem, a bizonyos tárgyat a bugyimba raktam és "sexeltem" magamban. A gond akkor volt, amikor a tárgy felcsuszott. Rettenetesen megijedtem, természetesen elszakitotta a hártyámat, tehát véreztem. Kegyetlen hülye voltam, nem is tudom hogy tehettem ilyeneket, de valami pszichés gondjaim lehettek ill. vannak.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F

Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F
Ne érezd magad egyedül. Két barátnõm is volt, akiknek ugyanezen módon sikerült elintézni a nehezebbjét. Szerencsés lesz az elsõ barátod. Csak a kellemes oldal jut neki.
Köszönöm, sok sikert neked is! :) Remélem a párod is úgy fogja a helyzetedet értékelni, ahogy én! :) A kibeszélésrõl meg sajnos azt kell hogy mondjam, hogy az exek titkainak a kibeszélése mindenképpen megtörténik, a normálisabbik fele a pasiknak vagy nem mond nevet, vagy egyáltalán semmit, amivel téged be lehetne azonosítani, csak magát az eseményt, hogy kikérje egy haverja véleményét. Ezért én is nehezen árulok el titkokat egy kapcsolatban elsõre, nehogy aztán rövidesen nevetség tárgyává váljak, ha esetleg rövid ideig tart a dolog, mert úgy vettem észre hogy ez alól a nõk egy része sem kivétel!
Mondd azt majd, hogy a túlzott sportolás miatt szakadt át, vagy ilyesmi:)
Ja, értem. De ugye most már rendben vagy, vagy én is fejtsem ki még egyszer, hogy mennyire semmi okod nincs ezen parázni? :) Egyébként annyira nincs, hogy elõször nem is értettem, hogy tulajdonképpen mi az, ami miatt szégyelled magad... Ja és: természetesen szûz vagy. Ezt nyugodtan változtasd meg, ha úgy alakul. :) De csak okosan persze, ne ess át a ló másik oldalára. :)
Ezt akartam én is mondan! Szerinetm ne kösd az orrára a titkod! Mond azt, hogy tampon szakította át, nõdoki is megmondta! Jobb megtartani az ilyen dolgokat, nem érzed magad kellemetlenûl mikor elmondod és egy esetleges szakítás után sem kell attól rettegned hogy vajon kinek mondhatta el! 28F
hát nem tom, én picit máshogy nézem a szüzesség elvesztését, nem a szûuhártya megléte dönti el szûz vagy e vagy sem... én úgy vélem majd akkor fogod elveszteni ha egy pasival csinálod/vagy lánnyal szal kell hozzá a másik személy, ilyen erõvel azok a fiúk sem szüzek akik pl. mûpuncit használnak? Na ugye...:) Szóval semmi aggodalom, a párodnak meg sztem elmondhatod nyugodtan hogy amikor huncutkodtál picit hevesebb voltál a kelleténél ennyi ;) 22F
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy attól én még szüz vagyok :) nem ez érdekelt engem, de azért köszi a véleményeket! nem ezen izgultam én. Hanem, hogy mit mondjak, hogy mondjam és egyáltalán elmondjam-e és hogy kezeljem az egészet. A majdnem durván fogalmazó kommentelõnek: Örülök, hogy nem fogalmaztál durván, mert még igy is kicsit lenézõnek hatott az amit irtál mert nem arról van szó, hogy nem tudom mitõl szüz valaki vagy mitõl nem :) Lehet, hogy a leirtakból te ezt szürted le, akkor én kérek elnézést! De köszi a véleménymegosztást! :)
No. 1 Részemrõl "rövidke" életem során két lány szüzességét vettem el. Az aki azt mondja, hogy ez a világon a legjobb buli, az hazudik. Az érzés, hogy valakit szeretek, és annak ezzel (még ha kellemes) fájdalmat okozok, elég sz*r dolog tud lenni. Mellesleg az elsõ lánynál nem is tudom melyikünk volt jobban zavarban... No. 2. Van annak más természetes módja is, hogy a szûzhártya átszakad. Lehet ennek sportból eredõ oka, vagy esetleg hasonló baleset, mint a Tied. Véleményem szerint ne aggódj azon, hogy mit fogsz mondani, mert ha valakinek azt mondod, hogy õ az elsõ, akkor az önmagában nagyon sokat jelent (fõleg, hogy annak akinek nem volt dolga még szûzzel, annak fogalma sincs róla, hogy milyen lehet egy szûzhártya átszakítása, és mellesleg, amit mondasz az igaz). Az egyetlen lényeges, hogy szeressétek egymást. 26F
