Találatok a következő kifejezésre: Nagyon ciki, a (709 db)

Nagyon ciki a fogszabajzo vagy talan meno?

ma raktak fel nekem a fogszabajzot es ketsegbe vagyok esve hogy talan emiatt cikizni fognak masok vagy nevetnek majd rajtam..de az is felmerult bennem hogy ez talan divat es hogy masoknak is tetszeni fog?..szerintetek meik az eselyesebb?

Legjobb válasz: Menõnek nem menõ, de cikinek sem ciki. Nekem is volt:) Addig, amíg hordod, nem szép, de megéri, hogy utáni szép fogaid lesznek. Engem nem cikiztek, sõt, kiderült, hogy 3 barátnõmnek szintén kell, így együtt voltunk fogszabályzósak:D

Menõnek nem menõ, de cikinek sem ciki. Nekem is volt:) Addig, amíg hordod, nem szép, de megéri, hogy utáni szép fogaid lesznek. Engem nem cikiztek, sõt, kiderült, hogy 3 barátnõmnek szintén kell, így együtt voltunk fogszabályzósak:D
Nem ciki, de nem is menõ! A helyesírásod viszont ciki.
hasonló helyzetben voltam 4 éve amikor felrakták nekem a fogszabályzót.Féltem hogy cikizni fognak miatta és hogy nem fog nekik tetszeni.Szerencsére csak annyi történt hogy majdnem mindenki megkérdezte: , , Fogszabályzós lettél?" de semmi cikizés nem volt..és miután levették már bátran mertem mosolyogni mindenkire. Szóval nyugi!! nem lesz semmi baj szerintem :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a tanácsot..:)
Nem ciki és nem is menõ. Egyébként szerintem az utóbbi idõben egyre több fiatalnak van, már csak ezért sem ciki, teljesen megszokott dolog.
Nem divat kérdése. Az a ciki ha rendezetlenek a fogaid.
Nekem 3éve volt mikor levették mertem mosolyogni :) de sajnos egy súlyos betegség miatt nem tudtam hordani a rögzítõt, így "visszamentek" a fogaim, szóval augusztusban kezdek elölrõl mindent (elvileg gyorsabb lesz, mint 3éve, ezt nagyon remélem is)
nekem színes fogszabályozóm van és nagyon sok mindenkinek tetszik, bár nem mondanám menõnek :)

Szerintetek ez nagyon ciki? ( a többi lent) 165 cm magas vagyok a mellbőségem 86 cm, tudom hogy nagyon kicsik a melleim, és nagyon bánt, hogy másoknak nagyobb.

Legjobb válasz: Dehogyis ciki! Csak a pornó filmek sugalják, hogy a nagy mell az igazi. Gondolod, hogy a fiúk is rinyálnak azon, hogy vajon nekik hány centis is az igazi?

Dehogyis ciki! Csak a pornó filmek sugalják, hogy a nagy mell az igazi. Gondolod, hogy a fiúk is rinyálnak azon, hogy vajon nekik hány centis is az igazi?
Valamit jegyezz meg egy életre! Soha semmi nem ciki, amirõl nem tehetsz!!! Egyébként ne azt nézd, hogy a többi lánynak már nagy mellei vannak, mert õk ettõl semmivel sem értékesebbek!!!
Ne bántson, van akinek a kicsi tetszik, és legalább nem fáj a hátad.
Hát a kedvedért most megmértem, nekem mekkora. 162 cm vagyok, és úgy 88, hogy most óriási nagy, mivel szoptatok, így vagy kétszer akkora, mint szokott... Én is jobban szeretem így "nagynak", de a férjem szereti mindenhogy. :o) Fontos a kellõ önbizalom és kisugárzás, akkor minden rendben lesz. Egyébként furcsa, hogy azt írod, bánt hogy másoknak nagyobb, engem ez sose bántott, csak az, hogy az enyém kicsi...
Ne bántson ez egyáltalán nem baj. Sok fiúnak is tetszik a kicsi, csak azt esetleg ciki a haverok elött hangsúlyozni.

