Találatok a következő kifejezésre: Nagyon érzékenyek mellbimbóim, lehet, (7 db)

Peteérésed van.
A kérdező hozzászólása: Peteérésem tegnap volt! Mert tegnap volt sok folyásom és szukált a petefészkem! Még nem éreztem ilyet eddig!
Peteérés. Nme mindig napra pontosan és nem mindig ugyanúgy történik meg az emberrel. Hajrá! Sok sikert!

Menszi elött vagyok egy hétel és a mellbimbóim nagyon érzékenyek, ez lehet valami tünet ilyen hamar?

Legjobb válasz: Ugyan így vagyok ,ahogy TE!Legkésõbb 12-én nem kell megjönnie!Nekem is vannak ilyen "tüneteim"!Reménykedem,hogy babám lesz!Neked is szorítok!

Ugyan így vagyok , ahogy TE!Legkésõbb 12-én nem kell megjönnie!Nekem is vannak ilyen "tüneteim"!Reménykedem, hogy babám lesz!Neked is szorítok!
Szia nekem is fájtak a melleim és terhes is lettem.
ha terhességre gondolsz, nem hiszem. pé után mindig érzékenyebbek a bimbók
Szia!Én is éreztem egy héttel elõtte, hogy érzékenyebb volt a mellbimbóm, a mellem a hasam is szurkált, de sajnos megjött!:( de önmagában ez nem sok jel, ebbõl még bármi lehet, ajánlom, hogy várd meg, míg nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat akkor csak várni tudok.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó remélem velem is ez fog történi már nagyon régóta szeretnénk a baby.

Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, lehet, hogy nem fogok tudni szoptatni?

Van egy olyan problémám hogy NAGYON érzékeny vagyok a melleimre!!!Régóta együtt vagyunk a párommal ? megért és tolerálja!!Szex közben sem szeretem ha csókolja vagy kicsit er?teljesebben simogatja a mellem mert nekem kellemetlen!(ez mindig így volt)F?leg a mellbimbóm!

Legjobb válasz: Ha babád lesz,át fog értékelõdni minden.Ezen azt értem,hogy lehet érzékeny a melled akkor is(sõt az is lesz!),de a baba érdekében le fogod küzdeni.Egy idõ után pedig már nem fogod kellemetlennek érezni ha a kicsi szopik,mert hozzászokik a mellbimbó.

Ha babád lesz, át fog értékelõdni minden.Ezen azt értem, hogy lehet érzékeny a melled akkor is(sõt az is lesz!), de a baba érdekében le fogod küzdeni.Egy idõ után pedig már nem fogod kellemetlennek érezni ha a kicsi szopik, mert hozzászokik a mellbimbó.
Szia! Én megcáfolom az elõzõ választ, mert nekem is nagyon érzékeny a mellem, fõleg a mellbimbóm. Szülés után csak pár napig tudtam szoptatni, mert kisebesedett mindkét mellbimbóm, és amikor szopott a pici, csillagokat láttam, úgy fájt. Utána fejtem magam, és pár nap alatt begyógyult. Tovább nem is próbálkoztam a szoptatással, mert csak kínlódás volt nekem. Sok sikert!
Én az elsõ hozzászóló vagyok és csak annyit fûznék az elõzõhöz, hogy nekem is sebes volt a mellem a szoptatás 1-sõ heteiben sõt vérzett is, de krémmel+bimbóvédõvel segitettem magamon és hozzáedzõdött a mellbimbóm.Nem egy leányálom az elején, de megéri!Két gyermekem van, mind a kettõvel végig csináltam.
szia, a kórházban el fogák mondani, hogy hogyan kell helyesen tartani a babát, hogy úgy kapja be a cicit ahogyan azt kell. Így nem fog kisebesedni a bimbód. És tényleg ne az érdekeljen, hogy neked fáj, hanem az hogy a bébidnek anyatejen kell cseperednie, ez nagyon fontos, mert a tápszertõl nem kap olyan védettséget mibt az anyatejtõl egész életére. Egy 7 hetes kicsilány anyukája. :)

Az utrogestannak lehet ilyen mellékhatása? Nagyon hányingerem van, főleg hajnalban és még a mellbimbóim nagyon érzékenyek.

Sajnos volt már 2 missed abom üres petezsák miatt. Most utrogestant használok. Ugye van baba azért vannak ezek a tünetek, nem pedig az utrotól? 7 hetes kismama.

Legjobb válasz: Én is utro-t szedek, és semmi bajom nincs tõle, meg amugy sincs mellékhatása! Hogy szeded? Hüvelyen vagy szájon át? Ha hányingered van akkor az a babátol és a hormonoktól is van! Utrogestan amugyis segít a megtapadáshoz, sztem jó dolog! :) Sok sikert!

