Találatok a következő kifejezésre: Nagyon érzékeny mellbimbóm (54 db)

Nagyon érzékeny mellbimbó, amely mintha égne. Mi lehet ez?

Volt már valakinek, hogy az érzékeny mellbimbója mintha égett volna mensi elött? vagy terhesség is lehet? Esetleg ciszta?

Legjobb válasz: Nekem volt. Nagyon égett és ha a póló hozzáért sírni tudtam volna annyira fájt. 6 hetes terhes voltam. Ez egyértelmû tünet. Legalábbis nálam máskor nem volt ilyen csak a terhességeimnél. Elnézést ha valakinek esetleg volt. Mikor kellene megjöjjön?

Nekem volt. Nagyon égett és ha a póló hozzáért sírni tudtam volna annyira fájt. 6 hetes terhes voltam. Ez egyértelmû tünet. Legalábbis nálam máskor nem volt ilyen csak a terhességeimnél. Elnézést ha valakinek esetleg volt. Mikor kellene megjöjjön?
A kérdező hozzászólása: PCOS-es vagyok, januárban volt meg utoljára, szóval nekem kiszámithatalan mikor jön meg.De msot 1 hónapja clostyllbegytet szedekl, elvileg ettõl meg kellene jönnie... Más tünet.... Hát, reggeli pozi ovuteszt volt 3 napon át, a mellbimbóm nagyon fáj, délután már alig birom nyitvatartani a szemem, de ma csökkent a hõm 2 fokot, már csak 36, 6, az elmult napokban 36.8 és 37 volt....
Mikorra nem várod elvileg? Mert tényleg égni inkább terhesség alatt szokott. Lehet, hogy dokihoz kéne menni vérvételre és õ jobban megtudná mondani. Más tüneted is van?
A kérdező hozzászólása: A mai is negativ!
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam ki, reggel teszteltem. Negatív. Igaz, PCOS miatt nagyon rendszertelen a menszi, de mivel szedek hormon gyogyót, igy 28 nappal számoltam. Holnap lenne a 14.nap aktus után... Lehet hogy a teszt sem jó, ma veszek másik fajtát.
A kérdező hozzászólása: Igen vasárnap fogok
Kicsit még korai akkor. Két nap múlva csinálj újat. Nekem mikor égett és fájt, anyukám mondta, hogy tuti baba és csináltam tesztet negatív lett de két napra rá pozi.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most. Negatív. Ma vagyok az aktus utáni 12.reggelen.
Kicsit fals témakör. Általában terhesség alatt szokott égni. Ha kimarad tesztelj és kiderül.
A kérdező hozzászólása: ja és tegnap voltam dokinál, hüvelyi UH-val meegnézett, nem látott semmit, csak a sok ks cisztát a petefészkemben. Azt mondta valószinüleg nem vagyok terhes. Mondjuk nem mondtam neki, hogy aktus utáni 13.napon vagyok...Azt mondta várjak még 2 hetet, hátha valami csoda folytán mégis terhes vagyok, csak túl kicsi, ha nem jön meg 2 hét mulva, akkor menjek, és ad norculutot...

A mellbimbóm nagyon érzékeny, rózsaszín, de nem sebes. Normális ez? Már 2 hónapja szoptatok.

Azt gondoltam hogy eleinte érzékeny lesz a mellem de hogy ílyen sokáíg?A bimbó udvar is érzékeny és rossz ha bármi hozzáér pl akár a karom is.Meddig lesz ez így?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 5 hetes lesz a babám, és nekem is ilyen a mellbimbóm, nagyon érzékeny. Én is azt hittem, elmulik ilyenkorra, de nem. Remélem már nem tart sokáig.

Szia! Nekem 5 hetes lesz a babám, és nekem is ilyen a mellbimbóm, nagyon érzékeny. Én is azt hittem, elmulik ilyenkorra, de nem. Remélem már nem tart sokáig.
Szia! Nekem 16 hetes a kislányom és a mellbimbóm nagyon-nagyon érzékeny és rózsaszín.Szerintem nem fog elmúlni míg szoptatok.