Nagyon ciki a szőr 15 évesen?

15 éves vagyok és megyek egy táborba, de a lábom meg a hónaljam tele van sötét sz?rrel. Anyám beleegyezése nélkül nem akarom leborotválni, de nem merem megkérdezni, mert sztem nemet mondana. Nagyon gáz ha sz?rös vagyok?2 nap múlva lesz a tábor és ciki lesz sztem így. Légyszi ne bántó megjegyzéseket írjatok.

Legjobb válasz: igen eléggé ciki lesz és miért kell anyud engedéje?? szedd le és kész utána már ugyse tud csinálni vele semmit

igen eléggé ciki lesz és miért kell anyud engedéje?? szedd le és kész utána már ugyse tud csinálni vele semmit
ciki. nyugodtan szedd le, biztos megérti anyukád :)
vigyél táborba is borotvát, mert 3 nap múlva borostás lesz
Ha fiú vagy, akkor az lenne ciki, ha leborotválnád. Fõleg, ha a lábadról. De egy lány esetében teljesen normális dolog. Szerintem anyukád is így véli..
emlekszem én is nagyon cikinek ereztem. Meg is kerdeztem anyukamat rola és persze, hogy nem engedte meg. leborotvaltam en is, de arra mar nem emlekszem, h utana eszrevette-e. Nem tudom mennyire jo fej anyukad és mennyire nyitott (az enyem nem volt az), de ha semmenyire en azt tanacsolom, h ne kerdezd meg, mert ugyis nemet mondd. Csak borotvald le, aztan mar ugyse tud mit szolni. Sokan azt hiszik, aki mar 15 evesen borotvalja a labat, az egyenes ut a krvasag felé. Ha bantja a nöi önerzeteted, hogy szörös a labad, akkor borotvald le. Ez természetes dolog.
sztem cikii :/ vagyis engem pl nem zavarna egy másik emberen de lehet valaki emiatt fog kibeszélni meg köcsö.gösködni veleed vagynemtoom ahogy ez a tiniknéél megyXD amugy lány vagy? mert ha fiu nem annyira vészes söt a lábom nem is baj.. de gondolom lány vagy:d ha téged nem zavar meg nem fognak zavarni a megjegyzések amiket lehet tesznek rád akkor ne borotváld le.. ha meg igen akkor kérdezd meg anyud bátorság, ha meg nemet mondd akkoris tedd meg h leborotválodxdd 15L
Ciki!!!! borotva....
nyugottan borotváld le :) én megkérdeztem és azt mondta hogy nem hát én akkor is leszedtem szóval :) nyugottan szabadulj meg tõle am észrevette és nem mondott semmit :)
borotváld le sokkal jobbérzés lesz úgy h nem kell arra figyelni mikor susmognak éppen a hátad mögött :) én nemtom mit csinélnék ha anyám nem engedné....
A kérdező hozzászólása: Nem tudom...utána ha észreveszi mit fo szólni olyan kínos lesz. De ez lehet h még rosszabb. Nem tudom h mit csináljak!
ki fognak beszélni:S borotváld le, nem kell anyukád engedélye. mit tud csinálni?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, csak nem tudom h hogy kéredzzem meg, mert lehet hogy beleegyezne. Mondjuk 10% az esélye, de már csak 1, 5 napom van rá. Am engem nem annyira zavar, amikor itthon vagyok, csak ott lehet h ezért "néznének le".
fiú vagy vagy lány ? gondolom lány.. mi az, hogy 15 évesen még nem szõrteleníted magad ? anyukád csak meg érti, hiszen õ is nõ. a mai vikágban már undorító és igénytelen, ha szõrös egy nõ a lábán és a hónalján :) 15/L

Közös zuhanyzóban nagyon ciki a merevedés?

Uszodába járunk és eddig mindig fürd?nadrágban zuhanyoztam,mert otthon is föl szokott állni a zuhany alatt.Az utóbbi id?ben azonban beszólogattak a haverok,hogy gatyában zuhanyzok,ezért levettem és szinte rögtön felállt.

