Találatok a következő kifejezésre: Nagyon érzékenyek mellbimbóim, (19 db)

Junius 20. jött meg és azelött egy nappal voltam a párommal.1, 2 hétre rá alhasi fájdalmaim voltak és most nagyon érzékenyek a mellbimboim és csináltam egy tesztet ami persze negativ lett. Most nem értem mért ézékenyek a mellbimboim? Szerintetek?

Legjobb válasz: 1-2 hét között ovud is lehetett, akkor is görcsöl az mber most pedig azért érzékenyebbek a mellbimbóid, mert kb. menst. elõtt vagy bõ egy héttel, ami azt jelenti, hogy meg fog jönni hány éves vagy?

1-2 hét között ovud is lehetett, akkor is görcsöl az mber most pedig azért érzékenyebbek a mellbimbóid, mert kb. menst. elõtt vagy bõ egy héttel, ami azt jelenti, hogy meg fog jönni hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: ertem akkor nem lehetel terhes ugye?
A kérdező hozzászólása: segitsetek
Valami fejlemeny? Amugy a leirtak alapjan kicsi az esely arra, hogy terhes vagy. A fajdalmak valoban lehettek az ovulacio miatt. MOst hogy vagy? Hany naposak a ciklusaid altalaban?

3hónapos terhes vagyok. Félek a szoptatástol, mert nagyon érzékenyek a mellbimbóim, nem tudom elviselni, ha valaki hozzáér. Hogyan szoptassak majd?

Legjobb válasz: A szoptatás egy teljesen más dolog. Nekem mindig is érzékeny volt a mellbimbóm, párom ha hozzáért nagyon sokszor rosszul esett, zavart. Most 1 hónapos a kicsi lányom, még mindig érzékeny a mellbimbóm, de hát a babát szoptatni kell, és másképp is fogja fel az agyam. Ezt a fájdalmat el kell viselni, hiszen a kicsinek ennie kell. S idõvel edzõdik a mell is!

