Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ciki, a nő kezdeményez (1 db)

Nagyon "ciki", ha a nő kezdeményez?

Legjobb válasz: Ha én nem vallom be a páromnak,hogy õ életem szerelme,akkor még hallgatott volna,pedig a kis buta már másfél éve szeretett... :)Gondolom érted a célzást,hogy nyugottan.Különben felõlük aztán...érted...

Ha én nem vallom be a páromnak, hogy õ életem szerelme, akkor még hallgatott volna, pedig a kis buta már másfél éve szeretett... :) Gondolom érted a célzást, hogy nyugottan.Különben felõlük aztán...érted...
Én kezdeményeztem nállunk (lány vagyok), és most 4 éve vagyunk együtt, és egymás mellett vagyunk a legboldogabbak. Ugyhigy nem ciki. de csak ügyesen, nem elriasztani, szurkolok...
Ez minden férfi álma, hogy a nõ kezdeményezzen. Nem ciki, valójában ez segít abban, hogy könnyebben kialakuljanak a dolgok.
nem ciki mert mi pasik elég félõssek vagyunk és így megkönyititek a helyzetet.
A mai egyenjogúságban a fiúk egy része bizonytalan lett. Kezdeményezz nyugodtan, de érzéssel! Csak figyelj, mert nem veszk észre olyan jól a jeleket, mint a lányok. Nekem bejönne, az biztos.
Egyáltalán nem.Sõt már-már az a ciki, ha a pasi kezdeményez.
A kérdező hozzászólása: :) Vettem észre és köszi mindenkinek! :) Aranyoska vagytok! ;)
Szerintem nem .Férfi 24. vagyok, és úgy gondolom hogy ez egy abszolút szimpatikus dolog.Szerintem titkon minden férfi álma az, hogy egy nõn lehessen látni azt kimondottan, hogy kell neki. sok nõn én azt látom, hogy nagyon kéreti magát, ez már tulzás számba megy, és a férfinak elöbb utóbb elmegy a kedve.A szélsõségek nem jók, ne legyen olyan közönyös a nõ, ha tetszik neki akkor azt jelezni kell, de az a szokásos ki apró jelzések szerintem nem minden férfi számára egyértelmûek, egy kissé nyomatékosabban nem árt, én úgy gonolom. De az persze már nagyon visszataszító, ha egy nõ levakarhatatlan kullancsá válik, mindig a krapek után nyüzsög, egyszóval ne legyen erõltetett, ne legyen affektálós, hanem természetes, mintha csak haverkodni szeretne egy kicsit, mert nincs épp jobb dolga.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Srácok! Kezdeményeznétek egy olyan csajnál, aki a legjobb barátotokat kikosarazta?

A legjobb barátod elhívta randizni, de a csaj nemet mondott. Azóta is jóban vannak, és azóta megismerted te is a csajt és neked is bejön. Kezdeményeznél nála? Vagy fel sem merül ez benned?

4

Ha egy szép lány sokszor mosolyog rátok fiúk, az milyen hatással van rátok?

10

Egy srác elhívott randira, én nemet mondtam. Ezek után a haverja már nem fog elhívni?

Megismertem egy fiút a közös hobbinkon keresztül. Jól érezzük magunkat egymással,én már kezdem a barátomnak tekinteni,erre elhívott randizni. Nekem viszont ő nem jön be,a legjobb barátja azonban annál inkább! Nemet mondtam a randira,mondván hogy nincsenek meg az érzelmek részemről.
A haverját még nem ismerem,de nagyon bejön,nem csak külsőleg,hanem amit eddig láttam belőle,emberileg is. Õt is meg fogom ismerni,mivel neki is ugyanez a hobbija és így egy a társaság... Viszont ez a srác tuti elmondta neki hogy hívott randira és stb. Ezek után esély sincs rá,hogy ő el fog hívni? Vagy ha megismerem és tényleg igazán tetszik,akkor mondjam meg a srácnak,hogy a haverja tetszik nekem?
19/L

8

Miért nem tudok továbblépni a lányokkal egy bizonyos pontnál?