Legjobb válasz: hát szerintem elég ciki. ha tudod hogy te ilyen vagyakkor ne zuhanyozz ott hanem csak otthon.

hát szerintem elég ciki. ha tudod hogy te ilyen vagyakkor ne zuhanyozz ott hanem csak otthon.
próbáld ki ilyenkor a hideg vizet
Szerintem három megoldás van: -verd ki mielõtt mész uszodába -továbbra is fürdõgatyába zuhanyozz és ne foglalkozz a többiekkel -ne zuhanyozz uszi után, vagy várd meg míg mindenki megzuhanyzik és utána menj Amúgy igen, elég ciki, most nem azért mert azt hihetik meleg vagy, hanem úgy általában, én tuti nagyon széggyelném a dolgot.
hát elég ciki :S
sztem nem ciki, hanem meghökkentõ, mert általában baromi hideg az a víz, amiben úszol szóval egy jó idõre jegel rendesen am én is úszás után mindig meleg vízben zuhanyzok és nincs ilyen problémám
Vagy szerezz be 1 csajt és nem gondolnak rosszra ;)
hát elég ciki ha a pasikra feláll....
aztak urva:| az.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom mindenki szerint ciki, akkor marad a fürdõgatya, vagy otthon.

Nagyon ciki a csuklón a stay strong felirat?

Vagy van valami hasonló jelentéssel? Vagy esetleg valaki tudja más nyelven pl latinul a google fordítóban nem bízok! Nekem sokat jelentene egy ilyen tetoválás, mert már sokminden miatt erosnek kellett maradnom.. és angolul szeretném mert angliában élek.. :)

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki. Egyébként, ha jól tudom Demi Lovatonak is van egy olyan tetkója :)

Szerintem nem ciki. Egyébként, ha jól tudom Demi Lovatonak is van egy olyan tetkója :)
A kérdező hozzászólása: Én is nála láttam, meg még sok másik lánynál, ezért kérdezem, hogy nem-e ciki, mert nem akarom hogy azt mondják rám, hogy "divatból" csináltattam. :)
Egy tetkó nem ciki, ha jelent valamit. Ha csak a divat miatt firkantunk oda egy ilyen feliratot, az elítélendõ. A te esetedben semmiképpen sem az, mivel számodra sokat jelent, emlékeztet a múltadra.
Nem ciki, ha neked fontos és jelent valamit, és biztos vagy benne, hogy ez nemcsak egy átmeneti állapot, mert megtetszett másokon.
Szerintem ha Angliában vagy akkor különlegesebb más nyelven írni a szöveget. Én ismerek egy svéd srácot és neki van tetkója és szinte mindenki megkérdezi tõle, hogy mit jelent, aztán ezzel kerül a középpontba. Amúgy nem ciki. Vannak munkahelyek ahol nem igazán szeretik ha látható helyen van, de nem tudom mi a helyzet Angliában :D
Hát szerintem meg ciki, rengeteg embernek van ilyen, szóval az egyedisége nulla. Egy tetkónál meg szerintem elsõ szempontok között van, hogy egyedi legyen. Ugyanilyen egyébként a "Believe yourself" is.
A kérdező hozzászólása: *believe in yourself. :) Tényleg sok embernek van, de nem tudom hogyan lehetne egyedivé tenni :(
Valami szimbolum esetleg, amire ha ránézel eszedbe jut egy szituáció az életedbõl amikor erõs voltál :)
Ha neked tetszik akkor nem mindegy mit gondolol róla más?

Ez nagyon ciki a számomra?

Az van, hogyha nem vagyunk együtt a barátnőmmel akkor is verem a képeire, nem bírom ki...az a baj h mindketten imádjuk egymást kényeztetni de ő mégsem elégítti ki magát akkor :D legalább is úgy tudom..:D

Legjobb válasz: Ciki? Ki tudja ? Senki ? Mi a kérdés?

