Találatok a következő kifejezésre: Nagyon érzékeny csiklóm (9 db)

Nagyon érzékeny a csiklóm. Mitől lehet ez?

Ezt úgy értem, hogy simogatáskor (nem er?sen) eléggé fáj, talán az érzékeny szó nem is elég rá. Egy szorosabb nadrág is problémát okoz...

Legjobb válasz: Elég sok mindentõl lehet. Mióta ilyen? Egyébként az is lehet egy ok, hogy egy szõrszál ment a csikló csúcsához, nem tud kijönni, és mivel ez nagyon érzékeny terület, dörzsöli, amikor vmi hozzáér. Ha ez nem lehet, akkor fordulj orvoshoz!

Elég sok mindentõl lehet. Mióta ilyen? Egyébként az is lehet egy ok, hogy egy szõrszál ment a csikló csúcsához, nem tud kijönni, és mivel ez nagyon érzékeny terület, dörzsöli, amikor vmi hozzáér. Ha ez nem lehet, akkor fordulj orvoshoz!
ha már a nadrágtól is fáj, lehet klitorális adhézió, ami olyan mint a fiúknál a fitymaszûkület. mindenképp fordulj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Egy orvosnak már megmutattam, azt mondta nincsen vele semmi baj. Lehet nem kellene hinni az elsõnek...

Tisztelt Doktor úr! Tegnap óta kimondottan nagyon érzékeny, fájdalmas a csiklóm. Nem értem, mert semmi nem érte, egyéb helyen (hüvely) nem érzékeny, nem viszket, nincs folyás. Szex egy pár napja nincs, amiatt se lehet. Van pevaryl kúpom érdemes elkezdeni

Tisztelt Doktor úr! Tegnap óta kimondottan nagyon érzékeny, fájdalmas a csiklóm. Nem értem, mert semmi nem érte, egyéb helyen (hüvely) nem érzékeny, nem viszket, nincs folyás. Szex egy pár napja nincs, amiatt se lehet. Van pevaryl kúpom érdemes elkezdeni vagy ez lehet buta kérdés meggyógyulhat magától? Ez lehet-e fertőző Ön szerint, lehetek-e együtt a párommal? Tisztelettel köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, anélkül sajnos én sem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, anélkül sajnos én sem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Tegnap óta kimondottan nagyon érzékeny, fájdalmas a csiklóm. Nem értem, mert semmi nem érte, egyéb helyen (hüvely) nem érzékeny, nem viszket, nincs folyás. Szex egy pár napja nincs, amiatt se lehet. Van pevaryl kúpom érdemes elkezdeni

Tisztelt Doktor úr! Tegnap óta kimondottan nagyon érzékeny, fájdalmas a csiklóm. Nem értem, mert semmi nem érte, egyéb helyen (hüvely) nem érzékeny, nem viszket, nincs folyás. Szex egy pár napja nincs, amiatt se lehet. Van pevaryl kúpom érdemes elkezdeni vagy ez lehet buta kérdés meggyógyulhat magától? Ez lehet-e fertőző Ön szerint, lehetek-e együtt a párommal? Tisztelettel köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, anélkül sajnos én sem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy vizsgálatot, anélkül sajnos én sem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Csiklómat izgatom, és 2-3 perc után érzem hogy el fogok menni, és hirtelen nagyon érzékeny lesz és nem jó ha hozzáérek. Miért?

Legjobb válasz: Nagyon jól csinálod, talán próbáld egy kicsit finomabban, lassabban, nyugodtan izgathatod az ánuszodat is közben, az is segít ellazulni. A fürdõben próbáld ki elõször. Majd kialakul, a lényeg az, hogy csinálod, és mersz róla beszélni.