Az ismerkedéssel nagy mázlim van, mert akárhányszor megszólítok egy lányt szinte kizárt h elutasítson, sőt sokszor van h eleve ők kezdeményeznek nálam. Ez eddig jó is, ilyenkor elbeszélgetünk kicsit majd cserélünk elérhetőséget.
Viszont utánna nem tudok soha továbblépni a barát szintnél, hónapokig beszélgetünk neten/élőbe minden nap rengeteget, viccelődünk , tényleg iszonyat jól érezzük magunkat, odáig vagyunk egymásért, legalábbis én biztosan de a hangulatból ítélve a másik fél is. Azonban ennek ellenére én sose merek semmit tovább lépni h fel is vállaljam az érzéseimet, róluk meg nem tudom eldönteni valójában mit is éreznek egész biztosan...
Sőt ha esetleg bevallják egyértelműen h szeretnének többet is a barátságnál akkor megijedek és próbálok menekülni a kapcsolatból.

Mi miatt lehet ez, van esetleg más is így vele?

12

Nem érdeklem de szívesen levelezget velem. Miért?

Tetszik egy srác és ezt tudja is.Bejelölt ismerősnek és írtam neki én. Elkezdtünk levelezni. Sok olyan mondata volt amiből az jön le hogy érdeklem, meg bejövök neki. De mégsem történt semmi, randira sem hívott. Aztán nem is leveleztünk tovább. De egy ürüggyel megint írtam neki és megint előadta mintha érdekelném, akkor már több napig folyamatosan levelezgetünk. Érdeklődő volt, kedves, humoros stb. De megint csak ennyi. Miért ilyen ha nem érdeklem? Akkor miért nem pattint le, miért cseveg velem?

5

Átlagos testalkatú és vicces, pozitiv szemléletű vagy kidolgozott testű és komolyabb, kevésbé aktív (csendes) pasi?

A kérdés azért merült fel bennem, mert én már mindkét verzió voltam. Az egyik a bulizós, mindenhol középpontban lévő de testével annyit nem törődő, másik pedig a "testépítő" szemléletű, egészségesen élő. Azt vettem észre, hogy mióta abbahagytam az edzést, és nem folyamatosan azzal törődök, hogy jajj még nem tökéletes még ezen meg azon dolgoznom kell, vonzóbbá váltam.
Esküszöm, az önbizalmam is nagyobb, mióta már csak néha kedvtelésből járok el edzeni. Az utolsó két mondat azért megdöbbentő, mert ellentmond az elméletnek: Elég szépen pocakot eresztettem, mégis..:D
Mi állhat szerintetek a háttérben?:D

12

Mit tegyek, hogy ez az érzés elmúljon?

Nekem hiányzik egy olyan barátnő, aki nem megcsal, hanem szeret, aki törődne velem, hiányoznék neki, bíztatna stb. Nagyon bánt, hogy nem tudok egy ilyen barátnőt találni. Mindenki mondja, hogy majd jön majd jön, de ez nálam nem így van.

3

Mit tegyek? Próbálkozzak tovább?

Van egy lány akibe első látásra beleszerettem!Körülbelül 3 hónapig üzenetezgettünk,mire sikerült összeegyeztetnünk egy találkát!Természetesen többet akartam mint barátság.Irtam neki sms-t,de nem válaszolt és el se jött a megbeszélt helyre.Mit utóbb kiderült aznap este összejött ismét a volt barátjával!Azóta csak rá tudok gondolni nem megy a tanulás és még a barátaimmal is összevesztem!Szerintetek mit tegyek?Próbálkozzak tovább legyek vele jóban vagy inkább próbáljam elfelejteni mert úgyse fog semmi összejönni? 17f

5

Csajok, randi? Szex.

6

Hova vigyek egy olyan csajt akivel netten ismerkedtem meg személyesen még nem ismerem csak egyszer kétszer láttam de nagyon tetszik és ezért hivtam ki csak még nem tudom merre vigyem?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!