Ciki? Ki tudja ? Senki ? Mi a kérdés?
Hát öhm... Lehet?

Biciklire nagyon ciki a visszapillantó tükör?

Kislányommal sokat biciklizünk(Õ a gyerekülésben),és a halálom amikor vissza kell fordulni,pl.kanyarodáskor.Ezért gondoltam a visszapillantó tükörre:-)

Legjobb válasz: Miért lenne ciki?? Régebben tök természetes dolog volt. Én kötelezõvé tenném, úgy mint a lámpát, csengõt, prizmákat stb.

Miért lenne ciki?? Régebben tök természetes dolog volt. Én kötelezõvé tenném, úgy mint a lámpát, csengõt, prizmákat stb.
Nem ! Akármi miatt sem ! Én hirtelen nyakfájásra, hátfájásra gondoltam, tehát sokminden miatt lehet az embernek igénye rá. Fõ a biztonság ! Ne hidd, hogy mindenki téged fog nézni fõleg lenézni emiatt. Neked igy jó, sõt biztonságos azzal foglalkozz. Jó bicajozást !
Nekem apám szerelt fel a biciklire, imádtam :) Nagyon praktikus!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)
Jó a tükör de azért 100 százalékig ne bizz meg benne.vannak holt terek is amit a tükörbõl nem látsz. tehát ha fordulni akarsz nézzél hátra.

Nagyon ciki a "kapafog"? (képpel)

Akkora fogam van, mint ennek a lány a képen(talán egy kicsit kisebb):

Legjobb válasz: ebbe mi a ciki??:O:D

ebbe mi a ciki??:O:D
A kérdező hozzászólása: Hát nem úgy nézek ki! xD
Ha úgy nézel ki, mint bármelyik általad belinkelt modell, akkor nem a fogaiddal fognak foglalkozni :P
A kérdező hozzászólása: Az jó mert nekem csak akkora van mint ennek a modellnek! Amúgy most vettem észre, hogy Kristen Stewartnak is ilyen foga van! Ez király! Õ a példaképem! <3 http://i123.photobucket.com/albums/o300/fractionsv3/829s704...
Ez ronda?! Egyaltalan nem az.
Hát szerintem gáz, de a képen lévõ csajnak nincsenek kapafogai. A kapafog olyan mint amikor nem tudja az illetõ becsuknia száját az nagyon irritál.
Ha kiáll a két elsõ fogad, akkor az nem csak esztétikai probléma, hanem a harapásod is máshová fog esni. Gyerekkoromban nekem is volt, de a fogszabályozó helyretette. Szerintem csináltasd meg. Ha meg csak nagyok, akkor ez van, ezt nálunk lapátfognak hívják.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi! :D
szerintem nem.Az te vagy és ugy kell téged elfogadni ahogy vagy.Szerintem bátran viseld önmagad.Az te vagy. Remélem segitettem.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat! :D
Ez nem kapafog, kislány Millának pont nem kapafoga van, inkább nyuszi, kapafoga Hillary Duffnak volt, mielõtt az egészet kicseréltette(megcsináltatta)
Ha egy tuti jó, majdnem 10/10 nõnek van kissé ilyen foga akkor simán el megy. Ha viszont valami rusnyaságnak van ilyen akkor tovább ront rajta, szóval marhára nem lehet erre választ adni egy modell képe alapján.
engem zavar egy kisit, de ha becsukod a szád, akkor nem a legtöbb ember ott követ el hiát, hogy nyitva felejti és egész nap tátja a száját. nem tartom szépnek.
nemtünik vészesnek sztem de ne nyitottszájjal járkálj az nemálljol senkinek de mosolyogni szabad:D
jesszom, na pont az ilyen szájtátikat nem szeretm, mint K.S. :S irritál, ne szellõztesse a száját, nem igaz, hogy nem lehet becsukni.

Szeirntetek a vörös hajhoz nagyon ciki a barna szemöldök és szempilla?

Festett vörös hajam van, de a szemöldököm és szempillám maradt az eredeti (barna). Szerintetek nagyon ciki? Õszintén! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Most õszintén milyen legyen piros?:D De hogy ciki nekem is ilyen.

