Találatok a következő kifejezésre: Nagyon érzékenyek mellbimbóim, lehet, hogy (2 db)

Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, lehet, hogy nem fogok tudni szoptatni?

Van egy olyan problémám hogy NAGYON érzékeny vagyok a melleimre!!!Régóta együtt vagyunk a párommal ? megért és tolerálja!!Szex közben sem szeretem ha csókolja vagy kicsit er?teljesebben simogatja a mellem mert nekem kellemetlen!(ez mindig így volt)F?leg a mellbimbóm!

Legjobb válasz: Ha babád lesz,át fog értékelõdni minden.Ezen azt értem,hogy lehet érzékeny a melled akkor is(sõt az is lesz!),de a baba érdekében le fogod küzdeni.Egy idõ után pedig már nem fogod kellemetlennek érezni ha a kicsi szopik,mert hozzászokik a mellbimbó.

Ha babád lesz, át fog értékelõdni minden.Ezen azt értem, hogy lehet érzékeny a melled akkor is(sõt az is lesz!), de a baba érdekében le fogod küzdeni.Egy idõ után pedig már nem fogod kellemetlennek érezni ha a kicsi szopik, mert hozzászokik a mellbimbó.
Szia! Én megcáfolom az elõzõ választ, mert nekem is nagyon érzékeny a mellem, fõleg a mellbimbóm. Szülés után csak pár napig tudtam szoptatni, mert kisebesedett mindkét mellbimbóm, és amikor szopott a pici, csillagokat láttam, úgy fájt. Utána fejtem magam, és pár nap alatt begyógyult. Tovább nem is próbálkoztam a szoptatással, mert csak kínlódás volt nekem. Sok sikert!
Én az elsõ hozzászóló vagyok és csak annyit fûznék az elõzõhöz, hogy nekem is sebes volt a mellem a szoptatás 1-sõ heteiben sõt vérzett is, de krémmel+bimbóvédõvel segitettem magamon és hozzáedzõdött a mellbimbóm.Nem egy leányálom az elején, de megéri!Két gyermekem van, mind a kettõvel végig csináltam.
szia, a kórházban el fogák mondani, hogy hogyan kell helyesen tartani a babát, hogy úgy kapja be a cicit ahogyan azt kell. Így nem fog kisebesedni a bimbód. És tényleg ne az érdekeljen, hogy neked fáj, hanem az hogy a bébidnek anyatejen kell cseperednie, ez nagyon fontos, mert a tápszertõl nem kap olyan védettséget mibt az anyatejtõl egész életére. Egy 7 hetes kicsilány anyukája. :)
Lehet. De sok oka van. Lásd lentebb.
megfázás, fogamzásgátló szedés, terhesség sok minden lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!