az utolsó elõtti válaszoló tanácsát szerintem ne fogadd meg, mert ha már van elõtejed a dörzsölés beindíthatja a tejelválasztást, ami pedig beindíthatja a szülést. és ez hormonális folyamat, nem én találtam ki!
A szoptatás egy teljesen más dolog. Nekem mindig is érzékeny volt a mellbimbóm, párom ha hozzáért nagyon sokszor rosszul esett, zavart. Most 1 hónapos a kicsi lányom, még mindig érzékeny a mellbimbóm, de hát a babát szoptatni kell, és másképp is fogja fel az agyam. Ezt a fájdalmat el kell viselni, hiszen a kicsinek ennie kell. S idõvel edzõdik a mell is!
Szia! Én mind a mai napig így vagyok, pedig már 19 hónapos a lányom. Viszont a szoptatás ezen részével nem volt gond, amikor már megszülsz az lesz a lényeg hogy tudd táplálni hiszen ez a életbenmaradás még náluk piciknél, szerintem nálad sem lesz gond.
En elmondhatom, hogy a melleim erzekenyek voltak, de a szoptatas mas. Majd meglatod, ne felj, csodalkozni fogsz, hogy nem erzel semmi ilyesmit. Csak gyonyorkodni fogsz a szopizo kicsidben.
Nekem is érzékenyek voltak az elsõ hónapban, utána már annyira nem, a szoptatás sem olyan vészes már az 5. hét után. Lehet hülyeség, de nekem az idõsebbek mondták, hogy fürdés után azért dörzsöljem a mellbimbóimat, hogy megedzõdjenek szoptatásra Én sajnos nem csináltam, mert fájt, de viszont barátnõm ezt ugyanígy csinálta, õ neki meg bevált a dörzsi... :)
szia. nekem a párom alig tudott hozzámérni a terhesség majdnem egésze alatt, de szülés utánra bõven elmúlt és simán tudok szoptatni. biztos neked is elmúlik. 5 hós kislány anyukája
Mindig ilyen érzékeny volt a melled, vagy csak a terhesség alatt? Mert a várandóság elején (nekem mesikor is) bizony extra érzékenyek, ez a terhessé végére csökkenni fog. A szoptatás a kezdetkor még érzékeny/fájdalmas lehet, de mint már mások is írták, ez pár hét alatt elmúlik. Fontos a mihamarabbi HELYES mellretétel, hogy a baba még a puha (nem a tejtõl feszülõ) melleken tudja begyakorolni a szopizás technikáját. Nézz utána a helyes mellretételnek, esetleg keress meg szoptatási tanácsadót is. NÉzesd meg a babád száját/nyelvét, hogy anatómiailag rendben van-e. Elõfordulhat, hogy picit le van nõve a nyelve (ezen könnyen segíthetnek), vagy eltérõ a szájpadlása a babának (un. gótikus szájpad) ami okozhat a szoptatásban nehézséget (fájhat az anyának, ill. a rosszabb technikával kevesebb tejhez jut a baba). De ezekre vannak praktikák, amivel segíteni lehet.
én is így vagyok, a mai napig. tényleg figyelj majd arra, hogy ne sebesedjen ki a bimbó, de egyébként menni fog, nyugi 2 gyerek után mondom
Ne aggódj, lehet, hogy még a terhesség alatt elmúlik ez a durva érzékenység, hisz még csak a harmadik hónapban vagy, sok minden változhat. De egyébként meg teljesen normális ez az érzékenység, miután megszültél, és elkezded szoptatni a babád, elõször valószínû, hogy nagyon fog fájni a mellbimbód, miközben szopik a pici. Nekem is így volt, mikor szopott a pici, nagyon fájt, ki is sebesedett nekem, de kb. 2 hét alatt elmúlt ez a nagy érzékenység! És utána már szinte meg se éreztem, ha cicizett. :) Emiatt nehogy ne szoptasd majd a babád! Csak az elsõ idõszak lesz rossz a cicidnek, ha kisebesedik majd, be lehet kenni, van rá direkt kenõcs is, ami nagyon jó! Boldog Babavárást Kívánok!
Ne hari nem olvastam végig a válaszokat de... LEhet a mellérzékenység csak tünet mig terhes vagy majd elmúlik. De nekem ezt mamám mondta hogy a mellet szülés elõtt egy két hónappal, dörzsölgetni lehet frotil törcsivel, igy a melled felkészited az igen erõs igénybevételre...! Nekem sajnos elfelejtette mondani igy én nem tudtam igy készülni, és nem voltak elõtte érzékenyek a melleim, de mégis nagyon megszendevtem a kórházi napokat! ÉS biztonság kedvéért vegyél Aventos mellbimbóvédõt, nekem nagoyn jót tett! Egy hónap után tudok rendesen szoptatni!! Kellemes babavárást!

6 hetes terhes vagyok. A melleim nem fájnak sokszor viszont a mellbimbóim folyton állnak és nagyon érzékenyek lettek. Volt ilyen valakinek?

Legjobb válasz: Hûûûû... hát elsõ terhességemnél õrültem érzékeny volt a cicim szinte végig és iszonyat rossz volt télen, mert mindentõl fájt, ami hozzáért és mikor fáztam és úgy ért hozzá a ruhám... És el is csesztem rendesen, mert emiatt nem tudtam még melltartót se hordani és ezt a cicim megsínylette. Most ennél a terhességemnél nem olyan érzékeny.

Hûûûû... hát elsõ terhességemnél õrültem érzékeny volt a cicim szinte végig és iszonyat rossz volt télen, mert mindentõl fájt, ami hozzáért és mikor fáztam és úgy ért hozzá a ruhám... És el is csesztem rendesen, mert emiatt nem tudtam még melltartót se hordani és ezt a cicim megsínylette. Most ennél a terhességemnél nem olyan érzékeny.
nekem.annyira fájt a mellbimbóm, hogy még éjjel is melltartóban aludtam.szar volt, de túléltem.aztán jött más.
Köszöntelek a várandós nõk táborában! Ez a terhességgel jár, nekem a mai napig ez van... 30+1 hkm

Ha egy fiúnak nagyon érzékeny a mellbimbója. Abból az következik h szereti h simogatom izgatom, vagy épphogy annyira érzékeny h nem esik jól?