2 hete fáj a jobb mellbimbóm és nagyon érzékeny. De a mellem is valamilyen szinten. Mit tanácsoltok?

Volt már valakinek ilyen? Félek mert még 10 éves koromba ugyan ez a mellbimbóm melletti területen volt egy nagy gennyes csomó amit a dokinak fel kellett vágni. Anyukám nem emlékszik akkor mit mondott az orvos és a papír sincs meg róla? Lehet ennek köze a mostanihoz?

Legjobb válasz: lehet hogy köze van hozzá, jobb lenne orvoshoz menned de viszont nekem volt egyszer ilyen kb 2 hétig volt érzékeny még az is fájt ha a mellbimbómhoz ért valami, majd megjött és elmúlt ez. igaz akkor kezdtem el a fogamzásgátlót és akkor arra fogtam, azóta nem volt ilyen.

lehet hogy köze van hozzá, jobb lenne orvoshoz menned de viszont nekem volt egyszer ilyen kb 2 hétig volt érzékeny még az is fájt ha a mellbimbómhoz ért valami, majd megjött és elmúlt ez. igaz akkor kezdtem el a fogamzásgátlót és akkor arra fogtam, azóta nem volt ilyen.

Két éve szültem azóta nagyon érzékeny a mellbimbóm, a párom nem tudja megfogni, mert vagy csikis vagy érzékeny. Tudtok rá valamit?

Legjobb válasz: Üdv A Kedvesem (44) abbahagyta a fogamzásgátlót... Neki is nagyon érzékenyek lettek a bimbói. 1. esetleg fogamzásgátló? (már a fentiekbõl gondolva) 2. A HRI Vitalion termékcsalád Zeller nevû készítménye segített Neki, azóta helyreállt az egyensúly :) Ennek a legolcsóbb beszerzésében tudok segíteni, ha kell

Üdv A Kedvesem (44) abbahagyta a fogamzásgátlót... Neki is nagyon érzékenyek lettek a bimbói. 1. esetleg fogamzásgátló? (már a fentiekbõl gondolva) 2. A HRI Vitalion termékcsalád Zeller nevû készítménye segített Neki, azóta helyreállt az egyensúly :) Ennek a legolcsóbb beszerzésében tudok segíteni, ha kell

Nagyon érzékeny a mellbimbom, milyen krémet használhatnék rá vagy aranyérre?

Legjobb válasz: Hát a kettõ nem nagyon függ össze:-) A mellbimbóra akármilyen testápoló segíthet, ha nem, akkor vannak kimondottan bimbóvédõ krémek. Arannyérre meg a patikában többfélét is tudnak adni, neveket nemtudok mondani, mert nincsenek ilyen gondjaim.

Hát a kettõ nem nagyon függ össze:-) A mellbimbóra akármilyen testápoló segíthet, ha nem, akkor vannak kimondottan bimbóvédõ krémek. Arannyérre meg a patikában többfélét is tudnak adni, neveket nemtudok mondani, mert nincsenek ilyen gondjaim.
aranyérre reparon, vagy mastu s a mell bimbora meg valami zsiros krém vagy kimondottan erre valo a dm-be lehet kapni de gyakorlatilag sima testápolo is jo én azzal kenem

Peteéréskor fáj a mellbimbó? Lehet nagyon érzékeny?

Nekem most már negyedik napja elviselhetetlen....eddig lenne peteérés? Vagy miért fáj még ennyire??? Azt olvastam h pete éréskor fájhat...de utána mitől???

