Találatok a következő kifejezésre: Nagyon érzékeny tudtok (6 db)

Két éve szültem azóta nagyon érzékeny a mellbimbóm, a párom nem tudja megfogni, mert vagy csikis vagy érzékeny. Tudtok rá valamit?

Legjobb válasz: Üdv A Kedvesem (44) abbahagyta a fogamzásgátlót... Neki is nagyon érzékenyek lettek a bimbói. 1. esetleg fogamzásgátló? (már a fentiekbõl gondolva) 2. A HRI Vitalion termékcsalád Zeller nevû készítménye segített Neki, azóta helyreállt az egyensúly :) Ennek a legolcsóbb beszerzésében tudok segíteni, ha kell

Üdv A Kedvesem (44) abbahagyta a fogamzásgátlót... Neki is nagyon érzékenyek lettek a bimbói. 1. esetleg fogamzásgátló? (már a fentiekbõl gondolva) 2. A HRI Vitalion termékcsalád Zeller nevû készítménye segített Neki, azóta helyreállt az egyensúly :) Ennek a legolcsóbb beszerzésében tudok segíteni, ha kell

Nagyon érzékeny börre tudtok izzadásgátlót? Minden dezedortól rossz és fáj is, egy reklámozot deot használtam azóta semmilyen dezedort nem birok. Vajon miért?

Legjobb válasz: Nem tudom miért nem bírja a bõröd, de talán próbáld ki az ALOE Ever-shield dezodort a Forever cégtõl. Nincs benne alumínium, és az Aloevera nagyon jó.

Nem tudom miért nem bírja a bõröd, de talán próbáld ki az ALOE Ever-shield dezodort a Forever cégtõl. Nincs benne alumínium, és az Aloevera nagyon jó.
Nekem a (nem tudom jól írom-e) Vishit ajánlották, hogy az nagyon jó, és állítólag valóban nem izzad tõle az ember. Én nem próbáltam ki végül, mert nagyon drága.
Vichy a neve, az elõttem szólónak írom, de igen, az nagyon jó tényleg, de csak amiben nincs alkohol. am nekem orotválás utén szokott fájni, ha befújom v bekenem, de van az az új nivea iylen borotbválkozás utáéni, attól egyáétalán nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Mit tudtok ajánlani nagyon érzékeny bőrre, otthoni pakolásnak? Bőrradír gyanánt és kiszáradás ellen?

Sajnos már semmi bolti krémet nem merek magamra kenni, szinte mindentől kipattog a bőröm, vagy ég...

Legjobb válasz: Parajdi sós bõrradír, majd joghurtos pakolás. Bõvebben: írj nekem, s válaszolok rá! Denisz-atya

Parajdi sós bõrradír, majd joghurtos pakolás. Bõvebben: írj nekem, s válaszolok rá! Denisz-atya
Clean & Clear :)
Kend be békanyállal.
Ha most jön ki a bölcsesség fogad, akkor annak kontójára írhatod, mert átrendezõdnek a fogak. Ha kevés a hely, annál jobban feszit, keresi a helyét
A kérdező hozzászólása: azt mondtam érzékeny! hideg melegre! érthatö igy? 1. kommentelö: haha nagyon vicces vagy -.-' adná isten hogy neked legyen ilyen fájdalmad!
Tudod, ha nekem fájdalmam van, orvoshoz megyek. Amúgy jó ember lehetsz, ha másnak fájdalmat kívánsz.
Szerinted ha léteznének ilyen jó kis házi praktikák fogfájás ellen, akkor elmenne bárki is a fogorvoshoz? A köreti orvosnál a fogtömés ingyen van, meg a fogkõleszedés is. Nekem el szokott múlni a fogaim érzékenysége, ha a fogorvos lepattogtatja róla a fogkövet.
Van minden keruletben egy allami fogorvosi rendelo, ami ingyenes mindenkinek. A fogorvosnak az a hivatasa, hoyg megmentse a fogat, nem az, hogy kihúzza.:) Diagnózist mi távolból nem tudunk mondani, azért kérj orvosi véleményt! Én többet is szoktam kérni, mert több szem többet lát!

