Találatok a következő kifejezésre: Nagyon úgy ki, (384 db)

3 lakás, 1 udvar. A szitu a következő: A 3 lakás közül 1 a sajátunk. A 2 másik a szomszéd öreg páré, akik ugyan nem házasok, de együtt élnek az asszony nagy lakásában. Kinek a kötelessége takarítani?

Történt ugyanis, hogy befogadtunk egy kóbor macskát. Ez az öregasszonynak nem tetszett, mindig elkergette szegényt. Megtiltotta, hogy az udvaron etessem a cicát, ekkor a ház el?tt etettem, a kocsink mögött. Ez sem volt neki jó, mert nem tudott szell?ztetni!

Legjobb válasz: "Erre azzal jött, hogy a tulajdonhányad így meg úgy, nekünk semmi közünk az udvarhoz!" Kérd ki a tulajdoni lapot és azon ott lesz, hogy mi a hivatalos helyzet.

"Erre azzal jött, hogy a tulajdonhányad így meg úgy, nekünk semmi közünk az udvarhoz!" Kérd ki a tulajdoni lapot és azon ott lesz, hogy mi a hivatalos helyzet.
megvettétek a lakást? és ezt nem tisztáztátok? több eset lehet 1 van megosztási vázrajz, és az le van téve a földhivatalban. abból kiderülhet, hogy a kert hogyan van megosztva 2 nincs ilyen probálj a tulajdoni lapból okoskodni. mekkora (hány m2) a ti területetek, tulajdonotok. Abból konkrétan mennyi a lakás. Mennyi van azon kívül. ami marad, az lehet közös használatú udvar, és saját használatú is. vagy is-is. 3 ha mûszakilag megoldható, hogy egyáltalán ne járjatok egymáson keresztül, akkor érdemes úgy kiméretni az udvart, hogy a ti tualjdonotaok a saját udvarotok legyen, és akkor arról készíttetni megosztási vázrajzot, és azt bejegyeztetni a földhivatalba. De ahogy leírod a nyanyát, nem lesz erre hajlandó. a mi szomszédaink sem akarnak áldozni a kiméretésre, és többet használnak, mint amilyen az eredeti megállapodás volt. :(

Rajtatok fognak az átkok? Engem 23 éves koromban megátkoztak a szemembe, azóta egy csődtömeg lett az életem. Nem hittem ezekben, de nagyon úgy néz ki, hogy valami azért van benne.

Legjobb válasz: csak úgy fog rajtad, ha félni kezdesz tõle, a tudat alattidba betáplálod, bemeséled magadnak, és várod h valami rossz következzen, ettõl negatív leszel és bevonzod a rosszat, ráállsz a szerencsétlenségre, és ezt észrevenni a kisugárzáson. Nem szabad bevonzani. A jóban kell hinni, elfogadni, azt kívánni, és megköszönni, a rosszat el kell utasítani, ki kell nevetni, és jól tudod h nem érdemelted meg az átkot. majd vissza fog ütni arra, aki téged átkozott meg.

csak úgy fog rajtad, ha félni kezdesz tõle, a tudat alattidba betáplálod, bemeséled magadnak, és várod h valami rossz következzen, ettõl negatív leszel és bevonzod a rosszat, ráállsz a szerencsétlenségre, és ezt észrevenni a kisugárzáson. Nem szabad bevonzani. A jóban kell hinni, elfogadni, azt kívánni, és megköszönni, a rosszat el kell utasítani, ki kell nevetni, és jól tudod h nem érdemelted meg az átkot. majd vissza fog ütni arra, aki téged átkozott meg.
Az átok leginkább úgy hat, hogy beépül a tudatalattidba a tény, hogy megátkoztak. Ez befolyásolja a gondolkodásmódodat, az "automata célkövetõ mechanizmust", ami az agyunkba van építve. Nagyon javaslom, hogy feltétlenül olvasd el a Pszichokibernetika címû könyvet, segíteni fog! (Ijesztõ a címe, de semmi szellemesdi meg okkultizmus nincs benne, teljesen ok, én keresztény vagyok, el se olvastam volna, ha ilyesmi lenne). Könyvtárban kérjed, ha nincs meg, kérd meg könyvtárközi kölcsönzésben. Én is így olvastam. Az evangéliumokban szó van az átokról is. Én pl. nyugodt vagyok, mert meg van írva, hogy aki Jézusban hisz, azon nem fog semmilyen átok. Jézus azért is jött, hogy teljességgel szabadok legyünk az ilyen rosszindulatú szellemi befolyásoktól.

Volt egy vetélésem 2éve, most nagyon úgy néz ki h bekopogtatott a gólya hozzánk, de nagyon félek normális ez?