Ajj nem kéne zen ennyire kiakdnod:9 semmi probléma..emiatt nem kell kellemtlenül érezned maagd...:) ha apárodnak elmeséled biztos megérti majd...de ha úgy érzed , h a jövedõbelid túl "prüd2 ehez akk egy enyhített verziót adj elõ:D pl ne azt , h mittudom én mit dugtál fel és akk hanem amikor fiatalon ismerkedtél a testeddel és kcsit túlzásba vitted és hopp:d vagy , kamuzz és mondd , h sportolásközbe szakadt el....de ez kapcsolat függõ.ha ynitott akk meglehet neki mondnai , h mi történt...am az se biztod , h észrevenné, h "nem vagy szûz" mert enm kötelezõ vérezni:) remélem vmit segítettem:D
Nem tudom, lehet hogy én már más generáció vagyok (31/N), de "az én idõmben" nem volt totál természetes dolog, hogy egy lány a vibrivel véletlen elveszi magának a szüzességét... De tényleg lehet, hogy a mai tizen-huszon éves srácoknak már a szemük sem rebben ettõl. Anno még olyan misztériumban lebegtünk a fiúk elõtt, hogy szinte el sem hitték, hogy mi is masztizunk:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is :) Persze, hogy segitettél. Eddig mindenki! Rendesek vagytok, köszönöm.
Nem mondok semmit, mert az elõzõek mindent elmondtak. Nincs veled semmi gáz. :) Látod, ha ezt akkor megkérdezed, akkor nem paráztál volna rajta eddig. Igaz, akkor valószínûleg nem volt gyakori. :) Ezt viszont nem értem: "Egyrészt gáznak tartom mert már elég sok pasival voltam, többször le is feküdhettem volna valakivel, de én csak azért nem tettem mert fõleg egyéjszakás kalandok voltak" Most akkor voltak egyéjszakások vagy sem? Mert akkor nem lennél szûz...
A kérdező hozzászólása: Az egyéjszakást nem úgy értettem. Hogy mondjam, egy estés? :) tehát csak összejöttem velük, 2vel jártam egy rövid ideig, de ennyi. Nem feküdtem le egyikkel sem.
na az egyik elõttem író remek dolgokra biztat :S szerintem semmiképpen se hazudd azt a párodnak, hogy voltál már pasival. mégis mi értelme lenne? elvégre egy kapcsolat a kölcsönös õszinteségen alapul. egyébként én is hasonló módon szakítottam át a szûzhártyámat, de sosem gondoltam volna, hogy emiatt szégyenkeznem kellene. ha találsz egy megértõ és rendes fiút, akibe szerelmes leszel, és õ is beléd, akkor mire pár hónap múlva eljuttok a szexig, nem fog számítani, hogy van-e szûzhártyád vagy sem. ha megbízol a srácban szerintem nyugodtan elmesélheted neki fiatalkori masztis szárnypróbálgatásaid :)
egyik elõttem szólónak igaza van, még szûz vagy:) És ne izgulj, ismerek egy lányt akinek a tampon szakította át (elsõnek használta, m fél hogy fájni fog ezért jól megküldte, dehát a végeredmény kicsit fájt neki)
Miért kellene elmondani ezt a történetet, ha kínosnak érzed? 19 évesen nyugodtan mondhatod, hogy volt már egy partnered, és azt pedig, hogy mégsem vagy olyan tapasztalt az ágyban, oldhatod azzal, hogy "volt egy rosszul sikerült kapcsolatod", ahol volt ugyan szex, de annyi azért nem, hogy tapasztaltabb legyél. Én nem mondanám el ezt a történetet egy fiúnak, nem bízom annyira a reakcióikban- volt már, hogy olyan dolgok fordították a vonzalmat közönybe, amirõl még álmomban sem gondoltam volna. Egy kezdõdõ románc akármin megbillenhet, amit már nem lehet "visszacsinálni". Különben is, attól az egyszeri "felcsúszástól" eltekintve, az elsõ igazi aktus még ugyanúgy fájhat- nekem nemcsak az elsõ fájt, hanem utána a sokadig is, ráadásul én az elsõnél sem véreztem, pedig szûz voltam, más egyéb tárgyak sem jártak bennem elõtte.