Legjobb válasz: Nekem egyetlen egyszer fájt, közvetlenül másnaptól, de 2-3 nap kellett mire tudatosult hogy állandóan rettentõ érzékeny, mintha smirdlivel kidörzsölték volna... Kitalálod hogy mikor? :-) Amikor teherbe estem!:-) Az óta is ezt az érzést várom!!!!!! Remélem neked is kirepedt, és már "rég" megtermékenyült a petéd! :-) 2 hét múlva várom priviben a pozitív tesztrõl a képet ha igazam lett! ;-)

Nekem egyetlen egyszer fájt, közvetlenül másnaptól, de 2-3 nap kellett mire tudatosult hogy állandóan rettentõ érzékeny, mintha smirdlivel kidörzsölték volna... Kitalálod hogy mikor? :-) Amikor teherbe estem!:-) Az óta is ezt az érzést várom!!!!!! Remélem neked is kirepedt, és már "rég" megtermékenyült a petéd! :-) 2 hét múlva várom priviben a pozitív tesztrõl a képet ha igazam lett! ;-)

25+2 hetes vagyok. A mellbimbóm eddig végig a terhesség alatt nagyon érzékeny volt, azonban pár napja már egyáltalán nem az. Ez normális?

Legjobb válasz: Szerintem normális.Én 24hetes vagyok és nekem sem mindig érzékeny.Ez szerintem nem baj!

Szerintem normális.Én 24hetes vagyok és nekem sem mindig érzékeny.Ez szerintem nem baj!
szia! teljesen normális. nekem csak néhány hétig volt érzékeny. 36 hetes kismama
Szia! Nekem sem érzékeny, csak az elején volt! Sok boldogságot: 25 hetes kismama

Máj.27én volt az uccsó mensim, egész hónapban próbálkoztunk a babával és végig szurkált a jobb petefészkem.1hete nagyon érzékeny a mellem, mellbimbóm, fáradékony vagyok (a hét végét át aludtam. Mensi szerű érzésem van. Mitől van ez?

1 hét van a nem vártig.görcsölget a hasam alja és a petefészkem,nem elviselhetetlen,de azért érzem.1héttel elötte soha nem szokott görcsölgetni a hasam,esetleg mensi elötti nap.Lehet baba a dologban?Tesztelni még nem mertem,majd az elmaradt után.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel a nem várt mensi elõtt jelentkeztek ezek a tünetek ami Neked is. Nagyfoku fáradékonyság, ingerlékenység, hasszurka, érzékeny mell. Aztán a tesztem pozitiv lett. Tesztelni csak az elmaradt mensi után érdemes. Remélem veled is ez a helyzet. Drukkolok!

Szia! Nekem egy héttel a nem várt mensi elõtt jelentkeztek ezek a tünetek ami Neked is. Nagyfoku fáradékonyság, ingerlékenység, hasszurka, érzékeny mell. Aztán a tesztem pozitiv lett. Tesztelni csak az elmaradt mensi után érdemes. Remélem veled is ez a helyzet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi, reménykedem:) De azért aggaszt ez a görcsöldetés:( Ugy érzem hogy baba lesz, de akkor miért görcsölget ennyivel elötte?

Négy napja nem jött meg, és megőrülök annyira fáj a mellem, és a mellbimbóm nagyon érzékeny. A reggeli hőm 37. Párom megjegyezte, hogy nőttek a melleim. Nem merek még tesztelni, mert a múltkor 2 hetet késett, és nagyon vártam a babát. Meddig várjak?

Legjobb válasz: Te magad írtad,hogy múltkor 2 hét kimaradás után teszteltél.Akkor ha gondolod várd meg most is a két hetet.Amúgy két hetet késett és nem volt baba,most megint késik,lehet most sincs baba viszont hormonális probléma igen.Lehet peteérésed sem volt,vagy tüszõrepedésed!Nagyon eltolódnak így a ciklusaid ha heteket csak úgy késik.Én megnézetném magam dokival.De egyébként ha úgy érzed tesztelj holnap reggeli elsõ pisibõl hogy megnyugodj.