Akik hasonló cipőben járnak, a másodikkal már minden rendben volt? Nagyon be vagyok rezelve kétpercenként nézegetem a bugyim h nincs e valami barna, mert a vetélésem úgy kezdődött!

Legjobb válasz: Szerintem normális hogy aggódsz, de ne vidd túlzásba, mert nem élvezheted ki a terhesség örömeit. egyik kolléganõm is elõször elvetélt, de a második babával már semmi gond nem volt:)

Szerintem normális hogy aggódsz, de ne vidd túlzásba, mert nem élvezheted ki a terhesség örömeit. egyik kolléganõm is elõször elvetélt, de a második babával már semmi gond nem volt:)
Mintha magamat látnám! Ezt csináltam én is amikor újra terhes lettem. És minden egyes pociszurkálásból óriási problémát csináltam. Ha volt hányinger az volt a baj, ha nem volt akkor meg az. Hál'Istennek nem volt semmi probléma másodszorra. Ez az aggódás természetes és majd jót nevetsz magadon utólag, ha megszületik az egészséges babád.
A kérdező hozzászólása: Igen én is így vagyok :) ! Ha nincs hányingerem miért nincs? ha érzem a hasam, nem mondom h fáj, de olyan érdekes, akkor az a bajom h ugyan mi lehet, ááá! Közben biztatom magam h minden rendben lesz! De azért holnapra kértem idõpontot tudom h nem lát majd még semmit, de akarom h írjon valami progeszteront! Biztos ami fix! E-vitamint meg folsavat meg Omega3-at szedek! Remélem tényleg minden rendben lesz és decemberig kihúzza a kiskrapek:) !
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam, hogy ilyenkor valami folyás van, én már teljesen elfelejtettem! Eddig inkább száraz voltam, de tegnap óta mintha lenne valami kis sûrû valami, normális ez?
Igen, normális. Én is így voltam mint te. A vetélésem júniusban volt, januárban derült ki, hogy várandós lettem ismét. Én is állandóan azt néztem, hogy nem e jött valami barna folyás... Minden rendben volt, egészséges kislányunk lett. Szerintem mindenki fél, nehogy megtörténjen ismét! :) Ne aggódj, nálatok is minden okés lesz!
Szia!Nekem is volt egy vetélésem rá 3 hónapra lettem újra terhes és semmi gond nem volt.Nekem a doki duphastont írt fel+magzatvédõt szedtem.Most szintén szedem mert 9 hetes vagyok.Minden oké lesz csak nyugi!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok:) !!! Én is szeretném ha duphastont vagy utrogestant írna fel, ha nem akar magától én rá kérdezek majd! 9hetes voltam mikor elment 7hetesen még minden rendben volt, aztán barnázgattam és elmentem az akkori dokimhoz és már nem volt szívhang valamint a lepény le volt válva 3mm-re! Aztán mûteni akart másnap, de még aznap spontán elment!
4 vetélés után vagyok. Elsõ kettõ a 6-7. hétben, de annak egyéb okai voltak, nem para, tudtam, hogy baj lesz az elejétõl fogva. A következõt, ami egészségesnek indult, 13. héten vesztettem el, mûtéti úton, hetente néztek uh-n, de így sem vették észre, hogy valószínû 11-12. héten már elhalt a baba. Utána lett még egy, én is kétpercenként bugyiellenõrzést tartottam, de az is elment. Most, ha ismét összejön, megfogadtam, nem parázok, mert az állandó ideg, ami most volt, még az is lehet, hogy az vitte el a picit... Ne idegeskedj, az nem tesz jót. Én is igyekszem nem tenni... Kérd meg az orvosodat, hogy írjon ki utrogestant vagy duphastont, és arra is, hogy ellenõrizzen rendszeresen, mondjuk ne kéthetente, ahogy elõ van írva, hanem hetente, így valamivel nyugodtabb lehetsz.

Lehet még baba? Tegnap reggel óta nagyon gyenge vérzésem van, de már nagyon úgy néz ki hogy reggere már nem lesz semmi!

A köldököm aladt halványan látszik a terhességi barna csík,a cicim is egyre nagyobb és néha fájdogál,szombaton lesz 4 hete hogy volt a dolog és akkor a menszesz 3.napján jártam!Most akkor miért van ez a pici vérzés amihez elég tisztasági?