Szerintem ez nem a világ vége. Legalábbis ha az én barátnõm elmesélne egy ilyet, nem akadnék ki. Valószínû, hogy meglepõdnék, de ennyi. Nyugodtan mondd el a jövõbeli párodnak. Ha szeret, nem fogja érdekelni. Ha pedig emiatt kiakad és szakít veled, jobb is, hogy úgy alakult. Legalább az elején megtudtad, hogy egy bunkóval állsz szemben.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ez most jól esett. Úgy értem még soha senkinek nem mondtam el. Még igy sem mertem, de már elegem lett abból, hogy évek óta ezen görcsölök. Most egy kicsit megkönnyebbültem, de még idõ kell a teljes elfogadáshoz. És külön örülök, hogy ezt egy érettebb fiú irta. :)
A "megspórolod" az "megkíméled" akart lenni, bocs, többnyelvû gondolkozás megárt, rohadt vizsgaidõszak elveszi az ember eszét! (ersparen)
A kérdező hozzászólása: második: erre én is gondoltam még 3 éve, de azóta meggondoltam magam. Azért kifogásokat azért nem akarok kitalálni, hogy nekem "jobb" legyen. Mert nem lesz, ugyanis ezzel már hazudnék. harmadik: ennek örülök. Viszont attól is rettegek, ha elmondom az illetõnek és tényleg egy kretén és otthagy emiatt akkor röhögve szalad mindenkihez, és elmondja. Aztán én meg az utcára sem mernék kilépni, ha ezt mindenki megtudná. De, azért még szerencse, hogy jó emberismerõ vagyok. Eddig a jó sok pasiból egynek sikerült átvernie, de azóta õ is bánja. köszi mégegyszer mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Asagrim, nem gond. Megértettem :) A vizsgákhoz pedig sok sikert :)
Tudod hány lány szakítja át magának pl. vibrátorral? Hát elég sok. Ráadásul megkíméled magad a késõbbi fájdalmaktól, kellemetlenségektõl. Nyugodtan mondd el a barátodnak, hogy maszti közben "eltávolítottad", nem fog haragudni :)
21/F vok. Figyelj csak nyuszi, annyira túl reagálod ezt hogy csak na.Meg értelek hogy szégyelled de szerintem ebben semmi extra sincs, tudod az én bnõm problémája ugyan ez volt =) és amikor elmondta tökre hittem is neki mert láttam hogy nehezen mondja el, de meg is nyugtattam hogy ebben semmi szégyellni való nincsen, és most meg nyugtatlak téged is hogy ne szégyelld...végül is szûz vagy csak történt egy kis baleset :) na puszillak össze vissza ;-)
Mi van Bretso ideges vagy? Nem volt ma este tilitoli, mert ünnep van?
Khm. Elõször elég durván fogalmaztam, de meggondoltam magam, mielõtt elküldtem volna a választ. Szóval. Nem attól leszel szûz, hogy van-e szûzhártyád, hanem hogy ficánkolt-e már benned pénisz. Ennyi erõvel nincs szûz fiú? Most gondolj bele. Õ sem dugott még, de szûzhártyája sincs! Meg mi van azokkal a lányokkal, akiknél egészségügyi dolgok miatt kell mûteni a szûzhártyát? Õk már alapjáraton nem szüzek? Teljes képzavarral küzdesz. 26/F
Szerinted egy férfi hogyan veszti el? Nõvel, pedig nekik sem egy nõ okozza az elsõ szexuális élményüket. Nõ is csak férfival tudja, hiába szakította át azt a hártyát egy dildóval. Tehát még ha magadba is toltál 15 szett vibrátort, akkor is szûznek számítasz addig, amíg nem voltál férfival. Nyugi. Sajnos a legtöbb szexuális zavar beképzelt félelmekbõl és szégyenérzetbõl ered, mint a te esetedben is. Egy biztos: szûz vagy. Nem a hártya számít.