Most õszintén milyen legyen piros?:D De hogy ciki nekem is ilyen.
ha nagyon nagyon feltûnõ, akkor gáz, de amúgy nem
mért? be akarod festeni azt is vörösre? legyen már eszed... mér lenne gáz?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:)
ez lesz a végzeted, komolyan-.- sõt ha nem végeztetsz plasztikai mûtétet magadon az de ciki lesz. de idegesít ez a felfogás, sok embernek a média kieszi az agyát, és úgy gondolja, csak az a szép amit az újságokban lát. tudod mi a szép? TE! nagyjából úgy ahogy vagy, nem az amit más diktál. hiszen ember vagy, nem valami próba baba amit bárki kedve szerint alakíthat. régebb nekem is voltak kritikáim a külsõmmel annak ellenére, hogy sokan gyönyörûnek tartottak a karakteres arcommal, de én abban az álom világban éltek, hogy a szépséget a babaarcú szupersztárok képviselik, és ha nem hasonlítok rájuk akkor nem vagyok annyira szép? sokszor ronda lányokat magasztaltam, mert azt hittem szépek, utána jöttem rá lassan, hogy a magabiztosságuk teszik széppé, és, hogy emberiek, és a természetes szépséget magasztalom, amúgy a külsõd a belsõd kivetülése, nem valami kimunkált festmény. amúgy nem vagyok olyan, aki nem vasalja naponta a haját, stb. de vöröshajhoz barna szemöldök, most mi van?
Dehogy ciki! Én apumtól világoszöke hajat, szeplillát és szemöldököt örököltem, ami idövel szinte szénszínné feketül. Az történt, hogy a szemöldököm bebarnult, tiszta sötétbarna lett, ám a hajam sehogyan se akar, az épp csak megüti a közepesszökét. Felidegesített, hogy ilyen, és fogtam, befestettem természetes vörösre kánával 14 évesen, és nem zavar, hogy sötétbarna a szemöldököm. Aranyos, ez az én sajátosságom. Nem ciki, egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit mond. Éppen szép, és még nem is mondott rá senki semmi roszzat.

Nagyon ciki a rossz jegy?

Az a helyzet,hogy külföldön járok suliba,két éve tanulok itt,és úgy jöttem ide hogy egy szót nem tudtam a nyelvükön.(csak én vagyok külföldi a suliban) Sajnos az év elei felmér?im nem fognak jóra sikerülni mert amikor megírtam ?ket, akkor semmit nem tudtam. Az az igazság, hogy most már elég jól megtanultam a nyelvet,de mivel ez a tavalyi anyagból van,és akkor még nem nagyon értettem semmit. Nagyon sokat görcsölök a jegyeim miatt, mert rosszul érzem magam ha arra gondolok, hogy mindenb?l egy egyessel indítok. Ez nekem annyira ciki és kellemetlen.Én minden er?mb?l próbálok olyan szinten teljesíteni mint a többiek,de nem megy. És így eléggé kilógok a sorból. Ez nagyon ”ciki”? Két év után már illene szinte tökéletesen beszélnem a nyelvet? 13/L

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki, sõt pont , hogy dicséretes, hogy egyáltalán zavar a dolog és esetleg megpróbálsz tenni ellene vmit! Úgy is mindenki tudja a sulidban, hogy külföldi vagy, biztos, hogy senki nem gondolja, hogy ez milyen gáz :)

Egyáltalán nem ciki, sõt pont , hogy dicséretes, hogy egyáltalán zavar a dolog és esetleg megpróbálsz tenni ellene vmit! Úgy is mindenki tudja a sulidban, hogy külföldi vagy, biztos, hogy senki nem gondolja, hogy ez milyen gáz :)
Egyetértek az elõttemszólóval, szerintem simán megtudják értenni a helyzetedet, egyáltalán nem ciki.
Amíg itt rinyálsz gyikon, addig tanulhatnál

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!