Legjobb válasz: IGEN örülnénk a babónak nagyon!!! menstruáltam de akkor el is múlt!Nekem 6 napig szokott tartani áttalába de akkor már az 5-6 napon nem volt semmi!Én már hallottam ilyenrõl hogy menszesz aladt esik valaki teherbe (és én soha nem is szedtem fog.gátlót)azt mondják az ilyen nõk mindig termékenyek:)

A kérdező hozzászólása: 3 napig tartott ez a gyenge vérzés, ma tartok a 30 napon és a teszt-:( de azért én még reménykedek mert székrekedésem is lett közbe, és a hasam közepén van a barna csík de szerdán megyek a dokihoz majd az megmondja az igazat rmélem jó híre lsz:)
A kérdező hozzászólása: IGEN örülnénk a babónak nagyon!!! menstruáltam de akkor el is múlt!Nekem 6 napig szokott tartani áttalába de akkor már az 5-6 napon nem volt semmi!Én már hallottam ilyenrõl hogy menszesz aladt esik valaki teherbe (és én soha nem is szedtem fog.gátlót)azt mondják az ilyen nõk mindig termékenyek:)
Hát, nem jól tudod a biológiát, viszont felülsz a pletykáknak. Nincs olyan, hogy egy nõ mindig termékeny. Egy hónapban csak egy petéje érik meg, ami max 24 óráig él. Ha ez idõ alatt nem találkozik hímivarsejttel, akkor elhal, és kész, vége. A nõk többségének ez a pete a VÉRZÉS ELSÕ NAPJÁTÓL SZÁMÍTOTT 12-16. napon, átlagosan a 14. napon szabadul ki a tüszõbõl. Ha ekkor találkozik olyan hímivarsejttel, ami nemrég - maximum 3 napja, extrém esetben egy hete - érkezett oda egy közösülésbõl, akkor megtermékenyül. ha nem találkozik élõ hímivarsejttel, akkor pedig elhal.
na és a teszt mit mondott?? Mondjuk ha véletlen semmit, akkor ne csüggedj, hanem készülj a következõ hónapra. :)
A kérdező hozzászólása: tegnap este már nem volt semmi vérzés ma reggel volt 1-2csepp és reggel mértem a hõmet 37.0
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat majd megírom hogy miújság!:)
23:56: félreértettél. Nem azt mondtam, hogy csak a 12-16. nap között eshet tehetrbe a nõ, hanem hogy csak akkor, amikor van érett petesejtje. Ez pedig csak egy nap. ha hozzáadjuk a hímivarsejtek élettartamát is, akkor maximum egy hét. tehát nem egész hónapban termékeny, hanem maximum egy hétig. De hogy ez a hét pontosan mikor van, az nõrõl nõre változik. A szokásosnál gyengébb menstruáció sajnos lehet anovulatórikus ciklus jele is. A terhességi teszt mondhat biztosat.
Kizárt a terhesség.
Én a másik lehetõség mellett tenném le a voksomat. Néhány perccel ezelõtt olvastam egy lányról aki a menstruáció alatt esett teherbe. Az Én tippem az, hogy a szokásosnál gyengébb menszesz már eleve terhesség jele lehet. Aki ugyanis menstruál a terhesség során, az sokkal gyengébb, emlékeztetõ vérzést produkál. Hajrá, kedves anyuka
szia! :) nem tudom, hogy örömmel várnátok-e a babát, vagy "becsúszna" a menzesz 3. napja az a menstruációd elsõ napjától számított 3. nap? tehát még menstruáltál? ilyen korai idõszakban nem gondolnám, hogy teherbe esel, mivel még menstruáltál is, így a beágyazódáshoz sincs alkalmas méhnyálkahártya... a mostani vérezgetés, lehet holnapra erõsödik... én ezt gondoolnám, aztán persze mindig akadnak "véletlene"... http://fru.szimpatikus.hu
A kérdező hozzászólása: 4 hete belémélvezett a párom (amúgy már van 1 kislányom)a has közepén a terhesség aladt 1 barna csík jelenik meg, ami szülés után el is múlik, de nem mindenkinek van (nézzél utánna ha nem hallottál még rólla)
Hat nekem nemtiszta amit irsz! 4 hete milyen dolog volt??? Es milyen terhessegi csikod van neked a terhesseged elejen? Egyaltalan most tutira terhes vagy vagy voltal vagy most mi is van?

Ki érzi úgy hogy most jó lenne egy nagyot szexelni? Ki-kivel és hogyan csinálná most?