A kérdező hozzászólása: Igen, sokkal jobban vagyok, mint mielõtt rászántam volna magam, hogy ide kiirjam :) és ezt a kedves kommentelõknek köszönhetem, hogy ilyen rendesek voltak/voltatok! :) Tulajdonképpen szerintem azért szégyellem magam miatta, mert nekem az volt gáz, hogy egyáltalán magamhoz nyultam. A mai fiatalok számára ez tök természetes, sok lány nyiltan beszél róla. Nekem egy kicsit még mindig fura, vagy nem is tudom gáz.. vagy valami ilyesmi :) Nem is mertem/merném soha bevallani senkinek. Most nem az esetre gondolok, hanem simán a masztizásra.

SOS! Nagyon-nagyon fáj az aranyerem, lehet ezzel vmilyen ügyeletre menni? ! Úgy érzem, hogy nem bírom ki reggelig!

Legjobb válasz: Uh, hát azzal én nem mennék nagyon máshova, ha van megszokott proktológusod. Szoktad kenni? Nekem a hideg kövön való üléstõl mindig kijönne, de minden nap kenem Aurobin kenõccsel, így nem tud kijönni.

Uh, hát azzal én nem mennék nagyon máshova, ha van megszokott proktológusod. Szoktad kenni? Nekem a hideg kövön való üléstõl mindig kijönne, de minden nap kenem Aurobin kenõccsel, így nem tud kijönni.
A kérdező hozzászólása: Jaj, de kedves vagy! Szóval voltam dokinál és kiderült, hogy nem is az aranyérem fáj ennyire, hanem végbélrepedésem is van... ezért nem használtak az aranyeres kenõcsök. Írt fel fájdalomcsillapítót meg kenõcsöt, és mondta még, hogy próbáljak meg az étkezési szokásaimon változtatni. Na, nem mintha eddig gyorskajákon éltem volna, szóval nem tudom, hogy hoz-e eredményt. Ha nem javul a helyzet, akkor pedig meg kell mûteni, mert azt mondta, hogy ez csak egyre rosszabb lesz, én meg még nagyon fiatal vagyok, egyetemista.
Szerencsés vagy, hogy ilyen kedves, lelkiismeretes ismerõsöd van! Írd majd meg mi történt, remélem azóta már sokkal jobban vagy!
Szia! Intimtornás könyeb olvastam, hogy jót tesz, ha leveszed róla a belsõ szerveid súlyát, magyarul úgy helyezkedsz, hogy a feneked magasabban legyen, mint a mellkasod. Pl lehajolsz, vagy az ágyon térdelsz könyökölve vagy leengedett vállal. Lehet, hogy ez enyhíti a fájdalmat is, esetleg, én kipróbálnám.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm a válaszokat! Végül felhívtam egy ismerõsömet, lelkes rezidens...cikinek éreztem hajnali 2-kor hívni, de végül nem volt gáz. Nagyon rendes volt, hajnali 3-kor hozott gyógyszert, kúpot, kenõcsöt is. Du. pedig megyek dokihoz, most hívott, hogy azt is lebeszélte. Köszönöm még egyszer a tanácsokat!
Ügyeletre lehet menni, mert adnak valamilyen fájdalomcsillapítót, de ha jól emlékszem, meleg vízbe is szoktak vele ülni.
Ilyenkor nincs más lehetõség mint lidokain kenõcs, de csak óvatosan, bekenni, ne menj ügyeletre, nem tudom mit csinálnának vele, de az biztos hogy ülnél két órát egy kemény padon. Napközben magán-proktológushoz, vagy ha vidéken vagy, sebészhez menj.Addig locsold hideg vízzel, ha van bidé nálatok.És szedni: DETRALEX tabletta, ahogy le van benne írva. Ez nagyon jó! Ki ne hagyd!-jobbulást.
