Találatok a következő kifejezésre: Nagyon érzékeny mellbimbóm. A 21 (2 db)

Nagyon érzékeny a mellbimbóm. A 21. napon vagyok. Lehetek terhes?

Két napja nagyon érzékeny a mellbimbóm, és néha viszket is. Ruhát nem tudok elviselni magamon. A peteérésem a 12. napon volt, el?tte utána szeretkeztünk. A h?m 37 felett van, tejszer? folyással.. Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Persze reménykedni lehet!Csak ne éld bele magad nagyon.De szerintem azért fájnak a melleid mert lassan meg fog jönni!Hány napos a ciklusod?Remélem a legjobbakat!!Sok sikert!

Persze reménykedni lehet!Csak ne éld bele magad nagyon.De szerintem azért fájnak a melleid mert lassan meg fog jönni!Hány napos a ciklusod?Remélem a legjobbakat!!Sok sikert!
Szia! Az érzékeny mell utalhat terhességre is meg mensi elõtti tünet is lehet. A hõmérséklet is csak a mensi elõtt 12-24 órával szokott leesni. Nekem is kb 1 héttel a mensi elõtt kezdett el fájni a mellem és valahogy másképp mint mensi elõtt szokott. Nagyon ingerlékennyé is váltam, minden kis apróságon felhuztam magam, és este 8-kor már nem tudtam nyitvatartani a szemem a nagy fáradságtól. Persze mindenkinek más tünetei lehetnek. Nekem ezek voltak. Szerintem minden esély megvan a kisbabára. Drukkolok. Ha késik csinálj tesztet. Én már a nem várt mesni napján pozitivat teszteltem.

Szerintetek mikor teszteljek megint? 21-én kellet volna meg jönnie 26-án negatív lett a teszt.32 -napra jön meg a menszeszem görcsölök nagyon érzékeny a mellbimbóm

Legjobb válasz: Ha már 1 hete meg kellett volna jönnie, akkor már ki kellene mutatnia a tesztnek. Tesztelj holnap, ha holnap is negatív, akkor menj el orvoshoz, hogy miért nem jön meg.

Ha már 1 hete meg kellett volna jönnie, akkor már ki kellene mutatnia a tesztnek. Tesztelj holnap, ha holnap is negatív, akkor menj el orvoshoz, hogy miért nem jön meg.
Lehet, hogy csak a ciklus végén volt peteérésed, ezért nem mutatja ki még a teszt.Én még egy hetet várnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat akkor még egy hetet várok addig is reménykedek
A kérdező hozzászólása: Sajna megjött a menszeszem :(
2. voltam, sajnálom.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!