Legjobb válasz: nekem mind2 mellembe van piercing szal ha a csaj szopogassa óvatosan az jó erõsen nem jó mert az fáááj:P

nekem mind2 mellembe van piercing szal ha a csaj szopogassa óvatosan az jó erõsen nem jó mert az fáááj:P
Az én barátomé is érzékeny, de nem jó értelemben. Azt se engedi hogy hozzáérjek, állandóan ugrál ha mégis megteszem:)
az én partnerem (azért partnerem, mert nem járunk csak szexelünk)nagyon élvezi ha nyalogatom a mellbimbóját. Rögtön "harcra" kész. :D 21/L

Nagyon érzékenyek a mellbimbóim, lehet, hogy nem fogok tudni szoptatni?

Van egy olyan problémám hogy NAGYON érzékeny vagyok a melleimre!!!Régóta együtt vagyunk a párommal ? megért és tolerálja!!Szex közben sem szeretem ha csókolja vagy kicsit er?teljesebben simogatja a mellem mert nekem kellemetlen!(ez mindig így volt)F?leg a mellbimbóm!

Legjobb válasz: Ha babád lesz,át fog értékelõdni minden.Ezen azt értem,hogy lehet érzékeny a melled akkor is(sõt az is lesz!),de a baba érdekében le fogod küzdeni.Egy idõ után pedig már nem fogod kellemetlennek érezni ha a kicsi szopik,mert hozzászokik a mellbimbó.

Ha babád lesz, át fog értékelõdni minden.Ezen azt értem, hogy lehet érzékeny a melled akkor is(sõt az is lesz!), de a baba érdekében le fogod küzdeni.Egy idõ után pedig már nem fogod kellemetlennek érezni ha a kicsi szopik, mert hozzászokik a mellbimbó.
Szia! Én megcáfolom az elõzõ választ, mert nekem is nagyon érzékeny a mellem, fõleg a mellbimbóm. Szülés után csak pár napig tudtam szoptatni, mert kisebesedett mindkét mellbimbóm, és amikor szopott a pici, csillagokat láttam, úgy fájt. Utána fejtem magam, és pár nap alatt begyógyult. Tovább nem is próbálkoztam a szoptatással, mert csak kínlódás volt nekem. Sok sikert!
Én az elsõ hozzászóló vagyok és csak annyit fûznék az elõzõhöz, hogy nekem is sebes volt a mellem a szoptatás 1-sõ heteiben sõt vérzett is, de krémmel+bimbóvédõvel segitettem magamon és hozzáedzõdött a mellbimbóm.Nem egy leányálom az elején, de megéri!Két gyermekem van, mind a kettõvel végig csináltam.
szia, a kórházban el fogák mondani, hogy hogyan kell helyesen tartani a babát, hogy úgy kapja be a cicit ahogyan azt kell. Így nem fog kisebesedni a bimbód. És tényleg ne az érdekeljen, hogy neked fáj, hanem az hogy a bébidnek anyatejen kell cseperednie, ez nagyon fontos, mert a tápszertõl nem kap olyan védettséget mibt az anyatejtõl egész életére. Egy 7 hetes kicsilány anyukája. :)

Kb. 3 hete próbálkozunk a párommal, hogy kisbabánk legyen. 1 hete nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Utalhat ez terhességre?

Már tesztet is csináltam, az negativ lett!! Tévedhet a teszt? Vagy rossz id?pontban csináltam?

Legjobb válasz: szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!

szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!
Terhesség is lehet, ám nálam például a közelgõ menstruációt jelzi a mell feszülése. Azért pár nap múlva is végezz el egy tesztet, hogy biztosabb lehess az eredményben! Szorítok nektek!
Lehet terhes vagy csak még nem mutatja ki a teszt, csinálj pár nap múlva másikat lehet az már pozítiv lesz!sok sikert!
nagyon jók a jelek, fõleg ez a forró mell-ügy... :-)én nagyon drukkolok, reménykedhetsz!
A kérdező hozzászólása: szia!ma hajnalban csinältam meg a tesztemet, es pozitiv lett!!! :) pedig csak szept.elejen döntöttük el, hogy belevägunk a baba dologba.a cicik meg mindig fäjnak! :) köszi a szurkoläst!-meg a biztato välaszokat, sokat segitettel!!
Jaj, dejó! Gratulálok a babához!!! Örülök Nektek nagyon!!! puszi!
A kérdező hozzászólása: köszi! :) nagyon remenykedek!
A kérdező hozzászólása: azota viszont ilyen forräzos erzesem nem volt, csak nagyon erzekenyek a cicieim.attol meg lehet baba?ha lemegyek a lepcsön mindig fogni kell öket mert fäjnak...
persze! ez is jó jel! Ha a cicik non-stop kényelmetlenek, akkor pláne reménykedhetsz! Drukkolok! Majd írj! elõzõ válaszoló
A kérdező hozzászólása: köszi!mindenkepp irok majd, hogy mi volt!