Nekem ennyire nagy nem volt, de nekem nem annyira külsõ aranyerem volt szerintme, hanem belsõ... Néha annyira kijön, hogy kibírhatatlanul fáj, rendesek elszédülök a fájdalomtól és szó szerint cseppekben folyik rólam a víz. Szerencsére ilyen csak 2-3 alkalommal fordult elõ életemben. Nekem az segített, hogy lefeküdtem az ágyra, háttal. De nem tudom hogy mondjam, úgy képzeld el mintha félúton lennél fekvés és ülés között. Vagy feküdj oldalra, kicsit összegörnyedve, ahogy jobbnak érzed. Volt, hogy 2, 5 órát szenvedtem így mire elmúlt a fájdalom. Ha ritkán jön ki nem fontos orvoshoz menni, de ha ilyen komoly akkor nem ártana. Máskor szerintem kúpot is vegyél. Én Hemorid vagy Mastu kúpokat szoktam venni, illetve hemorid kenõcsöt. Ha nincs kúp a kenõcsbõl teszek belülre is. Szerintem tegyél te is, hátha segít ártani biztos nem fog. Sajnos nem tudom most hová szaladhatnál vele, ügyeleten nem tudom mit csinálnak.
Doh, az tényleg nagyon nagy...
A kérdező hozzászólása: 6 éve van aranyerem, és évente max. 2x jött ki, ami fél nap alatt el is múlt, nem is fájt, csak egy borsónagyságú bogyó ott volt és ennyi, ezért nem mentem dokihoz. Viszont ez most egy dió nagyságú...jesszus, nem bírom, komolyan mondom.
Hát ezaz, nem akkor kell kenni, mikor fáj, hanem megelõzésképpen. Nekem 19 évesen jött ki elõször, de akkor nagyon, ülni alig tudtam. Akkor voltam vele orvosnál, de nem csinált vele semmit, azóta kenem Aurobinnal. A már kint levõt 1-2 hét alatt visszahúzza, és ha mindennap használod, soha nem jön ki. Rá van írva, hogy mindennapi használatra nem ajánlott, de 4 éve használom, semmi bajom tõle. Más kenõcsöt ne vegyél, semmit nem érnek. Az Aurobin vényköteles, de nekem már sokszor kiadták kis gyõzködésre (végülis mi rosszat csinálhatnál egy aranyérkenõccsel...).
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nincs orvosom, mert még nem voltam vele, nem volt még ilyen durva! Viszont ma nagyon kijött, és a sírás kerülget, annyira fáj! Vettem du. kenõcsöt, de semmit nem ér. :(
A kérdező hozzászólása: Szia, ma már vérzett is valamim, de végre alig fáj! Ma voltam elõször azóta WC-n, mert nem mertem eddig, de egyáltalán nem volt durva. Mondjuk lehet, hogy a sok kencefice, kúp meg gyógyszer miatt. :) Amúgy elég sok gyümölcsöt eszek, mondhatni gyümölcsfüggõ vagyok, szóval nem is értem... Mondjuk pont a banánt nem eszem napi szinten, de akkor kipróbálom, hátha beválik. Köszönöm a tippet! :)

Szülők ti meg engednétek, hogy a lányotoknál aludjon a barátja? (7 hónapja vannak együtt, a lányom 16 éves a barátja meg 18, nagyon jól ki jönnek egymással, meg mi is vele, ugyan ez a fiú szüleivel a lányommal nagyon rendesek!

Legjobb válasz: az én nõvérem a barátjával eggyüt alszik,igaz ebbõl már házasság lesz és pap növendék a barátja (ha valakinek beugrik hogy hoppá papnak nincs felesége az a római papoknál van,õ görög katolikus pap lesz nekik lehet)

én azzal a feltétellel engedném, hogy legyen náluk gumi. onnantól kezdve rájuk kell zárni éjszakára az ajtót azt' csókolom. ha belegondolsz a két család kedveli egymást. szóval baj nem lesz. csak védekezzenek. és kultúrált helyen szerelmeskedjenek. L/19
az én nõvérem a barátjával eggyüt alszik, igaz ebbõl már házasság lesz és pap növendék a barátja (ha valakinek beugrik hogy hoppá papnak nincs felesége az a római papoknál van, õ görög katolikus pap lesz nekik lehet)
Te most a szülõ vagy és ez a véleményed vagy a fiú? Ha a szülõ vagy és ilyen a véleményed akkor engedd.
Én is megengedném valószínûleg, teljesen egyetértek a korábbi véleményekkel. Szerintem is megteszik ha akarják, akkor is ha a szülõ nem akarja. Különben meg lehet hogy tényleg csak aludni szeretnének.