Te magad írtad, hogy múltkor 2 hét kimaradás után teszteltél.Akkor ha gondolod várd meg most is a két hetet.Amúgy két hetet késett és nem volt baba, most megint késik, lehet most sincs baba viszont hormonális probléma igen.Lehet peteérésed sem volt, vagy tüszõrepedésed!Nagyon eltolódnak így a ciklusaid ha heteket csak úgy késik.Én megnézetném magam dokival.De egyébként ha úgy érzed tesztelj holnap reggeli elsõ pisibõl hogy megnyugodj.
Szia! Én is amikor mindig Babát vártam a tesztnél mindig - lett. Amikor már "nem érdekelt" és letettem róla akkor jött a + teszt. Amit el sem akartam hinni. Nekem betegség miatt volt ez az egész a babáról meg letettem mert rohadt drága volt a gyógyszer! De pont akkor döntött úgy hogy jön! Én 5. héten tesztelte + az elötte való kettõ még - volt pedig a két utolsó közt nem volt csak 3-4 nap. Te tudod ha biztos akarsz lenni az eredményben akkor holnap tesztelj de Én még biztos várnék.
Nekem 4 nap kesessel mar + lett a teszt, raadasul delutani vizeletbol, hugom viszont 1 honap keses utan csinalt tesztet es - lett. Mindketten terhesek vagyunk. Miert ez a kulonbseg, ne kerdezd. Szerintem nyugodtan csinalhatsz tesztet, bar inkabb a reggeli vizeletet ajanlom, abban tobb a terhessegi hormon. Ha viszont rendszertelen a menstruaciod, akkor ott lehet hormon problema is a hatterben. A legfontosabb, hogy ne gorcsolj azon, hogy lesz-e baba vagy sem. En lassan 7 honapja azert mentem nogyogyaszhoz, hogy megbeszeljunk egy esetleges inszeminaciot, vagy egyeb modszert, illetve az esedekes rakszurest. Ma 6 es fel honapos terhes vagyok. Mint kiderult akkor, amikor a dokinal voltam a termeszet akkor ugykodott, a doki meg biztos mutatta az utat, hogy merre van az erett petesejt -:) ))) A sikertelensegnek sokszor psziches oka is van. Csinalj most egy tesztet, de ha - lesz es tovabbra sem jon meg, akkor menj dokihoz. Dragabb, mint a teszt, de biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, tegnap pozitívat teszteltem.

1 hónapja nem szedek gyógyszert és mindent megteszünk a, most 2 napja nagyon érzékeny, fáj a mellbimbóm, ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: Szia! Én is 1 honapja hagytam abba a gyógyszert nekem elég furán jött meg és nagyon rövid volt! Mi is dolgoztunk rajta! Neked nincs más tüneted? Én fel vagyok puffadva ma egész nap szédültem és fáj nagyon a derekam! Tesztet még nem csináltam!

Szia! Én is 1 honapja hagytam abba a gyógyszert nekem elég furán jött meg és nagyon rövid volt! Mi is dolgoztunk rajta! Neked nincs más tüneted? Én fel vagyok puffadva ma egész nap szédültem és fáj nagyon a derekam! Tesztet még nem csináltam!
A DERÉKFÁJÁS A TERHESSÉG JELE IS LEHET NEKEM EDDIG 3 VÁRANDÓSÁGOM VOLT ABBÓL 2 MEG IS SZÜLETETT A 3 SAJNOS ELHALT 8 HETESEN, DE NEKEM MINDIG A DERÉKFÁJÁS VOLT A JELE A BABÁK JELENLÉTÉNEK MOST IS FÁJ HÁT TALÁN LESZ BELÕLE VALAMI
Kérdezõ!! Én pont úgy vagyok mint te. Egy hónapja nem szedem a gyógyszert, és néhány napja fáj a mellbimbóm. Tegnap kellett volna megjönni, de semmi. De lehet hogy csak a gyógyszer elhagyása miatt nem jön meg. Nem tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!