Mi a velemenyetek az erintokepernyos telefonokrol? Nagyon erzekenyek? Meddig birjak? Tudtok olyan esetrol akinek regota erintose van problemak nelkul?

a valaszokat elore is koszi

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Az egyik valóban egy kínai telefon volt, a másik viszont Sony Ericsson.

Elsõ vagyok. Az egyik valóban egy kínai telefon volt, a másik viszont Sony Ericsson.
"A barátom tapasztalata és a sajátom: Mikor telefonálok, a képernyõhöz ér a fülem, akkor gyakran kihangosodik. Ha olyan helyen vagyok, borzalmasan kellemetlen.Én lecseréltem a telefont és a barátom is ezt tette. Két aksi jár hozzá, gyakran kell cserélgetni. Nekünk nem vált be." ezért találták ki a távolságméröt. de biztos csöves telefon volt hogy még az sincs benne
A barátom tapasztalata és a sajátom: Mikor telefonálok, a képernyõhöz ér a fülem, akkor gyakran kihangosodik. Ha olyan helyen vagyok, borzalmasan kellemetlen.Én lecseréltem a telefont és a barátom is ezt tette. Két aksi jár hozzá, gyakran kell cserélgetni. Nekünk nem vált be.
Elõttem szólónak valószínûleg kínai telefonja, nem megbántásból mondom, csak ahhoz szoktak két akksit adni. Nekem Samsung S5230-as van, telefonálás közben automatikusan lezárja a képernyõt, akksija kb. 5-6 napot bír, és baromira jó kezelni, személy szerint nem is kéne már hagyományos. De mindenki saját maga döntse el.
Nekem Nokia5800-m van ilyen kihangosítós letevõs izé még nem fordult velem elõ. Van benne egy iylen védelem, mikor telefonálsz (vagy a kiskönyvébe vagy vmelyik weblapon kifejtik részletesebben is h hogy mûködik), Képernyõjét nem nyomogatni kell, hanem csak ÉRINTENI és nem belekarcolni a ceruzával, hanem érinteni. Nekem semmi bajom nincs vele... Az elve hasonlít a touchpadokéhoz.
SE P1. Nekem nagyon bejött. A képernyõ jól bírja, pedig a stylus-t csak akkor használom, ha valamit írok. Nekem még nem fordult elõ, hogy a fülem elállította volna. Az akksim is jól bírja, pedig a BT folyamatosan be van kapcsolva.

Akinek laktóz esetleg fruktóz érzékeny a gyermeke, volt már olyan, hogy meg sem tudták csinálni a hidrogénkilégzéses tesztet, mert nagyon magas volt az érték amit a tesztanyag megivása elõtt mértek?

Késõbb megoldódott? Mi volt a baj?

Legjobb válasz: Bocs, hogy nem a saját gyerekemrõl írok, de gyerekápoló vagyok és csináltam pár ilyen tesztet. Általában ilyenkor kicsit megfuttatják vagy lépcsõztetik a gyereket, hogy rendesen kilihegje magát, átszellõzzön a tüdeje és utána újra bemérik a nullás értéket. Ez elég szokott lenni, de számít az is, hogy mit evett elõzõ nap a gyerek.

Bocs, hogy nem a saját gyerekemrõl írok, de gyerekápoló vagyok és csináltam pár ilyen tesztet. Általában ilyenkor kicsit megfuttatják vagy lépcsõztetik a gyereket, hogy rendesen kilihegje magát, átszellõzzön a tüdeje és utána újra bemérik a nullás értéket. Ez elég szokott lenni, de számít az is, hogy mit evett elõzõ nap a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Minket hazaküldtek, de majd legközelebb okosabbak leszünk! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!