Szerintem engedd meg neki, 7 hónapos kapcsolat ilyen korban szerintem azt jelenti, hogy mindketten érettebbek az átlagnál. Ha szeretkezni szeretnének, ígyis-úgyis meg fogják tenni. Ha csak egyelõre együttaludni, az is teljesen elképzelhetõ (tapasztalat, lejjebb kifejtve). Ha engeded az együttalvást, és lefekszenek egymással, akkor elég nagy az esélye annak, hogy a lányod veled osztja majd meg elsõként, ami eléggé meghatározza a kapcsolatotok jövõjét! Ha te nem akarod, hogy megtegyék, de megteszik, ne érezd, hogy ez miattad történt, mert ahogy mondtam, ha õk meg akarják tenni, megteszik a szülõk engedélye nélkül is! Ha nem engeded az együttalvást, a lányod lehet, hogy eltávolodik tõled, akár szexelni akart, akár tényleg csak együttaludni. Én többek között emiatt nem vagyok már jó kapcsolatban a szüleimmel, mert sosem engedték, hogy együtt aludjunk, sosem oszthattam meg velük, hogy épp mi történik a kapcsolatunkban, mert túlságosan féltettek és korlátozni akartak. Pedig én 17 voltam amikor elõször együtt akartam aludni a barátommal (3 hónap együttjárás, 3 év barátság után), és tényleg kezdetben csak aludni.. Kéthetente 1x együtt is aludtunk a szüleim tudta nélkül, és csak 5 hónappal késõbb feküdtünk le.. 20/L
Én megengedném nekik. Osztom a többiek véleményét, inkább otthon történjen meg ágyban, párnák közt, mint egy diszkó vécéjében... Elõtte érdemes beszélgetned a lányoddal, a fogamzásgátlás lehetõségeirõl. (Ismerõs anyuka mindent megbeszélt az akkor 16 éves lányával, még azelõtt elkezdte szedni a lány a fogamzásgátlót, hogy megtörtént volna az elsõ. Õk egy nagyon szép 4 éves szerelem után szakítottak.)
Nekem lányom lenne:D 1hónap után engedném...:D amúgy még régebben volt bnõm, 19voltam, õ 15. És nálam aludt mindig:) nemvolt semmi gond sose! Mindig védekeztünk is:)
persze. ha dugni akarnak nem kell ahhoz egymásnál aludni. és mennyivel lenne jobb egy bokorban, az erdõ szélén?
Igen:)
Igen, de mondd meg neki, hogy szeretkezni még talán korai lenne. Csak az a gond, hogy ha elõszörre ezt meg is állják, az együtt alvás után 1 hónapon belül lesz ott más is.
Most szilveszterkor mi lesz? 9 hónap azért már elég sok!
Hurrá! Öt hónap múlva beírod, hogy 14 hónapja vannak együtt? Ez most valami hülye teszt a részedrõl? Lehet, hogy már réges-rég túl lesznek a szex kezdeti lépésein, de majd még mindig nem alhatnak együtt(nem szexrõl, alvásról beszélek), hogy egymást átölelve alhassanak el, illetve az mellett ébredhessenek, akit szeretnek. Ez az év vicce lesz a családotokban :D
Ha megbíznak egymásban, meg a szülõk is a a fiúban simán. Inkább egy olyan emberrel veszítse el a lány a szüzességét, akit szeret, nem igaz? Fél évesesnél hosszabb kapcsolat ilyen korban szuper, és ha még most tervezik, valószínû együtt is fognak maradni. Szerintem beadhatod a derekad es egy korábbi hozzászólónak igaza van, nagyon jót tesz egy gyereknek ha a szülõvel mindent meg tud beszélni, akár a kényesebb témákat. Finomaneg is lehet kérdezni a lánytól, hogy mik a szándékai. Ha van köztetek bizalom, el fogja mondani és ha megérted a legjobb anyának fog tartani. Légy vele nyitott, õszinte és megértõ. Nevelõ, de nem (feltétlen) tiltó. Hosszútávon mindkettõtöknek így jó. Neked azért, mert tudod, hogy éjszaka hol van a lányod, tudod, hogy kivel veszti el, (ha egyáltalán elakarja), jobb lesz a kapcsolatotok es nem fog hazudni. Sok sikert!