Nagyon jól csinálod, talán próbáld egy kicsit finomabban, lassabban, nyugodtan izgathatod az ánuszodat is közben, az is segít ellazulni. A fürdõben próbáld ki elõször. Majd kialakul, a lényeg az, hogy csinálod, és mersz róla beszélni.
A kérdező hozzászólása: pedig nem közvetlen azt simogatom csak kívülrõl dörzsölöm magam...
A kérdező hozzászólása: mikor egyre jobb, nagyon befeszítem magam, hasamat stb mindent. ez is lehet a baj?
Amikor érzed, hogy érzékenyebb probáld finomabban.Zuhanyrózsa volt már?
A kérdező hozzászólása: Még nem volt, nem igazán tudom, hogyan kell. :-)
Hát én is így vagyok vele. Én egyszerûen tudomásul vettem, hogy nem tudom magam elvinni. Kicsit simogatom, az jól esik. Viszont a barátom csodákat mûvel. Úgy érzem, h nekem csak szerelembõl megy, vagy ilyesmi...
A vízsugár egész biztos a mennyekbe repít, ha kipróbálod :) Szedd le a zuhany fejét, állítsd alacsony víznyomásra és kellemesen meleg hõmérsékletûre (nehogy leforrázd magad, a hideg is kellemetlen), majd vedd a lábad közé, irányítsd közvetlenül a csiklódra (ne nyomd hozzá, csak tartsd nagyon közel hozzá), ha úgy kellemes, mozgathatod a vízsugarat oldalirányba oda- és vissza a kezeddel, de úgy is elmehetsz, ha csak 1 helyben tartod. Néhány percen belül garantáltan kész is vagy, ha meg az ujjaid is beveted, még jobban :) Ha a dörzsölgetõs technikát választod, akkor valószínûleg tanácsosabb finomabban folytatni, ha nagyon érzékennyé válik. Az ujjaid itt is jó szolgálatot tehetnek :) Idõnként feszítsd meg közben a hüvelyizmaid, mintha a vizeleted próbálnád visszatartani, így intenzívebbnek érzed majd az érzést a csiklódnál. Remélem tudtam segíteni. Próbáld ki, megéri! :)
Én fiú vagyok, viszont hogyha elmegyek, utána nem rázom tovább, mert rossz érzés, lehet h ez lányoknál igy van ahogy nálad jelentkezik.
Mondjuk kinyithatnád a szádat és ..... szólhatnál neki :)
A kérdező hozzászólása: mondtam neki és óvatosan próbálja csinálni de azt mondta , hogy már nem tud óvatosabb lenni!
Akkor mond azt, hogy vagy megpróbál még óvatosabb lenni vagy nincsen több szex...Talán összeszedi majd magát.
Hol érzékeny a csiklód? A makkján ugye? Ha jól gondolom, akkor a tövénél kéne próbálkozni... ÉS béna a pasid....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszaitokat!

1. Nektek is felszokott csöpenni a wc-ből a "víz" amikor pisilsz? 2. Mi lehet ez? Sárga sűrű, büdös folyás, a kisajkam fáj, és a csiklóm nagyon érzékeny. És csíp amikor pisilek.

Legjobb válasz: 1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés,esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.

1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés, esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.
Hát ezen jót röhögtem!! :D:D:D Az élet nagy kérdései, hogyan fröccsen vissza a viz a WC-bõl:D:D:D köszi hogy jó napot szereztél ha már itt szopok a vizsgákkal!!XDXDXD Pfffúúú ez nagyon jóóó HAHAHAHA :DD
2. Kankó
1. Igen. 2. Menj orvoshoz, mert valami fertõzés.
1. Igen. 2. Valamilyen fertõzés. Orvoshoz menj, mert ha pisiléskor csíp, akkor már rámehetett a húgyutakraa is. 1.-2. A két pont között sajnos lehet összefüggés. Ezek a modern vécék jó célzást igényelnek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
Bakteriális hüvelyfertõzés jár szagos, bûzös folyással! Orvoshoz kell sürgõsen menni, lehetõleg már hétfõn. Nem jó, ha visszafröccsen a wc-rõl! gy lehet fertõzést kapni. Ha otthoni wc, akkor hipózzátok 2-3 naponta.
A kérdező hozzászólása: Ügyelni szoktam h ne csöppenjen fel, ha esetleg felcsöppen itthon egybõl megmosom, de suliba nincs erre lehetõségem sajnos... mindig szépen lassan engedem ki h nehogy felcsöppenjen:D

Hüvelygombám van.100%. A csiklóm is nagyon érzékeny és viszket is körülötte. Elfog ez is múlni a Canesten Kombi-val?

Legjobb válasz: Ezt tudom. Kenni fogja a krémmel. de nem is ez volt a kérdésem :O