Az utrogestannak lehet ilyen mellékhatása? Nagyon hányingerem van, főleg hajnalban és még a mellbimbóim nagyon érzékenyek.

Sajnos volt már 2 missed abom üres petezsák miatt. Most utrogestant használok. Ugye van baba azért vannak ezek a tünetek, nem pedig az utrotól? 7 hetes kismama.

Legjobb válasz: Én is utro-t szedek, és semmi bajom nincs tõle, meg amugy sincs mellékhatása! Hogy szeded? Hüvelyen vagy szájon át? Ha hányingered van akkor az a babátol és a hormonoktól is van! Utrogestan amugyis segít a megtapadáshoz, sztem jó dolog! :) Sok sikert!

Én is utro-t szedek, és semmi bajom nincs tõle, meg amugy sincs mellékhatása! Hogy szeded? Hüvelyen vagy szájon át? Ha hányingered van akkor az a babátol és a hormonoktól is van! Utrogestan amugyis segít a megtapadáshoz, sztem jó dolog! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál. Hüvelyi utrogestant használok 2*2-t. Te mióta szeded?
Én is hüvelyit szedek, de ugy mondtak h. ha nagyon sietsz, akkor be is kaphatod! Én napi 6 szemet szedek! Már az elejétõl szedem, ugy volt h. a 11.hétben el kéne hagyni, de még a dokim javasolta, h. jobb ha továbbszedem még 2 hetet! Remélem aztán már nem kell! :) Amugy voltál már uh-on? Na és most volt baba? Majd irj!
Szerintem is inkább a babátol vagy rosszul:-)Én szjon át szedtem és nem volt tõle hányingerem!Drukkolok, hogy legyen baba:-))
A kérdező hozzászólása: Már voltam 2X uh-on, utoljára 5+5 hetesen, akkor még csak petezsák volt. Kedden megyek újra. Már alig várom, de egyben nagyon izgulok is. Bár az elsõ két terhességemnél semmi tünetem nem volt.
Azért majd ird meg mi lett, jo? Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam uh-on, és 12 mm-es a pici babám. És dobog a pici szive.
Peteérésed van.
A kérdező hozzászólása: Peteérésem tegnap volt! Mert tegnap volt sok folyásom és szukált a petefészkem! Még nem éreztem ilyet eddig!
Peteérés. Nme mindig napra pontosan és nem mindig ugyanúgy történik meg az emberrel. Hajrá! Sok sikert!

Szombaton kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. Viszont nagyon érzékenyek a mellbimbóim és fájdogal a mellem is, de már egész hónapban... Lehetek terhes?

ezenkivül vannak görcseim is,de nem folyamatossak,és a derekam is majd ki szakad,úgy fáj.A melleim érzékenysége már egész hónapban tart.El?ször csak a mellbimbóim voltak érzékenyek,aztán fokozatosan elkezdtek fájni is.Ilyen még sosem volt nekem.Max 1héttel a mensi el?tt.Tesztet még nem csináltam,még várok vele!Szerintetek???

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj!!!!! Nagyon ugy néz ki hogy baba van a dologban:DD! Gratulálok!! Boldog babavárást:))!

Szerintem tesztelj!!!!! Nagyon ugy néz ki hogy baba van a dologban:DD! Gratulálok!! Boldog babavárást:) )!
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkodom én is, ja és nemrég mértem a hõm ami 37Cfok. Köszi a vélaszt:)
Tesztelj minél hamarabb! Szorítok!
Én már a nem várt mensi elsõ napján 2 csíkosat teszteltem! 6 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!