Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ciki, a nő kezdeményez (1 db)

Nagyon "ciki", ha a nő kezdeményez?

Legjobb válasz: Ha én nem vallom be a páromnak,hogy õ életem szerelme,akkor még hallgatott volna,pedig a kis buta már másfél éve szeretett... :)Gondolom érted a célzást,hogy nyugottan.Különben felõlük aztán...érted...

Ha én nem vallom be a páromnak, hogy õ életem szerelme, akkor még hallgatott volna, pedig a kis buta már másfél éve szeretett... :) Gondolom érted a célzást, hogy nyugottan.Különben felõlük aztán...érted...
Én kezdeményeztem nállunk (lány vagyok), és most 4 éve vagyunk együtt, és egymás mellett vagyunk a legboldogabbak. Ugyhigy nem ciki. de csak ügyesen, nem elriasztani, szurkolok...
Ez minden férfi álma, hogy a nõ kezdeményezzen. Nem ciki, valójában ez segít abban, hogy könnyebben kialakuljanak a dolgok.
nem ciki mert mi pasik elég félõssek vagyunk és így megkönyititek a helyzetet.
A mai egyenjogúságban a fiúk egy része bizonytalan lett. Kezdeményezz nyugodtan, de érzéssel! Csak figyelj, mert nem veszk észre olyan jól a jeleket, mint a lányok. Nekem bejönne, az biztos.
Egyáltalán nem.Sõt már-már az a ciki, ha a pasi kezdeményez.
A kérdező hozzászólása: :) Vettem észre és köszi mindenkinek! :) Aranyoska vagytok! ;)
Szerintem nem .Férfi 24. vagyok, és úgy gondolom hogy ez egy abszolút szimpatikus dolog.Szerintem titkon minden férfi álma az, hogy egy nõn lehessen látni azt kimondottan, hogy kell neki. sok nõn én azt látom, hogy nagyon kéreti magát, ez már tulzás számba megy, és a férfinak elöbb utóbb elmegy a kedve.A szélsõségek nem jók, ne legyen olyan közönyös a nõ, ha tetszik neki akkor azt jelezni kell, de az a szokásos ki apró jelzések szerintem nem minden férfi számára egyértelmûek, egy kissé nyomatékosabban nem árt, én úgy gonolom. De az persze már nagyon visszataszító, ha egy nõ levakarhatatlan kullancsá válik, mindig a krapek után nyüzsög, egyszóval ne legyen erõltetett, ne legyen affektálós, hanem természetes, mintha csak haverkodni szeretne egy kicsit, mert nincs épp jobb dolga.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hölgyek! Egy visszafogott 30-as pasi szerintetek, milyen öltözéket hordjon, ti mit látnátok/láttok szívesen egy férfin?

Átlagos alkatú, magasságú, arcú, barna hajú, szemű férfiról van szó, nyilván nem hawaii ing + térdnaci kombóra gondolok, hanem olyan szerelésre ami bár ízlések és pofonok de bejön nektek pl: bőrkabát fekete ruhadarabokkal vagy ilyesmi

7

Bunkóság felhívni valakit éjfél körül?

Mondjuk egy lányt, akivel randizol és tudod róla, hogy későn szokott lefeküdni.

13

Lényegében fiúk ha kezdeményeztek egy lánynál (ez esetben írtok neki) elvárjátok hogy a lány írjon nektek későbbiekben?

Ilyen visszaigazolás gyanánt, hogy bejöttök e neki!?

2

Ettől még ugyanúgy összejöhet?

Ha azt leszámítva, hogy az első randin persze megjegyzem, hogy jól néz ki, vagy jól áll ez a ruha, mivel miattam öltözött ki, de amúgy inkább a belső értékeit bókolom, és a külsőt egyáltalán, attól még ugyanúgy összejönne velem ha emberileg is szimpatikusak vagyunk egymásnak?

Aztán persze az első csók előszobájában már kifejezném a tetszésemet:)

1

Lányok! Ha kapnátok ajándékba egy különleges alkalomra egy kovácsolt vas rózsát egy sráctól akivel táncpróbára jártok, akkor mennyire örülnétek neki?

Van egy lány akinek a szülinapjára adtam és a szalagavatóján én fogok vele táncolni. És beleszerettem.
Õ az eggyik legjobb barátom, talán leeset neki az ajándékból hogy szeretem?

10

Mennyire fontos ez az elején?

Mivel ha nem mondom, akkor is tudja a lány, hogy azért szeretnék vele találkozni, mert tetszik, és ő is nyilván azért jön el, mert tetszem neki, ez még semmit nem jelent, mert a vonzalom úgyis akkor alakul ki, amikor már jobban megismertük egymást.
Ebből kiindulva inkább ne nagyon bókolgassak neki az elején?
Vagy jobb, ha kimutatom neki már a kezdetektől?
Egyáltalán számít ez akármit is?
Tehát ha mondjuk az elején egyáltalán nem bókolok neki, attól még összejöhetünk, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak?
Ha viszont már az elején bókolgatok neki, az esetleg meggyorsítja a folyamatot?

2

Hogyan lehet egy olyan srácot becserkészni, akit nem igazán érdekelnek a lányok? Van köztetek ilyen?

A srác 23 éves, csak fiú barátai vannak, de abból rengeteg, nem igazán szólal meg a lányok társaságában, ugyanakkor azt sem lehet mondani, hogy visszahúzódó. Nagy piás-bulis, de valahogy nem a szex és a csajok a központi gondolata. Hogyan lehetne egy ilyen típusú pasit meghódítani, hogy kezdeményező legyen?

8

Az ilyeneket szerintetek is csak akkor lehet, amikor már ismerjük egymást egy ideje?

Olyanokra gondolok, hogy pl. kétértelmű poénok, a nő szavainak szándékos félreértése a vicc kedvéért, mintha a szexre célzott volna volna.

Van aki azt mondja, hogy ha az első randin nem vetek be ilyen idétlenségeket, akkor a nő elméje nem köt össze a szexxel, és csak barátnak fog tekinteni.
Ez igaz?
Szerintem ilyeneket eleve csak néha vicces elsütni, és az első csók előtt még semmiképp, mert amíg nem ismerjük eléggé egymást, a visszájára üthet.

7

Fiúk! Szerintetek az ilyen popsi elfogadható? (21L)

nekem is ehhez hasonlít nagyon,és kiváncsi vagyok hogy bejön e a fiúknak? Normális válaszokat!

23

Az erdekelne hogy hogyn hivjak haza egy lanyt?

Az a szitu van hogy a lanyal voltam vacsoran es mar smaroltunk is, de utana allitolag haza kellet menyen de ma eljone es lehet hogy ki kelene talaljak valami jo programot.
Es az erdekelne hogy ti mit szoktatok mondani nekik mit csinaltok ha hazaertek? Vagy mit mondanatok?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!