Szerintem a kiscsaj már nem szûz, de ha az is akkor mondjuk ma estig. :) Amúgy meg gondold magadat a lányod helyébe! Te ilyen fiatalon mit akartál volna? Azt hogy a szüleid segítsenek és jófejek legyenek, vagy hogy tiltsanak mindent? Ha a lányodat rendesen felvilágosították akkor semmi gond nem lehet!
nekem 15 évesen is megengedték, és kb fél éve voltunk együtt az akkori szilveszterkor, ilyenbõl nem volt gáz nálunk soha, anyámmal lakok amúgy 20L
igen. Inkább nálunk aludjanak (mert akkor lelõhetem a srácot) mint a fiunál aki lehet, hogy este baltás gyilkos.
szerintem ha errõé kérdez a lányod akkor csak szimplán nyomj a kezükbe egy csomag óvszert, kacsints rá, és menj el otthonról, és úgy 8-10óra múva mennj haza.ha ez többször megismétlõdik, és rájönnek az idõre akkor tudnak készülni hogy akkor megy hozzá az ember, és minden oké.mindig tudni is fogsz róla amikor eggyütt vannak, mert az ingyen óvszerért, cserébe mindig tájékoztatni fog.
Megengedném.
Még mindig nem engedted meg nekik?(A kérdés ismételt kiírásából ítélve, nem.) Ne aggódj, a lányod már biztosan nem szûz.
igen. ha sexelni akarnak akkor így is úgy is fognak.... és inkább nálatok tegyék mint egy vadidegen 'haver' autójának hátsóülésén, nem?
Meg ! Ha azt akarnák azt máshol is megtehetik !
meg hát
9 hónap, jézusom :D :D :D tuti nem szûz már
Akkor már mindenórásak? :)
A kérdező hozzászólása: 9 hónapja vannak már együtt! :)
Engem anyukám 15 évesen engedett elõször fiúnál aludni, mikor 4 hónapja voltunk együtt. Mégis vártunk még a szexszel még fél évet... Ahogy írta már más is, ha le akarnak feküdni egymással, akkor akármikor megtehetik, nem kell ahhoz éjszakának lenni. Úgyis érzik, hogy mikor van itt az ideje..
Én is 16 voltam, mikor összejöttem a barátommal, Õ pedig 18. Mi 9 hónapja voltunk együtt, mikor elõször nálunk aludhatott a barátom, de mivel a húgommal közös szobám van, így nem alhattunk együtt... Én kiosontam mellé éjjel, de csak pár órára, mivel a hallban aludt, ahol mindenki átjár... Aztán 1 éve voltunk együtt, mikor szilveszteri buliba mentünk, és akkor is nála aludhattam, de nem úgy, hogy külön megkérdeztem, hanem egyértelmû volt, hogy nem megyek haza a buliból... Akkor feküdtem le vele. De késõbb sem soha azért szerettem volna Vele aludni, mert szexelni akartunk, hanem mert annyira jó dolog a karjaiban elaludni. És igazából már 20 éves múltam, 4 éve vagyunk együtt, és még mindig nem alhatok nála bármikor... Kb 3 havonta egyszer engedik meg, hogy ott aludjak nála, de akkor is egy csomó veszekedés árán, hogy mégis miért akarok ott aludni. Ezt túlzásnak tartom, egyrészt a 20 évem miatt, másrészt az eltöltött 4 évünk miatt. Szerintem ha látod a fiatalokon, hogy tényleg odavannak egymásért, ha megbízol a srácban és a lányodban is, ha úgy látod, lehet jövõje a kapcsolatuknak, akkor nyugodtan engedd meg. Engem már teljesen tönkretesz lelkileg, hogy a szüleim mennyi mindent nem engednek meg, és csak annak köszönhetem, hogy a barátom velem maradt, hogy annyira szeret... De a lányod korában folyamatosan rettegtem, hogy mikor hagy el amiatt, hogy a szüleim mennyi minden nem engednek meg nekem, és teljesen ki voltam készülve ettõl. 20/L
sztem beszélj a lányoddal, hogy a szex még korai, és csak úgy engeded ha az nem lesz
Igen. Anyu nekünk 5 hónap után engedte, a srác 19 én 16(najó és fél) voltam. Nagyon jól kijöttünk... aztán az egyetem mindent elrontott... Ha tiltjátok, megtalálják a módot rá. Ha nem tiltod, van esély rá, hogy ha baj van, hozzád fordul, nem csinál hülyeséget.