Legjobb válasz: Elég keményen mutatkozik az igény :) Van egy 18 éves csaj, akivel elég lassan haladunk, mert bizonytalan. De már elvarázsolnám, és rendesen megfürdetném a gyönyörben! Folyamatosan kelleti magát, de ha komolyra fordul a szó akkor mond fût fát.. Nem tudja milyen jó lenne velem :) 21/F

Elég keményen mutatkozik az igény :) Van egy 18 éves csaj, akivel elég lassan haladunk, mert bizonytalan. De már elvarázsolnám, és rendesen megfürdetném a gyönyörben! Folyamatosan kelleti magát, de ha komolyra fordul a szó akkor mond fût fát.. Nem tudja milyen jó lenne velem :) 21/F
Most egy finom szexre vágyok, de már órák óta.Írtam is a barátomnak, hogy kívánom, és itt lehetne, de nem válaszolt:( lehet õ nem érzi ezt:(
én most 1 munkatársamat kapnám el :) és az elsõt biztos gyengedre tervezném vele, aztán a késõbbiekben jöhetne minden.. :P kár h ez nem lehetséges..:(
Én is a barátommal.Este jön haza a munkából és rávetném magam!:P de lehet ugy is lesz:P 20/L
Én úgyérzem. A barátommal. És vadul. Most épp erre vágyom.. 18/L
Én mindig úgy érzem:D Elméletben bármelyik fiatal igényes csajjal, gyakorlatban csak a barátnõmmel:D 20/F
növéremel a szobámban ! annyira jó lenne , most pont rá verem..
Én a volt pasimmal szeretném, jo keményen, a popomat... De ez már csak álom marad. :(
tyû nekem most jólesne egy érzéki, nem sietõs és nem vad szex.. de ez csak most van.. lehet holnap délután 6kor már máshogy vélekednék.. de most egy kis laza esne jól:) 17/f
Wenthwort Millerrel a szökésbõl egész éjjel....

Igaz hogy ha pou-ba 60 kakit kigyüjtünk lesz egy kis pounk a nagy mellé kit ugyan úgy nevelhetünk mit az eredetit?

Amikor koszos lesz kis csimbokok jelennek meg különböző szìnbe ebböl allítólag egy új kis pounk lesz

Legjobb válasz: nem mert nekem 80 volt már talán a 100 után

nem mert nekem 80 volt már talán a 100 után
A Gladiátorban Vas Gábor volt.
A kérdező hozzászólása: és a robin hood-ban is õ???
Milyen orrsprayt és orrszívót használsz?
Valószinû nincs eléggé megtelve az orra, vagyis mi is jártunk igy, igy nem szivtam csak ha már nagyon jött ki, mivel úgy hallottam, hogy inkább belül szörcsögött. Amúgy minnél többet szivod annál több lesz.
A kérdező hozzászólása: Stérimar orr spray, a szívót meg patikában vettem, márkát nem tudom nem látom etetek épp:) ), .Én is belül hallom a szüttyögést de nem folyik a nózija:) ).
A kérdező hozzászólása: Akkor ne szívjam????Mert félek nehogy arc üreg gyulladása legyen , vagy fülecskéje ne fájjon.
Csak akkor szívd, ha jön is valami :) ) A Sterimar jó, de csak fellazítja a váladékot. A szörcsögést az orrnyálkahártya duzzanata okozza. Ha orrszívás utá Euphorbium homeós orrsprayt fújsz az orrába, az segít a nyálkahártyát megnyugtatni..
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: Patikában kapható ez a spray??????
Igen. Mivel homeós, az egész család használhatja, nincs külön bébi és felnõtt. Nálunk nagyon bevált!

Nem sikerült az inszem, pedig nagyon bíztam benne! Ma reggel óta nagyon barnázom, ez menzesz ugye? Ki vagyok bukva!

két nap mulva kelletvolna tesztet csinálnom és ma megjött.

Legjobb válasz: Én mára nem vártam és ehhez képest ma 4. napja barnázom, és ez tuti nem mensi! Én holnap tesztelek. Én 2 nap múlva tesztelnék a helyedben ha addig marad a barnázás.

Én mára nem vártam és ehhez képest ma 4. napja barnázom, és ez tuti nem mensi! Én holnap tesztelek. Én 2 nap múlva tesztelnék a helyedben ha addig marad a barnázás.
A kérdező hozzászólása: csináljak tesztet?
Én is két nappal a nemvárt elõtt kezdtem el nagyon-nagyon gyengén barnázni. Aztán összesen 5 napot barnáztam, majd megjött.
A kérdező hozzászólása: utrogesztant szedjek még? te szedtél v.mit?
Ja, azt hozzá kell tennem, soha nem volt ilyen elõtte. (utolsó voltam)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszaitokat.azért gondoltama menszire, mert nagyon érzékeny lettem pár napja mindenen tudnék sírni és ez álltalában menzikor van így.
A nemvárt napján ha negatívat tesztelsz csak akkor hagyd abba az utrót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!