A kérdező hozzászólása: Ezt tudom. Kenni fogja a krémmel. de nem is ez volt a kérdésem :O
A partnerednek is kezelnie kell magát, mert visszafertõzhet. A férfiaknál nem okoz semmiféle tünetet, de akkor is.
A kérdező hozzászólása: Azt írtam h. akkor kell dokihoz menni O.o...az van ráírva a papírra
te írtad..."csak ha újból elõjön. meg ha 12 hónapon belül a 4. alkalom :S"
A kérdező hozzászólása: "annyira baromira értesz a kezeléséhez, hogy 3 havonta visszajön..." ezt te merre olvastad? már nem azért..
Használd nyugodtan! Nem véletlenül lehet VÉNY nélkül kapni.
annyira baromira értesz a kezeléséhez, hogy 3 havonta visszajön...nem lenen egyszerûbb dokihoz menni és megszabadulni a fertõzéstõl?
"Nagyon sok, darabos undorító folyás. -Rossz szaga igazából nincs csak kicsit csípõsebb talán -Nagyon viszket a csiklóm és a hüvelyem körül" Ez lehet baktérium is, nem csak gomba. Inkább menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Jah és még azt szeretném kérdezni hogy a páromat meddig kell kenni a krémmel?
A kérdező hozzászólása: Nem értem..ugy tudom h. ha teljesn biztos vagyok a gombás fertõzésben nem kell egybõl nõgyógyász. :S csak ha újból elõjön. meg ha 12 hónapon belül a 4. alkalom :S Tüneteim: -Nagyon sok, darabos undorító folyás. -Rossz szaga igazából nincs csak kicsit csípõsebb talán -Nagyon viszket a csiklóm és a hüvelyem körül
házilag csináltál kenettenyésztést? el fog múlni, ha mázlid van ha nincs, akkor elnyomod a tüneteket és csinálsz egy randa gyulladást a hüvelyedben és a méhedben stb... én nem kockáztatnám a meddõvé válás lehetõségét a helyedben
A kérdező hozzászólása: :D kezelem. tnap kezdtem érezni h. viszketek nagyon, a csiklóm viszont szúrt egy kicsit elõtte mostmeg már az is viszket is nagyon :S de mivel vasárnap volt nem tudtam szaladni a gyógyszertárba. ma vettem.
Persze :) Csak jó alaposan be kell krémezni, és vigyázni hogy nehogy véletlenül valamelyikõtöknek mégse múljon el az alap kezeléstõl, és tényleg visszafertõzzétek egymást... nálunk sajnos ez volt, de utána kicsit tovább kezeltük magunkat és nem lett baj :)
Igen. El fog múlni, ha kezeled.
El fog mulni, cca 3 nap, kozben termeszetesen semmi sexualizalas:)
Nekem elmúlt.Igyál sok vizet(mosd át a szervezeted)kerüld a cukros, élesztõs ételeket.Mert ebbõl táplálkoznak a gombák. Ha így se múlik irány a nõdoki.
Végre újból beszél valaki: A HÜVELYGOMBÁRÓÓL!!

Nagyon érzékeny a csiklóm. Miért?

Legjobb válasz: Mert nõ vagy? Én fiú vagyok, de én azt hittem, hogy ez a dolga...

Mert nõ vagy? Én fiú vagyok, de én azt hittem, hogy ez a dolga...
Ha pedig hosszabb idõn keresztül fennáll ez a probléma, irány a nõgyógyász. Nem kell félni tõle.;)
Mit jelent az, hogy sokkal jobban, mint szokott?! Nem lehet, hogy kidörzsölted a sok masztival?!
örülj neki ^^
Hát ha nem valami betegség támadta meg, akkor azért, mert így lett teremtve!
A kellemetlen érzékenység utalhat gombás fertõzésre is, ha még 1-2 napig fennáll és nem múlik el magától, menj el nõgyógyászhoz szerintem.
Hát ha a kisajkadat húzogatod kifelé megnyúlik és érzékeny lesz, de ez jó sex közben
Utolsó, ez érdekes. Biztos, hogy normális? Csak mert férfiaknál is betegségnek számít és káros lehet, ha hosszú idõn át, szexuális izgalom hatása nélkül áll. És ugye nõknél a csikló hasonlóan mûködõ szerv kicsiben...
Nekem néha van pár olyan nap a ciklusomban, amikor szinte állandóan erekcióban van. Nem azért, mert folyamatosan masztizok/fantáziálok vagy ilyesmi, csak úgy spontán. Ilyenkor ha gatyát veszek fel, ami ráadásul szorosabb is, az kellemetlen tud lenni. Néha ki is dörzsöli (mert ugye a fityma - nõknél is így hívják - ilyenkor nincs rajta) 21L
A kérdező hozzászólása: De egy ideje sokkal jobban mint szokott :S:(
Elõfordulhat, hogy a csikló elõbõre (igen, azt is védi egy kis bõrredõ) nem takarja rendesen, és kidörzsölõdik. Elméletileg egy kis Bepanten kenõcs vagy valami bõrnyugtató használhat, de azt csak az érintett részre szabad kenni, nehogy bekerüljön a hüvelybe. (A Lactacyd femina hosszútávon csodákat tud tenni, én minden lánynak ajánlom.:) )
A kérdező hozzászólása: lehetséges...de kellemetlenül...szal nem jó :S
mert nõ vagy

Minden biciklizés után nagyon fáj a csiklóm. Mikor elmegyek wc-re nagyon csip és érzékeny. Ez 1napig van csak aztán elmulik. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?

A kérdező hozzászólása: Akkor nem tudom mi fáj csak azt h.mikor elmegyek utána wc-re fáj meg mikor pisilek alig tudom kitörölni mert az is fáj. Akor mitõl lehet ez?
a csikló nem tud csípni, hiszen köze nincs a pisiléshez...
Biztos vagy benne, hogy a csiklód fáj vagy érzékeny?
Attól, hogy a bicikli nyerge kidörzsöli azt a területet.Nekem is érzékeny hosszabb biciklizés után.Ha gyakran biciklizel, azzal tudsz segíteni a helyzeten, ha rászánsz egy kis pénzt és veszel egy jobb kialakítású nyerget a biciklidre. Üdv:25/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi már gondoltam rá én is h.a nyereggel van valami baj.Mégegyszer köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!