az én anyukám már 2 hónap után engedte hogy együtt aludjak a barátommal, pedig nem az a hú de engedékeny szülõ. de látta, hogy nagyon nagyon szeretjük egymást, meg is bízott bennem. és nem is szexeltünk az elsõ 3 együttalvásnál. én és a barátom, már 2 éve együtt vagyunk, most 18 évesek vagyunk :) semmi gond nincs az együttalvásnál, ha az a két ember szereti egymást
Jo eg!! ti hol eltek? Ha a kerdezo egy anyuka, akkor igazan szegyenlheti magat, hogy ilyet meg meg is mer kerdezni tobb vadidegentol!!! Anya vagy, a te lanyod, nemtudsz donteni? Beszel meg a paroddal! De gondoljal mar bele: 7 honap, az semmi, 16 eves lanyod van, ha baszhatneka van akkor csinalja ahol eppen akarja, de te meg szabadutat is adsz neki? gyerekek meg, akarmikor teherbe eshet a lanyod, gondolkozz picit! De a te lanyod, te szulted, lasd el az unokadat is, ha ennyire kedved van hozza. Egy anyuka, akinek 17 eves lanya van, es akinek a lanya 1 eve jar a baratjaval, es aki nemengedi meg, hogy egyuttaludjanak!!
Engedd meg különben azt fogja hazudni, hogy a barátnõjénél alszik és inkább a lányod alszik ott a fiúnál.
21:52-es ez az!!! "16 eves lanyod van, ha baszhatneka van akkor csinalja ahol eppen akarja, " csinálja csak egy kocsma wc-jében, vagy a suliban a szertárban. és igen, basszon az a gyerek, ne szeretkezzen azzal, akit szeret! én nem értem az iróniát, vagy ilyen beszûkült és buta vagy? egy lányos apa
21:52es te pont az a szülõ vagy, aki azt hiszi, hogy hú de jól neveli a gyerekét, de hidd el, hogy a lányodat már rég "megbaszta" a pasija, és nem mondja el neked. köszönheted annak hogy egy ekkora barom vagy
#16-os, te szerencsétlen. Ezt te sem gondolhatod komolyan. Akkor át se engedd hozzá, hiszen nap közben is lehet szexelni. Sõt, a fiú se mehessen hozzátok. Csak és kizárólag közterületen találkozzanak, ahol legalább 4-5 ismeretlen vagy ismerõs ember látja õket. Gondolkodj már egy kicsit... Ha szexelni akarnak, szexelni fognak. Az meg rajtad múlik, hogy hagyod, hogy ezt egy kényelmes ágyban, higiénikus körülmények között teszik meg, vagy egy erdõben, esetleg a kocsma WC-jében (persze, a te lányod oda sem jár... gondolod te). Ráadásul 17 éves. Nem azt mondom, hogy elkésne, ha nem vesztené el a szüzességét, mert nyilván nem, de azért annyira már nem is korai (felnõttként mondom, nem vagyok tini én sem). Vigyázz, nehogy túlzásba ess a nagy tiltogatással, mert egyszer csak azon kapod magad, hogy még 20 évesen is te irányítod az életét (mint pár kommenttel feljebb írta valaki...). Kedves Kérdezõ, te végül mit válaszoltál a lányodnak?
A kérdező hozzászólása: Nem engedtem meg neki, azt mondtam, hogy még egy jó darabig nem fognak együtt aludni!
És miért nem engedted meg? Mit gondolsz, lefeküdtek már egymással?
Ha nem engedted meg, akkor két dolog történhetett: - az elsõ adandó alkalommal lefeküdtek, - vagy még csak most tervezik, hogyan fognak hamarosan lefeküdni. Jobb lett volna, ha engeded.
Pedig sokáig úgy tûnt, hogy õ egy normális szülõ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!