Én is utro-t szedek, és semmi bajom nincs tõle, meg amugy sincs mellékhatása! Hogy szeded? Hüvelyen vagy szájon át? Ha hányingered van akkor az a babátol és a hormonoktól is van! Utrogestan amugyis segít a megtapadáshoz, sztem jó dolog! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál. Hüvelyi utrogestant használok 2*2-t. Te mióta szeded?
Én is hüvelyit szedek, de ugy mondtak h. ha nagyon sietsz, akkor be is kaphatod! Én napi 6 szemet szedek! Már az elejétõl szedem, ugy volt h. a 11.hétben el kéne hagyni, de még a dokim javasolta, h. jobb ha továbbszedem még 2 hetet! Remélem aztán már nem kell! :) Amugy voltál már uh-on? Na és most volt baba? Majd irj!
Szerintem is inkább a babátol vagy rosszul:-)Én szjon át szedtem és nem volt tõle hányingerem!Drukkolok, hogy legyen baba:-))
A kérdező hozzászólása: Már voltam 2X uh-on, utoljára 5+5 hetesen, akkor még csak petezsák volt. Kedden megyek újra. Már alig várom, de egyben nagyon izgulok is. Bár az elsõ két terhességemnél semmi tünetem nem volt.
Azért majd ird meg mi lett, jo? Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam uh-on, és 12 mm-es a pici babám. És dobog a pici szive.

Menszi előtt 6 nappal nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Sose volt ilyen. Lehet baba vagy még korai lenne?

Legjobb válasz: Szerintem lehet az is! Nekünk is hasonló tüneteink voltak,ami azóta sem múlt el...mi a 31. napon vagyunk és pozitivat teszteltünk! Remélem gratulálhatok rövidesen!

Szerintem lehet az is! Nekünk is hasonló tüneteink voltak, ami azóta sem múlt el...mi a 31. napon vagyunk és pozitivat teszteltünk! Remélem gratulálhatok rövidesen!
A kérdező hozzászólása: Reggel halvány pozit teszteltem :)
Lehet. De sok oka van. Lásd lentebb.
megfázás, fogamzásgátló szedés, terhesség sok minden lehet.

A ciklusom 21. napján vagyok. A melleim nagyon fájnak, mintha kövek húznák lefelé, meg vannak duzzadva, érzékenyek még a mellbimbóim is! A mensim előtt is szokott ilyen lenni. De most olyan más érzés! Mi lehet: közelgő mensi, vagy baba?

Legjobb válasz: Így van: közelgõ mensi, vagy baba. A terhességi tüneteket azok a hormonok oozzák, amiket a magzatlepény termel. De az még nincs a 21. napon, amikor a baba még be sem ágyazódott tisztességesen.

Így van: közelgõ mensi, vagy baba. A terhességi tüneteket azok a hormonok oozzák, amiket a magzatlepény termel. De az még nincs a 21. napon, amikor a baba még be sem ágyazódott tisztességesen.
Igaza van az elsõ válaszadónak. Ilyen korán még nem lehetnek terhes tüneteid, inkább a mensire tippelnék. :(
Én pedig a legelsõ válaszoló vagyok. Engem is áltattak már ezen az oldalon azzal, hogy tuti terhes vagyok, ez babás görbe. Nem voltam az, megjött. Én nem akarok másokat áltatni, hamis illúzióba kergetni. Jó lenne már a nemvárt elõtt tudni, hogy baba lesz-e vagy sem, de nem tudhatjuk biztosan, sajnos. A közelgõ menszesz tünetei pontosan megegyeznek a terhesség korai tüneteivel, ráadásul nõrõl nõre változnak. (Nekem pl csak menszesz közben fájnak a melleim, és akkor se nagyon.) Ezért írtam, amit írtam: ez vagy menszesz, vagy baba. Ilyenkor még nem lehet tudni.
Nekem ugyanez volt, a 21napon kezdödött mellfájdalom+mindjárt megjön érzés most a 31.napon vagyok és 3 napja késik :) Holnap szerintem már tezstelek bár hihetetlen még számomra de kezdem elhinni hogy valószínûleg kismama vagyok:) )
Én akkor is szurkolok Neked és mondom nekem ugyanigy kezdödött:)
A kérdező hozzászólása: A SZURKOLÓ leendõ kismamának köszönöm a biztatást! :) Nagyon jó ez akkor, amikor pici babát szertne valaki a párjával... A többieknek is köszönöm, még ha nyersen õszinték voltak is!
Szia! Ma 20. nap vagyok, nekem mindig fáj már ilyenkorra a mellem, De most a mellfájdalom helyett: furcsa mintha mindjárt megjönne érzésem van, és a folyásom 2. napja olyan mint még soha: testápoló szerû. Szerintem reménykedhetünk, ha nem a szokásosak a tünetek:) ) Drukkolok Neked!!
A kérdező hozzászólása: Igazad van és köszönöm, hogy õszinte voltál, hisz ennek az oldalank tényleg ez a célja, talán én vagyok túl érzékeny ebben a témában!Talán nem kellen minden tünetet lesnem magamon, lazítanom kellene azt hiszem...
Bizony, bizony lazítanod kellene, de tudom sajna, hogy ez nagyon nehezen megy. Pláne a peteérés utáni idõszak. A legrosszabb. Mert reménykedik az ember, hogy talán most, aztán, ha nem akkor nagyot csalódik. Ezért is írtam azt, hogy ne éld bele magad, mert rosszabb lesz. Ezért is rossz az, ha valaki belédbeszéli, hogy ez már biztosan terhesség. Próbálok én is türelmes lenni, de néha(mindig) nagyon nehéz. Még akkor sem tud lazítani az ember, ha megbeszéled magaddal, mert tudat alatt mindig ott van. DE bizakodjunk. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény. :) SZurkolok!!!! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!