Találatok a következő kifejezésre: Nagyobb lesz babám, ha sokat (2 db)

Nagyobb lesz a babám, ha sokat eszem?

Legjobb válasz: Nem hinném,viszont elhízol.A baba csak annyit vesz el,amennyi neki kell,többet nem.A többi az rajtad rakódik le.

Nem hinném, viszont elhízol.A baba csak annyit vesz el, amennyi neki kell, többet nem.A többi az rajtad rakódik le.
Nem, nem lesz nagyobb tõle.
Szerintem sem lesz nagyobb, de gonolj arra is, hogy azt a babát meg is kell szülni... :-)

Ha sok szénhidrátot eszek, nagyobb lesz a babám is?

32 hetes vagyok, nagyon jó lett mindkét cukorterhelésem eredménye, mégis aggódok kicsit, mert nagy babát jósolnak, és nem tudom van-e összefüggés, de sok édességet kívánok. Egyébként 11 kg-t szedtem föl idáig, és 2 éves örökmozgóm mellett mozgok is sokat egy nap. Fogjam vissza most már az édességevést, vagy ez inkább genetika hogy mekkora a baba?

Legjobb válasz: Szerintem genetika. Minden terhesseg mas. Az nem baj ha kicsivel kevesebb edesseget eszel es felvaltod inkabb gyumolccsel. Mellesleg en hihetetlen mennyisegu dinnyet ettem meg, allandoan azt vartak mikor lesz terhessegi cukorbetegsegem. 152 cm magas vagyok, a Kisfiam 3.82kg-val szuletett.

Szerintem genetika. Minden terhesseg mas. Az nem baj ha kicsivel kevesebb edesseget eszel es felvaltod inkabb gyumolccsel. Mellesleg en hihetetlen mennyisegu dinnyet ettem meg, allandoan azt vartak mikor lesz terhessegi cukorbetegsegem. 152 cm magas vagyok, a Kisfiam 3.82kg-val szuletett.
Szia!valsózínûleg semmi köze a szénhidrát bevitelnek a baba méretetihez:-)Én mindkét lányomat a 40.héten szültem, alig bírtam 2 falat édességet megenni ezidõ alatt, kenyeret csak magvasat, vagy korpásat ettem, összesen 10 kilót híztam mindkét alkalommal, a nagyobb lányom 4330 grammos, a kisebb pedig 4050 grammos lett a végére..:-)És nekem nem jósoltak nagy babát, a dokim meg is lepõdött, amikor megyületett, hogy mekkora.Inkább tényleg genetika, illetve a magzatvédõ vitaminok is hízlalják a pocaklakót(Én Elevitet szedtem mindkét esetben)További boldog babavárást és könnyû szülést neked!!
Ez nekem is sokszor eszembe jut, mert egy fiam után 2 lányom született akiknél ölni tudtam a gyümölcsért, a sütiért, jégkrémért. Érdekes, mert az elsõ terhességemnél jóval többet híztam, mint az édességevõsnél. Tehát elsõ baba 3400 gramm volt, a második harmadik pedig 4400 és 4200. Szóval ez nekem is mindig eszembe jut hogy lehet a sok ch miatt?
A kérdező hozzászólása: És kedves utolsó: a késõbbiekben is nagyobbak lettek a lányaid?
Csak akkor ha terhességi cukorbetegséged van, egyébként nincs összefüggés.
Én ezt tapasztaltam. 3 gyerekem közel 4 kilós volt (velük ettem rendesen szénhidrátot), 2 "csak" 3, 5 kiló, ebbõl az egyiknek 2 csomó is volt a kzs-n, és az utolsó 2 hétben már nem hízott, a másiknál pedig nagyon vigyáztam a súlyomra, és így lett kisebb. Tehát szerintem van összefüggés! De nyilván elsõsorban a genetikától függ. Szerintem 32 hetesen nem sok a 11 kiló hízás.
3 as vagyok igen épp ezért jutott nekem is eszembe mert barátnõm aki terhességi cukros volt nagyon oda kellett figyeljen és 3200, 3000 és 2800 grammosak lettek a lányai pedig idõre szült és apuka 100 kiló 190 cm, anyuka 178 cm és olyan 70 kiló szóval nem vékonyak. Én nem voltam cukros egyébként egyik terhességemnél sem. És egyébként igen a lányaim most is nagyobbak az átlagnál vagy szóval a normál felsõ tartományába tartoznak... Vagy nem tudom, a nagyobb 3 éves 16 kiló és 105 cm. A kisebb 18 hónapos 90 cm és 12.5 kiló.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!